FmFreaks

Football Manager 2018 => Klubsøgning og -erfaring => Emne startet af: KrookDale 12 Nov 2017, 19:37Titel: Palermo
Oprettet af: KrookDale 12 Nov 2017, 19:37
U.S. Città di Palermo

En sovende kæmpe i årets udgave af FM. Gode ungdomsfaciliteter, et par store talenter, men en placering i Serie B.

Palermo bliver mit næste spil, de starter som favoritter til oprykning i Serie B, men den skal selvfølgelig sikres alligevel. Når oprykningen er sikret, handler det om først at overleve, derefter konsolidere sig, og til sidste nå de europæiske pladser i Serie A.


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: Christoffer 12 Nov 2017, 19:43
Spændende klub. Italien har mange af disse sleeping giants man kan prøve kræfter med. Er du kommet godt i gang, og hvad siger økonomien? :)


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: KrookDale 12 Nov 2017, 20:04
Jeg skal lige til at spille den første venskabskamp, så det må blive et nej :)

Man har 22m at købe ind for, og kan frigøre en smule lønkroner ved at annullere nogle lån.

Har lige opdaget at begge klubbens to største talenter, har optioner i deres lånekontrakter, dvs. de to kommende verdensstjerner kan blive solgt når sæsonen er slut, for en samlet sum af 25 millioner kr.... -.-


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: KrookDale 13 Nov 2017, 22:57
Jeg er nu nået 32 kampe ind i sæsonen. en 14 points føring til 2. pladsen betyder at oprykning nok er sikret, og gudskelov for det. For på trods af at jeg ikke har rørt transferbudgettet og selv hivet 10m ind i transfers den anden vej, siger balancen pt -29 mio. Rykker man ikke op tror jeg klubben nærmer sig konkurs.

Mine mange talenter udvikler sig for de flestes vedkommende fint. Jeg har ydermere fået et fornuftigt talent ind fra akademiet, så alt i alt ser det ok ud. De to kæmpetalenter jeg har udlejet med købsklausul ved jeg stadig ikke med, min plan er at tilbyde dem så god en kontrakt som muligt når hhv. Fiorentina og Inter forsøger at købe dem fri, så må vi se om det kan gøre en forskel. Så længe jeg er i Serie B må jeg ikke have lønninger på over 42k om ugen, så det sætter også en dæmper på hvad jeg kan tilbyde.


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: mads_madsen 14 Nov 2017, 10:07
Spændende klub med massere af talent! Jeg overvejer også selv at give mig i kast med et save med Palermo  :)
Hvad har du gjort dig af erfaringer med taktik, indkøb, talent vurderinger osv? Jeg har læst på flere FM forums at ham Felice D'Amico skulle blive ret vild  :D


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: KrookDale 14 Nov 2017, 18:33
Jeg har vekslet mellem 4-2-3-1 og en offensiv skæv 4-1-1-2-2 (4-4-2 med offensive kanter og en DM).

Klubben har en del spillere i start 20'erne med potentiale til at forbedre sig, men et par af dem er nærmere gået tilbage. Af de spillere jeg har haft på holdet er målmanden Posavec og angriberen Antonino La Gumina de mest forbedrede. Især sidstnævnte er gået fra at være lidt middelmådig til at være en stor profil. Det er dog også kun sket fordi jeg har givet ham oceaner af spilletid.

Indkøb har jeg ikke foretaget nogen af. At vinde første sæson lader mest til at være en formalitet, og til Serie A kan jeg alligevel købe bedre spillere næste sommer. Samtidig er klubbens finanser elendige, så selvom bestyrelsen tillader det, har jeg ikke haft lyst til at købe spillere.

Jeg mangler 2 kampe, så det bliver spændende at se om jeg kan holde på talenterne og om der er noget at handle ind for næste sæson.


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: tojosular 14 Nov 2017, 19:01
Palermo har jeg næsten altid lige taget en sæson eller 2 med i hvert spil gennem tiderne :P. For dengang de havde Kjær og tit pga. Goldaniga, som jeg stort set altid har haft på mine hold uanset hvad.

Han er dog lige gået en tak for langt ned denne gang :(. Men Palermo er altid sjove at spille.


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: KrookDale 14 Nov 2017, 19:47
En lille statusopdatering: Det lykkedes mig at holde på alle talenterne. Fiorentina bød på den ene, men med et voldsomt kontrakttilbud lykkedes det mig at holde fast på ham. Vil tro han er 200 mio værd inden for et par sæsoner, så jeg klarer nok at give ham en million eller tre for meget i løn hvert år.


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: KrookDale 15 Nov 2017, 18:35
Sæsonstart nærmer sig i Serie A.

Klubben sluttede med et minus på ca. 50m, så jeg har holdt lidt igen med spendérbukserne (transfer og lønbudget var mildt sagt begrænsede under alle omstændigheder).

Jeg har unge spillere med potentiale på en del pladser, om de er gode nok fra start af eller alternativt udvikler sig hurtigt nok er jeg dog ikke sikker på, det må tiden vise.

Jeg har gode erfaringer med offensivt spil i FM2018, men når jeg nu skal til at spille defensivt, tror jeg straks det hele bliver en tand mere udfordrende, tiden må vise hvordan det går.

Jeg har valgt at forstærke defensiven primært. Belluschi er fin fra start af, men herudover er hhv. Calabresi fra Roma og Rodrigo Ely fra Alaves blevet hentet ind, sidstnævnte på en lejeaftale med købsklausul. Ellers er holdet som fra start af, bortset fra at jeg nu har Lo Faso til højrekanten, og har solgt en hulens masse overflødige spillere for småbeløb.


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: KrookDale 15 Nov 2017, 22:26
Nu skal der ikke gå helt blog i den, kan være jeg samler mine indlæg senere, så tråden bliver mindre rodet.

Er nået 9 runder ind i sæsonen, og ligger på en imponernede 9. plads med 14 point. Det sågar på trods af at jeg har spillet mod alle de stærke hold bortset fra Inter og Lazio.

Min 4-2-3-1 fungerer glimrende, og de unge folk gør det godt.

De aldrende backs bliver snart et problem, jeg er på udkik efter en erstatning på højrebacken, hvor krumtappen Rispoli har brækket benet. På venstrebacken var jeg heldig at trække et ungt talent op, der er et stykke vej endnu med ham, men hans udvikling går hurtigt, så med lidt held er hans evner tilstrækkelige til sommer, og så bliver han smidt for løverne. Juve bød 30-40m på ham i sommers. Med gæld og en overlevelseskamp i vente var det fristende, men buddet var struktureret lidt skidt, så mange af pengene ville jeg først se om lang tid - Så ville jeg hellere træne ham op og sælge ham for mere til den tid.

*edit*
FM valgte så lige at crashe midt i at mit spil savede, så der røg lige 2 uger med 3 sejre i 3 kampe, herunder over Fiorentina og Juventus (!). Skyd mig.

Jeg har i øvrigt utroligt mange crashes i det hele taget.


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: Nephilim 15 Nov 2017, 23:22
Citat af: KrookDale 15 Nov 2017, 22:26
Nu skal der ikke gå helt blog i den, kan være jeg samler mine indlæg senere, så tråden bliver mindre rodet.

FM valgte så lige at crashe midt i at mit spil savede, så der røg lige 2 uger med 3 sejre i 3 kampe, herunder over Fiorentina og Juventus (!). Skyd mig.

Jeg har i øvrigt utroligt mange crashes i det hele taget.


Det er derfor man gemmer inden og efter hver kamp  ;D

Det er skam ligemeget om du roder tråden til. Hvis der ikke er andre der gider skrive i en klubtråd, skal trådstarteren jo holde den i live... Se bare min Marseille tråd  :T


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: JaWocKa 16 Nov 2017, 02:00
Citat af: Nephilim 15 Nov 2017, 23:22
Det er derfor man gemmer inden og efter hver kamp  ;D

Det er skam ligemeget om du roder tråden til. Hvis der ikke er andre der gider skrive i en klubtråd, skal trådstarteren jo holde den i live... Se bare min Marseille tråd  :T


Jeg er også mest fan af at gemme stortset inden hver kamp, men samtidig er jeg bange for at blive beskyldt for at bruge "save/load" metoden som jeg betragter som snyd hahaha. Så jeg forsøger at lade vær   ;D


Og ja, skriv alt det du vil i tråden. Hvis en finder klubben interessant, så skal personen nok tjekke samtlige "updates" i tråden! :D


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: KrookDale 20 Nov 2017, 20:13
Efter lige at have sundet mig over det crashede save er jeg gået i gang igen.

Jeg gik på ferie og reloadede et par gange, indtil jeg fik sejre i de første 2 af de "mistede kampe" igen. Herefter spillede jeg videre, vandt også den sidste af de kampe der gik tabt i crashet... og de to efterfølgende. Herefter har der været lidt flere pointtab, men 0 nederlag i Serie A (!!!) og resultatet er at jeg nu 3 måneder senere, 20 kampe inde i sæsonen er på en surrealistisk 4. plads. Tror ikke jeg har haft en så succesfuld sæson siden jeg i FM11 rykkede direkte fra Championship og videre ind i CL med Southampton.

Jeg er nu i vinterens transfervindue, og der bliver stadig ikke hentet det store ind. Jeg har stadig ingen penge, så det må vente til sommer, måske jeg henter en fri transfer ind.

Økonomisk ser det noget bedre ud nu. Man svømmer ikke i penge i Serie A, men med 270 mio ekstra i TV-penge, og en stigning på 30-50% i de fleste andre indtægter, er jeg alligevel gået fra et sæsonunderskud på næsten 100 mio, til et forventet sæsonoverskud på over 100 mio. Jeg håber der kommer endnu flere penge senere, for ellers bliver det noget svært at holde spillere på spillere med bare mellemhøje lønkrav.

Talenterne udvikler sig nogenlunde, der er et par stykker jeg ved har potentiale, som ikke rigtigt udvikler sig, og mine 2 nyindkøbte forsvarsspillere har også været lidt sløve med at forbedre sig. Offensivspillerne ser til gengæld gode ud, de forbedrer sig løbende, og er nok den primære årsag til min succes.

Jeg håber ikke på en CL-plads, da jeg ærligt talt ikke har holdet til på nogen måde at være med. selv EL har jeg dårligt nok bredde til at håndtere. Omvendt kan det være fint at få raget nogle koefficientpoint til sig hurtigst muligt, så jeg kan få nogle bedre seedninger når jeg forhåbentlig får etableret mig i toppen.


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: KrookDale 21 Nov 2017, 22:11
Anden sæson lakker mod enden. 37 kampe er spillet og mod alle forventninger ligger jeg på en 4. plads. Hvordan det er gået til forstår jeg stadig ikke helt. Eneste indkøb siden jeg startede i Serie B er Rodrigo Ely på lån og Calabresi. Jeg har dog udviklet vigtige spillere, og især La Gumina er på de to sæsoner udviklet sig til en ganske habil Serie A angriber, hvilket også afspejler sig i hans værdi på 90 mio kr. nu. Samtidig har Palermo-scouten for SI vist fået lidt for løse tøjler, og stort set samtlige spillere har gode muligheder for at udvikle sig forbi startniveauet (kombineret med de mange store talenter).

Der er 1 point op til 3. pladsen (og direkte CL-kval) og 1 point ned til 5. pladsen og EL. Jeg har egentlig på ingen måde holdet til CL, men med 2 fornuftige talenter på udlån og et par breddespillere der savner spilletid, kan det måske lade sig gøre. Jeg vil nok være fint tilfreds med EL, men 200+ mio vil nok alligevel pynte i en klub med en årlig omsætning på lidt over de 400m.

Sidste kamp er mod Napoli på hjemmebane. Den vil jeg spille nu. Følg med i morgen for at høre hvordan det gik. :)


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: b0nb0n 22 Nov 2017, 08:46
Med hensyn til økonomien i Italien, så spillede jeg med Reginia i FM2017, og der havde jeg kæmpe underskud i Serie C og Serie B, men efter 2 sæsoner i serie A, så havde jeg en bankbog på 175.000 kr., og havde udviklet trænings og ungdomsfaciliterne.
Så pengene er egentlig ok synes jeg :)

Med hensyn til din sæson, så er det super flot :)


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: mads_madsen 22 Nov 2017, 15:21
Så kom jeg også igennem min 1. sæson med Palermo! :f: :f:
Det gik ikke helt så let som forventet, og jeg hang flere gange i en tynd tråd, men sluttede sæson af med en acceptabel 2. plads. Pescara endte som 1'er med 83 point, jeg selv med 79 point, og Perugia sluttede som 3'er med 72 point.
Det var en meget rodet sæson, hvor jeg kæmpede enormt meget med skader, og kunne ikke rigtigt finde en opstilling der fungerede for mig, det blev dog langt bedre i den sidste halvdel af sæsonen, hvor især mine nyindkøb Guiseppe Rossi og Robert Skov leverede på et rigtig flot niveau. Dette resulterede også i 7 sejre i de sidste 7 kampe.
Det lykkedes mig at skrive ny kontrakt med Felice D'Amico og Lo Faso, selvom begge havde tilbud fra Inter og Fiorentina. Jeg forventer mig enormt meget af begge 2, og især Lo Faso ligner en ny fast starter for mig.

Nu sidder jeg og skal igang med transfervinduet, og økonomien er mildest talt streng, så regner ikke med at hente nogle nye, målet er at bevare samme trup. Der er massere af potentiale i truppen, jeg føler jeg har fundet den rigtige opstilling, så jeg er faktisk meget fortrøstningsfuld med den nye sæson. Jeg har tidligere haft stor succes i Serie A med mindre hold, så min ambition er at lande på en plads der giver europæisk fodbold i 3. sæson. Om det er realistisk må tiden vise, meget af det afhænger helt klart af at jeg kan holde truppen mere eller mindre intakt, og om de unger gutter levere som jeg forventer  :D

Tak fordi du fik mig igang med dette save - elsker de spil hvor man flere gange i løbet af arbejdsdagen tænker over hvad man skal gøre og ikke gøre næste gang man skal spille  >:D O0


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: KrookDale 22 Nov 2017, 23:35
Fedt at se jeg ikke længere er den eneste.

Som du selv nævner, er Palermo en klub der ikke nødvendigvis behøver forstærkninger for at klare sig i Serie A, så jeg er sikker på at det nok skal gå fint. Hvad formation stiller du op i?


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: mads_madsen 23 Nov 2017, 08:02
Så kom jeg til vintertransfer vinduet i 2. sæson. Spillet har været fremragende, og alt går langt over forventning. Det udmyndiger sig i en foreløbig 1. plads, med hele 4!!!!! :D :D point ned til Juventus. Retfærdigvis skal det dog siges at Juventus fik en mildest talt elendig sæsonstart, og først her de sidste par måneder er begyndt at røre på sig. Jeg har ligeledes været fuldstændig forskånet for skader, så har kunnet stille op i stærkeste opstilling næsten hver gang  >:D
Mit personlige mål før sæsonen var at slutte i top 7 = europæisk fodbold, men som sæsonen er skredet frem går jeg 100% efter en top4 placering og CL bold i næste sæson. Mesterskabet tør jeg simpelthen ikke tro på, truppen er ekstrem smal, så der skal ikke mere end 1-2 skader til før jeg er rigtig sårbar.
Jeg er allerede begyndt at kigge imod sommerens transfervindue, og har besluttet at der kommer til og ske en kæmpe udskiftning i holdet. Jeg tænker 5-6 nye mand ind til startopstillingen. Næsten samtlige af mine spillere har interesse fra andre klubber, så jeg håber jeg kan få lavet en masse gode salg når jeg kommer dertil.

Den første kontrakt til næste sommer er netop underskrevet! Jeg hiver min gode ven Mario Balotelli tilbage til Italien på en fri transfer, det er et kæmpe sats, han er ikke kendt for at banke mange kasser ind og har i de sidste sæsoner for Nice scoret under 10 mål i sæsonen. Men Balo har et kæmpe plus i min bog, og jeg har været på udkig efter en klasseangriber, så han får chancen  O0


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: mads_madsen 23 Nov 2017, 08:05
Citat af: KrookDale 22 Nov 2017, 23:35
Fedt at se jeg ikke længere er den eneste.

Som du selv nævner, er Palermo en klub der ikke nødvendigvis behøver forstærkninger for at klare sig i Serie A, så jeg er sikker på at det nok skal gå fint. Hvad formation stiller du op i?


Jeg spiller 4-2-3-1, med indvendige angriber, hårde tacklinger, (det koster en del advarsler, men det lever jeg med) og højt pres.
Lo Faso er helt vild, han er netop blevet kåret til årets Golden Boy foran Mbappé  ;D
Felice D'Amico bruger jeg mest som indskifter, men er sikker på at han bliver vanvittig, han mangler bare lidt hår på brystet  ;)


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: KrookDale 26 Nov 2017, 20:34
Det er vist blevet tid til en opdatering fra Sicilien.

Jeg er nået til vinterpause i 3. sæson. EL gik glimrende, og jeg fik en fin 2. plads efter et suverænt Galatasaray hold. Forude venter Villarreal, der med et stærkt hold helt sikkert kommer til at teste mig.

I ligaen går det som sådan nogenlunde ligesom sidste sæson, bortset fra at jeg har lidt længere kriseperioder, hvilket bekymrer mig lidt. Pt. har jeg kun vundet én a de sidste 6 kampe, og tidligere har jeg også haft en stime på 4 nederlag i træk. Holdet er dog stærkt nok, så forhåbentlig kan jeg vende tingene.

CL-kval er et must i denne sæson, da jeg simpelthen ikke tror jeg kan holde på spillerne uden. Både Lo Faso (https://imgur.com/YndDVSn) og D'Amico (https://imgur.com/C5rBCUc) tiltrækker sig seriøs opmærksomhed, jeg har allerede en gang fået kvalt deres ønske om at komme videre, men til sommer bliver det nok et lidt større problem, især uden CL.

Udover de to tror jeg også La Gumina (https://imgur.com/r5Rubsh) risikerer at blive præsenteret for større muligheder, og sidst men ikke mindst har jeg lige solgt Ruggiero (https://imgur.com/4XGMu9s). Jeg ville utroligt gerne have holdt fat på ham, men han insisterede desværre på en 135m frikøbsklausul i sidste kontraktforhandlinger, så der var intet at gøre.

Ind i stedet for kommer til sommer Marko Grujic på en fri transfer (20m i signon+agent dog), mens Fiete Arp blev hentet for 32m sidste sommer. Herudover har jeg fundet den her sexede argentiner (https://imgur.com/ISRJvwn) til en lidt pebret pris på 70m, og min venstrebacks-regen (https://imgur.com/I1aDhkR) viser så hurtige fremskridt at han måske kan komme i spil allerede næste sæson.

Økonomisk hjælper tv-pengene fra Serie A og indtægterne fra Euro League kraftigt. Der er dog stadig langt fra plads til at give sig i kast med millionlønninger eller store transfers, så indtil videre henter jeg stadig kun spillere der kan komme til for under 400k om ugen, og kikker meget efter frie transfers og transferlistede spillere.

Der har vist også været spurgt efter min taktik, så den får I her:

(https://imgur.com/qf0FR7a)


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: mads_madsen 27 Nov 2017, 09:37
Fedt at høre at det stadig går godt!
Jeg sluttede 2. sæson af med en flot 4.plads, hvilket betyder CL bold efter sommerpausen. Det er jeg vildt tilfreds med, selvom det bliver ekstremt vanskeligt næste sæson med alle de kampe CL medfører. Jeg forventer at jeg kvalificere mig til gruppespillet, og så må jeg tage den herfra, alt afhængig af hvilken gruppe jeg havner i.

Vildt du har fået så meget ud af La Gumina, jeg har slet ikke fået ham brugt endnu, kunne godt være jeg skulle overveje ham som backup til Balotelli! Og vanvittigt godt køb af Grujic! Ham vil jeg også forsøge at hente på fri næste sæson :D


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: KrookDale 27 Nov 2017, 18:52
Så går vi ind i sidste 5 kampe af 3. sæson.

Stillingen ser sådan her ud: https://imgur.com/toO83iQ

Det er den mest intense mesterskabskamp jeg har haft i FM. 2 point adskiller mesterskabet og Euro League. Jeg har Juve og AC Milan, der er henholdsvis #2 og #3 tilbage i de to sidste kampe.


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: bøvle 28 Nov 2017, 09:07
Det bliver spændende at høre hvordan det endte - og vildt som alle resultaterne på det billede du lagde op gik din vej - håber det er et tegn på hvordan de sidste kampe går! Skal nogle af de andre tophold mødes indbyrdes også? :)


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: Forlan 28 Nov 2017, 09:19
5 sejre og du bliver mestre... 5 nederlag og du bliver nr. 12..

Argh så galt går det nok ikke.. Men det er fandme en tæt række, og mesterskabet er billigt til salg.. Vi venter i spænding..


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: KrookDale 28 Nov 2017, 11:34
Jeg regner med at lave en opdatering når jeg kommer hjem og har adgang til screenshots.

Så kan I høre hvordan det er gået.


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: bøvle 28 Nov 2017, 14:21
Citat af: KrookDale 28 Nov 2017, 11:34
Jeg regner med at lave en opdatering når jeg kommer hjem og har adgang til screenshots.

Så kan I høre hvordan det er gået.


Uhhhh, teaser ! ;)


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: KrookDale 28 Nov 2017, 18:24
(https://i.imgur.com/Zj6YZeO.jpg)

Nåh. De 5 kampe blev spillet, og det gik egentlig ok. Startede skidt ud med at spille uafgjort i en kamp jeg dominerede mod Chievo, og da jeg også spiller uafgjort mod Juventus, virker det lidt som om kampen om mesterskabet er slut, da Juve i sidste kamp møder et kriseramt Laziomandskab på hjemmebane. Men wupti mod al forventning går de hen og taber, mens jeg til gengæld vinder på udebane over et stærkt AC Milan hold, og dermed bliver mestre!

Slutstillingen blev sådan her (https://imgur.com/Y1cvKEv) - Bemærk at det faktisk i sidste ende var Atalanta der havde taget titlen, hvis jeg havde smidt point mod Milan. Derudover har jeg ramt 100% tilfredshed hos bestyrelsen, La Gumina har bombet løs, og D'Amico er fænomenal.


Hen mod næste sæson er der blevet hentet en del spillere ind. Marko Grujic, Alberto Peranda og Nikola Vukcevic er alle blevet hentet ind på fri transfer. Sidstnævnte skal træde direkte ind som første valg på den defensive mid, efter at Ruggiero blev solgt i vinters. Peranda skal erstatte Fiete Arp (https://imgur.com/kWNV5iQ), der som sådan har gjort det rimeligt, og er blevet en nogenlunde habil komplet angriber, men som jeg ikke tror når helt op på det niveau jeg gerne vil have. Han bliver i stedet udlejet en sæson, og så solgt eller brugt som 2. valg når han vender tilbage. Herudover har jeg hentet Rodrigo Ely for 12m, han blev lejet i forrige sæson, og har forbedret sig lidt siden da, så han får chancen, omend jeg med CL-kval egentlig nok skal til at kikke mod nogle lidt stærkere forsvarsspillere.

Jeg har til næste sæson hentet 2 virkeligt stærke regen talenter ind billigt. Wolski (https://imgur.com/cePuGic) er allerede nu bedre end min målmand, og den forskel kommer nok kun til at stige, så han overtager formentlig pladsen fra Dag #1. Det samme gør sig gældende for min nye venstreback Hruska (https://imgur.com/CIE89SA), der unægteligt ser ret lækker ud.

Kan være jeg burde flytte mine indlæg til en blog, meget hyggeligt at komme med opdateringer og få lidt feedback.

Næste opdatering kommer til at være om status på mine talenter, økonomi og forventning til udskiftning af spillere over den kommende sæson.


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: mads_madsen 29 Nov 2017, 09:02
Citat af: KrookDale 28 Nov 2017, 18:24
(https://i.imgur.com/Zj6YZeO.jpg)

Nåh. De 5 kampe blev spillet, og det gik egentlig ok. Startede skidt ud med at spille uafgjort i en kamp jeg dominerede mod Chievo, og da jeg også spiller uafgjort mod Juventus, virker det lidt som om kampen om mesterskabet er slut, da Juve i sidste kamp møder et kriseramt Laziomandskab på hjemmebane. Men wupti mod al forventning går de hen og taber, mens jeg til gengæld vinder på udebane over et stærkt AC Milan hold, og dermed bliver mestre!

Slutstillingen blev sådan her (https://imgur.com/Y1cvKEv) - Bemærk at det faktisk i sidste ende var Atalanta der havde taget titlen, hvis jeg havde smidt point mod Milan. Derudover har jeg ramt 100% tilfredshed hos bestyrelsen, La Gumina har bombet løs, og D'Amico er fænomenal.


Hen mod næste sæson er der blevet hentet en del spillere ind. Marko Grujic, Alberto Peranda og Nikola Vukcevic er alle blevet hentet ind på fri transfer. Sidstnævnte skal træde direkte ind som første valg på den defensive mid, efter at Ruggiero blev solgt i vinters. Peranda skal erstatte Fiete Arp (https://imgur.com/kWNV5iQ), der som sådan har gjort det rimeligt, og er blevet en nogenlunde habil komplet angriber, men som jeg ikke tror når helt op på det niveau jeg gerne vil have. Han bliver i stedet udlejet en sæson, og så solgt eller brugt som 2. valg når han vender tilbage. Herudover har jeg hentet Rodrigo Ely for 12m, han blev lejet i forrige sæson, og har forbedret sig lidt siden da, så han får chancen, omend jeg med CL-kval egentlig nok skal til at kikke mod nogle lidt stærkere forsvarsspillere.

Jeg har til næste sæson hentet 2 virkeligt stærke regen talenter ind billigt. Wolski (https://imgur.com/cePuGic) er allerede nu bedre end min målmand, og den forskel kommer nok kun til at stige, så han overtager formentlig pladsen fra Dag #1. Det samme gør sig gældende for min nye venstreback Hruska (https://imgur.com/CIE89SA), der unægteligt ser ret lækker ud.

Kan være jeg burde flytte mine indlæg til en blog, meget hyggeligt at komme med opdateringer og få lidt feedback.

Næste opdatering kommer til at være om status på mine talenter, økonomi og forventning til udskiftning af spillere over den kommende sæson.


Vanvittigt stærkt - kæmpe tillykke!
Jeg er netop også blevet færdig med 3. sæson, og sluttede på en skuffende 5. plads. En sejr ude over Sassuolo i sidste kamp havde betydet en 2. plads i stedet for. Inter var fuldstændig ustyrlige og sluttede på imponerende 94 point. Jeg lagde på en 1.plads d. 1. januar, men en alt for smal trup, svingende resultater og alt for mange karantæner kostede mig dyrt.
Jeg er lige nu i tænkeboks, om hvorvidt jeg kan hive mig selv op til en sæson uden CL, især fordi jeg havde lovet alle mine profiler CL bold i 4. sæson for at holde på dem.

Jeg tror jeg skal videre i karrieren.


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: mads_madsen 05 Dec 2017, 11:49
Nå, jeg kan ikke helt lade spillet ligge, og gik derfor igår aftes igang med sommerens transfervindue. Jeg lykkedes med at holde på mine 4 offensive stjerner, som alle havde ytret ønske om et skifte grundet manglende CL bold i den kommende sæson, det drejer sig om Balotelli, Lo Faso, D'Amico og Berardi.
På sidste dagen kl. 09.05 ringer Barcelona dog, og de er mildest talt desperate for at få fingrene i Domenico Berardi (som jeg i øvrigt kun har haft i 1. sæson)
Buddet lyder på svimlende 70mio pund upfront, med mulighed for ekstra 20mio pund de næste par år. Normalt ville jeg takke pænt ja tak til et så vanvittig bud, men jeg er virkelig i vildrede her, for er MEGET glad for min konstellation med mine 4 italienske offensive profiler.  :D

Jeg har mulighed for at hente Gabriel Barbosa ind fra Inter for 22.5mio pund, samt Vinicius Junior fra Real Madrid (netop røget på transferlisten til kun 7.5mio pund). Det virker som 2 gode erstatninger for Berardi på sigt, men jeg er bekymret for om de kan præstere fra dag 1 - det har jeg behov for hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om en top 4 placering i denne sæson.

Jeg valgte at sove på den, før jeg træffer min beslutning  O0  

Det skal lige siges at jeg har spille 2 kampe i år, Berardi står her noteret for 2 mål og 3 assists - det gør ikke ligefrem beslutningen nemmere..... :-\


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: KrookDale 06 Dec 2017, 15:34
Jeg havde hentet Vinicius Junior og så tilbudt Barcelona selv at bære Berardi til Catalonien.

Kan være jeg også hellere må smide en lille opdatering ved lejlighed så.


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: mads_madsen 08 Dec 2017, 11:15
Berardi røg ud, Vinicius Junior og Barbosa er kommet til. Så må vi se om det var den rigtige beslutning :-)


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: KrookDale 10 Dec 2017, 12:08
Storytime unger:

Jeg er nået 75% igennem næste sæson, og det ser fornuftigt ud. Jeg ligger på en 2. plads, og mens der er for langt op til Juventus, der desværre har fundet formen igen, så tror jeg nok en CL-kval skal komme i hus, hvilket må være 1. prioritet.

Jeg gik videre fra min CL-gruppe, men trak desværre Barcelona, hvilket nok bliver enden på Champions League i denne sæson.... troede jeg, for mod al forventning blev det til en 3-0 sejr på hjemmebane, og pludseligt må jeg være favoritter til at gå videre.

Status (https://imgur.com/jcqACtn)

Mine talenter udvikler sig fint:

Min norske box-til-box regen klarer sig fint: https://imgur.com/1Ppp49T

Min kommende stjernemålmand er allerede ret stærk: https://imgur.com/CaoHjnz

Mit argentinske stjerneskud ser skarp ud, og jeg har fået hævet hans frikøbsklausul en del, så den nu er tæt på ½ milliard. https://imgur.com/hru9eYM

Lo Faso er gået lidt i stå udviklingsmæssigt, ved ikke hvor meget bedre han bliver. Han spiller dog allerede nu glimrende. https://imgur.com/kVBOzUt

D'Amice udvikler sig stadig, og har ad flere omgange haft lyst til at forlade klubben, jeg har dog en tæt relation til ham, og det er hver gang lykkedes mig at overtale ham til en lønstigning i stedet. Med en løn på 620k/ugen, er hans klubbens mest løntunge spiller. Med hans værdi, synes jeg dog det er en ganske tilforladelig gage. https://imgur.com/NHb1JTr

Hruska, min indkøbte venstrebackregen, gør det også godt, bliver svært at vælge mellem ham og min egen akademiback, når den tid kommer. https://imgur.com/EumJt9LHerudover har jeg købt to spillere ind, der kommer til sommer.

Diogo Jota er jeg ret begejstret for, han er 2-fodet og kan derfor spille mere eller mindre samtlige offensive pladser. Kommer til klubben på en fri transfer. https://imgur.com/yVDIyUn

Derudover slog jeg min transferrekord med en faktor 6, da det lykkedes mig at sikre mig en kommende ballon'd'or vindende italiener fra Juve. Han kommer nok til at vippe La Gumina af pinden til sommer, tror han er alle 420 millioner værd. https://imgur.com/lPjVh5Y


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: Nodiem 10 Dec 2017, 12:41
Ser ud til at være et fint ungt hold du har samlet sammen :)
Desværre synes jeg der mangler lidt egne regens samt flere italienere :D


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: KrookDale 10 Dec 2017, 13:09
Tror faktisk aldrig før i FM jeg har haft et tophold med så mange spillere fra eget land. Jeg har en 6-7 italienske startere, samt yderligere 4-5 andre spillere med italiensk nationalitet. Til sommer får jeg endnu en italiensk profil ind, og jeg har også en enkelt regen fra eget akademi, der får plads på holdet til sommer.

Ift. at jeg kun er 3½ sæsoner inde, vil jeg nærmest sige at der er flere regens på mit hold end man kunne forvente. De skal jo lige have tid til at nå et niveau hvor de kan spille for et tophold.


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: Nodiem 10 Dec 2017, 13:24
Det skal jeg ikke kunne argumentere imod, men i forhold til hvilke spillere du har listet op og ikke vist hele holdet, giver det måske en skræv fremlægning ;)


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: KrookDale 11 Dec 2017, 17:05
Det fremgår måske heller ikke vanvittigt tydeligt. kan være jeg skulle lave en oversigt over holdet ved næste sæsonstart.


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: KrookDale 13 Dec 2017, 12:31
Tid til yderligere en opdatering.

20/21 sæsonen er gået på hæld, og det blev alt i alt en fin sæson.
I ligaen sluttede jeg fint med et point mere end mesterskabssæsonen, men da Juventus fik 20 point mere end i deres sidste sæson, sluttede stille og roligt med en ~17 point mere end mig. Det blev dog stadig til en flot 2. plads.

Cuppen blev vundet, efter at Juventus aldrig rigtigt præsterede i de to semifinaler jeg spillede mod dem.

I Champions League, stødte jeg efter den flotte sejr mod Barcelona, ind i et Arsenalhold, der aldrig sådan for alvor lukkede mig ind i nogle af kampene. Således blev det til en kvartfinale. De 230 mio i præmiepenge og 400 mio i TV-penge fra CL, pyntede dog unægteligt ret fint på finanserne. Og således er jeg gået fra at have et minus på 50 mio ved starten af 2. sæson, til nu at have lige omkring en milliard på bundlinjen. Ganske fint præsteret på 3 sæsoner, når det samtidig på intet tidspunkt har kunnet mærkes på præstationerne.

Mit hold ser nu således ud: https://imgur.com/5KRRzMK
Bemærk at Krafth, Ely, Aleesami, Chochev og Coronado alle har italiensk statsborgerskab, således at kun 6 ud af 24 spillere ikke har et italiensk pas.

Sommeren bød på følgende transfers: https://imgur.com/uFal4oQ

Vukcevic og Grujic krævede nogle heftige lønforhøjelser henimod slutning af sæsonen, så selvom jeg var interesseret i at beholde begge (især Vukcevic), valgte jeg at sende dem på porten. D'Amico er min højst lønnede spiller, med 680k hver uge, og jeg var ikke interesseret i at bryde min lønstruktur for en erstattelig rotationsspiller og en aldrende defensiv midtbane. Begge var desuden kommet ind på en fri transfer året før, så de 300-360mio jeg tjener på dem, må betegnes som en ganske pæn profit.

Ind er kommet
Diogo Jota
Vindunderbarnet Bevione (https://imgur.com/lPjVh5Y)
Den unge centerforsvar Gabsi (https://imgur.com/JxgnFfq) som jeg har store forventninger til
Calabria (https://imgur.com/qPYiTcP), en habil italiensk højreback der kunne hentes for beskedne 27 mio
Gianluca Mancini, der går direkte ind i centerforsvaret
Marco Benassi, der skal erstatte Vukcevic på den defensive midt.

Således mangler jeg en erstatning for Grujic. Jeg har kik på en ung regen og kommende verdensstjerne Mike Spaan (https://imgur.com/UDROcCC) eller den mere erfarne italiener Nicolo Barella (https://imgur.com/sTQFqFf). Begge vil koste mig omkring en kvart milliard. Jeg ender nok med det unge valg, der også ligner en fremtidig kaptajn. Hans lave bravery irriterer mig dog lidt.

Mine talenter trives rigtigt fint.

Juan Leguizamon (https://imgur.com/PXjKG3S) volder mig de største kvaler. Hans fysik gør at jeg gerne vil have ham væk fra AMC og ud enten som højrekant eller angriber. Sidstnævnte ser jeg store muligheder i, da han kan blive en ret komplet angriber, det kræver dog at hans finishing hæves med en 5-6 stykker. Alternativt kan jeg smide ham ud på højrekanten, hans dribling skal bare lidt op, og så ligner han en fremtidig stjerne på den post.

Accursio Melli, et produkt af eget akademi, er nu blevet så god at jeg faser ham ind som andetvalg på venstrebacken, han har dog et pænt stykke vej op til første valget:

Stepan Hruska (https://imgur.com/GcOJSnP) - En fænomenal back, der har alt det der skal til både offensivt og defensivt. Ham håber jeg at have i mange år endnu.

De resterende unge folk klarer sig også glimrende. La Gumina har bombet løs i efterhånden mange sæsoner (https://imgur.com/uBcmRQU). Lo Faso var assistkonge sidste sæson, med 23 assists og 13 mål i 36 starter, mens D'Amico havde en lille nedesæson, formentlig pga. konsekvent spekulation over hans fremtidige karriere. For indeværende synes han dog at være tilfreds her.

Alt ser således fint ud frem til den kommende sæson. Jeg mangler lige en erstatning til midtbanen, og centerforsvaret er stadig ikke helt tiptop. Jeg har dog hentet en del unge talenter ind, som lejes ud. Forhåbentlig kan en eller flere blive til noget. Jeg har kun fundet 2 sikre superstjerneregens til forsvaret - de spiller desværre i Premier League, og er langt uden for hvad jeg har råd til at købe.


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: Kauling92 17 Jan 2018, 21:43
Har du nogle gode råd når du møder de store hold i italienen synes jeg får klask!


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: patrick J 24 Jan 2018, 13:27
Sæsonen 19/20 blev en særdeles mindesværdig sæson for mit vedkommende. Faktisk nok mit bedste FM save nogensinde.

Serie A blev vundet med 6 point ned til Napoli på andenpladsen. Juventus formåede kun at tage sig af 5. pladsen.
Højst overraskende vandt jeg tilmed også Europa League, efter at have slået Tottenham, Wolfsburg, Barcelona og Sociedad ud i knockout kampene ventede Liverpool i finalen. Her fik jeg rødt kort efter 25 minutter, men efter at udligne til 1-1 i 88 minut, og ingen scoringer i overtiden, så afgjorde vi det på straffespark. Alastra tog 3 ud af 4 spark. En finale som bød på en startopstilling med 10 ud af 11 spillere som starter i klubben. Faktisk er mit dyreste køb efter 3 sæsoner Ely til 15 millioner.

La Gumina tog sig for andet år i træk af topscorertitlen i Serie A. Sidste sæson sluttede han på 32 kasser, mens denne bød på 37 kasser (47 i alle turneringer) og blev spilleren med den højeste gnm. karakter nogensinde i Serie A. På andenpladsen sluttede unge D'Amico som har været helt forrygende.

Lo Faso, D'Amico og La Gumina er altoverskyggende for min succes. 91 mål blev der scoret i Serie A, som også for andet år i træk var det højeste antal i Serie A. Sidste år var det nok for mig at score 84 mål, som rakte til 6. plads og 64 point. 20 point mere i denne sæson var nok til at rave titlen til mig.

Sådan her har de bedste i truppen gjort det:
(http://i68.tinypic.com/2ecqeqw.png)


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: Kauling92 24 Jan 2018, 14:58
Patrick J er det muligt og få et ss af din taktik? imponerende :)


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: ulle48 24 Jan 2018, 15:58
HVAD SKAL DU HAVE MAND!?


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: jakob95kp 24 Jan 2018, 16:31
Citat af: patrick J 24 Jan 2018, 13:27
Sæsonen 19/20 blev en særdeles mindesværdig sæson for mit vedkommende. Faktisk nok mit bedste FM save nogensinde.

Serie A blev vundet med 6 point ned til Napoli på andenpladsen. Juventus formåede kun at tage sig af 5. pladsen.
Højst overraskende vandt jeg tilmed også Europa League, efter at have slået Tottenham, Wolfsburg, Barcelona og Sociedad ud i knockout kampene ventede Liverpool i finalen. Her fik jeg rødt kort efter 25 minutter, men efter at udligne til 1-1 i 88 minut, og ingen scoringer i overtiden, så afgjorde vi det på straffespark. Alastra tog 3 ud af 4 spark. En finale som bød på en startopstilling med 10 ud af 11 spillere som starter i klubben. Faktisk er mit dyreste køb efter 3 sæsoner Ely til 15 millioner.

La Gumina tog sig for andet år i træk af topscorertitlen i Serie A. Sidste sæson sluttede han på 32 kasser, mens denne bød på 37 kasser (47 i alle turneringer) og blev spilleren med den højeste gnm. karakter nogensinde i Serie A. På andenpladsen sluttede unge D'Amico som har været helt forrygende.

Lo Faso, D'Amico og La Gumina er altoverskyggende for min succes. 91 mål blev der scoret i Serie A, som også for andet år i træk var det højeste antal i Serie A. Sidste år var det nok for mig at score 84 mål, som rakte til 6. plads og 64 point. 20 point mere i denne sæson var nok til at rave titlen til mig.

Sådan her har de bedste i truppen gjort det:
(http://i68.tinypic.com/2ecqeqw.png)


Meget imponerende resultater og præstationer !! O0 har du screenshots som du vil dele af dine 3 stjerner for den forgangne sæson?


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: patrick J 26 Jan 2018, 15:42
Citat af: Kauling92 24 Jan 2018, 14:58
Patrick J er det muligt og få et ss af din taktik? imponerende :)


Min fortrukne taktik:
(http://i68.tinypic.com/212voee.png)

Hvis jeg mangler mål, så smider jeg den offensive midtbane op i angrebet som skarpretter, hvor Balogh ofte er kommet ind og har afgjort det.

La Gumina: http://i63.tinypic.com/2qivehk.png
D'Amico: http://i66.tinypic.com/20r8zh2.png
Lo Faso: http://i63.tinypic.com/dmqutv.png

I skal heller ikke snydes for endnu en ungdomsspiller som har været fantastisk
Ruggiero: http://i68.tinypic.com/vpeqdg.png

Alle fire er egen avl, ligesom at Santoro, Angileri og Antonio Gallo som også er egen avl spiller meget. :)


Titel: Sv: Palermo
Oprettet af: KrookDale 28 Feb 2018, 22:04
Så vender jeg lige tilbage. Jeg er nu færdig med 22/23-sæsonen, min 6. sæson i klubben.

Da jeg startede var klubben i Serie B, og sluttede første sæson med et minus på 50 mio dkk på bankbogen.

Sidste sæson har været min mest succesfulde hidtil.

Det blive til en solid treble, med sejre liga, cup og Champions League. Ligaen var ret suveræn, og CL voldte faktisk heller ikke voldsomme kvaler på noget tidspunkt.

Der står nu 1,5 mia på kontoen, og jeg har nået en position som den klub i verden med det 5. største omdømme, samtidig har jeg et fænomenalt hold, hvor især offensiven er stærk, og ikke mindre end 9 spillere er eller har været på det italienske landshold.

Der har været mange gode handler, hvor især Claudio Gomes, Diogo Jota, Nikola Vukcevic og Marko Grujic på kontraktudløb har skilt sig ud.

Bedst af alle handler er dog min italienske regenangriber Simone Bevione, der har været alle 420 mio værd, især i seneste sæson hvor han både blev topscorer i ligaen og matchvinder i CL-finalen. Han lader ikke engang til at være færdigudviklet.
(https://i.imgur.com/37J3h0T.jpg)

Det meste er opnået nu i det her save, så det bliver nok begrænset hvor meget jeg kører videre på det.


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010