FmFreaks

Football Manager 2015 => Omklædningsrummet => Emne startet af: bromberg 03 Mar 2015, 23:22Titel: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: bromberg 03 Mar 2015, 23:22
Jeg er trofast cm & fm gamer siden 93 eller 94. Ihvertfald var Italia 93/94 min addict adgang:). Jeg har haft samtlige spil lige siden. Så jeg tillader mig at sige jeg har min erfaring med spillet.

Igennem de seneste år har jeg dog spillet det mindre og mindre. Fm 14 og især 15 har ellers et enormt potentiale syntes jeg. Mange ting jeg virkelig kan lide. Men for pokker hvor er jeg træt af den udvikling det spil skal igennem.
Jeg ved godt der sider folk derude der har deres taktik der fungere ved alle patches. Der er også dem der gang på gang vil sige "sådan er virkeligheden jo også".
- Det kan der for så vidt være noget om. Det ændrer dog ikke på at spille ændrer karakter ved hver patch. I en sådan grad at jeg simpelthen ikke gider spillet. Fandt først rigtigt lysten til spillet ved patch 15.2. Før var det helt ubrugeligt for mig som mac bruger ihverfald. (igen var der en masse snak og debat der gik på folkest computere fremfor et hamrende elendigt produkt fra SIgames.

Denne gang kom patch "3" ved sædvanlige tid og lige til 7 ugers barsel, så lysten var stor. Et godt gennemtænkt Roma spil var i mine tanker. Med en masse taktiske dagsdrømmerier mm.
Til gengæld har denne patch så fucked mit spil helt op.. Det er ustabil performance, dog ikke som ved patch 1.
Jeg har konstant 6-8 skader. (Spiller med samme training setup igennem mange fm versioner)
Spillernes rating er helt hen i vejret. En De Rossi laver ingen fejl i mit spil og forhindrer rigtig meget fra mine modstandere. Alligevel kan han kun snige sig op på 6.5.
Iturbe scorer 2 mål. 6.7, i en kamp hvor han er ret dominerende. Minimum en af mine 2 dc spiller til ca 6.0 (igen samme opsætning som så mange andre år)
Jeg har ikke selv oplevet det, men kan se i de computer genererede kampe at der er voldsomt mange straffespark. Senest illustreret i kampen mellem Cesena-Napoli, som ender 3-2 ALLE er straffe. Kan læse de samme historier i jeres spil oplevelser.

Jeg syntes ærlig talt at det er for ringe. Jeg syntes ikke det er rimeligt at sælge sådan noget som et færdigt produkt, når ændringer er af så stor en art.
For mig har det betydet af jeg igennem de sidste mange FM versioner har spillet utroligt mange "test" spil, hvor jeg egentlig blot spiller for at gøre mig klog på taktik til mit "store seriøse" spil, hvor jeg fordyber mig i mange facetter. Bygger en historie og en filosofi op som jeg syntes er realistisk. Men jeg når bare aldrig til det "seriøse" spil da SIgames konstant ændrer mine forudsætninger. Det er hele min oplevelse med Fm der går i stykker der, hvilket i høj grad kan ses på antal sæsoner spillet færdig i de seneste fm.
FM 14 nåede jeg max 2 sæsoner. I år har jeg tilgode at komme igang med 2 sæson. Seneste forsøg var med Napoli, hvor min manager profil af uransagelige årsager pludselig står uden kontrakt. Jeg har forhandlet en ny 2 årig kontrakt. Ingen ultimatums eller noget. 17/7 står der blot som nyhed et jeg har forladt klubben ???????.

Jeg ved da godt jeg bare kan lade være med at spille spillet osv osv, men jeg har bare ikke noget alternativ og tror helt naivt at  "I ÅR" er de blevet deres erfaringer klogere.
I andre spil sammenhænge er det dog også en tendens at spil udkommer og først bliver direkte spilbare undervejs.
Men med SIgames er det ofte skridt tilbage. Det er 90% for mig udelukkende match engine der smadrer ting for mig og den har godt nok ændret karakter mange gange. Jeg syntes som forbruger ikke det er urimeligt at være utilfreds med den standard SIgames sætter. De må da have større kompetence end som så. Jeg kan sagtens forst at små ændringer et sted, kan give store ændringer andre steder. Men for pokker, det er vel ikke et kælder projekt for en bumset serie 6 spiller det her. Det er markedet eneste fodbold manager spil.

For første gang i mange år lå FM ikke i min postkasse ved release i år. FM16 er jeg slet ikke sikker på finder min vej. Og det er sgu ærgrerligt når min lyst er intakt fra da jeg var 13 år gammel og sad på mit værelse med Italia og så Batistuta banke kasser ind for Fiorentina. Idag er der bare en større viden og større passion for den fortælling FM også er for mig. Men jeg kan ikke udleve den med et produkt i den forfatning.

Jeg er idag familiefar med alt det, det nu bringer med sig. Men jeg "vil stadig have lov at nyde et spil FM når huset er i ro. Det er tid jeg skal tage mig for at finde tid til det. Så hænger det bare ikke sammen længere, når SIgames giver mig den kvalitet at lege med.

Hvad med jer? Hvordan er dit FM liv ændret godt som ondt. Det er egentlig nok bare det jeg ville sætte lidt ord på:)
Det ville være dejligt forfriskende med en konkurrent til FM..

Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Svartovich 03 Mar 2015, 23:39
Jeg er helt enig i alt det du skriver. Jeg synes ikke det er okay, at man hvert eneste år skal igennem et rent helvede i den ME. De må da kunne ansætte nogle flere testere eller noget. Det er jo helt grotesk, at man i 15.2 kan have en udmærket ME (dog langt fra perfekt), og så gennemsmadre den fuldstændig i næste patch. Hvordan kan de ikke opdage så tydelige ting før release?


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: sarcas 04 Mar 2015, 00:05
Fuldstændig enig og det er grunden til at jeg ikke har købt FM 15


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Svartovich 04 Mar 2015, 00:08
Hvis bare der var nogle alternativer. Overvejer ofte at spille en FIFA karriere istedet, men det er jo bare slet ikke det samme. Overhovedet.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: bromberg 04 Mar 2015, 00:11
Det positive i denne SI farce, er at jeg har "lært" at blive grebet af sandkasse spil:).. Assasins creed, Watch Dogs og gta5 er alle snurrende i min ps4 istedet:)..
Meeeeen et manager fix kan det altså ikke klare


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: HulkOmaniA 04 Mar 2015, 00:38
Jeg kan kun nikke genkendende til alt hvad du skriver. Jeg blev grebet at manager dengang det hed CM og det var i sæsonen 01/02.
Jeg synes det bedste manager til dags dato er CM 03/04.

Hvert år håber/forventer man et FM der bare slår benene væk under en. Et FM der ikke er til at slippe igen.
De har virkelig lavet en ringe update med denne 15.3.

De burde have erfaringen og muligheder for at lave et spil, der bare er lige i kassen i første hug! Især hvis man tænker på hvor mange FM spillere der betaler for spillet hvert år. Det burde give dem ressourcer nok til at kunne lave et færdigt produkt til release. Sådan at det kun skulle fin justeres til transfer updaten med diverse transfer og lidt små ændringer i CA/PA.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: beringer 04 Mar 2015, 00:58
Jeg synes at det er lidt unfair..., som du siger så har dit liv også ændret dig, og skal jeg sammenligne spil fra tidligere, med f.eks. den nyeste version, så er det klart den bedste version til dato, uden tvivl.

Jeg oplever slet ikke de mængder af skader som jeg ser mange skrive om..., SLET IKKE.

jeg er enig i at der er mange ting der kan forbedres..., men og jeg vil lige sige et STORT MEN..., det er altså også fordi vi sammenslutter det med virkeligheden. Dette er et spil der bygger på så ekstremt mange virkelige følelser, meninger og tilgange, at det er trist og irriterende, når man spiller et spil, som langt fra lever op til virkeligheden..., men det er trods alt "blot" et spil.

Lige meget hvor realistisk man gør det, kan man ikke få en klub, til at agere som den ville gøre i virkeligheden..., eller en ME til at fungere som et fodboldspil (en kamp) agerer i virkeligheden.

Jeg synes stadig at spillet er fedt, og jeg ser forbedringer hvert eneste år, som netop får mig til at tænke på hvad de gør fremadrettet. Ta' f.eks. det at man kan råbe ad spillerne under kampen..., det er nyt, men er jo reelt noget der var med i CM versionen, lige eftewr at SI gik fra at lave CM, til at det hed FM...,k det er kommet med nu, og bestemt noget jeg kan bruge..., forhandlingerne er blevet gode.

Generelt synes at jeg der er forbedringer på næsten alle fronter..., at der stadig er fejl, er uundgåeligt, vi taler trods alt ikke et game som AC, WD eller gta, som er spil der er lavet på et fast grundlag, hvor virkeligheden ikke ændre spillets virkelighed efter 6 måneder.

Men selvfølgelig er der ting der irriterer mig..., at spillet ikke reelt er klart til release dato, og behøver en reel første update..., de resterende er jeg frisk nok på, fordi de omhandler forbedringer i database osv.

Men jeg mener bestemt at spillet er det hele værd, år efter år..., men jeg har heller ikke stiftet familie, eller begyndt at spille et hav af rpg osv..., jeg foretrækker mine strategispil, og der synes jeg stadig at FM, bliver stærkere fra år til år, og mere realistiske, og giver en bredere tilgang til spillet.

Men vi ser alle tingene forskelligt...

Men jeg har også spillet football manager spil siden c64 tiden..., og derfra mangler jeg en ting, nemlig at man kunne satse penge på sine kampe (ja ja det er ikke tilladt, i virkeligheden, men det var sgu sjovt).... ;)


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Sunbao 04 Mar 2015, 02:21
Tænkte nok der ville komme en tråd ala denne før eller siden.

Naturligvis er det træls at der er en række fejl i spillet, det ville vi alle også Sigames ønske at der ikke var.

De fejl du oplever Bromberg lyder langt ude og jeg er uforstående overfor hvordan dit spil kan havde så mange fejl som de fleste af os andre slet ikke oplever. Men det er igen blot med til at vise hvor kompliceret en størrelse et spil som FM og i særdeleshed kamp motoren er.

Med hensyn til at ME som Svartovich fremhæver som gennem smadret i 15.3 versionen så sidder jeg personligt uforstående over for det, jeg har ingen problemer oplevet med hensyn til ME, og personligt anser jeg 15.3 ME versionen som habil og klart en forbedring i forhold til 15.2.

Nu har jeg personligt selv været med til at teste de forgående par Football Manager spil og ved derfor hvor kompleks ME i bund og grund er.

Det er nemt at sige man skal ansætte flere testere, men uanset hvor mange du så hiver ind, så vil det aldrig nogensinde give nær samme feedback og antal forskellige forsøg på at smadre systemt som når flere millioner får adgang til den samme version.

Hvis man tror at der blot er tale om at der sidder 50 mennesker hos sigames og tester spillet også nogle stykker eksternt så tager man grueligt fejl.

Alene antallet af sigames folk, ansatte samt researchere med adgang til beta, overstiger 200 personer. Dertil kommer så flere hundrede kopier til diverse managere, spillere og andre med interesse for Fodbold og FM. Dertil kommer så eksterne beta testere aka dream team fyldt med FM nørder der har mange års erfaring i at teste FM hjemme fra stuen.
Alt i alt har et sted mellem 5-600 mennesker nok adgang til betaen.

Men igen, 500 er ikke meget målt op mod flere millioner spillere.

Men i bund og grund så ligger det største problem faktisk i at folk ikke går ind på sigames forum og beretter om de fejl de oplever. De fleste tænker, at det oplever andre jo nok også, så det skal nok blive fixet.

Men sandheden er faktisk at langt de fleste fejl, vi oplever i spillet, kun bliver genproduceret lad os sige 1 ud af 10.000 gange det forsøges. Så bliver fejlen ikke dokumeneret og rapporteret, så kan der gå måneder før den igen dukker op hos nogen, som så måske ej heller rapporterer den.
Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: beringer 04 Mar 2015, 03:08
Citat af: Sunbao 04 Mar 2015, 02:21
Tænkte nok der ville komme en tråd ala denne før eller siden.

Naturligvis er det træls at der er en række fejl i spillet, det ville vi alle også Sigames ønske at der ikke var.

De fejl du oplever Bromberg lyder langt ude og jeg er uforstående overfor hvordan dit spil kan havde så mange fejl som de fleste af os andre slet ikke oplever. Men det er igen blot med til at vise hvor kompliceret en størrelse et spil som FM og i særdeleshed kamp motoren er.

Med hensyn til at ME som Svartovich fremhæver som gennem smadret i 15.3 versionen så sidder jeg personligt uforstående over for det, jeg har ingen problemer oplevet med hensyn til ME, og personligt anser jeg 15.3 ME versionen som habil og klart en forbedring i forhold til 15.2.

Nu har jeg personligt selv været med til at teste de forgående par Football Manager spil og ved derfor hvor kompleks ME i bund og grund er.

Det er nemt at sige man skal ansætte flere testere, men uanset hvor mange du så hiver ind, så vil det aldrig nogensinde give nær samme feedback og antal forskellige forsøg på at smadre systemt som når flere millioner får adgang til den samme version.

Hvis man tror at der blot er tale om at der sidder 50 mennesker hos sigames og tester spillet også nogle stykker eksternt så tager man grueligt fejl.

Alene antallet af sigames folk, ansatte samt researchere med adgang til beta, overstiger 200 personer. Dertil kommer så flere hundrede kopier til diverse managere, spillere og andre med interesse for Fodbold og FM. Dertil kommer så eksterne beta testere aka dream team fyldt med FM nørder der har mange års erfaring i at teste FM hjemme fra stuen.
Alt i alt har et sted mellem 5-600 mennesker nok adgang til betaen.

Men igen, 500 er ikke meget målt op mod flere millioner spillere.

Men i bund og grund så ligger det største problem faktisk i at folk ikke går ind på sigames forum og beretter om de fejl de oplever. De fleste tænker, at det oplever andre jo nok også, så det skal nok blive fixet.

Men sandheden er faktisk at langt de fleste fejl, vi oplever i spillet, kun bliver genproduceret lad os sige 1 ud af 10.000 gange det forsøges. Så bliver fejlen ikke dokumteneret og rapporteret, så kan der gå måneder før den igen dukker op hos nogen, som så måske ej heller rapporterer den.

Jeg er så meget enig.

Jeg benytter selv SI community ekstremt meget, og både finder løsninger til fejl, og rapporterer fejl derinde. Jeg finder at SI generelt er gode til at rapportere tilbage, hvis man kommer med noget, og så gøre noget ved det..., men jeg er HELT enig med Sunbao..., der er simpelthen en kompleks situation og ting..., men som allerede skrevet tidligere, anser jeg stadig dette spil som et af de bedste og mest gennemgribende og bredeste indefor FM/CM genren, som jeg vil kjalde sin egen.

Vores spilform er unik og kan ikke sammenlignes med diverse rpg og andre typer spil. Der findes ingen spil med så komplekst et spilsystem og hvor du kan sætte 1000 mennesker til at spille, og få 1000 udfald, selv med spil hvor handling bety7der ændring i udfald.

Dette er unikt, på alle punkter, så jeg lever med fejlene  der måske kommer, om end jeg altså ikke oplever dem i så stor stil som andre skriver..., men som også Sunbao til dels foreslår, så skriv dem til SI..., kun sådan kan de ændre tingene.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Gungner 04 Mar 2015, 03:39
Jeg oplever slet ikke de ting som folk ellers beklager sig over... Okay, jeg får en del skader og det er sq irriterende, men ellers oplever jeg ikke samme antal røde kort, straffespark osv. Og ja, folk er nødt til at reportere deres problemer direkte til SI via deres forum. At sidde og sige "Nu har jeg fået nok, så jeg gider ikke spille det her spil mere" hjælper jo absolut ingen.

Jeg oplevede selv utallige crash dumps i FM'14, hvilket ødelagde spil-oplevelsen. Jeg reporterede hver eneste crash inde hos SI, og til sidst fandt de en løsning, hvilket gjorde at jeg ikke oplevede samme antal crash'es som før.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: bromberg 04 Mar 2015, 08:39
Det er helt rigtigt at mit liv igennem årene har ændret sig. Som jeg skriver så er det på FM fronten, nu således at jeg vælger at bruger min enetid på FM. Hvor jeg førhen bare spillede efter skole eller hvornår det lige passede mig. Men det skal i mine øjne intet med kvaliteten af FM at gøre. Gætter på Sigames gerne vil sælge spil til mænd i 30 ´erne også. I min jævnaldrende omgangskreds ved jeg at jeg ikke er ene om ønsket udbytte af FM:).

Nå det er sagt, så går min største frustration nu ikke på at spillet ikke afspejler virkeligheden 100%. Der er jeg helt enig med jer i at det når vi nok aldrig. Heller ikke siker på "vi" ønsker alligevel. Det er et spil, hvor hvert save er unikt, præget af de beslutninger vi nu hver især tager. Heldigvis for det. Hvilket jeg også syntes fungerer rigtig fint.
- Min største bebrejdelse går på konstante ændringer i ME, som ændrer spillet i så voldsom grad. Jeg vil slet ikke beskrive hvor træls det er at eks, være halvt inde i en sæson med eks Juventus (altid mit første spil), hvor taktik spiller. Så kommer der en patch og ændringerne er nok til at min taktik er banket helt i bund og Juventus forvandles med et fra fungerende tophold til middelmådigt Parma hold.

Det der for mig gør det svært er, at den taktik jeg nu har fået til at lykkedes er lavet så der er taget højde for en eller anden fejl i ME, som så er ubedret ved næste patch. Det er jo fint nok at fejlen udbedres. Problemet er bare at det jo oftest er den samme fejl i første omgang der rettes, hvor et nyt problem opstår. Mange FM versioner i streg.
For mig er store fejl i ME afgørende for om jeg vil bruge tiden på spillet. Kan huske back´s har været helt umulige at få op over et 6.0. og ofte spillende på 4-5.0 stk. Det gider jeg ikke.
En uskarp angriber, der har 10-15 chancer intet kan ramme. Hvilket gør at man kan lave nok så god en taktik der er dominerende og generere 5-10 åbne chancer, men man taber alligevel en kamp 1-0 eller 2-1. Bevares det sker, men er ofte standard før patch 2.

En målmand der ved redning ikke formår at rejse sig i tide efter redning (når der er masser af tid) - det er blot få ting, men ting jeg ikke ser som bagateller for MIN oplevelse af spillet:). Har en kammerat der fint spiller spillet sådan og det er helt fint og ikke det mindste forkert. Min påstand er blot at jeg her ikke er alene og om det er en rimelig fejl år efter år.

EDIT: - Et er sikkert. Kommer der ikke en patch mere, så er FM 2015 dødt for mig og der er vel at mærke inden det egentlig levede. Det er dog ikke første gang jeg har den følelse. Mener FM10 i mine øjne var håbløst og hurtigt blev skrottet

Derudover mener jeg heller ikke at ansvaret ligger hos os forbrugere via indberetninger. Jeg er med på at det skal være en hjælp og også gerne en stor en. Har i min tid indberettet flere også.

Jeg ER med på det er et kompleks spil. Hvor der må ske fejl. Især når vi også sætter krav til udvikling. Det syntes jeg er fair. Jeg syntes dog ikke det er rimeligt at fejlen ofte ligger hos os der "brokker" os. Vi er forvente og for krævende. Og det kan da også sagtens være det forholder sig sådan. Modstykket på det er så desværre bare at jeg/vi melder os ud til sidst.
Fordi FM ikke længere giver os det vi sætter som minimum for acceptabelt spil.
Det skal siges jeg i almindelighed nemt lever med patches, da de altid (for det meste) højner kvaliteten. Dog ikke hvis det er i en størrelse som for mig skal være på plads førend et spil er spilbart. Og en utilregnelig ME er for mig så afgørende..

At kunne råbe til sine spillere under kamp er i mine øjne heller ikke så stor en feature at vi må acceptere at sådanne tiltag giver fejl og mangler.

Jeg håber stadig at man har kompetencerne til at kunne udbedre disse fejl så spillet (for mig) er meningsfyldt. Jeg mener nemlig ikke at FM er det mest kompliceret spil i verden, hvorfor det ikke "bare" skal accepteres at det har sine fejl.
Tænker da også SIgames tænker i samme baner. Nu de har åbnet op for beta version mm. Tænker det tildels er for er bredere testpanel. Desværre har Betaen for mig ofte været bedre end endelige version. (Undtaget ved patch 15.2.)
Jeg lever gerne med sløve loadetider og grafiske fejl. Det er ikke hjertet i spillet (for mig).

Men fint vi har debatten syntes jeg:)Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Nodiem 04 Mar 2015, 08:59
Citat af: bromberg 04 Mar 2015, 08:39
Nå det er sagt, så går min største frustration nu ikke på at spillet ikke afspejler virkeligheden 100%. Der er jeg helt enig med jer i at det når vi nok aldrig. Heller ikke siker på "vi" ønsker alligevel. Det er et spil, hvor hvert save er unikt, præget af de beslutninger vi nu hver især tager. Heldigvis for det. Hvilket jeg også syntes fungerer rigtig fint.
- Min største bebrejdelse går på konstante ændringer i ME, som ændrer spillet i så voldsom grad. Jeg vil slet ikke beskrive hvor træls det er at eks, være halvt inde i en sæson med eks Juventus (altid mit første spil), hvor taktik spiller. Så kommer der en patch og ændringerne er nok til at min taktik er banket helt i bund og Juventus forvandles med et fra fungerende tophold til middelmådigt Parma hold.


Jeg kan forstå din frustration hvis det du skriver er sandt - MEN jeg gad godt vide hvilke(n) taktik/taktikker du benytter?
fordi siden spillet udkom har jeg arbejdet med fem forskellige taktikker som alle er meget forskellige og er tilpasset mine klubber og trupper individuelt  - jeg har INGEN problemer med at taktikkerne ikke fungere, og de steder hvor ændringerne sker (de bliver jo oplyst af SI) har jeg mulighed for at ændre småting for at det igen forløber som jeg gerne vil.

angående skader som nogen snakker om, er det jo slet slet SLET ikke unormalt at man har mellem 3-9 spillere skadet, og ligesom med alle andre facetter i ens liv, man husker bedst når tingene går skidt dvs. når du netop er ramt af ni skader, og ikke i de 4-5 måneder hver sæson hvor du kan har 1-3 skader.. STØRRE PERSPEKTIV TAK ! :)


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: bromberg 04 Mar 2015, 09:12
Jeg skal lige sige at jeg aldrig har haft problemer med at lave en taktik der giver resultater. I FM2014, blev jeg mester med Atalanta i første sæson. FM13 kastede et mesterskab af sig i anden sæson med bologna.
Det var en 4-1-3-2, som jeg stadig er mest sikker i til dato:). Derudover forsøger jeg mig altid med en 4-1-2-2-1 eller 4-5-1 om man vil. Det hele ligger jo heller ikke i taktik alene, men ligeså vel pressemøder og teamtalk. Nok om det:).

Jeg er også enig med dig i at en trup i virkeligheden altid har skader med sig. Men 9 er vel i de færreste klubber ud af en trup på 24-26 mand. Men det forekommer bestemt som du påpeger. IGEN - vil jeg påpege at det er den forskel der er spillet efter patches. Før en patch får man mange skader. Så kommer næste patch og skaderne minimeres. Ved næste patch er problemet der igen. Min pointe er blot den måde spillet ændrer sig på gør at jeg aldrig, som beskrevet i første indlæg når et spil der virkelig fanger mig og dermed bliver en fortælling.

Så jeg mener ikke det drejer sig om større perspektiv, men alene om en frustration på et spil der konstant ændrer sig. Et spil der på nogle områder har fejl som gør det ikke spilbart. Jeg kan sagtens leve med de "mange" skader, hvis spillet så bare er sådan og mine modstandere også rammes i samme grad.

Nu er det bare skaderne, men jeg mener at den forskellighed der opleves er på mange områder i spillet.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: beringer 04 Mar 2015, 14:54
Jeg har brugt den samme taktik i de sidste 3 FM versioner, og jeg ser altså ikke den helt store ændring, hver gang der kommer en patch i hvordan min taktik udspiller sig.

Jeg har ikke ændret det store på min taktik gennem flere år, og har stort set samme succesrate med den, fra den første version til nu. Ja det kommer an på hvilke spillere at jeg har, om mine spillere kan udleve den fuldt ud..., men jeg ser ikke diverse patch'es som værende den store indvirken overhovedet. De er en nødvendighed i spillet.

Jeg kan huske en patch der ødelagde noget for 2 år siden, fordi SI havde sat et forkert tal ind så alle skud fra egen banehalvdel gik i mål..., men der kom en ny patch 2 dage senere, og SI beklagede stort, at det kunne ske..., men det er altså noget jeg anser som sjældent at den type fejl er kommet ud.

All firmaer laver fejl, og de fleste fejl rettes via indberetninger, som da Toyota for et par år siden, opdagede via indberetninger, at en bil der var 1½ år gammel havde fejl...

Jeg synes faktisk at SI gør det godt, og jeg synes selvom at jeg lukker mange mål ind (kommer sgu nok an på mine spilleres formåen), at det er lige så spændende at spille i dag, som for 15 år siden..., faktisk er det mere spændende i dag, fordi man skal/kan gå langt dybere ned i de forskellige ting som taktik, spillerpleje, og selv under kampene er der langt mere nu.

Og personligt synes jeg altså ikke at ME er så dårligt..., hvilket jeg ikke forstår er at du skriver at du ikke kan få backs op på en karakter over 4-5 stykker..., det undre mig ekstremt, for jeg får sjældent spillere der har karaktere under 6,3..., og mine backs (wingbacks) er en vigtig del af mit opspil, så de får tit over 7,5 og nogle gange er de man of the match med karaktere over 9,5..., så jeg kan slet ikke følge dine kritik punkter. Sorry.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Svartovich 04 Mar 2015, 15:13
Der er da ingen tvivl om at FM er et glimrende spil, og rent funktionsmæssigt klart det bedste FM nogensinde. Jeg synes de gør et glimrende arbejde fra år til år med at gøre spillet bedre og bedre.

Mit største problem er inde på banen. Jeg har de sidste 3-4 år set utallige mål hele ude fra sidelinjen. I år har det egentlig været udmærket, lige indtil denne patch, hvor jeg føler det handler om held mht. røde kort og straffe. Den første kamp jeg spillede efter patchen bød både på et rødt kort fra begge hold + straffespark. Siden da har der oftest kun været en enkelt situation pr. kamp, men det er stadig for meget. Og det er ikke, fordi jeg brokker mig over disse ting går imod mig, for det sker lige så ofte, at mit eget hold scorer sådanne bullshit mål.

Men det er da super, at ikke alle oplever de røde kort og straffe. Jeg er bare uforstående overfor hvordan jeg nu har haft problemet i 3 forskellige saves, og hører utallige andre med samme erfaringer. Jeg har f.eks. ikke oplevet de mange skader folk snakker om, men det må jo være et problem siden så mange kan klage over det.

Og lige til Sunbao: Det har jo intet at gøre med flere millioner kontra nogle hundrede testere at gøre. Det er jo masser herinde på siden der klager over de samme fejl, og der er jo ikke engang et par hundrede aktive.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: bromberg 04 Mar 2015, 15:38
Backs var i fm 13 mener jeg:).  Måske 14. Ingen problemer her i fm 15. Gå bare tilbage til si eget forum og du vil kunne finde masser af tråde om det..

Burde have vidst det ville ende i det her;). Men det er fair nok, jeg fik afløb. Igen vil jeg påpege at en 4-1-3-2 har aldrig svigtet mig og har gentagende gange givet succes. Så jo jeg kan sagtens genbruge osv osv.  Det er mere når jeg går i specielle taktikker som så passer til juventus den ene dag, men grundet opdateringer i me virker den ikke næste dag efter patch. Det skal jeg nok få den til, men igen med en masse forsøg i form af lortekampe som så har ødelagt min sæson. Var det form nedgang osv som rammer hold irl, så fred være med det. Men det er ME ændringer der giver mig "formdyk".

Jeg kan huske jeg får et par år siden lavede statistisk over kort, skader og mål.. Ift virkelighed og fm..og patchesne imellem.. Imellem patch var der kæmpe forskel på alle 3 parametre..

DET er lige præcis min anke.. Hvis flertallet oplevede spillet som småfejl, hvor eneste graverende fejl er mål når der skydes fra egen halvdel, så tror jeg slet ikke de kastede så mange patches afsted..
I mine øjne er sigames udemærket klar over manglerne og de gør en masse for at komme det til livs. Så en diskussion om der er fejl eller ej er i mine øjne irrelevant, da si ved de 3 store patch altid har store ME ændringer med.
Det er kvaliteten af de ændringer jeg ikke finder tilfredsstillende. Det fungerer lidt sådan, et skridt frem og to tilbage.. Seneste patch har eks igen gjort mit spil enormt langsomt og hakkende efter 1 times brug.. Det var alene patch 15.2 der fungerede performancemæssigt hos mig som Mac bruger. Det er dog ikke ligeså slemt som ved patch 15.1. Hvor jeg aldrig nåede at spille kampe på min Mac.

Til slut vil jeg da også sige at jeg ikke syntes me er er fucked up. Jeg syntes blot de få ting der ikke fungerer er desværre for ødelæggende for mig.
Mine ankepunkter på patch  15.3 er min halfbacks kamprating (De Rossi), der eftermoatch ikke kan tvinges over 6.5. Inden var han blandt de 3 bedste ratingmæssigt. Hans gøren på banen er ikke anderledes.

Mine dc kan ikke længere spille godt begge. Dvs fra rating 6.9 - 7.0. Den ene falder igennem.

Jeg har lige kørt Milan over ude med 3-1. De Rossi stoppede alt. De scorede på direkte frispark, hvilet var deres eneste chance på mål, ellers havde de 3 langskud
Han får alligevel 6.3.
Iturbe scorer to og får annulleret 1. 6.7. Totti laver to assist og spiller Da en god kamp., men han får 9.2 og er i kampen igennem ikke en stor trussel, men en fremragende spil station.
Jeg syntes det er for misvisende.

Jeg syntes nu altid at laaaangt de fleste er tilfredse med spillet efter feb/marts patchen. Det er bare ikke tilfældet i årTitel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: STAAL 04 Mar 2015, 17:57
Inden at vi Fik update 15.3 havde jeg et spil det lavede crash på random tidspunkter dog var det sikkert at jeg kun fik lov til at spille en sæson hvor efter at spillet crashede hverdag i spillet.
Jeg har ikke haft alle de skader som der bliver talt om.

Det skal dog siges at jeg blev ved med at prøve at løse problemerne og blev ved med at spille spillet.
Efter at vi fik update 15.3 har jeg ikke haft nogle problemer med crash, og dette er i et spil som jeg startede inden i fik update 15.3.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: 26-sorensen-10 04 Mar 2015, 19:14
jeg sidder pt med 9 skadet spillere :O
synes ikke det sjovt :/Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: HulkOmaniA 04 Mar 2015, 19:24
Citat af: 26-sorensen-10 04 Mar 2015, 19:14
jeg sidder pt med 9 skadet spillere :O
synes ikke det sjovt :/
har lige haft samme problem, men er skadesfri nu efter 3 mdr i spillet


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: 26-sorensen-10 04 Mar 2015, 19:34
har lige talt 22 skader i alt og er kun kommet til oktober . 5 af dem har været til træning resten i kamp


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: 26-sorensen-10 04 Mar 2015, 19:56
lige pt ser min bænk sådan her ud. 1 angriber, resten forsvars spillere hahaha:D


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: bromberg 04 Mar 2015, 20:48
Et emne jeg slet ikke har berørt her i tråden er kropssprog via shouts. Stakkels Totti og De Rossi er desværre reduceret til nervevrag. De er de 2 spillere der er mest nervøse på mit Roma hold. Til trods for at jeg kan holde halvlegs speaks, som motiverer dem eller får dem til at føle sig glade. Men ak ak ak, de er så nervøse de to pus.. En Ljalic er konstant MEGET NERVØS, hvilket har gjort han spiller fuldstændigt som en sæk kartofler. Han lagde ellers ud som lyn og torden med 5 basser i 6 kampe. Sidder i skrivende stund i en liga kamp mod Cesena i 61 minut har jeg 3 røde kort og 4 gule. Spiller vel at mærke med instruksen om at blive på fødderne..
Det er liiidt op af bakke pt


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Gungner 05 Mar 2015, 00:49
Citat af: 26-sorensen-10 04 Mar 2015, 19:14
jeg sidder pt med 9 skadet spillere :O
synes ikke det sjovt :/
*Host* In-game editor *Host Host* :T


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: beringer 05 Mar 2015, 01:49
Selv uden at bruge In-game editor og fmrte  har jeg altså ikke specielt mange skader. Jeg har mange spillere, lige pt. ca. 24 på førsteholdet, 11 på u21 og 34 på u18..., og jeg har lige pt 2 skader, den ene er end ikke i min egen klub, men lejet ud til en levere klub.

Jeg synes ikke at det er et problem, men har da set f.eks. både Barcelona, og r.madrid, pludselig have en masse skaber, men har de jo ogsp i virkeligheden..., sker der ikke for alle klubber og spillere i perioder?

Gennem mit save med Winchester, har jeg via året, haft henved 25 skader tror jeg det er..., og der tæller jeg forfølelser og så videre med. Ja det er pisse irriterende at få en skade til sin bedste angriber får sine vigtigste kampe..., men det sker jo også for klubber IRL....

Og tal lige om mærkelige dispositioner... Brøndbys Thomas Frank, siger at Pokalen er vigtig men stiller ikke med sit bedste hold? Så selv IRL kan der komme underlige dispositioner.  ;)


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Svartovich 05 Mar 2015, 01:59
Jeg oplever heller ikke noget vildt mht. skader. Lige nu er det bare straffespark efter straffespark, og det er faktisk oftest til min fordel.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Gungner 05 Mar 2015, 02:28
Jeg har fået 1 straffespark i 11 kampe (5 venskabskampe, 5 ligakampe, 1 cupkamp). Der er ikke dømt nogle mod mig.
Har pt. to skader i førsteholdstruppen. Det lader virkelig til at være random :T


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: JensenS 05 Mar 2015, 17:50
Syntes OP har en pointe. Har de sidste år været trætte af GK fejl og crossing power som SI også selv via rettelser har indrømmet ikke fungerede som de skulle. I år er jeg først rigtig begyndt nu at spille spillet da den sidste patch/update forhåbelig er landet og spillet ikke ændres mere.
Vi er jo beta testere indtil nu - men de skal have den prob at de i år faktisk har lavet den udgivelse jeg husker som mindst problemfyldt i forhold til bugs. Ville bare helst undgå at skulle betale for at betateste et produkt, da min tid er for dyrebar :)
På den positive side kan man så argumentere for produktet i sidste ende bliver så godt fordi vi beta tester det i 4 måneder op til nu ;)


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Svartovich 05 Mar 2015, 18:07
Men hvad er blevet så meget bedre siden sidste patch? Jeg synes ikke, at der var ret mange fejl efter 15.2 var ude. :)


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Spardle 05 Mar 2015, 19:03
Nu har jeg ikke lige orket at læse 2 sider igennem, men Bromberg hvis du mener at CM 03/04 er den klart bedste i serien, så prøv lige at finde det frem fra loftet, og se om FM15 alligevel ikke er længder foran CM 03/04 :P


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: bromberg 05 Mar 2015, 20:57
Spardle så læse loge igennem igen;). Det har jeg aldrig sagt nemlig..

En egentlig favorit har jeg nemlig ikke.. Men det kunne godt være ca der jeg virkelig syntes der skete noget. Fm 14 og nu 15 havde og har potentiale til være lige så markant.. Men langt fra min oplevelse endnu - desværre..

Selvfølgelig vil 15 være langt foran:). Men jeg er faktisk ligeglad med små ting der kommer til. Såsom bedre spørgsmål i presse. (Små tiltag derigennem årene efterhånden er blevet til mange), hvis hjertet i spillet (me) for mig er ustabil. Og med ustabil mener jeg forskellig og markant forandrende for hver patch..
Vi har bare forskellignopfattelse af spillet:).


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Svartovich 06 Mar 2015, 01:23
Lige en typisk 15.3 kamp.. (http://i.imgur.com/54wAB1o.png)

2 straffe afgører kampen på 1 minut og 2 skader på 3 minutter i første halveg. Fuck den her lorte patch. Det er super at det fungerer for nogle af jer andre, men det her er FJERDE save med same symptomer for mig.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: beringer 06 Mar 2015, 02:13
Ja jeg forstår det ikke. Siden den nye patch, har jeg spillet et halvt år i mit Winchester save, og fået 2 straffe, og et imod. Og i mit Lincoln Gib save har jeg spillet 9 måneder, og fået et straffe og intet imod. Jeg har stort set ingen skader, jeg holder træningen på et absolut minimum, i forhold til at de stadig udvikler sig.

I forhold til at flere brokker sig over at det hakker..., nu er der en RIGTIG vigtig ting i forhold til det, og det hedder JERES computer. Jeg købte ny computer i efteråret, og jeg har ALDRIG oplevet så smooth et spil som dette. Det kører som en varm kniv igennem smør.

Jeg oplevet ikke de helt store forandringer fra opdatering til opdatering..., men igen måske jeg ikke lægger vægt på det, for jeg mener ikke at ME og kampene som spilles er det vigtigste..., jeg lægger vægt på alt omkring klubben..., og der har de seneste års udvikling gjort det sjovere. Der er langt mere i at udvikle og agere rundt om kampene end der var tidligere...

Selvfølgelig er ME vigtig, jeg vil slet ikke forsøge at negligere den, men jeg mener stadig ikke at den er så ringe, at den forringer spillets helhed, i forhold til at spillet har udviklet sig så ekstremt som det har de seneste år. Jeg anser det stadig, trods de fejl der er, som det bedste spil uden lige, som er produceret indenfor manager genren NOGENSINDE.

Intet og jeg mener ABSOLUT intet kan måle sig med dette spil og det helhed, lige fra kontrakter til spiller og staff, og din ageren i forhold til fans og alt andet. Det at sætte træning op er mere realistisk end nogensinde, om end der stadig mangler nogle småting..., men mon ikke det kommer som man kan rykke interfacen en smule de kommende år?!


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Gungner 06 Mar 2015, 04:49
Jeg elsker 15.3 updaten... Save-tiderne er blevet hurtigere, og jeg oplever slet ikke straffespark eller skader en masse...
13 kampe spillet i alt = ingen straffespark dømt, hverken for eller imod. Har pt. to skader i truppen, som begge er på en måned.
Mht. match engine kan jeg ikke rigtig argumentere, da jeg stadig kun spiller med kommentarer og ikke ser kampene i hverken 2D eller 3D.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Caviezel 06 Mar 2015, 04:54
Citat af: Gungner 06 Mar 2015, 04:49
Jeg elsker 15.3 updaten... Save-tiderne er blevet hurtigere, og jeg oplever slet ikke straffespark eller skader en masse...
13 kampe spillet i alt = ingen straffespark dømt, hverken for eller imod. Har pt. to skader i truppen, som begge er på en måned.
Mht. match engine kan jeg ikke rigtig argumentere, da jeg stadig kun spiller med kommentarer og ikke ser kampene i hverken 2D eller 3D.


Med hvilken hastighed spiller du med?


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Gungner 06 Mar 2015, 05:16
Standard setting


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: bromberg 06 Mar 2015, 07:06
Betinger - vores computer?? Åhh Gud, så kom den alligevel;)..

Igen igen er det computeren der skal kigges på. Lad mig igen understrege at jeg dagen inden patch 15.3 spillede en masse timer på mit save. Så over natten er min computer blevet møgsløv? Og kun i FM regi, det lige pludselig er et problem?
Præcis som ved patch 15.1? Der skulle vi også kigge på vores computer, mente flere fmfreaks brugere. Heldigvis tog sigames kampen op (de mente heldigvis for mig, at der var store performance problemer for mag brugere) og levere langt bedre performance ved patch 15.2.
Det svarer til at sige: kig på jeres computer, hvis i har lange loade tider! - eller hvad? Sigames har ved seneste patch lancering igen haft det som fokus.

Ud fra hvad du skriver, sø kan jeg godt forstå du ser det som en gang brok (da me for dig ikke er motoren i spillet:)). Det giver jo fint mening og tænker at du netop så hellere ikke lader dig gå på af de samme ting som jeg eks gør.. Jeg sætter også pris på alt det uden omkring selve kampen. Absolut - det er meget vigtigt for at jeg for en rejse/fortælling ud af et spil.. Uden det var det en tam omgang. Men det falder desværre helt til jorden, hvis me er afgørende for en fm gamer type som jeg så må være:)..


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Brøndby_4ever 06 Mar 2015, 08:37
I FM15-betaen (inden spillets udgivelse) havde jeg vanvittigt mange skader, hvilket skyldtes min kampforberedelse, som var på en alt for høj intensitet. I tidligere FM-versioner trænede jeg altid på høj intensitet, men nu træner jeg almindeligvis på middelintensitet. Nu har jeg typisk 2-3 skader (jeg har også haft helt skadesfri perioder).
Citat af: Gungner 06 Mar 2015, 04:49
Jeg elsker 15.3 updaten... Save-tiderne er blevet hurtigere, og jeg oplever slet ikke straffespark eller skader en masse...
13 kampe spillet i alt = ingen straffespark dømt, hverken for eller imod. Har pt. to skader i truppen, som begge er på en måned.
Mht. match engine kan jeg ikke rigtig argumentere, da jeg stadig kun spiller med kommentarer og ikke ser kampene i hverken 2D eller 3D.


Jeg er helt enig. Jeg oplever lidt flere straffe end du gør, men på ingen måde usædvanligt mange. Save-tiderne er for mig den største forbedring i 15.3.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Svartovich 08 Mar 2015, 02:12
Det lidt sjovt altså. Nu har jeg endelig fået et spil, hvor jeg har spillet 4 ligakampe uden et eneste straffespark, men nu har jeg tilgengæld fået et problem som mange andre har klaget over. Virkelig mange skader. Og det skal siges at jeg har mange og udelukkende gode fysioterapeuter og fysiske trænere, da jeg går meget op i at holde mine spillere så klare som muligt, fremfor at have lidt flere trænere til at træne andre egenskaber. Ind til videre har ca. halvdelen af truppen været skadet over en måned, og skaderne varer alt fra en uge til 3 måneder. Jeg håber det bare er lidt uheld.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: T.Iglemose 08 Mar 2015, 17:20
Kan godt følge dig - ikke så meget ud fra den nye patch (har ikke gamet længe nok med den), men min lyst har også ændret sig og har - ligesom du - været med siden de glade dage med CM. Alderen spiller garanteret også ind + jeg ikke har multiplayerspil på samme måde som dengang med gutterne. Børn har jeg ej, så dét kan jeg ikke bruge som undskyldning. I gamle dage var det mere simpelt og jeg er tilhænger af man kan udvikle spillerne i modsætning til dengang, hvor spillerne blev erstattet og man gjorde alt for at finde de gamle veteraner, når de gik på pension. De ekstra detaljer synes jeg gennem tiden har udviklet spillet og FM synes jeg forsøger at følge med tiden.
Dog oplever jeg irritationsmomenter - især når spillerne bliver utilfredse over manglende spilletid. "Du er rotationsspiller og du ved det!" Konkurrenten er meget bedre end dig og du behøver ikke piske en stemning op, når du ikke har STARTET inde i halvdelen af kampene! Har Malcolm - ny mand i QPR, som er rotationsspiller og ja, han er god angriber og spiller rimelig fast. Dog spiller Tielemans og har spillet til 8,24 i snit! Malcolm startede inde 2 kampe i streg og blev sur over ikke at spille ofte nok :t: Come on mand... Han har pt. startet 15 og fået 10 indskiftninger i samtlige 25 kampe!
Valdes blev ligeledes sur over han ikke måtte skifte til Getafe til trods for han har spillet ALLE mulige kampe i 4½ sæsoner, pga. han mente han ville være en vigtigere spiller dér end hos mig!
Træningsintensiteten synes jeg er utrolig anderledes end set før ift. antallet af skader - har normalt altid haft hårdt træning, men i dette spil skades de jo konstant ved medium træning, så har let træning og oplever ikke de store skader mere. Nu er det igen normalt for mig, men principielt er det da et stort problem at de skades lettere ved hård træning end med intensiv træning i de tidligere versioner!
Agenterne pisser mig af og de er alt for grådige og synes det er utroligt hvor meget ekstra løn de kræver for den aktuelle spiller set ift. den tidligere løn. Transferpriserne for talenter er også helt hen i vejret, hvor spillere i små klubber let kan afvise ekstremt høje bud! Fandt f.eks. et ungt talent i Stuttgart (okay ikke et lille hold), men han var vel 100k værd og de ville have 185mio euro for ham! Det er jo dobbelt pris på verdensrekorden og han var ikke engang 5 stjerner i vurdering! 4 mener jeg.
Synes 3D delen er udviklet positivt, men jeg savner at se spillerne agere realistisk til sidst i kampen, når man jagter det ekstra mål. Antallet af skud på mål synes jeg er vildt i dette spil og synes det er for ofte at storfavoritten taber til underdoggen...
Alt i alt fanger det mig ikke på samme måde mere - om det er alderen, mætheden ved jeg ikke, men mon ikke jeg også dengang kunne finde irritationsmomenter


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Svartovich 08 Mar 2015, 18:31
Det er tredje kamp i træk, jeg lige har spillet, som er blevet afgjort af et straffespark. Jeg er Silkeborg, og har tabt i slutminutterne til FCK, Brøndby og AaB, fordi de alle fik straffespark til sidst. Da jeg selv spillede med FCK i mit sidste save, var det mig der fik alle straffesparkene, da kampen mest foregik på modstanderes banehalvdel, imodsætning til mit Silkeborg save hvor jeg spiller på kontra.

Der skal ikke meget til før jeg ikke gider Football Manager mere. Så hellere spille FIFA, selvom der langt fra er samme detalje grad uden for banen. Det er jo fuldstændig latterligt urealistisk, at man ingen kontrol har over kampene. Selvfølgelig er der held og uheld i fodbold, men at man enten vinder eller taber kampe afgjort på straffe gang på gange er simpelthen ikke acceptabelt.

Jeg glæder mig simpelthen så sindssygt meget til næste patch.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: bromberg 08 Mar 2015, 21:34
Jeg tror allerhøjest der kommer et hotfix og der vel minimalt hvad der med af me ændringer. Andre der oplever team talk værende overflødige. Mine mest rutinerede spiller som Totti, De Rossi og Gervinho er alle konstant nervøse eller meget nervøse. Det kan jeg ikke gøre noget som helst ved - uanset tonelege. Det forbliver sådan


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Svartovich 08 Mar 2015, 21:48
Nej, er godt klar over der ikke kommer en kæmpe patch, men jeg forventer da en lille en, efter alle de klager der er kommet.

Nu har jeg ikke spillet med lige Roma, men har ellers ikke oplevet noget specielt med nervøse spillere eller dårlige ratings som du har nævnt. Den eneste klage jeg har er faktisk straffesparkene, og så også lidt for mange røde kort og skader. Især straffesparkene ødelægger desværre hele spiloplevelsen for mig.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: lortengert 09 Mar 2015, 12:06
FM 15 er for mig blevet en synkende skude!


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: beringer 09 Mar 2015, 13:19
Nu spørger jeg lige et dumt spørgsmål.

Alle jer der har ekstreme problemer med FM15, hvordan er jeres computere? For jeg har set andre der har brokket sig i forhold til hvordan tingene har kørt f.eks. på deres gamle gamle gamle MAC. Der er jo et pænt minimumskrav, alt under det vil jo gøre spiloplevelsen dårligere, f.eks. enkelte brokker sig over at den hakker i 3D kampene, det har jeg slet ikke oplevet, hverken med denne, eller de foregående patches.

Jeg oplever slet ikke de mange problemer, som folk skriver om. Jeg kan se enkelte ting, som folk siger, men jeg præsterede at opleve 4 straffe henover en helt sæson, til mit hold, og 2 til modstanderne, i 46 ligakampe, hvor halvdelen var spillet med den nyeste patch..., og de var fordelt ligeligt inden og efter.

Hvad angår skader, har jeg oplevet skader, hvis min træning har været sat sammen forkert..., men det sker jo altså også i virkeligheden, i alle sportgrene. Viborg HK, ville nok gerne kunne påråbe sig at det er grundet en patch, at deres spillere hele denne sæson har været ramt af skader..., og tidligere sæsoner har man da set både Aab, og Brøndby pludselig have 6-8 skader i førsteholdstruppen..., så det er jo ikke helt urealistisk..., og som sagt slet ikke et problem jeg oplever.

Jeg har set billeder af at spoillerne underkampe skulle være fastlåst i en position..., det har jeg aldrig oplevet.

Faktisk sidder jeg med FM15, med det bedste FM nogensinde, både i forhold til alt omkring klubben, det rent administrative, og i forhold til træning, og kampe.

Men jeg sidder også med en helt ny computer, og det kører som en varm kniv gennem smør med det hele.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Svartovich 09 Mar 2015, 13:30
Jeg har en stationær pc til 11.000 kr., og den kan trække alle spil jeg har forsøgt uden problemer. Desuden kører FM lyn hurtigt, selvom jeg har ret mange ligaer med.

Er 99,9% sikker på at mine problemer ikke er på grund af min pc. Jeg har f.eks. aldrig crashes som mange får med mindre gode computere. Ej heller hak i 3D.

Jeg medgiver at jeg var for hurtig til at råbe op på grund af de mange skader, da det vidst var en uheldig periode. Jeg havde nærmest ingen skader efter de to uheldige måneder, hvor halvdelen af holdet sad ude.

Der er egentlig kun én ting, som frustrerer mig helt sindssygt, og det er straffesparkene. Det har jo intet at gøre med min pc. Jeg har endda sat mine spillere til at blive på fødderne, min firebackkæde til at skærme mindre af etc., men lige lidt hjælper det. Og hvis jeg er et dominerende hold, får jeg bare en masse straffe tildelt istedet, så uanset hvad sker det.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: T.Iglemose 09 Mar 2015, 17:06
undrer mig ingen har frustrationer omkring køb af spillere! Min trup er snart minimal, da jeg ej kan købe de talenter ind, som jeg ønsker. Brasilienske regens kan jeg købe, men når det kommer til tyske og italienske talener, så kan de jo ej købes for under 20 mio euro! Lazio har et stort talent rendende rundt på 19 år - har fået bud på 50 mio afvist, da de er skuffede over mit lave bud! :t: :t: :t:

Og så er jeg godt nok træt af at købe talenter, som ikke bliver talenter - brugte 17 mio euro på en tysk brasser, der kunne blive 5 stjerner (inkl. sorte) og så vidt jeg husker 4,5 gule. Min 20/20 coach fortæller han er 2½ stjerne nu og ikke vil udvikle sig mere i en alder af 19 år... Måske genie scout ikke er løsningen, men er træt af man ikke kan bruge sine scouts til en skid!

Edit: ja, så steg han lige til 3½ stjerne i potentiale - dog mener min anden coach han stadig er 2½, så for første gang går han mod min ass. (20/20)


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: bromberg 09 Mar 2015, 19:30
Jeg er egentlig også enig med dig ift pris på spillere. Men der har altid været lidt forskellige tendenser i fm.
Før patch 15.3 kunne gervinho sælges for minimum 350. Nu 150.
Strootman tæt på det samme. Berardi kunne købes for 100-120 mio pr anpart.
Efter patch 15.3 vil juve og sassuolo have 250 mio hver.. Uanset spiller, er der ingen spiller i den italienske liga der sælges for en halv mia idag. Der skal man nogle år tilbage. Og da slet ikke en spiller der må betegnes som talent og endnu har debut på det italienske landshold til gode.
Nu må vi se hvad der sker i vinter halvåret, såfremt jeg når så langt.

Har ikke spillet så meget men håber da ikke man skal fordoble sine bud og halvere sine udbuds priser.

Mht langsomme computere vil jeg lige pointere at jeg spiller på en Mac, der koster på den forkerte side af 25.000kr. Den er dog også 3 år gammel og står ny formateret.
Dagen inden patch havde jeg ingen problemer overhovedet og har da stadig ingen problemer med at trække bf4 via Windows på den..
Men det er nok ikke fm relateret det problem;)
Sorry, men får lettere pip hver gang den kommer i spil, når vi alle godt er klar over patchesne ofte har forbedringer med sig i den retning..

Har iøvrigt startet et nyt spil med roma, for at se om det ændrede noget mht skader.. Efter at alt er sat til let og minimum syntes jeg ikke der kommer så mange skader ift træning. Men sp må vi se hvad det gør ved udvikling af spillerne.

Har vundet de første 11 kampe i streg med (igen) nogle møg nervøse spillere i form af Totti, de Rossi og ljalic.. Ljalic lagde igen rigtig flot ud, men er ubrugelig pt grundet smadret moral.
De Rossi fumler stadig rundt med lave karakterer selvom jeg syntes han er fremragende. Får dog sine røde kort sammen med nainggolan, selvom jeg beder dem blive på benene. Især nainggolan, som jeg efterhånden ikke kan regne med længere grundet karantæner i streg.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: beringer 09 Mar 2015, 20:17
Så er det jo kun at se om den nyeste patch fra i dag, eller var det i går, er bedre... Ved faktisk ikke reelt hvad den har ændret, har ikke set en liste endnu.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Svartovich 09 Mar 2015, 20:17
De har desværre kun ændret Cardiffs trøjefarver. Intet andet.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: beringer 09 Mar 2015, 20:20
Er det virkelig det eneste? Lyder underligt, at det skulle have fyldt 20 MB at ændre et holds trøjefarve.

Men okay, jeg er ikke så teknisk... hehe


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Svartovich 09 Mar 2015, 20:26
http://community.sigames.com/showthread.php/422285-15.3.1-Hotfix-Cardiff-City-Colour-Fix-ONLY

Ja, det er det eneste.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: beringer 09 Mar 2015, 20:32
ahhh... thanx for the link. ;)

Så derfor jeg ikke har oplevet nogle problemer med Cardiff, har ikke startet et nyt spil op under de seneste fixes/patches. :)


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: HulkOmaniA 09 Mar 2015, 20:42
den nye update har resulteret i at jeg har fået min første crashdump idag,,,


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Gungner 09 Mar 2015, 20:44
Citat af: beringer 09 Mar 2015, 20:20
Er det virkelig det eneste? Lyder underligt, at det skulle have fyldt 20 MB at ændre et holds trøjefarve.

Men okay, jeg er ikke så teknisk... hehe


Min update fyldte 7 MB... Weird.
Og ja, det er det eneste de har ændret. Fesent.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Svartovich 09 Mar 2015, 20:46
Min fyldte 19.8 MB.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Gungner 09 Mar 2015, 20:48
Det gjorde min så også kan jeg se, nu jeg har tjekket efter. Jeg er træt :T


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: beringer 09 Mar 2015, 21:00
ja 19,8 er det jeg kalder 20.... ;)


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: bromberg 30 Okt 2015, 16:15
Slog lige vejen forbi fmfreaks og kunne konstatere at betaen er landet. Som postuleret tidligere uden mig. For første gang siden 93/94 er en ny udgivelse uden mig på release. Måske marts er måneden for mig eller også er fm fortid for mig til den tid, hvis ikke nysgerrigheden har meldt sig.

For nu er jeg stadig så skuffet over det sigames gav mig i fm15 at jeg for nu ikke gider spille fm15 eller placere en ordre på 16.
Tror sigames har mistet fans igennem de sidste år, men 15 var absolut lavpunktet - nok fordi potentialet var stort..
Nu har jeg læst lidt på betaen og kan igen konstatere crash i et væk.
Fm15 var for mig som Mac-bruger den bedste version helt indtil marts ved sidste patch - ikke godkendt.

Mit spørgsmål er til jer Mac brugere. Er spillet sløvt og hakkende i betaen?
historien har dog lært mig, at fordi noget fungere før patch, er det ikke ensbetydende med at det gør efter patch.

Men da jeg forventer at lysten melder sig på et eller andet tidspunkt efter 2 store patch, ville jeg gerne høre et par brugeroplevelser fra jer Mac brugere?


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Sunbao 30 Okt 2015, 16:25
Hvorfor tror du at fm har mistet mange fans gennem de seneste år ? spillet sælger mere år for år, og personligt synes jeg bestemt at fm15 er et godt spil, nuvel nok ikke det bedste i serien men bestemt spilbart.

Crash i et væk ? det passer jo slet ikke bevares der er folk der oplever problemer og det vil der altid være især i starten. Fordi der findes så mange forskellige opsætninger af computere, og forskellige driver versioner. men 99.9% oplever aldrig problemer.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: John Graversen 30 Okt 2015, 16:53
Jeg spiller betaen på både Mac og PC (det kan lade sig gøre ved steams cloud-funktion - dejligt!) og indtil videre har jeg ikke oplevet et eneste crash. Jeg synes spillet har fungeret rigtigt godt indtil videre, og langt den bedste beta der har været indtil videre. Ændringerne fra 15 til 16 er ikke så forfærdeligt store, hvilket i mine øjne har givet SI muligheden for at finpudse spillet meget mere end de gjorde til sidste år. Fra FM14 til FM15 var der rigtigt mange ændringer. Så mange ændringer koster i form af bugs, og der var fejl i FM15 - indrømmet, men jeg synes nu det endte som et udmærket alligevel? I hvert fald godt nok til, at det fangede mig. FM16 har dog fanget mig endnu mere end 15'eren gjorde. Jeg ved ikke hvad det er, men siden jeg hentede det i går har jeg nærmest ikke kunne rive mig fra skærmen, og har spillet så meget som jeg har kunnet.

Det skal dog huskes det stadig er en beta, og der vil være fejl og evt. mangler. Dog ingen mangler, der har gjort spillet uspilleligt indtil videre - i hvert fald efter min mening.

For mig har det været 300 kr. værd, men hver sin smag. :)


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: bromberg 30 Okt 2015, 17:25
Århh sunbao, hvorfor skal det altid forsvares med næb og klør. Nogengange er en lort bare en lort.

Der var massere af crash, det kan der da ikke argumenteres imod. Forskellige computer opsætninger? Det er der bestemt, men alligevel tankevækkende at fm i særhed er "offer" for det.

Jeg tror spillet har mistet mange ældre fans. Der kommer selvfølgelig mange nye med hvert år. Men det er i høj grad ligeså meget fordi der ikke er et alternativ.
Som Mac bruger var den fulde version så tung og træg at det var udholdeligt på osx, indtil sidste patch. Det er ikke godt nok.
Bevares, jeg vil for alt i verden gerne have et godt fm spil. Jeg kan fordybe mig i det spil på en måde andre spil ikke kan give mig. Men frustrationen overskygger efterhånden glæderne.
Som skrevet var beaten faktisk en bedre oplevelse rent performancemæssigt men også ift røde kort, som ødelagde serie a for mig.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Sunbao 30 Okt 2015, 17:57
Forsvares med næb og klør ? bare fordi nogen har en anden mening så er det at forsvare med næb og klør ?.
Naturligvis er det træls at nogen har oplevet problemer, men nu var der jo altså ikke tale om alle mac der havde problemet.
Men stadigvæk ikke godt nok der gik så langtid med at løse det helt enig.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: STAAL 30 Okt 2015, 18:19
Bromberg masser af crash... arh det kan godt være at der er nogen der oplever det sådan. crash kan være mange ting, grafik/data man selv har hentet eller hvis man har ændret i editoren, real-time editor kan også være en oversag til crash, og som Sunbao siger kan det også være ens computer sammensætning.
Selvfølgelig kan man være uheldig.

Personligt har jeg haft 1 crash i fm15.


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: Nodiem 30 Okt 2015, 18:51
Jeg har været ovenud tilfreds med FM16, føler ikke at spillet på nuværende tidspunkt har givet mig nogle problemer jeg ikke selv var skyld i eller kunne fixe.. hverken ingame eller pre-game..

Jeg havde 3 crash inden for 15 min, da jeg havde installeret det, men i form at mit arbejde ved jeg at i 99 ud af 100 gange er det folks computer, udstyr eller opsætning der er problemet og det var også sandt denne gang.

HVIS jeg skal nævne noget jeg ikke er tilfreds med i år, så må det være skrivebords logoet for det er grimt som bare fanden


Titel: Sv: Kan Sigames stadig levere?
Oprettet af: bromberg 31 Okt 2015, 07:46
Crash er vel i virkeligheden heller ikke det største problem. Det kan man save sig lidt ud af.
Mit største problem var de disciplinær problemer serie øjensynligt havde og så selvfølgelig at lige min mac's opsætninger tilsyneladende lige præcis var dårlige til fm - eller noget.

Selv ny installeret OG min dengang sprøjt nye MacBook. Men ja det må jo forventes. Hvis det argument bare var 2% sagligt, ja så mener jeg snakken er en helt anden.
Så skal man som bruger til at være opmærksom på yderligere et parameter. Så kan vi ikke nøjes med specs måske? Og så er jeg da helt sikkert spilverden har overladt suveræniteten til konsollerne. Medmindre her også spekuleres i "opsætninger".

Holder ikke. Nå men det lyder da til fm16 er kommer godt fra land. Glæder mig til at høre hvordan spillet performer efter udgivelse. Ville da være en fornøjelse at kunne bruge julen med fm som altid. Selvfølgelig ikke med fm15:). - så forholder mig skeptisk indtil og bruger Fifa som fix istedet:)                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010