FmFreaks

Football Manager 2018 => December challenge => Emne startet af: Sunbao 01 Dec 2017, 00:06Titel: De Britiske Ø'er
Oprettet af: Sunbao 01 Dec 2017, 00:06
Langt de fleste af os fodbold glade danskere, har gennem TV i mange år set med når de Engelske hold kæmper, det er tit og ofte fodbold på et helt andet plan end det vi er vandt til herhjemme. Der er en passion i fodbolden, og det er på mange måder en vej ud af hverdagens kedelige grå vægge. Det er ikke for sjov at der er så mange tilskuere til kampene, derude på de Britiske Ø'er. Der er en helt anden passion for det at være til kamp, være med på dagen, og omkring hele fællesskabet. Man har en stolthed omkring sit hold, upåagtet om man så ligger i League 2 i England eller i 3. Division i Skotland.

Vi vil i December besøge de Britiske Ø'er, hvor vi skal have samtlige divisioner fra henholdsvis England, Irland, Nord Irland, Skotland og Wales med.

Anbefalet opsætning: Foruden de nødvendige ligaer kan vi anbefale Holland, Island, Norge, Danmark, Frankrig og Tyskland som er de mest nærliggende naboer. Det er langt fra nødvendigt at have nogle af disse med, og hvis man foretrækker lidt mere fart, kan det være en god idé ikke at tage andet end de 5 indvolverede lande selv med.

Der er tale om et save der vil tage tid, for selvom det er muligt at starte tættere på en top division i nogle af landene, er det måske nemmere at gå gennem alle rækkerne i England for at nå til Europa, mens det viser mere vilje at skulle hjælpe en hel nation til berømmelse. Det er helt frit at skifte klub hvis man bliver tilbudt noget ude fra - dog vil point kun kunne opnås ved klubber på de Britiske Ø'er og aktiv søgning er ikke tilladt.

krav: Opret dig som manager med laveste omdømme og Licens, vælg en klub i den laveste række i en af de 5 lande, eller start som arbejdsløs og søg jobs i disse 5 lande. Alle jobs udenfor de Britiske Ø'er skal afvises, ligeså med alle landshold.


Point gives i alle årets challenges for følgende:
5 point for at oprette miniblog i sub-forummet
5 point for minimum halvårlige opdateringer i minibloggen
25 point for gennemført challenge
15 point for at gennemføre uden fyringer

Challenge regnes som gennemført ved minimum 5 sæsoner spillet, i forhold til opnåelse af de 25 point for dette. God jul og god dyst!


Point gives i en LLM challenge for følgende, første opnåelse af hvert dokumenterede resultat vil udløse 10 point, således der i alt kan opnås 100 point i December måned.

Oprykning til topdivision i et land
Deltagelse i europæisk fodbold (kvalifikation er tilstrækkeligt)
Tilbud om job i en klub som deltager i Champions League (dokumenterede tilbud fra hold som ikke er fra de Britiske Ø'er godtages, men skal afvise)
Vinde en top division
Vinde en international turnering

Regler

•  Der spilles med seneste officielle patch

•  Challengen kan ikke gennemføres med FM Touch

•  Deadline: Søndag den 31. December klokken 23:59:59 (herefter gives det halve antal point, hvis folk vil fortsætte med challengen - givet de fleste fejrer nytår denne aften, vil vi kigge på tidspunkt for posts, skulle nogen komme for sent med en sidste opdatering i deres blogs.)

•  Post screenshots i resultat tråden eller egen tråd ved opnåelse af point inklusive screenshot af truppen, handler, manager profil og historik.

•  Challenges er en gentleman sport. Så alt brug af editor, ingame editor, scouting programmer, save/reload, ekstra brug af editor osv. er ikke tilladt. Det giver sig selv.

•  Man må heller ikke undervejs skifte nation eller tilføje en ny manager ved eventuel fyring.

•  Der spilles med maskering af egenskaber slået til, og uden tilføj spillere til spilbare hold.


Titel: Sv: De Britiske Ø'er
Oprettet af: Arsrea 01 Dec 2017, 15:03
Spændende, får helt lyst til at købe fm18..


Titel: Sv: De Britiske Ø'er
Oprettet af: Hertzberg 02 Dec 2017, 17:23
Jeg streamer denne challenge på Twitch! Er live om små 10min, så kig endelig ind hvis i synes det kunne være spændende. www.twitch.tv/hertzbergFM


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010