FmFreaks

Football Manager 2016 => Træningsbanen => Emne startet af: uloto79 17 Nov 2016, 13:57Titel: Flere playmakere i samme opstilling?
Oprettet af: uloto79 17 Nov 2016, 13:57
Hej alle.

I mit nuværnde spil kører jeg med en central midtbane der ser således ud:

* DMC - Ball Winning Midfielder (Primær tiltænkt rolle er at dække af defensivt foran forsvaret, og så ellers bare spille simple pasninger).
* MC - Box-to-box midfielder (En arbejdshest der mestrer det hele, og både bidrager offensivt og defensivt).
* AMC - Playmaker (Holdets offensive spilfordeler, der skal kreere chancerne for angriberne).

Jeg er oprykker i Premier League, og har nu etableret mig i ligaen. Næste step er at blive et rigtigt tophold, der er spilstyrende. I den forbindelse tænker jeg at min DMC oprydningsmand skal skiftes ud med en spiller der har bedre tekniske egenskaber, og kan deltage bedre i spil-opbygningen. Jeg har kig på en lækker Wonderkid, der har virkelig stærke egenskaber både offensivt og defensivt. Hans foretrukne rolle er "Regista".

Mit spørgsmål er nu; kan jeg både spille med min AMC playmaker, og en DMC regista samtidigt? I så fald vil jeg jo spille med 2 playmakere samtidigt, og det vil måske gøre mere skade end gavn? På den anden side vil jeg gerne lukrere så meget som muligt på de offensive egenskaber hos min nye defensive midtbanespiller.

Nogle der har erfaring med at spille med mere end 1 playmaker?


Titel: Sv: Flere playmakere i samme opstilling?
Oprettet af: Dehli 17 Nov 2016, 17:28
Jeg spiller med flydende og fremskudt på den centrale midt, så du kan sagtens benytte en regista, det vil dog uden tvivl åbne din bagkæde mere op.


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010