FmFreaks

Football Manager 2015 => Omklædningsrummet => Emne startet af: SAFC 20 Jan 2015, 19:29Titel: Landshold - Fra skrot til slot
Oprettet af: SAFC 20 Jan 2015, 19:29
Har lige kigget lidt rundt, og synes ikke at kunne finde nogen tråd om landshold, og i særdeleshed at tage en lilleputnation for så at gøre dem til en stormagt.

Jeg har altid haft en svaghed for landsholdsmanagement, lige siden CM98. Det er ikke det store problem at overpræstere, via taktisk snilde og lign. men hvis man for alvor skal tage et lille land og gøre det til en magtfaktor, synes jeg ikke der er nogle gode måder at gøre det på.

Selvfølgelig er jeg godt klar over at det er dybt urealistisk at man skal vinde VM med Gibraltar, men det er også urealistisk at vinde CL med Jetsmark, Darlington eller et andet LLM-hold. Det kan dog lade sig gøre, hvis man gider lægge tiden i det. Desværre synes jeg ikke jeg har fundet opskriften til at lave samme avancement op gennem rækkerne når det gælder landshold. Derfor tænkte jeg at vi her kunne have en god tråd kørende, hvor vi kom med gode idéer, fif og tricks til hvordan man bedst får skabt et stærkt landshold på den lange bane.

Det eneste trick jeg indtil videre for alvor har fået til at fungere er kun at loade den nation du er landstræner for i dit save. Så får du generelt bedre re-gens end de andre nationer, men jeg synes det bærer for meget præg af at være et snydetrick, hvor du udnytter et hul i spillet.


Titel: Sv: Landshold - Fra skrot til slot
Oprettet af: Spardle 20 Jan 2015, 19:45
SAFC sådan fungere det dog ikke, re-gens antallet bliver dog øget, og på den måde får du flere og (bedre) regens :P
Men generelt er oddsene det samme, for holdene i dit land, ift. at få en regen der kan noget ;)


Titel: Sv: Landshold - Fra skrot til slot
Oprettet af: Sarl 20 Jan 2015, 22:10
Den bedste mulighed er vel, hvis man samtidig tager styringen for en klub i pågældende land. På den led kan du via klubben poste penge i faciliteter, ungdomstræning etc., der i sidste ende også kommer landet til gode. Ved at der findes flere challenges af den slags. Den mest populære er nok San Marino challengen, hvor man overtager landsholdet San Marino og klubben San Marino, der spiller i det italienske ligasystem.


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010