FmFreaks

Football Manager 2015 => Spillersøgning og -erfaring => Emne startet af: FC.Lenin 04 Dec 2014, 20:08Titel: Scoutnetwork
Oprettet af: FC.Lenin 04 Dec 2014, 20:08
Hejsa.

En ny feature i FM15 er vigtigheden i scoutnetworks. I modsætning til de forgående spil, hvor det primært var relevant i forhold til talenter, er det nu også ret afgørende i forhold til generel spillersøgning.

Jeg har det problem, at jeg har mere end svært ved at finde scouts, som ved noget om fodbold uden for England og skandinavien(Jeg spiller med West Ham). Det er lykkedes mig at finde en enkelt, der ved lidt om Spanien og Tyskland, men fx Sydamerika, Afrika og Rusland er et stort sort hul af uvidenskab i min trup. De få jeg finder, som har en større viden, er alle ansat af de største klubber i Premier League, og er derfor naturligt nok ikke særligt interesserede i at arbejde for mig.

Jeg er derfor meget interesseret i råd om, hvordan man får et velfungerende scoutnetwork op at stå. Jeres erfaringer, råd, gæt og gode ideer bliver belønnet med virtuelt slik og masser af kærlighed.  :c:

/FCL


Ps. Jeg vidste ikke helt, hvor jeg skulle poste denne tråd, men tænkte at spillersøgning måtte være det rigtige sted, ellers beklager jeg.


Titel: Sv: Scoutnetwork
Oprettet af: Guldbrand 04 Dec 2014, 20:58
Hvis du ikke kan finde talentspejdere med en viden omkring de lande du ønsker, så brug talentspejdere med en høj evne i tilpasning, da han derved har nemmere ved at tilpasse sig et nyt land og dermed nemmere ved at tilegne sig en viden omkring et nyt land.

Edit:
Derudover hjælper samarbejdsklubber og andre stabsmedlemmer og deres viden/kendskab til et land også på den generelle viden om et land/region.


Titel: Sv: Scoutnetwork
Oprettet af: FC.Lenin 04 Dec 2014, 21:25
Glimrende, det prøver jeg :) Tag en stor pose virtuelle guldkarameller!


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010