FmFreaks

Football Manager 2017 => Mine FM17 saves => Emne startet af: Fink 24 Okt 2017, 09:33Titel: Følelsen af at flyve fra reden hvert eneste år
Oprettet af: Fink 24 Okt 2017, 09:33
For mig er overgangen til et nyt FM altid en blandet proces. Først og fremmest er det mødet med det nye og ukendte land, og dermed nye udfordringer. På den anden side, så er det altid svært at forlade vante omgivelser, at sige farvel til gamle kendinge i et system du efterhånden føler dig hjemme i.

Jeg husker hvert FM for meget få save games - dem som har været atypiske, og som jeg aldrig rigtigt har mistet glæden og spændingen ved at loade. Efterhånden som årene går, flyder de forskellige spil og FM-versioner sammen, eller går helt i glemmebogen. Men der er dem jeg aldrig glemmer - ikke fordi de er noget specielt i forhold til så mange andres, men fordi de har udmærket sig i min rodebunke af save games, for deres evne til altid at få mig til at genfinde dem fra tid til anden, selvom jeg i mellemtiden har startet adskillige nye. For sådan spiller jeg ofte FM - jeg får ofte gode idéer mens jeg ser fodbold, som drager mig til at starte et nyt save game, købe specifikke spillere, som passer ind i mit nye "geniale" taktiske påfund. Som oftest går jeg i stå i løbet af første sæson, når jeg får en ny idé. Jeg spiller sjældent mere end 3-4 sæsoner, for jeg har aldrig været fan af regens, og idéen om at alle de spillere jeg kender fra virkeligheden, pludselig ikke er en del af spillet længere.

Jeg kommer til at huske FM 17 for min rodebutik i Stoke FC. Min første idé var at køre en "Moneyball"-strategi på min vej til toppen. At købe billige spillere, som jeg kunne sælge videre for store beløb, hvor jeg så henter den næste kommende stjerne ind. Jeg er ikke sikker på at jeg glemmer transfervinduet efter første sæson lige foreløbigt.  Xherdan Shaqiri blev efter en brandsæson hentet af City for 820 mio, og Marko Arnautovic blev byttet for Marcos Asensio i Real Madrid, som de mest mærkværdige handler.

Meget kunne siges om mit save game, men jeg kommer til at savne det som jeg savner min hund fra barndommen, som altid trofast kom logrende med halen, når jeg kom hjem fra skole. Men med et nyt FM, er det på tide at flyve fra reden, og som det sker hvert år, så betyder et nyt FM (uden reference til min hund) at det gamle bliver afinstalleret, og et nyt kapitel kan begynde.


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010