FmFreaks

Football Manager 2016 => Omklædningsrummet => Emne startet af: Saxdreng 27 Jul 2016, 13:47Titel: Genererede talenter
Oprettet af: Saxdreng 27 Jul 2016, 13:47
Hey FM Freaks....

Jeg har lige et opklarende spørgsmål ang. talentarbejde og udvikling af spillere fra egen avl.

Lidt baggrund først:
Sæson: 2023/24
Klub: Brighton & Hove Albion
Liga: Premier League
Faciliteter: Første klasses ungdomsfaciliteter
Ungdomsniveau: 1
Ungdomstræning: "Fremragende"
Ungdomsrekruttering: "Over middel talentudvikling"
Træning i alt fra fysisk, defensive, offfensive, tekniske og taktiske samt keeper er alle på 4 stjerner eller derover. Sammenligner man min trænerstab med andre trænerstaber i U18 rækken er vi de bedste på 5 ud af 8 parametre, og på den dårligste er vi nr. 4 (keepertræning):

Men nu kommer spørgsmålet...... HVORFOR laver klubben så fantastisk dårlige spillere, når jeg synes at mit setup er af højh standard :) Nogle som bøvler med samme problem eller ved hvordan man kan optimere det endnu bedre?? Kom gerne med inputs :D


Titel: Sv: Genererede talenter
Oprettet af: bryllen 27 Jul 2016, 14:11
Har du været i klubben i lang tid ? og har du så i al den tid fået dårlige ungdomsspillere ind ? nogen gange kan man godt være uheldig.
Det kan også bare være at din klub får de spillere i den region som de andre klubber ikke kan bruge.. ellers ville jeg kigge på din ungdomsleder samt trænerne.


Titel: Sv: Genererede talenter
Oprettet af: Saxdreng 27 Jul 2016, 15:10
Jeg har været i klubben i 4-5 sæsoner nu, og har ført dem fra League 1 og til toppen af Premier league (pt nr. 4 i april måned). Jeg ved faktisk ikke helt hvem som jeg ligger og konkurrere med i fht. talenter i regionen, men klubbens ærkerivaler i Crystal Palace og Portsmouth. Så på den konto er jeg bedre end dem sportsligt. Men synes nu ikke at jeg kan finde bedre trænere på markedet, som jeg kan lokke til min klub. Men kan måske hente lidt procenter hos leder af ungdomsudvikling.

Hvilke stats kigger du/I efter der, for at få det optimale, udover at han skal kunne "arbejde med ungdomsspillere"?

Og ja jeg har i al den tid fået exceptionel dårlige spillere, med undtagelse af en ung angriber, som har scoret 2 gange i Premier League som 16årig :D


Titel: Sv: Genererede talenter
Oprettet af: darkalf 27 Jul 2016, 15:37
Southampton ligger ikke langt fra Brighton så hvis de får mange gode er det måske en årsag. Og ellers er der jo ik mere end 50 km til London sådan cirka og der ligger der jo også mange gode klubber.


Titel: Sv: Genererede talenter
Oprettet af: Saxdreng 02 Aug 2016, 10:45
Men når man mere eller mindre har super gode faciliteter og det bedste setup plus at det kører for 1 holder i Premier League synes jeg sq stadig at det er underligt at jeg ikke kan få bedre spillere på mit U/18 hold


Titel: Sv: Genererede talenter
Oprettet af: darkalf 02 Aug 2016, 15:56
Kan vi hurtigt blive enige om. Men har det ik været sådan i alle udgaver af spillet.


Titel: Sv: Genererede talenter
Oprettet af: ksaper_and 02 Aug 2016, 21:10
Jeg kan anbefale at læse denne blog. I indledningen bliver det gennemgået ned til mindste detalje. Godt nok et par år gammel men den holder stadig.
Så får man i hvert fald et par spillere hvert år med potentiale til førsteholds fodbold. Man får selvfølgelig ikke verdensklasse talenter hver enkelt sæson.

http://fmfreaks.dk/index.php?topic=38719.0


Titel: Sv: Genererede talenter
Oprettet af: alex_champen 10 Aug 2016, 20:18
Jeg vil også mene at de to stats som går ud på bedømmelse af ungdomsspillere og potentiale betyder ALT. Hvis du har de bedste faciliteter men en person som ikke kan se potentiale for næsen af ham kan det da være lige meget?
Lederen af ungdomsudvikling har jeg altid gået efter en med tæt på 20 i begge de to stats.


Titel: Sv: Genererede talenter
Oprettet af: Eraticator 24 Aug 2016, 15:53
Den Blog du henviser til er selvfølgelig en udemærket beskrivelse. Jeg synes dog ikke at den besvarer, hvorfor man på trods af topfaciliteter, trænere, rekruttering mm, stadig ikke får nogle brugbare talenter?


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010