FmFreaks

Andet => Fodbold => Emne startet af: Erzael 25 Nov 2015, 21:40Titel: Fra amatør til professionel fodboldspiller på 1-2 år
Oprettet af: Erzael 25 Nov 2015, 21:40
For et års tid siden læste jeg noget om et projekt i England, hvor en ung gut på 22-23 år ville forsøge at træne sig op til at kunne spille professionelt på 1-2 år. Han havde kun erfaring fra amatørfodbold (svarende til serie-bold herhjemme), men havde dedikeret op til 2 år til projektet. Jeg kan ikke finde noget om det her et års tid efter, så det er formodentlig ikke gået som håbet.

Men jeg kom til at tænke på eksperimentet igen, og i den anledning fik jeg lyst til at snakke/diskutere projektet.

Tror du, at det ville kunne lade sig gøre for en amatørspiller i starten eller midten af 20'erne at kunne træne sig op til en, hvis ikke professionel, så måske en semi-prof kontrakt i 1. eller 2. Division herhjemme?

Jeg synes, det var et utroligt spændende setup, og jeg ærgrer mig lidt over, der ikke er noget at finde på det her igen. Men det betyder ikke, at vi ikke kan snakke om eksperimentet.

Skal man absolut være aktiv fodboldspiller hele livet, gå på akademi i en af de store klubber og tage den såkaldte traditionelle vej, eller tror du, at man med hårdt og dedikeret arbejde hver dag i et år eller to vil kunne træne sig op til samme niveau? Lidt den der talent vs. hårdt arbejde problemstilling.
Titel: Sv: Fra amatør til professionel fodboldspiller på 1-2 år
Oprettet af: Nodiem 25 Nov 2015, 22:04
http://videnskab.dk/sporg-videnskaben/kan-jeg-blive-verdens-bedste-til-noget-talent

Værsgo at fordybe dig i en OK videnskabelig artikel :)


EDIT: Mikkel Beckmann er faktisk et godt eksempel på at man sagtens kan slå igennem når man er i tyverne - han har selv udtalt at det aldrig lå i kortene og han aldrig var det store talent :)


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010