FmFreaks

Football Manager 2017 => Omklædningsrummet => Emne startet af: aagaardstar 10 Jul 2017, 07:30Titel: Hjælp til rekrutttering
Oprettet af: aagaardstar 10 Jul 2017, 07:30
Hej alle, jeg har brug for jeres hjælp.

Jeg har et save, hvor jeg er i 2040 med Sønderjyske. Jeg har naturligvis vundet alt, men hvert år kæmper jeg med en bestemt ting.
At have nok danskere i truppen. De danske spillere er simpelthen for dårligere.
Jeg har naturligvis topfacilitteter og rekruttering. Men hvert år, når der kommer nye ungdomsspillere, så er potentialet kun på ca. to stjerner.
Jeg søger konstant markedet for nye spillere men også uden held.. hvad gør jeg forkert?
I spillet har landsholdet i mange år langt omkring nr 90, men det bliver i øjeblikket bedre og bedre


Titel: Sv: Hjælp til rekrutttering
Oprettet af: Tårn29 10 Jul 2017, 20:42
Kan ikke se hvad problemet skulle være for dig, for jeg har ingen problemer med at få 4-5 stjernede talenter med mit Brøndby hold - Sørger for at mine ungdomsfaciliteter altid er i top, og personelet ligeledes.

Ellers kan du jo altid tage "snyde" måden, og save dagen før dit nye youth intake. Og så genstarte spillet til du får noget talent du har lyst til at arbejde med.


Titel: Sv: Hjælp til rekrutttering
Oprettet af: Sebbemon 11 Jul 2017, 08:38
Hvis det drejer sig om at have nok spillere i forhold til trupregistrering, så plejer jeg, når det nye youth intake kommer, at scoute ovre østpå, Tjekkiet, Serbien og Kroatien gerne, hvor de unge spillere er gode og kan hentes for relative småpenge.
Der går selvfølgelig nogle år før det fungerer, da de jo hentes til som 15-16-årige, men med tiden giver det god mening, da de vil tælle som homegrown.
Det har også resulteret i, at nogle af disse spillere senere tager dansk statsborgerskab og ender med at blive danske landsholdsspillere.


Titel: Sv: Hjælp til rekrutttering
Oprettet af: aagaardstar 11 Jul 2017, 13:00
Sebbemon, det er også den metode jeg er kommet frem til (y)


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010