FmFreaks

Football Manager 2017 => Klubsøgning og -erfaring => Emne startet af: pati924 19 Okt 2016, 11:47Titel: Odense Boldklub
Oprettet af: pati924 19 Okt 2016, 11:47
Så er vi igang med det nye manager.

Jeg er igen i år startet et spil med Striwerne og hvilken spændende trup. en lille gennemgang af truppen vil fortælle en del om det projekt de har gang i, i Ådalen. virkelig begrænsede "klasse" spillere fra starten: Izunna, Jönsson, Grytebust, Makrini og Festersen som de mest markante. især Izunna og Makrini har nogle stats der virkelig indbyder til at spille en aggressiv og boldvindende taktik og er virkelig noget jeg overvejer.

Talenter i massevis, jeg vil tage et lille udpluk af de talenter der render rundt i Ådalen og fortælle lidt om deres forcer og deres mangler:
Det største og mest indlysende talent i truppen er uden tvivl Jens Jakob Thomasen, en Fremskudt playmaker som skal arbejde en del med sine afleveringer og første berøring for virkelig at gøre sig gældene, dog en spiller man skal satse på da han virkelig har udviklings potentiale.

Hasan Kurucay: en central forsvars spiller som man skal gøre alt for at holde glad. han er meget ambitiøs men, manglende spille tid kan hurtigt gøre ham utilfreds men kan virkelig udvikle sig til en konge forsvar i superligaen, da de fysiske stats allerede er godt med samt hans tekniske stats er ret gode for en 19 årige forsvars spiller, dog mangler den mentale del lidt og er primært det der skal fokuseres på.

derudover er der Alexander Molberg, Mads Jørgensen, Jonas Hansen, Oliver Lønfeldt og Julius Eskesen som alle vil gøre sig gældende i fremtiden med den rette udvikling.

jeg var ikke et tvivl om min spille stil da jeg startede, men har måtte justere den lidt grundet manglende kvalitet i truppen. Planen var længe at jeg skulle være et bold besiddende hold, hvor jeg vil udnytte den centrale del af banen. i en 4-2-3-1 hvor kanterne trækker ind i banen og skaber overtallet. dog syntes jeg ikke helt det lykkedes, trods rollen som indvendige angriber og med ordren spil smalt, så holder de stadig bredden i banen og slår mange indlæg, så skal forsøge at tweake lidt på taktikken så det lykkedes. Desværre mangler truppen en playmaker med høje stats i aflevering, dog håber jeg på at udvikle JJT, og har derfor ikke købt nogen ny spiller.

Har solgt et par spillere og har i alt tjent 9,75 mil.
Rasmus Festersen har forladt klubben da han ville skifte til en større klub, og 5,5 mil plus diverse klausuler gjorde jeg solgte ham.
Tingager solgt for 2 mil
Oliver Lund solgt for 1.6
Thomas Mikkelsen 750K

ind er istedet kommet
Oliver Knudsen(AAB) på en fri transfer da han var amatør til at erstatte Oliver Lund som reserve
Federico Macheda (Fri Transfer) erstatning for Thomas Mikkelsen og Festersen
Kagisho Dikgacoi (Fri Transfer) hentet til midtbanen for at give den lidt bredde
Matt Macey (Arsenal) lejet for sæsonen for at give lidt konkurrence til Grytebust i målet

Transfervinduet er netop lukket og er godt tilfreds med truppen.
i Ligaen er tingene da også gået lidt over forventning. jeg har spillet 7 kampe og har vundet 3, spillet 2 uafgjort og tabt 2,
hvilket bringer mig op på en 5 plads i ligaen. bedste spiller har været Kenneth Emil Petersen i forsvaret som virkelig har været vigtigt hvilket også giver sig til kende da han er den spiller der har lavet flest vigtige tacklinger i ligaen.

Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Mr_Nim 19 Okt 2016, 15:45
Jeg er også gået i gang med OB som det første save.

Indtil videre har det været lidt blandede bolsjer  :(
Er nået frem til vinterpausen og ligger lige pt nr 7, dog er der kun 3 point op til nr 2, så ligaen er tæt!
Har 5 kampe endnu, til at prøve at nå mesterskabs gruppen, som må være målet! Dog kan det vise sig at blive lidt svært at jeg ikke helt har fået styr på taktikken endnu, dog har jeg en del succes med en 4-4-1-1.

Af transfers er der ikke sket det helt vilde:
Ind:
Tuncay Şanlı hentet på fri - må siges at have været et godt køb med 21 kampe og 9 mål, udmærket kortsigtet løsning.
Rasmus Bach også på fri - hentet ind pga. salg af falkesgaard.

Ud:
Thomas Mikkelsen 1.1 mio - Fik ikke noget spilletid
Michael Falkesgaard 1 mio - for godt til at afslå
Rasmus Festersen 6 mio - igen for godt til at afslå, selvom han på det tidspunkt bombede løs.

So far har jeg satset meget på ungdommen hvor især Julius Eskesen og Hasan Kurucay har fået spilletid.
Men udover Tuncay Şanlı har også Mathias Greve imponeret som har scoret 10 mål i 16 kampe (6 af dem var to hattricks)

Nu må vi se om jeg kan nå mesterskabsgruppen  O0


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: pati924 19 Okt 2016, 16:30
det lyder ikke værst. er selv nået frem til vinter pausen, og der er dælme blevet skiftet godt ud i truppen AK bombede for mig hele efterårs sæsonen hvilket, logisk nok, også betød han var yderst eftertragtet af andre klubber. 3 klubber bød på ham Spartak Moskva, Celtic og Dijon.
Fik forhandlet Celtic op på samlet set 20 milioner, og skulle derfor ud at hente en ny top angriber, han blev hentet i Vejle fra 1. division, Mario Álvarez som i 10 kampe havde scoret 6 mål og lagt op til et enkelt. måtte smide 1.1 mil for ham men håber han bliver pengene værd. derudover har jeg lejet Jack Harper som skal agere erstatning i angrebet da Federico Macheda skuffede helt vildt og efter 10 kampe havde scoret 1 mål mod et 2. divisions hold følte jeg mig nødsaget til at skippe ham afsted da han kostede mig 152k om måneden.

situationen er næsten den samme hos mig ang. ligaen, jeg ligger pt. nr 7 med 5 kampe igen, dog a' point med 6 pladsen, målet for forårs sæsonen er ligeledes at blive en del af mesterskabsgruppen, mit program er blandet skal møde 2 hold fra toppen, 2 hold fra midten og 1 bundhold.
forhåbentligt kan min nye angribere slå til og fortsætte stimen.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: pati924 20 Okt 2016, 14:58
så er sæsonen færdig spillet. den blev yderst nervepirrende, efter transfer vinduet lukkede i januar valgte bestyrelsen at sælge godt og grundigt ud, de accepterede tilbud på ikke mindre end 3 spillere som jeg ikke kunne protestere imod, så Mathias Greve, Kenneth Emil Petersen og Falkesgaard blev alle solgt til meget små beløb. hvilket virkelig var et problem da jeg ikke havde mulighed for at gå ud og erstatte dem, så med en noget amputeret trup måtte jeg forsøge at forfølge drømmen om et mesterskabsgruppen og dette skulle også lykkedes.

Grundspillet blev sluttet af på okay maner, 3 sejre og 2 irreterende uafgjort, hvor jeg i overtiden begge gange lukkede mål ind. det betød lige akkurat jeg fik sikret en 6. plads, og med 10 kampe i slutspillet og med 5 sejre og 5 nederlag fik jeg lige præcis overhalet AGF og fik en fin 5 plads i ligaen, dog med et noget svækket mandskab.

Positivt fra første sæson. Álvarez har vist sig at være en god gevinst, han var længe om at komme i gang, men 8 mål i 15 kampe er okay i hans første halve sæson, andet steds slog Hasan virkelig til i efterårs sæsonen grundet salget af KEP, havde jeg ikke andre end Tverskov og Hasan, og de gjorde det faktisk okay.
Som altid så fik jeg skrevet kontrakt med nogle transferfrie spillere, i Januar trådte 2 spillere til på fritransfer Daniel Björnquist fra Örebro og Flamur Kastati fra Aalesunde begge spillere imponerede fint, især Kastrati med 7 mål og 2 assist i 14 kampe, imponerede rigtig fint.

I sommer transfer vinduet er der ligeledes blevet hentet et par spillere på fri, her har jeg gået lidt mere efter at få lidt danske spillere ind i truppen og ind er hentet Marco Larsen, Robert Skov og Mikkel Hedegaard. selvfølgelig skulle jeg også bruge lidt af mit 12 mil. store transfer budget, så jeg hentede en forsvars spiller i Tromsø, nemlig Simen Wangberg til 3 mil. som med sine 188cm og med 16 i hovedstød styrke og springkraft skal hjælpe mig med at forsvare mod indlæg da det i første sæson var største assist område for modstanderen hele 24 ud af 56 fra fra indlæg, så derfor skal jeg til den nye sæson have fokuseret lidt mere på defensiven i første sæson, hvilket også har betydet jeg at har valgt en mere defensiv tilgang for mine backs så jeg kan afværge situationen inden den opstår.

Men jeg er ret optimistisk, og håber igen på en placering i øverste halvdel. forhåbentligt i mesterkskabsgruppen igen.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Mr_Nim 20 Okt 2016, 16:28
Godt gået at du nåede mesterskabs gruppen  O0
især med tanke på salgende af de 3 spiller  ???
Men så er det godt at høre Hasan kan træde til når det gælder :D
Har du holdt fast i din 4-2-3-1 taktik igennem hele sæsonen?  :)


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: pati924 20 Okt 2016, 17:40
Jeg har spillet i min 4-2-3-1 hele sæsonen er du startet med at træne en 4-1-2-2-1 fpr at have noget at veksle lidt imellem 😊


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Guldbrand 01 Nov 2016, 17:34
Jeg er startet op med OB som bliver det første hold jeg skal forsøge mig med i Fm17. Indtil videre handler det om at skabe en taktik frem til på fredag, hvor det går løs med et seriøst spil. Derfor er alt uden om det taktiske gjort uden de store overvejelser...

Men indtil videre går det super godt og jeg er meget spændt på at se hvad jeg kan få ud af OB holdet. Som udgangspunkt syntes jeg at de har et stærkt hold, men at det specielt er midtbanen og backsene som halter bagefter. Dette har jeg blandt andet kompenseret for i min taktik, som i kan se nedenunder.. Derudover besidder OB også et række spændende talenter, som jeg glæder mig til at se hvad man kan udvikle dem til.


Min største udfordring med det taktiske, var at finde en mellemvej mellem at styrke midtbanen og samtidigt udnytte de gode angribere i truppen. Det endte dog med at jeg valgte at fokusere på at styrke defensiven og gå på kompromis i offensiven ved kun at spille med en mand på toppen, på trods af at være i besiddelse af tre stærke angribere.

(dette er også blevet postet i tråden "taktikker ?")

4-1-4-1


Analyse delen:
Den første del er at analysere holdets styrker og svagheder. Her kom jeg frem til, at det primært er defensiven og i særdeleshed midtbanen som er OB's svageste led, mens man i angrebet er relativt stærkt besat med Festersen, Jönsson og AK. Derfor blev det hurtigt klart for mig, at midtbanen enten skulle forstærkes, eller at taktikken skulle tilgodese at holdet er knap så stærkt besat her. Men da klubben har begrænset med midler, så valgte jeg sidstnævnte og har derfor valgt at spille med 5 mand på midtbanen, med en boldvindende midtbanespiller placeret på den defensive midtbane.

Taktikken:
På mål har jeg en ganske almindelig målmand. Som udgangspunkt er der ingen særlige evner som skal fremhæves, andet end at han skal være allround stærk og gerne kompensere for forsvarets mangler.

I forsvaret har jeg to almindelige centrale forsvarsspillere, suppleret af to wingbacks. Begge wingbacks er sat til "standard", så det er vigtigt at de arbejder begge veje.

På midtbanen har jeg som sagt en boldvindende placeret på den defensive midtbane. Foran ham har jeg en felt-til-felt, som faktisk har fungeret overraskende godt, med 3 scoringer i syv kampe fra denne position (forskellige målscorere).
På den anden centrale midtbane har jeg en fremskudt playmaker "Angreb", som skal være den spilstyrende og være iscenesætteren til de offensive kræfter.

På kanterne har jeg to fløjspillere "angreb" og helt på toppen har jeg en fremskudt angriber. Umiddelbart lægger jeg enormt stor vægt på at angriberen skal være god teknisk til at kunne holde i bolden, derfor er en spiller som Rasmus Festersen også blevet solgt, da han ikke var god nok på den parameter.

Holdinstruktioner:
Først og fremmest, så er holdet sat til "kontra" og sat til at spille frit.


Spil aggressivt
Spil mere direkte


- Disse to instruktioner læner sig meget op af holdets styrker og svagheder. Størstedelen af mine spillere har gode egenskaber i aggressivitet, så dette vil jeg naturligvis gerne udnytte. Og vedr. afleveringer, så er mit hold ikke de bedste på det felt og egner sig ikke til at holde bolden i egne rækker. Derfor satser på på et mere direkte spil.

Udnyt midten
Vær mere disciplinerede
Slå tidlige indlæg


- Disse tre egenskaber er mere taktisk orienteret. Udnyt midten er valgt, da jeg spiller med 3 centralt placeret midtbanespillere og det vil jeg naturligvis gerne udnytte. At være mere disciplineret er valgt som et ekstra led i at styrke defensiven, som jeg ser som det svage punkt på holdet.
Og den sidste indstilling, at slå tidlige indlæg, er valgt da jeg primært kommer fra en dybere position fra banen, og spiller mere direkte end boldbesiddende. Så det vil være svært for mig, at komme til baglinjen hver gang, så derfor satser jeg på tidlige indlæg.

V.2
I nogle kampe har jeg valgt at sætte den defensive midtbane op som en offensiv midtbane "support", for at give noget ekstra offensivt. Det er specielt i de kampe hvor jeg på forhånd er favoritter, eller hvis jeg føler der skal noget andet til rent taktisk for at vippe det over til min egen fordel. Men jeg foretrækker at starte ud med en defensiv midtbane.Resultater:

1-1 Silkeborg (h)
1-0 Lyngby (u)
3-1 AaB (u)
3-0 Viborg (h)
3-0 FC Nordsjælland (h)
3-0 Esbjerg (u)
3-0 AC Horsens (u)

6 sejre i streg ud af syv kampe i alt. Den første kamp mod Silkeborg er den eneste jeg ikke har vundet, men 95% af alle mine debut kampe i en sæson ender også uden sejr og jeg har endnu ikke forstået hvorfor. (gælder både FM15, 16 og 17) Så der hviler en lille forbandelse over mig på det område....

Jeg har dog endnu til gode at møde de største hold som FCK, FCM og Brøndby. Så jeg glæder mig til at se min taktik imod de hold. Men jeg har trods alt slået AaB 3-1 på udebane, så jeg er rimelig optimistisk på det punkt.

Transfers:
Jeg har solgt Thomas Mikkelsen, Rasmus Festersen, Joan Edmundsson og Frederik Tingager da jeg enten mente at de ikke var gode nok til holdet, eller at de simpelthen ikke passede ind.

Ind har jeg hentet Connor Randall på leje fra Liverpool, Yoshimar Yotun fra Malmø, Nicolaj Madsen fra SønderjyskE og Robert Skov fra Silkeborg. Alt i alt fine transfers til at supplere truppen til at opnå mere bredde og kvalitet. Men som udgangspunkt ikke nogle transfers der har revolutioneret holdet.Så det var en gennemgang af min trup, der gør at jeg har 19 point ud af 21 mulige og en målscorer på 17-2 for 7 kampe.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Mr_Nim 07 Nov 2016, 17:56
Nu da det fulde spil udkom, valgte jeg at starte forfra med OB

Efter at have rodet lidt med nogle taktikker i betaen, er jeg kommet frem til en 4-3-1-2 som må siges at virke rimelig godt!
Den til godeser også OB's trup, da de er stærke på angriber/offensiv midt. positioner og har også en del midtbanespiller som passer ind.

Er nået til vinterpausen og ligger noget overraskende på en 3 plads med 32 point hvor Randers ligger på 4 pladsen også med 32 point, dog er brøndby og FCK stukket af i toppen. Det er især pga mine angribere, som alle score når de på banen

Af transfers er der foretaget følgende:
Ind:
Connor Randall - Lejet fra Liverpool da jeg manglede en højreback
Gedion Zelalem - Lejet fra Arsenal da jeg manglede noget bredde på midten

Ud:
Thomas Mikkelsen - 1,05 mio kr
Mohamed El Makrini - 2,5 mio kr
Izunna Uzochukwu - 5,25 mio kr

Så alt i alt en godkendt start, dog har jeg ramt et formdyk lige inden pausen, hvor det virker som om modstanderne har luret min taktik...

Kampe:
http://imgur.com/a/PLch1


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Guldbrand 08 Nov 2016, 11:16
Jeg er også startet på et nyt OB spil, efter at spillet er udkommet. og indtil videre går det ganske forrygende i det odenseanske..


Taktikken:
Jeg spiller med nøjagtig samme 4-1-4-1 formation, som den jeg har beskrevet lidt tidligere i tråden og som jeg testede af i Beta'en.


Transfers:

Køb:
Adam Johansson 140k, fra Gôteborg         Jeg missede at få fat i Randall fra Liverpool, så Johansson blev mit alternativ.
Nicolaj Madsen, 3.5m, fra SønderjyskE      Havde brug for en ekstra felt-til-felt midtbane spiller til holdet.
Robert Skov, 2.2m fra Silkeborg               Stort talent, som jeg ganske enkelt ikke kunne lade passere.


Skiftet ved vinterpausen:
Sinan Keskin, fri transfer                          God playmaker fra Ajax's akademi. Han har dog en bekymrende skadeshistorik.

Lejeaftaler:
Yoshimar Yotun, lejet i Malmø FF               Havde brug for en ekstra spiller på venstrekanten.

Salg:
Frederik Tingager, 1.4m til S.C Ashdod       Spilleren er ikke god nok, og havde brug for pengene.
Joan Edmundsson, 2,2m til Osijek              Spiller kun med 1 angriber, så han kom i overskud.
Rasmus Festersen, 3.25m til BATE             Spiller kun med 1 angriber, så han kom i overskud.
Thomas Mikkelsen, 600k til Fredericia         Spilleren er ikke god nok, og havde brug for pengene.

Skiftet ved vinterpausen:

Jonas Hansen, 142k til Maccabi Haifa          Havde brug for at slippe af med unødvendige lønudgifter

Lejeaftaler:
Jens Jacob Thomasen til Hobro                  Havde godt af at få noget regelmæssigt spilletid efter sin lange skadesforløb
Mathias Thrane til Nykøbing FC                  Havde brug for at slippe af med nogle lønomkostninger + han fik ingen spilletid.Liga:
Jeg startede hårdt ud i ligaen med 5 overbevisende sejre i træk, inden en slem periode på syv kampe med blot to sejre og fem nederlag ødelagde den gode stemning i truppen. Jeg fik det dog heldigvis vendt igen og er nu inde i en periode på ti kampe med otte sejr og to uafgjorte. Min seneste sejr faldt over et særdeles formstærkt FCK mandskab, hvor jeg hjemme i Odense vandt med to:nul. Sejren gør at jeg er placeret på andenpladsen med 48 point - Tre point efter FCK på førstepladsen.

Og apropos FCK, så har de været stærke for dansk fodbold i denne sæson, da de sammen med FCM og SønderjyskE alle fik kvalificeret sig til EL gruppespillet. FCK tog dog skidtet videre og kom videre fra gruppespillet, hvor de efterfølgende slog CSKA Moskva og nu venter Olympiakos i stedet. FCK var også inde i en periode på 15 superliga kampe uden nederlag, inden de altså tabte deres seneste opgør mod mig.


Pokalen:
I pokalen er der ikke så meget at berette om. VSK Aarhus og FC Sydvest er indtil videre blevet slået ud og i 4. runde venter FCK på udebane. Så der venter os en hård opgave i Telia Parken.


Profilerne:
De 3 største profiler på mit hold, er mine to angribere AK87 og Rasmus Jönsson. Begge har haft skadesperioder i sæsonen, men tilsammen har de scoret 17 mål i 24(5) kampe. Den sidste og måske også den største profil på holdet i øjeblikket er Jacob Barrett Laursen, der har scoret seks gange og lagt op til ti assists.

De største skuffelser har indtil videre været Sinan Keskin, Jeppe Tverskov og Sten Grytebust.


Økonomi:
Økonomien i klubben er ikke vandvittig god. Lønbudgettet er overskredet med 3 millioner kr. ud af et samlet budget på 31.6 millioner kr. Samtidigt har klubben pr. 3 marts 2017 et underskud på 23.4 millioner kr.
Heldigvis ligger jeg godt til i ligaen og kan forvente nogle gode præmiepenge.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Mr_Nim 09 Nov 2016, 09:43
Så nåede jeg til enden i første sæson!

Det blev til en meget tilfredsstillende 3 plads. Her skulle vi så spille mod Nordsjælland om europæisk deltagelse og efter en 3-2 sejr, skal vi nu ud i Europa!

Gennem hele sæsonen holdt jeg fast i min 4-3-1-2 taktik og den må siges at have virket, trods vores lige formdyk før vinterpausen, så kom holdet rigtig godt igen efter pausen.

Årsagen til at jeg ender på 3 pladsen, må være mine offensive spillere - Da der blev spillet med 2 angriber og en offensiv midt bag dem, blev der roteret en del:
Rasmus Festersen - 16 mål
AK Jacobsen - 14 mål
Rasmus Jönsson - 10 mål
Mathias Greve - 10 mål
hvilket vil sige i alt 50 mål fra de 4 spillere, som må siges at være godkendt!

I pokalen røg vi ud i 4. runde til brøndby, da det var i vores dårlige periode, slog dog brøndby næsten alle gange i mesterskabsgruppen, så fik da min hævn :D

Økonomien er i skrivende stund på minus 3 mio på kontoen men det ser lyst ud hvis vi kan holde os i toppen af ligaen og sikre også europæisk deltagelse   :)


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 10 Nov 2016, 14:37
Det er godt at høre det går godt for jer herinde.

Jeg er selv startet med OB men hold op det køre dårligt.. jeg ligger godt til i bunden og kommer nok til at kæmpe om ikke at rykke ned..

Mit forsvar sejler


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Xx Plov xX 10 Nov 2016, 20:39
Hvordan holder I på spillerne? Alle mine vil væk...


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Mr_Nim 10 Nov 2016, 20:52
Alle mine ville også væk efter 1 sæson, lovede dem også at jeg ville acceptere et rimeligt bud på dem. Jeg var bare så heldig at der ikke var nogen som bød, hvad jeg forlangte og så gik det i sig selv igen. Kan måske også have noget at gøre med, jeg er i europæisk nu?


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Guldbrand 10 Nov 2016, 21:42
Så klaskede man da lige FCK med 0:7 i Pokalturneringen..  Hattrick af AK og Robert Skov    :P


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Mr_Nim 10 Nov 2016, 21:51
Citat af: Guldbrand 10 Nov 2016, 21:42
Så klaskede man da lige FCK med 0:7 i Pokalturneringen..  Hattrick af AK og Robert Skov     :P


Shit! Godt klaret!  :D

Har selv lige haft en 3 kampe hvor den stod på Brøndby, standard Liege og FCK - Slog brøndby 2-5 og Liege 1-5 men tabte 5-2 til FCK  :t:
De er sgu for stærke for mig  :(


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Xx Plov xX 10 Nov 2016, 23:01
Jeg har i al fald svært ved at holde på mine spillere. De vil alle væk, og det resulterede i, at jeg i min første sæson solgte ud for 43 millioner kroner, og det var ikke tiltænkt overhovedet. Det er ekstra bittert, når man kun modtager ti procent af transferindtægterne, og alle ens spillere så vil væk...


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Guldbrand 11 Nov 2016, 19:46
Citat af: Mr_Nim 10 Nov 2016, 21:51
Shit! Godt klaret!  :D

Har selv lige haft en 3 kampe hvor den stod på Brøndby, standard Liege og FCK - Slog brøndby 2-5 og Liege 1-5 men tabte 5-2 til FCK  :t:
De er sgu for stærke for mig  :(


Jeg har egentlig haft et godt tag på FCK i mit spil indtil videre. Godt nok tabte jeg det første indbyrdes opgør, men har tilgengæld vundet de seneste tre. Så det er jeg naturligvis ganske tilfreds med, men det har også været vitalt for mig, for sådan som FCK spiller, så var de rendt fra mig, hvis det ikke havde været for de sejre.

Pt. har jeg spillet 30 runder og jeg ligger nr. 2 med en enkelt point efter FCK. I mit seneste opgør slog jeg Brøndby med 2:1 ude, hvilket gør at de nu er blevet hægtet af i toppen og nu er fem point efter på tredjepladsen, med en ekstra spillet kamp end mig. Så havde det ikke været for for sejrene over FCK, så ville de have været 13 point foran mig.   :-\   
- Men heldigvis er det ikke gået sådan...   ^-^


I pokalen slog jeg Fredericia ud i kvartfinalen og nu venter FCM i semi'en..


Så alt i alt en fremragende sæson og start på FM17    O0


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 11 Nov 2016, 21:35
Så er der satme kommet gang i mit spil efter en mega dårlig start ligger jeg nu på 6 pladsen og håber at holde mig deroppe til slutspillet som er lige oppe over..

Jeg har lejet kuki i malaga som bare stråler for vildt ham kan jeg klart anbefale at leje


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Mr_Nim 12 Nov 2016, 21:31
Så nåede jeg til vinterpausen i min 2 sæson med OB og det er sgu lidt en gang blandet bolsjer  ???

Ligen:

Som skrevet er denne halv sæson lidt blandet bolsjer og grunden til dette skal vi finde i ligaen.
Ligger pt. på en 3 med hele 11(!!) point op til FCK og AAB, som ligger på en delt 1 plads med 50 point hver
og ligger af point med FCN som ligger nr 4.. Det er simpelthen ikke godt nok. Men har desværre haft nogle mærkelig resultater i liga sammenhæng.

Pokalen:

Nået til runde 4 hvor FCN venter og de skal slås og vi skal videre!

Europa:

Det er her det positive i sæsonen kommer ind!
Da jeg have kvalificeret os til europa sidste sæson skulle vi se om vi kunne nå til playoff som var et krav, at drømme om gruppespil var det eneste vi kunne gøre.
Vi startede 1 runde med Infonet og de blev samlet slået 4-1
Anden runde bød på St. Johnstone og de blev slået 9-4 samlet
og så ventede Zulte Waregem i 3 runde og også de blev slået, dog mere tæt, 4-3 samlet
så havde vi nået kravet om playoff og her trak vi Lazio, dette troede jeg skulle blive endestationen men noget overraskende slog vi dem 5-4 samlet! og pludselig var vi, mod alt forventing i Europa League gruppespil!
Modstanderne blev: Standard Liege, CSKA Moscow og Fenerbahce, stærke modstander hvor jeg forventede en 4 plads med måske 2 point. Det skulle dog gå helt, helt anderledes!
Med store sejr over Sandard (1-5, 5-2) og sejre over de CSKA (3-1, 2-3) og en enkelt sejr og nederlag mod Fenerbahce (2-1, 2-3), ja så sikrede vi os 1 pladsen i gruppen med 15(!) point!  :D
Nu venter Zenit i første knock out runde, som jeg helt sikkert forventer at blive endestation for vores eventyr!

Transfers:

Ind:
Marco Larsen - Fri transfer fra FCM http://imgur.com/a/WpcIP
Mirko Pigliacelli - Fri transfer fra Pescara  http://imgur.com/a/nHLjk
Robert Skov - Fri transfer fra Silkeborg http://imgur.com/a/naX6D
Magnar Ødegaard - 2 mio kr fra Tromsø http://imgur.com/a/rN9i3
Thierry Ambrose - Lejet i Man City http://imgur.com/a/iwwCf
Kyle Lafferty - Fri transfer http://imgur.com/a/vgnu9
Manu García - Lejet i Man City http://imgur.com/a/dR3qm
Connor Randall blev også lejet endnu en sæson fra Liverpool af

Ud:
Jóan Símun Edmundsson - 4 mio Grasshoppers
Jonas Hansen - Fri
Michael Falkesgaard - fri
Yao Dieudonné - Fri
Oliver Lund - Fri til Roda JC

Profiler:

Rasmus Festersen - 22 mål 6 assists i 26(6) kampe
Kyle Lafferty - 16 mål 6 assists i 19(1) kampe
Thierry Ambrose - 10 mål 3 assists i 11(6) kampe
Robert Skov - 9 mål og 10 assists i 17(14) kampe
Sidste års topscorer AK valgte efter 4 kampe og 2 mål at blive skadet i 7-8 mdr :(
og efter 14 kampe med 7 mål blev mathias Greve også skadet i 5-6 mdr, og så plus en masse små skader til andre offensive profiler, har vi alligevel klaret okay i de forskellige Turneringer  :)

Nu ser jeg frem til sidste halv af sæsonen og ser hvad den bringer  O0

I skal endelig spørge hvis der er noget i vil vide  ::)


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 13 Nov 2016, 09:37
Endte på en 6 plads i min første sæson, gik over alt forventning i forhold til en elendig start på sæsonen..

Nåede finalen i Cuppen men blev dog slået overraskende 3-1 var ellers i stor form..

Der er kommet et par spændende spiller ind på mit ungdomshold..
Solgte allerede en 16 kantspiller efter et halv år i klubben til Leicester for 12 mio..
Udover det har jeg fået en 16 angriber som spiller som rotation på første holdet han blev både den yngste nogensinde i superligaen og det samme med yngste målscorer..Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Guldbrand 13 Nov 2016, 20:32
Lige endnu en lille opdatering fra mit spil.

Første sæson endte med et dansk mesterskab foran FCK og Brøndby. Det hele skulle afgøres i sidste runde, hvor jeg med en sejr over AGF sikrede mig mesterskabet med 5 point ned til FCK der snublede i deres sidste kamp mod Horsens.

I pokalturneringen tabte jeg desværre i semi finalen mod FCM efter forlænget spilletid. Jeg var ellers dominerende igennem hele kampen, men jeg formåede aldrig at få bolden i nettet og så kunne FCM med et enkelt kynisk angreb sikre sig en billet til finalen, som de senere tabte til AaB.

Bedste transfervindue nogensinde:
Jeg tror aldrig at jeg har været så godt tilfreds med et transfervindue, som det jeg lige har været igennem. på forhånd fik jeg stort set ingen midler stillet til rådighed og lønbudgettet var allerede brugt da jeg igennem første sæson havde kørt med et overforbrug. Derfor skulle jeg forsøge at forstærke holdet, uden noget at gøre godt med.

Det lykkedes mig dog at få lidt midler ved at sælge ud af ubrugbare talenter i Julius Eskesen, Mathias Greve, Hasan Kurucay og Jens Jacob Thomasen der samlet røg for 3.5 millioner kr.

Derudover sikrede jeg mig ekstra midler, ved at love bestyrelsen at jeg ville kvalificere mig til Champions league gruppespillet, samtidigt med at bonussen til spillerne for netop de europæiske turneringer blev sat til lav. Dette sikrede mig et transferbudget på 3.5 millioner kr. og et øget løndbudget med 6 millioner kr.

For dette sikrede jeg mig Mads Fenger og Gedion Zelalem på fri transfers mens Yoshimar Yotun som jeg havde lejet i første sæson, blev købt fri for 5 millioner kr. Derudover sikrede jeg mig Randall og Krystian Beilik på lejeaftaler fra henholdsvis Liverpool og Arsenal.

Så som opsummering på mit transfervindue, har jeg på trods af meget få midler som en indledning. Alligevel formået at forstærke holdet ret markant. Specielt min defensiv krævede nogle ekstra spillere til den nye sæson, hvor der forventes at komme mange kampe på programmet. Derfor var det vigtigt med ekstra bredde og kvalitet og det har jeg bestemt sikret mig med mine indkøb.

Så set i lyset af den økonomi jeg startede med, så har jeg aldrig formået at komme så stærkt ud af et transfervindue som dette og det er tilmed uden at sælge ud af mine profiler. Så jeg er ovenud lykkelig for den trup og ikke mindst bredde som min trup har nu, og jeg glæder mig til at se hvordan den nye sæson kommer til at gå.

Det eneste jeg er en smule nervøs for. Det er om jeg kan indfri forventningerne om Champions League gruppespil. Men ellers håber jeg at jeg har nok goodwill, til at de acceptere hvis ikke det lykkes mig.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: QuesT 14 Nov 2016, 15:00
Jeg har også startet et save op med striwerne.

Men inden jeg går mere i dybden, skal nok komme, vil jeg lige høre om I også får en masse skader, eller om det bare er mig.

Jeg har fået solgt nogle af de klaphatte der render rundt og følte sig som primadonnaer:
Rasmus Jönsson og KEP.
Jönsson for de 7,5 hans frikøbsklausul er på (han passede ikke ind da min offensiv er stærk nok)
KEP var en klaphat så han røg for ca. 1,5 millioner mener jeg.
Har også solgt Mikkelsen ham fik jeg kun 750k for, men han skulle bare væk.

Jeg har købt Macheda og Sanli Tuncay ind som de offensive profiler.
Ydermere er Oliver Knudsen og Matt Macey kommet til i den defensiven, Macey kun på leje.
Så er der lejet en hel masse andre til at gøre bredden bedre.

Jeg ligger pt. nummer 1 eller 2, kan ikke huske det præcis, er det nummer 2, så fører Aab ligaen med 1 point ned til mig, ellers fører jeg med 1-2 point ned til en masse klubber.

Det er tæt i toppen, vi er så også kun 8 kampe inde i sæsonen.

Men jeg synes holdet er godt og kan godt blive en god sæson.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Guldbrand 18 Nov 2016, 12:07
Jeg er nu kommet lidt længere frem i spillet, og datoen siger d. 23 oktober 2017.

Først og fremmest blev der gjort et par sidste handler inden vinduet lukkede. Schalke 04 var forbi af to omgange for at hente et par talenter hos mig. Først og fremmest blev Alexander Molberg hentet for 2.5 millioner kr. +50% af næste handel og kort efter hentede de også angriberen Jonas Simonsen for 10 millioner kr. + 50% af næste handel. (kan ikke huske om han er en regen..)

To gode salg, da jeg som sådan ikke regnede med at de ville slå igennem på mit hold, da jeg pt udvikler mig hurtigere end mine talenter gør. Som en erstatning for Jonas Simonsen, hentede jeg Martin Pusic for sølle 740.000kr i FCM, hvilket igen understreger at dette transfervindue er det bedste jeg har haft i FM. Meningen er så at enten Jönsson eller AK vil blive solgt for forhåbentlig 10-20 millioner kr. i næste transfervindue.

I Champions League lykkedes det mig at kvalificere mig til gruppespillet, efter sejre over Videoton, SK Rapid Wien og BATE. I gruppespillet er jeg havnet i en hård gruppe med Juventus, At. Madrid og Schalke 04. Her havde jeg håbet på at Juventus og At. Madrid ville rende med alle sejrene, så jeg "bare" over to kampe skulle kæmpe med Schalke om 3. pladsen. Men da jeg mødte dem i vores første indbyrdes opgør i Tyskland, tabte jeg med hele 6-1. Så den mission ser ud til at være tabt for mig. Jeg har dog efter de første tre kampe, hentet et enkelt point hjemme mod At. Madrid, men det ser ganske håbløst ud ifht. at opnå 3. pladsen.

I ligaen er jeg pt. nr. 2, to point efter Randers, men jeg har en kamp i baghånden som vil kunne få mig op på førstepladsen. Jeg har 26 point efter 13 kampe hvilket er ganske tilfredsstillende, men jeg kan godt mærke at der er mange kampe på programmet og det koster desværre på pointtavlen. Derudover skal jeg meget snart have forstærket mine backs, da de halter langt efter i kvalitet ifht. resten af truppen og det mærkes specielt i Champions League og ikke mindst i nederlaget mod Schalke...


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Guldbrand 22 Nov 2016, 17:03
Jeg er nu nået til vinterpausen i anden sæson, og pt. ligger jeg nr. 1 med seks point ned til FCK som er den nærmeste forfølger.

I Champions League endte jeg med at samle fire point sammen, efter en sejr over Schalke 04 i sidste runde. Kampen havde dog inden betydning, medmindre jeg kunne vinde med over 5 mål. Så det blev til en fjerdeplads. Det går dog rigtig godt for dansk fodbold i mit save og hvis de sidste europæiske resultater flasker sig, så vil Danmark komme op på 12. pladsen på koefficient listen, hvilket giver en direkte billet til Champions League, samt et hold i kval'en. Så på bare to gode sæsoner, så er Danmark gået fra 24. pladsen til 12. pladsen. - Og man må nok mest af alt takke FCK for den præstation, selvom de andre danske hold også har leveret flotte resultater.

I transfervinduet har jeg helt efter planen solgt Rasmus Jönsson for 12. millioner kr. til ungarsk fodbold.  En god handel taget i betragtning af at hans afløser Pusic blev hentet for under en million. Derudover har jeg solgt endnu et ungt talent, denne gang en regen for 6 millioner kr + 50% af videresalg til Lazio. Igen en ung spiller som jeg ikke havde nogle planer med.

Og apropos de unge talenter, så savner jeg snart nogle ungdomsspiller som er værd at satse på.. Lige pt. har jeg kun en enkelt spiller, som jeg forventer vil blive integreret på holdet på sigt...


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 23 Nov 2016, 21:40
Min anden sæson endte med en 2 plads og dermed sikret Europa league kval næste sæson..

Jeg skal i kval op med NEC fra Holland og håber dermed at sikre videre kvalifikation.

Klubben har stadig ikke den bedste økonomi, fik 8 mio til transfer og 900 tusind ugen til løn..
jeg har valgt at hente spillere ind på fri transfer så jeg kan give højere løn og dermed tiltrække bedre spillere..

Jeg vil gå benhårdt efter ligaen i den kommende sæson men frygter lidt at hvis jeg får deltagelse i Europa at det får konsekvenser for ligaen.

Pluds jeg har mistet min absolut bedste spiller i kuki fra Malaga. Han har været på leje i 2 sæsoner men malaga har valgt at satse på ham og derfor ikke længere til leje..


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Gilly 25 Nov 2016, 09:15
Jeg er også endelig kommet i gang med OB, og det har godt nok været en blandet start på sæsonen, som pr. dags dato siger 2. september. Jeg er noteret for 11 point for 7 kampe, hvilket som udgangspunkt er fint nok, men da seks af kampene har været mod lavere "seedet" modstandere, frygter jeg den kommende periode, hvor jeg skal møde FCK, FCM, BIF, AGF, Randers og SønderjyskE. Det kan blive hårdt at skrabe point sammen, så ville gerne have haft lidt flere i baghånden..

Klubbens forventninger er umiddelbart Top 7, mens jeg selv forventer Top 10 (Altså spille sig videre fra nedrykningsgruppen).. Med tanke på klubbens økonomi og at det har taget 5 år at ødelægge klubben, så vil jeg også arbejde med at få den løftet langsomt. Så om senest 5 år, skulle jeg gerne være tilbage i Top 2/3-stykker og spille Europæisk bold.

På transferfronten lejede jeg Dzenis Burnic (CM) i Dortmund og Henrik Bjørdal (LM) i Brighton. Så var det egentlig ikke planen, at der skulle mere til, mens da Uzochukwu så ville til Pescara, blev han solgt for 4 millioner (Han var desværre rimelig urealistisk omkring sin pris, men jeg gad ikke have en tudemarie på holdet). Hans erstatning blev Fredrik Haugen. Og på sidstedagen lykkedes det mig at leje Kadrii tilbage til klubben med mulig købsoption, hvis han gør det godt nok. Og så blev Thomas Mikkelsen smidt på porten for 500k, mens det hverken lykkedes at komme af med Thrane eller Tingager, da de begge løb ind i skader..

Jeg spiller en 4-4-1-1, hvor jeg forsøger at spille meget direkte og på omstillinger, men uden at komme ned og pakke mig. Meningen er at presset skal starte rimelig højt, og så forsøge at kreere noget derfra, med de seks forreste, mens forsvaret skal koncentrere sig om at forsvarere.. Sæsonens oplevelser so far har været AK med 4 mål i 6 kampe, Jönsson med 2 mål og 2 assist i 5 kampe og så mine to kanter Greve og Desler, der også er noteret for 2 mål og et par assists.

Ellers handler det nu bare om at skrabe så mange point sammen som muligt, og så forhåbentlig kunne blande sig i slutspillet med lidt held. Men ellers er planen en Top 10, og så et par år, hvor der ryddes op i truppen :)


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Gilly 27 Nov 2016, 11:17
Så sluttede min første sæson i OB..

Transfers Vinter:
Sten Grytebust til Cardif for 7,75 Millioner - Et fint salg. Han havde gjort det fint, men ikke været en kæmpe profil. De små 8 millioner lunede på bundlinjen.
Mirko Pigliacelli fra Pescare på leje - Erstatningen blev den 23-årige italiener fra Pescara, som har gjort det glimrende. Han blev offer for en dårlig periode sidst på sæsonen, men overall var han en fin erstatning.

Ligaen:
Min ambition var Top 10, mens bestyrelsen forventede øverste halvdel.. Jeg lå længe og svingede frem og tilbage mellem 9. og 6. pladsen, med en rigtig god periode før/efter jul med 19 point på 8 kampe sikrede mig en 5. plads og en billet i Slutspillet. I slutspillet var der dog langt op til FCK, AaB og Bif på de europæiske pladser, mens Randers på 4. pladsen også var et stykke væk. Jeg gav det chancen i starten pga et lettere program, men efter 4 point i 4 kampe accepterede jeg, at jeg end ikke ville nå 4. pladsen. Så de unge drenge fik chancen, og jeg lagde fokus på Pokalturneringen. Slutspillet resulterede i 7 nederlag, 2 uafgjorte og én sejr. En samlet 5. plads blev det til, foran AC Horsens der ligeså led i slutspillet og kun fik 6 point.

Pokalturneringen:
Fokus blev som sagt på pokalturneringen, hvor jeg ikke ligefrem præsterede flot men effektivt og var ualmindelig heldig. 3-1 over Fredensborg i 2. runde. 1-0 efter forlænget spilletid over Dalum runden efter. I 4. runde måtte jeg i straffesparkskonkurrence for at slå Hvidovre  - Altså 3 hold fra 2. division so far. I kvart- og semifinale ventede Lyngby og Silkeborg. Begge hold var i Nedrykningsslutspil, og kun Lyngby reddet frisag - Igen to lette modstandere på papiret. Jeg vandt begge kampe 1-0 og stod så foran FCK i finalen. De havde en del skader, hvilket jeg udnyttede og vandt 3-1 - Den første kamp hvor jeg spillede godt i Pokalen. Så EL til mig i næste sæson.

Handler til næste sæson:

Ud:
Joan Edmundsson, VVV (3,75M) - Han ville have mere spilletid, end jeg kunne give ham, så afsted med ham inden han ødelagde stemningen.
Falksgaard, Oliver Lund, Barret og Jonas Hansen, Kontraktudløb - Ingen af dem indgik i mine planer for næste år, så det betød afsked ved sæsonafslutning

Ind:
Baskhim Kadrii, FCK, (2,75M) - Da han havde spillet 20 kampe, blev aftalen gjort permanent (Stod i kontrakten). Han har gjort det glimrende og det var bestemt penge jeg ville kaste efter ham!
Petteri Forsell, Miedz (Fri) - Forsell kan spille begge kanter og sågar også den centrale midt. En fuldgod rotationsspiller til billige penge, som primært skal kæmpe med Kadrii.
Mirko Pigliacelli, Pescara (Fri) - Han havde kontraktudløb, og har som nævnt stået super godt. En spiller alt for god til OB, men jeg tager ham ind, og håber han kan sælges dyrt i fremtiden - Om ikke andet så er han en super keeper i de år jeg har ham.
Serge Deble, Viborg (Fri) - Jeg skifter taktik til mere offensive kanter, og her står jeg og mangler en højrekant. Har tidligere haft gode erfaringer med Deble, og han ville gerne væk fra nedrykket Viborg.
Malte Amundsen, HB Køge (8,5K) - Jeg lader Jesper Hansen hente talenter, dog med endelig bekræftelse fra min side af. Amundsen ser fin ud, og forhåbentlig kan han udvikle sig godt.

Der er stadig 5 millioner på transferbogen, og jeg har et ønske om et par nye backer, og så et par supplerende lejeaftaler, til at styrke bredden. Forsøger også stadig at lokke Mads Fenger til OB, efter han forlod Randers ved kontraktudløb. Derudover så jeg gerne Tingager, Thrane og Greve forlade holdet, mens Jönsson som udgangspunkt ikke passer ind i taktikken og forhåbentlig også kan sendes ud.

I EL-kvallen er jeg blevet parret med Jablonec fra Tjekkiet. Det kunne havde været bedre, men også værre, så jeg tager det lidt som det kommer. Forhåbentlig kan jeg få lidt point til DK, for den forgange sæson var ikke noget at skrive hjem om.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Guldbrand 27 Nov 2016, 11:45
Så blev min 2. sæson færdigspillet og jeg blev ganske suverænt danske mestre for anden gang. På et tidspunkt var jeg hele 15 point foran i tabellen og allerede her lignede det at det ikke kunne gå galt. Dog rendte jeg ind i noget selvtilfredshed blandt spillerne der resulterede i at jeg tabte 5 kampe på stribe i ligaen og pludselig var der etableret kontakt mellem mig, FCK og Brøndby, dog stadig med et solidt forspring. Ligaen endte jeg med at vinde med syv point.

I pokalturnierngen mødte jeg endnu engang FCK, og igen i år trak jeg det længste strå med en sejr efter forlænget spilletid. I kvartfinalen stod den så på AGF og med en føring frem mod slutminutterne var jeg overbevist om en sejr over smilets by. Men en scoring i de døende minutter og endnu en scoring i forlænget, så kunne AGF sikre sig videre til semifinalen og senere hen også til finalen som de tabte til Brøndby.

På transfersiden har jeg sagt farvel til 3 af klubbens nuværende backs - Oliver Lund, Joao Pereira og Adam Johansson som stoppede karrieren. Dette betød at jeg havde fuld fokus på at erstatte alle tre med nye spillere og det blev desværre hårdere end forventet. Det virker nemlig til at klubberne er begyndt at tage overpris for spillerne, så på trods af et fint transferbudget, så havde jeg svært ved at finde råd til 3 nye spillere af kvalitet.

Ind er dog hentet Jakob Ahlmann for 12 millioner kr. Stefan Barboianu for 17 millioner kr. og Jesper Juelsgård for 2.75 millioner kr. Fine erstatninger, dog ikke helt af den kvalitet jeg havde håbet på, og desværre lidt til en overpris.

Jeg har også hentet en ny reservekeeper til holdet i form af Jacob Haugaard der skrifter på en fri transfer.

Af transfers ud, så har Chelsea været et smut forbi og hente min 18 regen angriber for 30 millioner kr og 50% af næste salg - Efter min mening er han slet ikke så meget værd og det virker til at det er meget nemt at sælge ud af de unge spillere til alt for gode priser..


Som jeg skrev sidst, så havde Superligaen mulighed for at lande på den vigtige 12. plads på koefficient listen og det gjorde vi også. Så vinderen af næste sæson går direkte i Champions League, samtidigt med at dansk fodbold får et ekstra hold med i CHL kvalen og et hold direkte i El gruppespillet. Så det bliver vanvittigt spændende at se om vi kan holde os på 12. pladsen fremadrettet os.


Efter mine nuværende indkøb, så har jeg fået stillet ekstra 31.5 millioner kr. til rådighed, så jeg går lige nu og overvejer hvor jeg skal forstærke mig yderligere.. Rasmus Nissen Kristensen er pt. min ønskespiller, men FCM kræver over 100 millioner kr. for ham, hvilket jeg hverken ønsker at betale eller har råd til. Men jeg håber de snart kommer på andre tanker og at 20-30 millioner kr. vil være nok... Han er kun vurderet til 4 millioner kr, men virker utrolig spændende..Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 28 Nov 2016, 19:51
Så nåede jeg igennem kval til europa league og spillede mig i gruppe spillet, jeg slog N.E.C ud fra holland i første omgang, derefter mødte jeg HNK Rijeka og så skulle jeg møde Panathinaikos som jeg kom overraskende nemt forbi med en samlet sejr på 7-0 over to kampe.

Jeg har trukket Valencia, Hamburger Sv, og viktoria plzen. Jeg tænker umiddelbart det bliver svært men jeg tror jeg er stærkere end viktoria plzen og med held også har muligheder mod Hamburger SV.

Udover det går jeg stærkt efter ligaen, men fornemmere allerede på nuværende tidpunkt at det bliver svært når man også er med i europa. Ligger efter 8 kampe på 4 pladsen efter 1. Nordsjælland 2. Brøndby 3. Sønderjyske

Umiddelbart har jeg en stærk og bred trup så håber det hjælper mig i ligaen ved at roterere og holde så spillerene friske.

Jeg er også ved at opgraderer ungdomsfacillitetterne og håber derved der er en mulighed for at få spillere igennem ungdoms holdene og op på første holdet.

Jeg fik 2 gode regens spiller efter 1 sæson, hvor den ene blev solgt til Leicester for 12 mio plus klausuler, han er højrefløj og spiller ikke med kanter så derfor valgte jeg at tjene lidt penge ind.

Den anden regens jeg fik ind er angriber og ser spændende ud og har været på første holdet lige fra start, han står dog til rådighed for B-holdet da han ikke får så meget spille tid endnu. Han får dog kampe og han blev dog også den yngste spiller og målscorer både i OB og Superligaen.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Gilly 30 Nov 2016, 21:40
Har netop afsluttet en rigtig stærk efterårssæson, hvor jeg efter 22 kampe topper Superligaen med 43 point - 4 point foran Brøndby og FCK. Og da lidt af resultaterne flaskede sig i midten af rækken, har jeg også nu sikret mig deltagelse i Mesterskabsgruppen.

Umiddelbart er det svært at være utilfreds, men jeg er noteret for 10 uafgjorte, hvoraf mange af dem kunne være vundet med lidt mere held eller kynisme. Og det ville have betydet endnu mere luft i ligaen, hvilket jeg godt kunne bruge til den smalle trup jeg har. I EL slog jeg Jablonec samlet 5-2 efter en overaskende 4-2 på udebane i sidste opgør. I 3. Runde ventede så Basaksehir. Her tabte jeg 3-1 i Tyrkiet, men med to mål i de døende minutter vandt jeg 3-0 hjemme, og vandt derfor samlet 4-3 - Enorm glæde på Fyn. I sidste kvalrunde ventede Wolfsburg, og jeg fik en fodboldlektion i Tyskland, inden jeg fik en hæderlig 1-1 på Fyn, så intet gruppespil, men det var ej heller forventet. Til gengæld gør FCK det fremragende i EL, hvilket giver håb om flere Europæiske pladser til Danmark. I Pokalturneringen venter netop FCK i 4. runde efter lette sejre og 2. divisionshold. Slår jeg FCK er vejen mere eller mindre banet for endnu en triumf.

På indkøbsfronten har både Pigliacelli, Kadrii og Deble været super stærke, mens Forsell blev utilfreds dagen efter han kom. Kan oprigtigt ikke huske han blev lovet noget og har gjort ALT, men sur er han i hvert fald - Og det smitter desværre af på hans spil. Derudover hentede jeg backerne Kevin Larsen (1,5M) og Dimitris Konstantinidis (Leje) og de har gjort det eminent. Sidstnævnte endda så godt at det er blevet til debut på det græske landshold. Derudover blev bredden forstærket med Patrick Banggard (800K), Joel Sonora (Leje) og til sidst et panikkøb af Alexandros Masouras (750K). Manglede bredde på midten, og flere af mine ønsker forsvandt på sidstedagen, så det blev til den unge græker. Han har lavet et par fine indhop. Ud gik Tingager og Thrane, mens Festersen røg på leje.

Til januar forsvinder Jönsson også, da han ikke kan acceptere at være 2. valg. Det betyder jeg skal finde en reserve til AK, hvilket bliver januars opgave. Muligvis lidt bredde til midten, men ellers forventer jeg et stille vindue.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: anders100 01 Dec 2016, 01:56
Er også i gang med OB, hvor jeg er fem kampe inden i anden sæson. Økonomien er sådan set fint nok, og fik også presset de 10% af transferindtægter op til 25%. Det største problem jeg havde, var at mange spillere ville væk, og samtidig var der mange bud, som var for gode til at afvise.

I første sæson solgte jeg for 70 millioner. Tobias Mikkelsen røg for 600k. El Makrini havde jeg ikke brug for, da jeg brugte Desler centralt (nu på kanten), og Welbeck gjorde det bedre. Samtidig havde jeg lejet Billing. Solgte ham til Braga for 4,75m. Edmundsson var også i overskud, og solgte ham for 4m til Gent. Både Oliver Lund og Tingager fik beklaget sig inden det første transfervindue var overstået, da de ikke havde fået spilletid. Oliver Lund blev solgt for 2m og Tingager for 3m. Hentede Gabriel Soarez på fri transfer, så Izunna kom også i overskud, da han kom tilbage fra hans skade. Fik solgt ham for 7,5m, hvilket også gav lidt luft i lønbudgettet. AK gjorde det rigtig godt i starten med 5 mål i 7 kampe, mens flere klubber bød, og fik presset Montpellier op til 16m, som var for godt til at afvise.

Sommerens transfervindue:
Mikkelsen - 600k
El Makrini - 4,75m
Edmundsson - 4m
Lund - 2m
Tingager - 3m
Izunna - 7,5m
AK - 16m
I alt - 37,85m

Ind hentede jeg:
Daniel Granli - 2m
Billing - leje
Bjørdal - leje
Lie Skålevik - 3,25m
Dal Hende - 3,75m
Blåbjerg - 3,25m
Tjørnelund - 350k
Amankwaa - 1,8m
I alt - 14,4m

De fleste af handlerne blev jeg nødt til at hente delvist på afdrag. Klubbens økonomi har været i plus hele tiden.
I vinterens transfervindue solgte jeg igen en del spillere. Nogle fordi de var utilfredse, og andre fordi tilbuddet var for godt.

Jønsson - 2,25m
Festersen - 8m
Pereira - 2,1m
JJ Thomasen - 10m
Nana Welbeck - 9,25m
Thrane - 140k
I alt - 32m

Ind hentede jeg:
Kadrii - 1,5m
Muamer Tankovic - leje
Ashley Fletcher - leje
I løbet af forårssæonen hentede jeg:
Aboubakar Keita - 4m
Pierre Kanstrup - 2,75m
Juel Andersen - 800k

Så i alt solgte jeg for cirka 70m og hentede spillere for cirka 23m. Jeg solgte langt flere spillere, end jeg havde forventet og håbet på, og købte derfor også flere, end jeg havde håbet på.

Første sæson var blandet. Jeg startede skidt ud, men havde en god stime inden vinterpausen, hvor jeg lå på en 6. plads. Efter vinterpausen blev det til 8 point i seks kampe, og endte på 6. plads. 3 point foran FCM. Efter to point i de første seks kampe i slutspillet, vandt jeg de fire sidste, og endte på en 5. plads. I pokalturneringen røg jeg ud til Roskilde i tredje runde..

Fik 12m at handle for op til den nye sæson, og fik igen presset 10% af transferindtægterne op på 25%.
Ud er gået:
Amankwaa - 13m
Barrett Laursen - fri
Tverskov - 9,5m
Grytebust - 10m
Blåbjerg - 10m

Blåbjerg ville jeg ikke af med, men bestyrelsen accepterede tilbuddet, da det åbenbart var for godt til at sige nej. Tverskov, Amankwaa og Grytebust var alle utilfredse, da jeg havde afvist bud på dem.

Ind er kommet:
Marcus Solberg - fri
Andre Rømer - 2,2m
Tesfaldet Tekie - 10m
Markus Bay - leje
Martin Samuelsen - leje
Jordan Williams - leje
Adrian Ortola - leje

Seks kampe inde i den nye sæson med 3 sejre, 2 uafgjorte og et nederlag til FCK.
Forsøger at hente Vajebah Sakor på en fri transfer. Hvis det sker, opsiger jeg lejeaftalen med Bay. Det var lidt et panikkøb, da jeg har haft svært ved at hente spillere. Når jeg har fundet en spiller, så har han ønsket en alt for høj løn, som jeg ikke ønsker at give. Sakor får jeg forhåbentlig til 25k om igen.

Jeg spiller med en 4-1-1-3-1. En defensiv midt og en central.
Ortola
Granli - Petersen - Kanstrup - Dal Hende
Rømer/Soares
Tesfaldet Tekie/Keita
Desler - Greve - Kadrii
Lie Skålevik

Bænken
Falkesgaard
Juel Andersen
Tjørnelund
Jordan Williams
Rømer/Soares
Keita/Tesfaldet
Martin Samuelsen

Reserver:
Markus Bay
Solberg
Kurucay
Julius Eskesen (store forhåbninger)
Jonas Hansen


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Gilly 01 Dec 2016, 20:05
Danske Mestre anno 17/18; Ja Tak!! Der skal lyde en kæmpe tak til FCK, som ved at spille sig helt i EL-Semifinalen tabte flere dumme point undervejs, og dermed gjorde det muligt for mig at vinde Superligaen. 5 Point foran Brøndby, der for anden gang fik sølv, og 8 point foran FCK som havde en rigtig lang sæson, da de også vandt pokalturneringen - Efter at have tæsket mig 5-0 i 4. Runde.. Så om Superligaen var fortjent ved jeg ikke, men pokalen kom i hvert fald til Fyn. Og FCK's ridt sender Danmark op på 17. pladsen, hvilket gør det en anelse lettere for holdene i Europa fremover. Forhåbentlig kan vi snart komme op i Top 15 eller endnu bedre Top 13.

Glæden ved at have vundet mesterskabet forsvandt dog hurtigt, da bestyrelsen i FM viste sig at være ligeså inkompetent som i virkeligheden. Jeg havde fået lovet en opgradering af ungdomsfaciliteterne imod at blive i klubben, og de var også startet. Men så melder bestyrelsen at man har aflyst dem - Så føler man sig ikke så lidt røvrendt. Senere melder Thorborg så at der ikke kan blive snak om at hæve transferindtægterne fra de latterlige 10 % jeg får nu - Det på trods af grønne tal på bundlinjen og mere end dobbelt så meget overskud som jeg havde på samme tidspunkt sidste år. Så det er meget muligt at det er sidste sæson på Fyn, og jeg skal se lidt nærmere på mange af de tilbud der kom allerede i denne sæson. Blandt andet PSV, Lazio, Villareal og Lokomotiv Moskva henvendte sig, og kommer lignende hold igen slår jeg nok til.

Med de begrænsede midler, er planen egentlig at ser hvad der kommer til at ske, og så agere ud fra det. AK blev Superliga Topscorer med 24 basser, så ham holder jeg næppe på, og flere af mine spillere (Kadrii, Welbeck, Haugen, Desler, Tverskov og Pigliacelli) har gjort det fremragende, så de er også salgsemner. På nuværende tidspunkt (1. Juni) er Munksgaard på plads på Fri Transfer, mens jeg har sikret mig en 18-årig keeper Esed Berisha, som jeg ikke vil være bleg for at smide for løverne, hvis Pigliacelli ryger væk. Men som sagt tager jeg det lidt som det kommer. Det ærgrer mig dog enormt, da jeg har haft flere stærke spillere på radaren, som altså nu ser ud til at være umulige at hente.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: anders100 03 Dec 2016, 02:02
Lidt for meget FM de sidste par dage er endt ud i, at jeg er ved slutspillet i tredje sæson.

Anden sæson gik betydeligt bedre end første sæson, hvor jeg fik en femteplads. Aab vandt første sæson med 68 point foran Horsens med 66 og FCK med 65. I anden sæson valgte FCK så at vinde ligaen med 81 point, hvorfor mine 80(!) point ikke var nok. Lie Stålevik blev min topscorer med 24 mål i 36 kampe.

Op til tredje sæson hentede jeg Jorginho i Benfica til venstre back, hvor Dal Hende var et af de svageste led på holdet. Udover det hentede jeg også Thelander og Lasse Vigen på fri transfer. Kanstrup var mit største salg i sommervinduet for 8 millioner, men havde hentet Thelander som erstatning. Udover det hentede jeg Jens Odgaard som reserve for Skålevik for 5 millioner i Lyngby, Benjamin Hvidt i AGF for 2,5 millioner og Rilwan Hassan for 2,75 millioner. Jeg skulle spille i Europa, så jeg sikrede også et par lejeaftaler med Ollie Cook i Southampton, Verbic i FCK og Charlie Colkett i Chelsea. Både Colkett og Verbic har jeg sikret permanent i løbet af sæsonen. Jeg slog blandt andet PSV og Molde undervejs i playoff til Europa League, og endte i gruppe med Chelsea, Celtic og Rijeka. Det skulle afgøres i sidste runde ude mod Celtic, hvor jeg skulle vinde. Det endte med en 3-2 sejr, efter at have været bagud 2-1 efter 75 minutter. I vintervinduet bød Leverkusen på Julius Eskesen, og fik hevet prisen op på 45 millioner, som jeg selvfølgelig blev nødt til at sælge ham for. Det gjorde blandt andet også, at jeg kunne hente både Verbic og Colkett permanent for hhv. 3,25 og 4,5 millioner. Fik også solgt Dal Hende, og hentede en marokkansk regen, som min talentspejder havde fundet. Han kostede 570k, og hans potentiale var 3-5 stjerner.

Jeg trak Espanyol i første knockout runde, og efter 2-2 hjemme vandt jeg 3-0 på udebanen i Barcelona. I anden runde mødte jeg så Leicester, hvor jeg tabte 2-0 hjemme og 3-1 ude. Både Sanneh, Desler og Lasse Vigen blev ramt af længere skader, så måske var det fint nok, at jeg røg ud der, så fokus kunne være på Superligaen. Grundspillet er lige blevet færdig, og ligger 1'er med fem point ned til FCK på andenpladsen og 11 point ned til FCM.

Skålevik står noteret for 35 sæsonmål indtil videre. 16 mål i 16 kampe i Europa League, hvor han meget vel ender som topscorer. Nummer to på listen er Deeney med 11 mål for Stoke, som møder Lyon i kvartfinalen.

Al fokus på slutspillet nu og forhåbentlig det første mesterskab.   


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 03 Dec 2016, 07:55
Jeg synes jeg har hørt flere snakke om ham Julius eskesen. Synes dog ikke han er noget specielt i mit spil. Og slet ikke en spiller der vil kunne sælges for sådan en stor sum penge jeg kan se at han bliver solgt for. Er det en spiller i bruger fra starten?


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: anders100 03 Dec 2016, 16:48
Jeg brugte ham i et par kampe i første sæson, back-up i anden sæson og rotationsspiller i tredje sæson, hvorefter han blev solgt for 45 millioner.

Tredje sæson er færdigspillet. Mesterskabet kom komfortabelt hjem. 12 point foran FCK, der kun vandt fire kampe i mestergruppen.

Vajebah Sakor er blevet solgt for 20 millioner, efter han blev hentet på fri transfer to sæsoner siden. Jens Odgaard fik 8-10 kampe i hele sidste sæson, efter han blev hentet i Lyngby for 5 millioner. Han er blevet solgt til Anderlecht for 33 millioner. Havde også accepteret et bud på Skålevik på 42 millioner, men han afviste Readings kontrakttilbud, så han bliver i klubben - hvilket også er fint nok.

Pione Sisto er hentet i Celta Vigo for 19 millioner. Havde håbet på at hente Rasmus Nissen også for 20 millioner, men han valgte RB Leipzig. Mangler en backup i forsvaret til Sanneh og Thelander, hvilket nok bliver Rasmus Nicolaisen i Midtjylland og en konkurrent til Jorginho på venstreback.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 03 Dec 2016, 19:42
Citat af: anders100 03 Dec 2016, 16:48
Jeg brugte ham i et par kampe i første sæson, back-up i anden sæson og rotationsspiller i tredje sæson, hvorefter han blev solgt for 45 millioner.

Tredje sæson er færdigspillet. Mesterskabet kom komfortabelt hjem. 12 point foran FCK, der kun vandt fire kampe i mestergruppen.

Vajebah Sakor er blevet solgt for 20 millioner, efter han blev hentet på fri transfer to sæsoner siden. Jens Odgaard fik 8-10 kampe i hele sidste sæson, efter han blev hentet i Lyngby for 5 millioner. Han er blevet solgt til Anderlecht for 33 millioner. Havde også accepteret et bud på Skålevik på 42 millioner, men han afviste Readings kontrakttilbud, så han bliver i klubben - hvilket også er fint nok.

Pione Sisto er hentet i Celta Vigo for 19 millioner. Havde håbet på at hente Rasmus Nissen også for 20 millioner, men han valgte RB Leipzig. Mangler en backup i forsvaret til Sanneh og Thelander, hvilket nok bliver Rasmus Nicolaisen i Midtjylland og en konkurrent til Jorginho på venstreback.


Det virker til du får solgt til nogle gode beløber, er det kontant eller er det afbetaling og klausuler ? Hvordan ser økonomien ud efterhånden? Og hvor mange % får du af dine spillersalg?


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 06 Dec 2016, 10:06
Er spændt på at høre om folks OB save, da jeg desværre må holde en pause imens min bærbar er på værksted (Msi lort) var afsted i juli i 6 uger inden jeg fik penge retur, hvor jeg desværre var dum at tro det var et enkelt stående tilfælde og købte msi igen. Så håber jeg igen kan få pengene retur igen så jeg kan få noget andet.

Tilbage til mit save så var jeg ret spændt på denne sæson med en meget stærk trup og nogle spændende spiller på holdkortet, plus jeg faktisk synes det meget fedt OB satser på de unge talenter og derfor også får lidt gode regens ind.

Jeg ligger pt 4 i ligaen dog kun 4 point fra toppen. Jeg spiller i europa league gruppespil hvor jeg har kunne spille op med de store hold og derfor selv kan afgøre om jeg skal gå videre, da jeg ligger godt til i gruppen.

Målet er selvfølgelig at følge op på min 2 plads fra sidste år og gerne vinde ligaen i år. Det gør formentlig at jeg vil kvalificerer mig til CL næste år og der kan komme lidt penge til klubbens svage økonomi.

Tilbage til økonomien så har jeg brugt meget få penge på spillere, jeg har i stedet valgt at bruge dem på lønbudget og hente spillere ind gratis samt at leje de første 2 sæsoner. Denne sæson er der kun 2 lejede spiller på holdkortet og derfor vil der være mindre udskiftning og mere stabilitet.

Der er yderligere snak om klubben måske kan blive overtaget hvor jeg selvfølgelig håber der vil blive skudt lidt flere penge i klubben fremover men selvfølgelig skal gælden også hugges af.
Jeg har fået opgraderet ungdoms trænings faciliteter og har igen anmodet om endnu engang med succes. Jeg vil meget gerne opfostre spillere selv da der allerede er 2 unge danske spillere der er kommet igennem systemet som er ret spændende. En angriber og en offensiv midtbane (Eriksen type)  Udover det har jeg en regens fra elfenbenskysten hvor alle de store klubber byder op mellem 40-60 mio kr dog også afbetaling hvilket vil give mig minimalt beløb at købe for, da jeg kun får 10%.

Jeg har valgt at beholde ham da han stadig har 3 år tilbage og jeg nok skal få muligheden for at sælge ham endnu dyre og måske kan få lidt mere ud af de penge på et senere tidpunkt.

Jeg har aldrig prøvet at vinde en europæisk finale med OB igennem mine mange saves med dem, men det er bestemt et mål jeg  gerne vil opnå. Jeg har før spillet finale mod Barcelona i CL men tabte tros jeg dominerede kampen.

Man føler sig lidt ambuteret når man har gang i et spændende save og med den viden om man ved den kan være en lang proces før man får sin computer igen eller får penge retur.. Men jeg vil i hvert fald følge med herinde  O0Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Gilly 06 Dec 2016, 21:05
Well, mit OB-save sluttede pr. 25. april 2019.. Som sagt inden sæsonen var jeg meget utilfreds med bestyrelsens håndtering af klubben, og jeg var også til mange samtaler hen over efteråret/vinteren, men både Swansea, Lazio, Stoke, Fiorentina og Gladbach lod det blive ved samtalen.. Til sidst faldt jeg dog over CSKA Moskva havde fyrret Yuriy Kalitvintsev, da de med 7 kampe tilbage kun lå 6'er - 21 point fra mesterskabet og 15 point fra det sjove selskab. Dog kun 4 fra EL, så der er stadig mulighed for Europæisk bold i 19/20-sæsonen. Jeg takkede ja til udfordringen..

Jeg efterlod OB i fin forfatning. 1'er i grundspillet - 4 point foran FCK, 16 foran FCM og 21-25 foran de resterende hold. Derfor havde jeg også med 4 kampe igen sikret mig sølvmedaljerne som minimum; Jeg var dog kommet 2 point efter FCK på daværende tidspunkt. I Pokalturneringen ventede en semifinale mod ACH. På transfersiden havde jeg hentet en japansk forsvar, Seita Ouchi, som jeg nu ser om jeg ikke kan lokke til Rusland, sammen med stortalentet Kasper Olesen (Regen).. Ellers var det et helt stille vindue jeg havde i OB i sommers.

Klubben fik godt nok nye ejere i starten af april (2 uger før jeg forlod jobbet), men der havde længe været snak om Hemmingsen ville overtage min plads. Det endte med at jeg kunne blive i klubben, men min kontrakt udløb ved sæsonafslutning, og jeg havde intet hørt om en forlængelse.. Derudover skød de ikke rigtig flere penge i klubben, så jeg følte ingen trang til at blive.. Så mit OB-eventyr slutter her :)


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: anders100 07 Dec 2016, 22:51
Citat af: lejones 03 Dec 2016, 19:42


Det virker til du får solgt til nogle gode beløber, er det kontant eller er det afbetaling og klausuler ? Hvordan ser økonomien ud efterhånden? Og hvor mange % får du af dine spillersalg?

Oftest er det cirka halvdelen med det samme og den anden halvdel over 12 eller 24 måneder.

Lønbudgettet er hele tiden på grænsen, og kører også for det meste med røde tal der - men økonomien er fin. Lige nu er der 125 millioner på bundlinjen, og har cirka 40 millioner til transfers. Jeg får 55 procent af transferindtægter.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: anders100 08 Dec 2016, 00:02
Efter en mindre pause de sidste 4-5 dage, er jeg nået frem til starten på 4. sæson.

Desværre blev der endnu engang en større udskiftning i truppen, end planen ellers var.

Min keeper Ortola ville gerne væk, og samtidig var Rønnow billig i Brøndby. Ortola blev solgt for 25 millioner, og Rønnow blev hentet for 3,5 millioner. Lasse Vigen var egentlig tilfreds i klubben, men fik forhandlet Watford op til 60 millioner, hvor 40 af dem var med det samme og de sidste 20 over 12 måneder. Det kunne jeg ikke sige nej til. Jeg hentede Angelino til venstreback i City for 4,5 millioner, og kort efter bød Stuttgart 25 millioner på Jorginho. Har hentet Besar Halimi i Mainz for 16 millioner som erstatning for Vigen, der så betyder, at Tesfaldet bliver rykket tilbage på den centrale midtbane, mens Halimi kommer ind på den offensive. Kadrii er også på vej væk, da Reading har budt 40 millioner, hvilket også var for godt ti at sige nej. Især efter at Verbic er hentet permanent, og han gjorde det bedre i sidste sæson. Har overvejet Duelund i Molde(FCM) som erstatning for Kadrii.

Jeg har droppet de sædvanlige 3-4 lejeaftaler, så jeg manglede også et par spillere til forsvaret. Det blev til Romagna i Juventus og Rasmus Nicolaisen i FCM samt en lejeaftale med en højreback i City.

Ronnøw (Radza, Køhler - regen og egen avl)
Granli (Mccann - regen fra City) - Sanneh (Romagna) - Thelander (Nicolaisen) - Angelino (Hansen - regen og egen avl)
Colkett (Benjamin Hvidt)
Tesfaldet Tekie (Hvidt, Colkett, Desler)
Verbic (Duelund - forhåbentligt - Hassan) - Halimi (Emre Colak, Tesfaldet) - Sisto (Hassan, Desler)
Lie Skålevik (Chkilite - regen - Kammersgaard - regen og egen avl)

Jeg ville gerne have lidt flere danske spillere i startopstillingen, men de er svære at få fat på til en ordentlig pris og løn. Forhåbentlig kan jeg få fat i Duelund.

Jeg har solgt for 160 millioner i transfervinduet, og med Kadrii på vej væk, så bliver det til 200 millioner. Til sammenligning har jeg hentet for cirka 65 millioner. Det er langt højere, end det burde være, men har brug for kvalitet, når mine bedste spillere bliver solgt.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: anders100 09 Dec 2016, 14:22
4. sæson er overstået. Jeg formåede at klare mig igennem kvalen til Champions League, hvor jeg slog Sarajevo og Hapoel på vejen. I ligaen fik jeg hurtigt et komfortabelt forspring, som jeg alligevel - næsten - formåede at smide væk.

I Champions League trak jeg United, Inter og PSV. Det startede med 0-0 hjemme mod PSV, 3-1 nederlag ude mod United og 2-1 nederlag ude mod Inter, inden det vendte. Jeg vandt returkampen mod Inter på hjemmebane med 1-0, og vandt så den efterfølgende kamp mod PSV med 3-2 på udebane. Efter det var jeg reelt videre som 2'er, da United havde gjort rent bord, og jeg var tre point foran Inter men bedre indbyrdes. I sidste gruppekamp blev det til et 3-0 nederlag hjemme mod United. Bayern blev så trukket i 1. knockout runde, og efter 0-0 hjemme tabte jeg 1-0 ude. Det var trods alt over forventning, at jeg i første omgang kom videre fra gruppen, og bagefter kun tabte 1-0 samlet til Bayern.

I ligaen havde FCK smidt 12 point til mig efter de første 10-11 kampe, men en imponerende stime med 20 sejre og 4 uafgjorte, lå de et point foran mig, inden jeg mødte dem på hjemmebanen i andensidste spillerunde i mesterskabsgruppen. Det blev til en 3-2 sejr, og med en 3-1 sejr i sidste spillerunde ude mod Brøndby blev titlen genvundet. Pokalen blev også sikret for første gang med en finalesejr mod FCK.

Spillerværdierne steg markant efter sæsonen, hvilket nok hænger sammen med, at Danmark er nummer 9 på koefficient listen. Lie Stålevik steg f.eks. fra 15 til 45 millioner i værdi, og fik ham solgt til Bologna for 90 millioner kroner. Med 123 mål i 165 kampe total fordelt over fire sæsoner gjorde han også en fin figur i klubben. Tesfaldet Tekie blev ved med at være utilfreds, og da hans værdi også blev tredoblet, satte jeg ham til salg, og Hamborg endte med at købe ham for 60 millioner. Thelander er den tredje og sidste spiller, der er og bliver solgt. Han røg for 48 millioner til Salzburg. Thierry Ambrose blev hentet som erstatning for Stålevik til 27 millioner i City. Nogueira blev hentet for 19 millioner og erstatter Thelander. Derudover er Duelund hentet til fra Molde for 3 millioner, Mukhtar i Benfica for 4,5 millioner, Mike Jensen i Ajax for 4 millioner, en ung regen til midtbanen for 20 millioner samt Iversen i Leicester som backup for Rønnow i målet

Sæsonens første kamp var mod AGF hvor jeg startede med at komme bagud 1-0 efter 12 minutter, hvorefter jeg scorede otte mål fra det 21. minut til det 44. minut. Otte mål på 23 minutter. Blandt andet fem mål af Ambrose. Siden er det blevet til 6 sejre og en uafgjort med fem point ned til FCK på andenpladsen efter otte kampe. I Champions League er jeg endt i gruppe med Besiktas, Inter og Tottenham. Tottenham har taget titlen de seneste to år.

Lønningerne begynder efterhånden at nærme sig FCKs. Har årlige lønudgifter for 108 millioner, mens FCK har for 118 millioner. Hvis FCK før som hidtil i spillet, så henter de gerne 3-4 spillere på transfervinduets sidste dag - som jeg er ved nu. Økonomien er på næsten 500 millioner, og med 120 millioner til transfers og 700k i overskud på lønbudgettet, så er det ikke noget problem - tværtimod. Med 120 millioner plus på salg kontra køb, så får jeg nok heller ikke brugt dem.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: anders100 11 Dec 2016, 20:09
5. sæson blev den bedste hidtil. Ligaen gik vi ubesejret igennem med 30 sejre og 6 uafgjorte, hvilket var nok til at ende 14 point foran FCK. Målscoren var også 111-21, så en overlegen sæson i ligaen. Næste skridt er succes i Champions League eller Europa League. Holdet er så stærkt, at ligaen skal vindes hver sæson, selvom FCK gør deres for at presse på. De var kun tre point efter inden slutspillet.

Ambrose blev sæsonens spiller med 41 mål i 30 kampe, så beslutningen om at sælge Lie Stålevik var vist ok. Mukhtar gjorde det også fint med 16 mål og 9 assist, Halimi med 11 mål og 10 assist, Sisto med 9 mål og 11 assist og Verbic med 5 mål og 10 assist. Så de offensive spillere gjorde det udmærket i ligaen. Forsvaret var også stærkt med Sanneh, Yao og Nogueira der roterede i det centrale forsvar, og Angelino og Cissako på backerne.

I Champions League slog jeg endnu engang Inter ud af gruppespillet med sejr både ude og hjemme mod dem, så en sejr mod Besiktas var nok, selvom jeg tabte ude mod dem og både hjemme og ude mod Tottenham. I første knockout runde trak jeg City. Jeg holdte nullet i begge kampe mod City, og efter 210 minutter stod den stadig 0-0, så det endte i straffesparkskonkurrence, hvor det desværre blev til et nederlag på 4-3. Så endnu engang blev første knockout runde endestationen, men det lover godt for den nye sæson. Pokalturneringen blev vundet igen.

Af transfers har jeg solgt Nogueira for 100 millioner, og hentede i stedet en ung argentinsk regen på fri transfer, som jeg havde fulgt et stykke tid. Mine talentspejdere giver ham alle 4-5 stjerner i potentiale. Jeg fik også solgt et talent fra egne rækker, som ellers stod til at tage over for Angelino på venstre back, hvis han skulle blive solgt. Derby bød på min regen, og efter flere afviste bud, fik jeg forhandlet dem op på 100 millioner, som jeg ikke kunne sige nej til. Kiggede ligaen igennem for unge danske regens til venstre back uden held, så i stedet blev det en norsk regen, som forhåbentlig kan tage over om et par sæsoner. Rilwan Hassen lod jeg gå på fri transfer, og fik hentet en dansk regen ind fra Juventus til kanten. 22 år og kostede 22 millioner. Har også ledt efter noget konkurrence til Verbic på venstrekant, så valget faldt på Moussa Doumbia, der kom på en fri transfer fra Rostov. I min søgning efter unge danske regens, fandt jeg en ung angriber i Midtjylland. 4-5 stjerner i potentiale, men skulle også betale 23 millioner for ham.

Et af de mere rolige transfervinduer op til en ny sæson med seks nye spillere og tre solgte. Jeg har afvist høje bud på flere af mine spillere, men det kan godt ske, at der bliver solgt et par stykker, hvis buddet er rigtigt. Truppen er efterhånden også så bred, at der ikke er stort behov for en erstatning - medmindre det er Rønnow eller Ambrose, der bliver solgt.

Den sidste venskabskamp inden sæsonen starter ude mod FCK skal til at spilles. Opdaterer indlægget, når CHL gruppespillet er trukket.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 12 Dec 2016, 11:03
Citat af: anders100 11 Dec 2016, 20:09
5. sæson blev den bedste hidtil. Ligaen gik vi ubesejret igennem med 30 sejre og 6 uafgjorte, hvilket var nok til at ende 14 point foran FCK. Målscoren var også 111-21, så en overlegen sæson i ligaen. Næste skridt er succes i Champions League eller Europa League. Holdet er så stærkt, at ligaen skal vindes hver sæson, selvom FCK gør deres for at presse på. De var kun tre point efter inden slutspillet.

Ambrose blev sæsonens spiller med 41 mål i 30 kampe, så beslutningen om at sælge Lie Stålevik var vist ok. Mukhtar gjorde det også fint med 16 mål og 9 assist, Halimi med 11 mål og 10 assist, Sisto med 9 mål og 11 assist og Verbic med 5 mål og 10 assist. Så de offensive spillere gjorde det udmærket i ligaen. Forsvaret var også stærkt med Sanneh, Yao og Nogueira der roterede i det centrale forsvar, og Angelino og Cissako på backerne.

I Champions League slog jeg endnu engang Inter ud af gruppespillet med sejr både ude og hjemme mod dem, så en sejr mod Besiktas var nok, selvom jeg tabte ude mod dem og både hjemme og ude mod Tottenham. I første knockout runde trak jeg City. Jeg holdte nullet i begge kampe mod City, og efter 210 minutter stod den stadig 0-0, så det endte i straffesparkskonkurrence, hvor det desværre blev til et nederlag på 4-3. Så endnu engang blev første knockout runde endestationen, men det lover godt for den nye sæson. Pokalturneringen blev vundet igen.

Af transfers har jeg solgt Nogueira for 100 millioner, og hentede i stedet en ung argentinsk regen på fri transfer, som jeg havde fulgt et stykke tid. Mine talentspejdere giver ham alle 4-5 stjerner i potentiale. Jeg fik også solgt et talent fra egne rækker, som ellers stod til at tage over for Angelino på venstre back, hvis han skulle blive solgt. Derby bød på min regen, og efter flere afviste bud, fik jeg forhandlet dem op på 100 millioner, som jeg ikke kunne sige nej til. Kiggede ligaen igennem for unge danske regens til venstre back uden held, så i stedet blev det en norsk regen, som forhåbentlig kan tage over om et par sæsoner. Rilwan Hassen lod jeg gå på fri transfer, og fik hentet en dansk regen ind fra Juventus til kanten. 22 år og kostede 22 millioner. Har også ledt efter noget konkurrence til Verbic på venstrekant, så valget faldt på Moussa Doumbia, der kom på en fri transfer fra Rostov. I min søgning efter unge danske regens, fandt jeg en ung angriber i Midtjylland. 4-5 stjerner i potentiale, men skulle også betale 23 millioner for ham.

Et af de mere rolige transfervinduer op til en ny sæson med seks nye spillere og tre solgte. Jeg har afvist høje bud på flere af mine spillere, men det kan godt ske, at der bliver solgt et par stykker, hvis buddet er rigtigt. Truppen er efterhånden også så bred, at der ikke er stort behov for en erstatning - medmindre det er Rønnow eller Ambrose, der bliver solgt.

Den sidste venskabskamp inden sæsonen starter ude mod FCK skal til at spilles. Opdaterer indlægget, når CHL gruppespillet er trukket.


Spændende save du har gang i.
Klubbens økonomi må da efterhånden være fantastisk med alle de mio. Du hiver ind på spiller salg. Hvordan ser den anslået værdi ud samt gælden?

Har du fået større stadion eller nyt?

Men der er vel efterhånden ikke de store udfordringer udover CL


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: anders100 12 Dec 2016, 13:37
Citat af: lejones 12 Dec 2016, 11:03
Spændende save du har gang i.
Klubbens økonomi må da efterhånden være fantastisk med alle de mio. Du hiver ind på spiller salg. Hvordan ser den anslået værdi ud samt gælden?

Har du fået større stadion eller nyt?

Men der er vel efterhånden ikke de store udfordringer udover CL

Jeg har en transfergæld på 84 millioner, men ellers er gælden væk. Økonomien er næsten 600 millioner, og med et underskud på cirka 7-8 millioner om måneden, så opvejer præmiepenge og spillersalg det. Økonomien er kun blevet bedre for hver sæson, selvom jeg har underskud hver måned. Pengene for CHL gruppespil, præmiepenge og spillersalg er rigeligt lige nu, hvor lønningerne ikke er højere.

Har spurgt bestyrelsen flere gange om et større stadion, og endelig lykkedes det mod slutningen af femte sæson. Så det bliver udvidet med cirka 2000 pladser.

Anslået værdi er 1,31 milliarder og en plads som nummer 62 i verden.

Ligaen er ikke længere en udfordring. Er på 52 kampe nu som ubesejret. I Champions League endte jeg i gruppespil med Atl. Madrid, Monaco og Zenit. Atletico slog jeg 4-2 i Odense, og næste kamp er Zenit ude.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 12 Dec 2016, 15:10
Citat af: anders100 12 Dec 2016, 13:37
Jeg har en transfergæld på 84 millioner, men ellers er gælden væk. Økonomien er næsten 600 millioner, og med et underskud på cirka 7-8 millioner om måneden, så opvejer præmiepenge og spillersalg det. Økonomien er kun blevet bedre for hver sæson, selvom jeg har underskud hver måned. Pengene for CHL gruppespil, præmiepenge og spillersalg er rigeligt lige nu, hvor lønningerne ikke er højere.

Har spurgt bestyrelsen flere gange om et større stadion, og endelig lykkedes det mod slutningen af femte sæson. Så det bliver udvidet med cirka 2000 pladser.

Anslået værdi er 1,31 milliarder og en plads som nummer 62 i verden.

Ligaen er ikke længere en udfordring. Er på 52 kampe nu som ubesejret. I Champions League endte jeg i gruppespil med Atl. Madrid, Monaco og Zenit. Atletico slog jeg 4-2 i Odense, og næste kamp er Zenit ude.


Anslået værdi på 1,3 Mia er satme meget for en dansk klub:

Men Spændende at se hvor stor klubben kan blive, hvis du forsætter mange år endnu. Mon ikke det kan blive til nyt station på et tidspunkt. Er det stadig samme bestyrelse eller er der kommet en ny til?


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: anders100 12 Dec 2016, 15:34
Der er kommet en ny bestyrelse.

Nu ved jeg ikke, hvor længe jeg fortsætter i OB. Jeg vil gerne lidt længere i Champions League, men manglende konkurrence i ligaen gør det mindre interessant. Jeg bliver nok i et par sæsoner endnu, og ser hvor klubben er der. Så kan det godt ske, at jeg tager til en anden klub.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 13 Dec 2016, 11:17
Citat af: anders100 12 Dec 2016, 15:34
Der er kommet en ny bestyrelse.

Nu ved jeg ikke, hvor længe jeg fortsætter i OB. Jeg vil gerne lidt længere i Champions League, men manglende konkurrence i ligaen gør det mindre interessant. Jeg bliver nok i et par sæsoner endnu, og ser hvor klubben er der. Så kan det godt ske, at jeg tager til en anden klub.


Er bestyrelsen bedre end den gamle så?


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: anders100 13 Dec 2016, 14:45
Citat af: lejones 13 Dec 2016, 11:17
Er bestyrelsen bedre end den gamle så?

Det er sgu meget det samme. Har ikke oplevet nogen forskel. Økonomien var også god, inden der kom ny bestyrelse.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Guldbrand 15 Dec 2016, 19:00
Efter en mindre pause, så er jeg i fuld gang med mit OB save igen, hvor jeg skal jagte mit 3. mesterskab på stribe..

I ligaen er jeg nået 13 kampe frem og fører med to point ned til Brøndby på andenpladsen. Jeg er ubesejret, men fik på trods af det, en lidt skidt start med en del uafgjorte resultater og gør det som sådan stadigvæk. 8 sejre og 5 uafgjorte er det indtil videre blevet til. Jeg har en rigtig stærk defensiv, men det kniber lidt i offensiven og det er uden tvivl noget der skal gøres noget ved snart.

I Champions League er jeg videre til gruppespillet efter sejre over Flora, Dinamo og SK Rapid Wien. I Gruppespillet er jeg havnet i en hård gruppe med Chelsea, AS Monaco og Shakhtar og er også efter de to første kampe uden point. - Desværre lidt ærgerligt taget i betragtning, at jeg har præsteret godt i begge kampe og faktisk var dominerende i hjemmekampen mod Monaco der blev tabt med 0:1.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: anders100 18 Dec 2016, 23:08
(http://i64.tinypic.com/vrpzxg.png)
(http://i66.tinypic.com/331zyw6.png)

Efter at være røget ud i første knockoutrunde i 19/20 og 20/21, kom jeg til kvartfinalen i 21/22. Nu i 22/23 sæsonen blev det så til titlen. Ambrose med 18 mål undervejs, og 63 mål og 18 assist i alle turneringer i 43 kampe.

(http://i64.tinypic.com/rkahk2.png)


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: anders100 19 Dec 2016, 18:08
(http://i68.tinypic.com/2czu8ib.png)

Taktikken.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 24 Dec 2016, 08:32
Så sluttede min 3 sæson.
Jeg fik endelig mit mesterskab i hus. Jeg røg dog ud af Cuppen allerede i kvartfinalen og i Europa league sluttede jeg som nr 3 i gruppen. Vil sige jeg faktisk gjorde det ret godt mod både Valencia og Hamburg som jeg kun tabte meget smalt til. Plzen kørte jeg over begge gange.

Nu er jeg ved at forbedrede mig til den nye sæson er kommet over venskabs kampene. Jeg er i kval til Champions league.

Jeg har indtil videre hentet thierry ambrose på fri efter han har været lejet ud til mig. Så har jeg hentet baskim kadrii, Daniel Høegh. 2 gamle kendinge som jeg begge har fået på fri transfer og som tæller som egen avl.
Jeg har også hentet Jeppe Højbjerg som erstatning til sten gryteburst.

Regner stadig med der vil ske en del i transfer vinduet.
Målet er selvfølgelig at vinde ligaen igen. Men også at komme i gruppespillet i CL


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 30 Dec 2016, 17:55
Var så tæt på at gå videre fra CL gruppen her i min 3 sæson. Jeg sluttede med 8 point hvor jeg spillede sidste kamp om at gå videre mod Anderlecht jeg skulle bare vinde og var også foran men så scorede de selvfølgelig til sidst.
Så jeg røg i EL i stedet. Mon ikke der også er større chance for at vinde den  O0


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 23 Jan 2017, 08:32
Jeg er nu igang med min 4 sæson med OB og det har kun gået en vej.
Har vundet mesterskabet de seneste 2 sæsoner og sidste år vandt jeg også pokalen.

De seneste 2 år kvalificerede jeg mig til CL. Det glippede dog i år play-OFF endte så i EL i stedet. Allerede efter 4 gruppe kampe var jo videre og spiller min sidste kamp i gruppen mod Braga som ligger nr 1. Vinder jeg kampen går jeg videre som 1.

Klubben er økonomisk godt kørende efter nogle gode salg de seneste sæsoner. I denne sæson solgte jeg min store stjerne i forsvaret selvom han nu også  var blevet egen avl. Fik et bud der løb på 70 mio her og nu og 52 mio i klausuler. Bestyrelsen accepterede og jeg tænkte det var et fair bud, samt spilleren også gerne ville prøve kræfter med noget større..

Jeg har henter 3 spændende angriber denne sæson. Danny ings, richairo zivkovic, Theo walcott.
De 2 første har været fenominale indtil videre..

Jeg har spillet en rigtig god sæson, dog er FCK alligevel foran som bare har været vildt gode indtil videre. De har kun tabt til mig.
Håber dog stadig at vilde ligaen. Men jeg går benhårdt efter EL i år, det er målet.

Danmark ligger godt i rangeringen så næste år er der direkte hold i CL samt et kval hold til CL også. Så selvom jeg nu ikke skulle vinde ligaen, er der stadig mulighed for CL bold..


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 06 Feb 2017, 09:22
Efter den hidtil mest interessante sæson i mit OB save, står jeg uden en eneste titel.

Da jeg ikke kvalificeret mig til CL og derfor skulle spille EL. Valgte jeg at gå benhårdt efter den da det nok er langt mere sandsynligt end CL.

Og ja jeg nåede faktisk helt frem til finalen hvilket var helt fantastisk . I finalen skulle jeg så møde Milan og det endte med et 0-1 nederlag efter en meget jævnbyrdig kamp.

Jeg smed ligaen og Cuppen i håb om sejr i EL og derfor endte jeg helt uden titler. Men jeg synes det var klart den mest spændende sæson.. og nå ja Danny ings røg også lige ud i starten af sæsonen på overdrevet korstbånd. Ude 10-12 måneder  :t:


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 14 Feb 2017, 08:45
Jeg er så småt kommet igang med min 6 sæson.

Jeg endte på en anden plads sidste sæson, så det betød jeg skulle ud i CL kval og der slog jeg galatasaray og skulle så møde man City. Som forventet havde jeg ikke det store at stille op mod dem. Og derfor kunne den danske liga ikke stille op med 2 hold i CL gruppespil.
Pengene havde været super gode ved deltagelse i CL. Men jeg er faktisk ret tilfreds med at ende i EL, da der er større chancerne at vinde den. Jeg har tænkt at prøve at fuldende det eventyr fra sidste sæson hvor jeg nåede finalen. Denne gang skal jeg bare vinde.

Op til den nye sæson, har jeg forsøgt mig med en ny taktik 4-2-3-1 da jeg gerne ville prøve at have kanter/indvendige angriber. Men måtte hurtigt erkende at min nuværende taktik er langt bedre 4-3-1-2.

Jeg ligger pt på en 2 plads 1 point efter Midtjylland efter 8 kampe.

Økonomisk går det strygene, jeg køber spillere billige og sælger videre med stor profit.
Jeg har 170 mio stående til at bruge på spillere og et lønbudget på 4 mio, hvor af jeg kun bruger 2,6 lige nu.

Jeg ser en stor fremtid for klubben og vil blive ved med at bygge på.Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: QuesT 18 Feb 2017, 20:50
Var der nogen der oplevede at Mikkel Desler blev jagtet so vildt?

Hen er pt. utilfreds på 5 måned men har vil lavet 2 kasser på 18 minutter, man han er sur over at være her.

Nogen der har gode råd, for for at sige det mildt, så er han ham jeg bygger holdet op om..


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 05 Mar 2017, 08:39
Jeg er så småt igang med sidste fase i 6 sæson.

Ligger pt nr 1. Med 1 point ned til AGF og er i kvartfinalen i EL.
Det er vigtigt at vinde ligaen i år, da jeg ikke har vundet den de seneste 2 år
Udover det så håber jeg selvfølgelig at nå finalen i EL i år igen, men denne gang vil jeg vinde den.

Jeg har fået tilbud om en masse jobsamtaler i store klubber, som jeg har afvist gang på gang.
Der kom dog for nylig et fra Barcelona, og den samtale tog jeg til. Jeg fik svaret godt på alle spørgsmål. Valgte dog at jeg først ville tiltræde efter sæsonen, da jeg mente at jeg ville gøre sæsonen færdig i OB.
Valget faldt dog på Wenger.

Jeg er at finde i OB næste sæson også


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 12 Mar 2017, 08:16
6 sæson er afsluttet.

Det blev til en sejr i superligaen samt pokalen.
Udover det nåede jeg til semi finalen i EL hvor jeg i første kamp vandt 4-2 over Tottenham, men så tabte jeg så 4-0 på udebane. Havde eller håbet på at nå finalen som sidste år.

Jeg er godt træt af kamp programmet er så stramt den sidste måned som gør at man får svært ved at vinde det hele. Der er ikke taget højde for at en dansk klub kan nå langt i Europa. I hvert fald ligger de sidste 4-5 liga kampe, med 2 dages mellemrum.
Forstår samtidig heller ikke hvorfor de kampe ikke bliver rykket. Det har jeg da før oplevet at nogle kampe bliver flyttet.

Når det så er sagt så var det alt i alt en super sæson. Nu skal der spilles CL. I næste,
Så må vi se hvad jeg kan gøre der.Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: TimBolin 07 Maj 2017, 00:23
Nogle der kan smide deres taktik op? Har nu prøvet 2 save hvor jeg bliver fyret omkring vinter tid. Har prøvet Guldbrands 4-1-4-1 og en 4-3-3. Dog fungerer intet.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 13 Maj 2017, 18:56
Citat af: TimBolin 07 Maj 2017, 00:23
Nogle der kan smide deres taktik op? Har nu prøvet 2 save hvor jeg bliver fyret omkring vinter tid. Har prøvet Guldbrands 4-1-4-1 og en 4-3-3. Dog fungerer intet.


Jeg spiller 4-3-1-2


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: TimBolin 15 Maj 2017, 10:27
Citat af: lejones 13 Maj 2017, 18:56
Jeg spiller 4-3-1-2Kan du sende ss af instruktioner og spillerinstruktioner?


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 30 Maj 2017, 17:16
Citat af: TimBolin 15 Maj 2017, 10:27
Kan du sende ss af instruktioner og spillerinstruktioner?Ja det kan jeg godt, men kan ikke lige huske hvordan jeg laver ss


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 17 Jun 2017, 08:14
Har lige solgt min 19 årige midtbane spiller for 270 mio plus 30% af næste salg. Det må siges at være en god handel


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Arsrea 19 Jun 2017, 01:37
Citat af: lejones 17 Jun 2017, 08:14
Har lige solgt min 19 årige midtbane spiller for 270 mio plus 30% af næste salg. Det må siges at være en god handel

Hold da op, det er godt gået!


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Gilly 04 Jul 2017, 20:24
Efter utallige forsøg er det lykkes at komme i gang med et OB-Save..

Min ambition var egentlig at gå langsomt og mere realistisk til værks, i og med at det formegentlig bliver mit sidste save i FM17. Planen var at holdet skulle undgå nedrykning de første to år, og så arbejde sig opad - lidt ligesom den udfordring klubben står overfor i virkeligheden. Men til det viste taktikken sig at være lidt for effektiv. Ved vinterpausen er jeg placeret som nummer 5 - 4 point fra 7. pladsen. Holdets store profil har heddet Rasmus Festersen, der med 12 scoringer er placeret som nummer 2 på topscorerlisten. I den anden ende har AK skabt sig som en præmenstruel pige og udeblevet for to træninger - Så han skulle meget gerne være fortid på Fyn i Januar.

Min egentlige plan var at de første år skulle gå til oprydning i truppen og Falkesgaard, Lund, KEP, Tingager, Barrett, Jens-Jakob, Greve, Edmund og Festersen var alle tiltænkt at skulle forlade holdet indenfor 2 år. Den plan har dog ændret sig kraftigt og lige nu er det kun Falkesgaard og Lund der forlader ved kontraktudløb, mens Edmund desværre brækkede benet og derfor stadig er 50/50. Ellers har både Greve, Tingager og Barrett gjort det glimrende når de får chancen, mens Festersen og KEP har været rygraden på holdet. Eneste indkøb var Kristoffer Tønnesen for 600K - Han var egentlig fjerdevalg men det var ikke muligt at lave økonomiske forsvarlige kontrakter med de tre ønsket.

Apropos indkøb har jeg besluttet at følge LLM-ånden og må kun handle ud fra hvad der bliver tilbudt til mig og hvad mine spejdere kan finde. Forhåbentlig kan det bevare realismen, nu hvor det går lidt bedre end først forventet. Det har også betydet en stor opgradering af staben og en håndfuld talentspejdere rejser Skandinavien og Nordeuropa tyndt for at finde den næste OB-Spiller. Planen er at finde en balancegang mellem OB's gamle og nye strategi. Stort fokus på talentarbejdet spædet til med nogle udenlandske profiler - Dog uden det tager overhånd. Lige nu er Julius Eskesen det eneste "sikre" talent, så jeg håber der kommer noget spændende ind til marts!


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Gilly 24 Jul 2017, 15:37
4. pladsen blev bevaret gennem hele sæsonen, om end først sikret i sidste spillerunde af Mesterskabsslutspillet. Da Brøndby så samtidig snuppede bronzen og Pokalturneringen betød det en Play-off kamp mod Randers om at komme i Europa League 1. kvalifikationsrunde. Desværre faldt holdet helt igennem og tabte 3-0 på hjemmebane og muligheden glippede.

Sommerens transfervindue forløb yderst smertefrit - Ja, faktisk gik det ganske glimrende. Eneste minus var at økonomien ikke rakte til at få lappet alle huller, men vi fik fyldt nogle af dem. Falkesgaard tog til FCM (Vinteropdatering), mens kontrakten med Oliver Lund ikke blev forlænget. I august blev kontrakten ophævet med Joao Pereira og Mathias Thrane, mens Anders K Jacobsen (Der ikke scorede et eneste mål i hele sæsonen) tog til Ufa og Joan Simun Edmundsson tog til Ramat, da der ikke var plads til ham efter hans skade. Jacob Buus blev sidste mand der forlod holdet for et symbolsk beløb til Syrianska. Ind kom Helenius (Vinteropdatering), mens mine talentspejdere fandt Abdi Ibrahim (1,5 Millioner) til at styrke den defensive midtbane i Viking og Jeppe Andersen der ikke fik forlænget hans aftale med nedrykkerne fra Esbjerg. Sidste handel var Mahatma Otoo (185K) fra den tyrkiske 2. division. Otoo levede op til forventningerne og blev holdets topscorer med 15 mål i 32 kampe.

Sæsonen 17/18 forløb sig meget lig den forgange sæson, hvor vi midtvejs fik etableret os i Mesterskabsgruppen og holdt placeringen hele vejen igennem. Gummiben til sidst betød at vi var centimeter fra at smide bronzemedaljerne, men Horsens havde ligeledes gummiben og vi sikrede os den nederste plads på podiet - 12 point efter AaB. Nedrykningen gik til Vendsyssel (Der fik 2 point i hele Grundspillet) - Begge mod Viborg der sjovt nok også rykkede ned. Esbjerg strøg med ekspresfart tilbage i Superligaen, mens Vejle slog de grønblusede i Play-Off Kampene.

Til den kommende sæson skal der lappes flere huller på holdet. Midtbanen og angrebet er nogenlunde stabilt, mens forsvaret desværre er hullet som en si. Tingager, KEP og Tverskov har alle set skidt ud og førstnævnte har ikke fået forlænget sin kontrakt. Istedet er franske Raphael Diarra hentet på fri transfer fra Monaco, som forhåbentlig kan skabe mere stabilitet. Derudover bliver et 19-årig Regen hevet op på førsteholdet, mens jeg så overvejer om KEP har en fremtid i truppen - Hvis ikke skal der findes en erstatning. Derudover skal jeg på jagt efter en højreback, da Ryan Johnson har været eneste mand og Desler har gjort det skrækkeligt når det har været nødvendigt for Johnson at få en pause. Ideelt set vil jeg også gerne have en reservekeeper, da Gryte har været alene på posten hele sæsonen. Og så skal de profiler der forlader holdet erstattes - Til alt det er der kun 5,5 millioner, så hullet bliver formegentlig stadig ikke lappet helt..


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Arsrea 25 Jul 2017, 18:15
Hvordan er OB's økonomi i spillet? Har du fået et lidt større budget til anden sæson, efter du kom i top 6?


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Gilly 26 Jul 2017, 11:31
Citat af: Arsrea 25 Jul 2017, 18:15
Hvordan er OB's økonomi i spillet? Har du fået et lidt større budget til anden sæson, efter du kom i top 6?


Det meste af transferbudgettet gik til lønkroner, og størstedelen (90%) af spillersalg gik til klubkassen, så økonomien er ikke stærk. Alligevel lavede jeg et overskud på små 10 millioner i 17/18-sæsonen, primært pga. af 6 millioner der blev skud ind af investorer da økonomien var træg. I løbet af de to første sæsoner har jeg haft et månedligt underskud på maks 8 millioner (Som regel mindre), men det bliver så udlignet af præmiepenge fra Superligaen samt sponsorater først på sæsonen. Men for at svare på spørgsmålet; Nej, budgettet er ikke til de store udvidelser (Jeg har faktisk kun det 7. højeste budget).

Til gengæld har jeg haft et helt fantastisk Europa League-run her i 3. sæsons indledning, hvilket har skudt 21,5 millioner i klubkassen indtil videre. Superligaen har så haltet bagefter, men jeg tror på at økonomien med sådan en succes begynder at se markant bedre ud næste år - Og også kan holde til forbedringer, hvis jeg kan få kæmpet mig tilbage i Top 6.

[img ]http://oi66.tinypic.com/34ziomb.jpg[/img]


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Arsrea 26 Jul 2017, 15:08
Gode resultater i Europa indtil videre må man sige!


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Gilly 27 Jul 2017, 12:53
Så kender man OB igen.. Ved vinterpausen efter 22 kampe ligger vi nummer 13, med kun 21 point. En frygtelig halvsæson er overstået og det kunne dårligt være gået meget værre. Det hele sejler og det er kun nyindkøbet Raphael Diarra der holder niveauet højt, men ene mand er det en umulig situation. Absolut intet har fungeret og vi er blevet kørt over af middelmådige modstandere. Det er helt forfærdeligt.

I Europa League var det lige modsat, indtil Superligaeffekten satte ind. Vi endte i gruppe med Roma, Austria Wien og Dinamo, og noget overraskende slog vi Roma 2-1 på udebane i den første kamp, for herefter at tabe de næste 5. Oh Well, jeg havde heller ikke forventet at nå så langt, så det var ikke ligefrem fordi vi var synderknuste.

Nu venter der en virkelig spændende og udfordrende forårssæson. Enten bliver der kæmpe udskiftning i løbet af januar eller også venter jeg til sommer. Der har løbende været rygter om at klubben skulle have nye ejere, så jeg frygter at hele transfervinduet bliver bremset af disse forhandlinger, hvilket efterlader mig rimelig lammet. Om ikke andet kan økonomien dog godt klare de dårlige præstationer i Superligaen, men spørgsmålet er hvor længe bestyrelsen kan. Målet er selvfølgelig at få den europæiske plads gennem kvalifikationen, hvilket lige nu kræver at jeg henter Lyngby på 10. pladsen - 4 point for os. Hvis spillet bare er lidt bedre på den anden side af jul, er der i hvert fald forhåbninger for et sjovere forår!

Update:
Et halvt år senere endte det hele lykkeligt alligevel.

Ganske rigtigt blev det meste af januar brugt på forhandlinger om klubben som selvfølgelig ikke ledte til noget. Da jeg endelig fik lov til at folde mig ud, havde jeg kun tre dage. Jeg bad derfor klubben om at skrive kontrakt med den finske landsholdsspiller Mostagh Yaghoubi, som Jesper Hansen så gjorde til klubbens bedst betalte - Men han har så sandelig også levet op til det. For foråret var alt hvad efteråret ikke var. I løbet af de fire sidste Superligakampe kæmpede holdet sig op på 10. pladsen ved at hente 7 point, hvilket også var nok til at forlænge min kontrakt med yderligere to år. I Nedrykningsgruppe A, blev jeg parret med Esbjerg, Lyngby og Vejle og da jeg hentede 13 point i de 6 kampe beholdte jeg 2. pladsen og satte kursen mod Europa. Her slog jeg først Randers med 3-1 samlet, inden Midtjylland blev sendt tilbage til heden med 4-2 samlet. I sæsonens sidste kamp ventede Aab som blev slagtet 4-1 og dermed bookede Ådalen en billet til Europa League Kvalifikationsrunde 1 igen i år. I pokalturneringen kom jeg helt til finalen inden FCK besejrede mig 2-0.

På transferfronten kommer der også til at ske lidt. Planen er at bygge en ny stamme op, eftersom den jeg havde de forgange år faldt helt igennem. Den nye stamme kommer til at bestå af Mikkel Kallesøe og Raphael Diarra i forsvaret, Mostagh Yaghoubi og Jonas Kjær (Regen) på midten og Helenius på toppen. Om end jeg ikke har tænkt mig at sælge resten af truppen, så vil jeg lytte til tilbud. Ind er også kommet Melker Hallberg på Fri Transfer fra Udinese til at styrke midtbanen. Ud er indtil videre gået (Alle på fri transfers):
Rasmus Festersen
Jeppe Andersen
Mathias Greve
Izunna Uzochukwu
Jacob Barrett Laursen


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Svartovich 28 Jul 2017, 16:56
Flot at du fik vendt bøtten, Gilly! Jeg prøver at starte op med OB senere i dag. Har du nogle gode råd til første sæson?


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Gilly 28 Jul 2017, 19:42
Citat af: Svartovich 28 Jul 2017, 16:56
Flot at du fik vendt bøtten, Gilly! Jeg prøver at starte op med OB senere i dag. Har du nogle gode råd til første sæson?

Den er svær.. Jeg brugte selv 7-8 forsøg på at finde en taktik, hvor jeg ikke blev savet over, heriblandt en normal 4-4-2 og en skæv 4-3-2-1, med Desler som bred midtbane og Greve som indvendig angriber til venstre. Men den eneste der lykkedes var den smalle 4-1-3-2, som så holdt i 2 år. Her til den nye sæson er jeg gået over til 3-5-2, men det har OB bestemt ikke truppen til i første sæson.

Tønnesen var et fint og billigt pickup til venstrebacken og har netop solgt ham videre for små 20 millioner + 25% af næste salg til Aston Villa. Han var lidt svingende (formegentlig pga af alderen), men overall en rigtig god og billig løsning til venstrebacken. Ellers synes jeg faktisk at truppen er fin som den er til første sæson, hvor jeg som regel har Top 8 som ambitionen, hvilket bestemt kan lade sig gøre.

Hvis du bruger en 10'er vil jeg klart anbefale at få udviklet Greve. Han fik minimalt med spilletid i de tre år han var hos mig - for det meste som dybdeliggende angriber eller på den centrale midtbane, men han udviklede sig faktisk pænt og med okay stats, da hans kontrakt udløb. Hvis han fik mulighed for at udvikle sig mere, tror jeg han kunne blive en ganske fornuftig spiller de første år.

Ellers er der ikke så meget talent. JJT udviklede sig ikke på trods af spilletid, om end han har én eller to kampe i løbet af sæsonen, hvor han virkelig bare brænder igennem, men det er bare ikke nok. Eskesen, Jørgensen og Molberg har ikke rigtig niveauet synes jeg - de to førstnævnte igen fordi jeg ikke spiller med en 10'er. Så du skal nok krydse fingre for nogle pæne regens, men der plejer altid at komme et par fornuftige spillere :)


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: lejones 30 Jul 2017, 09:28
Jeg er igang med min 9 sæson i OB.

Alt er gået strygene de senere år, men kæmpe plus på kontoen økonomisk, grundet meget store spiller salg og nogle super europæiske år. Klubben har været rig i en del år, tæt på en 1 mia i markedsværdi.

Efter denne sæson træder vi ind på det helt nybyggede stadion. Hvilket har revet en ordenlig luns af pengene i klubben, samt jeg har købt dyre spillere med høje lønninger inden denne sæson, da flere af nøgle spillerne krævede oprustning. Det har desværre resulterer i en usund og usikker økonomi igen. Klubben er "kun" 360 mio værd nu. Og det skal der rettes op på i den kommende sæson. Der skal sælges lidt også skal der igen satses på unge spillere.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Svartovich 30 Jul 2017, 14:46
Citat af: Gilly 28 Jul 2017, 19:42
Den er svær.. Jeg brugte selv 7-8 forsøg på at finde en taktik, hvor jeg ikke blev savet over, heriblandt en normal 4-4-2 og en skæv 4-3-2-1, med Desler som bred midtbane og Greve som indvendig angriber til venstre. Men den eneste der lykkedes var den smalle 4-1-3-2, som så holdt i 2 år. Her til den nye sæson er jeg gået over til 3-5-2, men det har OB bestemt ikke truppen til i første sæson.

Tønnesen var et fint og billigt pickup til venstrebacken og har netop solgt ham videre for små 20 millioner + 25% af næste salg til Aston Villa. Han var lidt svingende (formegentlig pga af alderen), men overall en rigtig god og billig løsning til venstrebacken. Ellers synes jeg faktisk at truppen er fin som den er til første sæson, hvor jeg som regel har Top 8 som ambitionen, hvilket bestemt kan lade sig gøre.

Hvis du bruger en 10'er vil jeg klart anbefale at få udviklet Greve. Han fik minimalt med spilletid i de tre år han var hos mig - for det meste som dybdeliggende angriber eller på den centrale midtbane, men han udviklede sig faktisk pænt og med okay stats, da hans kontrakt udløb. Hvis han fik mulighed for at udvikle sig mere, tror jeg han kunne blive en ganske fornuftig spiller de første år.

Ellers er der ikke så meget talent. JJT udviklede sig ikke på trods af spilletid, om end han har én eller to kampe i løbet af sæsonen, hvor han virkelig bare brænder igennem, men det er bare ikke nok. Eskesen, Jørgensen og Molberg har ikke rigtig niveauet synes jeg - de to førstnævnte igen fordi jeg ikke spiller med en 10'er. Så du skal nok krydse fingre for nogle pæne regens, men der plejer altid at komme et par fornuftige spillere :)


Tak for rådene! Jeg startede op med en 5-2-1-2 taktik, og hentede kun et par gratis danskere ind til en lav hyre. Fik to overbevisende sejre mod Silkeborg og Lyngby, så en dejlig start på sæsonen. Ved ikke helt hvad det er, men spillet har ikke helt fanget mig endnu, men håber det kommer.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Gilly 30 Jul 2017, 21:46
I Ådalen er OB for alvor begyndt at ligne et tophold. En dårlig periode i slutningen af transfervinduet betød, at jeg gik tilbage til min 4-1-3-2, men med fokus på at være langt mere boldbesiddende end tidligere. Og siden da, er det blevet til 14 sejre i 16 kampe og en førsteplads at overvintre på - 2 point foran FCK, der dog har en kamp i baghånden. Ambitionen er Top 2 (Hvilket jeg lige nu har 7 points forspring), som giver en CHL-billet til 3. runde. Herfra er ambitionen et europæisk gruppespil af den ene eller anden art.

På transferfronten skete der en hel masse i sommeren 2019.
Ind:
Melker Hallberg, Udinese (Fri)
Kristian Riis, FCM (1,2 Mio.)
Patrick Kpozo, AIK (6 Mio.)
Nicklas Strunck, FCN (1,5 Mio.)
Jens Odgaard, Lyngby (8 Mio.)
Kjetil Haug, Man City (Fri)
Marcus Tullberg, Lyngby (2,5 Mio.) (Lejet ud til Vejle med det samme)
Ved ikke lige helt hvor mange af dem der er Regens

Og her i vinterpausen hentede jeg så en defensiv midtbane, eftersom jeg skiftede taktik. Olivier Kemen, Lyon (2,75 Mio.)

Ud:
Rasmus Festersen (Fri)
Jeppe Andersen (Fri)
Mathias Greve (Fri)
Izunna Uzochukwu (Fri)
Jacob Barrett Laursen (Fri)
Kristoffer Tønnesen, Aston Villa (19 Mio.)
Abdi Ibrahim, Krylja Sovetov (1,5 Mio.)

Mikkel Kallesøe og Raphael Diarra har været helt outstanding i min højre forsvarsside, og spiller begge med gennemsnit på over 7,4. Resten af truppen leverer også stærke præstationer, og angriberne supplere hinanden godt, således at der altid er mindst en der er garant for mål i 2-3-4 kampe i streg. Hallberg, Kpozo, Strunck og Odgaard har været stærke indkøb, selvom sidstnævnte lige skulle bruge 6 kampe på at komme i gang, men siden er det blevet til 8 mål i 8(9) kampe. Desværre har Riis og Haug skuffet gevaldigt, og Riis er blevet lejet ud her til vinter, og jeg forventer egentligt han ryger videre til sommer. Haug har stadig potentiale, men det kræver han gør det bedre.

Efter 3-4 forsøg (Blandt andet af kroatere og andre skæve eksistenser) lykkedes det at få klubben solgt. De nye ejere har ikke ændret noget som helst, andet end forventningerne om at bruge unge spillere, så jeg frygter lidt at de ikke vil forbedre ungdomsfaciliteterne, når jeg engang får råd til dette. Men ellers er der hverken kommet flere eller færre penge til klubben, hvilket ærgre mig lidt. Havde gerne set jeg havde fået maltesiske ejere ligesom Viborg har i mit save, som er gået fra oprykker til et lønbudget på 95 millioner årligt i denne sæson. De ligger dog stadig nummer 11, men det er primært fordi det er spillere som Christian Jakobsen og Mikkel Rygaard som de belønner med kontrakter på 13 millioner årligt.. Hvem der dog bare havde de penge  :)
Citat af: Svartovich 30 Jul 2017, 14:46
Tak for rådene! Jeg startede op med en 5-2-1-2 taktik, og hentede kun et par gratis danskere ind til en lav hyre. Fik to overbevisende sejre mod Silkeborg og Lyngby, så en dejlig start på sæsonen. Ved ikke helt hvad det er, men spillet har ikke helt fanget mig endnu, men håber det kommer.

Jeg bliver som regel først fanget når første sæson går på hæld. Så jeg kender godt følelsen  O0 Men stærk start! Tror aldrig det er lykkedes mig at starte med to sejre i sæsonens første to kampe med OB.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Guldbrand 30 Jul 2017, 22:20
Jeg er også i gang med et nyt save med OB, og jeg er kommet yderst fornuftigt fra start.

Spillet blev ikke helt som forventet, da jeg havde en ambition om at hente mange af de samme spillere som sidst jeg spillede med OB. Men da det var fra før den nyeste update med transfers, så var ingen af de spillere til rådighed, så allerede fra spillets start var jeg sat lidt ud på et sidespor..

Pre season gik resultatmæssigt godt, men jeg måtte desværre se bort fra mine to primære center forsvarer Jeppe Tverskov og Kenneth Emil Petersen der var ude i sæsonens første 6-7 kampe pga. skader. Jeg så mig derfor nødsaget til at hente en spiller til det centrale forsvar, hvor Israel Puerto blev hentet på fri transfer. Også til den centrale midtbane har jeg hentet en kortsigtet løsning i 35 årige Goran Sukalo på en fri transfer, da jeg savnede en ekstra spiller i fraværet af Izunna, som er skadet fra spillets start.

Sæsonen er som sagt gået yderst fornuftigt, hvor jeg efter ni kampe ligger på en tredjeplads i en tæt top. FC Nordsjælland fører ligaen med 21 point. Brøndby kommer efter med 19 point og så ligger jeg side om side med Randers hver især med 18 point. De to forhåndsfavoritter FCK og FCM er kommet rigtig skidt fra start, og ligger henholdsvis nr. 6 og nr. 11.

Jeg har satset lidt på egne talenter, hvor specielt Alexander Molberg har fået masser af spilletid i fraværet af Tverskov og Kenneth Emil Petersen. 7 kampe har han startet inde og leverert fornuftige præstationer, hvilket har gavnet hans udvikling godt. Han er dog blevet skubbet lidt i baggrunden igen, efter at de er kommet tilbage fra deres skader. Men han har bevist, at jeg godt kan tør bruge ham i nogle af kampene fremadrettet - og jeg tror at han er værd at satse på til fremtiden.


Titel: Sv: Odense Boldklub
Oprettet af: Arsrea 01 Aug 2017, 08:42
Citat af: Guldbrand 30 Jul 2017, 22:20
Jeg er også i gang med et nyt save med OB, og jeg er kommet yderst fornuftigt fra start.

Spillet blev ikke helt som forventet, da jeg havde en ambition om at hente mange af de samme spillere som sidst jeg spillede med OB. Men da det var fra før den nyeste update med transfers, så var ingen af de spillere til rådighed, så allerede fra spillets start var jeg sat lidt ud på et sidespor..

Pre season gik resultatmæssigt godt, men jeg måtte desværre se bort fra mine to primære center forsvarer Jeppe Tverskov og Kenneth Emil Petersen der var ude i sæsonens første 6-7 kampe pga. skader. Jeg så mig derfor nødsaget til at hente en spiller til det centrale forsvar, hvor Israel Puerto blev hentet på fri transfer. Også til den centrale midtbane har jeg hentet en kortsigtet løsning i 35 årige Goran Sukalo på en fri transfer, da jeg savnede en ekstra spiller i fraværet af Izunna, som er skadet fra spillets start.

Sæsonen er som sagt gået yderst fornuftigt, hvor jeg efter ni kampe ligger på en tredjeplads i en tæt top. FC Nordsjælland fører ligaen med 21 point. Brøndby kommer efter med 19 point og så ligger jeg side om side med Randers hver især med 18 point. De to forhåndsfavoritter FCK og FCM er kommet rigtig skidt fra start, og ligger henholdsvis nr. 6 og nr. 11.

Jeg har satset lidt på egne talenter, hvor specielt Alexander Molberg har fået masser af spilletid i fraværet af Tverskov og Kenneth Emil Petersen. 7 kampe har han startet inde og leverert fornuftige præstationer, hvilket har gavnet hans udvikling godt. Han er dog blevet skubbet lidt i baggrunden igen, efter at de er kommet tilbage fra deres skader. Men han har bevist, at jeg godt kan tør bruge ham i nogle af kampene fremadrettet - og jeg tror at han er værd at satse på til fremtiden.

Altid spændende når du spiller med OB!


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010