FmFreaks

Football Manager 2016 => Klubsøgning og -erfaring => Emne startet af: weichardo86 13 Dec 2015, 11:39Titel: Cardiff City
Oprettet af: weichardo86 13 Dec 2015, 11:39
Jeg har valgt at kaste mig ud i at prøve kræfter med dette fantastiske hold fra Wales som jeg mener burde være i Premier league. Men den første udfordring ligger i at vi lige skal rykke op først. Og det kræver alligevel en del. Eftersom jeg ser at der er mange gode hold i sky bet Championship. Min medie prognose er en 6 plads så det er jo lige til en plads i play OFF. Men jeg vil klart prøve at bestræbe mig på en plads lidt højere oppe.

Efter et hurtigt kig på min trup har jeg valgt at stille op i en traditionel 4-4-2 som skal bære mig gennem hele min karriere med dem.

Jeg har valgt at ikke købe så mange spiller ind kun blevet til 2 indkøb og fået solgt lidt løntunge spiller som jeg følte ikke kunne bidrage nok til holdet i forhold til hvad de fik.

Ind
Andrija  zivkovic 15 mil
Fraizer Campbell 26 mil

Ud
Peter wittingham 26 mil
Kenwyne Jones 6 mil
Alex revell 2,2 mil
Joe Mason 13 mil

Mine trænings kampe er gået okay men glæder mig til at komme igang med sæsonen. Laver en Update når jeg når til jul..


Titel: Sv: Cardiff City
Oprettet af: weichardo86 13 Dec 2015, 18:35
Så er jeg kommet til 1 januar og transfer vinduet skal til at begynde jeg har bare ingen midler til at forstærke mig så vil se om jeg kan få en enkelt eller to ind på fri transfer til den nye sæson.

Når men kan fortælle at jeg ligger nummer 1 indtil videre med 2 point ned til nummer 2 og 6 point ned til nummer 3 så jeg må sige at det er godkendt indtil videre.

De helt store spiller indtil videre i den sæson må jeg klart sige at være mine 2 ny indkøb fraizer Campbell og andrija zivkovic og den sidste der har vist sig for den gode side er Craig noone.

Fraizer Campbell er topscorer i klubben med 17 mål
Andrija zivkovic har det højeste snit på 7,77
Craig noone har flest assists med 11.

Håber jeg kan forsætte med det gode spil og kalde mig oprykker når sæsonen er over.


Titel: Sv: Cardiff City
Oprettet af: weichardo86 14 Dec 2015, 21:41
Så er sæsonen færdig spillet og hvilken en sæson det har været  ;D den har virkelig gået over alle mine forventninger jeg har virkelig vist godt spil gennem hele sæsonen jeg sikrede min oprykning da der var 5 kampe tilbage og første pladsen sikrede jeg i anden sidste runde.

Min statistik hedder V28 U9 T9 og det vil jeg sige er helt godkendt. Målscorer hedder 101 mål og 60 imod.

Mine helt store spiller i denne sæson har været andrija zivkovic, Craig noone, fraizer Campbell og sidst vil jeg lige nævne Scott malone som har gjort det rigtigt godt på venstre back pladsen.

Andrija zivkovic: har spillet 45 kampe lavet 10 mål 13 assist samt 11 kampen spiller og et snit på 7,75 årets unge spiller
Fraizer Campbell: har spillet 39 kampe lavet 37 mål og 9 assist og et snit på 7,45 blev topscorer i ligaen
Craig noone: har spillet 46 kampe lavet 13 mål og 21 assist og et snit på 7,62 og blev årets spiller
Scott malone: har spillet 46 kampe lavet 1 mål og 10 assist og et snit på 7,33
Og jeg blev årets manager ; :D

Jeg har fået et midlertidig budget til den nye sæson på 230 til at købe for og 30 mil til kontrakter så det bliver spændende at gå ind i det her transfer vindue :)

Mine mål for næste sæson må være at holde mig oppe så man ikke bliver det der elevator hold. Samtidig få forbedret mine faciliteter samt træner stab så på sigt at vi kan have en masse ungdoms spiller vi hele tiden kan hive op. Jeg er ikke den der går og venter på at de gode spiller kommer op i gennem mit eget akademi jeg går efter at købe talenterne og så støbe dem som jeg vil have dem så et godt køb mandskab for min side er vigtigt.

Giver en Update om hvem der er blevet købt og hvordan mine trænings kampe er gået ;)


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010