FmFreaks

Football Manager 2015 => Klubsøgning og -erfaring => Emne startet af: mephix 30 Okt 2014, 18:51Titel: Real Madrid CF
Oprettet af: mephix 30 Okt 2014, 18:51
Kan ikke forstå at der ikke er oprettet en tråd om klubben endnu.

Jeg er selv i gang med et save. Er netop gået i gang med anden sæson. Vil gerne se om de ting som har fungeret ret godt i første sæson også fungerer. Derefter er planen at dele de erfaringer jeg har gjort mig, i mit save med Kongerne. ;)


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Dennislauridsen 01 Nov 2014, 16:11
Er også startet op med klubben. Har spillet 4 kampe i ligaen, det er blevet til 3 sejr og et enkelt uafgjort. Har fået ansat et helt nyt personale som nok er det bedste. Har rykket 2 spillere op i førsteholdstruppen Marcos Lorente og Raul de Tomas. Spansk supercup blev vundet samlet 6-2. Den europæiske blev vundet 4-2. så er godt tilfreds indtil videre.

Ronaldo lige blevet skadet i 3 mdr. kæft jeg er gal. han var skadet i alle venskabskampe så kom han tilbage også nu skadet igen! har generelt mange skadet spillere desværre, men prøver at få det bedste ud af truppen alligevel.


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: r-mand 01 Nov 2014, 16:14
Lyder trist med CR7, standard med skadede spillere i betaen.
Starter selv et save med Real Madrid når den endelige version kommer, har droppet betaen. ;)

Mangler du SS, så sig til. Har simuleret fremtil 2022.
Bare spørg i den anden tråd.


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Dennislauridsen 01 Nov 2014, 18:12
Citat af: r-mand 01 Nov 2014, 16:14
Lyder trist med CR7, standard med skadede spillere i betaen.
Starter selv et save med Real Madrid når den endelige version kommer, har droppet betaen. ;)

Mangler du SS, så sig til. Har simuleret fremtil 2022.
Bare spørg i den anden tråd.


Jamen er sgu også ved at være der hvor jeg ikke gider mere. Vil nok ikke lave nogle update før den fulde version er tilgængelig. Ellers tak. som sagt ligger jeg det også på hylden :)


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Cesc 11 Mar 2015, 11:21
Jeg har haft lyst til et spil, hvor jeg bare tonser frem, hvorfor valget er hos Real Madrid. Noget som jeg ikke vil kalde en udfordring på nogen måde, men man kan jo selv sætte forskellige delmål, som man skal overholde. Inden spillet havde jeg et lille 'mål' om, at jeg gerne ville spille noget andet end 4-2-3-1 som jeg vil vædde med 90 % af alle FM-spillere gør i stort set alle klubber - og især i Madrid.

Jeg har derfor valgt at spille 4-1-2-1-2, altså uden kanter. Det giver utrolig meget frihed til min dygtige midtbane som består af Lars Bender, Toni Kroos, Luca Modric og James. Derudover kommer mine backs, Arbeloa og Gaya, utrolig godt med frem og hjælper til med bredde på holdet. Især Gaya har været en fornøjelse og serverer det ene fantastiske indlæg efter det andet til den portugisiske målmager i front.

Ronaldo er uden sammenligning den vigtigste for mig. 11 kampe i ligaen, 16 kasser, 5 assist og 6 gange kampens spiller. I CHL har han lavet 4 kasser i 4 kampe, med et oplæg til følge og to gange kampens spiller. Han bliver brugt i front som trequartista.

I sommervinduet hentede jeg Jesus Vallejo, Lars Bender og Jose Gaya for en samlet sum på 294. Ud er gået Coentrao, som indbragte mig 39 millioner her og nu, og med tiden kan den stige til 70 millioner. Jeg ville bare gerne have ham væk, så måtte desværre sænke mine krav.

Resultatmæssigt går det forrygende. 11 kampe, 10 sejre og 1 uafgjort. I CHL-gruppespillet er jeg også placeret som nummer 1 i en gruppe med Napoli, Schalke og Sparta Prag. UEFA Super Cup blev tabt til Sevilla på straffespark, mens den spanske af slagsen blev vundet samlet med 6-2 over rivalerne fra Atletico.

Min bedste kamp indtil videre er mod fjenden fra Barcelona. En kamp, som jeg virkelig have glædet mig . Jeg vidste at jeg skulle gøre noget ekstra taktisk, hvorfor jeg rystede posen og spillede med Gaya, Varane, Pepe og Ramos i forsvaret. En defensiv tilgang, men en sikker en af slagsen. Derudover stillede jeg med Bale (som har været elendig) og Ronaldo på toppen - et hurtigt angreb, som de tunge Barcelona-drenge ville have svært ved - og det fik de.

(http://i1185.photobucket.com/albums/z341/FmFreaksCesc/Skaeligrmbillede%202015-03-11%20kl.%2002.48.36.png)

Jeg vil gerne vinde 15 CHL-titler i alt, hvorfor det er denne turnering mit fokus klart er på. Det skal gerne ske indenfor de næste 10 sæsoner, så presset er stort.
Derudover vil jeg forsøge at få så mange spanske spillere til klubben, men står en Pogba eller Hazard ledig på markedet, vil jeg naturligvis ikke tøve et sekund.
Ligaen skal vindes hvert år. Andet holder bare ikke i Real.


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Cesc 11 Mar 2015, 20:38
Jeg har i januar fået stillet flere penge til rådighed, hvorfor jeg har valgt at hente ind til ungdommen. Det er sket i form af Ruben Neves, Youri Tielemans og Richairo Zivkovic. Det vil faktisk sige, at jeg i fremtiden nærmest allerede har alle prikker på plads indtil videre til mit hold...

Jése, Tielemans, Ruben Nevez, Zivkovic, Vallejo, Ødegaard, Isco, Cavajal, Gaya, Varane, James, Lucas Silva og Asensio er hvert fald folk som jeg ser meget frem til at have på mit mandskab! Mange af dem er allerede inde omkring førsteholdet!


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Gungner 11 Mar 2015, 20:44
Wow, du er virkelig glad for ordet "hvorfor" ;)
Ej spøg til side, så bliver det spændende at se om du kan dominere alt og alle.


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Cesc 12 Mar 2015, 00:17
Det hele går ret godt, men vil lige vise jer et spøjst tilfælde i Champions League ottendelsfinalen.... Vejen til en CHL-titel er da hvert fald hjulpet godt på vej ;D

(http://i1185.photobucket.com/albums/z341/FmFreaksCesc/Skaeligrmbillede%202015-03-12%20kl.%2000.14.56.png)


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Robinho4ever 12 Mar 2015, 08:37
Det er dejligt at se, at jeg ikke er den eneste, der godt kan lide et "casual" FM-save med Real Madrid ;-)

Jeg kan ikke forstå, hvorfor mange har problemer med at holde gnisten ved at spille med et tophold - der er i min verden ikke noget sjovere. Men det handler nok også om, at jeg ikke er den fødte LLM-spiller. Nej, jeg har det bedre med at sætte nogle små mål med et tophold, og det er bestemt muligt. I skrivende stund handler det ikke om at nationalisere mit hold, eller slå bestemte scoringsrekorder mm. men om at vinde samtlige kampe i La Liga, og det kræver i al sin enkelthed det bedst mulige hold, og en stor portion held.

Her i tredje sæson må jeg sande, at det heller ikke bliver i denne omgang, at mit mål lykkes. Jeg har allerede spillet to kampe uafgjort efter 15 kampe. Så mit mål er bare at forbedre sidste sæsons 33 sejre og fem uafgjorte - det i sig selv bliver vanskeligt.

Jeg spiller en 4-3-3, og er ganske tilfreds med min nuværende trup. Min store drøm er at lande Hazard til næste sæson, så Ronaldo kan komme op på toppen permanent. Benzema gør det fint, men jeg vil gerne score lidt mønt på ham.

(http://i.imgur.com/tDTo2fk.png)

Jeg har vundet ligaen mine første to sæsoner, ligesom jeg også har vundet Champions League to år i træk. Det er jeg nok er allermest tilfreds med/stolt af, er, at jeg har fået etableret José León i førsteholdstruppen permanent, hvor han har udviklet sig rigtig pænt og er på vej til at blive en dygtig forsvarsspiller. Han spiller habilt hver gang, han får minutter på grønsværen uanset modstanderen. Herudover har jeg et hav af unge spillere til at løbe rundt på Castilla og længere nede, som jeg har planer om at integrere i førsteholdstruppen på sigt, hvilket også kommer til at blive et mål i fremtiden - det er bare vigtigt at have de bedste ungdomsspiller pga. de store spilleres enorme transferværdi, der tit gør det umuligt at tilføje stor erfaren kvalitet.

Nå, det var en lille hurtig tekst om mit spil. Nu skal Celta have tæsk på Bernabéu :-)


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Cesc 12 Mar 2015, 09:12
Fedt, at du også er i gang Robinho4ever! Jeg synes også det er superfint at spille med Real Madrid, fordi det giver en mindre betænkningstid og mere tid til bare at nyde spillet og dets funktioner!

Super fede indkøb du har lavet! Pogba skal jeg 100 % også have til klubben, mens Courtois også har været oppe at vende.

Hvordan gør Balanta det? Og er Depay værd at smide penge efter?


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Robinho4ever 12 Mar 2015, 09:48
Pogba er simpelthen også bare et bæst; franskmandens stats er vanvittige. Jeg hentede Courtois til klubben denne vinter, da jeg kunne erhverve ham for små 320 millioner kr. Casillas er ved at være "over the hill" og skal i fremtiden agere reserve for belgieren. Min førsteprioritet var De Gea, men Manchester United forlanger ganske enkelt for mange penge for ham, i hvert fald flere end jeg er villig til at lange over disken!

Balanta stod lidt i skyggen af Varane og Ramos sin første sæson, men i sidste sæson nappede han pladsen fra Ramos. Det var lidt med en mærkelig smag i munden at skulle sætte viceanføren på bænken, men de bedste skal jo spille, og Ramos er ikke utilfreds, så det er fint. Herudover har Balanta, som vi ved, nogle fremragende stats, der bare gør ham til spillets måske bedste forsvarsspiller - jeg kan kun anbefale ham.

(http://i.imgur.com/MQiK6Dx.png)

Depay er en lidt anden historie, men det hænger ene og alene sammen med, at Ronaldo er ustyrlig på venstrekanten, hvorfor hollænderen kun har fået sporadisk med spilletid, men hans fine ophold i Porto viser dog alligevel, at der er talent og krummer i knægten. Jeg har stadig tiltro til ham, specielt fordi Hazard nok er en urealistisk drøm, og Depay har alle forudsætninger for at blive en klassespiller og Ronaldos naturlige arvetager - de har mange af de samme karakteristika jo.

(http://i.imgur.com/NyOo3Kf.png)

Jeg læste lige dit første indlæg en gang til, og kunne se, at du ikke er tilfreds med Bale; hvordan bruger du ham? Han spiller nemlig fuldstændig forrygende for mig, og er netop blevet kåret til verdens bedste fodboldspiller (bruger ham som indvendig angriber). Han score både fint med mål og assistere sine holdkammerater i stor stil. Han tager kun hjørnespark, når Kroos ikke er med, og det sker ikke så tit, så de fleste af assists er i åben spil.

(http://i.imgur.com/edWjkEA.png)


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Cesc 12 Mar 2015, 10:00
Lyder super spændende. Jeg tror dog, at jeg undlader Balanta indtil videre i dette spil, men nu må vi se. Han er jo fremragende, men Vallejo gør det sublimt trods sin unge alder. Vil have det svært med at smide Ramos af, da han er sikkerheden selv og scorer på en del hovedstød.

Depay vil jeg kigge nærmere på, men kræver et skifte af formation, tænker jeg. Isco, James og Ødegaard roterer jeg med på min offensive midtbane, så det vil være overkill at have endnu en spiller der til.

Jeg har nemlig valgt at se bort fra den taktik som stort set alle spiller og i stedet tænkt lidt ud af boksen.

[img ]http://i1185.photobucket.com/albums/z341/FmFreaksCesc/Skaeligrmbillede%202015-03-12%20kl.%2009.51.05.png[/img]

Denne taktik er fantastisk for mig. Det går virkelig godt og efter 34 kampe i ligaen er jeg stadigvæk ubesejret (mangler dog Sevilla og Valencia).

Bale har gjort det bedre, men er på ingen måde noget specielt. Han har spillet 29 (14) kampe og lavet 13 mål. Gennemsnit på 7,04. I ligaen har han scoret 5 gange med et gennemsnit på 6,97. Har overvejet at sælge ham, da han ikke helt passer ind i min taktik. Jeg har dog omskolet ham til angriber og håber blot, at det er noget tilvænning som skal til for at han blomstrer op. Jeg har dog hentet Zivkovic til, som simpelthen viser fremragende prøver på sit talent. Desværre lige skadet i 4 måneder, men en oplevelse at følge ham!

Giver de unge spillere meget spilletid. Tielemans har virkelig gjort det flot og får flere startere. Modric og Kroos bliver aflastet af den unge belgier i stort set hver eneste kamp.

Lucas Silva derimod har godt nok skuffet mig meget. Jeg er i tvivl om han skal blive i klubben, men ved også godt at han bliver en fremragende spiller. Har dog Ruben Neves, som jeg helt sikkert vil satse på når Bender daler i niveau.


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Dennislauridsen 12 Mar 2015, 19:25
Fedt at se der nogle der syntes det stadig er sjovt at spille med så god en klub som Madrid. Jeg syntes personligt selv at det er meget motiverende at være et storhold, da det kræver at man præsterer HVER gang. Jeg regner selv med at starte et save op med klubben, men lige hvornår det bliver, afhænger af motivationen til spillet. Nu ved jeg ikke hvor langt i er, men det undre mig over at ingen af jer nævner stor talentet Marcos Llorente? i min optik er han ligeså god som Neves, + hans nationalitet er spansk. I mine tidligere save, har jeg faktisk overvejet ham frem for Neves. Ved selvfølgelig godt, at der er forskel på alderen, men alligevel. :)


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Dennislauridsen 15 Mar 2015, 06:07
Så har jeg også startet et spil op med Real Madrid. Jeg stiller op som så mange andre gør, nemlig i en 4-2-3-1 som jég har haft rigtig mange problemer med her i FM15. Super Cup kampen mod Sevilla, var den første 'store' prøve for taktikken. Kampen endte 5-1 til mig, så er godt tilfreds. Ligaen er også en kamp gammel og det blev en fantastisk sejr på 6-0 over Cordoba. Den spanske super cup er også lige blevet afsluttet. Taber 3-1 hjemme, hvilket ikke var tilfredsstillende. Retur kampen vinder vi 4-1, fantastisk comeback.

Af transfer er der sket følgende. Coentrao er røget til Arsenal som den eneste spiller. Ind er kommet følgende. Lucas Romero han skal skifte med Khedira. Gaya er kommet til, som erstatning for Coentrao. Luka Jovic kommer først i 2016. Vallejo er kommet til, men er udlejet til Zaragoza til sæsonen er slut.
Så har jeg valgt at kigge lidt på ungdomsholdet, da jeg manglede en fløjspiller og der er jeg faldet over en spiller ved navn Burgui. Han fik hans første ligakamp for klubben mod Cordoba, hvor han samtidig scorede hans første mål for førsteholdet. Han blev ligeledes skiftet ind i returkampen mod At. Madrid, hvor han også var at finde på scoringslisten. Han virker til at være en rigtig spændende spiller.


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Robinho4ever 17 Mar 2015, 07:08
Citat af: Dennislauridsen 12 Mar 2015, 19:25
Fedt at se der nogle der syntes det stadig er sjovt at spille med så god en klub som Madrid. Jeg syntes personligt selv at det er meget motiverende at være et storhold, da det kræver at man præsterer HVER gang. Jeg regner selv med at starte et save op med klubben, men lige hvornår det bliver, afhænger af motivationen til spillet. Nu ved jeg ikke hvor langt i er, men det undre mig over at ingen af jer nævner stor talentet Marcos Llorente? i min optik er han ligeså god som Neves, + hans nationalitet er spansk. I mine tidligere save, har jeg faktisk overvejet ham frem for Neves. Ved selvfølgelig godt, at der er forskel på alderen, men alligevel. :)


Jeg har pt. Llorente udlejet til Betis, der i skrivende stund ligger på en femteplads i Liga BBVA - her er det meningen han skal fremprovokere de sidste hår på brystet, og så må næste sæson vise, om han er/kan blive Real Madrid-spiller; det bliver dog nok kun som periferi-spiller de første par sæsoner. Konkurrencen er nemlig knivskarp.

Det lyder spændende med Burgui - han vist også Castilla-anfører i virkeligheden. Selv har jeg en stor plan om at udvikle Mink Peeters til noget brugbart. Han er 18 år i mit spil og er pt. på et låneophold i franske Tours, som frister en tilværelse i Ligue 1. Han får regelmæssig spilletid på et OK niveau, og det håber jeg, at jeg kan finde til ham et par sæsoner endnu, men nu må vi se.

God start du har fået ellers. Lucas Romero.... er det med et henblik på salg om nogle år?


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Robinho4ever 17 Mar 2015, 07:15
Citat af: Cesc 12 Mar 2015, 10:00
Lyder super spændende. Jeg tror dog, at jeg undlader Balanta indtil videre i dette spil, men nu må vi se. Han er jo fremragende, men Vallejo gør det sublimt trods sin unge alder. Vil have det svært med at smide Ramos af, da han er sikkerheden selv og scorer på en del hovedstød.

Depay vil jeg kigge nærmere på, men kræver et skifte af formation, tænker jeg. Isco, James og Ødegaard roterer jeg med på min offensive midtbane, så det vil være overkill at have endnu en spiller der til.

Jeg har nemlig valgt at se bort fra den taktik som stort set alle spiller og i stedet tænkt lidt ud af boksen.

[img ]http://i1185.photobucket.com/albums/z341/FmFreaksCesc/Skaeligrmbillede%202015-03-12%20kl.%2009.51.05.png[/img]

Denne taktik er fantastisk for mig. Det går virkelig godt og efter 34 kampe i ligaen er jeg stadigvæk ubesejret (mangler dog Sevilla og Valencia).

Bale har gjort det bedre, men er på ingen måde noget specielt. Han har spillet 29 (14) kampe og lavet 13 mål. Gennemsnit på 7,04. I ligaen har han scoret 5 gange med et gennemsnit på 6,97. Har overvejet at sælge ham, da han ikke helt passer ind i min taktik. Jeg har dog omskolet ham til angriber og håber blot, at det er noget tilvænning som skal til for at han blomstrer op. Jeg har dog hentet Zivkovic til, som simpelthen viser fremragende prøver på sit talent. Desværre lige skadet i 4 måneder, men en oplevelse at følge ham!

Giver de unge spillere meget spilletid. Tielemans har virkelig gjort det flot og får flere startere. Modric og Kroos bliver aflastet af den unge belgier i stort set hver eneste kamp.

Lucas Silva derimod har godt nok skuffet mig meget. Jeg er i tvivl om han skal blive i klubben, men ved også godt at han bliver en fremragende spiller. Har dog Ruben Neves, som jeg helt sikkert vil satse på når Bender daler i niveau.


Vallejo er også ved at blive en spændende spiller i mit save - Liverpool er et godt sted at udvikle sine defensive egenskaber, inden jeg henter ham hjem, som erstatning for Ramos om et par sæsoner. Hvordan gør Ødegaard det i så ung en alder for dig? Jeg har ham stadig til at løbe rundt på Castilla, hvor han er anfører og gør det ganske glimrende.

Du har bestemt tænkt ud af boksen med din taktik, men på den anden side, så passer den også Real Madrids spillermateriale fint, da der ikke er mange kantspillere i truppen, og dem der er, kan alle husere på toppen; du har jo også omskolet Bale. Men er dit mandskab kreativt nok? Her tænker jeg selvfølgelig på, om du skaber chancer nok, når Ronaldo eksempelvis bare er placeret på toppen osv.?

Jeg var få millimeter fra at sikre mig Tielemans op til denne sæson, men City gaflede ham i stedet for, og det irriterer mig grænseløst, da jeg VIL have ham, og derfor SKAL betale store penge på sigt for ham :-/


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Cesc 17 Mar 2015, 11:09
Godt du lige skrev i tråden Robinho4ever! Jeg havde helt glemt at poste billeder fra min første sæson i Real Madrid!

Den første kamp var mod Sevilla i Super Cup, hvor jeg desværre måtte tage til takke med sølvmedaljer.

(http://i1185.photobucket.com/albums/z341/FmFreaksCesc/Skaeligrmbillede%202015-03-17%20kl.%2010.51.20.png)

Dernæst ventede Atletico Madrid i den spanske super cup, hvor jeg vandt samlet med 6-2. Det var dejligt at sætte bysbørnene på plads allerede inden sæsonen.

I VM for klubhold gik det også ret godt.

(http://i1185.photobucket.com/albums/z341/FmFreaksCesc/Skaeligrmbillede%202015-03-17%20kl.%2010.54.42.png)

I den spanske pokalturnering slog jeg Barcelona i finalen med 5-2, hvilket markerede en rigtig god turnering for mit vedkommende. Der blev nemlig stort set kun brugt talenter i kampene.

(http://i1185.photobucket.com/albums/z341/FmFreaksCesc/Skaeligrmbillede%202015-03-17%20kl.%2010.53.06.png)

Champions League var en sjov størrelse. Jeg følte ikke rigtigt 'Champions League-ånden', da jeg havde den nemmeste vej til pokalen nogensinde. Finalen var dog svær, men 'heldigvis' var Alexis skadet, hvilket gjorde tingene lettere for mig.

(http://i1185.photobucket.com/albums/z341/FmFreaksCesc/Skaeligrmbillede%202015-03-17%20kl.%2010.52.38.png)

Og sidst, men vigtigst.... Ligaen blev vundet ubesejret! Derudover var der en pointrekord i hus.

(http://i1185.photobucket.com/albums/z341/FmFreaksCesc/Skaeligrmbillede%202015-03-17%20kl.%2010.52.19.png)

I første sæson hentede jeg Jesus Vallejo, Ruben Neves, Jose Gaya, Lars Bender, Youri Tielemans og Richairo Zivkovic. Ud gik Fabio Coentrao til PSG og ellers blev forskellige spillere lejet ud.

Op til anden sæson har jeg hentet Zakaria Bakkali, Eder Alvarez Balanta og Jeronimo Rulli. Ud er gået Lucas Silva, Keylor Navas, Asier Illaramendi, Casemiro og Pepe. Der er dog stadigvæk lang tid tilbage af vinduet...

Topscoreren blev Cristiano Ronaldo med hele 70 kasser i alt. 50 af dem blev scoret i ligaen, hvor han tog topscorerrekorden. Derudover lavede han 20 oplæg og havde et gennemsnit på 8,02 i alt. 29 gange kunne han forlade banen som kampens spiller.
Citat af: Robinho4ever 17 Mar 2015, 07:15
Vallejo er også ved at blive en spændende spiller i mit save - Liverpool er et godt sted at udvikle sine defensive egenskaber, inden jeg henter ham hjem, som erstatning for Ramos om et par sæsoner. Hvordan gør Ødegaard det i så ung en alder for dig? Jeg har ham stadig til at løbe rundt på Castilla, hvor han er anfører og gør det ganske glimrende.

Vallejo er fantastisk.
Ødegaard gør det sublimt. Han nåede at spille 10 kampe fra start for mig, hvor han lavede 4 mål og 7 oplæg. Det var jeg meget tilfreds med. Vil råde dig til at hive ham op, da han virkelig har udviklet sig meget ved at få en del førsteholdsfodbold.
Citat af: Robinho4ever 17 Mar 2015, 07:15
Du har bestemt tænkt ud af boksen med din taktik, men på den anden side, så passer den også Real Madrids spillermateriale fint, da der ikke er mange kantspillere i truppen, og dem der er, kan alle husere på toppen; du har jo også omskolet Bale. Men er dit mandskab kreativt nok? Her tænker jeg selvfølgelig på, om du skaber chancer nok, når Ronaldo eksempelvis bare er placeret på toppen osv.?

Jeg har tænkt ud af boksen, men som du nævner, har jeg jo kun lavet en taktik som er efter spillermaterialet. Andet ville være torskedumt, så naturligvis har mit mål været at få det optimale ud af holdet.

Jeg skaber tonsvis af muligheder. Tror faktisk aldrig, at jeg har lavet en taktik som har skabt så mange chancer. Jeg havde en kamp, hvor jeg havde 53 chancer. Det var fuldkommen vanvittigt. Tror det er pga. mine dygtige midtbanespillere, som kan få selv den sværeste situation til at blive til en chance.


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Khaine 17 Mar 2015, 12:09
Hej Cesc. Det lyder ret spændende med din 4-1-2-1-2 taktik. Er der mon mulighed for at du måske kunne lægge din taktik op, så man kunne downloade den eller om du måske kan lægge billeder op af holdindstillinger og individuelle spillerindstillinger.


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Dennislauridsen 17 Mar 2015, 17:38
Citat af: Robinho4ever 17 Mar 2015, 07:08
Jeg har pt. Llorente udlejet til Betis, der i skrivende stund ligger på en femteplads i Liga BBVA - her er det meningen han skal fremprovokere de sidste hår på brystet, og så må næste sæson vise, om han er/kan blive Real Madrid-spiller; det bliver dog nok kun som periferi-spiller de første par sæsoner. Konkurrencen er nemlig knivskarp.

Det lyder spændende med Burgui - han vist også Castilla-anfører i virkeligheden. Selv har jeg en stor plan om at udvikle Mink Peeters til noget brugbart. Han er 18 år i mit spil og er pt. på et låneophold i franske Tours, som frister en tilværelse i Ligue 1. Han får regelmæssig spilletid på et OK niveau, og det håber jeg, at jeg kan finde til ham et par sæsoner endnu, men nu må vi se.

God start du har fået ellers. Lucas Romero.... er det med et henblik på salg om nogle år?


Du fangede den sgu :) ja det er udelukkende pga. af at jeg ved han kan sælges for monster mange penge. Jeg er pt. ude efter Pedro Obiang, som jeg regner skal rotere med jose Rodriguez når han vender hjem fra hans lejeophold. Khedira skal også ud, men han gør det fantastisk! Llorente kommer til at spille en stor rolle for mit real hold. Regner med han bliver en kæmpe stjerne(håber jeg ihvertfald) :)


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Robinho4ever 18 Mar 2015, 20:45
Cesc

Imponerende første sæson; har du mod på mere?

Du satser på talentfulde indkøb, men har du fået gaflet en verdensstjerne her på falderebet? Det kan Perez jo godt li' ;-)

Jeg blev færdig med min tredje sæson i gåraftes, men havde ikke mere energi til at forfatte et indlæg om, hvordan det var gået - det har jeg nu!

Jeg gider ikke at poste screenshots af henholdsvis den spanske super cup og europæiske super cup... det er jo bare træningskampe. Jeg vandt begge trofæer over henholdsvis Real Sociedad (samlet 4-1) og Galatasaray (4-2). Nej, jeg vil hellere fokusere aftenens tastaturtid på Champions League, den spanske pokalturnering og naturligvis La Liga.

Vi starter ud med forretten, i form af spansk pokalfodbold. Det er vel lidt en underdrivelse at påstå, at vi ødelagde alt modstand på vores vej mod finalen? Valencia bed dog fra sig i en medrivende finale (der blev i alt skabt 66 chancer), hvor Depay og Januzaj, i fraværet af Bale og Ronaldo, der begge sad ude med skader på daværende tidspunkt, strålede med international snit.

(http://i.imgur.com/Rbxpmxa.png)

Hovedretten er den spanske liga, som jeg gik ubesejret igennem - måske fjerde sæson bliver sæsonen, hvor jeg vinder alle 38 kampe :-)

Jeg er egentlig godt tilfreds, både med scorede antal mål, point og mål imod, men det nager mig alligevel, at Messi scorede dobbelt så mange mål, som Ronaldo, der kun nettede 22 gange i ligaen, som den mest scorende for Real Madrid-spiller. Men jeg kan jo ikke få det hele....

(http://i.imgur.com/5COxdZt.png)

Desserten er min vanvittige Champions League-kampagne. Og i modsætningen til dig, Cesc, så sidder jeg tilbage med en dejlig følelse, måske den bedste i min FM-tid - har nemlig aldrig mødt så kvalificeret modstand mod en finale, og alligevel vundet så komfortabelt. Jeg startede med at kvase Juventus, dernæst Manchester City. Manchester United blev en vanskeligere opgave - de har alle dage skabt gode kampe mod mig i FM. Der her gang var ikke en undtagelse, da der skulle straffesparkskonkurrence til på Old Traford, før vi gik videre til finalen, hvor vi igen viste sublim styrke og nedlagde ingen ringere end Barcelona.

(http://i.imgur.com/lPsHljV.png)

Og ej at forglemme VM for klubhold, så vandt jeg finalen 6-0 mod Racing Club. Jeg skaber virkelig mange chancer og scorer til tider (det kommer lidt i stimer) RIGTIG mange mål. Fedt spil :-D


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Robinho4ever 24 Mar 2015, 09:09
Yes yes!

Endelig er Youri Tielemans Real Madrid-spiller. Manchester City indvilligede i at sælge ham for små 250 millioner kr. og belgieren selv ville da også gerne til Spanien, så resten var blot formalitet. Endvidere købte jeg Lukaku i Everton for 260 millioner kr. - elsker de belgiske talenter. Nu mangler jeg bare Hazard, men han koster kasse :-)

Transferoverblik:

(http://i.imgur.com/dCa4yI3.png)

Og den unge Tielemans her i 2017/18-sæsonen:

(http://i.imgur.com/O8r0x70.png)

Fremtiden er sikret. Hvordan går det med jer andre, der spiller med Kongeklubben?


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: madsbrøns 25 Mar 2015, 22:17
Tror aldrig nogensinde jeg har prøvet at en af mine spillere har haft sådan en sæson? :-D

1. sæson med Real, vinder 36 af 38 kampe og spiller de sidste 2 uafgjort. Ronaldo var et bæst!Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Robinho4ever 26 Mar 2015, 08:28
Hvordan har du valgt at bruge Ronaldo; alene på toppen?


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: madsbrøns 27 Mar 2015, 10:21
Citat af: Robinho4ever 26 Mar 2015, 08:28
Hvordan har du valgt at bruge Ronaldo; alene på toppen?


Han spiller alene på toppen, ja.  :)

Andre der har fået ham til at bombe sådan der i 1. sæson, eller hvordan? For jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lignende.  ;D


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: jacobkg 21 Maj 2015, 02:15
Citat af: madsbrøns 27 Mar 2015, 10:21
Han spiller alene på toppen, ja.  :)

Andre der har fået ham til at bombe sådan der i 1. sæson, eller hvordan? For jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lignende.  ;D


For mig lavede han 111 mål i 73 kampe i første sæson, så han er åbenbart bare et bæst. Bruger ham btw som fremskudt angriber i en 4-1-2-2-1 :)
Det skal lige siges at jeg indtil videre har vundet 9 ud af 9 mulige trofæer, hvoraf CL finalen blev vundet med hele 7-0 mod PSG - Ronaldo lavede 5 ;)
James på højrekanten lavede 45 mål og 30 assists, så der blev nok scoret nogle basser


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: -Wilshere- 16 Jul 2015, 17:36
Hej gutter,

På trods af jeg efterhånden har spillet Manager mange år fast, har jeg aldrig kastet mig i krig med Real Madrid, det overvejer jeg så nu. Egentlig er der mange ting omkring klubben som ikke tiltrækker mig, og formetnlig også derfor jeg endnu aldrig har taget ansvaret for klubben tidligere.

Nu skal det dog være det save, hvor jeg glemmer alt om at tænke på fremtiden og fremavle de store uslebne talenter selv, men på ægte Los Galacticos maner skal have de absolut bedste spillere på holdet, "koste" hvad det vil. Jeg skal hvert år hente mindst én super spiller ind, navnene giver sig selv - Pogba, Hazard, Agüero osv.

I den sammenhæng kunne jeg godt tænke mig at høre, jer der har spillet flere sæsoner med klubben, angående økonomien - for det er ikke billigt at tilknytte de absolut bedste spillere, så dette er en vigtig del for at føre mine ideer ud i livet.


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Maze 23 Aug 2015, 15:26
Jeg er startet et save med Real Madrid Castilla, Og det skal gerne munde ud i et job i hos 1. holdet!

Sæsonen er startet fantastisk med sejre i de første 8 kampe! og Raul De Tomas er genial i de mindre rækker :) Også er jeg glad når at førsteholdet ikke tager Ødegaard fra mig ;P


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Sunbao 23 Aug 2015, 15:42
Spændende projekt, personligt tvivler jeg på det kan lade sig gøre, med mindre du har sat en høj reputation fra start af


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Maze 23 Aug 2015, 21:10
Jeg er godt klar over at jeg nok ikke kommer den direkte vej fra Castilla til Real Madrid, men målet er at ende der i sidste ende! Om så at det tager mig til andre lande og klubber i mellem tiden.. ;)

Inspireret lidt af Benitez ;)


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Maze 08 Sep 2015, 11:53
Jeg droppede det med at starte med Castilla - var ellers en fremragende halv sæson!

Så jeg startede med det rigtige Real Madrid istedet! Vil gøre det lidt dansk i Real, så Sisto blev hentet ind og lyn hurtigt lejet ud for at give spilletid (med de skader jeg har haft kunne han dog sagtens være blevet). Vallejo kunne jeg få sindsygt billigt, så der slog jeg også til!

Ind kom:
P. Sisto (~50 mil)
Vallejo (~10 mil)

Ud:
Khedira (~50 mil)
Contrao (~50 mil)
Vallejo (tilbage lejet resten af sæsonen)
Sisto (leje celta)

Det er startet fremragende med masser af sejre og mål! Nærmere om taktik, og mere kommer senere!

Men hvem skal man købe med Real?? Nogle spanske talenter?Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Dehli 08 Sep 2015, 12:01
Citat af: Maze 08 Sep 2015, 11:53
Jeg droppede det med at starte med Castilla - var ellers en fremragende halv sæson!

Så jeg startede med det rigtige Real Madrid istedet! Vil gøre det lidt dansk i Real, så Sisto blev hentet ind og lyn hurtigt lejet ud for at give spilletid (med de skader jeg har haft kunne han dog sagtens være blevet). Vallejo kunne jeg få sindsygt billigt, så der slog jeg også til!

Ind kom:
P. Sisto (~50 mil)
Vallejo (~10 mil)

Ud:
Khedira (~50 mil)
Contrao (~50 mil)
Vallejo (tilbage lejet resten af sæsonen)
Sisto (leje celta)

Det er startet fremragende med masser af sejre og mål! Nærmere om taktik, og mere kommer senere!

Men hvem skal man købe med Real?? Nogle spanske talenter?
Hvis det skal være et dansk hold skal du helt sikkert hente Nikolaj Lauersen fra BIF; han bliver sindsygt god.
Der ud over må Jannik Vestergaard eller Anders Christiansen været bedste bud til forsvaret.
Peirre Emil og Chrille ekriksen er også uundgåelige på et dansk hold.
Riza Durmisi kunne blive backup på venstre back, han er også sindsygt god efter 3-4 sæsoner.


Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: Maze 08 Sep 2015, 19:43
Skal helt sikkert have kigget på Nikolaj Lauersen, ham har jeg ikke lagt mærke til tidligere.. Også har jeg hellere ikke prøvet at have Vestergaard :)

Men Ronaldo er jo latterligt god :D 12 kampe, 25 mål :D Dermed også ubesejret (9 kampe, 9 sejre) med en målscore på 33-6.. Senest med 4-0 sejr over Barcelona..

Det virker umiddelbart lidt let, men har problemer med skader! så det giver lidt udfordring ;)

Spiller med en asymmetrisk opstilling:
(https://dl.dropboxusercontent.com/u/8116082/FM2015/Real_taktik.png)Titel: Sv: Real Madrid CF
Oprettet af: -Wilshere- 29 Okt 2015, 17:48
Hej gutter,

Efter at være startet med lyn og torden, er Ronaldo gået mere eller mindre i stå med målscoringerne. Jeg bruger ham på toppen som "komplet angriber", men målene vil ikke ind.

Jeg skaber ekstremt mange chancer og har mange skud på mål, men målene udebliver. Er der andre der generelt har problemer med at holdet er for uskarpt?


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010