FmFreaks

Football Manager 2018 => Træningsbanen => Emne startet af: Thore 19 Nov 2017, 00:27Titel: Udebane taktik som tophold
Oprettet af: Thore 19 Nov 2017, 00:27
Hej Freaks.

Jeg kunne forstille mig, at der var andre end mig der spillede med et tophold.
Hvad i dælen gør i på udebane?

Jeg er i 2. sæson med Manchester United.
På hjemmebane har jeg med stor succes haft forsøgt med både en klassisk 4-4-2 og en 4-2-3-1. Her kan jeg køre modstanderne over ende, og har fået store sejre mod de andre tophold i ligaen.
Jeg går ikke ind og piller så meget ved det, vælger spiller roller efter hvem der starter (dog altid med en hvis synergi), også ellers en offensiv mentalitet og struktureret.

På udebane har jeg det til gengæld ualmindelig svært. Bruger jeg min hjemmebane taktik, ja så kan jeg MÅSKE vinde over et bundhold, men typisk vil jeg lukke 2-3 mål ind.
Hvis jeg stillere mig lidt længere tilbage på banen, så kan jeg være heldig og få en sejer, men det er meget usikkert. Stiller jeg mig mere defensivt og satser på kontra, så kan jeg være heldig at vinde en smal sejer, men ofte vil det give et nederlag.

Jeg har også haft forsøgt mig med en 4-3-3 og med den ekstra mand centralt på midtbanen, ja så kan jeg godt sætte mig på spillet når det er mod en dårligere modstander, men vil så ofte indkassere et par mål på kontra, og selv have svært ved at score.

Mod et andet tophold, ja så taber jeg altid på udebane.

Hvad gør i?


Titel: Sv: Udebane taktik som tophold
Oprettet af: Peds 16 Dec 2017, 16:27
Prøv når du starter kampen (også efter halvleg) at råbe fra sidelinjen "ingen pres", det hjælper mig til ikke at tabe de vigtige udebane kampe både mod store og små hold, især vigtigt sidst på sæsonen.


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010