FmFreaks

Football Manager 2015 => Klubsøgning og -erfaring => Emne startet af: Gungner 10 Nov 2014, 17:27Titel: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Gungner 10 Nov 2014, 17:27
LEEDS UNITED A.F.C.


[img ]http://i1036.photobucket.com/albums/a444/Soevnloes/LeedsUnitedLogo.png~original[/img]Leeds er en tidligere storklub i frit fald der spiller i den engelske The Championship. Deres rivaler er Chelsea, Man Utd og... Galatasaray.

Efter 1970’ernes Don Revie æra hvor Leeds dominerede de hjemlige turneringer (den bedste række 2 gange og 5 gange sølv, FA Cup’en 1 gang og 3 gange sølv, League Cup og Charity Shield 1 gang) kom der en mindre nedtur i 80’erne. Det samme kan siges om nutiden, for efter at have vundet Premier League i 1992 og Charity Shield det efterfølgende år, samt en Champions League semi-finale i starten af det nye årtusinde, kom klubben i problemer. Leeds rykkede i 2004 ned i The Championship og formåede ovenikøbet at rykke ned i League One nogle år senere. Nu er man dog tilbage i the Championship med en ny Chairman efter Ken Bates endelig smuttede sin vej. Den nye chairman, Massimo Cellini har allerede fået et ry som værende glad for at fyre trænere, men han har også holdt sine ord når det kommer til penge.

Målmænd:
Marco Silvestri – Klubbens nummer 1 pt., men har ikke levet op til den hype han har haft. God nok til at være din nummer 1, men på længere sigt bør du nok kigge dig om efter en erstatning, så Silvestri kan smutte ned som nummer to på listen.

Stuart Taylor – Solid nummer 2, og burde også være det så længe Silvestri ikke bliver skadet i længere tid. Han spiller dog på karrierens sidste vers, så han skal erstattes, enten af en ny reserve eller et nyt førstevalg.

Alex Cairns – U/21 keeper som ikke er god nok. Bør sælges eller efterlades på U/21 holdet.

Forsvaret:
Sam Byram – Bedste back i klubben, solid i både forsvar og angreb. Bør være dit førstevalg på højrebacken.

Gaetano Berardi – Solidt andetvalg på højrebacken.

Stephen Warnock – Ganske solid venstreback, og bør være din starter. Han er dog på en stor kontrakt, og kan sælges videre for at få lidt ekstra penge til rådighed.

Aidy White – Stadig god nok til førsteholdet, specielt hvis du spiller med wing-backs, hvor hans angrebs-evner vil være perfekte til den rolle.

Charlie Taylor – OK prospekt, der kan blive til en ok back. Du kan enten beholde ham eller sende ham ud på lån for at få lidt erfaring og spilletid.

Giuseppe Bellusci – Kvalitets midterforsvarer med anfører potentiale, der sagtens kan klare sig i Premier League. Kan godt have et arrigt temperament, men han er kilometer bedre end de andre forsvarere i klubben.

Jason Pearce – Solid forsvarer til The Championship, bør være en god partner i midterforsvaret med Bellusci.

Scott Wootton – En OK forsvarer, har et fint potentiale. God umiddelbar backup.

Dario Del Fabro (på lån fra Cagliari)- Fremtidens mand med tonsvis af potentiale. God nok til at være fjerde valg i midterforsvaret, og bør stille og roligt rykke op i valg-ordenen når han får flere kampe. Leeds har en købs-option på £750,000, og de anbefaler jeg at man benytter sig af.

Liam Cooper – Igen en man bør udvikle over tiden. Det er dog tvivlsomt om han kan nå potentialet til at blive førstevalg, men han har mulighederne.

Midtbanen:
Tommaso Bianchi – Uden tvivl den bedste centrale midtbanespiller i klubben. Jeg vil anbefale at træne ham til at spille DM så du har noget dækning på den plads. Jeg bruger ham som CM som Deep Lying Playmaker.

Luke Murphy – God nok til at være et af førstevalgene på den centrale midtbane, og har stadig potentiale til at forbedre sig i en masse evner.

Rodolph Austin – Solid Championship midtbanespiller, der har den bonus at han også kan spiller defensiv midtbane og central forsvar.

Casper Sloth – Endnu en spiller der er god nok til at være førstevalg på den centrale midtbane. Ikke så meget mere at sige om ham.

Alex Mowatt – Kun et år inde i hans Leeds karriere efter han brød ind i førsteholdet. Ser ud til at have masser af potentiale til forbedring, og bør være inde omkring holdet og blive mere og mere vigtig som sæsonen skrider frem.

Lewis Cook – Uden tvivl det største talent i klubben. Hvis han bliver behandlet korrekt, kan han udvikle sig til en god Premier League midtbanespiller i fremtiden.

Zan Benedicic (på lån fra AC Milan) – Masser af potentiale, men han er der ikke helt endnu. Sådan som jeg ser det, vil han ikke få svært ved at spille sig på holdet. Cup kampe er nok det meste han kan håbe på. Kan købes fri for £4+ millioner, men spørgsmålet er om han er de penge værd.

Michael Tonge – I gang med hans sidste år. Forlæng ikke og send ham videre.

David Norris – Samme som ovenstående. Send ham videre hvis du kan.

Adryan (på lån fra Flamengo) – På et helt andet niveau, og vil kun blive bedre. Et af de bedste prospekter Leeds har haft i lang tid. Kan købes fri for £2,5 million, og det vil jeg anbefale at du gør.

Nicky Ajose – En af de eneste wingers i klubben, men på trods af det så mener jeg ikke at han er god nok. Send ham videre hvis det er muligt.

Angrebet:

Mirco Antenucci – Erfaren angriber med en masse all-round kvaliteter. Mine erfaringer siger mig at han gør sig bedst som Complete Forward. Kan også sagtens klare sig på et mindre Premier League hold.

Billy Sharp – Manden i boksen. Bør score en del mål for dig i denne sæson.

Noel Hunt – Ikke god nok. Send videre hvis du kan.

Steve Morison – Ikke god nok. Send videre hvis du kan.

Brian Montenegro (på lån fra Nacional Asuncion) – Ung angriber på lån, med en masse potentiale. Ikke umiddelbar klar til førsteholdsbold. Kan købes fri for £440,000, men det kan blive svært at få en arbejdstilladelse til ham.

Souleymane Doukara – Igen, masser af potentiale, men er ikke umiddelbart klar til førsteholdsbold. 


Taktikken:


--------GK--------
---CB---CB---CB---
RWB------------LWB
-----CM----CM-----
-------ACM--------
-----ST----ST-----


Dine fullbacks er mere end gode nok til en angrebsrolle, så denne formation er baseret på manglen på wings i klubben. Hvis du benytter dig af denne formation, vil jeg anbefale at sende Warnock videre, eftersom han har svært ved at blive omskolet til wingback, og i stedet hente en ind til fornuftige penge. Nu vi er ved det, så ville jeg kigge på venstreback / venstre wingback positionen, en ny målmand (førstevalg eller en ny reserve) samt en ny angriber (eftersom du ikke ligefrem drukner i unge spillere på positionen). Hvis du foretrækker at spille med wings, så er du også nødt til at købe ind på den position. Første prioriteten på transfer fronten må dog være at få købt Adryan. Han bør være din nummer 10 i mange år fremad. 

Okay, det blev vist lidt langt det her, men hvis der er flere Leeds spillere, så giv endelig jeres besyv med :)


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: daugaard 10 Nov 2014, 17:57
Er også startet op med Leeds, håber vi kan bringe dem til trofæer igen!


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Gungner 11 Nov 2014, 09:22
Så kom jeg også selv sådan rigtigt igang, og det går ganske udemærket. 3 pre-season kampe so far, 3 sejre.
Jeg kan ikke sige andet, end at jeg skal bare have råd til Adryan når sæsonen slutter. Dét er et must.


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Gungner 13 Nov 2014, 17:59
Det er godt nok en emsig chairman :T
Mange krav på et stramt budget... Men det er dælme underholdende. Adryan er et bæst lige bag angriberne.


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Lassefj95 17 Nov 2014, 11:49
Citat af: Gungner 13 Nov 2014, 17:59
Det er godt nok en emsig chairman :T
Mange krav på et stramt budget... Men det er dælme underholdende. Adryan er et bæst lige bag angriberne.


Hvilken roller og hold insktruktioner har du på din taktik? :)


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Gungner 24 Nov 2014, 03:11
Jeg stiller op i min 5-2-1-2, eller hvad den nu hedder i FM. Men spillernes rolle ser sådan her ud (Jeg spiller med engelsk som sprog, så ved ikke helt hvad rollerne hedder på dansk):
Målmand (standard)
Central Forsvar (alle 3 på defend)
Højre og venstre wingback (begge på attack)
Central midtbane (deep lying playmaker på defend)
Central midtbane (box to box på support)
Offensiv central midtbane (trequartista på attack)
Angriber (deep lying forward på support)
Angriber (poacher på attack)

Mht hold-instrukser, bruger jeg dem her: Retain Possession, Shorter Passing, Pass Into Space, Play Out of Defense, Close Down More, Higher Tempo


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: lejones 10 Dec 2014, 18:08
Så er jeg netop blevet færdig med min første sæson med Leeds.. Det gik over alt forventning jeg sluttede på 6 plads og var med i play-off men måtte desværre allerede ryge ud i semi finalen til derby.. Så nu skal jeg bygge holdet op igen og være klar til næste sæson.. det er lidt sværer at holde på spillerene og få ligeså godt erstatninger..
Økonomien Er super dårlig, har her i 2 sæson ikke fået noget at handle for udover 20% af de salg jeg laver, plus lønbudgettet heller ikke er steget..


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Gungner 11 Dec 2014, 01:03
En skam du ikke rykkede op. Så havde du fået et rimelig godt transferbudget :/
Men det er bare at kæmpe videre.


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: lejones 15 Dec 2014, 17:18
Citat af: Gungner 11 Dec 2014, 01:03
En skam du ikke rykkede op. Så havde du fået et rimelig godt transferbudget :/
Men det er bare at kæmpe videre.


Spiller du med dem? og er du rykket op? Ja pisse ærgerligt for her i anden sæson kæmper jeg godt nok en kamp efter at måtte sælge lidt ud af mine gode spiller og ikke er blevet tildelt nogle penge til at handle for. De har rippet stort set alle de penge jeg har solgt for.. Er nu midtvejs i anden sæson er og er fyringstroet, så nu handler det i første omgang om at overleve at blive fyret hvilket virker utrolig svært lige nu. Men jeg kæmper for vil virkelig gerne have leeds tilbage i toppen af engelsk fodbold..

Mit hold spiller ellers rigtig godt dog er min målscorer ikke så dygtig i denne sæson. Mit forsvar sejler ved dødbold bliver stortset altid straffet på både hjørnespark og frispark, ved overhovedet ikke hvordan jeg skal dæmme op for det. Så kunne jeg finde en god konstalation i forsvaret og få styr på det så tror jeg at jeg ville have en rigtig god chance for at rykke op.Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: culaz 15 Dec 2014, 17:28
Citat af: lejones 15 Dec 2014, 17:18
Mit forsvar sejler ved dødbold bliver stortset altid straffet på både hjørnespark og frispark, ved overhovedet ikke hvordan jeg skal dæmme op for det.Prøv følgende til defensive hjørnespark :)

2 Fullbacks, 1 on each post
2 DCs- both marking tall men
3 others zonal marking 6 yard box
1 or 2 at the edge of the box
1 or 2 stay forward


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Gungner 15 Dec 2014, 17:43
Citat af: lejones 15 Dec 2014, 17:18
Spiller du med dem? og er du rykket op? Ja pisse ærgerligt for her i anden sæson kæmper jeg godt nok en kamp efter at måtte sælge lidt ud af mine gode spiller og ikke er blevet tildelt nogle penge til at handle for. De har rippet stort set alle de penge jeg har solgt for.. Er nu midtvejs i anden sæson er og er fyringstroet, så nu handler det i første omgang om at overleve at blive fyret hvilket virker utrolig svært lige nu. Men jeg kæmper for vil virkelig gerne have leeds tilbage i toppen af engelsk fodbold..

Mit hold spiller ellers rigtig godt dog er min målscorer ikke så dygtig i denne sæson. Mit forsvar sejler ved dødbold bliver stortset altid straffet på både hjørnespark og frispark, ved overhovedet ikke hvordan jeg skal dæmme op for det. Så kunne jeg finde en god konstalation i forsvaret og få styr på det så tror jeg at jeg ville have en rigtig god chance for at rykke op.
Hvis du har tjekket tidligere indlæg her i tråden, kan du se at jeg spiller med dem  ;)
Og ja, jeg rykkede op med dem via play-offs. Fik et budget til 2.sæson på cirka £14 millioner, hvilket jeg ikke kunne klage over.


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: lejones 15 Dec 2014, 18:56
ja jeg kunne selvf bare åbne øjnene hehe..
Hvor langt er du i dit save? Tror jeg vil prøve dit tip i forhold til hjørnespark.


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Gungner 15 Dec 2014, 19:42
Er cirka halvvejs i anden sæson, men har ikke spillet på det save i lang tid.


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: lejones 15 Dec 2014, 22:39
Citat af: Gungner 15 Dec 2014, 19:42
Er cirka halvvejs i anden sæson, men har ikke spillet på det save i lang tid.


OKay.. Men fortæl endelig hvis du får gang i spillet igen..

Tak for tippet med forsvaret på dødbolde det fungere bedre nu.. Har 14 kampe tilbage og er 6 point fra play-off håber og satser på jeg i det mindste kan spille med om det  O0


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Gungner 25 Dec 2014, 16:12
Nå, mit save er blevet slettet, så jeg starter da bare forfra med Leeds. Spiller fortsat min 5-3-2, med enkelte tweaks fra det første save. Indtil videre er hentet to spillere ind, nemlig Sotiris Ninis og Pasquale Foggia, begge helt gratis da de jo er klubløs. Forsøger ligeledes at hente Jack Grealish ind på lån, men Villa vil betales et stort beløb i månedlig ydelse, så det sker nok ikke. Derudover er Itumeleng Khune og Lewis Macleod på ønskelisten, og begge forsøges hentet pt.


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Bakbo 21 Jan 2015, 20:41
Hvordan står det til med jeres Leeds save? Og er der slet ikke andre der spiller med Leeds?

Jeg er selv lige nået igennem min første halvsæson og det går over al forventning. Jeg ligger nr. 2 i ligaen, et point fra 1. pladsen.
Jeg stiller ligesom Gungner op i en 5-3-2 op stilling med to wingbacks.

Udover det har jeg lejet Ben Amos på mål som gør det rigtigt godt. Jeg har købt en ok venstre back fra Inter, Ricardo Adorno.

Kan kun opfordre andre til at tage udfordringen op. Leeds hører til i toppen af engelsk fodbold. ;)


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Gungner 04 Feb 2015, 15:32
Et hurtigt tip til venstreback positionen: Rúben fra Maritimo!
Han er helt igennem fantastisk, og alle der spiller med et Championship hold bør hente ham...


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: lortengert 05 Feb 2015, 12:31
jeg startede et spil op med LEEDS igår - og på venstre back har jeg fået Dossena - eneste mulighed da Warnock er alt for dyr...

Derudover yaya sanogo kommet ind på lån. Tror det bliver spændende! - vil gerne spille en god omgang offensiv fodbold!

Hvordan ser jeres trup ud?


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Gungner 05 Feb 2015, 15:49
Hentede Sanogo i mit første save med Leeds, men han var godt nok ringe. Antenucci og Sharp var mine stjerneangribere. Angribere er ikke første-prioritet mht indkøb efter min mening. Det er en målmand, venstre wing back, samt wingers (hvis man vil spille med dem).


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: lortengert 05 Feb 2015, 16:32
Er målmandsposten så svag?
Tænker at med et solidt forsvar, så kan man måske vente til næste sæson?
Antenucci og Sharp er også skarpe ja - men tænker at jeg måske skal have en mere, derfor kom sanogo!

Dog vil jeg stadig gerne af med gamle dyre spillere!
jeg spiller 4-4-2
og en 4-1-1-3-1


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Gungner 05 Feb 2015, 17:55
Hvis de "gamle dyre" spillere stadig har noget at bidrage med, så beholder jeg dem :T  Men hver sin tilgang.
Jeg fandt i hvert fald ikke behov for en ny angriber i første sæson. Mht. målmandsposten, så er Silvestri okay, men en ny back-up eller en ny #1 er efter min mening et must. Det samme med venstreback og som sagt wingers hvis man spiller med dem.


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: lortengert 06 Feb 2015, 08:22
Jeg spiller som sagt 4-4-2. så jeg har hentet lidt bredde ind + kantspillere...

Midtforsvar + midt midt er rimelig stærk! - men casper sloth? - bliver han go nok senere hen?


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Gungner 06 Feb 2015, 18:39
Han er på niveau med de andre spillere på midtbanen der er lige bagved starterne...


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Nodiem 06 Feb 2015, 18:49
Gungner kan vi så få en Leeds blog fra din side !! det er vidst på sin plads ! :D


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Gungner 06 Feb 2015, 19:14
Overvejer det :T


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Marchang 06 Feb 2015, 19:18
Jeg synes også at du skal gungner  O0


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Gungner 06 Feb 2015, 19:19
Aaaargh! Gruppepres! :T


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Nodiem 06 Feb 2015, 19:24
2 mod 1, du lever i et demokratisk land... du har intet valg !


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Gungner 06 Feb 2015, 19:31
:-\ ... oh well... Der går nok et par dage før den dukker op i forummet  ;)

Men til andre der spiller som Leeds, eller overvejer det, vil jeg bare sige at det altså er et virkeligt sjovt hold at spille med.
Dog også udfordrende, da bestyrelsen forventer success på et smalt budget. Men hvis du leverer successen, så leverer de pengene.


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Dauer 07 Feb 2015, 11:58
Jeg har også haft et Leeds save kørende (som jeg stortset har hvert år) men det er lidt på pause for tiden, da jeg har kastet mig ud i at starte i level 24 i England i stedet for :D

Jeg rykkede op i 1. sæson via en 2. plads (Norwich var helt suveræne) og spillede så nogle sæsoner i PL hvor jeg stille og roligt rykkede op i tabellen og vandt så ligaen for første gang i 2021.

Inden det havde jeg dog vundet FA cuppen 2 gange og vundet EL en enkelt gang (EL er forresten i nogle tilfælde en nem vej til CL :) )

Syns ikke rigtigt man får særligt mange penge i Leeds, men de har et super fedt hold allerede fra start, og spillere som Byram og Mowatt starter stadig inde hver kamp for mig, mens Cook er rotationsspiller. Derudover får man rimeligt gode talenter gennem YI hvis man går op i den slags :p

Jeg behøver nok ikke sige det, da alle nærmest ved det, men Patrick Roberts fra Fulham er VIRKELIGT genial, så tag at hold øje med ham...


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: lortengert 16 Feb 2015, 14:38
jeg ved ikke hvad der går af mit hold... Men pt spiller de rigtig godt! - jeg kører normalt med MEGET rotation i truppen så alle spillerer får kampe. Men har på det sidste spillet med samme "stamme" og det virker ret godt... Vandt lige 6-0 over nott. forrest. Det var ret så vildt! - tror jeg ligger nr 4 eller 5 nu.

Billy shap, Arnutteci(stavefejl) og yaya Sanogo gør det rigtig godt sammen!

Min plan var at spille 1 sæson mere i championship da jeg ikke føler holdet har kvali nok til at spille PRML.

Hvad vil i anbefale? - i så faldt, spiller i også med meget lidt rotation?


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: lortengert 24 Feb 2015, 10:36
Nogen der stadig spiller med LEEDS?


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: lortengert 02 Mar 2015, 08:12
FOR SAAATAANN DA!! Jeg rykkede op via en sejr i playoff!

Uha - nu bliver det svært! - men mon ikke jeg kan skaffe lidt bredde til truppen...

Min økonomi er ikke vild - så tror jeg tager "fri transfers / billige spillere" til hjælp...

Spiller i andre stadig?


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: lortengert 09 Mar 2015, 08:02
KÆFT DET ER SVÆRT MAND!
Jeg taber konstant - eller spiller en smal uafgjort! - modtanderholdet scorer altid til sidst! - og jeg har ingen chance! - mit hold er som sådan okay - men ingen mulighed for en midterplacering!
Jeg er midt i 2. søson og ligger på en 19. plads!
Jeg synes det er umuligt at vinde et ny patch!!!!!!!!!


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: lortengert 11 Mar 2015, 15:50
er ved januar og ligger SIDST! - det kører bare PIIISSEEEE godt! - jeg kan slet ikke score... kan have 15 chancer og scorer ingen - modstanderen har 4 og scorer 1... - mit hold burde kunne klare sig til midter placering... men det fucker heeelltt op!

hvad fanden gør jeg? - HJÆLP!


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Snowflake 25 Mar 2015, 11:31
Efter lang tids FM-pause, er jeg startet op med Leeds.

Første sæson endte utroligt succesfuldt med oprykning som 1'er.
(http://i.gyazo.com/fecc0fb0c3069ff44cb6c867ebbc8a28.png)

Eneste handel i første sæson, var at hente Adryan permanent til klubben. Op til anden var det svært at få pengene til at række. Endte ud med en del billigere spillere, bl.a. den tidligere Leeds-spiller Garbutt til WBL.
I front sætter jeg min lid til den ældre Marcus Rosenberg, som dog også var billig. Det er dog også lykkedes at hente et par talenter.
(http://i.gyazo.com/b1fddc24b0586cf750d7eaa1c7e7433e.png)

Her til januar ligger vi på en ganske fin 13.plads, og ser ud til at kunne undgå nedrykning.
(http://i.gyazo.com/0afe15add1e4868fa81c57e6cd4da7a3.png)

Spiller forøvrigt en 3-5-2.


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: lortengert 26 Mar 2015, 10:02
Jeg nåede lige nøjagtigt at redde min røv og blev oppe!

Til den nye sæson er hentet FABIANSKI, GYLFI og ham den unge angriber fra Nott. forrest.

Håber at kunne klare en midter placering denne gang :D

Jeg mangler en fløj... bare en hurtigt en der kan komme med frem. Har i nogle ideer?


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Gungner 02 Apr 2015, 15:12
Andre der har oplevet at Leeds får et transfer-ban fra januar til maj 2015? I så fald lader det til at SI har fået det med i spillet... Fin lille detalje.
Dog er det ikke fedt at både Adryan og Montenegro's låneaftaler udløber dagen før transfer-bannet gør... det er faktisk ret irriterende. Så kan man ikke købe dem for den aftalte pris, da begge deres klubber går mange mange millioner op...


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Gungner 07 Apr 2015, 09:40
Er nu i januar i første sæson, og det går jo fantastisk. Ligger nummer 1 i The Championship, 8 point ned til nummer 3, og hele 21 point ned til nummer 7. Så forhåbentlig er der sikret minimum Playoff plads. Bestyrelsen forventer at jeg går videre til næste runde af FA Cup'en. Desværre har jeg bare trukket Liverpool på udebane, så det sker ikke. Forhåbentlig vil de være en smule forstående når jeg nu ikke går videre.

Transfer embargoet gør det lidt svært at hente spillere ind... Og sælge dem for den sags skyld. Så de næste 5 måneder vil der absolut ingen transfer aktivitet være fra min side.


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Gungner 08 Apr 2015, 04:54
Der kan man bare se:

(http://i.imgur.com/HHqvYjA.png)


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Snowflake 09 Apr 2015, 15:41
Efter en skidt start på 2.sæson, sluttede vi af med at ende på en flot 12.plads. Rosenberg viste at han stadig havde mål i støvlerne, og kombineret med Doukara og stortalenter Luka Jovic, som blev hentet i januar, blev der scoret nok mål. Jeg er fuldt ud tilfreds!

(http://i.gyazo.com/68008a0fe007369febbab3abe1ed3639.png)

Op til 3.sæson, har jeg foretaget en del handler. Mit mål er at have en engelsk kerne af spillere, og det koster desværre. Det er dog lykkedes at få et par spændende og dygtige spillere til klubben, men har også betydet farvel til bl.a. Doukara. Prisen samt hans nylige kontraktudløb var den afgørende faktor.

(http://i.gyazo.com/ddfd24415c9e9066996b768066d066ea.png)

Det betyder at vi nu ligger inde med denne unge og spændende trup.

(http://i.gyazo.com/cbb2878993e5dae435d6b59ba54a1ad5.png)

Jeg har planer om fortsat at spille 3-5-2, men har samtidig mulighed for at gå over til en 4-2-3-1 hvis det passer mig bedre.

@Gungner
Jeg nåede heldigvis at købe Adryan før min ban trådte i kraft. Forhandlede allerede med ham i slutningen af december, og fik den gennemført 1.januar!


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: lortengert 14 Apr 2015, 13:20
Flot trup hvis du kan holde en stabilt PRML niveau :D

men hvordan fik du SÅ meget for ham Daoukara? - han er ELENDIG for mig...


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Snowflake 14 Apr 2015, 15:29
Doukara blev min topscorer i første sæson med 21 mål. I anden sæson spillede han ganske fint som DLF(s) og scorede 12 mål + 8 assist. Det var nok til at hans værdi røg i vejret, og fik solgt ham for ca. hans værdi. :)


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Snowflake 15 Apr 2015, 15:02
Så er jeg nået til januar, og har handlet lidt mere ind. Det bød på farvel til Casper Sloth, Marcus Rosenberg og Belluschi.
Ind er i stedet kommet Eric Dier og Teddy Bishop. Det betyder at vi nu har et meget talentfuld hold med masser af englændere:

(http://i.gyazo.com/d48555fb63d4aeb350cc9b30a34c37b8.png)

Til sommer kunne jeg forestille mig at bl.a. Pacheco, Adryan og Capuano ryger, og erstattes med englændere. Jovic og Del Fabro vil jeg dog gerne beholde, da de er unge og yderst talentfulde.


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Snowflake 22 Apr 2015, 11:01
Vi endte på en fin 9.plads. Kom derudover i FA Cup-finalen:
(http://i.gyazo.com/4ffcccfe4377219a4116eabf5285f6fa.png)

Var sikker på at sejren var hjemme, men i overtiden af overtiden slog Silva til :(

Trøstepræmien er dog Euro Cup i næste sæson.

Igen i år har jeg solgt ud af ikke-engelske spillere, så vi er nu nede på kun 2(!!), Jovic og Del Fabro.
Eneste jeg mangler nu er en ny backup-keeper.

(http://i.gyazo.com/d1901a94e9658fdc7cfc08ba4d3b6064.png)


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: JonasN 07 Maj 2015, 23:15
Jeg synes efterhånden jeg har forsøgt alt, og jeg kan simpelthen ikke få det til at spille. Kiggede herinde, og så flere med ret så god succes. Snowflake - hvordan ser dine holdinstruktioner ud? Jeg spiller, som de fleste andre, med en 3-5-2.


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Snowflake 08 Maj 2015, 11:54
Min 3-5-2 var Standard mentalitet - Fleksibel.
GK
DC(d) - DC(d) - DC(d)
CWB(a) --------------- WB(s)
DLF(d) - B2B(s)
AP(a)
AF(a) - DLP(s)

Derudover følgende holdinstruktser:
Hold på bolden
Kortere afleveringer
Aflever i dybden
Spil op fra forsvar
Skærm mere af
Højere tempo


Da jeg rykkede op, ændrede jeg på instruktionerne, så jeg spillede mere direkte fodbold.

Kan i øvrigt nævne at jeg havde en flot 3.sæson som - mere om det senere.


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: lortengert 08 Maj 2015, 11:55
jeg rykkede op i PRML med dem men synes godt nok det er svært ja! - jeg spiller dog mest en 4-4-2 med deff eller kontra indstillinger... Men jeg får mest ud af mit hold, når moralen og teamspirit er helt oppe i top ;)

Jeg spiller meget struktureret men ved ikke om det altid er godt :P


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Snowflake 08 Maj 2015, 12:18
Første sæson i PL er svær. Det hjalp dog for mig at spille direkte og hurtig fodbold, samt stå lidt længere tilbage på banen. Når jeg prøvede at styre spillet, gik det galt.
Generelt er en 3-5-2 fin defensivt, da de tre forsvarsspillere dæmmer op imod en del.


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Snowflake 13 Maj 2015, 09:45
Så vandt vi Premier League!
(http://i.gyazo.com/ddfce1227738dc06242bee28bb19e257.png)


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: JonasN 15 Maj 2015, 21:30
Det lykkedes mig at rykke op via play-off. Jeg har holdt fast i taktikken, og kører med de samme instruktioner og ligger pt. på en 10. plads halvvejs gennem sæsonen. Så det går umiddelbart meget godt. Men min assistent anbefaler tit i løbet af kampene at jeg spiller mere direkte. Tror jeg holder fast i min nuværende taktik sæsonen ud, og vurderer derefter  O0


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Snowflake 18 Maj 2015, 09:50
Dejligt at høre! Min assistent anbefaler mig også jævnligt at køre mere direkte. Tror blot du skal holde på din taktik, medmindre du bliver overløbet i en kamp eller er underdog.


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: JonasN 18 Maj 2015, 19:18
Meget imponerende med Premier League sejr! Tillykke med det O0

Til min 3. sæson har jeg hentet Berahino ind, samt Ashley Williams og James Chester til forsvaret. Er dog startet sæsonen skidt, og har kun scoret 1 mål i de første 4 kampe. 0-0 0-0 0-2 og 1-0.

Spiller du fortsat 5-3-2, og med samme instruktioner som sidst jeg spurgte? Mit hold ser nu således ud:

Silvestri

James Chester
Ashley Williams
Giuseppe Bellusci

Luke Garbutt
Sam Byram

Lewis Cook
Alex Mowatt

Adryan

Saido Berahino
Richairo Zivkovic


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Snowflake 19 Maj 2015, 08:37
Jeg skiftede min taktik efter 3.sæson, og gik over til en 4-1-2-2-1 i stedet for.
Hvordan gør Silvestri det for dig? Jeg solgte ham op til 3.sæson og købte Butland i stedet - og Pacheco på fri transfer.
Havde lidt svært med at få Berahino igang, men alene på toppen som Falsk 9'er har han været fantastisk!
Kan desuden varmt anbefale Aaron Cresswell som WB


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: JonasN 27 Maj 2015, 22:08
Kan jeg få lov at se din formation og taktiske instruktioner? Kan ikke rigtigt se nogen fremgang på mit hold. Jeg skaber alt alt for lidt, og jeg er lidt træt af det... Silvestri har gjort det helt fint, men har netop hentet Jeronimo Rulli midt i 3. sæson da jeg fik lidt ekstra penge at handle for grundet god økonomi 👍🏾


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Snowflake 27 Maj 2015, 23:14
Selvfølgelig:

(http://i.gyazo.com/5ac9add5796c940536251589e07100fe.png)
(http://i.gyazo.com/d3602237fb5da65d1466f1e7abc2294a.png)

Det er som sagt Le Sygnok's taktik, som jeg blot har tilpasset en smule.
De to kanter har instruktionen "skyd mindre", mens min Felt-til-felt har "kom længere frem"


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: JonasN 28 Maj 2015, 00:40
Tak. Vil prøve mig lidt frem. Ift. Cresswell får han 1,8 mil om ugen i City så det er ikke realistisk. Men Garbutt gør det nu også fremragende.

Spiller du også med denne taktik mod de store hold?


Titel: Sv: Leeds United A.F.C.
Oprettet af: Snowflake 28 Maj 2015, 07:36
Ja så bliver det svært at lokke ham :) Du kan håbe på de sætter ham til salg, det gjorde de med Caulker
Men ja, brugte taktikken imod alle hold, og det gav følgende resultater i sidste sæson:
(http://embed.gyazo.com/060adca194fe94c3391d744c873fd979.png)
(http://embed.gyazo.com/c5f458560bb7c84c2309be7346a93d6b.png)

:)


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010