FmFreaks

Football Manager 2017 => Blogs => Emne startet af: Polaken 16 Nov 2016, 15:45Titel: Polakens hjørne
Oprettet af: Polaken 16 Nov 2016, 15:45
Velkommen til mit lille hjørne. Herinde vil jeg poste billeder, opdatere og mine spil og ellersbare fortælle løst og fast hvad jeg roder med i FM. Der kommer ingen grafiske vidundere, ingen klassisk blog og der kan til tider være langt mellem opdateringerne, da tiden til FM har været særdeles faldende de senere år. Det bliver bare mig der fortæller.

Jeg har brugt de første par uger af det nye FM på at finde frem til den taktik, som jeg vil satse på, og den tror jeg er fundet nu. Det betyder også, at jeg har startet mit første "rigtige" save op. Jeg starter altid med AGF i FM, og dette spil er ingen undtagelse. Og jeg er netop sluppet igennem første sæson, så der kommer en opdatering på denne inden for den nærmeste fremtid.

Velkommen til Polakens hjørne!

[img ]http://i.imgur.com/swiEefTm.jpg[/img]


Titel: Sv: Polakens hjørne
Oprettet af: Polaken 16 Nov 2016, 16:08
[img ]http://i.imgur.com/swiEefTl.jpg[/img]


Som jeg skrev i introen, så er sæsonen netop overstået, og jeg er egentlig tilfreds.
Jeg havde som målsætning inden sæsonen, at nå til mesterskabsspillet, og nå kvartfinalen i pokalen. To målsætninger, som jeg syntes var realiserbare.

Taktikken som jeg har fundet frem til er Denne (http://i.imgur.com/SdogQvC.png). Mine to kanter kan evt. trækkes ned på midten, hvis vi skal have et lavere udgangspunkt.

Jeg har hentet og solgt følgende:

Ind (http://i.imgur.com/2snccPe.png)
Ud (http://i.imgur.com/vDUOjng.png)

Dette resulterede i en 3. plads i ligaen, hvor FCK og BIF bare var for stor en mundfuld, denne sæson. Jeg er dog meget tilfreds med 3. pladsen.

Men pokaltom skulle sæsonen ikke være. På et halvtomt Nationalstadion i København blev dette års pokalfinale spillet. Aab vs AGF. Den jyske klassiker, som man fandt på at døbe opgøret klubberne imellem for en række sæsoner tilbage. Og det endte således:

[img ]http://i.imgur.com/XESFmw3.png[/img]


Op til den nye sæson er jeg begyndt at kigge på forstærkninger. Jeg skal have fat i en ny venstrekant som mit primære mål, og resten kommer an på hvad der sker i transfervinduet. Men mere om det senere.

*Skulle man savne SS af noget jeg ikke har med, må man meget gerne smide en kommentar om dette*


Titel: Sv: Polakens hjørne
Oprettet af: Polaken 16 Nov 2016, 20:00
[img ]http://i.imgur.com/swiEefTl.jpg[/img]


Talenter

En af de ting jeg synes er sjovt i FM, er dyrkelsen af talenter. Jeg vil hellere købe en ung spiller, for at sælge ham videre med fortjeneste, end at spendere de store summer, på allerede udviklede spillere. Derudover vil jeg også rigtig gerne udvikle klubbens egne talenter. Med andre ord, så er jeg hvad man i Jylland kalder for en rigtig krejler, en rigtig købmand.

I AGF har vi også fået bakset et par talenter sammen. Igennem årene kan man nævne spillere som John Stampe, Flemming Povlsen, Martin Jørgensen, Stig Tøfting, Viktor Fischer, og mange flere. Det er dog et par år siden, man for alvor har bragt unge spillere fra u-holdende, og ind på 1. holdet. Det skal der nu laves om på.

Jeg vil op til hver sæson, udvælge min. 2 unge spillere, som jeg vil fokusere på i løbet af sæsonen, og som skal opnå min. 5 startere i sæsonen (liga, pokal & Europa). Jeg vil derudover følge de spilleres udvikling, som tidligere er blevet valgt.

I denne sæson, så har jeg valgt 4 spillere, som kommer under denne kategori. De er:

- Jan Eriksen (http://i.imgur.com/fUG8Ir7l.png)
Position: Målmand
Alder: 18
Nationalitet: Dansk

- Benjamin Hvidt (http://i.imgur.com/0sbqgZDl.png)
Position: Central midtbanespiller
Alder: 17
Nationalitet: Dansk

- Oskar Buur (http://i.imgur.com/8kZM2Fel.png)
Position: Højrekant
Alder:19
Nationalitet: Dansk

- Samuel Thorsen (http://i.imgur.com/g9eYax4l.png)
Position: Offensivmidtbane
Alder: 17
Nationalitet: Norsk

Alle 4 spillere kommer fra egne ugdomsrækker.


Titel: Sv: Polakens hjørne [Følg mit save]
Oprettet af: Polaken 17 Nov 2016, 23:04
[img ]http://i.imgur.com/swiEefTl.jpg[/img]


Opdatering

Så er sommertransferviduet overstået, og det betyder dermed det er tid til en lille opdatering.

I Europa var målsætningen at vi skulle nå til trejde kvalifikationsrunde. Og den nåede jeg da også. Desværre var russiske Krasnodar, da de samlet slog mig 3-2. Men målsætningen blev indfriet, og det er jeg egentlig fint tilfreds med. Fokus skal i år være på liga og pokal.

Euro League (http://i.imgur.com/7HGRRkbl.png)

Som sagt, så er målsætningen i klubben at vi skal ende i mestersskabsspillet, men jeg har en drøm om at hive mesterskabet hjem til Aarhus i denne sæson. Som min. top 3.

I ligaen (http://i.imgur.com/2p74Djtl.png) startede det ikke super godt, og jeg måtte efter de første 2 kampe skrive 0 point ud for os. Det gjorde at jeg ændrede taktik, og nu spiller på denne måde: Taktik (http://i.imgur.com/kVnVNXMl.png)

Transfervinduet (http://i.imgur.com/0pRsgeyl.png) har været mere hæsblæsende end forventet, men det har sikret penge i kassen, og plads til yngre spillere kan få spilletid.

Desværre ville Jens Stage (http://i.imgur.com/iXTh06Pl.png) slet ikke tale forlængelse med mig, og nu har Anderlecht skrevet med ham fra vinter. Det irritere mig grufuldt, da jeg ingen mønter henter på ham. Jeg er dog spændt på at se, om han kan klare sig i Anderlecht.


Titel: Sv: Polakens hjørne
Oprettet af: Polaken 22 Nov 2016, 11:15
[img ]http://i.imgur.com/swiEefTl.jpg[/img]


Opdatering

Så er vi kommet til januar måned, og det er blevet tid til at opdatere på spillet.

I ligaen (http://i.imgur.com/Q87Gg4H.png) er vi okay med. Den er tæt denne sæson, og det betyder, at alle hold i toppen skal præstere runde efter runde.
Målsætningen her er igen medaljer, rigtig gerne af guld.

I pokalen (http://i.imgur.com/yNHLgN5.png) er det dog ikke gået nær så godt. Røg desværre ud til Hvidovre efter straffekonkurrence, da min b-kæde ikke formåede at få os videre. Det er jeg meget skuffet over, men det betyder så, at alt fokus skal være på ligaen nu, hvor vi som minimum skal hente medaljer til Aarhus.

Med sidstesæsons 3. plads, betød det også at der skulle spilles Europæisk fodbold i denne sæson. Vi røg desværre ud til Krasnador i 1. Playoff kamp. Jeg er egentlig tilfreds med vores præstation, og tror på at vi i næste sæson kan ramme et europæisk gruppespil.

Euro Leauge (http://i.imgur.com/Z49d96X.png)

Jens Stage er som tidligere nævnt skiftet til Anderlecht, og hans erstatning er hentet i Sverige, hvor jeg har hentet brasilienske Ismael (http://i.imgur.com/2LJuZLi.png) til midtbanen. Jeg ser meget frem til at få ham bragt i spil.

Kigger vi på de 4 unge spillere, som jeg udvalgte før sæsonen, så har de alle sammen allerede nu fået min. 5 kampe, og flere af dem også et godt stykke over det. Samuel Thorsen mangler dog lige en enkelt for at nå de 5.

Jan Eriksen (http://i.imgur.com/A3MvY7E.png)
Benjamin Hvidt (http://i.imgur.com/PzM7wOj.png)
Oskar Buur (http://i.imgur.com/a6JVhSP.png)
Samuel Thorsen (http://i.imgur.com/7x3XD5d.png)

Jeg er på udkig efter en angriber i dette transfervindue, hvis jeg kan finde den rigtige.


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010