FmFreaks

Football Manager 2016 => Klubsøgning og -erfaring => Emne startet af: mads_madsen 15 Sep 2016, 10:18Titel: Millwall F.C
Oprettet af: mads_madsen 15 Sep 2016, 10:18
Efter en lang periode uden lysten og tiden til FM, er den endelig tilbage! (ihvertfald lysten)
Jeg har gået det sidste stykke tid og tænkt på hvem jeg skulle starte med, og valget er faldet på Millwall F.C. - et hold jeg aldrig tidligere har været. Når jeg starter et game med LLM hold, er det vigtigt at klubben har en historie bag sig, således jeg kan forelske mig i klubben og spillet.
I dette tilfælde er det fansene og det drabelige opgør mod West Ham United jeg har forelsket mig i. Og så har de tidligere haft store spillere som Teddy Sheringham, Dennis Wise og Sam Allardyce - jeg håber at Millwall igen, under min ledelse, kan opfostre så store spillere.

Jeg glæder mig til at komme igang med spillet!  :D
Er der andre der ude der har prøvet kræfter med Millwall? Forslag til spillerkøb/salg og taktikker modtages med kyshånd  :)


Titel: Sv: Millwall F.C
Oprettet af: Broen13 15 Sep 2016, 10:48
Lyder spændende med valg af klub! :) Har heller ikke selv haft dem, men følger helt sikkert med pga. historie, Teddy (Man U!! <3) og berygtede fans.

Skriv endelig hvordan det går dig! ;)


Titel: Sv: Millwall F.C
Oprettet af: mads_madsen 16 Sep 2016, 20:49
Halvvejs igennem sæsonen ligger jeg på en dejlig 1. plads med 3 point ned til Bolton. Den helt store profil har været den unge Fred Onyedinma - han har allerede nu tiltrukket interesse fra mange store klubber, bla. Newcastle. Det er heldigvis lykkedes mig at skrive ny kontrakt med ham, så forhåbentlig der er lidt ro på ham resten af sæsonen :-)
Det lykkedes mig at leje Jack Rodwell for sæsonen, og han ejer den centrale midtbane for mig. Ligeledes lykkedes dig mig at sprænge mit lønbudget og hente Dimitar Berbatov ind - KÆMPE fejl. Hold kæft han spiller skidt, og er lige pt 3. angriber for mig.
Om et par uger skal jeg spille 3. runde i FA Cuppen på selveste Anfield - det bliver fedt! :-D


Titel: Sv: Millwall F.C
Oprettet af: mads_madsen 16 Sep 2016, 22:12
BOOOOOM! Liverpool blev sendt ud af FA Cuppen med et 3-1 nederlag! ENDELIG fik jeg lidt tilbage af Berbatov - han lavede de 2 afgørende scoringer.


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010