FmFreaks

Football Manager 2015 => Klubsøgning og -erfaring => Emne startet af: oska0377 12 Feb 2015, 22:38Titel: Hamburger SV
Oprettet af: oska0377 12 Feb 2015, 22:38
Tænker vi skal have en tråd om Hamburger SV.. en utrolig spændene klub med massere af potientiale.

Jeg er pt. i midten af 1.sæson og ligger nr.6. En placering jeg vil være lykkelig for at beholde, når man tænker på at klubben var ved at rykke ned sidste sæson.

skriv gerne hvilke taktiker i bruger og hvilke indkøb i har lavet  :)


Titel: Sv: Hamburger SV
Oprettet af: Boerre 23 Feb 2015, 16:07
Er også startet med Hamborg. Ud er Marcel Jansen røget da Sevilla bød hans frikøbsklausul. Ind har jeg hentet Patrick Bangsgaard, Fredrik Rønnov og Daniel Holzer. Har spillet til vinterpausen hvor jeg ligger nummer fem. Det gik dårligt i starten, men har efterfølgende ramt taktikken. Har også sikret mig Bakkali på fri til sommer.


Titel: Sv: Hamburger SV
Oprettet af: Boerre 23 Feb 2015, 23:53
Sluttede sæsonen på en femte plads. Lå nummer tre længe men det gik squ skidt i slutningen af sæsonen. Regner også med at prøve en ny taktik i den nye sæson. Har lavet en del transfer til den nye sæson. Truppen ser således ud:
(http://imageshack.dk/imagesfree/tnq31968.png)


Titel: Sv: Hamburger SV
Oprettet af: JensenS 02 Mar 2015, 11:11
Har også fået startet mit første spil op efter transfer updaten.
Er selvfølgelig startet med FM ynglingene fra HSV.

Ud røg:
Rudnevs
Jansen

Ind kom:
Stipe Perica
Luka Jovic
"ukendt målmandstalent" fra Serbien.
Mario Suarez (lån).

Prøvede at komme af med Jiracek og Illicevic, men de gad bare ikke ud. Nu sidder de og triller tommel på bænken og andenholdet, og håber så at få dem ud til vinter. Ville give meget luft i lønbudgettet.

Det går godt i starten og ligger nr 3. efter 8 runder i ligaen, mit eneste problem er at få Holtby til at præstere men det kommer nok.


Titel: Sv: Hamburger SV
Oprettet af: darkalf 04 Jun 2015, 13:10
Efter at HSV reddede sig endnu en sæson i Bundesligaen har jeg valgt at prøve dem af. Det må kunne gøres bedre end en 16. plads.

Indtil videre er det ikke blevet til ret meget mere end et par udskiftninger i staben, således hedder assistenten nu Giuseppe Baresi, målmandstræneren er Nunzio Papale, også er der kommet yderligere to italienere til staben i skikkelse af Francesco Ferraro(manager for andetholdet) og Giuseppe Colombino(boldkontrol). Kunne godt tænke mig endnu en målmandstræner, men forløbigt mener formanden, at vi er godt nok dækket ind. På spillerfronten har vi indtil videre skaffet os af med Ivo Illicevic som skred til Gladbach for 15 mil kr, penge som er blevet til 4 nye ansigter. Til fremtiden er Nicolaj Jørgensen hentet gratis i AaB til målet, mens Matthias Zimmermann er hentet i Gladbach for 870.000 kr, en dejlig alsidig spiller som kan dække flere pladser både i forsvaret og på midtbanen. Til midtbanen er Humam Tariq hentet ind fra Al-Quwa Al-Jawiya for 2,1 mil kr. En spændende spiller til kreatørpladsen, som jeg håber kan blive en stor spiller for klubben. Endelig er der blevet smidt 10 mil kr efter Jesus Vallejo fra Zaragoza, og han vil gå direkte ind i forsvaret ved siden af Heiko Westermann, som samtidig har skrevet under på en ny 5 årig aftale.
Har også valgt at forlænge med Marcell Jansen, mens Van der Vaart er blevet sat til salg, desværre uden nogen konkrete tilbud pt. Manden passer ikke ind i mine planer for klubben, og trækker svimlende 12% af klubbens samlede lønudgifter. Føj.


Titel: Sv: Hamburger SV
Oprettet af: darkalf 05 Jun 2015, 18:58
Så er alle venskabskampe spillet og sæsonen kan gå i gang for alvor. Vi starter i pokalen inden vi tager imod Wolfsburg i den første ligakamp. Har fået lov til at ansætte to trænere mere så vi kan få en målmandstræner mere. På spillerfronten er jeg desværre ikke kommet af med Van der Vaart endnu selvom der har været bud efter ham. Desværre afviste han et skifte til Nice pga agenthonaret den klovn.


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010