FmFreaks

Football Manager 2017 => Mine FM17 saves => Emne startet af: United_4_ever 23 Okt 2017, 21:52Titel: Det alternative "netspil"
Oprettet af: United_4_ever 23 Okt 2017, 21:52
Af klubber kastede jeg mig personligt over lidt af hvert, men særligt Dortmund & Newcastle blev gode og lange saves. Det save jeg dog vil fremhæve, er et "netspil" jeg kørte med min bror. Vi har begge travle hverdage med hhv. arbejde & studie, hvorfor vi ikke kan finde nok tid til at kunne spille samtidigt, hvorfor et normalt netspil var udelukket.

Vi (jeg) kom derfor på ideen om at tage en sæson hver, og så overføre savet over dropbox, hvorved den anden part så spillede en sæson,  for igen at sende den retur osv. Efter nøje overvejelser faldt valget på Everton, for vi ønskede udfordring, men samtidigt ikke et save der varede mere end 10+ sæsoner. Målet var at vinde the triple, hvilket min bror præsterede i 2022. Jeg fik savet overført, men vi blev enige om at der ikke var meget årsag til at spille videre. Motivationen var ihvertfald ikke helt i top på min side.

Hvad der dog ærgerer mig lidt, er at jeg aldrig fik mit wonderkid, som jeg virkelig nursede, at se som den verdensstjerne har (er) ville blive:

https://imgur.com/a/tGTMM


Utrolige stats, og gangske stabile præstationer (jaja de sidste 5 kampe var ikke fantastiske  ;)). Jeg gav 20 millioner euro for ham, og på det tidspunkt var han stadig 16 år gammel. Sats? Ja. Men det er en af grundende til jeg spiller FM. Jeg ved ikke noget bedre end at give et talent chancen, og se ham blomstre. Tom Davies er et lignende eksempel på dette i vores save: https://imgur.com/a/5YvIl.


Dertil håber jeg en spiller som Thiago Maia bare har en snert af samme potientiale i det kommende FM, som han har haft i FM 17. Manden er uden tvivl den bedste defensive midtbanespiller i spillet, og jeg tror ikke min bror og jeg kunne tælle på 4 hænder hvor mange PSG var ude efter ham i vores save. Han var kernen til vores succes.

https://imgur.com/a/H3TugSelve konceptet med at tage skift over sæsonerne fungerede, da vi fra start blev enige om en taktik vi kørte med, og så kun ændrede marginaler undervejs. Det er helt sikkert noget vi vil kaste os ud i i fremtiden, men ikke før vi selv har haft respektive saves i starten. Hvem jeg starter med ved jeg ikke endnu, men Milan eller Napoli tror jeg bliver spændende i det kommende FM, hvorfor en af dem skal prøves.


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010