FmFreaks

Andet => Baren => Emne startet af: Raunen 08 Feb 2016, 10:04Titel: En god fodbold efterskole?
Oprettet af: Raunen 08 Feb 2016, 10:04
Hej med Jer

Jeg satser på at en del af Jer går på fodbold efterskole, eller har gjort det?. Jeg vil gerne på fodbold efterskole efter sommerferien, og ville gerne høre Jeres erfaringer - gode som dårlige.

Jeg overvejer http://www.halstedhus.dk/fodbold-efterskole - er der nogen af Jer, der kender den?.


Titel: Sv: En god fodbold efterskole?
Oprettet af: Broen13 08 Feb 2016, 10:14
Jeg selv gik på Hessel Gods Fodboldkostskole (er nu lukket grundet manglende deltagere) ved Grenå, samt Silkeborg Fodbold College og har kun godt at sige om begge disse. :)

Vil bestemt anbefale dig Silkeborg, da der er en professionel klub tilknyttet denne, men det er selvfølgelig ikke som efterskole, men som gymnasial uddannelse, ligesom Brazil Football College er (se længere nede).

Jeg ved at Hessel Gods blev "overtaget" af det der nu hedder Brazil Football College (http://www.videndjurs.dk/Brazil-Football-College-3853.aspx) - men jeg ved ikke noget om det.

Har aldrig hørt om Halsted før.


Titel: Sv: En god fodbold efterskole?
Oprettet af: kraessedam 08 Feb 2016, 10:29
Jeg har aldrig selv gået på en fodboldefterskole, men har selv spillet imod Oure. Det virkede til at være en ret fed skole, med gode faciliteter. Jeg har også besøgt skolen efterfølgende i uddannelsesøjemed, og jeg synes, det ser super spændende ud. Jeg kan dog have min tvivl om, om du kan få en plads allerede efter sommerferien. Den er vist ret eftertragtet.


Titel: Sv: En god fodbold efterskole?
Oprettet af: supermads 08 Feb 2016, 10:42
Har selv gået på Klintsøgaard og kan klart anbefale den. Desuden har de lige indgået et samarbejde med FC Nordsjælland ;)

Derudover ligger den helt fantastisk ud til vandet.


Titel: Sv: En god fodbold efterskole?
Oprettet af: Raunen 11 Feb 2016, 13:54
Hej igen

Tak for Jeres svar. Jeg har især kigget på http://www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold fordi jeg har hørt, at de har en ret god fodboldlinje for piger?. Det skal jo lige med, ikke at jeg ved om det gør nogen forskel i forhold til dem I foreslåt?. Kendte godt Oure, men er nu ikke så  intresseret i at flytte til Fyn..


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010