FmFreaks

Football Manager 2015 => Klubsøgning og -erfaring => Emne startet af: Anker 95 28 Aug 2015, 14:31Titel: FC Astana
Oprettet af: Anker 95 28 Aug 2015, 14:31
Efter lang tid uden den store motivation til at starte et langvarigt FM save så jeg i går CL lodtrækningen og der slog det mig! Astana er sgu da holdet som skal til tops! Lidt info om klubben og mine mål med klubben som jeg håber at få til tops i Europa

Info om klubben:
FC Astana blev oprettet tilbage i 2009, dengang som Lokomotiv Astana, men skiftede i 2011 navn til FC Astana da den blev en del af Astana Presidential Sports Club, nogen af jer kender måske cykelholdet Astana, de er også en del af Astana Presidential Sports Club som er blevet skabt for at sætte Kasakhstan på verdenskortet. De har vundet den kasakhiske liga én gang, den kasakhiske cup to gange og Supercuppen en gang. (Dette er informationerne i FM, de har vundet Supercuppen en gang til her i 2015). Klubben har et stadion med plads til 30.000 ellevilde kasakhere.

Målet:
Målet med denne klub er at føre dem til toppen af europæisk fodbold og ultimativt vinde Champions League. Men det bliver ikke let da man i ligaen har restriktioner, som så mange andre østeuropæiske lande, på hvor mange udlændinge der må være i klubben og hvor mange der må være på banen af gangen.

Ligaen:
Hvis det ikke var et problem at der er et maksimum på udlændinge så kan det vise sig at det kan blive et problem at ligaen følger kalenderen, dvs. at man spiller fra marts til november pga. de lave vinter temperaturer. Man kan kun håbe på at vi kan overvinde de udfordringer som dette kan medføre. Der er 12 hold i ligaen hvor man spiller to kampe mod hver modstander før ligaen bliver splittet op i en mesterskabsgruppe og en nedrykningsgruppe. Den helt store rival i ligaen er Aktobe, de har vundet ligaen 5 gange, det højeste antal sammen med Irtysh. Kun vinderen af ligaen kommer med til CL og nr. 2 og 3 EL, alle tre i de tidlige kvalrunder.

Jeg er begyndt på den første sæson, men da jeg skal arbejde hele weekenden så kommer den første update enten mandag eller tirsdag


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010