FmFreaks

Football Manager 2016 => Træningsbanen => Emne startet af: -LFC- 22 Nov 2015, 15:11Titel: Langsomme om at vænne sig til taktikken
Oprettet af: -LFC- 22 Nov 2015, 15:11
Hej Freaks,

Jeg er, som alle jer andre sikkert, begyndt med det gode FM 16, som indtil videre ligner et lækkert spil. Der er dog én ting, som jeg undrer mig over. Jeg spiller med Valencia, og jeg har lavet tre taktikker, men selvom vi er 10 kampe inde i sæsonen, så går det uhyrligt langsomt for spillerne med at lære taktikken. I forhold til barometret med, hvor godt spillerne kender taktikken, så er den dårligt halvvejs. Det er selvom, at jeg har udskiftet staben, så den er den bedste i ligaen til de fleste ting, og selvom, at jeg har trænet kampforberedelse på meget høj.

Er der en ny feature, som jeg lige har overset?


Titel: Sv: Langsomme om at vænne sig til taktikken
Oprettet af: hoeven 23 Nov 2015, 10:31
Havde du dine 3 taktikker til 'oplæring' fra start? Det plejer jeg nemlig ikke. Jeg starter først med at få kørt min hovedtaktik ind, og derefter nr. 2 og så nr. 3 taktik. 1 taktik er jo lettere at lære end 3 på én gang ;) Kan det være det?

Ud over det, og self top taktiske trænere, så kender jeg ikke andre tips/tricks :)


Titel: Sv: Langsomme om at vænne sig til taktikken
Oprettet af: -LFC- 27 Nov 2015, 02:17
Tak! Det lykkedes mig dog at knække koden umiddelbart efter. :)


Titel: Sv: Langsomme om at vænne sig til taktikken
Oprettet af: ManUtd 4ever 12 Dec 2015, 15:21
Nogen der har prøvet at de i deres anden sæson kan spillerne ikke lære de to samme taktiker som man brugte i første sæson? Jeg har det problem ligevnu med mit everton spil. Hvor jeg i starten af november kan mine spillere ikke lære de to samme taktiker som jeg brugte i første sæson? Jeg har solgt 5 spillere men de var ikke faste førsteholdsspillere og den ene var keeper. Jeg synes jeg har prøvet alt. Der står stadig at deres kendskab er akavt.


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010