FmFreaks

Football Manager 2017 => Blogs => Emne startet af: Nelzpn 23 Dec 2016, 02:45Titel: I Crociati - Vejen tilbage
Oprettet af: Nelzpn 23 Dec 2016, 02:45
Hej. Jeg har ikke lavet en blog før og vil gerne forsøge mig
så håber at der er nogle der vil hjælpe med grafikken og andre fif som kan gøre min blog bedre. I stedet for at bare hakke ned over stavefejl. Skriv gerne hvis i følger med. :)Parma F.C. Calcio 1913

[img ]http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/22ecd299-98ff-46b3-bdee-bfcf19335d34.png[/img]


Efter den stor økonomiske skandale sæsonen 2014-15. Hvor klubben gik konkurs og man blev tvangsnedrykket efter at have kæmpet flere sæsoner i træk for at undgå nedrykning. Skete det så pga. at økonomiske årsager, det var ikke kun klubben, men også hele Italien der blev overrasket, da man fik at vide. at klubben skulle spille i Serie D fra 2015-16 sæsonen. Parma F.C. har ikke været i Serie D siden sæsonen 1969-70, men det skulle blive den nye hverdag for klubben. Selvom det så skidt ud for klubben økonomisk og at man måtte starte fra nærmest bunden, gik det let som en leg i Serie D. Parma F.C. gik igennem sæsonen uden,at, tabe en eneste kamp og fik 94 point imens fik nr 2 "kun" 77 point som var Alto Vicentino. Efter den direkte oprykning til Serie C og kendt som Lega Pro er kommet i pulje 2. Efter oprykning valgt klubbens daværende manager Stefano Morreno at gå andre græsgange, så klubben måtte på udkig efter en ny manager. Dette valgt er meget overraksende ikke faldet på en italiener, men en dansker. En ung dansker ved navn Jakob Winther. Dette bliver hans første træner job. Klubbens bestyrelsesformand Nevio Scala stod selvfølgelig klar til at, modtage spørgsmål efter at det blev officelt hvem den nye manager var.Journalist fra Gazetta dello Sport
Hvorfor har I valgt Jakob Winther som ny manager?

Bestyrelsesformand - Nevio Scala
Jamen grunden til at vores valg er faldet på Jakob Winther, det er at det var en nødvendighed at finde en ny manager, som skal styre klubben efter Stefano Morreno valgte at sige op. Jakob Winther er ikke helt ny gamet her, han har jo tidligere spillet professionel, men vi er glad for at kunne byde ham velkommen i klubben, som manager.

Journalist fra Gazetta dello Sport
Hvad håber i at Jakob Winther kan bringe ind på et holdet, som er gået ubesejret igennem Serie D?

Bestyrelsesformand - Nevio Scala
Vi håber at vi forsætte den gode stime, men vi ved også at det bliver en sværere sæson vi går imøde, men vi håber at Jakob Winther kommer med nye inputs, som vil klubben endnu bedre og vil få klubben til, at vokse igen via gode resultater selvfølgelig.


Journalisten fangede også Jakob Winther efter pressemødet til et par spørgsmål.


Journalist fra Gazetta dello Sport
Jakob Winther tillykke med jobbet, hvordan følelse det at står i spidsen for sådan et stort hold?

Manager - Jakob Winther
Det er en kæmpe forløsning for mig og en stor klub at starte ud med. Efter jeg fik min trænerlicens A(forslået af spillet baseret på Parma) har jeg bare ventet på at få chancen. Forhåbentlig bliver det lige så godt som klubbens ledelse håber på.


Journalist fra Gazetta dello Sport
Ja der er jo nok nogle store forventerninger forud for den nye sæson?

Manager - Jakob Winther

Det har du helt ret i. Klubbens forventninger til sæsonen er at, vi minimum skal spille os i play-off. Det er også noget jeg føler der burde være realistisk, men der sker meget i løbet af en sæson.


Journalist fra Gazetta dello Sport
Hvad vil du bruge den første tid i klubben på?

Manager - Jakob Winther

Jamen det første stykke tid vil gå med at kigge truppen igennem, finde ud af hvilke spillere jeg vil bruge som min stamme på holdet, hvilken taktik der vil være mest effektiv for holdet, om klubben skal forstærkes på nogle måder, og så vil jeg også gennemgå klubbens U20 og U18 hold for mulige talenter, som kan udvikle sig endnu i A-truppen.
Ikke flere spørgsmål for idag tak.Dette er starten på min blog, ved godt den ikke er så vild grafisk, men jeg satser på at det bliver bedre i løbet af de næsten af opslag, håber i vil løse med og komme med inputs til hvordan jeg kan forbedre min blog. O0


Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
Oprettet af: Frederik2561 23 Dec 2016, 03:27
Følger!


Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
Oprettet af: Nelzpn 23 Dec 2016, 20:21
Overblikket

[float=right][img ]http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/61844545-cc67-4960-beb9-ff172f5d7d80.png[/img][/float]
Efter en lang dag med masser af spørgsmål, var det nu tid for Jakob Winther at komme i gang med arbejdet. Lørdag morgen d. 9 Juli 2016 lå der en helt frisk rapport på skrivebordet fra min assisterende manager Nicola Campedelli. Ud fra et hurtigt blik nedover trup listen kunne det ses, at det er en trup med erfaring. Gennemsnitsalderen ligger på 27 år. Der er nogle unge spillere på 19-20 år, som nok ikke får der stor indflydelse på den trup, som skal udgøre holdet der skal sikre en plads i play-off. Dog skal det også nævnes, at der nogle mere erfarende spillere, ud fra truppen på 23 spillere er der 9 spillere på 30 år eller derover, hvor den ældste er 38 år. Det er nogle tal jeg, som manager håber at kunne bringe ned med tiden. I rapporten har Nicola også sat stjerner ved tre spillere, tre spillere som er truppens profiler. Manuel Scavone som er den kreative mand på midten, Emanuele Calaiò og Felice Evacuo  som begge to er targetangriber og som nok skal stå for at scorer målene. Allerede der begyndte min taktiske tanker at gå i gang, om man skulle spille med begge to eller den ene kun. Derudover har klubben 2 unge målmænd, en på 21 år og en 19 år. Det bliver tæt om hvem der kommer til at stå i buret, men mest fidus har jeg til den 19 årige, men venskabskampene vil give et godt blik på, hvem der starter til sæsonstart.
I U/20 og U/18 truppen er der 2-3 spillere, som der måske er en stor fremtid i, de er dog 16 år, så der bliver ikke før om 3-4 sæsoner de kommer til at spille en stor rolle, hvis det sker.
Taktisk vil jeg forsøge i de første venskabskampe at spille 5-3-2 (WB). At slå tidlige indlæg, hvor Emanuele Calaiò og Felice Evacuo  kan bruge deres store fysisk til at komme højst og heade kuglen i kassen.Manuel Scavone kommer til at fungere som alt muligmanden, da det er funktion, som er nødvendig at have på holdet. På dødbolde skal jeg nok ud og kigge efter en til at tage friskspark, da mine målmænd ligger som nogle af de bedste på den liste.

Økonomisk synes jeg egentlig, at det er som jeg havde i tankerne. Klubben har givet mig et transferbudget på 2,3 mio kr.- at handle for og et lønbudget på 20,9 mio kr.-(årligt). Balancen ser pt. rimelig ud, da der er et plus på 8,28 mio kr.- og der skulle forhåbentlig være vokset når sæsonen er slut. Klubben har dog budgetteret med et underskud på 9,32 mio kr.- når sæsonen er slut.
Min plan er at rykke de 2,3 mio kr.- over på lønbudgettet og så forsøge at leje nogle spillere eller hente nogle på fri transfer.


To do listen før sæsonstart:

 • 1 Forstærk truppen med en eller flere spiller(e) der kan spark frispark
 • 2 Forstærk A-truppen og fremtiden med bedre unge spillere

 • 3 Sælg nogle spillere som unødvendige

  • 4 Få spillerne i form og få styr på deres træning


  Håber stadig i vil følge med!  :P


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 25 Dec 2016, 20:01
  Så småt igang


  Efter at have rykket penge fra mit transferbudget over på klubbens lønbudget, så er lønbudgettet på 23,1 mio. kr.-(årligt). Det betyder at pt. er der 2,4 mio. kr.- at bruge på nye spillere ved at fx leje nogle, eller hente nogle på fri transfer. Det første klubben jagter er, som sagt en der skal spark friskpark og efter noget overvejelse burde klubben investere i en målmand, da det nok ikke er holdbart i længden med to, så unge målmænd.

  Første træningskamp bliver imod klubben U-20 hold. Det vil være en god mulighed for at både at se A-truppen og U-20 truppen an.

  Parma F.C. – Parma F.C. U-20
  3-0 (1-0) Sejr
  [float=right][img ]http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/b87d4976-0a9c-4630-9f0b-99cabd17c5f1.jpg[/img][/float]
  Det blev en kamp hvor næsten alle spillere i truppen fik spilletid. Det var en lidt stille kamp til at starte med og det første mål i kamp kom først efter 34 minutter, hvor truppens ældste spiller Alessandro Lucarelli scorede til 1-0. Det blev også stillingen ved pausen og kort tid efter pausen kom Emanuele Calaiò også på tavlen ved målet til 2-0. I det 70. minut blev kampen lukket, da Lorenzo Simonetti scorede til slut resultat 3-0. En fin kamp, hvor truppen fik nogle minutter i benene. 

  Efter 3 ugers tid valgt jeg at gå til bestyrelsen og efter muligheden for at få en senior-samarbejdsklub så klubben kan låne spillere uden at skulle betale løn. Samtidig fik jeg udvidet mine talentspejders rækkevidde, så de nu kan rejse rundt i Europa og ikke kun i Italien.

  Første indkøb er hentet Angelo Casadei. Angelo Casadei er en målmand på 28 år som gerne skulle skab en form sikkerhed i målet og blive en god rollemodel for de to unge keepere. Han har fået en 2 årig kontrakt med en løn på 475.000kr.- om året. Han har en værdi på 3,25 mio. kr.- og det må man sige at være ganske fint når han er hentet på fri transfer.

  Næste træningskamp er imod KRC Genk

  Parma F.c. – KRC Genk
  1-2 Nederlag

  10. min 1-0 (selvmål af Sandy Walsh)
  22. min 1-1 (Jere Uronen)
  66. min 1-2 (Nikos Karelis)

  [float=left][img ]http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/84c03b5f-6997-4bfe-9032-4e5a440a9075.jpg[/img][/float]
  Efter det første nederlag, som manager for Parma F.C. kiggede jeg igen på transfermarket. Det har så udviklet sig til at klubben har lejet en anden ung  målmand Lukas Zima fra Genoa for resten af sæson, samt klubben har lejet en ung central midtbanespiller fra Roma Matteo Adamo, begge to er hentet for at skabe en bedre brede i truppen, da jeg har vurderet at der er for langt forskelle imellem dem der starter inde og så resten af truppen. Derudover bliver der i øjeblikket kigger fremtidige handler. Spillere som første kommer til nytår. Dette er en transfer funktion jeg har planer om at bruge en del, da jeg på den måde vil forsøge at spare penge. Kan har afslører at klubben pt. jagter en tidligere superliga-spiller og så kigger klubben også muligvis på et talent, som nok kan gå ind i startopstilling. Hvis han kommer til klubben, er der lavet en særlig aftale med ham, men det kan i hører mere hvis sker.

  Hvordan kan i bedst lide det med hensyn til kampene?
  At der er et lille tekst om kampen eller bare kort med hvem der har scoret, røde kort osv?


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 25 Dec 2016, 21:46
  Arbejde på forbedre truppen


  [float=right][img ]http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/index.jpg[/img][/float]
  Så kan klubben nu efter lidt overraskende nemme forhandleninger præsentere det mulige omtale talent Zan Benedicic. Han er en 20 årig fyr fra Slovenien. Han spiller på  Sloveniens U/21 landshold. Pt. spiller han i Leyton Orient, hvor han spiller på venstre midtbane, men hans naturlig position er centralmidtbane. Den omtalte særlig aftale der er lavet med ham det er at han har fået lavet en aftale om at han bruger klubben, som et springbræt. I hans kontrakt  er der lavet en aftale om at højere klubber i Italien kan købe ham for 6,25 mio. kr.-. Som i også kan se på billedet har han en fortid i AC Milan, hvor han spillet i 5 sæsoner, dog ingen kampe for førsteholdet. Zan Benedicic kommer på en fri transfer og har fået en 2 årig kontrakt.


  Den tidligere superliga-spiller er også blevet sikret. Det er den tidligere OB'er Mohammed Diarra. Han lyder måske ikke til at være det vildest indkøb, men endnu er en spiller for at skabe noget brede. Mohammed Diarra er også en "ung" fyr på 24 år, så der er mange år tilbage i ham. Han kan spille det centrale forsvar og defensiv- og centralmidtbane. Han har også fået en 2 årige kontrakt og planen med Mohammed Diarra er, som sagt at få noget mere brede, men forhåbentlig tjene lidt kroner på ham.

  Desværre er der kommet en besked fra bestyrelsen om, at de ikke har kunne finde samarbejdsklub.

  Efter et par vellykket transfers blev tid til, at få nogle meter i benene igen. Denne gang var modstanderen Chievo fra Serie A. Den god modstander at prøve spillerne af på. Det skulle vise sig ikke at gå helt skidt.

  Parma F.C. - Chievo Verona (Serie A)
  1-1 (0-1)
  25 min. - 0-1 (Riccardo Meggiorini)
  56 min. - 1-1 (Felice Evacuo)

  [float=left][img ]http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/611bd633-16ea-4aa1-ac3a-5c50644c20c0.png[/img][/float]

  Det var en fornuftig kamp. Gode meter i benene, det meste af truppen kom ind og fik nogle minutter, næste kamp blive mere seriøs, da det er en kamp i den Italienske Serie C Cup turnering imod vi er kommet i pulje med Santarcangelo og Forlì.

  Første kamp i gruppen var imod Santarcangelo, det var samtidig også første udebanekamp for os.

  Santarcangelo - Parma F.C.
  1-4 (0-3)
  06 min. - 0-1 (Emanuele Calaiò)
  20 min. - 0-2 (Emanuele Calaiò)
  38 min. - 0-3 (Selvmål af Niccolò Urso)
  55 min. - 0-4 (Felice Evacuo)
  90 min. - 1-4 (Leonardo Fuchi)

  En rigtig god kamp for holdet. Det gav godt for selvtilliden. Lidt træls at vi lukker et mål ind, så kort før tid, men sejren er det vigtigste.


  Hvad synes i indtil videre? Skal jeg lave længere updates eller er de fine som de er? Der selvfølgelig til at være flere kampe i de næste updates da jeg kommer over transfervinduet og skal spille flere kampe. Giv gerne feed back O0


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 25 Dec 2016, 23:55
  Godt igang

  Sidste træningskamp var imod Siena, som spiller Serie C pulje A, så det burde være en modstander vi burde kunne spille op med.

  Siena - Parma F.C.
  2-2 (0-2)
  24 min. - 0-1 (Emanuele Calaiò)
  36 min. - 0-2 (Selvmål af Ivan Castiglia)
  71 min. - 1-2 (Alessandro Marotta)
  73 min. - 2-2 (Alessandro Marotta)

  [float=right][img ]http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/559e7d95-a191-41cd-b488-3462a0a55d65.jpg[/img][/float]

  Lidt træls at smide en 0-2 føring, men som kloge Preben Elkjær sagde "2-0 er den farligste føring". Jeg tror grunden til dette lille kolaps var, at jeg måtte ændre taktikken grundet af Emanuele Calaiò, blev små skadet, og jeg havde desværre ikke en ekstra angriber med til dagens træningskamp. Emanuele Calaiò er dog kun ude 2-3 dage. Det lader til at Emanuele Calaiò bliver ham der skal scorer målene for holdet. 4 mål i 5 kampe er det blevet til i opstartsfasen, bestemt godkendt. Han skal nok blive klar til næste kamp om 7 dage i den Italienske Serie C Cup turnering imod gruppens anden modstander Forlì.

  Parma F.C. - Forlí
  1-0 (0-0)
  54 min. - 1-0 (Manuel Scavone)
  78 min. - Rødt kort ( Desiderio Garufo(Parma))

  Det skulle vise sig at blive en spændende kamp. En kamp som vi styrede og holdet Forlí væk fra chancerne og skabt selv få, men fik heldigvis puttet en enkelt ind i kassen og sikrede os adgang første runde i knock-out runderne. Før kampen gik min venstre wingback Giacomo Ricci i stykker og er desværre ude i 4-5 uger med en sportsbrok.


  [float=left][img ]http://i1083.photobucket.com/albums/j392/Spakkietto/Loghi%20HD/Competizioni/38.png[/img][/float]
  Efter at have sikret videre adgang til pokalturneringen for Serie C hold, så blev det tid til at spille den første liga kamp. Det var imod AlbinoLeffe, de er seedet til at blive nr. 12 i ligaen. Første kamp i liga, første udebanekamp forhåbentlig første sejr og dermed komme godt fra start.

  AlbinoLeffe - Parma F.C.
     0-3 (0-3)

     03 min. - 0-1 (Alessandro Lucarelli)
  17 min. - 0-2 (Felice Evacuo)
     41 min. - 0-3 (Emanuele Calaiò)

  [float=right][img ]http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/1069f48f-e0a9-41d1-8984-bc4f9ffbf3b3.jpg[/img][/float]
  Første liga sejr!!! Holdet kommer fantastisk ud fra starten selvfølgelig er anføreren der fører an og sætter vores første liga mål ind på kontoen. Begge angriber kom på tavlen også og det er selvfølgelig rart at have dem begge to igang. Sejren på 0-3 giver også klubben øjeblikke førsteplads.
  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: cartoon 26 Dec 2016, 12:16
  Fed Blog :)


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 26 Dec 2016, 12:56
  Citat af: cartoon 26 Dec 2016, 12:16
  Fed Blog :)

  Tak Cartoon, jeg håber selvfølgelig på at flere følger med end to indtil videre men det kommer forhåbentligt når folk ikke har travlt med jul  O0


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 26 Dec 2016, 18:40
  De første to måneder i klubben


  Efter glæden over den første ligasejr kom der endnu en god nyhed. Denne gang fra bestyrelsen der kunne fortælle, at der pt. var solgt 9.000 sæsonkort og det synes jeg egentligt klubben kan være ganske tilfreds med. Vi håber da selvfølgelig på at denne forhåbentlig gode resultater vil give flere sæsonkortholdere næste år.

  [float=right][img ]http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/b3a8eb4e-4b85-49ec-93d6-4256870f22db.jpg[/img][/float]
  Dagen er kommet til, hvor transfervinduet snart smækker i. Klubben kigger selvfølgelig altid på at forbedre truppen. Pt. kigger klubben på en spillere mere til midtbanen. Klubben jagter en boldvindende spiller til at bryde modstandens spil. Derudover klubben også på danske spillere. Manager Jakob Winther ser udtil gerne at ville have nogle flere danskere i klubben. Det er dog ikke de største danske navne der vil til klubben. Den mest kendte spilere fra Danmark må nok være Mathias Greve, men den mest værdi satte spiller Jens Jakob Thomasen fra OB der er har en værdi på 1,35 mio. kr.-. Det skulle dog vise sig, at den ene spiller det blev hentet i de sidste timer det blev en fra Italien. Michele Pazienza en 34 årig central midtbane spiller, som netop en spiller klubben mangler. En boldvindende spiller som samtidig også kan ligge nogle gange afleveringer. Han er hentet ind på en 2 årige kontakt, da Michele Pazienza ikke er yngre herre længere mener klubben, at det her er en optimal aftale.


  Alt i alt mener jeg at de to første to måneder er gået ganske fint. Truppen er kommet i form og har haft en god optakt, der er ikke blevet solgt nogen. Der er hentet et par forbedringer til truppen og samtidig er blevet to spillere til efter nytår. Alle omkring klubben kan fornemme, at det bliver en kanon god sæson med mange for oplevelser, måske kan klubben overraske lidt ved at vinde ligaen og måske snuppe pokalturneringen.


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Bubbles 26 Dec 2016, 19:33
  God læsning indtil videre  O0


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: whapz 26 Dec 2016, 21:42
  Jeg er med! :)


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 26 Dec 2016, 22:34
  Citat af: Bubbles 26 Dec 2016, 19:33
  God læsning indtil videre  O0
  Citat af: Bubbles 26 Dec 2016, 19:33
  God læsning indtil videre  O0


  Tak Bubbles og fedt i læser med, giver lysten til at forsætte O0


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 26 Dec 2016, 22:37
  September måned

  [float=left][img ]http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/0925a3f9-466c-43a9-8fa5-9d24e08af81c.png[/img][/float]
  Det har været en kanon god start for klubben i Serie C. Alle kampe er vundet. Kun lukket et mål ind. Felice Evacuo blev skadet i 11-14 dage i kampe imod Alto Adige, så han måtte desværre sætter over i 2-3 kampe. Min anden venstreback Leonardo Nunzella blev desværre skadet i 3 uger i kampen imod Mantova. Dermed er begge mine venstrebacks ude med skade, dog er Giacomo Ricci på vej tilbage og burde være klar til næste kamp. Imens Felice Evacuo var ude i 2 ugers tid holdte Emanuele Calaiò modstanders forsvar godt igang. Skaden til F. Evacuo gjorde også at 17 årige Denson Bi Zamble fik debut for første holdet. Denson Bi Zamble er faktisk i klubben på en lejeaftale fra Fiorentina. Det blev en rigtig god debut for ham, da han lagde op til begge mål i sejren over Venezia. Jeg håber lidt kunne endte forlænge lejeaftalen eller købe ham når sæsonen er slut. Så indtil videre er sæsonen startet perfekt. Klubben indtager pt . 1. pladsen med 18 point og allerede et lille hul ned til nr. 2/3, som er Modena Bassano, som begge har 13 point.
  Spillerstatistik

  Topscorer: Emanuele Calaiò 7 mål
  Højst gennemsnits rating: Francesco Corapi 7,74
  Flest assist: Francesco Corapi 3 assist
  Liga Kampe

  Parma F.C. - Maceratese 2-1

  Südtirol - Alto Adige - Parma F.C. 0-2

  Parma F.C. - Venezia Football Club 2-0

  Mantova - Parma F.C. 0-3

  Parma F.C. - Bassano 2-0  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 27 Dec 2016, 00:54
  Oktober måned

  Efter en rigtig god September måned, gik det lidt op og ned i Oktober. Det startede ellers godt med en sejr, men så ramte holdet et lille bump på vejen. Efter den første sejr i Oktober blev det til to sejre og  to uafgjorte og desværre sæsonen første nederlag. Måneden stødte også på et rødt kort, et par karantæner grundet af for mange gule kort. Det blev også en måned for angriberne ikke kunne få bolden i kassen ellers oven på en god start i de første 6 kampe. Selvom det har været en halv sløj September måned og nederlag til nr. 3 i ligaen, så ligger klubben forsat nr. 1 dog kun med et forspring på 3 point. I næste måned bliver det spændende, da klubben møder Pistoiese i pokalen.
  [float=right]Spillerstatistik
  Topscorer: Emanuele Calaiò 8 mål
  Højst gennemsnits rating: Francesco Corapi 7,37
  Flest assist: Francesco Corapi & Desiderio Garufo 3 assist

  Liga Kampe
  Padova - Parma F.C. 0-1
  Parma F.C. - Fano 0-0
  Gubbio - Parma F.C. 0-0
  Parma F.C. - Santarcangelo 2-1
  Sambenedettese - Parma F.C. 1-0
  [/float]
  En status fra bestyrelsen er at de er utrolig glade for det arbejde jeg udfører i klubben. Pt. ligger min jobsikkerhed på 82%(Urørlig). Økonomisk siver pengene stille og roligt ud. Balancen er pt. på 2,97 mio kr.-. Hvilket ikke er godt i min verden. Derudover kan de fortælle mig, at fansene er glade for den investering klubben har gjort sig på målmandsposten.

  Så stauts efter 11 kampe i ligaen er, at det går lidt bedre end forventet. Forhåbentlig point får vi lidt flere point i den kommende måned og forbliver på 1. pladsen.

  Ligastilling (http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/ad95f05d-7e20-47a5-9c08-e89e1f124e30.png)


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Allstarxd 27 Dec 2016, 08:14
  God start  :P
  Følger helt sikkert med i Parma's vej tilbage til toppen  O0


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 27 Dec 2016, 23:24
  Citat af: Allstarxd 27 Dec 2016, 08:14
  God start  :P
  Følger helt sikkert med i Parma's vej tilbage til toppen  O0


  Det er jeg glad for at du gør Allstarxd 👌


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 29 Dec 2016, 02:04
  Tilbage til virkeligheden

  [float=left][img ]http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/d9f9ddb3-f33d-4291-a7dd-f99631623b5d.jpg[/img][/float]
  Efter et par godkendte måneder ramte "virkeligheden" sig i Parmas omklædningsrum. Det blev desværre ikke den November måned klubben havde håbet på. Det var mildest talt en skidt måned. Det startede ellers godt med en sejr i pokalen og vi troede vi havde fået vendt det og tilbage på sporet. Det skulle dog vise sig ikke at være tilfældet.

  [float=right]Spillerstatistik
  Topscorer: Emanuele Calaiò 11 mål
  Højst gennemsnits rating: Francesco Corapi 7,22
  Flest assist: Francesco Corapi, Leonardo Nunzella, Desiderio Garufo, Michele Messina 3 assist

  Liga Kampe
  Parma F.C. - Pordenone 2-3
  Modena - Parma F.C. 1-0
  Parma F.C. - Forlì 1-1
  Reggiana - Parma F.C. 1-1
  Pokal Kamp
  Parma F.C. - Pistoiese 1-0
  [/float]

  Efter sejren i pokal løb holdet ind i 2 nederlag og derefter to 2 uafgjorte. Hvis vi havde haft de berømte marginaler med os havde vi stået med 3 point mere. En udligning af Reggina til 1-1 i overtiden og et misbrugt straffespark imod Modena i overtiden. Men det er i modgang at klubben skal vokse sig større igen. Dog da skal det lige siges at vi har været meget heldig med at de hold der ligger omkring os har haft en lige så uheldig måned så vi ligger stadig til i toppen. Det positive nyhed fra klubben denne måned var, da man kunne meddel at man har skrevet kontrakt med en 19 årige angriber som var til prøvetræning, da klubben afholdte prøvetræningsdag. Dog var det ikke de vildeste spillere der var til træning, men den 19 årige går ind og bliver back-up for de to faste angriber, som endnu en måned ikke ramte formen. Men den største nyhed fra klubben var, da man med stor glæde kunne fortælle at tiltrods de seneste dårlige kampe, at man har valgt, at forlænge samarbejdet med Jakob Winther med endnu en sæson. Det var Jakob Winther selvfølgelig hurtigt til at sige ja til.

  Ligaestilling (http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/abd13269-30ec-4834-b655-1c2e08035bce.png)


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 29 Dec 2016, 13:49
  En glædelig jul i det nordlige Italien

  Grundet af en rigtig skidt November valgte jeg, at tage en samtale med truppen om, at det var vigtigt vi stod sammen efter den dårlig måned vi havde haft. Truppen svar tilbage var fantastisk, både på og udenfor banen. Truppen var klar til at kæmpe hårdere og give sig 120%. Det skulle vise sig, at det kunne ses på banen. Efter en November måned med kun en pointhøst på blot 2 point, så hev holdet hele 13 point ind på kontoen ud af 18 mulige. Blandet andet hev holdet en flot sejr hjem over nr. 2 i ligaen Teramo, så holdet kom tættere på den spændende topkamp.
  [float=left]Spillerstatistik
  Topscorer: Emanuele Calaiò 15 mål
  Højst gennemsnits rating: Francesco Corapi 7,10
  Flest assist: Leonardo Nunzella 5 assist

  Liga Kampe
  Parma F.C. - Lumezzane 2-0
  Parma F.C. - Ancona 0-0
  FeralpiSalò - Parma F.C. 3-1
  Teramo - Parma F.C. 0-1
  Parma F.C. - AlbinoLeffe 1-0
  Maceratese - Parma F.C. 0-2
  Pokalkamp
  Giana Erminio - Parma F.C. 1-2
  [/float]


  Udover en rigtig god December måned i ligaen, så kom holdet også videre i pokalturneringen, dog skulle man ud i forlænget spillet imod Giana Erminio, som spiller Serie C pulje A. Det kunne nemt have været undgået, men grundet af rotation i opstillingen og Crocefisso Miglietta valgte at lave en kæmpe fejl som gjorde at Giana Erminio fik udlignet i 92 minut. Manager Jakob Winther var bestemt ikke tilfreds med Crocefisso Miglietta og han er nu pt. slet ikke en del af truppen, da han ikke acceptere så kæmpe fejl, som han lavede. I kvartfinalen skal klubben op imod Virtus Francavilla Calcio, som ligger i Serie C pulje C det er et midter hold.


  Ligastilling (http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/26166304-89a3-4e34-a477-87248f80f75c.png)  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 29 Dec 2016, 16:02
  Travlt på kontoret


  [float=left][img ]http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/8280608a97240f2638e9ac07f00b5f8d-36117-0a70248c55a0b384f8cece1bdee0ddc2_1.jpeg[/img][/float]
  Det første halvår i sædet, som manager for Parma F.C. er gået bedre end forventede, hvis man kigger på ligastillingen. Spillet har ikke været, som jeg og klubben havde håbet, men det er noget der tager tid. Der er lagt en god bund og med tiden blive truppen bedre og bedre. De to nye tilkommet spillere Mohammed Diarra og Zan Benedicic (http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/Skaeligrmbillede%202016-12-29%20kl.%2014.27.40.png) skal nok gavne holdet. Zan Benedicic har jeg store forventninger til. Han kommer til at tager over på den centrale midtbane for Michele Pazienza. Indkøbet af Mohammed Diarre er sket grundet af at få mere brede på midten. Samtidig med de to nye indkøkb, så kan klubben med store glæde fortælle, at klubben har underskrevet en kontrakt med en af U-20 holdets store fremtidige håb. Alessandro Mora, han er en 16 årige ung fyr, som jeg tror går en stor fremtid i klubben i møde.

  [float=right]Spillerstatistik
  Topscorer: Emanuele Calaiò 17 mål
  Højst gennemsnits rating: Francesco Corapi 7,14
  Flest assist: Leonardo Nunzella 6 assist

  Liga Kampe
  Parma F.C. - Südtirol - Alto Adige 1-0
  Venezia Football Club - Parma F.C. 0-2
  Pokalkamp
  Virtus Francavilla Calcio - Parma F.C. 0-1
  [/float]

  Det har været småt med kampe i Januar grundet af en mindre vinterpause. Det er dog noget spillerne ha nydt godt af. Imens spillerne har nydt en velfortjent mini ferie, så har vi på kontoret ikke sovet i timen. Vi har som sagt fået budt vores to nye spillere velkommen og de har gjort det godt. Zan Benedicic som forventede gået direkte ind i startopstilling og leve op til forventningerne. Mohammed Diarra har fået to ind hop indtil videre. Vi forsøger altid at forbedre truppen og det har formået at gøre dette transfervindue. De blev jo faktisk allerede sikret i sommerens transfervindue. Dette vindue har dog været mere stille. Det er pga. klubben ikke har de økonomiske midler til at hente det bedste spillere og derfor er der ingen grund til at hente nogen. Selvom økonomien er presset har vi kigget på market og mere mod Danmark. Her har vi gået på Patrick Da Silva og Mikkel Andersen og Jeppe Grøning som alle har kontrakt ud til sommer.
  Vi har forsøgt at frigive lidt penge ved at komme af nogle spillere. Dog er det kun lykkes af komme af med Manuel Nocciolini, som ikke var en del af truppen og fik 400.000 i løn om året og det er spild af penge. Klubben forsøgte også at komme af nogle andre spillere, men det lykkes desværre ikke at få dem afsat.  Ligestilling (http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/8a3ec0b7-16dc-4c6b-8d08-173b87eb3c30.png)


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 30 Dec 2016, 00:03
  Stadig på toppen


  [float=right][img ]http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/d8e34e0b-b363-494f-a3e8-7aab32f7807d.jpg[/img][/float]
  Efter en rolig Januar måned, så gik vi en spændende Februar måned. Flere topkampe i ligaen og flere så de to semi-finalekampe i ligaen. Vi mistede ikke nogle vigtige point til de andre tophold. Derimod blev det til en kæmpe stor sejr på hele 7-0 over Padova.Der er 10 kampe tilbage af sæsonen. Vi skal kun møde et af topholdene. Så playoff ser bedre og bedre ud. Hvis holdet holder den gode form og stime så lugter det af direkte oprykning.


  [float=left]Spillerstatistik
  Topscorer: Emanuele Calaiò 21 mål
  Højst gennemsnits rating: Francesco Corapi 7,16
  Flest assist: Leonardo Nunzella 8 assist
  Liga Kampe
  Parma F.C. - Mantova 1-1
  Bassano - Parma F.C. 1-1
  Parma F.C. - Padova 7-0
  Fano - Parma F.C. 1-0
  Parma F.C. - Gubbio 0-0

  Pokalkampe
  Livorno - Parma F.C. 1-0
  Parma F.C. - Livorno 2-1
  [/float]  En spiller som hvilke har floppet indtil videre i sæsonen det er Felice Evacuo. Han har blot scoret 5 mål i 22 kampe, det er alt for dårligt. Han var jo ellers tænkt til være en af holdets helt store spillere. Det er det dog ikke blevet til og tålmodigheden blev brugt op hos Jakob Winther. Han valgte så at give chancen igen til den unge spiller Denson Bi Zamble. Denson Bi Zamble er faktisk naturlig kantspiller, men han spiller angriber på holdet. Han har gjordt det fremragende. Han har scoret 4 mål og lavet en assist i de sidste 5 kampe og det er mere end godkendt.

  Ligastilling (http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/6cf4c287-5a0d-4f36-8ba3-377600ee58b7.png)


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Bubbles 30 Dec 2016, 01:14
  Det går jo fint på vej mod serie B  O0

  Stærk signing af Benedicic  :)


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 30 Dec 2016, 21:04
  Citat af: Bubbles 30 Dec 2016, 01:14
  Det går jo fint på vej mod serie B  O0

  Stærk signing af Benedicic  :)


  Ja han er en super signing :)
  Jeg håber at kunne hente flere spillere som ham :)


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 01 Jan 2017, 23:59
  Toppen af poppen


  Med ti kampe tilbage og tæt stilling, var det med at med være klar hver eneste kamp. Det startede også okay ud de første, hvor vi sikrede 9 point ud af 18 mulige. Desværre for os så Bassano fik flere point end os og kom tættere og tættere på os. Og med et nederlag til Reggiana, så blev det for alvor tæt. Så fik holdet 4 point i de to næste kampe og nu var der kun 1 point imellem Bassano og Parma F.C. med to runder igen.
  [float=right]Spillerstatistik
  Topscorer: Emanuele Calaiò 26 mål
  Højst gennemsnits rating: Francesco Corapi 7,12
  Flest assist: Leonardo Nunzella 9 assist

  Liga Kampe
  Santarcangelo - Parma F.C. 1-3
  Parma F.C. - Sambenedettese 0-0
  Pordenone - Parma F.C. 0-3
  Parma F.C. - Modena 0-0
  Forlì - Parma F.C. 0-0
  Parma F.C. - Reggiana 0-1
  Lumezzane - Parma F.C. 1-3
  Parma F.C. - Teramo 0-0
  Ancona - Parma F.C. 1-0
  Parma F.C. - FeralpiSalò 0-0
  [/float]

  Det skulle så vise sig, at vi ville sikre os titlen i næst sidste runde. Vi fik point og Bassano tabte, så med 1 runde igen førte vi med 4 point. Sidste kamp blev der brugt en del spillere, som ikke havde fået meget spilletid i løbet af sæsonen. Efter sidste runde var færdigspillet begyndte vi allerede, at kigge efter forstærkninger til truppen. Klubben kan allerede meddele, at vi har hentet Patrick Da Silva, som er kommer til truppen d. 1 Juli. Derudover ligger klubben i seriøse forhandlinger med Robert Skov og Mikkel Andersen. Roberto betrækker vi, som en af de største talenter i dansk fodbold og vi håber at kunne hente ham på en 5 årig kontrakt og forhåbentlig kan han forsætte udvikling i klubben, hvis vi får ham. Det siges at Aston Villa også vil ha fingrene i Robert Skov

  Slutstilling (http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/537d780c-971a-4610-a11e-dea509afd6ef.png)


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 02 Jan 2017, 00:59
  Endnu et trofæ  Efter har vundet Serie C pulje B ventede, der 2 kampe. 2 kampe imod de andre puljevindere. Det blev to gode kampe. De blev gode af flere grunde. De første grund var vi vandt begge kampe og dem vandt Italienske C Super Cups trofæ. Den anden grund var, at fordi vi var ramt af skader og karantæner så måtte vi ændre system og dermed taktik. Fra at ha spillet 5-3-2, spillede vi de to kampe 4-3-1-2, hvilket har fungeret rigtig fint. Så det forsøger vi nok at spille videre med i den nye sæson. Emanuele Calaiò blev holdets klart topscorer med 26 mål imens nr. 2 Denson Bi Zamble "kun" scorede 10 mål.
  Efter de to overstået kampe, kunne klubben offentligøre, at det også klubben lykkes dem at hente Robert Skov og Mikkel Andersen. Så de kommet på listen over ny indkøb sammen med Patrick da Silva. Patrick Da da Silva er hente til 2021 Det samme er Mikkel Andersen og Robert Skov er hentet til 2020. Efter nogle flere dage og et løfte til Mikkel Andersen om at forstærke forsvaret så har klubben også hentede en midter forsvar. 26 årige Giuliano Modica. Giuliano Modica er på kontrakt til 2020.

  [float=right]Italienske C Super Cup kampe
  Parma F.C. - Cosenza Calcio 2-1
  Parma F.C. - Alessandria 1-0
  [/float]
  [img ]http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/71d89210-d680-45a3-aae9-54bc32f7a331.jpg[/img]


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: andersnomanni 02 Jan 2017, 11:05
  Fed signing af Skov.
  Hentede ham selv til Parma i 1 sæson i mit save med dem.
  Han gik hen og blev en vigtig faktor i oprykningen hele vejen til serie a!
  kunne dog ikke holde på ham i længden. (tag evt. et kig på Jeppe Okkels også)


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 03 Jan 2017, 21:16
  Citat af: andersnomanni 02 Jan 2017, 11:05
  Fed signing af Skov.
  Hentede ham selv til Parma i 1 sæson i mit save med dem.
  Han gik hen og blev en vigtig faktor i oprykningen hele vejen til serie a!
  kunne dog ikke holde på ham i længden. (tag evt. et kig på Jeppe Okkels også)


  Jeg har plan om at bygge lidt op på fremtiden, 2 eller 3 sæsoner skal Robert Skov være i klubben så håber jeg at han er klar til at blive solgt videre :)


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 05 Jan 2017, 18:14
  En hård og spændende sæsonoptakt


  [float=right]
  Transfer Ind
  Robert Skov (Fri Transfer)
  Mikkel Andersen (Fri Transfer)
  Patrick da Silva (Fri Transfer)
  Giuliano Modica (Fri Transfer)
  Daniele Frabotta (Fri Transfer)
  Nicklas Helenius (Fri Transfer)
  Michele Canini (Forlænget lån)
  Denson Bi Zamble (Forlænget lån)
  Transfer Ud
  Crocefisso Miglietta
  Matteo Guazzo (Karrierestop)
  Davide Giorgino (Karrierestop)
  Daniele Melandri (Fri Transfer)
  Yves Baraye (Fri Transfer)
  Felice Evacuo (Fri Transfer)
  [/float]

  Efter en sindssyg god sæson i Serie C, hvor det gik lidt over forventningerne. Så skulle der kigges frem mod det nye liv i Serie B. Truppen er blevet forstærket af bla. Robert Skov, Mikkel Andersen og Patrick da Silva. Derudover kom der nogle flere ind i truppen. Samtidig fik vi også skåret de spillere fra, som var i overskud/ikke blev brugt i Serie C. Grundet af oprykningen blev lønbudgettet en del større. Derfor blev der også penge til at forlænge nogle kontrakter. En af kontrakterne klubben er meget glad for at forlænge er Zan Benedicics. Den re forlænget med yderligere 2 år og så er hans frikøbsklausul blevet fjernet. Lånene på Michele Canini og Denson Bi Zamble er forlænget med en sæson mere. Deruvoer har klubben forlægnet med Maikol Benassi og Manuel Scavone og en af klubbens talenter Lorenzo Saporetti.

  [float=left]Spillerstatistik
  Træningskampe
  Parma F.C. - Juventus 1-4
  Parma F.C. - CSKA-Sofia 1-2
  Parma F.C. - Inter 2-4
  Parma F.C. - AFC Astra 1-0
  Pokalkampe
  Parma F.C. - Perugia 2-2(vundet på straffe)
  Genoa - Parma F.C. 2-0
  [/float]

  Der skete også noget på jobfronten. Gremio og Sport(Brasilien) og Botafogo RJ ville alle 3 gerne have mig til jobinterview, jeg var dog på ingen måde interesseret. I stedet for fokuserede vi på holdets træningskampe. Det blev nogle hårde kampe. Men vi fik nogle kilometer i benene og det var det der var meningen. Grundet valgte af de "store" klubber er at klubben ville få nogle penge i kassen. Holdet er nu klar til første sæsonkamp i Serie B og forhåbentlig en god sæson. Vi er seddet til at blive er det faktisk ændret til nr. 18. Tidligere i spillet var vi seedet til at blive nr. 12  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Allstarxd 06 Jan 2017, 10:19
  Har din oprykning og nye indkøb, ændret din tilgang til taktikken ??


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Arsrea 06 Jan 2017, 20:56
  Spændende med Parma, dem er vi mange der har spillet med igennem tiderne! Også fedt du henter dansker, kunne være fedt med flere danskere i Italien, og med succes.


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 08 Jan 2017, 21:38
  Citat af: Allstarxd 06 Jan 2017, 10:19
  Har din oprykning og nye indkøb, ændret din tilgang til taktikken ??

  Det kommer med i den næste opdatering :)
  Citat af: Arsrea 06 Jan 2017, 20:56
  Spændende med Parma, dem er vi mange der har spillet med igennem tiderne! Også fedt du henter dansker, kunne være fedt med flere danskere i Italien, og med succes.


  Ja jeg håber på at kunne få nogle større danske navne til klubben med tiden :)


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 10 Jan 2017, 17:51
  Fin sæsonstart


  Jamen i denne update får man nærmest, det hele fortalt allerede i overskriften. Sæsonen starter godt i Serie B. Vi er seedet til, at blive nr. 19(det vil sige den er blevet ændret endnu engang fra 18 til 19) inden sæsonen gik igang. Det vil sige at bookerne har sat os til at rykke ned. Det er noget jeg tvivler kraftigt på kommer til at ske. Allerede efter de første 5 kampe i Serie B ser det godt ud. Holdet indtager pt. 6. pladsen med 3 sejre og 2 nederlag. Vi har slået hold, som i følge bookerne burde slutte over os. Vi har dog også ramte 2 nederlag. Et til en af nedrykkerne fra Serie A, nemlig Bologna. Det var også lidt forventet at tabte til dem.
  [float=right]Spillerstatistik
  Topscorer: Emanuele Calaiò 5 mål
  Højst gennemsnits rating: Leonardo Nunzella 7,30
  Flest assist: Leonardo Nunzella 3 assist

  Liga Kampe
  Parma F.C. - Spezia 0-1
  Brescia - Parma F.C. 1-3
  Parma F.C. - Pro Vercelli Football Club 2-1
  Virtus Entella - Parma F.C. 0-1
  Parma F.C. - Bologna 0-2
  [/float]
  Ny taktik (http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/8bc8266c-d5c4-49d2-a398-76f46f17cfb1.pngr)
  Der er blevet spurgt om, der er sket ændringer i taktik efter oprykningen og det er der. Vi er gået fra en 5-3-2(WB) til en 4-3-1-2(smal). Jeg forsøger vidt, det er muligt at skiftes til imellem taktikkerne, så vi ikke bliver for nemme at spille imod. Derudover er der også sket en ændring i taktikken for, at få Robert Skov ind på holdet og på en plads, som passer godt til ham. I 5-3-2 systemet passer han ikke, da jeg spiller uden kanter og han passer ikke så godt ind på den centrale midtbane, men det kunne han jo komme til.

  En af de ret stor overraskelser efter de første 5 kampe er, at en af nedrykkerne Crotone ligger sidste med 0 point.
  Liga Stilling (http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/8873961d-8c19-4beb-bd17-915dfdacf576.png)


  Håber stadig i vil læse med og i er mere end velkommen til, at skrive hvis der er noget i vil hører mere eller noget info i savner i mine updates  :)


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Allstarxd 12 Jan 2017, 13:45
  Fin start  :P
  Ville da gerne se et SS af din bedste start 11'er og et af Skov :D

  Hvis du skulle komme med et bud - hvor slutter du så i tabellen ?

  Ser frem til næste update


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 15 Jan 2017, 17:58
  Fremgang


  Det har været en ganske fin start på livet i Serie B. Resten af September gik rigtig godt og der kommer 9 ud 9 mulig point ind på kontoen. De mange point i September måned har også givet bonus og holdet indtager meget overraskende 1. pladsen i Serie B. Det giver selvfølgelig masser af selvtillid til truppen og alle holdet, men det er Jakob Winthers store opgave, at holde spillerne nede på jorden. September var lidt desværre også på en måde en lidt skidt måned grundet af en del skader. Truppen havde ramte 4-5 skader igennem hele måneden og det er med til at gøre endnu mere overraskende, at vi indtager 1. pladsen.

  [float=right]Spillerstatistik
  Topscorer: Emanuele Calaiò 9 mål
  Højst gennemsnits rating: Emanuele Calaiò 7,27
  Flest assist: Leonardo Nunzella & Denson Bi Zamble 3 assist

  Liga Kampe
  Crotone. - Parma F.C. 0-2
  Parma F.C. - Cittadella 3-1
  Pisa. - Parma F.C. 1-3
  [/float]
  En spiller der ikke har fået chancen rigtig endnu er Robert Skov (http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/Skrmbillede%202017-01-15%20kl.%2017.28.07.png). Han har dog også været skadet, men han skal nok få chancen. Grundet af de mange skader, som hovedsagligt har været på den midtenbane, så har klubben været ude kigge på det frie transfers market. Her har klubben fundet frem til, at Silvano Raggio Garibaldi er manden der kan gå ind og give klubben mere brede. Op til den nye sæson har vi forsøgt, at  få indspillet en ny taktik. Så nu har vi den taktik fra Serie C 5-3-2(WB) (http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/86884dcc-3d5e-4c30-8844-31068bc00a15.png) og så den nye taktik 4-3-1-2(smal) (http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/a2ad47c3-f987-4c2b-b912-b57cd564a73f.png). Imens Robert Skov har været skadet har spillet 5-3-2 og det er godt fantastisk. Så kommer vi nok til at kører lidt videre med og så skifte lidt imellem, så vi bliver ikke for nemme at læse.


  Ligastilling (http://i535.photobucket.com/albums/ee356/Nelzpn/c9493a29-d998-49b1-ba8e-913a9da491b1.png)  Jeg håber at Allstarxd fik de svar du ønskede. Stil endelig gerne spørgsmål/ønsker. Og følg gerne med, jo flere jo bedre og det giver mere lyst til, at blive ved at skrive updates. O0


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Allstarxd 16 Jan 2017, 08:56


  Stærkt, der er ikke lang vej til serie A..
  Skov kunne vel godt bruges i din 5-3-2 ?

  Jeg følger helt sikkert med  O0


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 16 Jan 2017, 10:38
  Citat af: Allstarxd 16 Jan 2017, 08:56
  Stærkt, der er ikke lang vej til serie A..
  Skov kunne vel godt bruges i din 5-3-2 ?

  Jeg følger helt sikkert med  O0


  Ja han kunne godt bruges på den centrale midtbane, som den fremskudte playmarker, men synes personligt han er bedre på den offensive midtbane :)


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: b0nb0n 17 Jan 2017, 07:28
  God start i serie B, spændende om det fortsætter :)


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 17 Jan 2017, 21:11
  Up and down

  Det blev to måneder med op og nedture. Det hårdeste i de to måneder har helt klart været skaderne. Vi har ramt en periode, hvor vi har fået skader hele tiden i løbet af de to måneder. Når det så er sagt, så synes jeg egentlig holdet forsatte den gode form fra September måned. Desværre gik det ned af bakke, det har nok også været grundet af skaderne, som har ramt hårdt i November måned. Der er også kommet et par røde kort. I November måned vandt de hold omkring os når vi satte point til desværre, så det har også betydet at vi er rykket ned i ligaen.
  [float=right]Spillerstatistik
  Topscorer: Emanuele Calaiò 15 mål
  Højst gennemsnits rating: Francesco Corapi 7,27
  Flest assist: Leonardo Nunzella 5 assist

  Liga Kampe(Oktober)
  Parma F.C. - Spal 1-1
  Cagliari - Parma F.C. 3-0
  Avellino - Parma F.C 1-1
  Parma F.C. - Cosenza Calcio 3-1
  AC Cesena - Parma F.C 1-4
  [/float]

  Hvis man skal se på de positive ting der er sket. Så er har Jakob Winther grundet af sin flotte måde at styre holdet på, så har der været henvendelse fra Santos fra Brasilien, FC Metz fra Frankrig og til FC Twente fra Holland. Alle henvendelse er selvfølgelig blevet afvist, da jeg ikke ønsker at forlade Parma F.C. og bestyrelsen meget glad for, at jeg har afvist dem.
  [float=left]
  Liga Kampe(November)
  Parma F.C. - Frosinone Calcio 0-0
  Alessandria - Parma F.C. 1-1
  Parma F.C. - Carpi 2-3
  Cremonese - Parma F.C. 1-0
  [/float]

  Grundet problemer med Photobucket, så kan jeg kan upload billeder, så i må ha en ligastilling tilgode. Vi ligger pt. nr. 5 point, dog er der kun 3 point op til 1. pladsen  O0


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Allstarxd 06 Feb 2017, 11:23
  Hvordan går det med Parma?


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Nelzpn 19 Feb 2017, 14:47
  Citat af: Allstarxd 06 Feb 2017, 11:23
  Hvordan går det med Parma?


  Jeg har lige haft noget travlt med nogle forskellige ting så der har ikke været tid til at spille desværre :-\
  jeg satser på at jeg får og finder til at lave en update en af dagene  ???


  Titel: Sv: I Crociati - Vejen tilbage
  Oprettet af: Svartovich 24 Feb 2017, 20:10
  Jeg håber på at du fortsætter dit italienske eventyr i dit eget tempo.


                                           Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010