FmFreaks

Football Manager 2017 => Genrejsningen af Østtyskland => Emne startet af: whapz 08 Jan 2017, 20:54Titel: Die Reise nach der Bundesliga - Chemnitzer FC
Oprettet af: whapz 08 Jan 2017, 20:54
[img width=500]http://i.imgur.com/Th5kvPk.jpg[/img]


#1 - Starten


Mit valg er faldet på Chemnitzer FC. Inden jeg blev ansat, kendte jeg intet til holdet, men da jeg overtog det, var der en enkelt kending i form af den tidligere RBL-spiller, Daniel Frahn. Holdets potentiale virkede ok lovende og ved første øjekast troede jeg bestemt på store ting.

Starten i en ny klub er altid spændende. Hvad der er knap så spændende er, at vi efter et halvt år ligger på en skuffende 8. plads (http://imgur.com/a/z7fq1), som er dybt uacceptabelt. Spillerne har dog brugt meget tid på træningsbanen bare på at lære taktikken at kende. En ganske simpel 4-4-1-1 opstilling uden de store instruktioner.

På transfermarkedet (http://imgur.com/a/Kx5EI) er der her til vinter sket lidt, hvor Daniel Frahn har forladt os. Jeg husker ham tydeligt fra mine tidligere RBL-saves, men jeg husker dog en spiller med noget mere kvalitet, end det han viste hos os. 2,3 mio føltes derfor som et godt salg for en mand, der ikke præsterede.

Nu håber vi på et bedre forår!


Titel: Sv: Die Reise nach der Bundesliga - Chemnitzer FC
Oprettet af: whapz 08 Jan 2017, 20:57
Trofæskabet


•   95 point - Vinde bundesligaen

•   85 point - Vinde Pokalturneringen (DFB)

•   80 point - En spiller fra klubben fra start i 3. Bundesliga, spiller 25 kampe fra start i Bundesligaen.

•   75 point - Oprykning til bundesligaen

•   70 point - Have 5 eller færre udlændinge i truppen (alle hold), alle sæsoner i Bundesligaen.

•   65 point - Oprykning til 2. Bundesliga

•   60 point - Få en regen-spiller fra akademiet, som er født i østtyskland, på u21 landsholdet hvor denne skal spille minimum 1 kamp.

•   55 point - Sælg en spiller som var i klubben ved start (gælder kun klubber der starter i 3. Bundesliga), for mere end 100 millioner

•   50 point - Have overskud på transfers hvert vindue

•   45 point - Overleve som oprykker i Bundesligaen

•   35 point - Overleve som oprykker i 2. Bundesliga

•   20 point - Fuldføre din challenge, og fortæl løbende om det i en mini-blog

•   10 point - Gennemfør en sæson


Titel: Sv: Die Reise nach der Bundesliga - Chemnitzer FC
Oprettet af: whapz 09 Jan 2017, 13:29
[img width=500]http://i.imgur.com/Th5kvPk.jpg[/img]


#2 - Taktikken

[float=right][img width=150]http://i.imgur.com/bhI9xNL.jpg[/img][/float]

En helt klassisk 4-4-1-1 med 4 simple holdinstruktioner; Spil aggressivt, Aflever i dybden, Spil op fra forsvar og pres mere. Jeg har ikke justeret på tempo og afleveringer i hverken hold -eller spillerinstruktioner, og taktikken kan derfor i princippet spilles med alle mentaliteter. Jeg bruger standard, kontroller og kontra. Desuden med en fri mentalitet for at offensivspillerne har noget frihed.

Jeg har, som noget helt nyt, forsøgt mig uden balancespiller på midtbanen. I stedet har jeg valgt en rolle på 8'er positionen med to felt-felt spillere. Min tanke var derfor også, at forsvaret kunne være yderst udsat uden balancespiller på midtbanen, og derfor har jeg valgt forsvars-pligt til begge backs. Jeg har bøvlet meget med min 10'er og angriber og hvordan de kunne supplere hinanden bedst. Det bedste resultat, fandt jeg som en almindelig offensiv midtbanespiller i supportrolle, der har samme spillerinstruktioner som en fremskudt playmaker i angrebsrolle.

I næste afsnit skulle taktikken gerne bære mig til 2. Bundesligaen. Fortsættelse følger  ;)
Titel: Sv: Die Reise nach der Bundesliga - Chemnitzer FC
Oprettet af: whapz 09 Jan 2017, 22:06
[img width=500]http://i.imgur.com/Th5kvPk.jpg[/img]


#3 - Det første forår

[float=right][img width=175]http://i.imgur.com/UPQwFQd.jpg[/img][/float]

Vinterens opsang må have virket og lagt i baghovedet på hver enkelt spiller i vores første forår. Kampene smed oftest 3 point af sig, hvor vi i en periode hentede 6 sejre på stribe, hvor en af sejrene blev svimlende 9-0 over Frankfurt. Overraskende nok var Zwickau bare rækkens bedste hold, og vi tabte også vores indbyrdes kamp mod dem med 0-1. De rendte derfor fuldt fortjent med 1. pladsen i ligaen.
Det gode forår bar os altså til en direkte oprykning via en 2. plads. Et forår som jeg er meget tilfreds med og stolt af. Holdet blev i sær båret af klubikonet og viceanfører Anton Fink (http://imgur.com/a/i1IhE), der med 20 sæsontræffere, 9 assists og et gennemsnit på 7,45 i i ligaen, var yderst vital. Han er ydermere den mest scorende i klubbens historie. En lille sidebemærkning til det er, at han har spillet på OMC-positionen det meste af tiden!

Nu står den kommende sæson altså på 2. Bundesliga og flere point er hentet til trofæskabet. For at være på nogen måde konkurrencedygtige på næste hylde, skal der ske en hel del. Oprydningen i truppen har derfor været ret enorm, til trods for at jeg ikke er stor fan af massiv udskiftning i truppen til en ny sæson. Men der blev gjort en undtagelse, der har ført til disse transfers (http://imgur.com/a/Xnnx4).

Jeg håber på en spændende sæson i 2. Bundesligaen ;)


Titel: Sv: Die Reise nach der Bundesliga - Chemnitzer FC
Oprettet af: whapz 11 Jan 2017, 14:46
[img width=500]http://i.imgur.com/Th5kvPk.jpg[/img]


#4 - What a season!

[float=right][img width=175]http://i.imgur.com/DdJfwJe.jpg[/img][/float]

Jeg vil på forhånd gerne undskylde, at der med det samme kommer en opsummering på hele sæsonen. Holdet har vist sindssyg vindermentalitet og er strøget direkte gennem ligaen med et brag. Sejr på sejr har været kendetegnende og derfor er sæsonen også gået ualmindelig hurtigt. Vi endte med blot 4 nederlag i ligaen, og de 3 af dem kom sidst på sæsonen, hvor de velkendte spaghettiben begyndte at vise sig en smule.

Der er ikke det store at sige udover at 2. Bundesligaen slet ikke på nogen måde virkede skræmmende ud over Werder Bremen, der i min optik også havde holdet til meget mere end denne række.

Det obligatoriske transferoverblik (http://imgur.com/a/y1Psa) skal i heller ikke snydes for, da der jo skal være overskud hvert vindue. 10 nye spillere er hentet og igen i mod mine grundprincipper om alt for mange nye signings pr. sæson, men truppen er nødt til at få tilføjet noget kvalitet.

En ny sæson er i vente og flere point til trofæskabet er hentet O0


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010