FmFreaks

Football Manager 2017 => Det taktiske panel => Emne startet af: Hertzberg 05 Nov 2016, 21:29Titel: Defensive problemer
Oprettet af: Hertzberg 05 Nov 2016, 21:29
Hejsa drenge, jeg har et problem med min taktik, som jeg i det store og hele synes fungerer godt. Jeg har dog store problemer med at lukke af bagtil, lukker mange mål ind på dybe bolde og indlæg. Det er oftest i starten af kampene jeg lukker mål ind, hvorefter vi skal æde os ind i kampen.

Spillerinstruktioner er som følger.
Målmand: Spil til backs
Backs:  Indlæg mod fjerneste stolpe
Fremskudt Playmaker: Spil mere direkte, Pres mere
IA: Pres mere, marker tættere, indlæg mod fjerneste stolpe
Wing: Pres mere, marker tættere, indlæg mod fjerneste stolpe, indlæg fra baglinjen
ANG: Pres mere

Jeg vil gerne have mit hold til at kontrollere spillet, og enten spille bold ud på en af kanterne eller i dybden når muligheden byder sig, pga mine hurtige angribere.


(https://gyazo.com/64dd72b46756e3cece102f1f05b09270)

(https://gyazo.com/b737669538bd83d159f9f1738c8b1a1c)

Titel: Sv: Defensive problemer
Oprettet af: HulkOmaniA 06 Nov 2016, 08:35
Det første jeg vil rådgive dig til at prøve, er at sætte en af dine CB til stopper. Så ville jeg prøve din DMC i boldvindende istedet. så alt efter modstander så står lidt dybere eller på normal. du kunne også prøve at spille ret bredt. Du kunne prøve at ændre dine backs til wingbacks :)
du kan også prøve at ændre så du spiller kontrolleret  O0


Titel: Sv: Defensive problemer
Oprettet af: Guldbrand 06 Nov 2016, 09:25
Når du både lukker mål ind via indlæg og via dybdebolde, så er det 2 forskellige problemstillinger vi skal have kigget på.

1) Lukker mål ind via indlæg:
- Når jeg kigger på din taktik, så er der en ting der falder mig i øjnene med det samme, og det er at du spiller med offensive wings, samt to backs der er meget offensive (indstilling sat til at gå til baglinjen og slå indlæg). Først og fremmest, så får dine backs ingen support i de defensive pligter af dine wings, hvorfor de selv skal stå for det defensive arbejde. Samtidigt med det, så forventer du at de skal gå til baglinjen for at slå indlæg. Så skulle en af dine backs blive fanget i en af dine offensive fremstød som bliver forhindret, så er der frit løb for dine modstandere ned til din baglinje.

Løsningen for mig vil være at ændre dine backs til alm. wingbacks. og hvis det ikke hjælper, så må du ind og gøre ekstra for at yde support til dine backs. Men det vil være meget nyttigt for dig, hvis du prøver at analysere hvordan opspillet er til de mål der kommer via indlæg.. På den måde kan du være mere specifik i din løsninger..


2) Lukker mål ind via dybe bolde:
- Nu kender jeg ikke dine spillere og hvilke egenskaber de har, hvilket selvfølgelig er en afgørende faktorer i fht. din taktik. Men umiddelbart tænker jeg at det kan hjælpe på dit problem, at sænke den defensive linje en smule. Du kan enten påvirke den direkte ved at ændre på den defensive linje, eller også kan du forsøge at ændre  på hvor meget du skal presse, da dette også påvirke den defensive linje. Umiddelbart vil jeg forsøge mig med sidstnævnte, da det påvirker den defensive linje mindst. Og skulle det så ikke hjælpe, så kan du prøve at justere lidt mere på den, ved i stedet at ændre direkte på den defensive linje.

Samtidigt kan det også have en positiv effekt at ændre dine backs til alm. wingbacks, da dette giver noget ekstra support i defensiven.


Titel: Sv: Defensive problemer
Oprettet af: Hertzberg 06 Nov 2016, 13:27
Jeg siger mange tak for rådene! Tror jeg vil prøve at kigge på mine backs, og hvor højt mit hold står, så må vi se om det kan afhjælpe problemet en smule :)


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010