FmFreaks

Football Manager 2015 => Klubsøgning og -erfaring => Emne startet af: Dennislauridsen 04 Jan 2015, 04:45Titel: SL. Benfica
Oprettet af: Dennislauridsen 04 Jan 2015, 04:45
[img ]http://i61.tinypic.com/dca1zn.png[/img]
SL. BenficaDer var ingen der havde oprettet en tråd om SLB, så tænkte jeg det måtte være på tide jeg gjorde det. Som sagt er jeg er startet op med SLB og det går rigtig godt. Ligaen er vi ubesejret i, vi har vundet 14 kampe ud af 14. Målscoreren hedder 59-9. Håber på vi kan gå ubesejret gennem ligaen. CHL er vi desværre røget ud af da vi taber ude mod Anderlecht (4-1). Gruppen hed Dortmund, Man City og Anderlecht. Har haft lidt vanskeligheder mod de store hold, men nu tror jeg min "nye" taktik er på plads. Vi er dog videre til EL som jeg forventer vi vinder.

Alle de forskellige cups der er i Portugal er vi stadig med i og vi lagde ud med at vinde det første trofæ nemlig Supercata som var i starten af sæson.

Af handler har jeg været rigtig aktiv. Spillere der er tiltrådt: Lucas R, Tariq, Balanta, Fierro, Ajer, Valdes, Ødegaard og Sisto. Det var de spillere jeg syntes ville være en forstærkning, men samtidig nogle jeg kunne sælge for rigtige mange penge igen.

Spillere der har forladt klubben er: Lima, Pizzi, Ola John og rigtig mange "ligegyldige" spillere på leje aftaler.

Kan allerede sige nu at min højre back skal forstærkes da Pereira ikke ville forlænge med mindre han fik 26 mio om året. Det han sgu ikke god nok til så der skal jeg på jagt. En mulighed på den post kunne være brasilianske Mayke.
Bakkali har jeg allerede skrevet kontrakt med og han slutter til til holdet til sommer.

Tror det bliver rigtig svært at holde på min argentinske trio, Salvio, Gaitan og Perez. Det har spillet så fantastisk, men nu må vi se.

Kommer med en update når sæsonen er overstået :)


Titel: Sv: SL. Benfica
Oprettet af: Dennislauridsen 08 Jan 2015, 03:57
Lige en update af sæsonen der er gået. Ligaen blev vundet 8 runder før tid. Spillede i alt 34 kampe hvor det blev til 33 sejre og en enkelt uafgjort(træls). Som sagt røg jeg ud af CHL, og skulle derfor spille EL. Det blev til en sejr over At. Madrid på 2-1. Jeg vandt alt hvad jeg deltog i (udover CHL selvfølgelig). Det har været en fantastisk sæson. Alt er gået efter planen.

Den nye sæson nærmer sig, mens spillerne er på ferie og når de kommer tilbage skal de lærer en ny taktik. 4-1-2-3 DM bliver det nye system, som jeg håber giver lige så meget succes som min 4-2-3-1 gjorde.

Lucas R, Salvio, Gaitan og Perez, bliver alle svære at holde på da de har været helt forrygende. Vi må vente og se hvad der sker :)


Titel: Sv: SL. Benfica
Oprettet af: Dennislauridsen 08 Jan 2015, 06:35
2 sæson er netop skudt igang, 3 kampe er spiller og det er blevet til 3 sejre. Transfervinduet er også lukket og jeg er rigtig tilfreds. Gil Romero er kommet til klubben og han går direkte ind på den defensive. Douglas fra Barcelona er også kommet til efter Pereira ikke ville forlænge. Bakkali er som sagt også kommet til men har valgt at udleje ham da jeg har så mange på den position. Talisca er også blevet udlejet da han blev i overskud efter ændringen af taktikken. Sidste sæsonens helt store målkonge Jonas som scorede 50 mål i 56 kampe er skiftet til Inter. Rodrigo og Oliveira er begge kommet tilbage fra lejeophold også blev han i overskud, da jeg har valgt at satse på Carlos Fierro.

CHL gruppe spillet er trukket og er godt tilfreds. vi er havnet i pulje med Man City, Leverkusen og Grasshoppers. Kravet hedder kvartfinalen så det er målet.

Kommer med en update senere. :)


Titel: Sv: SL. Benfica
Oprettet af: txo 05 Feb 2015, 23:40
Stor respekt herfra for dine præstationer med klubben! Hvordan ser din taktik ud evt. ss?


Titel: Sv: SL. Benfica
Oprettet af: Dennislauridsen 07 Feb 2015, 22:38
Citat af: txo 05 Feb 2015, 23:40
Stor respekt herfra for dine præstationer med klubben! Hvordan ser din taktik ud evt. ss?


Har desværre ikke mit save mere. Men hvilke taktik tænker du på?


Titel: Sv: SL. Benfica
Oprettet af: fodboldkiller1983 08 Feb 2015, 15:04
Hvad har du givet for dine spiller i første sæson Dennis


Titel: Sv: SL. Benfica
Oprettet af: Dennislauridsen 08 Feb 2015, 15:22
Citat af: fodboldkiller1983 08 Feb 2015, 15:04
Hvad har du givet for dine spiller i første sæson Dennis


Hvem tænker du på af dem?


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010