FmFreaks

Football Manager 2016 => Blogs => Emne startet af: Wester 03 Aug 2016, 08:58Titel: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 03 Aug 2016, 08:58
[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztd4TK5Q81Seps4/giphy.gif[/img]

De fleste danske fodboldfans kender historien i Brøndby IF, lige fra klubbens guldalder op igennem 90erne til den totale nedsmeltning i årene efter Laudrup, hvor hans afløser Rene Meulensten udtalte: ”Brøndby is a very sick patient requiring immediate attention” – Og Meulensten fik ret. Og klubbens fans har virkelige fået en lektie i hvad ordene i medgang og modgang betyder.

[float=right][img ]https://s32.postimg.org/ahzw5c6s5/krogh.jpg[/img][/float]
Nu vil jeg ikke forsøge, at bilde jer ind at jeg er verdens største BIF fan, for det er jeg ikke. BIF har dog altid været mit hold i Danmark lige fra jeg som 13-årig fældede en tåre, da Rudi Völler sænkede BIF i UEFA semifinale. Og jeg var jeg da også i en kort årrække medlem af Brøndby support, hvor jeg sammen med en kammerat rejste land og rige rundt for at følge holdet, hvor vores højdepunkt uden tvivl var da Mogens Krogh scorede i de døende minutter mod AGF i 1996.

Det er dog længe siden, at jeg var klædt i de blå gule farver og sang med på lægterne. Nu er jeg vel det, som man kalder tv fan og jeg må indrømme, at jeg ikke får set alle klubbens kampe. Jeg ser dog de fleste og har da også haft sønnen med på Brøndby stadion. Men som med så meget andet, så forsvinder passionen lidt med alderen.

Og i FM har jeg aldrig haft et godt forhold til BIF og den danske liga. Jeg mindes ikke i alle mine år som FM-gamer, at jeg har fuldført et ordentlig savegame i Danmark. Det kan også bare være, at jeg er glemsom. Nå men pointen er, at jeg ikke ligefrem forbinder gode savegames i FM med den danske superliga. Men nu skal det være! Nu vil jeg gennemfører et seriøst savegame med et dansk hold og holdet bliver selvfølgelig BIF. Men først! Så vil jeg lige et smut til Smukfest. Så det må vente til i næste uge…


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: QuesT 03 Aug 2016, 09:58
Jeg er helt klart med på denne blog.

Og bare rolig det er ikke på grund af holdet, men manden bag :)


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Dehli 03 Aug 2016, 16:04
Hjerteklubben + dig som blogger Wester, det skal jeg bestemt ikke gå glip af :D


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 09 Aug 2016, 15:24
[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztd4TK5Q81Seps4/giphy.gif[/img]

#1 - Målsætning

Ligesom spillerne har brug for restitution i et tæt kampprogram i FM, så skulle min krop også lige have pause i et par dage efter Smukfest. Nu er ferie dog slut og virkeligheden indtræder. Det betyder, at tiden til mit BIF save også er kommet.

Som nævnt har jeg aldrig rigtig gjort mig i Danmark, så jeg har lidt svært ved at vide, hvad mine forventninger skal være. Så jeg har ikke nogen forkromet målsætning med at BIF skal vinde CHL eller noget i den stil. Den er noget mere ydmyg end det: Bring BIF tilbage til toppen af dansk ved at vinde 2 mesterskaber i streg. Derefter må vi se, om jeg stadig er motiveret for at spille i den danske liga eller om det var det.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: whapz 09 Aug 2016, 15:49
Hvorfor skal alle blogs handle om BIF? Jeg er ikke glad ved det!

Men det holder mig nu ikke fra at læse med ;)


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 09 Aug 2016, 16:18
Godt I læser med..

Ja nu er der lidt succes på vestegnen, så vælter vi ud af skabet..


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: szukizek 09 Aug 2016, 19:04
Super godt med en Brøndby blog :-D

spiller du med en transfer opdatering eller?? og har du nogen ide om hvordan du vil gribe det taktiske an ? om det bliver din egne ide eller om du vil prøve at spille lidt som de gør her under Zorninger ??


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 10 Aug 2016, 07:20
Tror jeg spiller med senest officielle update..

Taktikken kommer jeg ind på senere..


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 10 Aug 2016, 07:20
[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztd4TK5Q81Seps4/giphy.gif[/img]

#2 – Infrastrukturen

Når man er vant til at spille i det engelske og ofte med Man Utd, så skal man lige vænne sig til de mindre forhold, der er i Superligaen. Noget så simpelt som at samle et nogenlunde fornuftigt trænerteam om holdet, det er en kæmpe opgave, især når man ikke ved, hvor man skal lede. Jeg vil dog understrege at:

Jeg ønsker ikke råd og vejledning til spillere, trænere mm.

Jeg er yderst tilfreds med den trup, som jeg råder over og den gennemgår jeg senere. Jeg har derfor valgt kun at købe ind, hvis der bliver solgt og jeg sælger ikke billigt ud. Det er sikkert et kæmpe selvmål ikke at købe spillere, da talenterne nok skal hentes i første sæson men jeg aner ikke hvor jeg skal lede og hvem man normalt satser på i Superligaen.

Jeg vælger i stedet at kigge på klubbens infrastruktur, hvor jeg i første omgang skal have min stab på plads. Derefter skal der bruges penge på bedre faciliteter. Jeg satser på, at en god organisation bag holdet er vejen frem. Problemet pt. er at jeg allerede har max. kapacitet af trænere i forhold til det klubben ønsker og de vil ikke udvide staben. Svaret er, at jeg kun har været i klubben i kort tid og de mener vi har så rigeligt! Jeg er uenig men må kæmpe mig vej. Jeg har derfor valgt, at sende en del fra B-holdet ned på u19 og frigive en stor del amatørspillere, så arbejdsbyrden for min stab kan blive reduceret.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 10 Aug 2016, 09:49
[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztd4TK5Q81Seps4/giphy.gif[/img]

#3 – Den bedst tænkelige start

Nu skærer jeg ikke alle fans over en kam, for jeg ved godt at BIF har nogle af de værste i blandt sig. Faktisk en af grundene til jeg meldte mig ud af fangruppen. Det jeg bare siger er, at agf virkelig godt kan være med på den front. Godt nok er min fedeste oplevelse på stadion dengang Morgens Krogh scorede mod gf men den værste oplevelse er ligeledes mod dem. Ikke pga. resultatet men pga. nogle paphjerner. Historien er som følger:

Vi kunne ikke få billetter til BIF afsnittet på Århus Stadion, der var udsolgt. Så vi røg på familieafsnittet og tog neutralt tøj på og forholdte os nogenlunde i ro. Vi kom dog til at juble ved en BIF scoring, det var dumt! For efter kampen stod der tre kæmpe tosser og ventede på os ved udgangen og da vi gik forbi dem, så gav de min kammerat en syngende lussing og spyttede på os. Der gik vi i blandt familier og var helt rolige. Ingen gjorde noget eller sagde noget, heller ikke vagterne som ellers stod en meter fra os. De fulgte efter os i et godt stykke og råbte af os, spændte ben og truede os på det groveste. Hele vejen igennem forholdte vi os roligt og ville bare gerne væk derfra. Flere vagter stod bare og så på og ingen gjorde noget, heller ikke da vi henvendte os til en. Hans svar var bare: Så må I jo vælge et andet sted at sidde næste gang. Det var først da vi kom forbi en politimand, at vi fik en hjælp til at komme væk.

Efter den hændelse har jeg virkelig hadet agf. Og jeg er stadig rystet over, at man ikke kan tage på stadion på ”neutralt” afsnit uden at blive forulempet. Jeg kunne til dels forstå det, hvis vi selv havde spillet op og opført os som tosser men vi var helt rolige hele vejen undtagen ved scoringen. Det skal siges, at det ikke var første eller sidste gang jeg har oplevet noget lignende. Jeg har set det på mange danske stadions også på Vilfort Park desværre. Det er dog blevet bedre med tiden men tilbage i 90erne var det virkelig slemt!

Nå men tilbage til FM hvor jeg skulle møde netop gf på Århus Stadion i min Superliga debut. Og jeg var tændt! Det er bare en kamp jeg ikke må tabe. Jeg vil hellere vinde den end mod fck i Parken. Og efter en tæt og intens kamp kunne jeg heldigvis ånde lettet op, jeg hev en 1-0 sejr hjem på mål af Hjulsager. På et gennemspillet angreb helt efter mine taktiske hensigter, så jeg var mere end tilfreds.

[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Zte87HLi9XMGUiQ/giphy.gif[/img]Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: HulkOmaniA 10 Aug 2016, 11:30
følger klart med her Wester! Spændende at du prøver den danske liga


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 12 Aug 2016, 21:07
[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztd4TK5Q81Seps4/giphy.gif[/img]

#4 – Det taktiske

Jeg har ingen anelse om hvilke taktiske tiltag, der virker i Superligaen, så på den måde er jeg på bar bund. Jeg har mere set på truppen og derefter set på hvilke taktikker, som jeg havde på lager og som matchede spillermaterialet nogenlunde. Der valgte jeg min seneste 4-4-2 taktik pakke. En taktik pakke med tre forskellige formationer som dog minder om hinanden, hvad angår spillemønstre og spillerroller.

Oprindeligt er denne pakke designet til Man Utd og indeholdte nogle faste holdinstruktioner, hvor der var sat ekstra fokus på højt tempo, højt pres og stor kreativitet men med alt ære og respekt for BIF og den danske Superliga, så tror jeg, at det skal holdes en smule mere simpelt. Spillernes kvalitet er nok ikke helt til det, så jeg holder mig uden om ekstra holdinstruktioner og kører tingene standard i stedet. Det giver også en større fleksibilitet, som jeg tror der er mere brug for i BIF end i Man Utd hvor man er favorit i næsten alle kampe.

Taktikkerne er bygget op omkring det fleksible system og ved at holde mig fra holdinstruktioner, så er det holdet overordnet mentalitet, der bestemmer tilgangen og det giver mig en del flere strenge at spille på. Jeg kan på den måde benytte alle mentaliteter uden problemer og tage en mere pragmatisk tilgang til tingene. De tre formationer ser således ud:

[img ]https://s10.postimg.org/b5clzhna1/tac.jpg[/img]Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 13 Aug 2016, 07:15
[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztd4TK5Q81Seps4/giphy.gif[/img]

#5 – Truppen 2015/16

Hvad transfer angår, så har det måske været det mest dødssyge transfervindue nogensinde i FM. Jeg solgte Frederik Holst til portugisiske Nacional da Madeira for 500k £ og som erstatning hentede jeg tyske Patrick Ochs på en free transfer. Ja og det var det. For som tidligere nævnt så er jeg tilfreds, med den trup jeg står med. Jeg er sikker på, at den kan kæmpe med i toppen af ligaen. Pengene skal i stedet gå til at bygge en god stab op og give faciliteterne et nøk op. Så jeg kommer ikke til at have spenderbukserne på i denne sæson.

Mit store problem er dog Daniel Agger, som startede med en lang skade, så kom han tilbage og nåede to kampe. Så tog han med landsholdet og er lige kommet skadet tilbage og er ude i 4-5 uger. Så mit centrale forsvar er sårbart. Så sårbar at jeg satser på, at midtbanebanemanden Rodolph Austin kan omskoles og spille fast dernede.


[img ]https://s9.postimg.org/n7qihddwv/agger.jpg[/img]


Som nævnt så går jeg ikke på sindssyg shoppetur men jeg er dog nødtvunget til at tænke i afløsere for Elmander og Albrechtsen, som begge forlader klubben efter sæsonen. Jeg har valgt ikke at forny deres kontrakter, da alderen trykker og jeg hellere vil satse på yngre folk. Derudover kunne jeg godt bruge en klasse angriber men de hænger jo ikke ligefrem på træerne og samtidig kunne en stabil central forsvar også være brugbart. Så i løbet af denne sæson så spejder jeg efter 4 nye folk, to angribere og to til det centrale forsvar som gerne skulle tilføjes truppen til starten af næste sæson.


Truppen (https://s9.postimg.org/q7sso5r4v/trup.jpg)Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 13 Aug 2016, 21:00
[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztd4TK5Q81Seps4/giphy.gif[/img]

#6 – Slaget om København

Jeg ville selvfølgelig gerne være med i Slaget om Europa men som Superliga hold, så er der laaaangt op til de bedste. Det viste sig da også i årets kvalifikation til Europa League, hvor jeg i den afgørende kval. runde trak Dortmund. Der fik jeg ørene i maskinen og tabte samlet 6-1. De var bare klasser over mit BIF hold, så skuffelsen var ikke voldsom. Jeg vidste det ligeså snart Dortmund kom op af bowlen.

Til gengæld havde jeg helt anderledes forventninger til Slaget om København. fck var nemlig i frit fald og lå nr. 7 i ligaen mens jeg selv var ubesejret og toppede tabellen. Så selvtilliden var stor inden opgøret, selvom jeg selvfølgelig forventede en tæt og intens kamp. Og det blev det. Kampen bølgede frem og tilbage uden nogen af holdene for alvor fik overtaget. Men i det 83. minut trådte kampens spiller Riza Durmisi i karakter og sendte et perfekt indlæg ind på bagerste stolpe, hvor Wilczek kom stormende og nettede til kampens resultat 1-0.


[img ]https://media.giphy.com/media/3oz8xRUdFsZVl2T4mk/giphy.gif[/img]


Stillingen 10. runde (https://s9.postimg.org/4g50cgvrj/stil.jpg)Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Sunbao 14 Aug 2016, 03:51
Man får jo helt lyst til at kaste sig ud et i et spil med Brøndby, havde nu ellers besluttet mig for først at spille igen til fm17 hehe


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 14 Aug 2016, 07:52
[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztd4TK5Q81Seps4/giphy.gif[/img]

#7 – En drømme signing

[float=right](https://s3.postimg.org/t031jwqyb/483035382.jpg)[/float]
Som jeg nævnte i starten af bloggen, så sælger jeg kun ud af mine førsteholdsspillere, hvis prisen er fornuftig. Målet er som minimum at få det dobbelt af spillerens værdi og gerne mere til. Så da Young Boys var klar til at smide 1 mio. £ plus 30 % af profit ved et videresalg af Andrew Hjulsager, så slog jeg til. Ikke fordi Hjulsager ikke havde gjort det godt men prisen var fin og samtidig var David Boysen ved at overtage Hjulsagers plads.

Nå men Hjulsager er så på vej til Young Boys og smutter i vinterpausen. Jeg havde lang tid til at finde en erstatning og flere blev shortslistet og tænke, at jeg ikke skulle lave nogle panik køb. Målet var at lave et gennemarbejdet scouting arbejde inden jeg tog en beslutning.

Mens jeg sad og scoutede rundt og fandt mulige emner, så faldt jeg over en FM16 favorit, Andrija Zikovic (https://s9.postimg.org/dwsj5ze4f/Zikovic.jpg). Jeg var sikker på, at jeg ikke havde en chance for at signe ham men gav et bud alligevel. Partizan godtog et bud på 800k £ plus 400k £ over de næste 24 måneder. Zikovic var også villig til at skrive kontrakt og til min store overraskelse, så var der ingen andre der bød med og nu står jeg så med min FM16 favorit. Det havde jeg sq ikke lige regnet med i BIF. Han ankommer 5. januar 2016.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Grün 14 Aug 2016, 12:32
Hold da kæft, fed signing!


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Guldbrand 14 Aug 2016, 12:49
Rigtig god signing..  O0 Hvad tænker du rent taktisk med indkøbet af ham?  Der skal vel til at justeres lidt i taktikken?


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 14 Aug 2016, 13:41
Ja jeg ved ikke helt hvor jeg skal bruge ham endnu. Overvejer faktisk at omskole ham til angriber. En spiller med hans kvaliteter kunne være fed at have på toppen..


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Gemma 14 Aug 2016, 14:25
Jeg spørger måske en kende banalt her - men det er fordi jeg ikke spiller FM sådan - er det ikke kedeligt altid at købe de samme unge talenter?

PS. så er det rart nok at se dig blive kastet væk fra England. Jeg kigger lidt med.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 14 Aug 2016, 15:22
Havde ikke regnet med at få Zivkovic til United men jo :)


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 15 Aug 2016, 08:16
[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztd4TK5Q81Seps4/giphy.gif[/img]

#8 – Intet nyt fra vestfronten
[float=right][img ]https://s4.postimg.org/3kjgjapot/IMG_5166_web.gif[/img][/float]
Efterårssæsonen er slut og det er gået over alt forventning. Jeg topper Superligaen (https://s3.postimg.org/hna2yikj7/stil.jpg) og har hele 10 point ned til nærmeste forfølger. Så alt i alt er jeg tilfreds med livet i dansk fodbold. Et minus er dog vinterpause, for det er da noget som fanden har skabt i vrede. Sikke en ørkenvandring. ZzzzZZzzz

Jeg sidder hvileløst og trykker på continue knapper. Jeg mister så meget energien med de lange måneder uden turneringskampe. Det er uden tvivl en af grundene til, at jeg sjældent spiller udenfor England. Jeg elsker juleprogrammet i Premier League, hvor kampene kommer som perler på en snor. Egentlig kunne jeg bare gå på ferie men er bange for at misse en vigtig nyhed eller bud på mine spillere. Så jeg kæmper mig igennem.

Af nyheder kan jeg fortælle, at klubben er i gang med at forbedre ungdomsfaciliteterne, hvilket passer ind i den filosofi vi har aftalt fra starten. Hvor jeg vil satse på egne unge talenter samt unge udviklingsspillere. Derudover skal der spilles offensivt fodbold, hvilket jeg lever godt op til. Ellers er der intet nyt fra vestfronten.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: champione 15 Aug 2016, 09:11
OT: Hvad hedder dine grafiske indstillinger?
Det er ret cool! Har leget med indstillingerne - kan ikke få det til at ligne dit, trods kraftig maskine ;-)

Fed blog, lækre detaljer og dejlig klub!

Jeg har lige haft et save med Brøndby, hvor jeg dog mistede motivationen efter 4 sæsoner, med 4 mesterskaber og 2 pokaltitler.
Kig på Gustav Engvall fra IFK Göteborg.
Da jeg rykkede til Montpellier - der var han 95 mill. værd og havde i statistikken i Superligaen mål i hver spillet kamp.
Vi var over 100 mål i 100 kampe.

Han har noget fysik til at være alene på toppen - og giver dig noget tyngde på indlæg. Konge signing.Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: b0nb0n 15 Aug 2016, 12:48
Spændende blog! Vil klart følge med, håber ikke du mister lysten pga. den lange pause :)


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 15 Aug 2016, 15:51
Citat af: champione 15 Aug 2016, 09:11
OT: Hvad hedder dine grafiske indstillinger?
Det er ret cool! Har leget med indstillingerne - kan ikke få det til at ligne dit, trods kraftig maskine ;-)

Fed blog, lækre detaljer og dejlig klub!

Jeg har lige haft et save med Brøndby, hvor jeg dog mistede motivationen efter 4 sæsoner, med 4 mesterskaber og 2 pokaltitler.
Kig på Gustav Engvall fra IFK Göteborg.
Da jeg rykkede til Montpellier - der var han 95 mill. værd og havde i statistikken i Superligaen mål i hver spillet kamp.
Vi var over 100 mål i 100 kampe.

Han har noget fysik til at være alene på toppen - og giver dig noget tyngde på indlæg. Konge signing.Tak... Har spottet ham Engvall og tak for tippet men vil helst undgå hjælp til spillere, trænere mm.

Grafik? har bare helt standard i FM.. Henter aldrig grafik eller nye skins.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 17 Aug 2016, 18:05
[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztd4TK5Q81Seps4/giphy.gif[/img]

#9 – Nye mål

Jeg har spillet 2/3 af sæsonen og jeg er ret suveræn i Superligaen. (https://s3.postimg.org/yq23othrn/stil.jpg) Jeg havde forventet langt mere modstand og jeg er overraskede over, hvor ”nemt” det har været indtil videre. Der skal gå rigtig meget galt, hvis mesterskabet ikke skal ende i Brøndby. Jeg fører ligaen med hele 13 point ned til nærmeste forfølger.

Det er selvfølgelig rart at vinde men som blogskribent, så giver det ikke ligefrem en masse spændingen til bloggen. Jeg må nok revurdere de mål, som jeg havde sat fra starten. For målet med at få BIF tilbage til toppen af dansk fodbold, det virker for nemt og jeg har brug for lidt mere udfordring end det ellers dør min motivation. Mit nye mål er: Kom videre fra gruppespillet i enten Euro eller Champions League. Så må vi se, hvor mange sæsoner det tager og så kan jeg altid udvide derfra. De hjemlige mål er simple, her skal jeg vinde Superligaen hver eneste sæson. Nu har jeg sikkert jinx’et det hele. Nu ender det garanteret med at holdet falder helt fra hinanden.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: szukizek 17 Aug 2016, 23:40
Det bliver en spændende anden sæson du går i møde, både med Chl men også at den nye superliga struktur starter  :)


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 18 Aug 2016, 17:38
[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztd4TK5Q81Seps4/giphy.gif[/img]

#10 – Dansk Mester

[float=right][img ]https://media.giphy.com/media/3o6ZsUFRJ0m5IKtRio/giphy.gif[/img][/float]
Vi skal tilbage til sæsonen 2004/05 for at finde Brøndbys seneste mesterskab. Dengang stod Michael Laudrup i spidsen og under hans ledelse spillede Brøndby den sæson noget sprudlende fodbold. Der har været langt imellem snapsene siden hen. Det begynder dog at se lysere ud på vestegnen men af bitter erfaring, så glæder jeg mig ikke for tidligt. For BIF har godt nok været et galehus de seneste 10 år og lidt mere til.

Til gengæld kan jeg godt glæde mig over det virtuelle liv i Brøndby, hvor mesterskabet er kommet sikkert i hus. Der mangler stadig 4 runder af Superligaen (https://s4.postimg.org/ryktvdu3x/stil.jpg) men jeg er 15 point foran, så pokalen er allerede hjemme. Jeg går mere eller mindre på ferie i de sidste kampe, da de er uden betydning. Jeg vil bare gerne videre og gøre klar til endnu en sæson, hvor jeg forhåbentlig kan spille mig i gruppespillet i enten Euro eller Champions League.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 18 Aug 2016, 21:03
[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztd4TK5Q81Seps4/giphy.gif[/img]

#11 – Velkommen til Brøndby

Jeg er som regel altid godt forberedt på den kommende sæson. Jeg kan bedst lide at have min trup på plads ret tidligt og gerne før sæsonoptakten. Jeg hader hvis der går panik i lortet og jeg ender med at have en ufærdig trup. Det er ikke anderledes i BIF, hvor jeg også er velforberedt og har truppen på plads inden sæsonens første officielle kamp, som er Champions League kval. runde 2 imod svenske Hammerby.

jeg vil kort gennemgå de ændringer, der er sket indtil videre. Vi starter på målmandsposten hvor en ung målmand har meldt sin ankomst. Erild Marku (https://s4.postimg.org/94y6vkm9p/marku.jpg) er en regen der er kom sammen med mine akademispillere tilbage i marts måned, oprindeligt er han fra samarbejdsklubben Næsby. Hans potentiale er stort og han bliver holdets 2. målmand. Rønnow er stadig første valg. 34 årige Mads Toppel er blevet sendt på B-holdet og sat til salg.

[float=right][img ]https://s3.postimg.org/eco5gvudf/boile.jpg[/img][/float]
Til min store ærgrelse havde Riza Durmisi en frikøbsklausul på 1,4 mio. £ og selvom jeg desperat forsøgte at skrive ny kontrakt med ham og få den klausulen fjernet, så lykkes det mig ikke. En frikøbsklausul der blev indfriet af engelske Watford og så stod jeg og manglede en ny venstre back. Her har jeg hentet Nicolai Boilesen (https://s4.postimg.org/3lgpqr04d/boilesen.jpg) på en free transfer. Et byt jeg godt kan leve med, min eneste bekymring er Boilesens skadeshistorik som jeg frygter kan blive et problem. Jeg håber han er over det værste.

I det centrale forsvar har jeg som tidligere nævnt valgt at sige farvel til Martin Albrechtsen og skulle derfor finde en afløser. Valget faldt på den unge svensker Noah Sonko Sundberg (https://s4.postimg.org/sskgknc2l/noah.jpg), hvis potentiale er fornuftigt. Jeg måtte slippe 575k £ for ham, hvilket måske var lidt i overkanten. Jeg forventer han kan tage kampen op med Austin og måske nappe en fast plads i løbet af sæsonen.

På den centrale midtbane er der ikke sket nogle ændringer men det er der på venstre kanten hvor jeg har hentet Corentin Tirard (https://s3.postimg.org/tu4lv3idv/tirard.jpg) på en free transfer. Han og Boysen skal kæmpe om pladsen derude. Det betyder også at jeg rykker Zivkovic over på højre kanten, hvor han og Eriksson skal duellere og mon ikke Zivkovic vinder den duel.

[float=left][img ]https://s3.postimg.org/agxptw537/michu.jpg[/img][/float]
I angrebet har jeg som planlagt sagt farvel til Elmander og Daniel Stückler er også sendt afsted. Der er kommet to nye angribere til. Den ene er et kendt navn og en som jeg anser lidt som et scoop. Jeg har hentet Michu (https://s3.postimg.org/s9ijl7zv7/michu_ss.jpg) på en free transfer og han skal spille fast sammen med Pukki. Som back up for dem har jeg stadig Wilczek og nyindkøbte Gustav Nilsson (https://s4.postimg.org/ea4v04srh/gustav.jpg).

I alt er der 6 nye ansigter i førsteholdstruppen (https://s4.postimg.org/q4rexys9p/trup.jpg), som er lige i overkanten. Og det kan ende endnu værre, for flere af mine spillere er jagtet. Jeg kan bedste lide at holde det på 2-4 spillere. 6 nye spillere kræver lidt mere tid, især når flere af dem ikke kan sproget. Jeg håber deres fodboldmæssige kvaliteter kan bærer dem igennem.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 19 Aug 2016, 09:55
[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztd4TK5Q81Seps4/giphy.gif[/img]

#12 – 5 mio. £

5 mio. £ er ufattelig mange penge for en klub i Superligaen. Så når en klub som Tottenham kommer og smider det på bordet for en af mine spillere, så siger jeg ja tak. Nu kunne man tro at buddet kom på Zivkovic eller en anden af mine store profiler. Det er dog ikke tilfældet. De 5 mio. £ er blevet smidt efter min unge målmand Erild Marku (https://s4.postimg.org/94y6vkm9p/marku.jpg). Det er et tilbud man ikke kan sige nej til.

Egentlig var jeg træt af alle de bud på mine spillere, så jeg satte prisskiltet op på mange af dem. Marku satte jeg til 3,5 mio. £ og tænkte, så kommer der i hvert fald ingen bud på ham. Grunden til det var, at jeg gerne ville holde den trup jeg står med og undgå flere udskiftninger. Så ville jeg åbne op for køb og salg igen til januar.

Men prisskiltet holdte åbenbart ikke Tottenham væk. De bød 2,4 mio. £ og så forsøgte jeg at forhandle og sagde 5 mio. £ og til min store overraskelse så accepterede de. Nu sidder jeg og tænker: Kunne jeg få endnu mere for ham? Men på den anden side så skal jeg vist bare være tilfreds. Det er sq mange penge for en spiller der ikke har spillet en eneste kamp endnu.

Mads Toppel er tilbage som 2. målmand og jeg har ikke bestemt mig for, om jeg skal bruge nogle af de mange mio. på nye spillere eller om jeg skal holde lidt på pengene. Klubbens økonomi (https://s3.postimg.org/ci8w4yc5f/image.jpg) ser i hvert fald rigtig fin ud efter den handel og der er gode penge at handle for og der er 20 dage tilbage af transfervinduet.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 19 Aug 2016, 20:43
[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztd4TK5Q81Seps4/giphy.gif[/img]

#13 – Sig velkommen til…

[img ]https://media.giphy.com/media/l2SpZOANLGZC9NzVu/giphy.gif[/img]Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 19 Aug 2016, 23:55
[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztd4TK5Q81Seps4/giphy.gif[/img]

#14 – Champions League

Mit nye mål er at komme videre fra et europæisk gruppespil. Det kræver i første omgang at man overhovedet kvalificerer sig og i denne sæson gælder det i første omgang Champions League. Som Superliga hold skal man have lidt held i lodtrækningen for at det kan lykkes og det held havde jeg.

[float=left][img ]https://media.giphy.com/media/l2SqaTz9okLvJhw9G/giphy.gif[/img][/float]
Først trak jeg svenske Hammerby som jeg lammetævede med 4-1 hjemme og så burde den være sikkert i hus. Men men men… På udebane var jeg ved at smide det hele væk og kom bagud med 3-0 i det 42. minut. Et resultat der holdte helt til de dødende minutter og det så ud til at jeg skulle ryge ud. Jeg var helt oppe i det røde felt. Det ville være en skandale og smide en 3 måls føring over bord. Pinligt! Mod spil og chancer så lykkes det mig alligevel og gå videre, for i det 88. minut dukkede Gustaf Nilsson op og scorede til slutresultatet 3-1. Mit eneste skud indenfor rammen i hele kampen.

I næste runde skulle jeg møde finske HJK og det blev en overkommelig modstander. Samlede gik jeg videre med 3-0 og var i kontrol hele vejen igennem. Sejren burde have været dobbelt så stor men jeg misbrugte alt for mange store chancer. Det gjorde jeg til gengæld ikke i runden efter, hvor modstanderen var slovenske Maribor. Jeg havde forventet to svære opgør men de havde intet og byde på. 6-1 blev det samlet og dermed er jeg klar til Champions League.

Jeg håber selvfølgelig at jeg kan gøre en god figur og spille mig videre fra gruppespillet. Det bliver dog ufatteligt svært. Jeg er ikke endt i den sværeste gruppe, for jeg kunne være endt i gruppe med Real, Bayern og Ajax eller i en anden gruppe med Barcelona, Man City og Lyon. Jeg endte dog i gruppe med Porto, Olympiakos og Monaco, hvilket i sig selv bliver svært nok.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Grün 20 Aug 2016, 14:30
Kunne man få lov til at se en vurdering af Dolberg Wester? :d


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 20 Aug 2016, 15:47
Citat af: Grün 20 Aug 2016, 14:30
Kunne man få lov til at se en vurdering af Dolberg Wester? :d


(https://s3.postimg.org/h869kv9gj/Dolberg.jpg)

(https://s4.postimg.org/unjt3bkj1/Dolberg_report.jpg)


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 20 Aug 2016, 21:24
[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztd4TK5Q81Seps4/giphy.gif[/img]

#15 – Et sats

Jeg star foran min Champions League debut med BIF. Modstanderen er Monaco på udebane. Alt er på plads og jeg er ganske tilfreds med min trup og tror på min A-kæde (https://s3.postimg.org/s8rqlkmzn/A_k_den.jpg) kan lave en overraskelse eller to i dette gruppespil. Jeg er nu også tilfreds med min B-kæde (https://s4.postimg.org/ui63yznal/B_k_den.jpg) men helt samme kvalitet, det har den ikke og det har jeg lige fået bevis for.

Det er jo sådan af mærkelige årsager, at man åbenbart skal spille søndags kamp i Superligaen også selvom man har onsdags kamp i Champions League. Så to sølle dage imellem kampene er hvad man har. Så jeg tog et sats og stillede med B-kæden i søndagens Superligakamp mod FC Nordsjælland på hjemmebane. Det gik ikke godt. Jeg måtte indkassere sæsonens første nederlag i ligaen. Det bliver nok hverken første eller sidste gang at Champions League kommer til at koste lidt på den hjemlige front.

Superliga Stillingen (https://s4.postimg.org/vndkoekpp/stil.jpg)Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 21 Aug 2016, 07:50
[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztd4TK5Q81Seps4/giphy.gif[/img]

#16 – Som forventet

[float=right][img ]https://s13.postimg.org/c3tm7flav/392.jpg[/img][/float]
Det er gået helt som forventet i Champions League. De andre hold er bare stærkere og jeg har det svært. Jeg bliver ikke totalt udspillet men der er lang vej til at nå målet med at komme videre fra gruppespillet. (https://s10.postimg.org/gfkp7cg95/chl.jpg) Jeg ser ikke det ske indenfor de næste par sæsoner. Det er dog blevet til et enkelt point i de tre første kampe, da jeg på hjemmebane noget ufortjent stjal det ene point i de dødende minutter imod FC Porto og hev en 2-2 hjem.

Til gengæld går det ganske fint i Superligaen, hvor jeg topper ligaen med 4 point ned til nærmeste forfølger og det er endda med en kamp i baghånden. Eneste seriøse minus pt. det er, at min dynamiske boks til boks spiller Lebogang Phiri er røget ud med en skade i 3 måneder. Det er lidt en bitter pille at må sluge, for han er klart en af min favoritter. Ham er jeg dælme vild med og han fik ekstra plusser i bogen, da han tog sig tid til et billede med min søn i drengens debut på Brøndby stadion. Generelt er min søn ret heldig når han har debut på et stadion. Han fik også et godt billede dengang han havde debut på Old Trafford. Der løb vi ind i Peter Schmeichel. (https://s14.postimg.org/i0enlkzld/313.jpg)


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: b0nb0n 22 Aug 2016, 12:07
Han er så mega sympatisk Phiri, virkelig en profil, og godt menneske tror jeg.

OT:

Gode resultater i superligaen, knap så godt i CL. Men håber du som minimum kan nå 3.pladsen :)


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Tårn29 22 Aug 2016, 12:40
Spændende læsning :)

Har selv et Brøndby save, som jeg dog er ved at køre lidt død i.

Endte på en godkendt 2. plads i ligaen, og vandt pokalen i første sæson.
Derefter har jeg vundet ligaen 6 år i træk, med nogle enkelte svipsere i pokalen.
I ChL er jeg stort set gået videre fra gruppespillet i hver sæson, hvor første knock-out runde blev min endestation.
MEN så kom 2020/2021 sæson! Hvor jeg kom helt til semifinalen i ChL før jeg røg ud til Arsenal med et samlet 1-7 nederlag, På vejen blev Bayern slået efter 4-4 og reglen med udebane mål, dernæst ventede Juventus hvor det samlet blev til 1-1 og ligeledes reglen på udebane mål. Dette var helt klart min bedste sæson, og en enlig svale :(

Er nu i 2022 og ved at gå lidt død i det, så har lavet mig et HB køge save for at se om jeg kan få dem til tops i suppen :P


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 23 Aug 2016, 18:43
[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztd4TK5Q81Seps4/giphy.gif[/img]

#17 – 3 sølle point

Efterårssæsonen er slut og det er tid til at gøre status over Champions League gruppespillet. Det gik ikke helt som håbet. Jeg vidste godt det ville blive svært men havde håbet på lidt mere. Jeg havde håbet, at holdet kunne drille de andre lidt og mindst vinde en enkel hjemmekamp. Sådan gik det ikke desværre. Det blev kun til 3 sølle point (https://s16.postimg.org/u1kruinmt/chl.jpg) og dermed er jeg ude af de europæiske turneringer.

Ligeså svært det har været ude i Europa ligeså nemt har det været hjemme i Danmark. Jeg er hele 14 point foran nærmeste forfølger. Den manglede konkurrence i den hjemlige liga dræber lidt min motivation. Jeg har ikke rigtig noget at se frem til før næste sæson, da det hele bare er en walk over i Superligaen (https://s14.postimg.org/z8twytnz5/stil.jpg).


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Sunbao 23 Aug 2016, 19:10
Yeah det er problemet i de fleste ligaer ret hurtigt det er for nemt, man skal næsten ud i og lave benspænd eller sabotage for sig selv.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 24 Aug 2016, 11:09
[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Ztd4TK5Q81Seps4/giphy.gif[/img]

#18 – Journeyman

Som blogskribent håber man på savegames med intens spænding, hvor man kan berette om hæsblæsende kampe mod ærkerivaler og tætte opgør. Det havde jeg også håbet på i denne blog men sådan er det ikke gået. Superligaen er simpelthen alt alt alt for nem når man er BIF. Da foråret mesterskabsslutspil skulle i gang, så var jeg hele 15 point foran. Jeg endte med at være på ferie i størstedelen af kampene i slutspillet da spændingen var lig nul. Og uden de store problemer så kom mesterskabet (https://s11.postimg.org/qnwlibgfn/super.jpg) da også i hus under ledelse af min assistent. Ud over det danske mesterskab så nappede jeg også pokalturneringen, hvor jeg i finalen (https://s4.postimg.org/5gvl38hrh/pokal.jpg) mødte Randers.

Den manglende udfordring i Superligaen gør, at jeg søger nye mål. Jeg går simpelthen død i det ellers. Mit nye mål er at vinde så mange forskellige titler i så mange forskellige lande som overhovedet muligt inden FM17 udkommer. Et klassisk Journeyman savegame. For at gøre det en smule udfordrende så må jeg ikke tage imod jobs hos klubber, der har deltaget i Champions League indenfor de seneste to sæsoner. Målet er at skabe nye mestre eller bringe storhold tilbage på sporet, ligesom jeg har gjort med BIF. Jeg bliver selvfølgelig i BIF indtil det rette job byder sig til men mon ikke der kommer et i løbet af sommeren.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: bryllen 24 Aug 2016, 16:09
Wester, en ting som jeg søger svar på er at når jeg starter i suppen med fck bif fcm tildels Aab og OB, så kan jeg aldrig vinde noget... men jeg har startet med Almeria og vundet med det samme... hvor tror du mit superliga problem ligger ?


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 24 Aug 2016, 16:12
Det må vel være noget taktisk?

Der spilles meget direkte og simpelt i Superligaen og det samme gjorde jeg.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Dehli 24 Aug 2016, 18:51
Citat af: bryllen 24 Aug 2016, 16:09
Wester, en ting som jeg søger svar på er at når jeg starter i suppen med fck bif fcm tildels Aab og OB, så kan jeg aldrig vinde noget... men jeg har startet med Almeria og vundet med det samme... hvor tror du mit superliga problem ligger ?Tror du skal holde din taktik mere simpel, spillerne i suppen fatter ikke så meget  :cr:


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 25 Aug 2016, 15:39
[img ]https://s3.postimg.io/kvweo7yzn/everton_fans.jpg[/img]

#19 – Kun det bedste er godt nok

Nil satis nisi optimum. Således står der på Evertons klubemblem. Oversat betyder det: Kun det bedste er godt nok. Og skal man holde sig til det motto, så skal der vel mesterskaber i hus. Så det er målet i mit nye job som Everton manager. Der skal vindes pokaler før jeg skal videre ud i verden. Jobbet som Everton manager fik jeg få dage efter Superligaens sidste runde. Valget stod mellem dem og Dortmund. Tyskerne havde nok været det nemmeste valg men savner livet i England.

Jeg har været i klubben i et par måneder og har i den tid gjort truppen (https://s12.postimg.org/l2rmocjvh/trup.jpg) klar til den nye sæson. Jeg har hentet tre nye spillere. Den første jeg hentede var Andrija Zivkovic, som jeg håber kan følge mig rundt i dette savegame. Jeg måtte udløse hans frikøbsklausul på 9 mio. £ i Brøndby. De to andre der er ankommet er to unge lejesvende. Martin Ødegaard og Marcus Rashford.

Klubben undgik med nød og næppe nedrykning i sidste sæson, hvilket kostede manager Quique Flores jobbet. Derfor holder jeg målsætningen en smule forsigtig og satser på en top 10 placering. Truppen er vel egentligt til lidt mere og drømmer lidt om en top 6 placering men nu må vi se.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 25 Aug 2016, 23:35
[img ]https://s3.postimg.io/kvweo7yzn/everton_fans.jpg[/img]

#20 – Nedsmeltning

[float=right][img ]https://s13.postimg.org/add4419d3/b4fa418d97492300dde9bdaab82c4b51.jpg[/img][/float]
Jeg har brokket mig en del over sværhedsgraden i Superligaen. Den er for nem. Lige nu sidder jeg dog og savner tilværelsen BIF. Livet i Everton er dælme ikke nemt og jeg har fået den værste start jeg kan huske i FM. Tre nederlag i de tre første kampe med en målscore på 1-12. Senest kamp tabte jeg 6-0 mod Man Utd på Old Trafford. Så jeg indtager sidste pladsen i Premier League (https://s16.postimg.org/pv4w10v0l/stil.jpg).

Ikke ligefrem den start jeg havde håbet på og heller ikke forventet. Jeg frygter det ender helt galt og jeg bliver fyret. Der går dælme langt imellem det sker for mig men her er der en risiko for det. Jeg har desperat brug for en sejr, så moralen på holdet kan blive løftet lidt. Næste kamp i ligaen er mod Chelsea på hjemmebane og der ville 3 point være et godt boost, som forhåbentlig kan vende den nedadgående kurve.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Herlev 26 Aug 2016, 15:41
Stop med at piv Wester ;-)

Du må få hevet nogle små sejre i land og få bygget moralen stille og rolig op - det er vejen frem :)


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 26 Aug 2016, 21:23
Ja kæmper alt hvad jeg har lært med spillerpleje og forsøger at hæve moralen.. Det er dog op af bakke når man først har ramt så stort et hul.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 27 Aug 2016, 07:45
[img ]https://s3.postimg.io/kvweo7yzn/everton_fans.jpg[/img]

#21 – ”The Friendly Derby, part 1”

Det fede ved et savegame hvor man skal lidt rundt, det er, at man lærer lidt nyt om klubberne man overtager. I hvert fald hvis man som jeg googler lidt om klubberne mens man spiller og googler info om legender, diverse rivalopgør osv. Nu står jeg f.eks. foran kampen mod Liverpool, The Merseyside Derby om man vil og jeg vidste godt at de to klubbers stadions lå rigtig tæt på hinanden. Det jeg ikke vidste var at opgøret også kaldes for ”The Friendly Derby”.

Forholdet mellem klubbernes fans er helt unik for et sådan lokalopgør. Det er en stor indbyrdes respekt for hinanden. Der er et hav af fede artikler om historien bag derbyet blandt andet denne fra bleacherreport.com: 5 Reasons the Liverpool vs. Everton Rivalry Comes with Mutual Respect (http://bleacherreport.com/articles/1380929-5-reasons-the-liverpool-vs-everton-rivalry-comes-with-mutual-respect). Den indbyrdes respekt bliver dog nogen gange glemt på banen. Opgøret har ry for at være svinsk og statistisk er det også det mest udisciplineret opgør i Premier League. Det er det opgør med flest røde kort siden Premier League startede.
Jeg håber mine spillere kan holde disciplinen i den kamp. For en sejr her kunne virkelig få gang i tingene. Jeg er allerede godt på vej efter en forfærdelig start som bød på 5 nederlag i de 6 første kamp. Formkurven er dog blevet vendt og jeg er ubesejret i de seneste 6 kampe og jeg har hentet 15 point i de seneste 8 opgør. Med en sejr over Liverpool så vil moralen komme helt i top og jeg vil højst sandsynligt bevæge mig op i top 10, som er det mål klubben har sat.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 29 Aug 2016, 08:15
[img ]https://s3.postimg.io/kvweo7yzn/everton_fans.jpg[/img]

#22 – ”The Friendly Derby, part 2”

Jeg havde håbet at derbyet mod Liverpool ville blive det store vendepunkt. Jeg var godt på vej og en sejr over ærkerivalerne ville lige give det sidste. Jeg var da også foran 2-1 i kampen efter 64. minutter men jeg havde ikke på noget tidspunkt i kampen troen på sejr. Liverpool var på alle måder bedre og på trods af føringen, så fornemmede jeg at Liverpool ville vinde. Og min fornemmelse ramte plet og naboklubben vandt fortjent 3-2 (https://s9.postimg.org/4xwoeut6n/3_2.jpg).

Jeg frygtede lidt af nederlaget til lokalrivalerne ville koste på moralen og kickstarte endnu et formdyk. Heldigvis skete det total modsatte. Det er blevet til 3 sejre og 1 uafgjort i de efterfølgende kamp. Formkurven (https://s15.postimg.org/q7ionz2hn/formkurve.jpg) er støt stigende og klubbens mål med en top 10 ser realistisk ud og måske er min egen lille drøm med en top 6 placering mulig?

Jeg går i hvert fald ind i julens tætte program med stor selvtillid og tro på tingene. Jeg glæder mig helt vildt! Ikke noget med at falde i søvn og miste motivationen pga. vinterpause. Nej nu står den på Boxing Day og nytårskamp. Jeg ser især frem til kampen 1. januar, hvor jeg skal møde Man Utd på hjemmebane.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: b0nb0n 29 Aug 2016, 12:49
Fedt klubvalg Wester :) Dejligt du har fået vendt bøtten lidt, håber det kommer til at gå endnu bedre!


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 29 Aug 2016, 15:55
Citat af: b0nb0n 29 Aug 2016, 12:49
Fedt klubvalg Wester :) Dejligt du har fået vendt bøtten lidt, håber det kommer til at gå endnu bedre!


tak :)


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 29 Aug 2016, 15:56
[img ]https://s3.postimg.io/kvweo7yzn/everton_fans.jpg[/img]

#23 – Og vinderen er…

Jeg havde glædet mig helt vildt til december i Premier League og julens program. Det havde spillerne tydeligvis også og vi gik ubesejret igennem måneden med 5 sejre og 1 uafgjort. De flotte resultater blev da også anerkendt ved udgangen af måneden, hvor jeg tog prisen som månedens manager, Zivkovic tog Golden Boy prisen og Rashford tog priserne for månedens unge spiller og månedens mål:


[img ]https://media.giphy.com/media/3o6Zt8mEHuRueSsj3W/giphy.gif[/img]


Det flotte priser blev fejret på behørigvis, da vi senere på dagen tog imod Man Utd på hjemmebane. Vi har i hopla og kørte dem rundt. Det blev til en stor sejr på hele 6-1 (https://s21.postimg.org/53n2otvg7/6_1.jpg). Alt snak om fyring er forstummet og nu snakkes der top 4 position og Champions League. Jeg er i hvert fald med helt fremme og er kun 2 point fra 4. pladsen. (https://s17.postimg.org/ua999kmkv/stil.jpg)


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 01 Sep 2016, 14:13
[img ]https://s3.postimg.io/kvweo7yzn/everton_fans.jpg[/img]

#24 – Kampen om Champions League

Jeg nærmer mig afslutningen på sæsonen og som håbet, så er jeg med fremme i top 6. Så jeg er meget tilfreds. Drømmen om Champions League begyndte faktisk også at nærmer sig. Jeg stod foran en hjemmekamp mod Man City som indtog 4. pladsen i ligaen mens jeg selv var nr.5 med 3 point op. Med en sejr ville kampen om Champions League billetterne blive tæt.

Jeg gik ind til kampen med stor selvtillid, for holdet havde været ret suveræn på hjemmebane og sejre som 6-1 over Man Utd og 4-2 over Tottenham stod som skinnede beviser på netop dette. Den selvtillid smadrede Agüero allerede efter 17. minutter og igen i det 41. minut. Jeg var nede med 2-0 i pausen og jeg var hidsig! Jeg var rasende og fortalte spillerne at de måtte nosse sig sammen.

Og reaktionen var på min hårtørrerbehandling, den var god. Min skideballe ramte især plet hos Baye Oumar Niassé, som gik ud og leverede en verdensklasse præstation i 2. halvleg. Han nettede tre gange på 25. minutter og pludselig var jeg foran med 3-2. Desværre kunne vi ikke holde føring og kampen endte med 3-3. Det uafgjorte resultat betyder, at chancen ikke er helt væk men det bliver svært. Kampen om de Champions League billetter den er tæt.

Stillingen (https://s14.postimg.org/9nzgzwtv5/stil.jpg)Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 01 Sep 2016, 21:32
[img ]https://s3.postimg.io/kvweo7yzn/everton_fans.jpg[/img]

#25 – En dyr 5. plads

Det blev til en fornuftig 5. plads i Premier League og flere af mine spillere gjorde en god figur. Som udgangspunkt skulle jeg nok være tilfreds men det kommer til at koste dyrt. For mine spillere er kommet i fokus og ønsker at komme videre til større klubber og jeg kan ikke tilbyde Champions League. Jeg har allerede mistede to helt store profiler og opstartssæsonen er ikke engang i gang endnu.

Lukaku og Zivkovic havde begge frikøbsklausuler på 60 mio. £ som begge er blevet indfriet af henholdsvis Chelsea og Man City. Og det stopper nok ikke der, for Barkley er meget utilfreds med at jeg har afvist et bud fra Arsenal for ham. Så jeg frygter jeg også mister ham og de tre er uden tvivl holdets største stjerner. Så lige nu er jeg voldsomt under pres.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: Wester 03 Sep 2016, 07:12
[img ]https://s3.postimg.io/kvweo7yzn/everton_fans.jpg[/img]

#26 – Det ”nye” Everton

Jeg står foran sæsonens første Premier League kamp som er hjemme mod Man City. Der er sket store ændringer i truppen henover sommeren, så jeg forventer ikke fyrværkeri her i starten. Det kommer til at tage noget tid at få de nye spillere ind på holdet. Som nævnt mistede jeg både Lukaku og Zivkovic til henholdsvis Chelsea og Man City. Til gengæld fik jeg 120 mio. £ i kassen for de to profiler og dermed gode muligheder for at styrke truppen på flere positioner. - Og det har jeg gjort og modsat Herlev i sin Matchday blog, så går jeg ikke efter realisme men går efter Wonderkids og bruger hver en krone jeg kan komme til. Jeg jagter mesterskaber og det må gerne gå stærkt, så jeg kan komme videre på nye eventyr.

På målmandsposten har jeg hentet Gianluigi Donnarumma ind og han bliver holdets førstemålmand. Alphonse Areola bliver dermed skubbet ned som 2. målmand men skal nok få sin del af kampene. Areola skal stå i pokalkampene og får også en del Premier League kamp. For jeg roterer en del på alle positioner.

[float=right][img ]https://s11.postimg.org/8yj2nwv3n/CI_FPku_WIAASw_WM.jpg[/img][/float]
På back positionerne er det stadig Leighton Baines og Seamus Coleman der er førstevalg. Jeg har dog fået to nye spillere som back up for dem. Fágner kunne nemlig ikke få sin arbejdstilladelse fornyet og Brendan Galloway har jeg rykket ind i det centrale forsvar. På venstre back har jeg hentet Andrew Robertson og på højre back har jeg rykket en regen fra eget akademi op, han hedder Henry Nwokeji.

Jeg har som sagt rykket Brendan Galloway ind i det centrale forsvar og her forventer jeg, at han skal være en fast del af A-kæden. Det skal han være sammen med nyerhvervelsen Jesús Vallejo. De to er dækket af henholdsvis Héctor Moreno og en ung akademispiller ved navn Nic Madden. Holdets anfører Phil Jagielka er smuttet til Bristol City, alderen indhentede Everton Ikonet og jeg kunne ikke garantere ham fast spilletid.

Den centrale midtbane er den samme som i sidste sæson, hvor James McCarthy og Ross Barkley er førstevalg og med John Obi Mikel samt Tom Cleverley som back up. Venstre kanten er ligeledes den samme, hvor Nathan Redmond er fast mand og Gerard Deulofeu er back up. Til gengæld er der sket noget på højre kanten, hvor jeg har to nye navne. Zivkovic blev solgt og Martin Ødegaard er vendt tilbage til Real Madrid. Jeg har hentet Bernardo Silva og Jack Wilshere som begge skal omskoles til rollen som den brede playmaker. De har dog de helt rigtige stats til det.

[float=left][img ]https://s17.postimg.org/o4c12mypb/2120902_heroa.jpg[/img][/float]
Helt fremme er der også sket ting og sager. Lukaku tog til Chelsea og hans direkte erstatning er Diego Costa som jeg kunne hentet relativt billigt. Costa skal spille sammen med Baye Oumar Niassé som gjorde det rigtig fint i sidste sæson. De to er dækket ind af to unge angribere med stort potentiale. Den ene er Marcus Rashford som jeg har hentet i Man Utd og en regen ved navn Danny Jamieson, som jeg har hentet i Chelsea.

A-kæden (https://s11.postimg.org/jk1m1aosz/image.jpg)            B-kæden (https://s11.postimg.org/fizwwky77/image.jpg)

Som I kan se, så rummer holdet stort potentiale og holdets A-kædes nuværende evner ser også fint ud. Jeg forventer, at holdet som minimum spiller med om Champions League billetterne. Jeg går dog efter mesterskabet selvom det bliver svært men det er ikke umuligt! Hvis det ikke kommer i år, så SKAL det komme i sæsonen efter.


Titel: Sv: Flyv så højt, som vinger bær'
Oprettet af: NMadsen 07 Sep 2016, 23:06
Bruger du stadig samme taktik som i Brøndby?

Kan du muligvis lægge taktikken op til download? :)


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010