FmFreaks

Football Manager 2017 => Omklædningsrummet => Emne startet af: Guldbrand 03 Okt 2017, 21:13



Titel: Editor & økonomi
Oprettet af: Guldbrand 03 Okt 2017, 21:13
Jeg savner rigtig meget ved FM, at det er mere økonomisk realistisk. Så jeg kunne godt tænke mig, hvis det var muligt at pille lidt i editoren, så spillet blev mere økonomisk udfordrende..

Men er der nogen der ved om det er muligt, uden at det vil kræve vanvittigt meget arbejde?

Umiddelbart havde jeg tænkt, om det kunne være nok at pille lidt ved den skat man betaler - Men efter lidt søgen, så er det ikke lykkedes mig at finde nogen steder hvor det kan rettes.


Nogen der har nogle bud?


Titel: Sv: Editor & økonomi
Oprettet af: Sunbao 03 Okt 2017, 21:26
Hej Guldbrand hvad er det mere konkret du vil ændre som du finder urealistisk ? de forskellige landes selskabsskatter er allerede i spillet.


Titel: Sv: Editor & økonomi
Oprettet af: Guldbrand 03 Okt 2017, 21:33
Tja, egentlig syntes jeg bare at det er for nemt at skabe en god økonomi. De danske klubber er i dag nærmest tvunget til at sælge spillere for at få økonomien til at hænge sammen, og det er det som jeg savner i spillet..

Det er for "nemt" at sige nej til mange millioner for ens stjerner og dey kunne det være fedt med lidt mere realisme og øget udfordring.


Titel: Sv: Editor & økonomi
Oprettet af: Sunbao 03 Okt 2017, 22:14
Ja det danske problem har jeg rejst overfor sigames før, der er vi lidt fanget af at spillet er bygget op om engelske normer, for ja budgetterne i suppen til så vel indkøb som løn, så vel som ja indtægter fra sponsorer etc, er 5-10 gange højere end i virkeligheden, men ja det er lavet lidt på et kompromis. men ja den er ikke ligeværdig, bedste bud er du går ind og laver markant lavere sponsorater, men det vil jo så omvndt også sende alle klubber mod afgrunden om man vil.-


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010