FmFreaks

Football Manager 2017 => Blogs => Emne startet af: Sarl 07 Nov 2016, 17:44Titel: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Sarl 07 Nov 2016, 17:44
[img ]http://lbnewsng.s3-eu-west-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2014/05/AustinBIG.jpg[/img]


- En klassisk FM-rejse -


I kender måske fyren til højre på billedet. Charlie Austin. Premier League angriber i Southampton. Har været inde omkring det engelske landshold. Notorisk målscorer i engelsk fodbolds øvre lag. Denne fortælling handler egentlig ikke om ham, men så alligevel lidt alligevel.

For før Charlie Austinblev feteret stjerne i Premier League, gjorde han sig gældende i noget mindre omgivelser. Så sent som i 2009 rendte 19-årige Charlie rundt og spillede fodbold for Poole Town F.C. i landets niendebedste række. Når han altså ikke arbejdede som murer ved siden af. I 2008/09 sæsonen scorede unge Charlie 46 mål i 46 kampe og sikrede Poole Town sejren i deres division. Desværre kunne de ikke rykke op, da deres hjemmebane på en lokal skole ikke levede op til FA's krav. Sæsonen efter startede Charlie ud med 18 mål i 12 kampe og han var klar til større ting. Swindon Town fra League One spottede talentet, slog til og resten er historie. Charlie Austin scorede fem mål i sin sidste kamp for Poole og drog videre på sin vej mod Premier League.

[img ]http://i.imgur.com/Gdmgjfz.jpg[/img]


Alligevel fortsatte Austin med at have betydning for Poole Town F.C. Skiftet til Swindon sikrede den lille klub en række udbetalinger i takt med Austins succes, og med de penge kunne klubben udvikle skolebanen Tatnam Ground til noget der lignede et rigtigt stadion. Banen blev rammet ind og en lille tribune med siddepladser blev bygget for i alt 250.000 pund. Penge klubben aldrig havde haft uden salget af Austin.

I 2010/11 fik klubben endelig lov til at rykke op i Englands ottendebedste række. Det tog to sæsoner mere inden de tog ende et skridt op til niveau syv i ligapyramiden, og her blev de kun i tre sæsonen inden de med endnu en oprykning sikrede sig en plads i National League South og dermed Football Manager. Nu vil jeg tage dem resten af vejen. Hele vejen op til Charlie Austin og Premier League. Selvom Austin nok nyder sit velfortjente otium, når jeg en dag når dertil.

[img ]http://i.imgur.com/MZ3Bimz.jpg[/img]


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Sarl 07 Nov 2016, 17:45
Sæsonoversigt
2016/17: National League South - 4 (Vinder af playoff)

2017/18: National League Premier - 13
2018/19: National League Premier - 1

2019/20: Sky Bet League Two - 3

2020/21: Sky Bet League One - 19
2021/22: Sky Bet League One - 3 (Vinder af playoff)

2022/23: Sky Bet Championship: 19
2023/24: Sky Bet Championship: 8
2024/25: Sky Bet Championship: ?


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Guldbrand 07 Nov 2016, 20:23
Det bliver spændende at følge din vej mod Premier League...  ;)

Og så syntes jeg at det er super fedt, med den lille baghistorie du har på bloggen... Det krydre lige bloggen en smule ekstra  O0


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: ernemann 07 Nov 2016, 20:43
Fedt. Er også startet langt nede men dog på niende niveau. Overvejer at starte en blog om dem ;)


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Esmark11 07 Nov 2016, 21:45
Sikke en sjov blog. Jeg følger med. Held og lykke med Poole Town.


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Sarl 07 Nov 2016, 21:51
[img ]http://i.imgur.com/7zR1UO9.jpg[/img]


- Sæson 2016/17 -


[float=right][img ]http://i.imgur.com/owUX9c5.png[/img][/float]
Som oprykker var Poole F.C. seedet som nummer 22 og sidst inden sæsonstart. Jeg gik derfor ind til sæsonen med målet om at sikre overlevelse. Efter et par gode indkøb og med hjælp fra en suveræn angriber på lån i seks måneder fra vores geografiske naboer Bournemouth vist det sig dog hurtigt at mulighederne var der for mere. Mit hold fik hurtigt distanceret sig fra bundkampen og i toppen var det usandsynligt tæt. Det endte til min store overraskelse med en fjerdeplads og playoff.

Her mødte jeg Hampton & Richmond i semifinalen og med 2-2 hjemme og 3-2 ude blev det til en samlet sejr. I finalen tog jeg imod Whitehawk fra Brighton og vandt sikker 2-0. Det blev altså til oprykning i en sæson, hvor offensiven var flyvende med 79 mål, mens defensiven sejlede og lukkede 65 ind. Det skal der arbejdes med i den kommende sæson.

Med oprykningen stødte klubben på velkendte problemer. Tatnam Ground kunne ikke godkendes til fodbold på højere niveau, og der måtte findes en løsning. Derfor flytter klubben foreløbig til Avenue Stadium (http://i.imgur.com/TbmQ3gb.png) i Dorchester lidt over 30 min. i bil fra Poole. Dette er dog ikke en holdbar løsning, så der bliver opført et nyt stadion. Killick Stadium (http://i.imgur.com/qIu60lk.png) får 4.000 pladser og er navngivet efter klubbens tidligere manager Tom Killick. Han tog over i 2004 og er manden bag klubbens imponerende opstigning gennem rækkerne. I den bredere offentlighed fik Killick dog sine fem minutters berømmelse, da han under en karantæne overværede en af holdets kamp fra vinduet i klubbens greenkeepers hus nær stadion. (http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3017879/Poole-Town-boss-Tom-Killick-sees-window-opportunity-watching-match-groundsman-s-house-stadium-ban.html)

[img ]http://i.imgur.com/UpCSds2.png[/img]


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Esmark11 07 Nov 2016, 23:14
Flot sæson Sarl - tillykke


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: b0nb0n 08 Nov 2016, 07:32
Fed fed blog :) Virkelig en fed baggrunds historie :) Sejt!

Ps, kunne du gøre det sådan at man kunne trykke på billederne og rent faktisk se dem :) Din liga tabel kan ikke ses :) HEHE!


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: whapz 08 Nov 2016, 07:37
Er virkelig vild med starten :) Fed historie og du skriver fremragende! Keep it up :)


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Sarl 08 Nov 2016, 21:36
[img ]http://i.imgur.com/7zR1UO9.jpg[/img]


- Crap Football -


Min nye yndlingsprofil på Twitter er "Crap 90s Football" (https://twitter.com/Crap90sFootball), der samler det ene gyldne og fejlbefængte fodboldhøjdepunkt efter det andet. Alt sammen fra 90'erne og det meste af det fra engelsk fodbold. Det er grimt, dumt, elendigt, hysterisk morsomt og smaskhamrende charmerende. Også selvom det kan være svært at tro, at de her spillere bliver betalt for at spille fodbold.

Den slags fejl er dog mindre sjove, når ens hold begår dem i Football Manager. Gang på gang på gang. Lad os bare erkende det. Der bliver spillet en omgang lortefodbold i de engelske National League, og mit hold er blandt de største syndere. Jeg ville gerne spille flot fodbold og forsøgte det også, men fejlene hobede sig op, og nederlagende væltede ind. Værst var et 1-10 nederlag til Lincoln. Spørg mig ikke hvordan.

Så jeg omfavnede lortefodbolden. Tog den til mig. 4-4-2, udover kanterne, targetman oppe foran. Stenalderbold. Det er simpelt og mit hold kommer ikke helt så ofte ud i noget, som de ikke kan håndtere rent teknisk. Til gengæld lukrerer jeg relativt ofte på modstandernes tåbelige fejl. Det giver sejre og det giver nederlag, men indtil videre holder jeg mig over stregen. (http://)

[img ]https://media.giphy.com/media/3o6ZtgbIHrukjdloMU/giphy.gif[/img][img ]https://media.giphy.com/media/3o6Zt7cn6hUVg7RirC/giphy.gif[/img][img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztnw0A9rrgoJExa/giphy.gif[/img]


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: AudereEstFacere 08 Nov 2016, 21:49
Jeg er som altid kæmpe fan, Sarl! Det her er sku godt og sjovt


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Erzael 08 Nov 2016, 22:40
Fantastisk blog! Gennemført - genialt! :)


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Sarl 09 Nov 2016, 17:16
[img ]http://i.imgur.com/7zR1UO9.jpg[/img]


- Giantkiller -


Pludselig lå beskeden i indbakken. Poole Town F.C. havde fået nye ejere (http://i.imgur.com/kIp5Nbs.png). Franskmænd. Colin Deschamps hed den nye bestyrelsesformand, og han overvejede at erstatte mig. Det scenarie er nok alle FM-spilleres frygt, og med mine svingende resultater rystede jeg også en smule i bukserne. Et sted havde jeg dog succes. Med to 10 sejre var jeg nået frem til FA-Cuppens anden runde, hvor jeg mødte Northampton fra League One. Kun en kamp væk fra tredje runde og giganterne fra Premier League. Kun en kamp fra at skrive endnu en note i historiebøgerne om en turnering, der giver selv de mindste chancen for at være konger for en dag.Northampton var dog en ordentlig mundfuld for mine drenge. Skarpheden skulle være i top, og jeg skulle have styr på taktikken gennem alle 90 minutter. Mine drenge overraskede dog alt og alle og fik en drømmestart, da min venstrefløj Saraiva allerede i andet minut kunne bringe os foran. Et højt og skævt indlæg fra højreback sejlede hele vejen til bagerste stolpe, hvor portugiseren stod klar. Northampton viste herefter deres klasse og pressede mit hold i bund. Det resulterede i en fortjent udligning i det 29. minut, men allerede angrebet efter kunne min targetman og topscorer Jonathan Pierre Jones heade endnu et føringsmål i nettet. Herefter stod den på taktisk skak. Alt imens Northamptons pressede på ændrede jeg mentalitet. Når de skiftede formation ændrede jeg min. Frem og tilbage, mens mit hold holdt stand. Sejren kom i hus. Jeg har sjældent følt mig mere genial.

Endnu bedre var det, da resultatet også overbeviste den nye bestyrelse om mine evner (http://i.imgur.com/HvBHFl5.png). Min eufori nåede dog sit klimaks tre dage senere, da der blev trukket lod til tredje runde. Arsenal. På Emirates. Jeg får læsterlige klø, men entréindtægterne deles så vidt jeg ved i FA Cuppen. Regn selv ud, hvad det betyder for en klub som Poole Town.

[img ]http://i.imgur.com/3CBzL4Z.jpg[/img]


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Seller95 09 Nov 2016, 17:52
Jeg følger! Genialt og lækkert indtil videre! :)


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: b0nb0n 10 Nov 2016, 07:37
Stærkt resultat :) Glæder mig til Arsenal kampen :)


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Herlev 10 Nov 2016, 11:18
Lækker blog Sarl.

Din skrivemåde fanger helt sikkert os læsere.


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Sarl 12 Nov 2016, 12:14
[img ]http://i.imgur.com/7zR1UO9.jpg[/img]


- Sæson 2017/18 -


Lad mig sige det med det samme. Arsenal stillede med reserverne. De unge gutter. Se selv, hvor mange navne du kender (http://i.imgur.com/r9t2RcB.png). Alligevel var der kæmpe klasseforskel. Skudstatistikken ved kampen afslutning sagde 28-2 i Arsenals favør, og jeg kunne være lettet over kun at tabe med 0-4. Arsenals unge knægte rev mine spillere rundt i manegen på Emirates og det er nok en lektion de sent glemmer. Alligevel gjorde 58.600 tilskuere og mere end 1000 medrejsende Poole-fans det til en stor dag i klubbens historie. At klubbens økonomi fik et boost og balancen på bankkontoen nu siger +3 mio. kr. er også rart.

[img ]http://i.imgur.com/jvjlewn.png[/img]


Tilbage i ligaen var det hverdag igen. Mit hold skulle kæmpe for at undgå nedrykningen. Det gjorde de sådan set fint. Resultaterne var mere svingende end en levebrødspolitikers holdninger, men i sidste ende lykkedes missionen. 14 sejre, 14 uafgjorte, 18 nederlag og en pinlig målscore på 69-90 resulterede i 56 point og en 13. plads (http://i.imgur.com/T4hXPsW.png).

Det er et tilfredstillende facit på en sæson, hvor FA Cuppen overskyggede ligaen en smule. Jeg var seedet til at ende sidst, men var aldrig i slem nedrykningsfare. Jeg håber dog, at holdet vil komme stærkere ud til næste sæson, for jeg gider ikke for mange sæsoner hernede.


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Sarl 12 Nov 2016, 16:51
[img ]http://i.imgur.com/7zR1UO9.jpg[/img]


- Killick Stadium -


I juli måned stod Poole Town F.C.'s nye stadion færdig. Killick Stadium har plads til 4.000 siddende tilskuere og det var præcis så mange der var, da vi i August åbnede stadion med en venskabskamp mod Rangers. På alle måder en stor dag, og med et 1-2 nederlag leverede mine drenge også en flot indsats.

Lidt senere var det tid til første ligakamp og også her var stadion usædvanligt velbesøgt. Vi mødte Accrington i sæsonens anden kamp og fik sæsonens anden sejr foran mere end 3000 tilskuere. Godt hjulpet af nyindkøbte John Burrows (http://i.imgur.com/ZiWJqF6.png), der scorede to mål. Jeg har op til sæsonen forsøgt, at forstærke holdet, og jeg synes, at det er lykkedes. To sejre i sæsonens to første kampe er i hvert fald lovende.

[img ]http://i.imgur.com/aMLTcFh.png[/img][img ]http://i.imgur.com/HFqonWF.png[/img]


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Sarl 13 Nov 2016, 18:58
[img ]http://i.imgur.com/7zR1UO9.jpg[/img]


- The Burrows Show -


23 kampe spillet. Halvvejs gennem sæsonen og jeg er "top of the league". En fornem førsteplads og hele ti point ned til det øverste hold under playoff-pladserne. Mit hold er som forvandlet. Både fordi jeg har ramt mere rigtigt på taktikken, der nu er langt mere balanceret og stabi end de seneste sæsoner.

Mest af alt er det dog John Burrows der ar gjort sig bemærket. På stort set alle parametre har han været blandt holdets mest iøjnefaldende spillere. Flest mål, assists og den bedste gennemsnitsvurdering er bare tre af disse. Han har kort sagt været forrygende siden jeg hentede ham for blot 20.000 kr. i walisiske TNS. Det har større klubber også opdaget. Allerede nu i januarvinduet er både Blackburn og Reading fra The Championship ude med snøren. Jeg kunne meget vel have en ny Charlie Austin på hånden. Der skal dog en solid pose penge til at lokke ham væk fra Poole Town. Så meget kan jeg sige.

[img ]http://i.imgur.com/Q0pNYis.png[/img][img ]http://i.imgur.com/OP9YNm4.png[/img]


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Sarl 13 Nov 2016, 22:00
[img ]http://i.imgur.com/7zR1UO9.jpg[/img]


- The Art of the Deal -


Så kom tilbuddet, som jeg ikke kunne sige nej til. Eller rettere sagt. Så fik jeg handlet mig frem til en tilfredsstillende pris. John Burrows rykker videre til Blackburn. Først bød de 510.000 kr, men jeg fik handlet prisen op til 5 mio. kr. nu, 5 mio. over 12 måneder og 50 % af næste salg. Derudover skal jeg have 2,5 mio. kr. efter hans første kamp for Blackburn. Til sidst kan det nævnes, at jeg desuden beholder Burrows i resten af sæsonen som en del af aftalen. Dermed er Charlie Austins salgsrekord slået. Stort.

Burrows ankom som sagt for 20.000 kr. før denne sæson og man må bare sige, at det er et økonomisk afkast der batter. Især nede på det niveau, hvor jeg befinder mig. Nu håber jeg bare, at Burrows bomber videre resten af sæsonen, og at han får så meget succes i Blackburn, at jeg kan tjene fedt på den høje videresalgsklausul.

[img ]http://i.imgur.com/ytTab45.jpg[/img]


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: b0nb0n 14 Nov 2016, 08:08
Stort nederlag til Arsenal, men pyt med det, når der kommer penge i kassen. Og de havde stadigvæk rigtig mange stærke navne med.
Vel en ok 1.sæson, hvor du har kæmpet med taktikken :)

Stærk start her i 2.sæson. Og sikke en spiller, han har de helt rigtige stats, og super godt salg, er sikker på at han kommer til at udvikle sig helt vildt.

Kom så ny update :)


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Sinno 14 Nov 2016, 11:18
Følger også med! Lækker fortælling om dit eventyr og venter spændt på næste update! :D


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Nodiem 14 Nov 2016, 12:10
Følger der ikke et SS af din guldklump ?


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: madso 14 Nov 2016, 12:27
SS er i afsnittet "Killick Stadium "


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Nodiem 14 Nov 2016, 12:33
Citat af: madso 14 Nov 2016, 12:27
SS er i afsnittet "Killick Stadium "


Tak, den overså jeg lige ;)


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Sarl 14 Nov 2016, 17:01
[img ]http://i.imgur.com/7zR1UO9.jpg[/img]


- Movin' On Up -


Det holdt hårdt. Især slutningen af sæsonen bød på elendig form, og en ellers sikker førsteplads kom pludselig i fare. Med en sejr i sidste runde lykkedes det dog. Mit hold vinder ligaen (http://i.imgur.com/R4kEUma.png) og rykker op. Videre mod større ting. Nu venter der et transfervindue, hvor jeg endnu en gang skal gøre holdet konkurrencedygtigt til at spille i en bedre liga. Forhåbentlig kan jeg gøre flere scoops a la Burrows henad vejen.

I'm movin' on up now
Gettin' out of the darkness
My light shines on, my light shines on
My light shines on


[img ]http://i.imgur.com/8zHRUcx.png[/img]
Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: b0nb0n 15 Nov 2016, 07:48
Tillykke med oprykningen :) Sejt, trods lidt gummi til sidst!


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Sarl 19 Nov 2016, 12:17
[img ]http://i.imgur.com/7zR1UO9.jpg[/img]


- Hvad skete der lige der? -


Hold da op. Jeg har fræset gennem sæsonen og haft for travlt til at opdatere her. Halvvejs gennem sæsonen lå jeg i ligaens nederste halvdel, og intet tydede på en stor sæson, men så tog fanden ved holdet. Mit hold vandt, vandt og så vandt de lidt mere. Pludselig nærmede toppen sig, og da sidste runde var spillet lå jeg pludselig nummer tre og var rykket op. En kæmpe overraskelse og noget der kun kunne lade sig gøre, fordi ligaens top hentede usædvanligt få point. I ingen af de tidligere sæsoner havde 71 point været nok til direkte oprykning.

League One venter. Vi får se hvad der sker.

(http://i.imgur.com/vzDq3fQ.png)


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: b0nb0n 19 Nov 2016, 14:51
Tillykke med oprykningen igen, hvor er det sejt!


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Sarl 07 Jan 2017, 16:24
[img ]http://i.imgur.com/7zR1UO9.jpg[/img]


- Undskyld -


Undskyld. Jeg gik simpelthen lidt død i både save og blogskrivningen. Derfor har der været helt stiller herinde et par måneder. I spillet er der dog gået hele fire år siden sidst. Men nu er jeg klar til at opdatere jer lidt igen. Vi starter med en meget kort gennemgang af sæsonerne der gik. Skal vi sige i et billede?

[img ]http://i.imgur.com/7HRrY5Y.png[/img]


Efter en svær første sæson i League 1 rykkede vi op i den næste. Dette gentog sig ikke helt i Championship, men en ottendeplads i klubbens anden sæson på det niveau må siges at være godkendt. Vi var ikke langt fra playoffs. Nu venter den tredje sæson i den næstbedste række og jeg vil vende tilbage inden længe med en gennemgang af start-11'eren.


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Sarl 07 Jan 2017, 17:09
[img ]http://i.imgur.com/7zR1UO9.jpg[/img]


- Hvordan ser Poole Town F.C.’s hold ud nu? -


Lad os starte med taktikken. Efter en katastrofal start på sidste sæson, gik jeg væk fra mit trofaste fokus på en 4-4-2. I stedet spiller jeg nu en relativt simpel 4-3-3 (http://i.imgur.com/qnpkov1.png) eller 4-1-2-3. Kald den hvad du vil. Mentaliteten er offensiv, holdstrukturen er fleksibel og eneste instruktion er at aflevere i dybden. Det er ganske simpelt.

Pat Lakeland (http://i.imgur.com/jZB4XlK.png)
På mål har jeg Pat Lakeland, der lige er blevet hentet til klubben fra Middlesbrough. Han ser i mine øjne solid ud, men der kan stadig udvikles på ham. Med en alder på kun 22 har han dog fremtiden for sig. Med fast spilletid skal han nok udvikle sig pænt.

Ramon Trulls (http://i.imgur.com/q8XNdIO.png)
På højrebacken har jeg endnu en ny spiller. Ramon er ikke noget vidunder, men en solid spiller. Kan især godt lide hans fysiske egenskaber og så kan han nå at udvikle sig endnu.

Jaz Broadbelt (http://i.imgur.com/PxP0FCL.png)
Endnu en ny spiller. Jaz Broadbelt er en bomstærk midterforsvarer med et fint potentiale. Vi ser hvad det bliver til.

Rory Erskine (http://i.imgur.com/VQs68KR.png)
Hvis Jaz er stærk, så er Rory Erskine et monster. Uhyrligt stærk og med solide defensive egenskaber.

Robbie Kavanagh (http://i.imgur.com/bZ6jFFW.png)
Ikke iøjnefaldende ved første blik, men tag ikke fejl. Formidable fysiske egenskaber og en solid mentalitet. Tre sæsoner og 127 ligakampe for Poole. Han er endnu ikke faldet igennem.

Danny Harvey (http://i.imgur.com/aixLhKS.png)
Harvey har med 118 kampe vist sig som en bundsolid skraldemand på midtbanen. Intet flashy over ham, og hans tid i klubben løber nok snart ud. Indtil videre er han dog et sikkert valg foran forsvaret. Gør ikke tingene sværere end de er.

Didier Normand (http://i.imgur.com/PTZHUQB.png)
Klubbens nye stjerne. Playmakeren. Det er ham der skal styre spillet fra midtbanen. Dirigere. Lægge guldboldene til min offensiv. Store forventninger her.

Jérémy Charles-Vernus (http://i.imgur.com/C6iWox1.png)
Et af holdets svagere led. Solid og hårdtarbejdende midtbanemand. I start-11’eren i mangel på bedre. Fint potentiale, men vil nok rotere med andre spiller på pladsen.

John Garlick (http://i.imgur.com/6HFpZcX.png)
Stjernen over dem alle. Tryller på højrekanten, hvor han jævnligt tørrer modstanderens backs. Ni mål og 24 oplæg i sidste sæson. Desuden sparker han nogle giftige frispark. Klubbens dyreste indkøb med sin pris på 15 mio. kr.

James Burgess (http://i.imgur.com/BGUsEMP.png)
Anfører og klublegende. Har været med siden Vanarama National League og har spillet 234 kampe for Poole Town. Jeg er en romantiker og han skal være med helt oppe i Premier League.

David Soley (http://i.imgur.com/l8YOAx2.png)
Australsk stjerneskud. Ny i klubben. Trods de mange landskampe har han aldrig spillet seniorfodbold på klubniveau. Derfor er han lidt af et wildcard, men jeg tror på ham.


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Sarl 09 Jan 2017, 20:12
[img ]http://i.imgur.com/7zR1UO9.jpg[/img]


- Poole Town to Premier League? -


Det har været en lang og begivenhedsrig sæson, men nogle gange siger billeder og video mere end ord kan - og nogle gange handler det i sidste ende bare om en kamp. Et øjeblik. Derfor har jeg komprimeret min seneste sæson ned til to screenshots og en enkelt video med en enkelt kamp.

[img ]http://i.imgur.com/9SNQpXa.png[/img]


[img ]http://i.imgur.com/2MRT3qd.png[/img]
Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Forlan 09 Jan 2017, 20:56
Imponerende...

Dog lidt ondt at dine spillere absolut skal juble der hvor modstanderens målmand står..

Det burde give 2-ugers bøder til alle mand... :)


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: b0nb0n 11 Jan 2017, 09:31
Haha! Stærkt du er tilbage!

Tillykke med oprykningen, super fedt :) Stærkt målmandsspil i straffesparkskonkurrencen!


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Sarl 11 Jan 2017, 22:39
[img ]http://i.imgur.com/7zR1UO9.jpg[/img]


- Den svære start -


Premier League. Verdens stærkeste liga. Pengene flyder, men kravene er også uendeligt meget højere. Også til vores stadion, der er blevet erklæret uegnet til fodbold på dette niveau. 3250 tilskuerpladser er simpelthen ikke nok. Så mens Killick Stadium bliver udvidet til 12500 pladser, spiller vi hjemmekampene på Dean Court i nabobyen Bournemouth.

Her har vi fået en svær, men dog godkendt start på tilværelsen i Englands bedste række. Her halvvejs gennem sæsonen holder vi os akkurat fri fra nedrykningspladserne. 20 point er det blevet til i de første 19 kampe, men for at være helt sikre skal vi nok skaffe flere i sæsonens anden halvdel.

Den helt store oplevelse har været den nyindkøbte angriber Paul Baldwin (http://i.imgur.com/5tX6DnI.png). Lige over to mio. kr. kostede han og det er lidt af et scoop. For med 12 mål i 15 kampe og to pointgivende hattricks undervejs, har han virkelig været en forstærkning.

De økonomiske gevinster ved Premier League er i øvrigt ikke overraskende helt enorme. Pengene strømmer ind og med vores beskedne udgifter kan de ses på bundlinjen. Derfor kan det godt tænkes at der handles en spiller eller to ind i januarvinduet.

[img ]http://i.imgur.com/VVfSVxV.png[/img]


[img ]http://i.imgur.com/lbwDXct.png[/img]


Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Herlev 12 Jan 2017, 07:49
Hvor finder man sådan en lækker sag til så billige penge?Titel: Sv: Poole Town to Premier League
Oprettet af: Sarl 12 Jan 2017, 20:43
Citat af: Herlev 12 Jan 2017, 07:49
Hvor finder man sådan en lækker sag til så billige penge?


Baldwin er hentet i West Bromwich, men er virkelig ikke specielt god, når man kigger på niveauet i Premier League. Der bliver brugt nogle vanvittige summer og der render nogle ufatteligt gode spillere rundt. Han gør det dog fint, så det gør intet.


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010