FmFreaks

Football Manager 2017 => Klubsøgning og -erfaring => Emne startet af: Madkazzen 29 Nov 2016, 10:11Titel: Nottingham Forest
Oprettet af: Madkazzen 29 Nov 2016, 10:11
Er der andre end mig, som har givet sig i kast med Nottingham Forest? Min tanke var at Nicklas Bendtner skulle være urørlig i truppen og spiller så ofte som muligt. Den plan måtte jeg dog alligevel fravige da han absolut ikke leverede som ene angriber sammenlignet med den nye mand Macheda.
Første sæson sluttede med en 2 plads i Championship og dermed oprykning til PL. Jeg måtte tage til takke med en finaleplads i FA cuppen da det blev til finalenederlag.
Anden sæson gav en 10 plads i PL og nederlaget fra sidste sæsons FA cup finale blev revancheret med en straffesparkssejr over Liverpool.

Bendtner er væk - sendt hjem til FCK - men til gengæld har en anden dansker overtaget frontløberrollen. Dolberg leverer helt sindssygt som falsk nier og det er nok tvivlsomt hvor længe han vil bliver i Nottingham.

Jeg kan varmt anbefale et spil med dette hold. Som en lille info blev holdet overtaget halvvejs inde i første sæson af Juan Laporta: Ja, DEN Laporta. Lidt sjovt, men det har nu ikke ændret det store rent økonomisk. Han er dog klart mere indstillet på ungdomsarbejde end de forrige ejere var.


Titel: Sv: Nottingham Forest
Oprettet af: ernemann 29 Nov 2016, 13:59
Fed fed klub også med lækker historik ;) hvor meget fik du efter første sæson?  I det spil jeg har gang i pt med Stuttgart kan jeg se David Beckham har overtaget dem og fjernet gælden :D


Titel: Sv: Nottingham Forest
Oprettet af: Sunbao 29 Nov 2016, 18:57
Spiller selv med dem i et netspil der blev bendtner ret hurtigt sendt til græsk fodbold


Titel: Sv: Nottingham Forest
Oprettet af: Madkazzen 29 Nov 2016, 19:36
Jeg tror nok, at jeg fik 18 millioner pund til min oprykningssæson. Jeg har vidst gjort klubben til lidt af en danskerkoloni - ikke med fuldt overlæg, men der var gode handler med danske spillere så jeg har slået til et par gange.
Købte Bashkim Kadrii og Danny Amankwaa for under 200.000 pund og solgte dem videre efter første sæson i PL med en pæn profit. De var gode i Championship, men især Amankwaa led under manglende spilletid i PL. De to er blevet erstattet af Mikkel Duelund og Nikolaj Laursen og så har jeg muligvis gjort min bedste handel ved at hapse Reiss Nelson fra Arsenal.

Der er ikke mange tilbage fra den oprindelige trup, men Lansbury har stadig en stor stjerne i min bog :)


Titel: Sv: Nottingham Forest
Oprettet af: Herlev 30 Nov 2016, 10:52
Lyder næsten til jeg skal have startet et spil op med Nottingham Forest når jeg kommer hjem fra jobbet :)


Titel: Sv: Nottingham Forest
Oprettet af: Broen13 30 Nov 2016, 13:35
Jeg skal helt sikkert også have givet Bendtner og Co. et skud en dag! Lansbury er klasser bedre end Championship efter min mening! :)


Titel: Sv: Nottingham Forest
Oprettet af: Madkazzen 05 Dec 2016, 12:01
3 sæson endte sku med en Europa League sejr!!! Derudover en finaleplads i FA cuppen, som dog blev tabt i straffe og en 5 plads i PL. Helt ok, selvom jeg smed en top 4 plads væk i de sidste 3-4 runder.
Jeg kan efterhånden konstatere, at der bliver produceret virkelig mange talenter i Holland. Jeg har således 3 regens i min trup, som alle ser ud til at blive virkelig dygtige. Det er dog stadig svært at hente etablerede spillere til, hvorfor jeg stadig må hente talenter. Det er derfor stadig en trup uden de helt store stjerner selvom det dog går helt ok :)


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010