FmFreaks

Football Manager 2017 => Spillersøgning og -erfaring => Emne startet af: NikGKbh 05 Aug 2017, 23:01Titel: Lønbudget/gæld bug?
Oprettet af: NikGKbh 05 Aug 2017, 23:01
Hey

Jeg ved ikke om det her er en fejl/bug i spillet så derfor spørg jeg.

Jeg spiller med fck i år 2032 og mit lønbudget ligger på lidt over 144 millioner kroner pr mdr. Jeg bruger kun 50 millioner. så der er luft med ca 95 millioner. Men lønnen gør at jeg kommer i underskud hver sæson. Det giver ingen mening i mit hoved at lønnen er synderen - når der er lagt et budget af til selve lønnen. Nogle som ved om hvad jeg kan gøre her ?

Når jeg kigger under gæld står der er transfer gæld, men kan ikke se andet end det. Det giver heller ikke nogle mening, da jeg ikke har købt spillere på "afbetaling". Nogle der oplever det samme?

Det skal siges at jeg ikke rigtig har handlet i 3 sæsoner. Det har været spiller på fri transfer, da jeg prøver at få et hold med 100% egen avl.  :)

Mvh


Titel: Sv: Lønbudget/gæld bug?
Oprettet af: b0nb0n 07 Aug 2017, 08:31
Det har jeg ikke prøvet. Men jeg kan da holde øje med det i mit nuværende save, hvor jeg er langt under lønbudgettet. Så der kan jeg jo se hvordan det ser ud når vi er færdige!


Titel: Sv: Lønbudget/gæld bug?
Oprettet af: Broen13 07 Aug 2017, 08:36
Man kan godt budgettere med et underskud, så det er muligt. Det virker dog lidt dumt, men det kan være der er forventninger om omsætning i fremtiden, eller et ønske fra ledelsen om at du finder penge ved salg eller sejre i cups mv.

Det kan også være ledelsen har vurderet at det er nødvendigt med så høje lønninger, for at bibeholde det sportslige niveau.

Transfergælden kan jeg ikke svare dig på - har du skiftet ud i dit personale måske..? Eller er det agent- og spillerhonorar i forbindelse med kontraktforlængelser måske? :)


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010