FmFreaks

Andet => Baren => Emne startet af: Herlev 16 Nov 2017, 15:46Titel: Danmarks VM trup
Oprettet af: Herlev 16 Nov 2017, 15:46
Jeg ved ikke om jeg er den eneste der er begyndt at tænke på dette allerede?

Hvordan ville jeres perfekte trup til sommerens VM se ud?
Hvem vil blive sorteper?

Eneste krav er at der skal være 3 målmænd og truppen skal være på 23 spillere.

Herlevs udvalgte


Målmænd:
K. Schmeichel
J. Lossel
Rønnow

Forsvar:
S. Kjær
A. Bjelland
M. Zanka
AC
Dumizi
Dalsgaard
Stryger
Knudsen

Midtbane:
W. Kvist
C. Eriksen
Delaney
P. Billing
Schone
Wass

Angribere:
Corner
N. Jørgensen
Y. Poulsen
Bendtner
Sisto
Braithwaite

Sorteper:
J. Ankersen
Krohn-Dehli
L. Vibe
C. Nørgaard
Sviatchenko
Vestergaard
Fisher
Lerager
Mike Jensen
Dolberg
Højbjerg
F. Sørensen


Mine valg:
Jeg synes faktisk vi har en pulje af spillere der gør det svære end nogensinde, at skulle vælge udelukkende 23 spillere. Der er mange steder, hvor jeg faktisk var oprigtig i tvivl. Jeg er af den holdning, at vi skal have en harmonisk trup, hvorfor jeg gerne vil have 2 spillere til alle pladser. Dette har medført en udtagelse af J. Knudsen, hvor man i stedet kunne have taget Vestergaard/Fischer/Dolberg. Jeg er stor fan af Billing og håber han når den styrke han viste i Huddersfield i starten af sæsonen, så er jeg overbevist om han vil være god for os.Titel: Sv: Danmarks VM trup
Oprettet af: Broen13 16 Nov 2017, 15:53
Jeg er meget enig i dine valg - eneste ændring ville dog være at få Mike Jensen med i stedet for Billing - Billing har endnu ikke vist sig frem på landsholdet og ville være en joker af rang (som i ingen ved hvordan han vil kunne klare det). Mike Jensen er anfører for Rosenborg igennem flere sæsoner, og en arbejdshest uden lige.

Derudover kan det være Braitwaite og Dolberg der kan være tvivl om, tænker jeg. det kommer meget an på deres niveau når vi nærmer os sommeren. :)


Titel: Sv: Danmarks VM trup
Oprettet af: Herlev 16 Nov 2017, 15:56
Mike Jensen har vel heller ikke rigtig vist sig på landsholdet, han har selvfølgelig været en del af truppen og et sikkert kort socialt. Jeg er dog stor fan af Billing, hvilket nok lyser lidt igennem.


Titel: Sv: Danmarks VM trup
Oprettet af: Sirstaal 16 Nov 2017, 16:00
Jeg er som Broen også enig med dig langt hen ad vejen, hvor jeg dog må tage samme holdning som Broen.

Billing ud, Fisse Mike ind og så er jeg tæt på modstander af Braithewaite, så der håber jeg personligt at få Dolberg med.


Titel: Sv: Danmarks VM trup
Oprettet af: DANzin22 16 Nov 2017, 16:05
Jeg er også helt enig med Broen! Mike ind i stedet for Billing, og så skal Dolberg med i stedet for Braithwaite. Jeg ser Dolberg som en joker, der kan gå ind og afgøre kampe for Danmark på dage, hvor spillet måske kniber lidt :)


Titel: Sv: Danmarks VM trup
Oprettet af: Roche 16 Nov 2017, 16:24
Hvorfor er folk så vilde med Mike Jensen? Jeg har ikke set noget til ham i Norge, men jeg ville da umiddelbart vælge Lukas Lerager over ham


Titel: Sv: Danmarks VM trup
Oprettet af: DANzin22 16 Nov 2017, 16:43
Citat af: Roche 16 Nov 2017, 16:24
Hvorfor er folk så vilde med Mike Jensen? Jeg har ikke set noget til ham i Norge, men jeg ville da umiddelbart vælge Lukas Lerager over ham


Kan godt følge dig, Roche! Den er svær mellem Mike og Lerager, men ville i hvertfald vælge Dolberg frem for Braithwaite.


Titel: Sv: Danmarks VM trup
Oprettet af: DANzin22 16 Nov 2017, 16:46
Håber godt nok også, at Wass kommer med i truppen, for han gør det fremragende i Celta.


Titel: Sv: Danmarks VM trup
Oprettet af: Herlev 16 Nov 2017, 16:47
Hvorfor vælge Lerager over Billing? Billing spiller fast i Prl. Han er dog skadet i øjeblikket. Han er fremtidens mand, og det kunne være vigtig erfaring at få med. Ingen af dem kommer nok på banene alligevel.


Titel: Sv: Danmarks VM trup
Oprettet af: Roche 16 Nov 2017, 16:49
Citat af: Herlev 16 Nov 2017, 16:47
Hvorfor vælge Lerager over Billing? Billing spiller fast i Prl. Han er dog skadet i øjeblikket. Han er fremtidens mand, og det kunne være vigtig erfaring at få med. Ingen af dem kommer nok på banene alligevel.


Min påstand var sådan set også bare, at jeg ville vælge Lerager over Mike Jensen.

Jeg ville nok også vælge Billing over Lerager, men det skal mere ses ift. at Billing har været skadet på det sidste, som du siger. Hvis Billing rammer niveauet fra starten af sæsonen, har jeg ham også over Lerager.Titel: Sv: Danmarks VM trup
Oprettet af: Nodiem 16 Nov 2017, 17:27
Jeg ville nok nærmere fjerne Schøne, manden er godt nok altid på bænken men hvorfor tage en med som aldrig for lov at komme ind ? Desuden mener jeg ikke Dumizi har kvaliteten til landsholdet endnu :)

Og Mike Jensen virker i min opfattelse som en karakter brøndby drengene holder fast i - på trods af en fremtiden mand som Billing der kan lave en Eriksen i sydafrika :)


Titel: Sv: Danmarks VM trup
Oprettet af: Broen13 16 Nov 2017, 17:53
Nu er jeg hverken Brøndbymand (eller FCK for den sags skyld). men jeg synes bare at han på klubhold er en af de bedste hver gang - Mike. Jeg er skarpt uenig i at Lasse Schøne skal droppes, da jeg er af den holdning at han er en af de mest undervurderede fodboldspillere der findes lige nu. Jeg er dog også enig i at han sikkert ikke får ret meget spilletid, da det virker til han bare er med for at varme bænken helt generelt.

Billing synes jeg skal vise mere end han gør men der er selvfølgelig tid endnu - at sige han er fast mand er vidst at tage munden lidt for fuld - de roterede en del i Huddersfield så vidt jeg husker, men derfor er der selvsagt ingen der siger han ikke kan blive det. Jeg mener bare ikke at et VM er stedet hvor man skal prøve ukendte spillere af, men derimod bruge de spillere man kender og har bevist sig selv igennem en længere periode.

Lerager har spillet godt men bliver ofte glemt da man ikke hører så meget til ham - jeg kender ham ikke nok til at vurdere om han er landsholdsmateriale. og derfor vælger jeg ham helt naturligt fra.

Durmizi: jeg ved ikke hvad alternativet er.. Boilesen?? Så hellere Riza efter min mening. Måske man skal kigge på Union Berlin efter Kristian Pedersen, men det er igen et sats.


Titel: Sv: Danmarks VM trup
Oprettet af: Nodiem 16 Nov 2017, 18:14
Med al respekt for Mike Jensen så er Norge ikke et sted jeg er imponeret over at være blandt de bedste - der skal mere til i min bog :)

Omkring Schøne er jeg HELT enig i at han undervurderes, men den plads han er bedst på benyttes jo ikke rigtig på landsholdet, og han smider næppe en spiller som Sisto/Yussuf, Eriksen eller Kvist af holdet - hvor jeg ser Billing mere som en der har en fremtid omkring landsholdet så lad da ham varme den bænk :)

Omkring Durmizi så ser jeg alt for ofte (når jeg ser ham) usikkerheder defensivt og på et dansk landshold er det ikke noget der er råd til så hellere der mangler lidt fremad :)


Titel: Sv: Danmarks VM trup
Oprettet af: AudereEstFacere 16 Nov 2017, 23:14
At Anders Christiansen ikke engang er nævnt på sorteper-listen er ikke i orden ;) Årets midtbanespiller i Sverige og MVP. Han bør tages med i hvert fald som en sorte-per og kan i min optik sagtens levere det Kvist bringer til holdet plus mere endnu. Kvist vil til sommer være endnu ældre og i givet fald have svært ved at spille 2-3 kampe fuld tid over kort tid. Det vil for mig at se give mening at skifte ud, men vi må se hvad Kvist viser over de næste måneder. Han var fantastisk mod Irland (Hader at sige det, for fuck ham!)

AEFs udvalgte:
Målmand (3): K. Schmeichel, J. Lössl, F. Rønnow
Forsvar (8): S. Kjær, A. Bjelland, M. Zanka, AC, R. Durmisi, P. Ankersen, H. Dalsgaard, J. Stryger,
Midtbane(6): W. Kvist, C. Eriksen, T. Delaney, P. Billing, L. Schone, D. Wass
Angreb (6): A. Cornelius, N. Jørgensen, Y. Poulsen, N. Bendtner, P. Sisto, M. Braithwaite

Durmisi, Schöne, Cornelius og Jørgensen hænger som tæt på at ryge ud.. NJ og Cornelius var gode mod Polen, men har ellers været skræmmende ringe. NJ var som jeg så det direkte pinlig mod Irland. Tag Ingvartsen med ;)                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010