FmFreaks

Football Manager 2018 => Blogs => Emne startet af: Bubbles 03 Nov 2017, 11:36Titel: #14 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 03 Nov 2017, 11:36
(http://i64.tinypic.com/2vi19us.jpg)


Hvidovre IF er lidt af en "sovende" kæmpe, da de har vundet det danske mesterskab 3 gange (seneste 1981). Hvidovre har været hjemby for en del landsholds spillere. Den største må uden tvivl være Peter Schmeichel. Den største kamp i klubben historie er uden tvivl mødet med Juventus tilbage i 82-83 hvor man røg ud samlet 6-4.
I nyere tid må det største resultat være, da Brøndby IF blev sendt ud 2-1 i den danske cup.

Der bor ca. 50.000 i byen og stadion kan husere hele 15.000 og er kaldt Kæmpernes Arena. Faciliteterne er gamle men fine for en 2. divisionsklub.

Jeg  indtager skikkelsen af en opdigtet tidligere landsholdsspiller, som skal føre klubben til ny storhed.

Planen med savet er at føre Hvidovre op i superligaen og genvinde det danske mesterskab. Det er ligeledes planen at der skal produceres landsholds spillere fra eget akademi igen. Der vil umiddelbart kun blive kørt med stab og spillere, der enten har dansk pas eller er kommet igennem klubbens akademi.

Forhåbentlig er dette året hvor det lykkedes  :)


Titel: Sv: De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 03 Nov 2017, 11:37
Første indlæg kommer forhåbentlig i aften  :)


Titel: 1# De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 03 Nov 2017, 21:33
Preseason 2017/2018


Optakten til den første sæson i spidsen for Hvidovre IF (HIF) er nu overstået og de taktiske oplæg er på plads. Vi er seedet 1'er og derfor har jeg valgt at der skal spilles en klassisk 4-2-3-1 bred med fløjspillere. Det vægtede højt i planerne at få det optimale ud af de 2 store signings HIF har lavet i form af Kim Aabech og Nikolaj Agger. Jeg forventer at disse 2 kan drive gæk med 2. divisionen  :c: Skulle det ske, at der skal spilles lidt mere defensivt eller kontra trænes der på 5-2-1-2 WB og 4-4-1-1.

Til trods for en god trup til 2. divisions niveau, så halter det gevaldigt med bredden. Jeg har defor valgt at hente en del spillere, som primært skal agere reserver udover 2 relative store signings. Johannes Ritter (http://tinypic.com/m/jrqqm0/3) er kommet til på lån fra Helsingør og Valon Ljuti (http://tinypic.com/m/jrqqm8/3) er kommet til permanent fra Roskilde. Begge spillere forventer jeg mig meget af.

(http://i67.tinypic.com/2ufabr9.jpg)

Truppen er derfor endt med at se således ud:

(http://i63.tinypic.com/v619qd.jpg)

(http://i67.tinypic.com/vh8ba8.jpg)


Træningskampene forløb ganske fint. Der blev udelukkende spillet med den "offensive" 4-2-3-1. Især kampen ude mod Skive viste at taktikken også kan bruges mod klubber fra rækken over :)

(http://i66.tinypic.com/e7dmvs.jpg)

Jeg vender frygtelig tilbage når grundspillet er overstået og vinterpausen står for døren :)


Titel: Sv: #1 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Nodiem 03 Nov 2017, 21:45
Følger med spænding Mr. Bubbles ! :D


Titel: Sv: #1 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 03 Nov 2017, 22:30
Citat af: Nodiem 03 Nov 2017, 21:45
Følger med spænding Mr. Bubbles ! :D


Skønt  :) Jeg læser bestemt også med på din challenge  :)


Titel: Sv: #1 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Nodiem 03 Nov 2017, 23:03
Citat af: Bubbles 03 Nov 2017, 22:30
Skønt  :) Jeg læser bestemt også med på din challenge  :)


Din charmør ! ;)


Titel: #2 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 04 Nov 2017, 16:32
Grundspillet 2. division 2017/2018


Starten af sæsonen var meget præget af de mange nye spillere og en Agger der ikke rigtig kunne finde formen. Heldigvis har vi en stærk trup og andre kunne træde til, så vores første plads i gruppe 1 var aldrig rigtig i fare.
I den nuværende sæson, i den "virkelige verden", er Hvidovre kommet videre fra gruppespillet med max point. Dette har vi desværre ikke kunne præstere, men det var tæt på  :)

(http://i67.tinypic.com/1gofp1.jpg)

Vi spiller kun 3 uafgjorte og vinder resten. Desværre er 2 af de uafgjorte mod øvrige hold der skal i oprykningsspillet, så vi kommer "kun" over med 14 point. Det heldigvis nok til at ligge nr. 1 fra spids.
Bedste kamp i grundspillet var uden tvivl 4-0 sejr ude over B93 (http://tinypic.com/m/jrqump/3).

I den danske cup kunne reserverne spille os videre i 3 runder indtil AC Horsens ventede. Her blev den normale startellever sendt ud 1-2 hjemme på Kæmpernes arena.

(http://i68.tinypic.com/so3l14.jpg)

Klubbens økonomi er frygtelig, så oprykningen skal i hus, nu hvor vi starter i front. Nærmeste forfølger er Kjellerup, som starter 2 point efter.


Titel: Sv: #2 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Nodiem 04 Nov 2017, 19:51
Godt arbejde ! Er der nogle talenter i klubben nu, som du tror har en chance i 1. div eller suppen ? :D


Titel: Sv: #2 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 04 Nov 2017, 21:27
Citat af: Nodiem 04 Nov 2017, 19:51
Godt arbejde ! Er der nogle talenter i klubben nu, som du tror har en chance i 1. div eller suppen ? :D


Der er et par stykker der muligvis har en chance i 1. divisionen men superligaen er der ikke endnu. Jeg må håbe på et godt youth intake eller se om jeg kan finde nogen på fri transfer, når oprykningen forhåbentlig er en realitet  :D


Titel: #3 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 05 Nov 2017, 14:24
Lige en hurtig


Det går som planlagt i oprykningsspillet. Vi har lagt 3 points yderligere afstand til Kjellerup og har allerede sikret oprykning til 1. divisionen. Nu skal der primært fokuseres på at få forlænget aftalerne med nøglespillere, da de fleste kontrakter udløber her til sommer.

(http://i63.tinypic.com/25ryvkg.jpg)


Titel: #4 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 05 Nov 2017, 18:04
Oprykningslutspil


2 halvdel af sæsonen forløb fremragende ikke mindst takker være Agger (http://tinypic.com/m/jrr3b9/3), som scorede et hav af mål og endte øverst på topscorelisten. Han var en konstant trussel i boksen og blev også fortjent årets spiller i klubben.

(http://i68.tinypic.com/2nsqpl.jpg)

Det var ikke kun Agger, som der havde fundet 1. divisions formen frem. En tidligere stamspiller fra 1. division Jesper Luth havde en del assist og er gået lidt under radaren på grund af Agger og Aabech.

(http://i66.tinypic.com/2afn95x.jpg)

Der kom et par interessante spillere igennem akademiet (http://tinypic.com/m/jrr3bp/3). Det bliver spændende om bare en af dem kan udvikle sig til 1. holdsspiller.

Efter oprykningen var sikret, skrev vi straks under på 1. årige forlængelser af alle nøglespillere, så "grundstammen" er på plads til den kommende sæson. Målet er overlevelse i første omgang, men jeg er overbevist om, at der kan sikres en 7.-8. plads. Det kræver dog lidt forstærkninger på de svageste positioner.

Transferønsker i prioriteret rækkefølge:

Målmand - Oliver Korch er en fin keeper, men umiddelbart mangler han lidt kvalitet til at være starter i 1. divisionen.
Højre back - Her har vi hele sæsonen roteret mellem 3 talenter og ingen af disse har vist kvalitet nok til at være starter.
Central midt - Vi har fine spillere her men, der mangler en klar makker til Ljuti.
Angriber - Vi mangler en backup til Agger.
Højre kant - Hvis det ikke lykkes at forlænge lejeaftalen med Johannes Ritter, skal der signes en ny spiller.
Ventre kant - I farer for at have for mange signings, så er den aldrende (32) Luth ikke en holdbar løsning.Titel: #5 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 05 Nov 2017, 22:36
Transferspeciel


Preseason er nu gennemspillet og forløbet, som forventet. Det meste af tiden er gået med at spille de nytilkomne spillere ind på holdet.

Der har virkelig været gang i svingdøren (jeg kan ikke se hvilke spillere der har forladt klubber på fri transfer af en eller anden årsag)

(http://i68.tinypic.com/2rlydg5.jpg)

Casper Radza (http://tinypic.com/m/jrr4i9/3) - En ny keeper stod højt på listen og han var det bedste vi kunne støve op til en rimelig løn.

Carl Lange (http://tinypic.com/m/jrr4ig/3) - HIK topscoren stod uden kontrakt, så han blev snuppet for at se om han kan begå sig på et højre niveau. Hans naturlige position er på den offensive midtbane, men han tiltænkt en rolle som angriber i første omgang.

Emil Damgaard (http://tinypic.com/m/jrr4lt/3) - Kommet til på lån til højre backen, da der umiddelbart ikke var nogle interessante spillere der kunne signes permanent.

Nicklas Halse (http://tinypic.com/m/jrr4ly/3) - Halse er fra eget akademi, så da muligheden bød sig blev han signet. Forhåbentlig bliver han den faste makker til Ljuti på den centrale midtbane.

Nicolaj Køhlert (http://tinypic.com/m/jrr4m1/3) - Jeg kunne ikke lade en kvalitets backup til Aabech smutte under min næse. Han har måske enda kvaliteterne til at presse den aldrende offensive midt.

Andreas Bruus (http://tinypic.com/m/jrr4ma/3) - Det var ikke planen at hente ham her, men mine scouts var tossede med ham og han har muligheden for at blive omskolet til at indtage venstre kanten. Han bliver sammen med Carl Lange et projekt der skal arbejdes lidt på.

Mark Kongstedt (http://tinypic.com/m/jrr4mb/3) - Mark er blevet hentet ind som backup/konkurrent til Halse. Det har skubbet Østberg, fra det forgangne sæson ud på kanten af truppen.

Rasmus Vinderslev (http://tinypic.com/m/jrr4md/3) - Jeg var egentlig færdig med den centrale midtbane, men Vinderslev ligner en der kan spille med om en start plads indenfor relativ kort tid.

Casper Olesen (http://tinypic.com/m/jrr4mf/3) - Sidst, men ikke mindst, er Olesen kommet til klubben for at agere backup til Agger. Desværre brækkede han benet i en træningskamp, så nu må se om han nogensinde får chancen eller om Bruus/Lange griber chancen.

Det blev igen til lidt mange signings, men bredden og start elleveren er blevet væsentlig forstærket. Det gør at min målsætning om en 7.-8. plads noget mere realistisk.

EDIT: Det lykkedes at forlænge Ritters lejeophold med en ekstra sæson.


Titel: Sv: #5 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: TheBeast 06 Nov 2017, 08:06
Fed læsning og hvor er det pudsigt. Har også startet et save med Hvidovre, sammen med et save med Silkeborg IF. Netop pga. Aggers skifte til Hvidovre syntes jeg det skulle have en chance. Og for at det ikke skal være løgn, så spiller jeg samme taktik og har også hentet Ljuti i Roskilde...Følger helt sikkert med.
I øvrigt så er Agger fuldstændig ustyrlig i mit save indtil videre.


Titel: Sv: #5 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: b0nb0n 06 Nov 2017, 08:49
Fed blog som altid Bubbles :) Håber du fortsætter med opdateringer mv. :)

Og tillykke med oprykningen.


Titel: Sv: #5 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 06 Nov 2017, 13:10
Citat af: TheBeast 06 Nov 2017, 08:06
Fed læsning og hvor er det pudsigt. Har også startet et save med Hvidovre, sammen med et save med Silkeborg IF. Netop pga. Aggers skifte til Hvidovre syntes jeg det skulle have en chance. Og for at det ikke skal være løgn, så spiller jeg samme taktik og har også hentet Ljuti i Roskilde...Følger helt sikkert med.
I øvrigt så er Agger fuldstændig ustyrlig i mit save indtil videre.


Det var da pudsigt, som du selv skriver  :) Agger gør det fint her også. Han skulle bare lige bruge en halvsæson på at varme op  :D
Citat af: b0nb0n 06 Nov 2017, 08:49
Fed blog som altid Bubbles :) Håber du fortsætter med opdateringer mv. :)
Og tillykke med oprykningen.


Tak - jeg skal gøre mit bedste  ::)


Titel: #6 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 06 Nov 2017, 16:05
1. periode 2018-2019


Spillerne har virkelig taget 1. divisionen med storm. Der har ikke været mange hold, som har kunne følge med Agger og co. og efter 11 kampe ligger HIF på en sensationel 1. plads.

(http://i63.tinypic.com/25pojt0.jpg)

Nøglespillerne har klart været Halse, som har den højeste gennemsnits rating og Agger (http://tinypic.com/m/jrr9js/3) der bare har bombet løs. Desværre var han ude et par kampe, heldigvis greb Carl Lange (http://tinypic.com/m/jrr9k4/3) chancen og kvitteret med et hattrick hjemme mod Horsens.

Der var også lidt transfers, som skete i løbet af perioden. 3 talenter er blev hentet til efter scouting af 2. divisionen:

Peter Svendsen (http://tinypic.com/m/jrr9kh/3)

Michael Andersen (http://tinypic.com/m/jrr9kk/3)

Emil Frandsen (http://tinypic.com/m/jrr9kn/3)Titel: #7 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 08 Nov 2017, 21:30
1. division - 2. periode 2018-2019


2 periode er nu gået og vi er fortsat med i toppen. Desværre er vi røget ned på en tredje plads bl.a. grundet skader og formentlig lidt mangel på taktisk snilde fra managerens side ::)

(http://i64.tinypic.com/9a9sa8.jpg)

I løbet af perioden er der kommet 2 nye spillere til truppen:

Per Holm (http://tinypic.com/m/jrs8l2/3) - Endnu en ungdomsspiller er blevet tilknyttet. Denne gang en spændende keeper fra B93.

Markus Bay (http://tinypic.com/m/jrs8l3/3) - Bay er hentet ind, da Nicolaj Køhlert indtil nu ikke har bevist, han kan være arvtager for Aabech. Bay har allerede spillet bedre i de 3 kampe han er kommet ind fra bænken.

Det har også været youth intake tid og igen så den ganske fornuftig ud. Der var ikke nogen som er klar til at være en del af andet ind u holdet for nu.

(http://i63.tinypic.com/14jrfbt.jpg)


Titel: Sv: #7 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Forlan 09 Nov 2017, 12:04
Det har også været youth intake tid og igen så den ganske fornuftig ud. Der var ikke nogen som er klar til at være en del af andet ind u holdet for nu.

Godt at se at vi alle sammen har helt forskellige forventninger til YI. Hvis det var mig der skulle gøre status over din YI, havde jeg nok brugt andre ord, som fx noget værre lort..
Ali har dog potentiale til blive en hæderlig 1. div. spiller. Men om 3-4 år når han er klar til 1. holdet, er du jo nok i superligaen, hvor han sandsynligvis ikke har niveau til.

Når det er sagt så er det en fornøjelse at følge de røde smedes tur mod suppen...

Go go fætter AG....


Titel: Sv: #7 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 09 Nov 2017, 13:38
Citat af: Forlan 09 Nov 2017, 12:04
Det har også været youth intake tid og igen så den ganske fornuftig ud. Der var ikke nogen som er klar til at være en del af andet ind u holdet for nu.

Godt at se at vi alle sammen har helt forskellige forventninger til YI. Hvis det var mig der skulle gøre status over din YI, havde jeg nok brugt andre ord, som fx noget værre lort..
Ali har dog potentiale til blive en hæderlig 1. div. spiller. Men om 3-4 år når han er klar til 1. holdet, er du jo nok i superligaen, hvor han sandsynligvis ikke har niveau til.

Når det er sagt så er det en fornøjelse at følge de røde smedes tur mod suppen...

Go go fætter AG....


Det er bestemt ikke prangende, men jeg har heller ikke særligt gode faciliteter og staben omkring ungdomsholdet er mildest talt elendig. Derfor er jeg tilfreds med et par spillere der har potentiale til mit nuværende niveau - men jeg forstår bestemt din pointe  :)

Når der er penge til at begynde at fokusere på faciliteterne bliver forventningerne skruet godt og grundigt op og derved vil der jeg være mere kritisk overfor de intakes der kommer.

Tak for kommentaren  O0Titel: #8 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 09 Nov 2017, 23:48
1. division 3. periode 2018-2019


Det lykkedes i vores oprykningssæson at beholde tredje pladsen og derved skulle vi ud i playoff mod Helsingør.

(http://i66.tinypic.com/ei48wl.jpg)

Det var i den grad grundet Agger (http://tinypic.com/m/jrsg9z/3), der scorede hele 25 mål og fortjent blev årets spiller i 1. divisionen.

I playoff kampen havde vi desværre ikke meget at gøre og Helsingør kunne sikkert blive i Superligaen med en samlet 4-1 sejr. Det var tydeligt, at nogle spillere ikke var klar til det øget tempo og deres personlige fejl blev straffet prompte, af nogle skarpe Helsingør spillere.

Heldigvis var der også nogle gode nyheder. Både Ritter (http://tinypic.com/m/jrsgah/3) og Damgaard (http://tinypic.com/m/jrsgar/3) skifter til De Røde Smede permanent d. 1/7 2019 transferfrit. Der er også hentet 4 talenter fra 2. divisions klubber, som vil blive præsenteret hvis de bliver relevante for salg eller 1. holdet.

Klubbens awards forløb forventet:

(http://i68.tinypic.com/epeknk.jpg)

Alt i alt kan vi se tilbage på en fremragende sæson, til trods for oprykningen glippede til sidst. Forhåbentligt kan vi med lidt snilde, rigtige signings og held være med i topstriden igen i den kommende sæson.


Titel: Sv: #8 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: TheBeast 10 Nov 2017, 08:10
Flot arbejde og spændende læsning.. Keep it up.

I mit eget Hvidovre save har jeg lige sendt FCK ud af pokalen i 3. runde med en 1-0 sejr... Straffesparksscoring af Aabech efter 5 minutter, derefter parkereret bussen...


Titel: #9 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 18 Nov 2017, 00:19
1 division 2019-2020


Det er ved at være lidt tid siden jeg har fået opdateret herinde. Normalt har der været løbende opdateringer, men må indrømme at sæsonen har været meget fangende, så inden jeg fik set mig om havde jeg spillet en sæson uden at opdatere ::)

Der var godt gang i svingdøren i løbet af året.

(http://i63.tinypic.com/2j2w9vr.jpg)

Især Sterring, Oggesen, Damgaard og Ritter var jeg yderst tilfreds med at kunne signe permanent  :)

Den danske cup gik, som mand kunne forvente. Vi sendte holdene ud på stribe (når de var fra lavere ligaer), men lige så snart der stod en superliga klub i form af FCK og ventede, blev vi sendt ud med et 2-4 nederlag hjemme på kæmpernes arena.

I ligaen startede vi helt fantastisk og ved vinterpausen toppede vi divisionen med hele 7 point ned til Silkeborg, men spillet var ikke flydende. Vi havde bare en Agger, som gjorde hvad der passede ham. Efter pausen gik det, som i sidste sæson, ned af bakke. Agger stoppede med at score mål og den ellers trofaste 4-2-3-1 begyndte at svigte. Vi var simpelthen blevet læst af de øvrige hold i divisionen.
Det betød at der blev implementeret en ny taktik (http://tinypic.com/m/jrv6dd/3). Det tippede resultaterne vores vej hvor Agger, Sterring og Oggesen virkelig fik vist deres kvaliteter. Det endte med en fantastisk direkte oprykning.

(http://i65.tinypic.com/35jxq2s.jpg)

Årets spiller blev, ikke så overraskende Fætter Agger (http://tinypic.com/m/jrv6df/3), der generelt over hele sæsonen var enestående.

Årets youth intake bar præg af vi havde opgraderet staben en smule og der er 3-4 spillere, der muligvis kan blive superliga spillere med tiden.

(http://i63.tinypic.com/zu2xj9.jpg)


Titel: Sv: #9 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Forlan 18 Nov 2017, 07:30
Se det var et YI der kunne bruges til noget :)

Tillykke med oprykningen.... Imponerende arbejde...Titel: Sv: #9 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 23 Nov 2017, 13:57
Citat af: Forlan 18 Nov 2017, 07:30
Se det var et YI der kunne bruges til noget :)

Tillykke med oprykningen.... Imponerende arbejde...
Tak  :)

Ja det hjalp lidt med den nye omgang. Allerede her den i nye sæson mener assistenten, at en af dem allerede skal op og snuse til førsteholds bold  :DTitel: #10 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 23 Nov 2017, 23:04
Superliga - Grundspil 2020-2021


Det har været et hårdt grundspil. I sær starten af sæsonen hvor den ellers sikre 4-2-3-1 overhovedet ikke fungerede og spillerne kunne nærmest ikke producere en chance, så der blev skiftet tilbage til den smalle 4-3-3. Vi begyndte at skabe en del chancer, men forsvaret var hullet som en si. Det blev derfor besluttet at smide en ekstra mand ned i det centrale forsvar og skubbe de 2 backs op på wingback positionerne, så det endte altså ud i en 5-2-3 WB. Det gjorde tricket og vi begyndte at være mere stabile i defensivt og samtidig dødsensfarlige på kontra  :)

(http://i66.tinypic.com/2quu654.jpg)

Det blev til en meget tilfredstillende 9. plads takket være den gode Agger, som fortsætter sit imponerende spil til trods for han har rundet 32 år  :) Grundspillet har også budt på vores første akademi spiller (http://tinypic.com/m/jrwugh/3) er udtaget til et ungdomslandshold  :D

Nedrykningsspillet står for døren og det ligner unægteligt at vi overlever første sæson i suppen  O0

(http://i66.tinypic.com/nd3ec9.jpg)

Årets omgang af nye ungdomsspillere nåede ikke samme højder, som sidste år, men der er da et par spillere, som muligvis kan overraske.

(http://i63.tinypic.com/xq9lxk.jpg)


Titel: Sv: #10 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: b0nb0n 24 Nov 2017, 08:17
Tillykke med oprykningen! Flot gået!

Og det er da nogle ok talenter du fik i sidste sæson, og der må snart være minimum pokalbold på menuen til dem :)

Håber du vinder nedrykningsspillet og vinder kampen om europa ;)


Titel: Sv: #10 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 27 Nov 2017, 14:15
Citat af: b0nb0n 24 Nov 2017, 08:17
Tillykke med oprykningen! Flot gået!

Og det er da nogle ok talenter du fik i sidste sæson, og der må snart være minimum pokalbold på menuen til dem :)

Håber du vinder nedrykningsspillet og vinder kampen om europa ;)


Tak :)

Planen er at begynde at fokusere lidt mere på talenterne nu, så der kommer min. 1 pr. sæson, som bliver en fast del af 1. holdet  O0


Titel: Sv: #10 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Nodiem 27 Nov 2017, 14:34
Er målet så at have 6-7 akademispillere på holdet hver sæson ?


Titel: #11 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 27 Nov 2017, 14:37
Nedrykningsspil 2020-2021


Nedrykningsspillet gik fantastisk og til trods for holdet havde en offday mod Helsingør (pinligt 3-0 nederlag), så kunne vi snuppe 1. pladsen fra OB og derved være klar til EL playoff spillet.

(http://i65.tinypic.com/afkm0k.jpg)

Første kamp var mod Hobro, som vi sikkert ekspederet ud med hele 6-1. Derefter ventede OB, som vi har haft rigtig godt styr på i sæsonen. Desværre havde de lært lektien og sendte os 2-0 samlet.

(http://i63.tinypic.com/5ofvkh.jpg)

Det mest skuffende ved nederlaget var, at det var hjemme på kæmpernes Arena hvor OB tog sejren.

Igen I år er der hentet en del spillere (http://tinypic.com/m/jry0yv/3), de fleste er talenter, som jeg håber kan udvikle sig i klubben. 2 spillere blev dog hentet ind til at være en del af 1. holdet:

Emil Peter Jørgensen (http://tinypic.com/m/jry0zt/3) er kommet til for at erstatte Frederik Krabbe, som ikke har niveauet længere og har derfor også mistet sit anføre bind.

Mads Roerslev (http://tinypic.com/m/jry109/3) blev hentet ind, da vi aktuelt kun havde Emil Damgaard til højreback/Wingback. Mads overtog pladsen som starter kort inde i sæsonen.

I løbet af sæsonen fik vi også den første samarbejdsklub i form af Avarta, som lever en tilværelse i 2. divisionen.

Årets awards løb endte med en Agger nok engang snuppede årets spiller i klubben. Han har præsteret at være åretsspiller i alle årerne jeg har været manager i klubben og har fortjent opnået legende status i klubben, som ellers kun var besat af den tidligere landsholdsspiller Allan Nielsen.

(http://i66.tinypic.com/nqwdw4.jpg)Titel: Sv: #10 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 27 Nov 2017, 14:42
Citat af: Nodiem 27 Nov 2017, 14:34
Er målet så at have 6-7 akademispillere på holdet hver sæson ?


Ja om  nogle sæsoner ville det være fedt, men det nok nærmere 6-7 spillere, der har været tilknyttet klubben siden de var under 18  ::)


Titel: #12 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 04 Dec 2017, 16:29
Grundspil superliga 2021-2022


Optakten af sæsonen var præget af at defensiven skulle forstærkes. Det lykkedes tidligt at hente Mads Juel Andersen (http://tinypic.com/m/js0co2/3), som Aab ikke kunne bruge. Mads er tiltænkt en rolle som backup i det centrale forsvar.

Herefter gik der en lang forhandlings process igang med den tidligere FCN spiller Andreas Skovgaard (http://tinypic.com/m/js0cop/3) og d. 1/9 kunne han trække Hvidovre trøjen over hovedet. Andreas kommer til at blive spillet ind på holdet stille og roligt, men han er bestemt hentet ind til at være en fast del af 3 mands midter forsvaret.

Grundspillet gik intet mindre ind fantastisk og vores kontra taktik er efterhånden en velsmurt maskine. Efter 25 kampe kunne vi ånde lettet op, da vi havde sikret os mesterskabsspillet  :D Den fantastiske placering har vi Simon Sterring (http://tinypic.com/m/js0cqa/3) at takke for. Simon har scoret imponerende 20 mål i 19 optrædender. Simon kom til os allerede i 19-20 sæsonen fra Skive på en fri transfer og man kan vel roligt kalde det hans gennembrud!

(http://i64.tinypic.com/ven602.jpg)

Årets youth intake havde 3 interessante spillere og resten ligner ikke spillere, der vil komme til at betyde noget for klubbens fremtid.
(http://i65.tinypic.com/2lmmplv.jpg)


Titel: Sv: #12 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: farganis 09 Jan 2018, 12:15
Kommer der snart en update her?


Titel: Sv: #12 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 09 Jan 2018, 16:09
Citat af: farganis 09 Jan 2018, 12:15
Kommer der snart en update her?


Jep - der kommer en update enten i aften eller i morgen  :)


Titel: #13 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 09 Jan 2018, 18:08
Mesterskabsspillet 2021-2022


Mesterskabsspillet blev lige så svært, som man kunne forvente. Kontrataktikken kom til kort mod kun gode hold og vi kunne kun vinde 2 kampe og en enkelt uafgjort. Dette gjorde at vi faldt hele vejen til 5. pladsen i ligaen.

(http://i64.tinypic.com/mhem3r.jpg)

I den danske cup var vi klar til kvartfinale mod Sønderjyske, som sikkert blev slået ud 3-0 i deres egen hule og dermed ventede Aab i semifinalen. Det blev en højdramatisk kamp mod Aab, som skulle afgøres i straffesparkskonkurrence efter Agger havde udlignet hele 3 scoringer fra Aab. Vi kunne uden at brænde sende Aab ud i mørket med en 4-2 sejr i straffesparkskonkurrencen.

I finalen ventede de regerende pokalmestrer FC Nordsjælland. I en fuser af en finale kunne Mathias Jensen, efter 86 minutters ørkenvandring, afgøre kampen med et fantastisk langskud og derved sikre FCN deres 2. pokaltitel i træk.

(http://i65.tinypic.com/25ti9ma.jpg)

Klubbens awards (http://tinypic.com/m/jsk27s/3) løb Agger nok engang med årets spiller. I min optik var det lidt ufortjent, da Simon Sterring virkelig havde fortjent titlen.

Forventninger til den kommende sæson er bare at undgå nedrykning, da det primære i sæsonen vil være at introducere nogle af klubbens talenter, som efterhånden er blevet klar til at indtage førsteholdet.

De største talenter i klubben er umiddelbart udpræget fløjspillere. Vi skal derfor overgå til en 4-2-3-1 som hjemme/favorit taktik. På udebane vil v forsøge os med en 5-2-1-2 WB taktik med direkte spil. Den minder meget om kontra taktikken, udover vi tager udgangspunkt i en mere offensiv indstilling og midter angriberen er trukket ned på AMC positionen som skyggeangriber.
Kontra taktikken vil fortsat blive brugt til tider. Dette gøres for at vores modstandere ikke har så let ved at læse vores spil fremadrettet.

På transfersiden skete der følgende efter sæsonen udløb:

Daniel Chukwumah har forladt klubben til fordel for rivalerne fra Frem. Vi har ikke rigtig brugt ham siden 18/19 sæsonen, så afgangen påvirker ikke det store.

Frederik Krabbe har stoppet sin aktive karriere og blevet u19 assistent i klubben.

Andreas Hansen (backup keeper) ville gerne have fast spilletid, så han har forladt os via kontraktudløb.

Herudover har nogle 3. reserver samt ungdomsspillere forladt klubben.

Der bliver, som nævnt tidligere, satset på at fylde de tomme pladser i truppen med talenter fra egne rækker. Eneste sted hvor det bliver lidt mangelfuldt er målmandsposten, så det bliver formentlig kun her vi vil være proaktive i at signe en spiller.Titel: #14 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: Bubbles 09 Jan 2018, 19:38
Preseason 2022-2023


Første kamp i sæsonen står for døren og truppen er mere eller mindre klar. Det er lykkedes os at sikre Filip Djukic (http://tinypic.com/m/jsk2nq/3) fra FCK til målmandsposten.

Det giver følgende trup til sæson starten:

(http://i68.tinypic.com/4pxfv5.jpg)

Talenterne som vi i første omgang giver chancen er:

Keld Pedersen (http://tinypic.com/m/jsk2s1/3) - Keld blev hentet i AB sidste sæson og skal agere backup på højrekanten.

Anders Laudrup (http://tinypic.com/m/jsk2s7/3) - Anders, som kom til klubben fra FCK for 2 sæsoner siden, skal forsøge at erobre en plads på den centrale midtbane.

Henrik Kruse (http://tinypic.com/m/jsk2sk/3) - Henrik kom igennem akademiet tilbage i første sæson. Han er tiltænkt en rolle som backup på venstre kant.

Sebastian Bech Hartvig (http://tinypic.com/m/jsk2t2/3) - Sebastian fik allerede en del spilletid sidste sæson, men nu er tiltænkt starter postionen på venstrekanten. Han kom igennem klubbens akademi i 2019/2020 sæsonen.

Lasse Hansen (http://tinypic.com/m/jsk2td/3) - Lasse, som også kom igennem akademiet i 2019/2020, bliver starter på højrekanten. Han kan dog ikke være sikker på sin position, da Keld Pedersen står klar i kulissen.


Titel: Sv: #14 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: b0nb0n 10 Jan 2018, 07:58
Fedt med en update her igen, og ærgeligt du ikke kunne holde ved i superligaen.

Spændende talenter du har på spring, dem glæder jeg mig til at følge :)


Titel: Sv: #14 - De Røde Smede - Rejsen mod det forjættede land (FM18)
Oprettet af: farganis 10 Jan 2018, 20:45
Ja det er dejligt at se en update :)
Og det er på grund af din blog at jeg selv er startet med Hvidovre


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010