FmFreaks

Football Manager 2015 => Klubsøgning og -erfaring => Emne startet af: Dennislauridsen 27 Apr 2015, 00:54Titel: Sparta Prag
Oprettet af: Dennislauridsen 27 Apr 2015, 00:54
[img ]http://i59.tinypic.com/drxux.png[/img]
Sparta Prag


EDIT: Grundet fejl i mit spil er jeg startet forfra.

Jeg har haft en længere periodes fravær med FM, da jeg ikke havde motivationen. Nu er den tilbage, og har kastet mig over Sparta Prag. Jeg har svært ved at finde talenter/spillere der er villig til at skifte til klubben, men det ændre sig nok. Jeg har valgt at opgradere mine faciliteter, så de kan blive så gode som overhovedet muligt. Jeg vil rigtig gerne være en stor leverandør af talenter til udlandet, så derfor skal de være i top. Jeg søgte om en moderklub, og fik to tilbud; Sporting og Milan. Jeg valgte at tage Milan, da jeg syntes det var den bedste aftale jeg kunne få og har så lejet Albertazzi.Af handler har jeg lavet følgende; Ajer, Arango, Tariq, Forsell, Hansen og Jovic.
Arango og Jovic kommer først til klubben i 2016.

Jeg stiller op i en 4-1-2-2-1(4-3-3). Har lige spillet min første CL-kval kamp, som endte 8-2 til mig, så er ganske godt tilfreds.


Jeg kan kun anbefale folk at starte med denne fantastiske klub. Det er anderledes og sjovt. jeg vil løbende smide en update omkring mit save.


Titel: Sv: Sparta Prag
Oprettet af: JaWocKa 27 Apr 2015, 00:55
Spændende, hvor langt er du nået?

Kunne du evt. ikke hente Humam Tariq til holdet? Tænker at han vil til en del klubber, men han er jo så eftertragtet at man skal være hurtig.


Titel: Sv: Sparta Prag
Oprettet af: Dennislauridsen 27 Apr 2015, 01:03
Citat af: O_D_Marseille 27 Apr 2015, 00:55
Spændende, hvor langt er du nået?

Kunne du evt. ikke hente Humam Tariq til holdet? Tænker at han vil til en del klubber, men han er jo så eftertragtet at man skal være hurtig.


Jeg har lige vundet den tjekkiske super cup. Har lige spillet de første 2 kampe i CL-kval og skal til at spille min første turneringskamp.

Er igang med at anskaffe mig ham :).


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010