FmFreaks

Football Manager 2015 => Træningsbanen => Emne startet af: Nhg93 11 Jan 2015, 13:19Titel: Pep Guardiola
Oprettet af: Nhg93 11 Jan 2015, 13:19
Jeg er for at sige det mildt, en kæmpe beundrer af Pep Guardiola og den måde han får sine hold til at spille på.
Derfor har jeg sat mig for at forsøge at genskabe den måde Bayern München spillede på imod AS Roma. Jeg er klar over at det er fuldstændig umuligt grundet de mange formationskift under kampen, dog vil jeg gøre et forsøg.

Jeg kunne dog godt bruge lidt hjælp.
Først og fremmest er jeg i tvivl om hvilken rolle jeg skal give David Alaba. Han spillede i venstre side af et tremandsforsvar ved siden af det jeg ser som to boldspillende forsvarer. David Alaba derimod fungerede mere som en box to box forsvarsspiller, og her ved jeg ikke hvilken rolle ville virke bedst? Kan jeg tildele ham rollen som Libero? Eller vil han så komme til at stå for defensivt i defensiven? Derudover vil han jo så også ligge i midten og ikke i venstre side.

Derudover er jeg i tvivl om især Robbens rolle, men også Bernats.
Når Roma havde bolden på egen bane, stod Robben utroligt højt og fungerede vel nærmest som en kant eller angrebsspiller, men når Roma derimod kom længere op på Bayerns banehalvdel fungerede Robben som en back/wingback, og tog flere defensive løb på linje med de andre forsvarsspillere, det samme gælder Bernat, som dog ikke var helt så offnsiv som Robben i presspillet.

Er der nogen, der kan hjælpe mig her? :)

Hvis jeg får lavet en taktik som jeg selv kan stå inde for og får gode resultater med, er jeg villig til at ligge det færdige produkt op til download.

Jeg vil dog forsøge at komme så tæt på den originale taktik som muligt, så kunne godt bruge lidt hjælp til de nævnte problemer. De andre roller føler jeg at jeg har fint styr på :)


Titel: Sv: Pep Guardiola
Oprettet af: Nhg93 11 Jan 2015, 15:08
Ingen der kan hjælpe mig her?:)


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010