FmFreaks

Football Manager 2016 => Blogs => Emne startet af: Polaken 08 Aug 2016, 20:30Titel: Smilets by
Oprettet af: Polaken 08 Aug 2016, 20:30
Smilets by


I alt for lang tid, har smilet været vendt til sure, triste mundvige i Aarhus. Ikke siden 1996 har man vundet en pokal. Mange har prøvet, mange har fejlet, kun få vist sporadiske tegn på bedre tider. Presset et stort i smilets by, noget mange har måttet sande.

Smilet skal tilbage til Aarhus, og derfor har jeg overtaget styringen af AGF. AGF skal tilbage til toppen af dansk fodbold, og blive stabiliseret der.

[img width=300 height=150]https://billedeupload.dk/images/Uco1W.png[/img]

Info om spillet

Database: Jeg har hentet en opdatering hvor Kasper Junker og Alexander Jovanovic er en del af truppen. De resterende nye ansigter er ikke en del af truppen.

Lande:
Belgien, Danmark, England, Frankrig, Tyskland, Island, Italien, Holland, Norge, Spanien & Sverige.


Titel: Sv: Smilets by
Oprettet af: Polaken 08 Aug 2016, 21:37
Smilet skal som tidligere nævnt tilbage på læberne i Aarhus. Og det skal det ud fra følgende taktikker:

Offensiv (https://billedeupload.dk/images/5U2S.png) – Bruges i kampe hvor jeg er favorit, og forventer at dominere kampene.

Standard (https://billedeupload.dk/images/DCmNk.png) – Min primære taktik, som både bruges ude og hjemme. Jeg vil som udgangspunkt benytte mig af denne taktik, og ændre i forhold til kampens forløb.

Defensiv (https://billedeupload.dk/images/sWlpZ.png) – Denne bruges i slutningen af kampen, hvor et resultat skal forsvares hjem.

Fælles for alle tre taktikker er, at de er bygget op omkring den fleksible instruks.

Der er lang vej igen inden truppen kan alle tre taktikker, men ting tager tid, og derfor acceptere jeg også de fejl der måtte opstå i begyndelsen. Vi skal lære at kravle førend vi kan gå.


Titel: Sv: Smilets by
Oprettet af: Polaken 11 Aug 2016, 12:50
Optakten til den nye sæson er overstået, og vores optaktskampe forløb egentlig okay, jeg fik det ud af dem som jeg ønskede.

Venskabskampe (https://billedeupload.dk/images/Ioi2H.png
)

Sæsonen er også gået i gang, og det er startet over al forventning, og jeg må rose spillerne for deres kynisme og rolighed. Vores varierede taktikker er også kommet til deres ret her, og det har klart været en fordel, at kunne ændre vores spillestil, alt efter hvordan kampen forløber. Og vi har langt fra lært taktikkerne endnu, så jeg glæder mig til at se hvor det ender.

(https://billedeupload.dk/images/yezog.png
)

Ligatabel (https://billedeupload.dk/images/VAp7Z.png
)

Jeg har også forstærket mig op til denne sæson. To nye ansigter er stødt til truppen. En Nigeriansk midterforsvar som skal kæmpe om spilletid med primært Djamal, da Backman er fast styrmand nede bagved.

Alexander Juul blev solgt for 3 mio. og da han havde lange udsigter til spilletid blev han skudt afsted. Ind er hentet islandsk blod som skal dække af for Dino.

Transfers (https://billedeupload.dk/images/n5Mo.png
)

Azubuike (https://billedeupload.dk/images/7mUOb.png
)

Snorrason (https://billedeupload.dk/images/KTwkb.png)


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010