FmFreaks

Football Manager 2015 => Træningsbanen => Emne startet af: Hertzberg 20 Maj 2015, 20:27Titel: Taktikhjælp, FC Midtjylland sæson 2.
Oprettet af: Hertzberg 20 Maj 2015, 20:27
Godaften de herrer, jeg sidder med et mindre problem, mit hold spiller fantastisk fodbold, og scorer masser af mål, jeg har dog lidt bøvl med at få min angriber til at score kontinuerligt.

Mine wings og backs er sat til at smide bolden mod nærmeste stolpe, jeg spiller bolde i dybden, og mit hold er instrueret i at smide lave indlæg ind.

Jeg har forsøgt både med Poacher og Fremskudt angriber på toppen, begge er lige skidt. Begge mine spidser er hurtige, og gode afsluttere, så intet problem der.

På wings'ne spiller Pione Sisto/Mitchell Weiser til højre som Fløjspiller i Support rolle, og på venstre har jeg Sly/Damian Escudero som Indvendig Angriber i angreb, så rigtig gode wings.

Er der noget specielt jeg kan gøre, eller har i selv erfaringer med en enlig hurtig angriber på toppen?


(http://i57.tinypic.com/k1c8k2.png)
(http://i62.tinypic.com/331d1td.png)

Titel: Sv: Taktikhjælp, FC Midtjylland sæson 2.
Oprettet af: Præsidenten 21 Maj 2015, 11:19
Nu ved jeg ikke, hvor ringe dine angribere er til at aflevere og skabe chancer, men umiddelbart kunne jeg frygte, at din angriber er lidt isoleret på toppen som enlig angriber i en offensiv rolle. Du kunne overveje at prøve ham af som falsk nier, så han kommer lidt mere ned i banen og skaber et bedre link mellem sig selv og sine medspillere, og i stedet får taget nogle mere dybe løb med udgangspunkt lidt længere nede i banen. Måske du i så fald skulle overveje ikke kun at udnytte fløjene, og helt generelt ville jeg nok ikke spille i "højere tempo", når du samtidig fokuserer meget på korte bolde og possesion, men hvis det virker, er der jo ingen alarm.


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010