FmFreaks

Football Manager 2016 => Omklædningsrummet => Emne startet af: uloto79 15 Nov 2016, 11:56Titel: Kan man sikre sig transfernyheder om shortlistede spillere?
Oprettet af: uloto79 15 Nov 2016, 11:56
Hej alle.

Efter at have spillet CM 01/02 i 15 år, er vi 3 nørder der nu spiller et FM2016 netværks-game. Vi startede i Championship i England, og er efter 5 sæsonner nu endelig ved at finde os til rette i det her nymodens spil, og er vi er så småt ved at etablere os i Premier League, efter flere elevatorsæsonner. Det betyder at der snart skal konkurreres benhårdt om trofæer, og håneret i indbyrdes opgør... der begynder virkelig at være noget på spil her. Det er slut med bare at lalle og undskylde alle nederlag og dårlige præstationer med at vi skal omstille os til et nyt spil! ;)

Vi mener vi har fundet ud af hvordan de fleste funktionaliteter virker, men 1 vigtig ting er vi helt håbløse med. Vi får ikke konsekvent transfernyheder om de spillere vi har shortlistet. Det virker faktisk lidt som et lotteri om der kommer vigtige transfernyheder eller ej. Ofte sker det at 1 af os byder på en spiller, og at man kan gennemføre en handel uden det bliver opdaget af de andre managers, selvom vi alle har den pågældende spiller shortlistet. Andre gange kommer der nyheder ud om vores bud til alle managers, og igen nogle gange, bliver kun 2 af os informeret om igangværende bud på shortlistede spillere. Det er en smule frustrerende når en af hobitterne lige signer ens drømmetarget, fordi man ikke er informeret om at der er bud igang...  :-[

Er der en eller anden funktion man kan slå til for at sikre sig alle transfernyheder om shortlistede spillere? (Det skal lige siges at vi spiller spillet i touch-udgaven).Titel: Sv: Kan man sikre sig transfernyheder om shortlistede spillere?
Oprettet af: Nodiem 15 Nov 2016, 16:10
Der er jo offentlige og ikke-offentlige bud


Titel: Sv: Kan man sikre sig transfernyheder om shortlistede spillere?
Oprettet af: uloto79 16 Nov 2016, 09:46
Yes, ved det godt Nodiem. Vi har prøvet at eksperimentere lidt frem og tilbage med dette, men det lader til at private bud i nogle tilfælde bliver kommunikeret videre til en eller flere managers, hvis den spiller der bliver budt på er short-listet..

Det lader til at være lidt et lotteri hvem der bliver informeret, og hvornår, og det vil vi gerne undgå hvis muligt....

En teori kunne være at de mest attraktive klubber, der har en spiller shortlistet, bliver informeret, da det er i spillerens/agentens interesse at de mere attraktive klubber informeres. (Ville være en sej feature i spillet, men ved ikke om den eksisterer).

En anden teori kunne være at det er ens chief scouts evner der afgør om man bliver informeret.

Nogle der har erfaringer, eller viden om dette?


Titel: Sv: Kan man sikre sig transfernyheder om shortlistede spillere?
Oprettet af: MaximTsigalko 16 Nov 2016, 10:06
Hej uloto79

Lidt off topic, men.. Har du/I knækket koden vedrørende cm01/02 på mac? Kan man gøre noget? andet end at installere windows og skifte mellem styresystemer når man vil spille det?
Har spillet det legendariske spil indtil jeg købte en mac.


Titel: Sv: Kan man sikre sig transfernyheder om shortlistede spillere?
Oprettet af: uloto79 16 Nov 2016, 14:55
Hej Tsigalko... hehe, fedt navn. Uden sammenligning vildeste spiller i 01/02....  :c:

Sorry, ingen hjælp til Mac herfra. Har aldig ejet såden en himstergims.


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010