FmFreaks

Football Manager 2015 => Klubsøgning og -erfaring => Emne startet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 00:18Titel: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 00:18
[img ]http://i50.tinypic.com/9suzpf.png[/img]

AKADEMISK BOLDKLUB

Det er næppe et klubvalg som mange vil tage, men det er i den grad en af de største danske udfordringer - at få AB tilbage i Superligaen!
Det skyldes udelukkende den stramme økonomi som spolerede AB's drømme om at komme tilbage i Danmarks bedste liga for nogle år siden, og da deres 3-årige projekt løbende fra 2007-2010 mislykkedes blev det altså sat på standby. Ligesiden da har klubben ikke forsøgt på andet end at overleve i 1. Division.

AB har egentlig et rigtig stærkt hold, i hvert fald i forhold til at man i første sæson kun skal tænke på at blive over nedrykningsstregen. De er tidligere kendt for at have et fantastisk ungdomssystem, men det er desværre ikke noget man kan satse på på langt sigt, eftersom klubbens ungdomsfaciliteter godt kunne trænge til en fornyelse - pengene er bare ikke til det.


Jeg er selv lige gået i gang med dem, fordi jeg er tidligere AB-spiller og stadig stolt supporter, selvom det desværre ikke går så godt IRL.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 00:32
Kan huske jeg havde en svaghed for AB for få år siden. Den eneste blog jeg har lavet, er faktisk også om AB i FM 12:
http://fmfreaks.dk/index.php?topic=33956

Det kunne være jeg skulle prøve at genoplive kærligheden her i FM 15. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 00:35
Årrrh klasse dude!! Den vil jeg lige læse her om lidt :D

Efter at jeg er begyndt at bruge det der teamtalk ved sidelinjen er mit AB-hold virkelig begyndt at spille godt, og der sker sjældent dumme fejl i forsvaret!

Ja.. Ved godt det er satset at skrive nu, men håber ikke det stopper :P

EDIT: Tillad mig at bruge det AB logo fra din blog :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 00:38
Hehe, den er jo ret gammel efterhånden. :P

Kunne være jeg skulle bruge de der sidelinje teamtalks. Glemmer altid de er der, fordi jeg spiller kampene, som jeg har gjort i flere år. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 00:40
Citat af: O_D_Marseille 29 Okt 2014, 00:35
EDIT: Tillad mig at bruge det AB logo fra din blog :D

Selvfølgelig. ;D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 00:40
Altså jeg ligger suverænt vildt godt indtil videre i ligaen i 2. sæson og jeg har knap forstærket holdet :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 00:41
Kan du ikke lave en detaljeret opdatering med transfers og sådan, når du har tid? Har helt lyst til at lave et AB save nu.. :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 00:42
Haha, klasse, jo jeg regner med at skrive update om første sæson mens jeg ser The Tonight Show her kl 1.20 :DTitel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 00:46
Super! O0


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 01:28
GENOPFRISKNINGSUPDATE
1. SÆSON

Efter at have fået lyst til at arbejde mig op som manager valgte jeg at prøve at føre min gamle klub til Superligaen igen, da det er en større udfordring end det lyder til.
Klubben lider af økonomisk gæld i stor størrelse, og det er da også det største problem for klubben, da nemlig spillerne egentlig har potentialet til at være med i midten af ligaen, selvom forventningerne i første sæson kun er til at overleve nedrykning.

Da jeg ikke er den største taktiker i FM, det er vidst ingen hemmelighed, så gik efteråret ikke særlig godt, og vi lå kun lige over nedrykningsstregen. Der var dog håb. I foråret så det straks bedre ud, da jeg fik det suveræne råd at følge med i mine kampe og bruge teamtalks fra sidelinjen, og det har virkelig gjort det hele meget bedre. Vi kæmpede bravt for ikke at rykke ned i 2. division, og det blev da også til en rigtig flot 7. plads, som jeg i den grad kunne takke Nichlas Rohde (angriber) for. Han var nøglen i min kontrataktik, og scorede hele 7 mål i 10 kampe i foråret. Desværre valgte han ikke at forlænge med os, selvom han lige var kommet til klubben, og nu er han så at finde i Silkeborg IF i Superligaen.

I Pokalturneringen, som jeg altid præsterer dårligt i, ligemeget om jeg er FCK eller AB, mødte vi Skjold (danmarksserien hvis jeg husker rigtigt?) hvor det blev til en smal 4-3 sejr.
I anden runde mødte vi B1908 (2. division øst) hvor det blev mere dramatisk end det egentlig burde, da vi besejrede dem 6-5 efter at de ellers havde været foran 2 gange i kampen.
I tredje, og for vores vedkommende sidste, runde mødte vi et stærkt Esbjerg fB-mandskab som senere endte på en flot 2. plads i Superligaen, hvor vi ikke fik et ben til jorden, men samtidig heller ikke blev ydmyget, med et 2-0 nederlag. Vi klarede heldigvis forventningen om at komme til 3. runde :D

[img ]http://i.imgur.com/eqXVLHJ.png[/img]


Jeg kan fortælle om efteråret i 2. sæson i morgen, da jeg ikke er færdig endnu :)Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 12:18
EFTERÅRET 2015/2016 + VINTERTRANSFERS
2. FEBRUAR 2016

Efter en ganske god 1. sæson i AB er det blevet til et endnu bedre efterår, hvor vi efter de første 18 kampe ligger på en flot 3. plads. Det er dog ikke fordi at vi vinder alle de kampe vi skal, for i sær mod de dårligere midterhold er det svært at holde dem fra at score - et af vores største problemer.
Jeg er godt tilfreds med købet låneaftalen M. Ingvartsen, som vi foretog før sæsonen startede - han har været en fortrinlig angriber som har scoret en del mål (13 ligamål i 17 ligakampe), og derudover har købet af Hjalte Bo Nørregaard (fri transfer) også været en positiv faktor - ikke alene på banen, men også i økonomien, da der er blevet solgt en del trøjer med hans nummer!
Derudover, så har jeg haft lånt Mathias Hebo Rasmussen igen i denne sæson, og han har også gjort et godt stykke arbejde på midtbanen.

I Pokalturneringen vandt vi i første runde en tæt kamp mod Glostrup-Albertslund med 4-3, som blev en tættere affære end den egentlig burde. Sejren kom dog.
I anden runde måtte vi endnu engang kæmpe for at komme videre, og vi måtte da også ud i forlænget spilletid da Næsby fra 2. division scorede til 1-1 i overtiden. Heldigvis scorede vores unge håb N. Lønstrup (16 år og scorede begge vores mål i kampen) scorede i 105. minut!
I den tredje, og for vores vedkommende sidste, runde mødte vi Brøndby IF, og derfor forventede vi selvfølgelig ikke det store fra start. Derfor fik et par reserver lov til at starte fra start, og vi kom da også foran 2 gange tidligt i kampen, og den endte 2-2 i ordinær spilletid. Desværre scorede R. Corlu, tidligere AB'er så vidt jeg husker, i 113. minut til 3-4 som blev slutresultatet. En skam - ville have været fedt med en stor overraskelse der!

[img ]http://i.imgur.com/dcDiveL.png[/img]


TRANSFERFRONTEN (VINTERPAUSEN)

IND:
Lukas Lerager, fri transfer - Den tidligere AB-mand Lukas Lerager var at finde på fri transfer, så der var selvfølgelig ikke så meget sniksnak der - han SKULLE til klubben. Et stort talent som jeg virkelig håber finder det potentiale som han har gemt i sig.

UD:
Kristian Nathansson (REGEN), fri transfer - Silkeborg IF valgte at signe vores store talent Kristian her, og eftersom jeg hellere vil fokusere på at få økonomien i plus end at betale forhåbentlige fremtidige spillere, så fik de lov til det.
Aris Vaporakis, 40K - AC Horsens valgte at købe vores reservemålmand som slet ikke var ønsket i klubben pga. løn, så jeg var da villig til at tjene 40K tidligt i december, eftersom hans kontrakt udløb i januar!
Simon Bræmer, fri transfer - Efter mange års tro tjeneste har vi valgt ikke at forlænge hans kontrakt, da han har haft sine bedste dage og er for løn i forhold til vores økonomiske stilling.
+ mange flere ungdomsspillere (uden potentiale) er blevet sat på fri transfer, så vi ikke skal betale en unødvendig løn.

Til sidst har jeg valgt at sætte forventninger for denne sæson lidt højer end end middelplacering som vi håbede på i starten. Jeg håber nu på at være i den øverste del i ligaen når vi har spillet vores sidste kamp, og personligt håber jeg virkelig på en top 4-placering. Oprykning tør jeg slet ikke drømme om endnu.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 12:39
Godt med en opdatering. Nu starter jeg et spil op, og så må jeg se om det fanger mig. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 12:40
Godt!!! :D

Et råd som jeg gjorde, sælg Linus Olsson trods hans potentiale. Jeg fik hele 450K for ham + 20% af næste! :) Han er lidt bedre end Bræmer allerede efter føsrte halvsæson, men det er altså lune penge :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 12:41
Oh shit.. Ja, sælg ham, se lige hans statistik her:

[img ]http://i.imgur.com/ure2Hz2.png[/img]

Ikke det bedste for en angriber xD


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 12:43
Btw, så fik jeg den første kapitalindsprøjtning!!!

[img ]http://i.imgur.com/G3e0Ijq.png[/img]


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 12:44
Citat af: O_D_Marseille 29 Okt 2014, 12:41
Oh shit.. Ja, sælg ham, se lige hans statistik her:

[img ]http://i.imgur.com/ure2Hz2.png[/img]

Ikke det bedste for en angriber xD

Av, den er godt nok slem! :T

Laver lige en holdevaluering for mig selv, da jeg ikke kender så meget til AB's hold i år. Har ikke fulgt dem siden 2012 som sagt. :P
Citat af: O_D_Marseille 29 Okt 2014, 12:43
Btw, så fik jeg den første kapitalindsprøjtning!!!

[img ]http://i.imgur.com/G3e0Ijq.png[/img]

Fedt man!


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 12:47
Hvad har du valgt som tidligere erfaring og licens? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 12:49
Se.. Jeg ville have sat uden licens og tidl serie 6-spiller, men ved ikke hvad fuck der er sket.. Jeg er tidligere serie 6-spiller, men min licens er den bedste! Det er så røv irriterende :(


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: g00n 29 Okt 2014, 12:51
Citat af: O_D_Marseille 29 Okt 2014, 12:49
Se.. Jeg ville have sat uden licens og tidl serie 6-spiller, men ved ikke hvad fuck der er sket.. Jeg er tidligere serie 6-spiller, men min licens er den bedste! Det er så røv irriterende :(


Det er en kendt bug at den fucker up med licenserne, så man pludselig har gode licenser uden at have valgt det fra starten.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 12:52
Seriøst? Lol, hvordan kan det ske, bare automatisk?


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 12:53
Mærkeligt at den ændrer det. Den bug bliver forhåbentlig rettet til det rigtige spil.

Hmm, ved ikke helt hvad jeg skal vælge. Har også tænkt mig at tage tidligere serie 6-spiller, men synes ikke det er helt realistisk med den dårligste licens i dansk 1. division. :-)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 12:54
Det er selvfølgelig rigtigt :D

Men, hvis den alligevel ændrer det, sååe :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 12:56
Hvad f***????

Det her er ikke den samme som før, fik flere penge 2 uger efter!!!

[img ]http://i.imgur.com/HmBrIO1.png[/img]


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 15:48
AFSLUTNING PÅ 2. SÆSON - OVERRASKENDE OPRYKNING!
15. MAJ 2016

Det var blevet til en rigtig flot 3. plads i ligaen da vi gik vinterpausen i møde, og foråret skulle bestemt vise sig at være mindst lige så flot! Holdet sejrede over de mindre hold nu, som var det der manglede i efteråret, og det gav os en fantastisk oprykning! I sær det sene lokalderby mod Lyngby i 2. sidste spillerunde gjorde dette udslag, da det blev til en rigtig flot 1-0 sejr - med kun 9 mand på banen!

Derfor har vi nu fået økonomien til at hænge sammen, og i april oplevede vi for første gang i rigtig mange år et overskud på balancen, og TV-rettighederne fra Superligaen giver også et ordentlig smæk som i den grad har manglet.

2 gange fik bestyrelsen, i løbet af marts, fundet kapitalindsprøjtninger, begge på 1,6 millioner, som også har været godt veltrængt. Dette betyder nu, at vi går ind til udfordringen om at overleve nedrykningskampen i Superligaen med et langt bedre lønbudget!

[img ]http://i.imgur.com/ox9Lg2U.png[/img]


Efter mange måneders forhandling har vi endelig også fået forlænget Kasper Hansen's kontrakt, og jeg er sikker på at han alene vil være en af hovedpersonerne i vores kamp næste sæson, da han er vores klart bedst.

Dertil skal jeg huske at takke de mange lejesvende vi har måtte have på besøg, alle fra FC Nordsjælland:

[img ]http://i.imgur.com/1T9Md9q.png[/img]


Klubben går nu imod en meget hektisk transferperiode, hvor vi skal sikre nogle navne fra fri transfer, da økonomien stadig ikke er til alt for mange indkøb.

Jeg opdaterer igen 2. september 2016 :D
Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 16:18
Fedt med oprykningen! Fedt at du også har hentet Kasper Hansen. Han var mit første køb. Købte ham altid i små klubber i både FM 13 og 14. Kan huske et spil hvor jeg rykkede op i Superligaen med NB Bornholm, hvor han stadig var min bedste spiller. :-D

Derudover kigger jeg efter en keeper, en reserve back og en defensiv midt. Jeg overvejer at hente Rune Pedersen ind, selvom han lige har forladt AB. :-P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 16:20
Han er vanvittig! :D

Dude, hold på ham Jannik Storch - han har et kæmpe potentiale hos mig, og har reddet mig i mange situationer i år :P Selvom han var ret elendig i første sæson.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 16:25
Jeg har heller ikke tænkt mig at skille mig af med Storch, men synes bare ikke, han helt har niveauet til at være 1. keeper i første sæson. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 16:25
Det er også sandt ja :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 17:20
Bør jeg forlænge med Jonas Troest? Han ser rimelig god ud, men kan han overhovedet spille fast med 5 i naturlig form?


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 17:28
Altså, jeg fik ikke brugt ham meget, og allerede efter føsrte sæson var han stortset sat af holdet :)

[img ]http://i.imgur.com/5OYOqu7.png[/img]

Han er her i slutningen af 2. sæson talentspejder i en alder af 31 år o.O


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 17:29
Ja okay. Jeg tror jeg undlader at forlænge så.

Næsten hele holdet udløber jo i 2015. :o


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 17:32
Ja, haha!

Husk lige at forlænge med N. Rohde ved vintervinduet med det samme!
Savner ham :(

N. Rohde scorede 3 mål i 3 superligakampe for Silkeborg IF i 2015/2016 o.O


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 17:33
Men, de vigtigste du skal have på holdet er i hvert fald J. Storch, A. Baes og Y. Namli :D

Derudover så hentede jeg også Morten Koch som CB i starten af 2. sæson, hvis du kender ham? Han er ret vild også :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 17:36
OMG!!! Jeg har lige fundet ud af at topscoreren i 1. Division sidste sæson var en REGEN på 19 år som scorede 26 ligamål?!?!?!?


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 17:37
De tre er helt sikkert også nogle jeg vil beholde. Og jo, jeg kender godt Morten Koch. Havde ham i mit Vejle-spil sidste år. :)

Jeg prøver desuden at lave fuldtidskontrakter til så mange jeg overhovedet kan. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 17:38
Fedt, kan du hente ham? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 17:39
God idé :D

Nej, og det værste er næsten at han kun har 2 guldstjerner? :s

Han spiller for Lyngby, det er nok grunden til at han ikke vil, selvom han faktisk ikke har nogen kontrakt pt. :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 17:40
Underligt han kun har 2,5 stjerne, når han scorer så meget. :o


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 17:40
Ja, ik? :s Han havde kun 1½ stjerne da jeg så på ham i marts or so :s


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 17:41
Har han ellers gode stats? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 17:43
Tjae, det må man så give ham :P Han ville faktisk passe perfekt til mit hold når jeg spiller som jeg bøgr.

[img ]http://i.imgur.com/Q62MASL.png[/img]


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 17:46
Utroligt han kan score så mange mål. Altså hans fysik og afslutninger er gode, men resten er jo decideret lort. :T


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 17:49
Ja, ik? :D Tænkte også først da han scorede 2 mål mod mig i foråret wtf - da jeg ikke havde set hans totale ligamål xD

Men dude, kan du ikke hjælpe mig, hvad skal en leder af ungdomsudvikling være god i? :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 17:54
Godt spørgsmål. Jeg prøver bare at finde en der har gode træningsegenskaber og en der er gode med unge spillere. Jeg har f.eks. hentet Per Frimann i mit AB spil. :-)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 17:56
Haha nice :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 17:57
Beholdte du bare din AB stab i første sæson? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 17:59
Jep, jeg fyrede en u19 assistent manager eller noget, og så hentede jeg min egen assistent ind til 2. sæson da Benny Gall smuttede :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 18:03
Okay. Jeg har fyret ALLE udover Magnus Christensen. De jo lort alle sammen. :T


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 18:17
Haha ja, men jeg tænker ikke så meget over personale i første sæson xD


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 18:24
Det gør jeg altid. Jeg kan sku' da ikke stole på hvad en som Benny Gall siger til mig. :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 18:27
Benny Gall er Gud <3


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 18:30
Som reservekeeper for 7 år siden ja. Som assistenttræner NEJ! :T


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 18:33
Haha

OMG, jeg havde fået Jonas Hebo Rasmussens underskrift på en fri transfer men jeg annullerede da jeg troede han ville falde i løn når han blev helt uden kontrakt.

Nu vil have have det 4-dobbelte :s


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 18:34
Nedern. Ham kan jeg huske jeg købte i mit 2 år gamle AB spil! :T


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 18:35
Ja, det så jeg xD

Og jeg har haft lånt Mathias Hebo de forrige 2 sæsoner :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 18:39
Ja, det så jeg godt i din tidligere opdatering. Ærgerligt du ikke fik Jonas Hebo, han ser ret god ud. :)

[img ]http://i.gyazo.com/00801b0efa871b988988718bb9dba3cd.png[/img]

Skal / skal ikke? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 18:49
Uf, ikke en dyr løn, men hvor god er han? :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 18:51
(http://i.imgur.com/TIUNcp2.png)

Han er den bedste keeper jeg kan finde på fri. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 18:53
Sammenlignet med Storch:

(http://i.imgur.com/zP74xBs.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 18:54
Hmmm, hvis din økonomi kan klare det og der ikke er andre steder du vil forstærke, så hvorfor ikke :D

J. Storch var ikke den bedste i første sæson nemlig, men måske han kan få god erfaring alligevel :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 18:57
Jeg køber ham! Han er en del bedre end Storch, og så har han en god alder, der ikke er nogle i truppen, som er mere end 30 år. :-)

Jeg har ind til videre købt Andreas Winding, Kasper Hansen og som sagt Rune Pedersen. Jeg leder efter en defensiv midt og en højre back, men synes det er svært at finde. Overvejer Carlos Shiralipour som reserve, da han både kan spille back og midtstopper. Derudover kan det være jeg henter Avnskjold, da han er den bedste defensive midt jeg kan finde. Han er bare lidt gammel, men igen gør det nok ikke så meget, med den unge trup der er i forvejen. :-)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Grün 29 Okt 2014, 18:58
Hvad fanden spiller Rune P stadigvæk bold :O


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 19:01
Jep. Hans kontrakt udløb med AB her i sommers, så det er lidt underligt, at jeg henter ham tilbage igen. :-)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Grün 29 Okt 2014, 19:06
Tjaa, det hænder jo også af og til IRL.. Btw AB kan give nogle syge spændende spil. Rykkede op med dem i anden sæson tilbage i 13 :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 19:12
Ja, det er sket et par gange før. Espen Ruud i OB og Aurelio i Liverpool f.eks. :)

Har også haft flere spil med dem. De er en virkelig spændende klub, med en flot historie. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 19:17
Ja, AB <3

Så har jeg hentet 3 nye spillere ind til sæsonen :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 19:24
Hvilke 3 spillere er det så? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 19:25
Det får du at vide her senere når jeg laver update :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 19:33
Glæder jeg mig til. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 19:40
Men jeg kan da fortælle at jeg havde fået accepteret et bud på 400K på Nicolaj Agger, hvor jeg så trak det tilbage fordi jeg håbede på at kunne få ham billigere, og nu slipper de ham ikke for under 800K.. Det er fandme dumt af mig, da han passer så godt på holdet og vi virkelig mangler en angriber og er tæt på sæsonstart :s


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 19:42
Btw tjek lige det her talent fra FCK :o

(http://i.imgur.com/hS3Q8qN.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 19:44
Citat af: O_D_Marseille 29 Okt 2014, 19:40
Men jeg kan da fortælle at jeg havde fået accepteret et bud på 400K på Nicolaj Agger, hvor jeg så trak det tilbage fordi jeg håbede på at kunne få ham billigere, og nu slipper de ham ikke for under 800K.. Det er fandme dumt af mig, da han passer så godt på holdet og vi virkelig mangler en angriber og er tæt på sæsonstart :s

Jeg ville aldrig betale 400k for Nicolaj Agger, medmindre jeg ingen andre muligheder havde. :T
Citat af: O_D_Marseille 29 Okt 2014, 19:42
Btw tjek lige det her talent fra FCK :o

(http://i.imgur.com/hS3Q8qN.png)

Han er godt nok vild!


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 19:46
Haha, men han ville virkelig passe mit hold godt :D

Ja ik :o sindsyge stats man!


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 20:10
Han skal bare ikke aflevere, for det er han ikke så god til :T


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 20:11
Haha nej

Jeg har fået en latterlig start på ligaen - ved godt det er tidligt at sige efter mindre end en måned, men tror sgu ikke jeg kan blive oppe i Superligaen :s


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 20:12
Ikke giv op endnu, jeg tror på dig! Lav om på taktikken eller noget, du skal nok få vendt det. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 20:13
Det her er min eneste taktik der har virket i FM, ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre :/


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 20:16
Må man se et ss af din taktik? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 20:17
Ja da

(http://i.imgur.com/zJRrlsF.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 20:23
Ej hvor er det til grin det her spil man...................................

Bagude 2-0 til Hobro, kommer tilbage 2-3 og så skal de score på endnu et fucking lorte ripostmål i overtiden...............................


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 20:24
Citat af: O_D_Marseille 29 Okt 2014, 20:17
Ja da

(http://i.imgur.com/zJRrlsF.png)

Det er meget samme måde, jeg har sat mit AB hold op på. Det eneste jeg bider mærke i, er at din holdopstilling, er meget offensiv. Det er kun med FCK og lignende hvor jeg ikke har en defensiv midt. :-)

Men håber virkelig du får vendt det! Du har masser af tid til det, og hvis du henter nogle gode spillere i januar, skal det nok gå! :-)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: ptrN 29 Okt 2014, 20:25
Citat af: O_D_Marseille 29 Okt 2014, 20:17
Ja da

(http://i.imgur.com/zJRrlsF.png)

Evt. overvej ikke at benytte enten "fald tilbage" eller "skærm mere af". Kan se du gerne vil spille kontra baseret; ved ikke at skærme så meget af, så lokker du modstanderen frem på banen, hvilket så giver mere plads når du erobrer bolden.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 20:26
Citat af: ptrN 29 Okt 2014, 20:25
Evt. overvej ikke at benytte enten "fald tilbage" eller "skærm mere af". Kan se du gerne vil spille kontra baseret; ved ikke at skærme så meget af, så lokker du modstanderen frem på banen, hvilket så giver mere plads når du erobrer bolden.

Enig! Så det slet ikke, men skærm mere af er aldrig en god idé, hvis man vil spille kontra.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 20:27
Kunne godt være jeg skulle smide kanterne ned på linjen. Nu har jeg jo sådan set også afsløret mine indkøb, og Jonas Hebo er jo egentlig bedre nede som venstre midtbane-spiller.

Lol, nej ved ikke hvad jeg har tænkt på. Skal jeg smide den på skærm mindre af eller bare ikke have nogle af dem? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 20:33
Jeg ville nok bare lade den være på ingen af dem, da det heller ikke må blive alt for passivt. Men har aldrig prøvet skærm mindre af, så skal ikke kunne sige om det vil fungere. Jeg tror bare det kræver ret god placeringsevne, da man virkelig skal være gode til at lukke hullerne, hvis man intet pres på modstanderen lægger overhovedet. :-)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 20:36
Okay, det prøverjeg så, mange tak :)

Og hvordna med mine wings, skal de være fløj eller bred midtbanespiller? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 20:38
Jeg ville sætte dem som fløje, da det er virkelig vigtigt at få dem med offensivt i dine kontraangreb. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 20:38
Okay :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 22:05
Gider knapt opdatere om det her save mere, for lysten er da blevet revet fuldstændig væk fra mig med den her skod ME.

Vi har spillet 7 kampe i ligaen og det er blevet til 2 point. Vi fik "flot" uafgjort mod Hobro & Brøndby IF. Mod Hobro var vi foran hele kampen indtil overtiden hvor de selvfølgelig scorer, og mod Brøndby blev det bare en kedelig 0-0 med 1 highlight.

Derudover, så har vi været virkelig tæt på 2 sejre og mange flere uafgjorte, men det bliver simpelthen revet fra os i de døende minutter hvis ikke det er i overtiden, og det er de platteste mål der går ind, ripostmål, selvmål og mål som bliver skudt lige i gennem min målmand, som var så fremragende sidste sæson.

[img ]http://i.imgur.com/vD4liWS.png[/img]

Handler:

Ind:
Leo Sakharoff
Jonas Hebo Rasmussen
Rasmus Festersen
Mikkel Agger
Lucas Simonsen (leje)

Ud:
Hjalte Bo Nørregaard
Rasmus Mathiesen
Oskar Branick
Oliver Svava


Jeg spiller videre indtil vinterpausen hvis jeg kan holde det ud, men tvivler på jeg gider opdatere yderligere hvis det her fortsætter.

Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 22:07
Jeg håber virkelig du får vendt skuden. Er din klub egentlig blevet fuldtidsprof efter oprykningen?


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 22:09
Altså, det burde jeg jo, for man kan fandme ikke være mere uheldig man, det så røv belastende at flere timers arbejde bliver ødelagt så hurtigt, som du ved...

Nej, vi er stadig semi-professionelle.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 22:12
Jeg tror i hvert fald på, at du klarer den. Sæsonen er stadig lang.

Og det er da underligt. I FM 14 blev man da automatisk fuldtidsprof, hvis man rykkede op i Superligaen.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 22:16
Ved ikke om det er pga. økonomien.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 22:19
Det må det næsten være. Læste lige på et engelsk fm forum, at hvis økonomien er lort, plejer der at gå op til 3 sæsoner, før man bliver fuldtid. :(


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 22:20
Damn... Det var længe. Når at blive fyret inden da.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 22:22
Det tror jeg ikke. Selv hvis du rykker ned bliver du ikke fyret, da ingen regner med at AB overlever i Superligaen. :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 22:23
Seriøst? Troede faktisk man blev fyret ligemeget hvad hvis man rykkede ned i FM, haha.
Men så må jeg jo håbe lysten er der til den tid. Ellers må jeg sætte den på kun kommentarer.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 22:26
Kan da heller ikke udelukke det, men jeg tror det bare ikke. Det ville jo være latterligt at fyre en, når ens klub er så godt som dømt til nedrykning fra start. :-)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 22:28
Det er selvfølgelig rigtigt, men mener bare at jeg blev fyret som HB Køge træner da jeg startede med dem lige da de var kommet op i Superligaen, og det er jo samme situation :)
Meen, måske jeg så ikke ville blive fyret her i AB fordi jeg var urørlig i jobsikkerhed da vi startede ligaen.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 22:29
Tror ikke jeg er rykket ned siden 2012, men dengang blev jeg ikke fyret i hvert fald. :-D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 22:34
Nå okay, så er der da håb.

jeg har forresten lige købt Finnbogasson fra Horsens i et sidste desperat forsøg på at prøve det der "sejr".


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 22:42
Og nu er Sebastian Krogdahl også hentet hjem igen<3Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 22:43
Har han virkelig Superliga niveau? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 22:46
Haha, jeg tænkte jeg ville scoute ham for sjov.

(http://i.imgur.com/RGYxBnu.png)

(http://i.imgur.com/SP1ZZSu.png)


Det skal dog siges at han stod til at blive en nøglespiller og havde 4½ guldstjerner i potentiale da min anden scout kiggede på ham :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 22:57
Han er jo ret god fysisk, men nøj hans mentale stats sutter. :T


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 22:59
Ja, haha

OMG FORLØSNING!!! 2-1 SEJR OVER AGF!!! OG JEG SAGDE ENDDA TIL MIN VEN AT JEG VILLE VINDE FØR KAMPEN STARTEDE <3

(http://i.imgur.com/BnCso2H.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 23:08
Godt gået! Må man få ss af ham Finnbogason? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 23:12
Jep, spiller lige mod FCM og så kan du få.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 23:17
(http://i.imgur.com/NollvdC.png)

(http://i.imgur.com/E2UHocX.png)

(http://i.imgur.com/xy1rzXd.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 23:22
Tak! Håber han bliver ved med at præstere. Han gjorde det jo ikke så godt for Horsens i Superligaen. :-)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 23:24
Altså i spillet?

Han har lige scoret igen mod Esbjerg og så lavet en assist og nu er der halvleg. Gal er imponerende.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 23:25
Nej i spillet. Han havde jo en god sæson i 1. Division, men i Superligaen scorede han ifølge dit ss kun 2 mål i 21 kampe. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 23:26
Ja, som jeg skrev xD


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 23:27
Haha sorry, læste forkert. :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 23:27
Er du kommet i gang, eller? :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 29 Okt 2014, 23:36
Fik ikke spillet så meget, som jeg gerne ville, på grund af nogle andre ting jeg skulle. Men håber på at komme ordentligt igang imorgen! :-)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 23:38
Hehe okay :P

Jeg vandt lige i 2. runde i pokalen :o


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Boennelykke 29 Okt 2014, 23:40
Hvor lang tid bruger du egentlig på en sæson? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 29 Okt 2014, 23:45
Ikke længe :D

Hmm, lidt under en dag måske :)


2-1 nederlag til FCK med scoring af Sebastian Krogdahl :o


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: vijofrech 30 Okt 2014, 07:22
Citat af: O_D_Marseille 29 Okt 2014, 23:45
Ikke længe :D

Hmm, lidt under en dag måske :)


2-1 nederlag til FCK med scoring af Sebastian Krogdahl :o

What? hvor mange timer spiller du om dagen?


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jakob95kp 30 Okt 2014, 08:38
Låner lige din taktik, da det tildels stemmer godt overvens med måden jeg vil styre mit Hobro hold på. Håber det bliver en succes ligesom for dig.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 30 Okt 2014, 10:52
Citat af: O_D_Marseille 29 Okt 2014, 23:45
Hmm, lidt under en dag måske :)


Jeg bruger MINDST to dage på en sæson. Fatter ikke du kan spille så hurtigt. :T


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 30 Okt 2014, 11:05
Citat af: vijofrech 30 Okt 2014, 07:22
What? hvor mange timer spiller du om dagen?


Mange ;)

Jeg har haft fri nogle dage, så den har fået hele armen :P

[img ]http://i.imgur.com/QQo8ViC.png[/img]


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 30 Okt 2014, 11:10
Du har næsten spillet 15 timer i gennemsnit pr. dag! :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 30 Okt 2014, 11:11
hahaha, hvor jeg nørd....

Kommer lige med en update her om snart :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 30 Okt 2014, 11:25
Ser jeg frem til. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Grün 30 Okt 2014, 11:31
Det er tilladt at sove OD.....


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 30 Okt 2014, 11:32
Sove? Hva' det?  :c:


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 30 Okt 2014, 11:44
VINTERPAUSEN 2016/2017
2. FEBRUAR 2017

Efter en elendig start er holdet kommet LIDT med igen i ligaen, hvor det pt. er til en 11. plads efter en virkelig vigtig sejr over Hobro i en af de sidste kampe i ligaens efterår.
I de første 7 kampe var det blevet til 2 point og en stensikker 12. plads, inden vi så i 8. kamp fik klubbens første Superliga i over 12 år, mod AGF!

I Pokalturneringen har vi rent faktisk haft stor succes, underligt nok, hvor vi i anden runde slog B93 ud i en tæt kamp hvor de kom foran 2-1. Kampen endte dog 2-4 til os.

I tredje runde mødte vi Avarta som jeg faktisk frygtede lidt skulle lave en overraskelse mod os. Heldigvis blev det ikke sådan, da Jonas Hebo Rasmussen scorede i 2. halvleg til 0-1 som blev resultatet.

I fjerde runde, som var målet at komme til, kunne vi have trukket Næstved, men vi fik desværre Esbjerg - og er du gal en kamp det var. Kampen starter med et rødt kort til Kasper Hansen, vores bedste spiller, i det 8. minut. Herefter scorer Esbjerg og alt håb synes at være væk. Der skal dog kun gå 2 minutter før Jonas Hebo Rasmussen udligner hvorefter Mikkel Agger yderligere 3 minutter senere skal give os en 2-1 føring. Herfra skulle den ellers bare køres hjem. I 56. minut fik vi endnu et rødt kort, men alligevel klarede drengene at køre den hjem, selvom Esbjerg havde måske 10 kæmpechancer alene i 2. halvleg!
Derfor skal vi nu møde Randers i kvartfinalen :D


[img ]http://i.imgur.com/5VrD3e5.png[/img]TRANSFERFRONTEN
IND
Marin Skender, 25K - J. Storch er faldet lidt i niveau, så vi håber noget gammel rutine ind til at holde buret sæsonen ud, og så må vi se hvad næste sæson bringer. En billig handel for en dyr herre.
Jacob Egeris, 135K - Forsvaret har set rigtig skidt ud i den første halvsæson, så jeg håber forstærkningen Egeris her kan hjælpe på det. Derudover er han kun 26 år, så han er ikke en der vil gå ned i niveau foreløbigt (forhåbentlig).


UD
Ingen er gået ud da vi har brug for en stærk og "bred" trup til at holde os oppe.Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 30 Okt 2014, 11:50
Spændende! Godt med fremgang i tabellen. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 30 Okt 2014, 11:55
Håber virkelig Marin Skender i sær kan skaffe nogle point, for ellers er vi tilbage til 1. division og dårlig økonomi.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 30 Okt 2014, 11:57
Jeg tror også han bliver god for dig. Han var i hvert fald rigtig god i mit FCK spil, hvor han masser af cleansheets for SønderjyskE. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 30 Okt 2014, 11:59
Lad os håbe. Det er trodsalt at gå fra Storch med 2-2½ stjerner til 4 stjerner :P Men mon ikke også at han hurtigt mister niveau når han er 37 år.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 30 Okt 2014, 12:02
Han er jo målmand, så det er ikke sikkert. Kig bare på Brad Friedel, han er 43 og stadig en fin målmand. Spillere bliver jo tit ubrugelige, fordi de falder i de fysiske stats, men de er jo næsten ligegyldige for målmænd. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 30 Okt 2014, 15:56
Nå... okay, jamen tak da...

(http://i.imgur.com/YzMBMGC.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 30 Okt 2014, 17:17
Hvordan går det? Er du kommet over stregen endnu? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 30 Okt 2014, 17:28
Jeg kæmper endnu :)

[img ]http://i.imgur.com/qhqSlYk.png[/img]

Hvad med dig, kom du i gang? :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 30 Okt 2014, 17:40
Der er ikke langt derop efterhånden! :)

Jeg kan lige lave en lille opdatering her efter 3 kampe. Det skal lige siges jeg startede om i dag, da jeg alligevel ikke rigtig var kommet igang igår. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 30 Okt 2014, 17:43
Nej, men jeg har også lige fået et stort 4-0 nederlag til AaB som ikke hjælper på drengenes moral :(

Godt :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 30 Okt 2014, 17:54
Så er de 3 første kampe spillet, og jeg er mere end tilfreds. Den første kamp var imod Horsens på hjemmebane, og naturligvis var point i den kamp meget usandsynlige. Vi kom foran 1-0 på et indlæg af Bræmer, som en Vejle spiller uheldigt sendte i eget net. Herefter laver Storch et drop. Retov skyder lige på ham, og selvom han uden at bevæge sig kan få hænderne på, parerer han den ind i eget net. Heldigvis var Kristian Uth vores redningsmand, og han scorede et flot mål i slutminutterne.

Kampen efter var Vendsyssel på udebane. Det var en meget lige kamp, og på trods af vi tabe 0-2, havde vi både et stolpeskud, og et hovedstød som lige akkurat blev reddet på stregen.

Kampen efter var imod Vejle på hjemmebane. Dette forudså jeg som en rigtig svær kamp, især efter at have tabt 0-2 til Vendsyssel. Men vores kontraspil fungerede rigtig godt, og vi vandt kampen hele 4-1. Så status er 2 sejre og 1 enkelt nederlag. Jeg er meget tilfreds, da klubbens målsætning er at overleve, og fordi vi allerede har slået 2 fuldtidsprofessionelle klubber.

På transferfronten er der også sket en del.

Indkøb:
Ayo Simon Okosun - Fri
Andreas Winding - Fri
Kasper Hansen - Fri
Sebastian Pedersen - Brøndby - Fri
Lucas Lerager - Viborg - Leje

Salg:
Ingen

Først og fremmest er det værd at lægge mærke til at 3 ud af 5 nyindkøb er tidligere AB-spillere. Forsvaret var utrolig tyndt, og derfor kom Winding ind som rotationsspiller. Derudover hentede jeg Sebastian Pedersen fra Brøndby's ungdomshold. Han blev den yngste spiller til at spille for AB i en alder af blot 16, og allerede i hans 3. kampe blev han også den yngste målscorer, ved at score imod Vejle.

Okosun blev hentet, da jeg ser ham have et stort potentiale, og jeg manglede hans type som boldvindende midt. Lerager blev hentet på leje, da han allerede kender klubben, og fordi Viborg betaler hans løn. Kasper Hansen blev også hentet, og han er naturligvis en nøglespiller. Han har allerede fået nr. 10 på ryggen, og anførerbindet om armen.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 30 Okt 2014, 17:58
Spændende! Og mega fed signing af Okosun - en legende!

Også mega fedt at du har fået Lerager på en lejeaftale :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 30 Okt 2014, 18:19
[img ]http://i.imgur.com/o70qnzm.png[/img]

Og med en sejr over Hobro er vi endelig over stregen! Så gælder det bare om at holde placeringen!!!


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 30 Okt 2014, 18:24
Godt gået! :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 30 Okt 2014, 20:35
VI BLIVER I SUPERLIGAEN!!!! Det blev sikret i ligaens 32. spillerunde med en flot 5-2 sejr over Esbjerg!


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 30 Okt 2014, 20:54
Nice. Jeg glæder mig til at prøve AB igen d. 7. :T


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: HulkOmaniA 30 Okt 2014, 20:56
Citat af: O_D_Marseille 30 Okt 2014, 20:35
VI BLIVER I SUPERLIGAEN!!!! Det blev sikret i ligaens 32. spillerunde med en flot 5-2 sejr over Esbjerg!


stærkt gået at du blev oppe!  O0


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 30 Okt 2014, 21:29

SUP SUP SUPERLIGA - IGEN! 2016/2017
5. JUNI 2017

Efter 3 sæsoner som manager for AB må jeg bare konstatere, at det er i foråret at vi er bedst. Det var en ikke imponerende 11. plads vi gik til vinterpause med, og den blev forbedret i løbet af Superligaen - andet var også svært, da Hobro aldrig rigtigt vendte tilbage fra deres 12. plads.

Det blev til en flot 8. plads i Superligaen, som kom af en sejr over Esbjerg i 32. spillerunde hvor vi gik fra en 10. plads op helt op til en 6. plads i ligaen, som siger noget om hvor tæt der var nederst i ligaen. Det kunne endda have været blevet en 6. plads hvis vi havde formået at holde uafgjort mod FCK i sidste kamp, men eftersom de scorede på straffe i 87. minut til 1-0 måtte vi desværre tage til takke med 8. pladsen, som vi dog også er tilfredse med.

I Pokalturneringen nåede vi jo til en kvartfinale mod Randers FC, og desværre også endestationen for os. N. Aslim scorede et typisk FM15'sk selvmål i 6. minut, og herefter udlignede A. Baes så til 1-1 som blev resultatet i ordinær spilletid. Det endte så i straffe hvor vi selvfølgelig tabte 7-8 - virkelig bittert når man føler at man har det meste i kampen, men vi nåede trodsalt længere end vi forventede.

[img ]http://i.imgur.com/mpUkDIk.png[/img]

Nu er det tid til en sommerpause. Eller, pause og pause, for vi skal sikre at vi ikke er med i nedrykningskampen lige så stramt som i år i hvert fald. Økonomien er nu også rigtig sund, og så snart jeg for muligheden vil jeg gå til bestyrelsen med et ønske om at forbedre vores ungdomssystem endnu engang.Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 30 Okt 2014, 22:16
Efter 1 sæson i Superligaen er vi blevet fuldtidsprofessionelle :)

[img ]http://i.imgur.com/g1TdBJN.png[/img]


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 30 Okt 2014, 22:27
Fedt! :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 30 Okt 2014, 22:53
Meget!

Så er der brugt tid på at finde noget ordentligt personale - nu skal vi bare ud og finde spillerne!


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 30 Okt 2014, 23:28
Åh gud... Mit store målmandstalent Leo Sakharoff har valgt at stoppe sin karriere i en alder af 20 år... ffs.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 30 Okt 2014, 23:33
WTF !? :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Tomaten 31 Okt 2014, 01:11
Han spiller heller ikke fodbold i virkeligheden længere, så det sgu meget realistisk :D
Noget andet der hjælper på realismen er ABs dårlige spil i efteråret og så deres flotte spil i foråret :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 31 Okt 2014, 01:13
Seriøst? Hahaha, der kan man bare se.....

Vi håber det holder stik i år :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 31 Okt 2014, 12:40
Fuck it, jeg prøver igen. Det var ikke længe, jeg kunne boykotte FM. ;D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 31 Okt 2014, 12:59
Jeg kender følelsen :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 31 Okt 2014, 13:06
Svart, du skal høre noget røv latterligt...

Tidligt i nat begyndte jeg at gå ALLE landshold i gennem for at finde unge billige talenter, mange kostede en bondegård, andre havde slet ikke potentiale.
Men så da jeg begyndte at kiggge i klubber fra Marokko fandt jeg virkelig billige 18-19 årige som faktisk så ud til at have et godt potentiale, og der var specielt 2 som jeg lagde mærke til, hvor den ene var en jeg VILLE have. Jeg så at der stille og roligt kom mere og mere interesse i ham fra andre klubber, så jeg skyndte mig at tilbyde ham en kontrakt (havde kontraktudløb samme år i november) og så kom jeg til at trække det tilbage igen på en eller anden latterlig måde, så da klubber som Dinamo Buc. og mange brasilianske tilbød ham en kontrakt, så sagde han nej til mig fordi vores forhandlinger var gået i vasken før... Og jeg er sikker på han bliver mange millioner værd :S
4½ guldstjerner som 19 årig :S

(http://i.imgur.com/hsljM7f.png)

(http://i.imgur.com/xApN54o.png)Seriøst... Jeg græder stadigvæk......


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: ptrN 31 Okt 2014, 13:11
Citat af: O_D_Marseille 31 Okt 2014, 13:06
Svart, du skal høre noget røv latterligt...

Tidligt i nat begyndte jeg at gå ALLE landshold i gennem for at finde unge billige talenter, mange kostede en bondegård, andre havde slet ikke potentiale.
Men så da jeg begyndte at kiggge i klubber fra Marokko fandt jeg virkelig billige 18-19 årige som faktisk så ud til at have et godt potentiale, og der var specielt 2 som jeg lagde mærke til, hvor den ene var en jeg VILLE have. Jeg så at der stille og roligt kom mere og mere interesse i ham fra andre klubber, så jeg skyndte mig at tilbyde ham en kontrakt (havde kontraktudløb samme år i november) og så kom jeg til at trække det tilbage igen på en eller anden latterlig måde, så da klubber som Dinamo Buc. og mange brasilianske tilbød ham en kontrakt, så sagde han nej til mig fordi vores forhandlinger var gået i vasken før... Og jeg er sikker på han bliver mange millioner værd :S
4½ guldstjerner som 19 årig :S

(http://i.imgur.com/hsljM7f.png)

(http://i.imgur.com/xApN54o.png)Seriøst... Jeg græder stadigvæk......

Nu har jeg læst med i denne tråd, og så vidt jeg lige kan huske har du tre gange fået accepteret et bud, for derefter at trække det tilbage, og alle tre gange har det betydet at du har fortrudt. Du kom til at betale mere for Agger, kom til at betale mere i løn til en spiller og mistede nu ham her.

Hvad med at lade være med at trække dine bud tilbage hele tiden?


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 31 Okt 2014, 13:14
Som skrevet, så var det her et uheld, jeg trykkede det forkerte sted. Derudover så kunne ham her hentes på fri transfer.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 31 Okt 2014, 13:18
Fuck hvor trist. Han ville være totalt star quality for AB. :(


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 31 Okt 2014, 14:38

OPSTARTEN OG INDKØB - 2017/2018
2. SEPTEMBER 2017

Efter en rigtig god ligastart ligger vi på en imponerende 2. plads efter 8 kampe! Det er blevet til sejre mod AGF, Fredericia, Viborg, Randers & en heroisk sejr mod AaB. Derudover fik vi uafgjort mod FC Nordsjælland, og desværre nederlag til Esbjerg & FC København.
Vores mål i Superligaen for i år er at komme i top 8 igen, så vi kan få etableret en bedre økonomi for fortsat at opgradere ungdomssystemet.

I Pokalturneringen skal vi møde Vojens i 2. runde, og mit personlige mål er at nå til kvartfinalen igen.

[img ]http://i.imgur.com/xnx5n1V.png[/img]


TRANSFERFRONTEN

IND:
Arsen Beglaryan, fri transfer - Denne armenske keeper har et stort potentiale i en alder af 24 år, og har allerede spillet 14 landskampe. Han er blevet hentet ind eftersom J. Storch er gået lidt i stå i hans udvikling, og M. Skender er som forventet slet ikke oppe på sit gamle niveau.
Mads Aaquist, leje - Mads Aaquist, som jeg har spillet sammen med i B73, er blevet lejet da vi mangler en højreback, og han er en midlertidig billig løsning, eftersom jeg hellere vil bruge J. Egeris inde centralt.
Giorgi Popkhadze, fri transfer - Den tidligere AGF'er Popkhadze er hentet ind for at styrke os yderligere i forsvaret, hvor han skal spille i venstre side, eftersom Emil Farver slet ikke har niveauet til Superligaen, desværre.
Razak Odeyemi, fri transfer - Denne unge højre midtbanespiller fra FC Midtjylland har jeg haft kig på tidligere, men det blev desværre ikke til noget. Nu er han så hentet på en fri transfer, og han er en fremtidens mand, forhåbentlig, mens han samtidig går ind på førsteholdet med det samme.

UD:
Thomas Wii-Andersen, fri transfer - Han har desværre ikke niveauet til at være med her.
Phillip Duelund, leje - Hvidovre har lejet et af vores helt store talenter sæsonen ud for at fortsætte sin udvikling.
Jacob Hansen, leje - Jacob her er blevet lejet ud til HIK for ligeledes at fortsætte sin udvikling.
Dennis Ustrup, leje - Også denne unge mand er blevet lejet ud for at fortsætte sin udvikling - I FC Vestsjælland.
Sebastian Krogdahl, gratis - Sønderjyske hentede Krogdahl, eftersom han ikke var tålmodig nok med at få spilletid.

Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 31 Okt 2014, 14:43
Godt gået! Har du ændret måden du spiller på, eller hvorfor går det pludselig så godt? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 31 Okt 2014, 15:11
Det er faktisk den samme taktik. I nogle af de sidste kampe sidste sæson begyndte jeg at spille som jeg gjorde med FCK, men i denne sæson er jeg gået tilbage til den gamle taktik igen - så ja, den jeg lagde op tidligere :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 31 Okt 2014, 15:13
Det sku ret vildt med din placering, i forhold til de spillere du har til rådighed. Og fedt at du har holdt fast i taktikken i modgang. O0


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 31 Okt 2014, 15:16
Tja.. Jeg kan afsløre at jeg tabte de 3 efterfølgende kampe, til FCM, FCK og Brøndby :P

[img ]http://i.imgur.com/8FL9rat.png[/img]


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: r-mand 31 Okt 2014, 15:26
FC Fredericia i superligaen, haha  :T


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 31 Okt 2014, 15:54
En lækker 7-1 sejr som dog bærer præg af en slem skade til Mads Aaquist som er ude i 4 måneder....
Ellers hattrick til unge Matthias Cramer på 16 år som jeg forventer mig meget af.

[img ]http://i.imgur.com/xAsCpXT.png[/img]Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 31 Okt 2014, 16:39
Så er der nyt om ungdomssystemet! Desværre når det ikke at blive opgraderet til næste ankomst af ungdomsspillere :(

[img ]http://i.imgur.com/BjpgF5u.png[/img]


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 31 Okt 2014, 17:03
Er det ikke virkelig dyrt for klubben, eller har du fået en masse penge i kassen? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 31 Okt 2014, 17:11
Jeg fik 13 mio for at ligge på en 5. plads i ligaen, så pt. har klubben 20 mio :D Altså før de 15 mio er trukket :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 31 Okt 2014, 17:13
Okay. Det er alligevel en stor slat at bruge af budgettet, men det kommer helt sikkert til være en god investering i længden! O0


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 31 Okt 2014, 17:18
Det er det jeg går efter, så jeg synes bare det skal overståes :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Dennislauridsen 31 Okt 2014, 18:00
fedt at se du har købt min barndoms kammerat. kan du evt. uploade ss (Mikkel agger)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 31 Okt 2014, 18:03
Ja da :)

Det vra ham der sikrede mig sejren mod Thisted FC i 3. runde i Pokalen med 2 mål :D

(http://i.imgur.com/a95vs9v.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 31 Okt 2014, 22:05
BEDSTE EFTERÅR TIL DATO + TRANSFERVINDUET | 2017/2018
2. FEBRUAR 2018

Efter en ekstremt god opstart på Superligaen, holdt vi lige en lille pause på 3 kampe med nederlag, hvorefter vi tog fat igen. Det er faktisk blevet til sejr over hold som OB, AGF og AaB. Endda 2 over AaB! Vi indtager pr. vinterpausen en flot 5. plads, som vi ynder at holde fast i!
Bestyrelsen har valgt at give mig muligheden for at genoverveje vores forventninger til sæsonen, og jeg har valgt at tro på, at vi kan ende i midten af ligaen!

I Pokalturneringen blev det i anden runde en 7-1 sejr over Vojens med nogle af de yngre spillere såsom Zander Helenius og Matthias Cramer, hvor sidstenævnte scorede et smukt hattrick med 2 langskudsmål!

I tredje runde besejrede vi Thisted FC med 3-1, hvor Mikkel Agger fik chancen, efter at Finnbogasson har leveret i Superligaen lige siden sin ankomst, og han endte også med at score 2 kasser.

I fjerde runde blev det så til et møde med AGF, som vi jo havde vundet 2-1 over i Superligaen, men desværre blev det til et skuffende 2-4 nederlag hvor vi bare ikke var gode nok. Desværre røg vi altså ud før mit personlige mål som var kvartfinalen.

[img ]http://i.imgur.com/oGJMOHz.png[/img]


TRANSFERFRONTEN
IND:
Ingen spillere er hentet ind i vinterpausen. Dette fordi jeg vil prøve at opretholde økonomien på et stabilt niveau, eftersom 15 millioner er afsat til opradering af ungdomssystemet senere på sæsonen.


UD:
Nicklas Lønstrup, leje - Eftersom han ingen plads har på førsteholdet, har jeg valgt at leje unge Lønstrup ud til FC Helsingør.
Jakob Steffensen, leje - FC Roskilde har fået æren af at have Steffensen på holdet resten af sæsonen, idet han heller ikke har niveauet til førsteholdstruppen endnu.
Morten Hegaard, fri transfer - Morten Hegaard har desværre fået sin kontrakt revet over eftersoms hans potentiale er styrtdykket, og han har ikke været målrettet nok.
Slutteligt har jeg aktivt forsøgt at sælge Festersen og Skender, dog uden held. De er simpelthen ikke gode nok længere, men de vil være at finde i klubben i
ndtil deres kontrakter udløber eller indtil et bud vil falde ind. Skender's kontrakt udløber 31. juni 2018, mens Festersen's kontrakt udløber 31. juni 2019.

Vores første 3 kampe i foråret ser forresten sådan her ud:

[img ]http://i.imgur.com/5GJRb82.png[/img]

EDIT: Og resultatet af disse:

[img ]http://i.imgur.com/5NSxcyV.png[/img]


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 01 Nov 2014, 00:46
Fedt med endnu en opdatering. Efter jeg de mange selvmål og kæmpe fejl gjorde mig godt og grundigt vred, gik jeg som sagt igang allerede dagen efter. Havde dog slettet det andet spil, så det var forfra igen. Er du/i interesseret i en opdatering omkring transfers og de første par kampe igen, eller skal jeg vente til jeg er lidt længere? :-)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 00:50
Du giver bare alle de updates du lyster! :D

Jeg kan fortælle at jeg er ved 1. april og har for knap en måned siden fået mine nye ungdomsspillere ind. Der var 2 der måske bliver noget værd, men ellers ikke meget. Og har ikke haft held ved at finde nogle spillere andetsteds :/ Dog vil jeg helt sikkert holde øje med Marokko her indenfor dennærmeste fremtid, eftersom de ser ud til at have nogle billige spillere i forhold til potentialet!

Jeg prøvede at lave en forespørgsel på ham som jeg missede på fri transfer, og jeg fik et svar der lød på 75 mio....


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: r-mand 01 Nov 2014, 00:52
Stort set alle de afrikanske lande har unge spillere med Superliga niveau.
Ellers så kig i Norge og Sverige, muligvis også på Færøerne.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 01 Nov 2014, 00:52
Okay, så kommer der en opdatering, efter jeg har spillet et par kampe mere. :)

75 mio, hahaha.. Så meget er han dog ikke værd - ikke endnu i hvert fald. :T


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 00:53
God idé med Færøerne!

Sydafrika har jeg allerede en scout som snart vender tilbage fra :D

Nej, men jeg vil vædde med jeg kunne sælge ham for en ordentlig sjat om nogle år :(


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 01 Nov 2014, 03:03
Så er der spillet 9 kampe i 1. division, og jeg er mere end tilfreds. Pt. er det blevet til 6 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag, hvilket placerer os på 2. pladsen. Vi fik noget modgang da vi efter 4 sejre i træk, fik 3 kampe uden sejr, men heldigvis er vi kommet tilbage på vindersporet igen.

Transfers, tabel og kampe kan ses på de links, jeg har postet for neden. I må endelig spørge ind, hvis i har spørgsmål til evt. spillerindkøb, eller hvis i vil se nogle specifikke screenshots.

Tabel (http://i.imgur.com/uRDY9yM.png) - Transfers (http://i.imgur.com/iBofTB5.png) - Kampe (http://i.imgur.com/kHIVRi6.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 03:05
Godt klaret!

Spændende med købet af Jan Frederiksen, overvejede ham i 2. sæson :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 01 Nov 2014, 03:09
Mange tak. :)

Eftersom Farver var den eneste ordentlige venstreback på holdet, var jeg nødsaget til at hente en back-up. På grund af præstationer er Farver faktisk kommet på bænken, da Frederiksen har gjort det bedre.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 03:09
Farver er rigtig ustabil hos mig, og han bliver ofte skadet. Derudover har han altså bare ikke niveauet i Superligaen :/


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 03:10
FAST INVENTAR I SUPERLIGAEN | 2017/2018
25. MAJ 2018

Så er vores anden sæson i Superligaen under ledelse af mig i hus, og det blev til en imponerende 6. plads, efter et fantastisk forår. Vores klart bedste spiller har endnu engang været vores angriber Kjartan Henry Finnbogason, som har scoret 13 mål i 28 ligakampe, hvilket også gav ham en kandidatmulighed til Årets Superligaspiller, trods han ikke vandt.
Derudover har Younes Namli været en utrolig solid offensivspiller for os - en fantastisk klubmand.

Det er blevet til sejren over hold som AaB, OB og Brøndby, og netop Brøndby overhalede vi i sidste spillerunde, da vi spillede 1-1 mod FC Midtjylland. Et utroligt vigtigt point, eftersom det giver os en ekstra hjemmebanekamp i næste sæson.

I Pokalturneringen skuffede vi lidt, eftersom vi ikke kunne håndtere AGF, som vi ellers endte over i ligaen.

Eftersom vi nu har etableret os nogenlunde stabilt i Superligaen, så vil jeg i næste sæson foreslå bestyrelsen at visionen "Hjerte & Hjerne" skal genoprettes med det formål at have den yngste trup i Superligaen og stadig kunne forblive stabilt i rækken.

Ungdomssystemet er også i gang med endnu en opgradering, som vil tage en stor del af vores penge, og derfor bliver det ikke til store forstærkninger på holdet, som det dog heller ikke føles nødvendigt med, eftersom vi snart har nogle rimelige talenter der kan tage over for de mere rutinerede spillere.


[img ]http://i.imgur.com/TCnOPjs.png[/img]


[img ]http://i.imgur.com/bZHHp8V.png[/img]


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 01 Nov 2014, 03:14
Citat af: O_D_Marseille 01 Nov 2014, 03:09
Derudover har han altså bare ikke niveauet i Superligaen :/

Det er der nu ikke så mange AB-spillere der har. :D

Godt gået, en 6. plads er en super flot placering! O0


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 03:16
Bare vent til du ser Andreas Baes om nogle år :D

Derudover synes jeg også Namli har været kanon god indtil i år, hvor han desværre nok bliver sat af. Men ja, jeg tror han har potentiale til udlandet, som også Simon Bræmer tror IRL.

Tak :D Som du kan se, rimelig heldigt med et point i den sidste kamp mens Brøndby tabte xD


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 01 Nov 2014, 03:35
Problemet er bare, at Baes kun er reserve, da Kasper Hansen står foran ham i køen. Namli gør det dog godt for mig ind til videre.

Jeg må altså også sige, Linus Olsen startede sæsonen med et brag. Han scorede 6 mål i de første 5 kampe! :)

Fuck om sidste runde var heldig, det ændrer ikke på, at det har været en flot sæson! O0


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 03:37
Bare du holder på ham, for han er en vigtig starter hos mig ;)

Nice! :D

True, jeg er også stolt over jeg kan præstere så flot med den ME :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 03:39
Btw, jeg har kig på en 17-årig fra Island, men jeg er vidst ikke den eneste...

(http://i.imgur.com/W9gjCqd.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Dida 01 Nov 2014, 11:30
Så fik jeg endelig taget mig sammen og købt Football manager 15, og tror det første hold jeg vil kaste mig over bliver AB :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 12:05
Lækkert valg! :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 01 Nov 2014, 13:07
Fedt Præludium! Så er vi 3 herinde, som spiller med AB. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 13:09
Det er alligevel blevet en ret aktiv tråd :D

Jeg kommer med en opsummering af sommertransfers og de første 8 kampe her om 1-2 times tid :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 13:55
EN SPÆNDENDE SÆSON SAT I GANG | 2018/2019
3. SEPTEMBER 2018

Efter et svært kampprogram har vi fået en lettere ringe opstart, hvor det efter 7 kampe er blevet til 8 point, som giver os en 9. plads.

Vi må kæmpe for at blive oppe i denne sæson, også fordi at vi ikke har de "walk-overs" såsom Fredericia i år, da Superligaen ser rigtig stærk ud. Derudover har jeg handlet dumt og uansvarligt... Økonomien ser slet ikke god ud lige nu, og jeg har også prøvet at finde en klub til Younes Namli, men desværre uden held.

I Pokalturneringen har vi trukket AC Horsens, som vi skal møde i anden runde, og det bliver en svær kamp, som jeg virkelig håber vi kan vinde.

[img ]http://i.imgur.com/9Ch8dUt.png[/img]TRANSFERFRONTEN
IND:
Aron Svavarsson (Husk dette navn!), 3,25 mio. dk. - Det her køb er en fuldstændig satset køb. Han har virkelig potentiale den her knægt, som kommer til at være førsteholdsspiller her i AB i en alder af 17 år, men det er også hele vores transferbudget der er røget på denne unge gut. Han har dog været utroligt eftertragtet i klubber som Tottenham, Napoli, Lazio, Everton, Newcastle og Real Sociedad, så jeg var glad da vores trofaste angriber ville lægge et godt ord ind for at han skulle komme her til AB.
Mads Aaquist, fri transfer - Efter at han har været på leje for klubben, har vi nu valgt at signe ham, eftersom vi mangler en højreback. Han er lidt under niveau, men han skal nok komme derop.
Lucas Simonsen, leje - Endnu en sæson hvor vi har lejet Lucas Simonsen, inden Razak Odeyemi tager over, som han sandsynligvis vil i denne sæson på et tidspunkt når han er klar.UD:
Marin Skender, pensioneret - Den kroatiske målmand Marin Skender har pr. 26. juni 2018 trukket sig tilbage fra fodbolden efter en lang karriere med i sær succes i Danmark, hvor han huskes fra sin tid i SønderjyskE.
Nabil Aslam, pensioneret - Nabil Aslam ankom samme tid som jeg til AB, og han har været en fantastisk forsvarsspiller. Det er nu på tide at han bliver talentspejder!
Leo Sakharoff, førtidspensioneret - Af grunde som jeg ikke ved har Leo Sakharoff valgt at trække sig tilbage i en alder af blot 21 år. Det er en skam, eftersom han havde et utroligt potentiale som blot ventede på at blive høstet.
Louis Lundsteen, fri transfer - Han blev spået en stor karriere, men han har simpelthen ikke arbejdet hårdt nok, en skam.
Emil Farver, fri transfer - Emil Farver har været en trofast klubmand og har haft et utroligt talent som ung, men han har desværre ikke niveauet til Superligaen, så hans kontrakt blev ikke forlænget denne sommer.
Max Mölder, fri transfer - Endnu en spiller som er blevet for gammel til dette niveau, og vi er ham taknemmelig for hans præsteren på banen for AB.
Nicklas Lønstrup, fri transfer - Lønstrup har desværre ikke talentet til at blive i klubben, så han skfiter til FC Roskilde på en fri transfer.
Lasse Johansen [img ]http://i.imgur.com/bTKHnws.png[/img], leje - Lasse har endnu ikke fundet sit rette potentiale, så han er blevet udlejet til FC Helsingør for at prøve at udvikle sig som fodboldspiller.
Martin Jørgensen [img ]http://i.imgur.com/FCI6VMN.png[/img], leje - Den 18-årige fløjspiller er blevet udlejet til Næstved, eftersom han alligevel ikke er tiltænkt en plads på førsteholdet.
Nicolai Juul [img ]http://i.imgur.com/nvdcPsd.png[/img], leje - Med et kæmpe potentiale får Nicolai Juul noget fast spilletid i Brønshøj i denne sæson.
Jørgen Mønster [img ]http://i.imgur.com/shZYQOy.png[/img], leje - Knægten med det fede navn har også et stort potentiale, og det skal udløse sig for FC Helsingør i denne sæson.
Heino Mortensen [img ]http://i.imgur.com/cf6Oe5j.png[/img], leje - Endnu et talent som får chancena for spilletid andetsteds. Han ryger til HIK sæsonen ud.
Jakob Steffensen [img ]http://i.imgur.com/LbJkBHg.png[/img], leje - Ej heller får Steffensen spilletid for førsteholdet i denne sæson, og derfor skifter han nu til FC Vestsjælland på en lejekontrakt gældende sæsonen ud.
Lukas Lerager, 200K - Et bud på Lukas Lerager, den fantastiske klubmand, blev desværre accepteret på sidste transferdag, idet økonomien er stram og han kun er 3. valg.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: darkalf 01 Nov 2014, 14:37
Får helt lyst til fm15 ved at følge med her, men har lige et spørgsmål. Hvis man kan kører fm14 uden problemer kan man så også kører fm15 uden problemer eller er kravene steget i denne udgave??


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 14:46
Tror de er steget lidt, men tror ikke det giver dig problemer :)

Hvilke specs har du?


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: darkalf 01 Nov 2014, 15:12
Uha har ikke lige compen tændt så det aner jeg faktisk ikke. Den er ved at være en halv gammel sag&#128513;


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 15:20
Hmmm okay, men der er vidst ikke den store ændring fra FM14 til FM15 så vidt jeg husker.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 01 Nov 2014, 16:17
Er også begyndt med AB. Tak til jer i denne tråd for inspirationen :) Holder vinterpause på 6. pladsen. Vil komme med en update når 1. sæson er over, men indtil da vil jeg ikke snyde jer for topscorerlisten:

(http://i.gyazo.com/c607f4dcbd4fb6b8b8a326d939ad95ed.png)

Hvilken præstation :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 01 Nov 2014, 16:19
Hvordan har du fået ham til at score så meget? Han scorer også en gang imellem for mig, men der er langt imellem, da han er meget ustabil for mig. :T


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: r-mand 01 Nov 2014, 16:20
Citat af: jona633c 01 Nov 2014, 16:17
Er også begyndt med AB. Tak til jer i denne tråd for inspirationen :) Holder vinterpause på 6. pladsen. Vil komme med en update når 1. sæson er over, men indtil da vil jeg ikke snyde jer for topscorerlisten:

(http://i.gyazo.com/c607f4dcbd4fb6b8b8a326d939ad95ed.png)

Hvilken præstation :DLækkert :-)

Ja det ville være synd at sige han også var så skarp i skolen. Haha.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 16:23
Fandme fedt at kunne inspirere folk til at spille med! :D

Damn, respekt :o
Tror han scorede 5 mål i 10 kampe for mig eller noget :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 01 Nov 2014, 16:47
Han blev ikke kåret som månedens spiller. Er lidt i chock.

Rhode har ikke været god i den første halvdel, men håber det blot er fordi, at han ikke har fået lov til at spille angriber. Den post har været optaget :D Mit problem er blot, at Hajdarevic ikke vil forlænge p.t., så derfor har jeg her allerede 1 dag efter Rohde er kommet til permament at forlænge med ham til sommer '16. Han ville ikke have noget ekstra. Den eneste ændring i kontrakten er nu at den blot løber til 2016..

Men mit håb er at Hajdarevic på det ene eller anden tidspunkt får lyst til at forlænge


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 16:49
Mener også at hverken Rohde eller Hajdarevic ville forlænge med mig i første sæson :/

Hvis du får råd, så vil jeg råde dig til at købe Horsens Kjartan Finnbogason, han er sindsyg selv i Superligaen, og så fjerner du ham fra en konkurrent :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 01 Nov 2014, 16:53
Citat af: jona633c 01 Nov 2014, 16:47
Han blev ikke kåret som månedens spiller. Er lidt i chock.

Rhode har ikke været god i den første halvdel, men håber det blot er fordi, at han ikke har fået lov til at spille angriber. Den post har været optaget :D Mit problem er blot, at Hajdarevic ikke vil forlænge p.t., så derfor har jeg her allerede 1 dag efter Rohde er kommet til permament at forlænge med ham til sommer '16. Han ville ikke have noget ekstra. Den eneste ændring i kontrakten er nu at den blot løber til 2016..

Men mit håb er at Hajdarevic på det ene eller anden tidspunkt får lyst til at forlænge

Hajdarevic vil gerne forlænge med mig. Spørgsmålet er mere om jeg vil forlænge med ham. :T


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Fabregas 01 Nov 2014, 16:53
Sindssyg fed tråd i har startet her.

Jeg investerer også i FM 15 på mandag, regner jeg med, og her bliver AB også første klub jeg kaster mig over. Jeg er i hvert fald blevet meget inspireret af denne tråd!

Fedt arbejde boys! :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 16:58
haha fedt nok

og lol Svart xD Han var nu heller ikke i mine planer :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 01 Nov 2014, 17:02
DET FORHELVEDE UTROLIGT AT MAN KAN KOMME FORAN 3 GANGE I EN KAMP, OG STADIG ENDE MED AT FUCKING TABE

[img ]http://i.imgur.com/XApBBXt.png[/img]


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 17:03
Årh hvor røv... -.-

Hvor overlegne er AGF i din karriere?

Tror de var sikret oprykning efter 24 kampe i min eller sådan noget sindsygt noget.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 01 Nov 2014, 17:05
Hvis man ikke tager kampen imod mig med, har de kun lukket 1 mål ind i 10 kampe. Det jo for vildt. :T


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 17:06
Ja, mener også de havde en score på 17-1-0 i efteråret haha


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 17:17
Årh shit.. Jeg er vidst lidt i økonomiske problemer, og jeg har fundet endnu et stort talent i Island :(


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 01 Nov 2014, 17:19
Svartovich, jeg kører ham som skarpretter uden nogen spillerindstillinger. Mine erfaringer siger at det blot gør spillerne mere forvirrede med spilleinstruksor i de små klubber. Selvom han ikke er special hurtig scorer han alligevel størstedelen af sine mål på friløbere via dybe bolde og ikke mindst indlæg..

Pisse dumt han ikke vil forlænge


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 17:21
Hvorfor dælen så ikke bruge Rohde hvis du søger pace? Eller, du har måske prøvet? :P

Hvis du har klaret dig godt i ligaen plejer dine spillere gerne at ville forlænge EFTER sæsonen, medmindre han allerede har fundet en klub :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 01 Nov 2014, 17:22
Citat af: O_D_Marseille 01 Nov 2014, 17:17
Årh shit.. Jeg er vidst lidt i økonomiske problemer, og jeg har fundet endnu et stort talent i Island :(

Har du ikke nok til at hente ham?
Citat af: jona633c 01 Nov 2014, 17:19
Svartovich, jeg kører ham som skarpretter uden nogen spillerindstillinger. Mine erfaringer siger at det blot gør spillerne mere forvirrede med spilleinstruksor i de små klubber. Selvom han ikke er special hurtig scorer han alligevel størstedelen af sine mål på friløbere via dybe bolde og ikke mindst indlæg..

Pisse dumt han ikke vil forlænge

Jeg bruger ham også bare som skarpretter, og han er slet ikke lige så god for mig. :(


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 17:23
Citat af: Svartovich 01 Nov 2014, 17:22
Har du ikke nok til at hente ham?
Jeg bruger ham også bare som skarpretter, og han er slet ikke lige så god for mig. :(


Han er på fri transfer og mit lønbudget fejler absolut intet, men han kræver ret meget i forhold til hans alder :s

Jeg vil prøve at hente ham, for han ser virkelig talentfuld ud, og så må vi se.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 17:25
Der er tale om denne unge gut, som pt. er på prøve hos os, og han er på en fri transfer fra om 7 dage!

(http://i.imgur.com/WTFZZXW.png)

(http://i.imgur.com/qZtQMML.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 01 Nov 2014, 17:25
Hvor meget løn skal han have?


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 17:27
Hæhæhæhæ.. Det er jo så liige det...
Mine bedst betalte er Svavarsson, mit kæmpetalent som jeg hentede foran storklubber, som får 15k om ugen, og så får Kasper Hansen 14k

Ham her ønsker 28k.... Jeg kan jo nok få den ned, men på 15k? det ved jeg sgu ikke, selvom han selvfølgelig også går direkte ind og vil være fast mand så.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 01 Nov 2014, 17:28
Altså selvfølgelig skal du have råd til det, men jeg tror han er alle de 28k om ugen værd. Han ser rigtig god ud. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 17:29
Ja, ik? Jeg tror heller ikke mit hjerte kan lade ham gå, han ser virkelig vild ud. Og, når man så lige tænker over det, så er han jo egentlig langt bedre vurderet end Kjartan, selv i en alder af 18 år...


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 01 Nov 2014, 17:36
Hvis han får lidt bedre dribling og koldblodighed, bliver han Superligaens farligste angriber! O0


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 17:38
Ja, det samme mangler Svavarsson desværre :(

Men okay.. Nu kan jeg jo ikke bare smide Finnbogason af :s

[img ]http://i.imgur.com/NduqBhr.png[/img]

Og Svavarsson lavede 2 assists <3

Føler lige for at vise jer ham igen:

[img ]http://i.imgur.com/tFR3Efd.png[/img]

Rapporten på ham fucker, så i får link til billedet: http://i.imgur.com/PhC5kKs.png


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 01 Nov 2014, 17:39
Hvor er du i tabellen efterhånden? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 17:42
Ligger nr. 5 og kampen mod AaB var den sidste i efterårssæsonen, så jeg kommer med update efter transfervinduet :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 01 Nov 2014, 17:44
Godt gået! O0 Mine præstationer er meget svingende pt. Jeg spiller en meget offensiv taktik, og hvis mine angribere har en dårlig dag, taber vi oftest, da jeg næsten altid lukker et mål eller to ind i en kamp. :-\


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 17:46
Har jeg også prøvet mod nogle dumme hold i denne sæson, hvor jeg blandt andet har tabt 1-0 til Silkeborg og 1-4 til FCN -.- Men jeg brokker mig skam ikke!


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 01 Nov 2014, 18:16
Citat af: O_D_Marseille 01 Nov 2014, 17:21
Hvorfor dælen så ikke bruge Rohde hvis du søger pace? Eller, du har måske prøvet? :P

Hvis du har klaret dig godt i ligaen plejer dine spillere gerne at ville forlænge EFTER sæsonen, medmindre han allerede har fundet en klub :)

Med alle de basser som han har lavet tør jeg da slet ikke skifte ham væk med risikoen for at Rohde ikke placerer..
Men lad os håbe han vil forlænge efter sæsonen!


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 18:45

ISLANDSKE TALENTER OG ØKONOMISKE PROBLEMER | 2018/2019
1. FEBRUAR 2019

Efter en ringe opstart, er det virkelig begyndt at køre for holdet, hvor det i sær er Morten Koch, holdets måske bedste spiller, som er den helt store profil med sit sublime forsvarsspil. Derudover viser Kjartan også gode tegn, og vores unge Svavarsson har også været rigtig stærk i forhold til at han kun lige er fyldt 18 år. Islandsk stortalent - det skal der nok komme mere af, længere ned!
Vi kom ind i en god stime her i efteråret, hvor vi fik et bund kampe i træk med stærke resultater, og derfor ligger vi altså på en imponerende 5. plads efter de første 17 spillerunder i Superligaen med 27 point.

I Pokalturneringen mødte vi i anden runde stærk modstand i AC Horsens, og selvom kampen endte 0-0 i ordinær spilletid, så gik vi alligevel videre til næste runde, efter at vi vandt på straffespark hvor det var Matthias Cramer der skød det afgørende straffespark. En herlig fyr.

I tredje runde fik vi et drømmeopgør. Lokalderby mod ærkerivalerne fra Lyngby BK, og sikke en kamp det blev. Vi stillede stortset med stærkeste opstilling, og alligevel gav de stærk modstand, hvoraf det "kun" blev til en 1-2 sejr, på mål af R. Odeyemi & K.H. Finnbogason.

I fjerde runde skulle vi så møde mindre modstand, hvor det blev til en 2-5 sejr over Fremad Amager, hvor mange unge spillere fik lov at spille.

Derfor skal vi nu møde FC Nordsjælland i kvartfinalen, hvor jeg virkelig håber på at få revanche fra sidste kamp, som jo som sagt endte 1-4 til dem.

Og folkens... Jeg er virkelig bange for økonomien lige nu.. Hvis jeg kunne gå tilbage til i sommers, så havde jeg aldrig tilbudt at vi skulle opgradere ungdomssystemet så hurtigt, for hvis man ser på vores økonomiske situation, så kan det her ende rigtig galt...

[img ]http://i.imgur.com/mpXpKxq.png[/img]


TRANSFERFRONTEN
IND:
Arnar Hólm Hermannsson (Husk dette navn!), fri transfer - Endnu et kæmpe islandsk talent! Vi fik muligheden for at have ham på prøve, og trods han har tunge lønkrav og klubben ikke har meget at tilbude, så blev han hentet ind, fordi at han er en forstærkning og bliver en værdifuld mand når han en dag skal afsted til en større liga.


UD:
Patrick Mejer, leje - Denne unge spiller har ikke meget potentiale, men er blevet udlejet resten af sæsonen ud til Birkerød.
En masse yngre spillere som ikke har haft potentiale er blevet smidt ud af klubben for at lindre på den økonomiske situation.Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 01 Nov 2014, 20:25
Det er fandme imponerende..

Er nået til maj 2015 og min kontrakt udløber efter sæsonen. Blev i også tilbudt ny kontrakt mega sent, for jeg er ved at være lidt nervøs


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 20:26
Man bliver som regel tilbudt sent, men mener det passer omkring maj før jeg fik mit tilbud. Kan dog ikke huske om det var 1. eller 2. sæson hvor jeg måtte spørge efter den fordi det var så sent.

Evt. spørg, det kan ikke skade på deres tillid :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 01 Nov 2014, 20:39
Har netop spurgt her i midten af maj, men de siger de vil overveje det på grund af klubbens økonomiske situation..

Gør mig sgu lidt nervøs


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 01 Nov 2014, 20:40
Nåede lige at skrive det. Nu vil de forlænge med mig :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 20:40
Det lyder stramt :s

haha


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: ptrN 01 Nov 2014, 21:03
Har du loadet den islandske liga siden du kan finde regens derfra?


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 21:04
Overhovedet ikke, rent tilfælde tror jeg :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: ptrN 01 Nov 2014, 21:14
Citat af: O_D_Marseille 01 Nov 2014, 21:04
Overhovedet ikke, rent tilfælde tror jeg :D

Tror måske problemet er at jeg ikke er langt nok og at de derfor ikke er spawnet endnu.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 21:17
Altså hos mig kiggede jeg på talenter fra Marokko, men det ser ud som om de f.eks. kun spawner hver 2. eller 3. år lol


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 23:07
FRA FØRSTE DIVISION TIL INTERNATIONAL FODBOLD | OPSUMMERING 2018/2019
12. JUNI 2019

EUROPA LEAGUE NÆSTE SÆSON!!!!! Ja, efter et godt efterår, så blev det til et lige så godt forår, som har budt på gode resultater. Vi endte på en 5. plads i Superligaen, og først var jeg egentlig lidt skuffet, for med 1 point i den sidste kamp (0-1 nederlag til SønderjyskE), kunne vi komme op på 4. pladsen som jeg troede gav dagang til Europa League. Dog er det nu sådan, at det er top 5 der får adgang til Europa League, og det betyder at vi træder ind i anden kvalifikationsrunde!!!

Ligaen er gået igen over forventning, men pga. de økonomiske usikkerheder der er pt. så vil jeg ikke øge forventningerne til næste sæson, hvor vi igen vil gå efter en top-6 placering og se til sidst hvordan vi står.

Jeg har med vilje ikke afsløret vores projekterede økonomi for om 2 år, men det vil jeg nu gøre. Mellem januar og april har vores projekteret saldo gået fra -80 millioner kr. til -178 millioner kr., og det har tilsyneladende skyldet at vi har bygget nyt stadion. Eftersom det nu er afblæst (grundet manglende byggetilladelse), så er den stille og roligt begyndt at falde igen. Dog er vi stadig ikke i økonomisk sikkerhed, så jeg passer på pengekassen i det næste stykke tid. Det er jo ikke så fedt at være uddannet Financial Controller og så ikke at kunne styre en virksomheds økonomi ;)

http://i.imgur.com/WWmqUO4.png
For ikke at ødelægges sidens layout, så tryk på linket for at se den projekterede saldo for de 2 næste år.

Jeg nævnte før sæsonen startede, at man skulle holde øje med islændingen Aron Svavarsson, og det tror jeg nok lige at andre klubber gjorde, for der meldes pt. 10 klubber interesserede i ham. Jeg vil dog forsøge at holde på ham i mindst 1 sæson mere, eftersom han så vil stige i værdi, men også fordi at han er vores bedste spiller - ja, i en alder af 18 år!

[img ]http://i.imgur.com/XkyGnWt.png[/img]

Som I kan se nedenunder, så var jeg blot ét point fra 4. pladsen, men må altså "nøjes" med 5. pladsen pga. vores nederlag til SønderjyskE :(

[img ]http://i.imgur.com/0wDLP5T.png[/img]


Slutteligt kan jeg jo lige fortælle, at der desværre ikke så ud til at være nogle nævneværdige talenter som blev hevet op i gennem vores ungdomssystem i denne sæson, og på grund af de økonomiske usikkerheder lige pt. så tør jeg ikke opgradere ungdomssystemet i denne sæson.


Hvis I vil se nogle screenshots, så siger I bare til :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: ptrN 01 Nov 2014, 23:38
Kunne godt tænke mig at se ham islændingen.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 23:39
Jeg har jo 2, så hvilken tænker du på :D

Edit: Går self. ud fra det er ham der er interesse i. 2 sek.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 23:42
Aron Svavarsson pr. 25. juni 2019

(http://i.imgur.com/WhuOE3e.png)

(http://i.imgur.com/Yp96ZNM.png)

(http://i.imgur.com/GRcbwXn.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: ptrN 01 Nov 2014, 23:48
Han ser jo fremragende ud.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 23:49
En masse klubber har haft budt 30 mio. men jeg ved ikke helt. Indtil videre har jeg afvist.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 01 Nov 2014, 23:53
Wauw han ser vild ud! De to islændinge du har kommer til at gøre dig rig om nogle år. :T


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 01 Nov 2014, 23:55
Ja, men ham her Svavarsson vil vidst gerne væk i år, så håber lidt jeg kan holde ham bare en sæson til, eftersom han sikkert bliver meget mere værd.

Prøver at holde på ham, ellers må jeg jo lade ham gå for omkring de 40 mil. + 50% af hans næste handel :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 02 Nov 2014, 00:01
50% af næste handel ville være lækkert. Håber du får solgt ham til en Premier League / La Liga klub, så han bliver så meget værd som muligt. :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 02 Nov 2014, 00:04
Ja xD


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 02 Nov 2014, 00:08
Forresten, så har det været bygning af et nyt stadion som har ødelagt den projekterede saldo. Efter det er blevet stoppet, så er økonomien normal igen.

[img ]http://i.imgur.com/Vg1gRJY.png[/img]


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 02 Nov 2014, 00:16
Så er der altså gang i den her i AB hos mig. Første sæson var målet blot at få sat en slagkraftigt hold sammen, så derfor skulle jeg bare blive i tabellen. Det lykkedes uden problemer. Mit efterår blev dog spoleret af skader på skader, mens foråret blev en kæmpe succes. Her er billede af forårets dejlige kampe:

(http://i.gyazo.com/f5a8a62ec8d24b6e8ebdda3c6bbd3c83.png)

Havde vi ikke været spoleret af skader i efteråret kunne det meget vel have været blevet til en oprykning. 1. holdstruppen var i flere perioder fyldt med U19 spillere, men sådan er det nu en gang. Sæsonen sluttede og vi endte nummer 4. Ikke mindst takket være Kenen Hajderevic med 26 basser (heraf 20 i foråret)

(http://i.gyazo.com/9b1d0b9ea3ede431bbd248ad6f4c0027.png)

Handler blev der også lavet lidt af. Jeg skilte mig af med det jeg ikke følte jeg havde brug for, og så blev der handlet rigtig godt ind vil jeg mene. En yderst spændende spiller er Kian Christensen som har banket massere af frisparksmål ind og ikke mindst stået brag godt defensivt. Ligeldes er Andreas Winding en fantastisk venstreback og han spiller nu fast. Han har slået Emil Farver fuldstændig af. Ellers var der jo de gode lejehandler med samarbejdsklubben. Hebo var en vigtig CM.

(http://i.gyazo.com/bd8579f8cc443e16cea9c2eeaf68bf66.png)

Her til den nye sæson har jeg ikke hentet en eneste ny spiller foruden Mikkel Jensen (Wing fra FCN) på en lejeaftale. Min trup føler jeg står stærkt og jeg har en god følelse for oprykning. Det er mit håb at komme op i suppen allerede nu!!
15/16 er også startet fantastisk trods et nederlag mod ligaens suværent bedste hold i FC Vestsjælland:

(http://i.gyazo.com/4797300cdd17869a443310b0e17148f5.png)

..skal bare have styr på mit defense!!


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 02 Nov 2014, 00:19
Det ser sgu godt ud!!! KIU :) Ja, defensiven tror jeg ikke du har så meget skyld i, den tror jeg sejler hos de fleste af os, i sær på de mindre hold her.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 02 Nov 2014, 00:21
EJ!!

Lige som jeg skriver updaten crasher mit spil. Nu er jeg tilbage lige inden den fantastisk 3-0 sejr mod HB Køge.. Satans også!!

Og jotak..


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 02 Nov 2014, 00:21
Lol, typisk -.-

Prøvede jeg også sidste nat, havde dog lige gemt.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 02 Nov 2014, 00:36
Det er fandme nedtur sådan noget. Men nu har jeg vundet mod HB Køge, desværre kun med 1-0. Tilgengæld blev min bedste venstre back Andreas Winding ikke skadet i 2 måneder + jeg fik lettere lodtrækning til DBU Pokalen.

Så med en sejr (og gerne på minimum 6-0 som sidst) mod Skovbakken går det sgu nok!


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: LFCogBIF 02 Nov 2014, 01:15
Katastrofal start !!!!


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 02 Nov 2014, 01:20
Hold da helt kæft.... Men okay, fuck et program man!! Du mangler bare lige at møde AGF, så har du mødt alle kandidaterne til at rykke op!


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: LFCogBIF 02 Nov 2014, 01:24
Citat af: O_D_Marseille 02 Nov 2014, 01:20
Hold da helt kæft.... Men okay, fuck et program man!! Du mangler bare lige at møde AGF, så har du mødt alle kandidaterne til at rykke op!
Sådan kan man også se på det ::). Jeg er mega skuffet..


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 02 Nov 2014, 01:30
Forstår godt du er lidt :/


Åh gud mit spil crashede lige mens jeg kiggede efter spillere... Mistet måske 1 times arbejde :s


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: LFCogBIF 02 Nov 2014, 01:32
Åh gud mit spil crashede lige mens jeg kiggede efter spillere... Mistet måske 1 times arbejde :s
Citat:
AV >:(


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 02 Nov 2014, 01:35
Nå.. Men så må vi jo gøre sådan her for at lindre på smerten...

[img ]http://i.imgur.com/So3Rmfc.png[/img]


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: LFCogBIF 02 Nov 2014, 01:36
Citat af: O_D_Marseille 02 Nov 2014, 01:35
Nå.. Men så må vi jo gøre sådan her for at lindre på smerten...

[img ]http://i.imgur.com/So3Rmfc.png[/img]


Crasher det ikke din økonomi fuldstændig?


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 02 Nov 2014, 01:38
Nej, for jeg fandt ud af, at det var fordi vi byggede nyt stadion at den gik så meget ned i de kommende år, men eftersom det blev annulleret pga. manglende byggetilladelse, så har vi fin økonomi igen :D

Har ganske vel næsten ingen penge på kontoen nu, men skulle alligevel ikke bruge nogle.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: LFCogBIF 02 Nov 2014, 01:39
Citat af: O_D_Marseille 02 Nov 2014, 01:38
Nej, for jeg fandt ud af, at det var fordi vi byggede nyt stadion at den gik så meget ned i de kommende år, men eftersom det blev annulleret pga. manglende byggetilladelse, så har vi fin økonomi igen :D

Har ganske vel næsten ingen penge på kontoen nu, men skulle alligevel ikke bruge nogle.

Slet ikke misundelig  ;)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 02 Nov 2014, 01:42
Haha :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: LFCogBIF 02 Nov 2014, 01:44
Så kom jeg af med Storch, som blev solgt til Nordsjælland - I stedet hentede jeg Kenneth Falkenberg, som forhåbentlig kan gøre det lidt bedre.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 02 Nov 2014, 01:48
Hvad fik du for Storch?

Nice køb af Falkenberg, desværre en kortsigtet udvej imo :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: LFCogBIF 02 Nov 2014, 01:50
Citat af: O_D_Marseille 02 Nov 2014, 01:48
Hvad fik du for Storch?

Nice køb af Falkenberg, desværre en kortsigtet udvej imo :P
Sølle 55 k, men var desperat for målmandsskift.. :)

Da Storch var mildest talt piv ringe.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 02 Nov 2014, 01:51
Fair nok :P

Det var han sgu også for mig i første sæson, men han stod så også smukt i vores første superliga-sæson :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: r-mand 02 Nov 2014, 01:52
Fucker jeres spil slet ikke mere?


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 02 Nov 2014, 01:53
Fucker hvordan? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: LFCogBIF 02 Nov 2014, 01:53
Citat af: O_D_Marseille 02 Nov 2014, 01:51
Fair nok :P

Det var han sgu også for mig i første sæson, men han stod så også smukt i vores første superliga-sæson :P


Hvad gjorde du i første sæson? Lod du ham bare stå sæsonen ud? Eller solgte du en af dine spillere, for at hente en ny første keeper? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: r-mand 02 Nov 2014, 01:54
Sådan som det plejer. Ripost, langskud, selvmål. Osv.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: LFCogBIF 02 Nov 2014, 01:56
Citat af: r-mand 02 Nov 2014, 01:54
Sådan som det plejer. Ripost, langskud, selvmål. Osv.


Lige nu er det kun Ripost mål for mig, der gentager sig gang på gang.

EDIT: Og jeg koger helt over lige nu pga dumme ripost mål. Kunne havde fået min første sæson sejr efter 7 kampe, men Skive scorer så til 2-2 i det 87. min på ripost mål, sjovt nok.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 02 Nov 2014, 01:57
Jeg mener at jeg bare overlevede i ligaen med ham på mål, men i første sæson endte jeg jo også kun i midten/bunden :)

Tror nok det var sådan her:

2014/2015: Storch
2015/2016: Storch
2016/2017: Skender
2017/2018: Storch
2018/2019: Beglaryan

Lige nu er han kun 2 stjerner for mig (midterhold i Superligaen), så han er bare reserve :)

--


Jo, de ting sker tit, men ser jeg en forsvarsfejl, så ender jeg næsten altid med at skifte ham ud med det samme.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: r-mand 02 Nov 2014, 01:58
Citat af: LFCogBIF 02 Nov 2014, 01:56
Lige nu er det kun Ripost mål for mig, der gentager sig gang på gang.


Det bare crap..


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: LFCogBIF 02 Nov 2014, 02:00
Citat af: r-mand 02 Nov 2014, 01:58
Det bare crap..


Meget, er mega rasende lige nu! >:(


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: r-mand 02 Nov 2014, 02:02
Det er standard at være rasende når man spiller FM  O0


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 02 Nov 2014, 02:02
J. Storchs statistik, ikke just imponerende i første sæson, men i den grad forbedret i 2. :D

[img ]http://i.imgur.com/EsO57zo.png[/img]


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: LFCogBIF 02 Nov 2014, 02:03
Citat af: r-mand 02 Nov 2014, 02:02
Det er standard at være rasende når man spiller FM  O0


Haha ja  ;D. Men det er satme ærgerligt


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: LFCogBIF 02 Nov 2014, 02:04
Citat af: O_D_Marseille 02 Nov 2014, 02:02
J. Storchs statistik, ikke just imponerende i første sæson, men i den grad forbedret i 2. :D

[img ]http://i.imgur.com/EsO57zo.png[/img]
Hans gennemsnit for mig, det var på 6.30. Det siger vidst en del.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: LFCogBIF 02 Nov 2014, 02:22
Yeeeeeeeeeeeeeees, så vandt jeg endelig. Der skulle også kun gå 9 kampe ;D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 02 Nov 2014, 09:11
Citat af: LFCogBIF 02 Nov 2014, 01:44
Så kom jeg af med Storch, som blev solgt til Nordsjælland - I stedet hentede jeg Kenneth Falkenberg, som forhåbentlig kan gøre det lidt bedre.

Overvejede også Falkenberg i mit spil. Men så så jeg han kun havde 5 i reflekser. :T


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Dida 02 Nov 2014, 12:46
AKADEMISK BOLDKLUB
December - 2014
Så blev jeg endelig færdig med min første halve sæson. Indtil videre har jeg faktisk været rigtig godt tilfreds med sæsonen, hvor vi både har gjort det flot i 1. Division og i Pokalturneringen. Først vil jeg dog lige hurtigt tage jer igennem de transfers jeg har gjort mig i sommerens transfervindue.

Jeg har egentligt blot valgt at hente to spillere på kontrakt, og her er valget faldt på Daniel Meineke, som skal give konkurrence til Storch i målet og Jan Frederiksen. Derudover har jeg hentet et hav af lejesvende. Nicklas Mouritsen, Marcus Ingvartsen, Mathias Hebo Rasmussen, Mads Pedersen, Patrick da Silva, Svenn og Marc Rochester er alle blevet hentet på en lejeaftale, hvilket selvfølgelig også betyder, at jeg efterhånden har en ret bred trup. Ud af truppen er røget en del spillere fra ungdomsholdet, og så har jeg valgt at smide Aris Vaporakis på fri transfer.

I 1. Division er det som sagt gået ganske udmærket. Det er indtil videre blevet til 25 point i de første 18 kampe, hvilket rækker til en sjetteplads. Målsætningen var fra start, at vi blot skulle undgå nedrykning, så den plan ser indtil videre ud til at lykkes. Det kunne dog være sjovt med oprykning allerede i den første sæson, og jeg har faktisk kun seks point op til andenpladsen, så det kan sagtens lade sig gøre endnu. AGF er dog stukket af sted på førstepladsen, og har hele ti point ned til andenpladsen. I bunden ser det meget skidt ud for Brønshøj og Roskilde, som formentligt kommer til at kæmpe til det allersidste for at overleve.

Selvom jeg er røget ud af Pokalturneringen, er jeg sådan set ganske godt tilfreds med holdets præstationer i den turnering. Målsætningen var fra start, en plads i tredje runde, og den målsætning blev også indfriet. Faktisk nåede vi hele vejen til fjerde runde, hvor Brøndby dog blev for stor en mundfuld, og holdet fra vestegnen slog os ud med et 0:2 nederlag. Inden da havde vi dog gjort det af med et andet Superligahold, nemlig FC Vestsjælland, som blev besejret i anden runde.

Min bedste spiller indtil videre i denne sæson, har helt klart været Younes Namli, som har gjort det rigtig godt. Han har spillet 16 kampe og scoret ni mål og har spillet til et gennemsnit på 7,25. Også Nichlas Rohde har gjort det fint, med otte mål i 13 kampe og et gennemsnit på 7,25. Mange af jer har kritiseret Jannich Storch, og han har da heller ikke været prangende for mig. 19 kampe er det blevet til for den unge målmand, og 35 mål har han lukket ind, med et gennemsnit på 6,68. Han har blot holdt buret rent tre gange. Så jeg er helt klart på jagt efter en målmandsforstærkning, da Daniel Meineke ikke er meget bedre.

Nu vil jeg gå i gang med vinterens transfervindue, og så vil jeg opdatere jer igen, når sæsonen er overstået.
Sig endelig til, hvis i vil have nogle ss.


TABELLEN (http://gyazo.com/f615f056644d26c9f9f2e6965a4e6948)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 02 Nov 2014, 13:47
Fedt at du er kommet igang Præludium! Namli og Rohde har også været mine offensive nøglespillere sammen med Kristian Uth, som har overrasket mig meget.

Jeg kommer med en opdatering over min første halve sæson om lidt. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 02 Nov 2014, 14:02
Ser satme godt ud for dig. Men jeg overvintrede på 5. pladsen og havde 20 point op til oprykning.. Og du har 6!!?? Ret vildt men ikke dumt!

Hvad med Kenan H., har du fået ham igang?


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Falken 02 Nov 2014, 14:23
Er der ikke en der er venlig at smide et SS op af Namli? :) Jeg er ligeglad med om det er nogle år fremme, eller fra start.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 02 Nov 2014, 14:23
Jeg har lige forlænget min kontrakt til 2016, og vi er et par uger inde i vinterpausen. Jeg er meget tilfreds med det første halve år i klubben, og pt. befinder vi os på en 3. plads. Læg mærke til at vi har scoret 60 mål i 18 kampe. Det er klart mest i ligaen.

Efterårets bedste spiller må være Kristian Uth, som har præsteret fremragende. Det overrasker mig meget, da hans stats er meget ordinære. Han har scoret 6 mål og lavet 6 assists i 11 kampe. De sidste 7 kampe har han desværre været skadet.

Derudover vil jeg fremhæve Namli, som egentlig har præsteret på ca. samme niveau som Kristian Uth. Han har scoret 10 mål i 17 kampe, og derudover lavet 7 assists. Morten Friis og Nichlas Rohde har desuden været et fremragende makkerpar i angrebet, og specielt Rohde har været vigtig med hans 11 mål i 14 kampe.

Jeg har ikke så meget ros til forsvaret, da vi lukker rigtig mange mål ind. Hvis jeg skal fremhæve en defensiv spiller, må det være Lukas Lerager, som har gjort det godt foran forsvaret. Rune Pedersen må også få lidt ros, da han på trods af nogle drops, står langt bedre end Jannich Storch. 4-back kæden har været ret så ustabil, men hvis jeg skal vælge en ud må det være blive Jan Frederiksen, som har gjort det hæderligt.

Jeg har virkelig haft svært ved at finde ordentlige defensive forstærkninger, og jeg kunne godt tænke mig endnu flere spillere på de 5 bagerste positioner, på trods af jeg allerede har hentet 3 spillere til defensiven.

Jeg kommer med en opdatering, hvis der sker noget nyt i vinter transfervinduet. Pt. ser det ikke ud til det, da der ikke er nogle interessante spillere som vil til os på nuværende tidspunkt.

Tabel (http://i.imgur.com/5LvVp7Z.png) - Transfers (http://i.imgur.com/keKxrTr.png) - Kampe (http://i.imgur.com/xstx3cL.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 02 Nov 2014, 14:25
Citat af: Falken 02 Nov 2014, 14:23
Er der ikke en der er venlig at smide et SS op af Namli? :) Jeg er ligeglad med om det er nogle år fremme, eller fra start.


Her er et screenshot efter en halv sæson: http://i.imgur.com/ew4YaIl.png


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Falken 02 Nov 2014, 14:29
Tak for det!


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 02 Nov 2014, 14:35
KLAUS LYKKE HENTET TILBAGE TIL AB!!

Manglende en breddespiller til den centrale midtbane. Så var det da ikke så svært: Et klub ikon skulle hentes hjem eftersom hans kontrakt med FC Helsingør udløb. En glimrende spiller!

Er desuden nr. 3 her efter 13 spillerunder. 1 point bag Horsens og yderligere 5 bag FC Vestsjælland. Vi er dog et stort felt som lige p.t. kæmper om 2. pladsen. Det bliver uden tvivl rigtig spændende!


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 02 Nov 2014, 14:37
Fedt med Lykke. Ham har jeg også forsøgt at hente, men det er ikke lykkedes mig endnu. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Dida 02 Nov 2014, 14:44
Citat af: jona633c 02 Nov 2014, 14:02
Ser satme godt ud for dig. Men jeg overvintrede på 5. pladsen og havde 20 point op til oprykning.. Og du har 6!!?? Ret vildt men ikke dumt!

Hvad med Kenan H., har du fået ham igang?

Han har ikke været vanvittig, men okay. 5 mål i 7 kampe og 11 indhop :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 02 Nov 2014, 14:50
[img ]http://i.imgur.com/YkIFncf.png[/img]

Så er Rohde sikret de næste to år. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 02 Nov 2014, 15:04
Vigtig forlængelse. Han er jo guld værd! Efter 15 kampe i anden sæson  :cr:

(http://i.imgur.com/zibfNbV.png)

(http://i.imgur.com/CUEWZUa.png)

(http://i.imgur.com/61EniUP.png)

Og for en god ordens skyld så vil jeg anbefale Mikkel Jensen fra FCN. God lejesvend

(http://i.imgur.com/sYP4Oic.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 02 Nov 2014, 16:05
Så er jeg nået til vinterpausen i den anden sæson. Mit mål fra starten var oprykning, og man må sige at mine spillere indtilvidere har leveret. Set i indlægget ovenfor kan I se, at Rohde og Mikkel Jensen har været en oplevelse uden lige. Det samme kan siges om Namli, som jeg netop har fået forlænget med. Jeg hentede sidste sæson Morten Koch til centerforsvaret og han har været umulig for modstanderne at komme forbi. 16 kampe, 3 basser og et snit på 7.41. Han har gjort sin manager tilfreds - helt sikkert!

Derfor ligger vi nu nummer 2 i 1. divisonen, men i rigtig tæt kapløb med Silkeborg, Horsens og Lyngby som virkelig kan gøre mig nervøs for foråret. Men vi har præsteret perfekt og fået rigtig gode resultater mod de gode hold her i blandt sejre mod både Silkeborg 1 gang og Horsens 2 gange. Ellers har det været pligtsejre i resten af kampene, hvor vi kun har har misset en enkelt kamp: 0-1 mod Frederica hjemme i en kamp hvor vi har alt, men får et rødt kort til sidst hvor de så scorer. Kæmpe skuffelse som gør at vi ikke lige har fået lagt hul til dem under os nu!

I pokalen har vi netop lavet en kæmpe sensation ved at slå Randers ud i 4. runde. Så stod den på lodtrækning, og vi får den absolut nemmeste lodtrækning i Lyngby (desværre på udebane). Men vi er glade i AB og det ser rigtig godt ud.

Snart står den på transfervindue men jeg har ikke planer om at forstærke holdet. Økonomien er ikke så pæn, trods vi har skåret 15k ned i lønbudgettet siden den første sæson. Sandsynligvis vælger jeg at sælge Kenan som trods en rigtig god 1. sæson har virket for selvtilfreds her i den anden sæson. 12 kampe og 2 basser er det blevet til - Rohde har taget over heldigvis. Kenan er desuden den mest løntunge spiller i klubben med 5,5k - 1k mere end den som tjener næstmest (Rohde)

Så han skal væk..

Resultater: (http://i.imgur.com/gIUJDyP.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 02 Nov 2014, 16:19
Jeg forstår ikke hvordan i andre har tid til at spille så meget. Har været igang med mit spil i 3 dage nu, og er kun kommet igennem en halv sæson.. :D

Men godt gået jonas633c! O0


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 02 Nov 2014, 16:23
Kan love dig for at det heller ikke er normalt. Har haft totalt friweekend for alt :P Så der har kun stået FM på programmet :D Og nu er jeg ENDELIG blevet optaget af et spil. I den første halvanden uge af FM har jeg kun fået spillet en kvart sæson før dette spil xD

Og jotak.. Er spændt på hvad jeg kan få for Kenan


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 02 Nov 2014, 16:26
Jeg regner med bare at lade Kenans kontrakt løbe ud. Han står bag både Rohde og Morten Friis i køen om angriber pladserne. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 02 Nov 2014, 16:31
Skulle jeg også have gjort i bagklogsskabets lys. Men hans præstationer i 1. sæson med 26 basser i 30 kampe var jo bare alt for imponeret. Ja lidt for imponerende nok :P

Hvad med Linus Olsson? Han gør det udemærket ved mig som reserve for Rohde her i anden sæson!


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 02 Nov 2014, 16:33
Han gjorde det glimrende til at starte med, da han scorede 6 mål i 5 kampe. Han har desværre ikke rigtig fået en ordentlig chance efter hans skade, da Friis og Rohde gør det så godt. Men jeg har helt sikkert tænkt mig at beholde Linus. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 02 Nov 2014, 16:39
Så er vintertransfervinduet smækket i, og der skete faktisk mere end jeg havde forventet. Jeg manglede akut en midtstopper, da Aslam var den eneste spiller der holdte et rimeligt niveau. Jeg havde ikke kunnet finde en god spiller til midterforsvaret i sommers. Jeg købte Kristoffer Sørensen fra Varde, da han var den bedste løsning i sommers, og han har også gjort det fint nok. Men nu har jeg altså hentet Morten Koch, hvilket jeg er meget glad for. Jeg prøvede også at få ham i sommers, men kunne ikke få fat i ham på daværende tidspunkt.

Derudover har jeg hentet den tidligere Brøndby- og AB-spiller Franck Semou. Jeg synes han har glimrende stats, og han kommer til at konkurrere med lejesvenden Lerager om den boldvindende midtbaneplads. Jeg håber og tror på de to signings kommer til at give mere stabilitet rent defensivt, da jeg har lukket alt for mange mål ind i efteråret.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 02 Nov 2014, 16:41
Virkelig god handel med Koch. Han er virkelig min vigtigste spiller sammen med Rohde. Han står virkelig skarpt! Og lige så go handel af Semou. Var virkelig på jagt efter ham i 2 transfervinduer men han afslog mine tilbud, fordi han hellere ville spille i skide Svebølle som lige p.t. ligger sikkert sidst i 1. division :(

Lyder godt..!!


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 02 Nov 2014, 16:46
Semou afviste også mig i det første transfervindue, men blev glædeligt overrasket da han gerne ville forhandle nu et halvt år efter. :)

Nu kunne jeg bare godt tænke mig en ny målmand, da jeg ikke tror jeg forlænger Rune Pedersens kontrakt efter sæsonen. Han er fin nok, men hans stats falder konstant. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 02 Nov 2014, 17:02
Synes heller ikke Storch er special god omend jeg ikke har ment det var der jeg har manglet mest de senere sæson. Så han står sgu stadig :D
..men ikke hvis jeg rykker op i superligaen.

Rodhe er tilfreds med de manglende forstærkninger i klubben og vil væk. Satans!! Heldigvis er vintertransfervinduet nu over.. Men hans kontrakt udløber til sommer

EDIT: Og nu skrev Rohde under med med en skide svensk klub fra sommer af. Pis. Håber ikke Koch også smutter, for han har også kontraktudløb


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Dida 02 Nov 2014, 17:34
AKADEMISK BOLDKLUB
Juni - 2015
Så blev min første sæson gennemspillet, og når alt kommer til alt, er jeg egentligt meget tilfreds. 52 point blev til i alt i 1. Division, hvilket rakte til en flot fjerdeplads, hvilket naturligvis er en del bedre en målsætningen før sæsonen, som blot var at sikre overlevelse. Derfor kan hele holdet nu tage på en velfortjent ferie, inden den nye sæson åbner om en god måned.

På transferfronten er der ikke sket så meget siden sidst, og jeg valgte faktisk ikke at købe så meget som en eneste spiller i løbet af vinterens transfervindue. Min bedste spiller har uden tvivl været Younes Namli, som endte med at score hele 23 mål i 31 kampe, og spillede til et gennemsnit på 7,59.
Målsætningen for den kommende sæson er helt klart at forbedre min position fra den netop overståede sæson. Det vil altså sige en tredjeplads eller højere. En svær målsætning, som helt sikkert også kræver en række forstærkning i løbet af sommeren. Specielt i defensiven, vil jeg meget gerne forstærke mig, da vi har lukket alt for mange mål ind. Derfor kommer der højest sandsynligt en række nye forsvarsspillere til, og måske en ny målmand.

AGF og Horsens endte med at rykke op i Superligaen, mens Hobro og Silkeborg rykkede ned i 1. Division. Ud af ligaen er Vendsyssel og Brønshøj rykket.


Tabellen (http://gyazo.com/bc718d45b54016b1d79aa96aa019e83c)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 02 Nov 2014, 17:40
Citat af: jona633c 02 Nov 2014, 17:02
Synes heller ikke Storch er special god omend jeg ikke har ment det var der jeg har manglet mest de senere sæson. Så han står sgu stadig :D
..men ikke hvis jeg rykker op i superligaen.

Rodhe er tilfreds med de manglende forstærkninger i klubben og vil væk. Satans!! Heldigvis er vintertransfervinduet nu over.. Men hans kontrakt udløber til sommer

EDIT: Og nu skrev Rohde under med med en skide svensk klub fra sommer af. Pis. Håber ikke Koch også smutter, for han har også kontraktudløb

Storch har været virkelig ustabil, når jeg har brugt ham. Rune P. er et niveau eller to over, men han laver også nogle fejl fra tid til anden.

Nedern med Rohde. :(
Citat af: Præludium 02 Nov 2014, 17:34
AKADEMISK BOLDKLUB
Juni - 2015
Så blev min første sæson gennemspillet, og når alt kommer til alt, er jeg egentligt meget tilfreds. 52 point blev til i alt i 1. Division, hvilket rakte til en flot fjerdeplads, hvilket naturligvis er en del bedre en målsætningen før sæsonen, som blot var at sikre overlevelse. Derfor kan hele holdet nu tage på en velfortjent ferie, inden den nye sæson åbner om en god måned.

På transferfronten er der ikke sket så meget siden sidst, og jeg valgte faktisk ikke at købe så meget som en eneste spiller i løbet af vinterens transfervindue. Min bedste spiller har uden tvivl været Younes Namli, som endte med at score hele 23 mål i 31 kampe, og spillede til et gennemsnit på 7,59.
Målsætningen for den kommende sæson er helt klart at forbedre min position fra den netop overståede sæson. Det vil altså sige en tredjeplads eller højere. En svær målsætning, som helt sikkert også kræver en række forstærkning i løbet af sommeren. Specielt i defensiven, vil jeg meget gerne forstærke mig, da vi har lukket alt for mange mål ind. Derfor kommer der højest sandsynligt en række nye forsvarsspillere til, og måske en ny målmand.

AGF og Horsens endte med at rykke op i Superligaen, mens Hobro og Silkeborg rykkede ned i 1. Division. Ud af ligaen er Vendsyssel og Brønshøj rykket.


Tabellen (http://gyazo.com/bc718d45b54016b1d79aa96aa019e83c)


Godt gået med 4. pladsen Præludium! :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 02 Nov 2014, 19:57
Fandme godt arbejde Præludium. Så er det næste år du rykker op!

Min stilling her efter 26 runder. Kan næsten ikke holde til spændingen for oprykningen..

http://i.imgur.com/oDWYouF.png


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Dida 02 Nov 2014, 20:33
Citat af: jona633c 02 Nov 2014, 19:57
Fandme godt arbejde Præludium. Så er det næste år du rykker op!

Min stilling her efter 26 runder. Kan næsten ikke holde til spændingen for oprykningen..

http://i.imgur.com/oDWYouF.png

Tak skal du have, det er i hvert fald målet :)
Hold da op det er tæt i toppen hos dig :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 02 Nov 2014, 20:41
Rune P. må altså lige tage sig lidt sammen.

http://i.gyazo.com/b0003f8a3b7212d4760cf5f67eb68b37.png


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 02 Nov 2014, 20:53
Rune P. må have læst min opsang på FmF, for allerede kampen efter har han sæsonens cleansheet nummer to, og så endda mod AGF i en 2-0 sejr! <3


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 02 Nov 2014, 21:21
Det er sgu godt at komme hjem og se at folk spiller med AB - lækkert med nogle updates!

Jeg starter mit FM op for første gang i dag nu og spiller de næste par timer :o

Desuden, lad os hylde Namli og co. for deres 2-0 sejr over nedrykningsrivalerne fra HB Køge!

Btw. godt køb af Morten Koch. Han var 7 mio værd i min 5. sæson og min klart bedste sammen med Kasper Hansen.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 02 Nov 2014, 21:30
Namli er blevet fuldkommen sindssyg god for mig! Håber ikke jeg jinxer det ved at storrose ham, men han har scoret 10 mål i 6 kampe i foråret. :o

Jeg håber også Morten Koch bliver et rigtig godt køb. Han har i hvert fald gjort det ret godt ind til videre. :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 02 Nov 2014, 21:32
Vildt nok :o

Jeg forsøget at sælge Namli i starten af 5. sæson eftersom han kun havde 2½ stjerner (for midterhold i Superligaen), men der kom sgu ingen bud.

Har dog fået mange bud på omkring de 3-4 mio. på Koch :DTitel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 02 Nov 2014, 21:34
Spiller Namli ikke godt længere for dig? Stjerner er jeg ret ligeglad med, det er kun præstationer der tæller! O0

Sælger du så Koch, eller vil du have mere? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 02 Nov 2014, 21:44
Narh, synes ikke Namli har haft niveauet her de sidste 2 sæsoner :/ Og efter Svavarsson er kommet til holdet, så har han ikke rigtigt fået mange chancer sidste sæson.

Jeg bliver nødt til at beholde Koch, han er simpelthen min vigtigste spiller, og han var også den 4. bedste Superligaspiller i foråret (efter karakter)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 02 Nov 2014, 21:52
Nå, det var ærgerligt. Hvis han fortsætter sin nuværende form for mig, bliver han en af de bedste spillere i Danmark. Jojo, det er kun 1. division, men han er intet mindre end formidabel.

[img ]http://i.gyazo.com/a5c619c526b9bb3a3817fca8933bb759.png[/img]


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 02 Nov 2014, 22:15
OMG DRENGE!!! JEG KAN IKKE VENTE EMD AT SKRIVE DET... JEG ER FORAN 3-0 SAMLET I 2. KAMP MOD AA GENT I EUROPA LEAGUE!!! 60 MIN SIPLLET!!!'

EDIT: hahahahhaha!!!!

[img ]http://i.imgur.com/HEMUTHv.png[/img]


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 02 Nov 2014, 22:18
Godt gået! :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 02 Nov 2014, 22:52
Åh gud.. Vi vinder Europa League i år!!!!
[img ]http://i.imgur.com/Sojmrqb.png[/img]


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 03 Nov 2014, 00:06
Så er min første sæson i spidsen for AB slut. En overordnet flot sæson, dog med nogle skuffelser. Det blev til en 3. plads bag AC Horsens og AGF som blev henholdsvis nr. 1 og 2. Det var en smule skuffende, da vi 4-5 runder før sæsonafslutningen blot var 1 point fra anden pladsen, på grund af et fantastisk forår. Desværre kunne spillerne tilsyneladende ikke klare presset, og vi endte sæson med den dårligste periode igennem hele året.

Men jeg må da ærligt sige at jeg ikke havde regnet med en 3. plads inden sæsonen, så når det kommer lidt på afstand er det mere end tilfredsstillende. Jeg håber på at kunne forstærke holdet tilstrækkeligt i transfervinduet, så vi er gode nok til at spille seriøst med om oprykningspladserne.

Min nøglespiller igennem sæsonen var Namli. Han var uden tvivl den bedste i foråret, og han endte med 24 mål og 12 assists i 32 kampe. Dette er altså som kantspiller, hvilket blot gør det endnu mere imponerende. Dette gjorde ham desuden til delt topscorer med Stankov fra Viborg.

Ellers har spillere som Morten Koch, Max Mölder, Kasper Hansen, Franck Semou, Morten Friis, Nichlas Rohde, Kristian Uth, Lukas Lerager og Jan Kristiansen imponeret mig. Vi har haft store defensive problemer, og jeg håber på en ny keeper, en ny venstreback og en ny midtstopper til næste sæson. På trods af den dårlige defensiv var vi Danmarks mest scorende hold med hele 107 mål i løbet af sæsonen.

Tabel (http://i.imgur.com/ULTXrss.png) - Transfers (http://i.imgur.com/iWp3LHH.png) - Kampe (http://i.imgur.com/kwetMzM.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 03 Nov 2014, 00:09
Respekt! Og hvordan ser økonomien ud?

Personligt glæder jeg mig til at fortælle om min opstart for 6. sæson i morgen!! :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 03 Nov 2014, 00:12
Den er lort!

http://i.imgur.com/qn6XiMW.png


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 03 Nov 2014, 00:15
Puha :P Men det skal nok komme igen :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 03 Nov 2014, 00:40
Det er noget rigtig lort, for det er svært at få forstærkninger, når mit lønbudget er lavere end sidste år. :(


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 03 Nov 2014, 16:09
OPRYKNING!!

Det kriblede og krablede da vi med 3 spillerunder igen lå 2 point bag Silkeborg IF og 3 point bag AC Horsens, mens FC Vestsjælland havde vi lagt afstand til. Ingen af os tre hold skulle møde hinanden indbyrdes, og havde alle relative let kampprogram igen. AC Horsens lå med den klart bedste målscore, mens både Silkeborg og jeg havde samme målscore. Der var altså krav om at de to andre hold skulle tabe eller Silkeborg skulle i mindste fald spille uafgjort. Desværre var der ingen af de to hold som tabte point de to første kampe, hvor Silkeborg faktisk vandt ganske komfortabelt begge kampe. Jeg selv vandt 1-0 mod både Frederica og Lyngby, og derfor var der lagt op til noget af en skæbnekamp til sidst. Da Horsens var 3 point foran mig med en langt bedre målscore kunne jeg i hvert fald godt glemme 1. pladsen.

Silkeborg skulle tabe og jeg skulle vinde, ELLER Silkeborg skulle spille uafgjort mens jeg skulle vinde med minimum 3 mål, da jeg havde scoret flere mål. De havde Lyngby hjemme mens jeg selv tog imod Skive. Min kamp gik ganske fornuftigt da vi kom hurtigt foran 2-0, men så tikkede den forfærdelige nyhed ind om at Silkeborg var kommet foran 1-0 på Jeppe Illum. Inden jeg det gik helt op for mig havde Lyngby udlignet, og så handlede det blot om at forsætte og score endnu flere mål. Ved pausen stod kampene stadig 2:0 og 1:1. Da den anden halvleg begyndte fik Rohde hurtigt scoret til henholdsvis 3-0 og 4-0,og så var der bare at håbe på, at Silkeborg ikke skulle score.

Heldigvis gjorde de det ikke, og derfor blev vi nummer 2 i 1. division og sikrede os dermed oprykning i den mest tætte dyst jeg nogensinde har prøvet i FM. Det var crazy. Det var vanvittigt! Men en ubeskrivlig fed følelse!! :D

(http://i.imgur.com/x7K1CB5.png)

Rohde blev topscorer men vil desværre ikke forlænge kontrakten. Og pludselig går jeg ind i mit bestyrelseslokale hvor jeg kan se at de pludselig er i gang med at bygge stadion, samtidig med jeg modtager en e-mail om at de ikke har penge nok. Nu bliver jeg helt i tvivl om hvad der skal ske, for der står stadig i bestyrelseslokalet at vi bygger nyt station!? Arhghg

(http://i.imgur.com/VHJ35oh.png)
(http://i.imgur.com/cpjq5G8.png)

Kom endelig med forslag til forstærkninger. Jeg mangler en starter som skarpretter, en fremskudt playmaker, en højre back, en center forsvar og noget bredde på kanterne.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 04 Nov 2014, 00:07
Nå, så har jeg endelig lige tid til at spille i dag, tror dog ikke jeg når at lave en opsptartsupdate for 6 sæson eftersom jeg har lektier for.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Dida 04 Nov 2014, 10:32
AKADEMISK BOLDKLUB
December - 2015

Så er endnu en halvsæson blev gennemspillet, og endnu en gang har det været med stor succes. Jeg er nu kommet til december 2015, i en sæson, hvor jeg satser benhårdt på oprykning. Inden jeg begynder at fortælle om ligaen, vil jeg dog lige komme ind på hvilke forstærkninger jeg har gjort mig op til denne sæson.

Der er røget en hel del spillere ud på fri-transfer, enten fordi jeg ikke har villet forlænge med dem, eller fordi de ikke har villet forlænge med mig. Jeg har igen været ude og leje et hav af spillere, og denne gang er Adam Arnarson, Mads Nielsen, Mikkel Wohlgemuth, Rezan Corlu og Daniel Stückler blevet lejet ud til os. Derudover har jeg forlænget mine lejeaftaler med Mathias Hebo Rasmussen, Patrick da Silva, Nicklas Mouritsen og Sven Crone.

I 1. Division går jeg som sagt efter oprykning, selvom vores medieprognose blot ligger til en syvendeplads. Min målsætningen overfor bestyrelsen er dog også blot en placering i midten af tabellen. Indtil videre er er dog gået ganske godt, og vi ligger i øjeblikket placeret på en tredjeplads med 31 point efter 18 kampe, hvilket er seks point mere end sidste år på samme tidspunkt. I toppen ligger Viborg FF, mens Hobro tager sig af andenpladsen.

Pokalturneringen var dog en kæmpe skuffelse, da vi allerede i førsterunde måtte forlade turneringen til et stærkt spillende NB Bornholm hold, som endte med at slå os med 2:0 på Familien Kjærstrups Arena i Nexø.

Tabellen (http://gyazo.com/1f53057d6096683c8d5d9777cac6efab)Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Dida 04 Nov 2014, 14:49
AKADEMISK BOLDKLUB
Juni - 2015

Min anden sæson er nu gennemspillet, og det hele endte med en kæmpe succes. Vi rykkede nemlig op i Superligaen på en flot andenplads, skarpt forfulgt af de øvrige tophold. Viborg FF løb med førstepladsen, og skal dermed joine os i Superligaen.

Der venter nu en meget svær udfordring i Superligaen, som jeg ser meget frem til. Først og fremmest venter der dog også et spændende transfervindue, hvor jeg helt klart vil forsøge at forstærke truppen.

Tabellen (http://gyazo.com/77e565c1251baf43783ef4fc2a28454f)Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Dida 04 Nov 2014, 14:53
Derudover er mit AB hold lige blevet professionelle :)
http://gyazo.com/ded2236cff3714325ba382ba0649e7fd


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 04 Nov 2014, 14:54
Har hentet Andreas Bruhn, Jannik Pohl, Hebo (for tredje år i streg på leje), Mark Rochester og ikke mindst Leon Andreassen for at få noget rutine.

Sæsonen er startet ikke særlig godt. Vi ligger under stregen, nr. 11 efter de første 11 kampe og har tabt de seneste 5 kampe. 2 sejre og 1 uafgjort er det vi har præsteret indtilvidere.

Håber på forbedring i den næste tredjedel.

PROF?? Min bestyrelse vil ikke gøre mit hold til professionelt.........


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 04 Nov 2014, 17:12
Jeg blev også først professionel i 4. sæson - altså min 2. sæson i Superligaen :)

Jeg kommer med en spændende update her om en lille times tid :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 04 Nov 2014, 17:46

TÆT PÅ EUROPA LEAGUE | OPSTART 2019/2020
2. SEPTEMBER 2019

Efter 12 kampe på kampprogrammet, der inkluderer 6 internationale kampe, ligger vi på en flot 4. plads i Superligaen, som blandt andet skyldes en 2-1 sejr over FC Midtjylland med vores islandske angriber som matchvinder. Jeg håber på en top 6-placering i år, mens jeg, som skrevet tidligere, vil forsøge at spille nogle yngre ind på holdet.

I Europa League troede jeg vi ville ryge ud i første runde (2. kvalrunde), men med et flot 0-0 resultat i Belgien mod AA Gent, kunne vi præstere en flot 3-0 sejr på hjemmebanen!

Derefter skulle vi til Norge og spille mod Vålerenga hvor jeg var fortrøstningsfuld, men efter kampen var jeg blot målløs. Det blev til en vanvittig 0-6 sejr, som gjorde at vi stortset var sikre på at gå videre, og derfor fik nogle af de ynrge også lov at spille med i returopgøret på hjemmebane, hvor det blev til en 2-1 sejr.

I den sidste kvalifikationsrunde før gruppespillet skulle vi møde Genk, også fra Belgien, som ellers så ud til at være svagere end AA Gent, men vi skuffede fælt, hvor det først blev til et 6-1 nederlag på udebane, for at tabe 0-4 på hjemmebane - en imponerende præstation at komme så langt, men skuffende at ryge ud med en 1-10 målscore.

I Pokalturneringen skal vi møde HIK i 2. runde, og den kamp bliver spillet om en små 2 ugers tid.

[img ]http://i.imgur.com/PPa4ylY.png[/img]


Vores ungdomsfaciliteter er pt. ved at blive opgraderet, men de vil først være færdige pr. 22. oktober 2021! Det er også en opgradering som har taget de fleste penge fra klubkassen.


TRANSFERFRONTEN

Efter sidste sæson sluttede modtog vores islandske talent, Aron Svavarsson, massiv interesse, og eftersom vi købte ham for 3,5 millioner kr. sidste år, så var de mange bud på 30 millioner kr. fra klubber som Mancheser City, Real Madrid, Tottenhamm, Atl. Madrid, Chelsea, Manchester United og et par andre, men eftersom vi ikke blev enige om en konkret aftale for vores unge midtbanespiller, så er han at finde i endnu en sæson i Bagsværd - en beslutning han kan leve med, trods hans store målrettedhed.

IND
Lucas Simonsen, fri transfer - Efter at have lånt ham fra FC København i mange sæsoner, så tiltræder Lucas Simonsen vores AB-mandskab på en 3-årig aftale. En handel vi er rigtig glade for, eftersom vores kanter manglede bredde.
Easah Suliman, Leje - Vi har lejet Aston Villa's unge forsvarsspiller Suliman for at tilføje bredde i forsvarsskæden, eftersom det var tiltrængt.

UD
Martin Nielsen, Leje - Martin Nielsen er blevet udlejet til Birkerød for at få fast spilletid, eftersom han ikke er tiltænkt det her.
Martin Schmidt, Leje - Martn Schmidt er også blevet udlejet, dog til Rosenhøj, idet han heller ikke er tiltænkt spilletid i klubben.
Andreas Hansen, Leje - Ligeledes er Andreas Hansen også udlejet af samme grund, men dog til Måløv.
Michael Offenberg, Leje - Slutteligt er Michael Offenberg også udlejet, og det er han til FC Helsingør som kan bruge ham, hvor vi ikke kan.
Herudover er en del spillere blevet fritstillet eller deres kontrakt er udløbet:
Jonas Hebo Rasmussen
Mikkel Agger
Zander Helenius
Dennis Ustrup
Patrick Mejer
Henrik Schmücker
Philip DuelundTitel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Dida 06 Nov 2014, 11:31
Mit ab-save, valgte det svære at crashe i midten af 3. sæson, hvilket måske var meget heldigt, da jeg lå til nedrykning ved vinterpausen i hvert fald, dog kun med 4 point op til den rigtige side at stregen :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 06 Nov 2014, 12:53
Røv :/

Er blevet syg så har knap kræfter til at tænde FM...


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Coldice 06 Nov 2014, 14:10
Citat af: O_D_Marseille 06 Nov 2014, 12:53
Røv :/

Er blevet syg så har knap kræfter til at tænde FM...


Så må det være slemt? Er det kræft du har, ellers ville jeg altid have energi til FM. ;)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 06 Nov 2014, 21:27
haha, har også åbnet op - det er blot en halsbetændelse og snot, men den var sgu slem tidligere.

Jeg kan da lige afsløre, at Pernille Ørnskov har valgt at sælge AB til Joël Lopez, hvor klubben får 15 millioner ekstra skudt i kassen.

Det betyder dog ikke at der er ro i klubben nu, eftersom J. Lopez pt. leder efter en anden manager til klubben, hvorved jeg vil få det at vide på et senere tidspunkt.

(http://i.imgur.com/NluDxDL.png)

(http://i.imgur.com/Siroujr.png)


EDIT:

Så er sagen afklaret, og jeg får lov at fortsætte! :D

(http://i.imgur.com/xzinOm2.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 06 Nov 2014, 21:38
Der er desværre ikke blevet flere penge at handle for, men projekteret ser det ud til at jeg får 13 millioner næste sæson! :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Coldice 06 Nov 2014, 21:39
Citat af: O_D_Marseille 06 Nov 2014, 21:38
Der er desværre ikke blevet flere penge at handle for, men projekteret ser det ud til at jeg får 13 millioner næste sæson! :D


Mon ikke ambitionerne kan række til mere end at undgå nedrykning så.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 06 Nov 2014, 21:40
Mine ambitioner er også at være et top-6 hold :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 06 Nov 2014, 22:41
FLOTTE PRÆSTATIONER OG NY EJER | VINTERPAUSE 2019/2020
16. DECEMBER 2019

Efteråretssæsonen er forbi i Danmark, og AB er at finde på en flot 4. plads i Superligaen, over klubber som AaB, OB & Brøndby, hvor sidstenævnte har fået den værste sæsonstart i klubbens historie.

I Pokalturneringen mødte vi HIK i 2. runde, hvor det blev til en stille og rolig 0-3 sejr på udebane, som gav os videreavancement.

I 3. runde blev det til 0-0 i den ordinære spilletid mod FC Svendborg, efter en meget chancefattig kamp, men heldigvis fik vi scoret 2 mål i ekstra tiden, så det blev til en 0-2 sejr.

4. runde bød på et opgør mod kriseramte Brøndby IF, som vi tidligere på sæsonen besejrede 2-0, og her var det igen os der trak det længste strå, da klubbens topscorer, Hermannsson, scorede til 0-1 i 17. minut på en friløber, som afgjorde den kamp.

Vi skal i kvartfinalen møde AaB på hjemmebane, i en kamp hvor vi håber på at kunne komme videre til semi-finalen.

Derudover kan jeg fortælle, til dem der ikke har læst det, at klubben er blevet overtaget af Joël Lopez, som har tilføjet 15 mio. kr til klubbens finanser, som ser rigtig fine ud pt. med en saldo på 32 mio. kr.


TABELLEN (http://i.imgur.com/0SjhFsH.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 07 Nov 2014, 13:58
TÆT PÅ EUROPA LEAGUE | OPSTART 2019/2020
2. SEPTEMBER 2019

Vi har været fast inventar i Superligaen i de sidste 4 sæsoner, og det bliver ved! I alle 4 sæsoner har vi netop formået at forbedre vores placering, hvor det i år blev til en flot 4. plads, selvom der blev brugt mange unge spillere såsom unge Nicolai Juul, som i den grad fik sit gennembrud denne sæson, med 6 scoringer i samlet 11 ligekampe, som inkluderer et hattrick mod Randers i en 3-2 sejr.

Derudover kan jeg fortælle, at det blev til hele 4 sejre over Brøndby IF i denne sæson, da vi i alle 3 ligakampe mod dem fik 3 point, og vi også sejrede mod dem i Pokalturneringen! Dermed bidrog vi altså med at eskortere dem ud af Superligaen for denne gang, da de endte på en 12. plads.

I Pokalturneringen kom vi til kvartfinalen, hvor det var os der blev eskorteret ud af Pokalturneringen af AaB i et 1-2 nederlag, hvor AaB's Alexander Tved Hansen scorede i ekstra tiden.Af ungdomsspillere ser der pt. ikke ud til at være kommet noget interessant ind, men vi ser frem til næste sæson, hvor vi kan få spillet nogle flere unge spillere ind på holdet, og forventningerne vil være at kvalificere os til europæisk fodbold - dvs. en top 5 placering.


HOLDETS TURNERINGER (http://i.imgur.com/OE1QoOz.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 15 Nov 2014, 19:30
For 3 sæsoner siden gav jeg alt jeg havde i klubkassen for at få råd til det unge islandske stortalent, Aron Svavarsson, og jeg var bange for at det var et for stort sats at give 3,5 millioner kr. (som dengang svarede til 125% af min økonomi - ja vi endte i underskud), men i dag kan vi nu afsløre en historisk handel!

[img ]http://i.imgur.com/V4JeusA.png[/img]

Det er netop et tilbud på svimlende 295 millioner kr. som Aron Svavarsson er blevet solgt for, og med i kontrakten står også en 50%-videresalgsklausul som vil gå til AB - en meget lukrativ handel, hvis han bliver solgt i fremtiden.

Klubikonet, som har været klubbens klart bedste i alle 3 år, er velkommen tilbage til enhver tid, selvom det nok først bliver om mange år, når han en dag skal ende sin karriere.

[img ]http://i.imgur.com/pbYJBzg.png[/img]Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 15 Nov 2014, 19:47
Det er jo FULDSTÆNDIG VANVITTIGT!! Tillykke med handlen.. og godt at se andres AB karriere ikke er slut. men 300 mill.. jeg er målløs. Nu skal du fandme sende AB til CL!!

Er selv blevet nr. 10 i superligaen i to år i streg. Her i 2. sæson burde det have været blevet til en 7. placering men nederlag i de 4 sidste kampe sendte bif, randers og agf mig længere ned. Men langt fra nedrykningen heldigvis.

Nu er målet en midterplacering og jeg har fået 2 mil af bestyrelsen hvor jeg skal have hentet to gode backs (kører stadig med mölder på højre, og Farver som roterer med Winding på venstreback)Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Svartovich 15 Nov 2014, 19:54
Citat af: O_D_Marseille 15 Nov 2014, 19:30
(http://i.imgur.com/V4JeusA.png)

Det er simpelthen for vildt det der. Helt utroligt. Mange gange tillykke! :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 15 Nov 2014, 20:11
Det lyder uheldigt :/

Jeg blev nr. 2 i denne sæson, 2020/2021, og jeg ser frem til at prøve at komme med i CL-gruppespillet!


Mange tak Svart :D Det er i den grad en forbedring af tilbuddet på 60 millioner sidste år! :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: snakers 16 Nov 2014, 23:18
Så fik jeg også startet med AB.

Jeg har kun spillet 3 kampe i ligaen indtil videre, men det har budt på 2 sejre og 1 uafgjort, med en målscore på 7-2.

Jeg vil lave en lille opdatering når vinterenstransfervindue er overstået (Jeg ved godt der er lang tid til)

Men i kan da få de transfers jeg har lavet

Ind:
Morten Koch (Fri)
Mathias Hebo Rasmussen (Lån fra Nordsjælland)
Andreas Winding (Fri)
Kasper Hansen (Fri)
Ayo Simon Okosun (Fri)

Ud:
Oliver Svava (Fri)
Matti Olsen (Fri)
Kasper Kristensen (Fri)
Linus Olsson (630k DKK til Norrköping)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 16 Nov 2014, 23:23
Stærkt! :)

Godt valg at sælge Linus Olsson! :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: snakers 16 Nov 2014, 23:27
Det gav en dejlig masse penge.
Jeg havde først accepteret et bud på 320 K, men da Norrkörping så kom med deres bud var jeg nød til at afvise det første bud på 320 K


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: snakers 16 Nov 2014, 23:31
Og mit spil besluttede sig for at crashe, og jeg er derfor tilbage til før ligaen begyndte. :(

Dette betyder at min gode start på sæsonen er væk


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: snakers 17 Nov 2014, 11:30
Så er vinterpausen forbi, og vi sluttede efterårssæsonen på en 5. plads i NordicBet Ligaen.

Her er ligatabellen

(http://cloud-4.steampowered.com/ugc/535128765816253460/09E4F42CA0555B3F5D88E78097B341B4E8AF1307/)

De transfers jeg har lavet indtil videre
(http://cloud-4.steampowered.com/ugc/535128765816252195/0450BB69780302E32C60EF449B07B17AEDD156EE/)

Udover dette har jeg brugt vinterpausen til at lede efter en ny målmand til næste sæson, da jeg ikke mener at Jannich Storck ikke er god nok til at være fast mand på førsteholdet


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: snakers 17 Nov 2014, 14:41
Så er sæsonen overstået, og det blev til en lidt skuffende 7. plads.

Den bedste spiller på holdet gennem hele sæsonen var (Nok ingen overraskelse her) Younes Namli.
Namli var også den eneste AB spiller som fik spillet sig på årets hold i NordicBet Ligaen.

Forårssæsonen i NordicBet Ligaen var en ringe omgang for mit AB hold, og derfor røg vi ned på en 7. plads.

(http://cloud-4.steampowered.com/ugc/535128765819516689/A1785B71D36B73A0C7FD32617AFFA40E8630AA87/)

En positiv ting er at AB blev valgt som det hold som overpræsterede mest igennem hele sæsonen
(http://cloud-4.steampowered.com/ugc/535128765819514165/FEFC5AFA82DC152B6CB4253D650A7D001BBF182B/)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jacob1999 17 Nov 2014, 15:57
Hvilken taktik bruger i. Jeg kan ikke få det til at fungere. Gerne SS hvis det er muligt
Tak på forhånd


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: snakers 18 Nov 2014, 20:54
jeg bruger en almindelig 4-2-3-1 Bred. Uden nogle ekstra instrukser. Den virker fint for mig, og hvis det går dårligt i en periode kan jeg finde på at skifte til en almindelig 4-4-2


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jacob1999 19 Nov 2014, 08:19
Har jeg også fundet ud så bruger også de to taktikker.
Er igang med tredje sæson og er sluttet i midten to gange så nu går jeg stærkt efter oprykning :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: snakers 19 Nov 2014, 13:43
Jeg skal også til at starte 3 sæson.

Jeg er sluttet på 7 og 6 plads i de 2 færdigspillede sæsoner


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jona633c 19 Dec 2014, 12:46
Efter en lille pause er jeg begyndt igen. Mit mål har jo hele tiden været en superligatitel inden for 10 sæsoner og det ligner noget mere og mere

lige pt. er jeg á point med Aab som nr. 1 med et lille hul ned til FCK og FCN. Der er 8 runder tilbage og min næste kamp er mod Aab. Opdatering følger efter sæsonen!


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Maddox 22 Dec 2014, 12:48
Citat af: O_D_Marseille 15 Nov 2014, 20:11
Det lyder uheldigt :/

Jeg blev nr. 2 i denne sæson, 2020/2021, og jeg ser frem til at prøve at komme med i CL-gruppespillet!


Mange tak Svart :D Det er i den grad en forbedring af tilbuddet på 60 millioner sidste år! :P

Er du gået helt i stå? Jeg så ellers frem til at høre mere.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 11 Apr 2015, 18:28
NY START | OPSTART 2021/2022
3. SEPTEMBER 2021

Det er efterhånden mange måneder siden jeg sidst for alvor har spillet FM, og efter et par dage, hvor jeg ikke rigtigt har vidst, hvem jeg skulle spille med, så valgte jeg i dag at starte op på mit gode gamle AB-save. Jeg er nået til 2021, og jeg har, som nogle måske kan huske, lige for nogle måneder siden lavet den største handel i AB's historie, hvor jeg solgte Svavarsson for 295 mio, efter at have købt ham ind for kun 3 mio. tre sæsoner tidligere.

Der var derfor rig mulighed for at købe godt ind og opruste holdet inden en ny sæson i Superligaen skulle starte, og mål er blot top 3, selvom det blev til en flot 2. plads sidste år.

Med 2. pladsen blev det også til Champions League, og i første kvalrunde mødte vi Dynamo Kiev, som blev slået 3-0 på hjemmebane, og på udebane fik vi 0-0. Vi var derfor kun 2 kampe fra Champions League-gruppespil. Det skulle dog forblive en drøm for nu, da vi måtte lide et samlet 3-0 nederlag til Benfica, og derfor må stille os tilfredse med Europa League-gruppespil, hvor det bliver i selskab med Dinamo Moskva, BATE & Lyon, hvor målet må være at skaffe erfaring og måske håbe på en 2. plads i gruppen.

I Superligaen har vi fået en vanvittig dårlig start, hvor det efter 7 kampe er blevet til sølle 8 point. Det har skyldtes, at jeg har været alt for sent ude med mine handler, men der blev heldigvis hentet 3 spillere ind i går på sidstedagen, og jeg håber stærkt på, at det kan kaste sig en top 3-placering af sig senere på sæsonen.

Det er endnu ikke blevet afsløret, hvem vi skal møde i Pokalturneringen, som jeg også håber på at gå langt i i år.


[img ]http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/gfCbWCq.png[/img]


TRANSFERFRONTEN

Som skrevet, så blev Aron Svavarsson solgt for svimlende 295 mio. kr. til Chelsea, og der har derfor været nok at købe ind for i år. Derfor har der været mange spørgsmålstegn omkring vores trup til den kommende sæson, hvilket den dårlige start i Superligaen også afspejler.

IND
Mark Christiansen, Fri transfer - Den unge offensive playmaker her ser ud til at have et rimeligt potentiale til at kunne begå sig i Superligaen, og eftersom han kunne hentes på en fri transfer takkede jeg gerne ja, selvom han ikke er fra eget ungdomsakademi, som jeg ellers vægter højt.
Ernesto Acuna, 38 mio. dkk. - E. Acuna er en utrolig dygtig venstreback, som lige pt. ser ud til at være klubbens klart bedste fodboldspiller, og selvom det er et utroligt højt beløb der er betalt for ham, så er jeg sikker på, at han nok skal være en gevinst på langt sigt.
Guido Vadalá, 22 mio. dkk. - G. Vadalá er den direkte erstatning for A. Svavarsson, som spillede på den offensive midtbane, og ligeledes han er en kæmpe forstærkning af holdet.
James Reid, 6,25 mio. dkk. - James Reid er en knægt på kun 16 år, som i sidste sæson kom fra Wigans ungdomsakademi og op på deres førstehold som blot 15 årig. Han ser ud til at have et stort talent, selvom jeg må indrømme, at prisen på 6,25 mio. dkk. er en høj sum for sådan et sats.

UD
Aron Svavarsson, 295 mio. dkk. - Mange storklubber bankede allerede på i fjor for at købe ham, men da var buddet 'kun' på 30 mio. I år blev presset for højt, og Chelsea i Premier League har nu denne storspiller på holdet.
Vahan Adloyan, 2,5 mio. dkk. - V. Adloyan blev købt på en fri transfer sidste sæson, og selvom han var en god spiller, så slog han aldrig rigtigt i gennem, og derfor blev han i år solgt videre til SV Ried.

Herudover er en del spillere blevet fritstillet eller deres kontrakt er udløbet:
Giorgi Popkhdaze
Matthias Cramer
Martin Schmidt
Morten Søgaard
Andreas Thrane
Jonas Christensen

Slutteligt har jeg lejet et hav af ungdomsspillere ud, som jeg ikke har tænkt mig at liste, eftersom alle er regens og ikke værd at nævne
Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 12 Apr 2015, 15:34
TILBAGE I LØBET | VINTERPAUSEN 2021/2022
9. FEBRUAR 2022

Efter en skidt start i Superligaen, er vi kommet lidt tilbage, hvorfor vi pt. indtager en flot 3. plads, med 4 point op til FC Midtjylland på 2. pladsen, samt 1 point foran FCK og Randers på 4. og 5. pladsen. Umiddelbart efter sidste update var vi inde i en rigtig god stime, hvorfor vi pludselig var på 2. pladsen, men da de sidste europæiske kampe kom fik vi internationale tømmermænd, og fik i de sidste 4 ligakampe 'kun' 6 point.

I Europa League startede vi, som forventet, ud med et nederlag til Dinamo på 2-1, efterfulgt af en flot præstation på hjemmebane mod Lyon som kastede et point af sig. Med 1 kamp tilbage i Europa League-gruppen, var vi på en imponerende 2. plads, men det krævede en sejr i sidste gruppekamp, mod Lyon, for at sikre os videre avancement. Selvsamme Lyon havde fyret deres manager en lille uge før vores kamp, og 2 dage før kampen blev jeg inviteret til et jobinterview i netop Lyon. Om det var derfor vi efterfølgende vandt imponerende 5-1 over dem på udebane skal jeg ikke kunne sige, men jeg bliver i hvert fald i AB! Vi er nu videre til play-off, hvis vi skal møde Petrolul i første runde, og jeg håber virkelig, at vi kan tage skridtet videre, selvom det bliver svært.

I pokalturneringen mødte vi i 3. runde HIK, som vi slog ret usikkert 2-1, hvorefter vi slog Bramming ud i 4. runde. I kvartfinalen skal vi møde Viborg FF, som ligger på en 'sikker' 12. plads i Superligaen.

(http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/IlZthQd.png)


TRANSFERFRONTEN

Der er stadig et betryggeligt overskud i økonomien efter salget af A. Svavarsson, og jeg har stortset ikke handlet i dette vintertransfervindue. Kun 1 spiller er kommet til klubben, mens ingen har forladt klubben.

IND
Aquivaldo Perlaza, 7,5 mio. dkk./i] - Vores midtbane kunne godt trænge til lidt dybde, og det er også hovedårsagen til købet af denne unge defensive midtbanespiller, som har været rigtig stabil i sin forrige klub i Brasilien.

UD
Ingen spillere har forladt klubben til vinter.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Bünne 12 Apr 2015, 19:40
hvorfor hedder de egentligt akademisk boldklub? skal man være kloge for at spille i AB? ;D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Katanka 12 Apr 2015, 19:44
Citat af: Bünne 12 Apr 2015, 19:40
hvorfor hedder de egentligt akademisk boldklub? skal man være kloge for at spille i AB? ;D


Taget fra Wikipedia
Citat:
AB blev oprindeligt dannet som en fusion mellem to akademiske sportsklubber, der begge opstod i sidste halvdel af 1800-tallet.[1] Fredericia Studenternes Kricketklub (1884)[2], der bestod af tilflyttere fra Den Fredericianske Latinskole, havde som så mange andre klubber på den tid oprindeligt kun cricket på programmet, men omkring 1887 slog fodbolden rigtig igennem i Danmark, da lovene for det engelske fodboldforbund i 1886 blev oversat til dansk[3], og klubben fik herefter fodbold på programmet. Efterhånden blev tilgangen af københavnere i klubben større, og da man ikke mente, at navnet længere repræsenterede medlemmerne, fusionerede man i 1889 med den lidt yngre Polyteknisk Boldklub (1885). Den nye klub fik navnet Akademisk Boldklub, og kravet for at spille i klubben var fra begyndelsen, at man havde en adgangseksamen fra et universitet. I 1919 vandt klubben sit første Danmarksmesterskab, og det blev siden til yderligere otte DM-titler, med størstedelen opnået i perioden 1943 og et tiår frem. Seneste DM opnåede klubben i 1967.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: snakers 12 Apr 2015, 20:57
Jeg har lige fået gennemspillet en ny sæson, og det er da den helt store overraskelse. 2. pladsen blev det til i første sæson.

http://puu.sh/hbkV1/20d1bebd95.png

http://puu.sh/hbl3i/14100a435c.png

Linus Olsson var den helt store profil

I får da også lige prets hold.

http://puu.sh/hblat/35033432dd.png

Holdet er da domineret af AB spiller, og det er jeg da kun glad for at se.

2. pladsen blev forresten sikret på den allersidste spilledag, hvor jeg slog Viborg i en direkte duel


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: snakers 12 Apr 2015, 20:59
Transfers

http://puu.sh/hblat/35033432dd.png

http://puu.sh/hblat/35033432dd.png


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 12 Apr 2015, 21:10
Hold da helt op en målscorer du har i Linus Olsson! Han scorede jo også i dag IRL :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: snakers 12 Apr 2015, 23:51
Han belønnede mig for ikke at have solgt ham, og det er jeg meget glad for


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 12 Apr 2015, 23:54
Citat af: snakers 12 Apr 2015, 23:51
Han belønnede mig for ikke at have solgt ham, og det er jeg meget glad for


Ja, hvis jeg kunne vælge mellem 200k og 17 ligamål, så ville jeg nok også have beholdt ham :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Bünne 12 Apr 2015, 23:55
Citat af: Katanka 12 Apr 2015, 19:44
Taget fra Wikipedia


men sådan en som rene henriksen. han var da ikke særlig klog. eller lustu


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 12 Apr 2015, 23:57
Citat af: Bünne 12 Apr 2015, 23:55
men sådan en som rene henriksen. han var da ikke særlig klog. eller lustu


Det var i gamle dage, at man skulle have en universitetsuddannelse for at kunne spille for klubben. Det er sidenheden gået hen og blevet en rigtig klub med ungdomssystem jo :P Ellers ville jeg også få svært ved at have spillet der da jeg var 11-14 år xD


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Bünne 13 Apr 2015, 00:00
det giver mening, tak for svaret :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: snakers 13 Apr 2015, 00:08
Betyder dette at AB nu er har fået en større anderkendelse end Brøndby IF?

http://puu.sh/hbBP9/9e41ee1590.png


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 13 Apr 2015, 00:11
Citat af: snakers 13 Apr 2015, 00:08
Betyder dette at AB nu er har fået en større anderkendelse end Brøndby IF?

http://puu.sh/hbBP9/9e41ee1590.png


hahahaha


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 13 Apr 2015, 02:40
DANMARKSMESTRE FOR FØRSTE GANG SIDEN 1967 | OPSUMMERING 2021/2022
25. MAJ 2022

Yes, i læste det først her! Efter en virkelig dårlig start på ligaen i efteråret, kom vi bedre med og lå nummer 3 ved vinterpausen, som jeg egentlig gerne ville have solgt den for midt i sæsonen - men så sandelig ikke efter!
Foråret startede med en vanvittig sikker 4-0 sejr over Petrolul i første opgør i Europa League play-off, som blev efterfulgt af 1-1 på udebane, i min kamp nummer 300 i spidsen for AB. Derefter skulle vi møde min hjerteklub Olympique de Marseille, og jeg var allerede begyndt at takke for at komme så langt før jeg stod med en uafgjort hjemme på Gladsaxe Stadion, hvor det blev 0-0. I returopgøret blev det også 0-0, på utrolig vis, og i 105. minut får vi et frispark som K. Hansen sikkert sparker i nettet. En fuldstændig vanvittig kamp som fik mig helt op af stolen.
I kvartfinalen tog drømmen dog en ende, og vi blev eskorteret ud samlet 1-3 til Basel, som egentlig var en overkommelig modstander.

I ligaen var vi ubesejrede helt til april, hvor vi mødte FC Midtjylland, hvilket gjorde, at vi hurtigt kom helt i toppen af ligaen. En downperiode herfra og en lille måneds tid hen gjorde dog, at vi lå omkring 3. pladsen, indtil vi til sidst gav den gas, hvor i sær vores islandske angriber A. Hermansson slog til med 14 mål i 18 kampe (han har været meget skadet).

I pokalturneringen gik vi sikkert mod finalen med små skridt, indtil vi ramte FC København i semifinalen, hvor vi blev slået i begge kampe, samlet 3-6.

Så samlet, en god.. nej vent, en fantastisk sæson, hvor vi hev det danske mesterskab hjem siden 1967! Målet næste sæson er helt klart at genvinde mesterskabet, og nu er vi for alvor inde i varmen som en af Danmarks største klubber.

Så vidt jeg kan se, så er vi faktisk direkte videre til Champions League-gruppespillet, og det er også målet. Måske jeg vil opjustere målet til en 2. plads, men lad os nu se til den tid - der kommer et hektisk transfervindue nu!


http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/La8n4UN.png
For ikke at ødelægges sidens layout, så tryk på linket for at se klubbens turneringsoversigt for 2021/2022-sæsonen.

Klubbens faciliteter er stadig under opgradering, både træning og ungdom, og jeg glæder mig som et lille barn til de nye ungdomsfaciliteter, som først er klar i 2023!

[img ]http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/wzDsJI6.png[/img]

Slutteligt kan det siges, at jeg desværre ikke fik nogle nævneværdige talenter hevet op fra ungdomssytemet, udover 15 årige Tobias Larsen, som med lidt held måske kan blive klubbens højreback om 10 år.


Hvis I vil se nogle screenshots, så siger I bare til :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Marchang 13 Apr 2015, 08:37
Hvordan har i fået økonomien til at hænge sammen? I mit nuværende spil var jeg i AB i tre sæsoner, og selvom jeg rykkede op, fik jeg absolut ingen penge til forstærkninger, samtidig med mit lønbudget var brugt.

Det resulterede i at jeg ikke overlevede i superligaen.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: snakers 13 Apr 2015, 13:05
Økonomien er stadig i minus for mig.
Jeg tænker dog at nogle præmie penge fra superligaen kan løse det. Altså hvis jeg ender højt nok


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 13 Apr 2015, 13:16
Citat af: Marchang 13 Apr 2015, 08:37
Hvordan har i fået økonomien til at hænge sammen? I mit nuværende spil var jeg i AB i tre sæsoner, og selvom jeg rykkede op, fik jeg absolut ingen penge til forstærkninger, samtidig med mit lønbudget var brugt.

Det resulterede i at jeg ikke overlevede i superligaen.


Altså, jeg solget L. Olsson for 450.000 kr. i første sæson, som allerede gav lidt, men i 2. sæson røg en masse spillere, inklusiv mange unge som alligevel ikke havde potentiale, på en fri transfer for at lufte i løningsbudgettet.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Marchang 13 Apr 2015, 14:24
Hvor mange sæsoner var du igennem, før du generede et nogenlunde overskud? :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 13 Apr 2015, 14:51
Citat af: Marchang 13 Apr 2015, 14:24
Hvor mange sæsoner var du igennem, før du generede et nogenlunde overskud? :)

Jeg tror nok at jeg var nede omkring 5 mio i underskud ved slutningen af 2. sæson (jeg er overhovedet ikke sikker), og så i midten af 3. sæson da jeg var omkring 7-9. pladsen i Superligaen begyndte jeg at skabe lidt overskud :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 14 Apr 2015, 22:42
Nå, drenge, jeg glemte alt om en opstartsopdatering i den nye 2022/2023-sæson, så jeg kommer med en lidt længere opdatering omkring transfers, opstarten og til og med vinterpausen her senere, når jeg har været ovre hos en ven - glæd jer! Som en lille appetitvækker, så har jeg lige skrevet en forhåndskontrakt med denne spiller!

(http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/5QLn6Ka.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: snakers 15 Apr 2015, 15:23
Han ser da lækker ud. Dog ville jeg personligt have lidt højere afslutningsstat på ham


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 15 Apr 2015, 15:56
Blandede fornøjelser | VINTERPAUSEN 2022/2023
2. FEBRUAR 2023

En ny sæson var på vej, efter vi i maj vandt Superligaen for første gang i mange mange år. Derfor skulle vi blandt andet spille Champions League, og forventningen her var blot at at få erfaring. Derudover var målet nu at vinde Superligaen, alt afhængigt af hvordan det ville se ud senere på året.

I Champions League kom vi i gruppe med Manchester United, Torino & Sporting CP, hvor jeg forventede 1 eller 2 point. Efter de første 3 kampe så det dog helt anderledes ud, da vi havde slået Sporting CP 3-1 samt Manchester United 2-0 og stod med 6 point og en 2. plads! Jeg havde mine håb helt i vejret da, men det var for tidligt at juble, for i 6. og sidste kamp tabte vi 5-1 til Sporting og røg direkte ned på en 4. plads - så ikke engang Europa League efter at have vundet 2 kampe!

I Pokalturneringen skulle vi møde OB, fra 1. division, i 3. runde. Hvorfor nævner jeg, at de spiller i 1. division? Tjo, fordi de slog os ud... Det er første gang jeg med AB er blevet smidt ud i 3. runde blot, men det skete simpelthen i år... Virkelig skuffende, og vi havde nu kun Superligaen tilbage.

Heldigvis fik vi en imponerende start på Superligaen, hvor vi ud af de første 13 kampe havde vundet 10 og spillet 3 uafgjorte. Det gik dog hefter lidt ned af bakke, og ved vinterpausen har vi nu 39 point efter 17 kampe, som dog heldigvis stadig er nok til 1. pladsen, men kun lige akkurat! Alt andet end en 1. plads i Superligaen, og denne sæson har været en fiasko.

[img ]http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/weGlOW6.png[/img]


TRANSFERFRONTEN

Efter at vi vandt Superligaen skulle der helt klart købes ind, så vi kunne sikre os også at være med i fremtiden. Derudover har vores deltagelse af Champions League heldigvis haft indflydelse på hvilke spillere vi kan købe.

IND
Graham Brown, Leje - Da vi har været slemt besat nede i forsvaret nogle år, har jeg måtte hente G. Brown på en lejeaftale fra Manchester City, så vi i denne sæson kunne få noget dybde, mens jeg vil kigge på mulige transferemner til næste sæson. Han har været førstevalg sammen med M. Koch, i de kampe det har været muligt at bruge begge.
Ginu Peruzzi, Leje - G. Peruzzi blev hovedsageligt hentet til holdet fordi vores højre back, Mads Aaquist har været skadet de første par måneder, og nu er han lidt stille begyndt at tage plads på bænken, hvorfor vi har overvejet at smide ham tilbage til Boca. Han er dog fortsat i klubben, og vil nok være det sæsonen ud.
Marvin Le Lay, 6,5 mio. dkk. - Han skulle være vores næste stjerneforsvarer, men ved vinterpausen ser han ud til at blive et kæmpe transferflop. Han har overhovedet ikke talentet til at blive fast på vores hold lige pt. og ej heller i fremtiden. Vi har snakket sammen, og han er netop udlånt til AaB for at få spilletid, og så må vi se, om ikke vi siger farvel til hinanden til sommer.
Paw Møller, 10 mio. dkk. - ENDNU en central forsvarsspiller som er købt ind, men ham her har heldigvis talentet og niveauet til at være med. Sammen med G. Brown har han været med til at spille en del kampe, og han har været en fryd. Jeg glæder mig til at se ham som fast mand til næste sæson, men så må vi se om ikke M. Koch er blevet for gammel da.
Emmanuel Mokoena, 8 mio. dkk. - Denne lille sydafrikaner er simpelthen en fryd at se spille. Han blev hentet til Brøndby IF sidste sæson for kun 3,5 mio. dkk. og jeg synes 8 mio. dkk. var at tyvstjæle ham. Han har talentet, han har flair og han er simpelthen genial som blot 22 årig.
George Kekana, 8 mio. dkk. - Vi har her med endnu en lille sydafrikaner at gøre. Lille? Well, han er måske ikke så lille igen med sine 194 cm, men han var blot 15 årig i sommers da vi skrev kontrakt med ham. Der er dog den lille hage, at han først kommer til klubben den 23. juli 2024. En lille detalje jeg havde overset. Jeg glæder mig dog til hans ankomst, og håber han fortsætter sin vanvittige udvikling. Planen var, at han skulle være fast spilletid. SOM 15 ÅRIG!
Nkosinathi Tsotetsi, 5 mio. dkk. - Han voksede op i Orlando Pirates sammen med E. Mokoena, men blev dog i Sydafrika, hvilket gjorde at vi i denne sæson kunne hente ham for kun 5 mio. dkk. Han er i denne sæson udlejet til AaB, for at få mere spilletid, end han ville få her, men jeg læder mig til at se ham næste sæson, hvor vi med al sikkerhed kan få brug for ham på midtbanen!
Axel Lecomte, Forhåndskontrakt - A. Lecomte fra AS Monaco er en ung defensiv midtbanespiller, som har fået helativt meget spilletid i Monaco, og det blot som 23 årig. Han kunne hentes på en forhåndskontrakt, og den mulighed benyttede vi os af, eftersom det er sådan en type midtbanespiller vi står og mangler, når A. Baes snart ikke har niveauet i klubben længere.
Alper Karakas, Forhåndskontrakt - Jeg vidste slet ikke, at man kunne hente denne slags spillere på en forhåndskontrakt... A. Karakas har været fast mand i Spartak Moskva og også fået spilletid i PSG, og at han var interesseret i AB undrede mig virkelig. Ikke desto mindre har vi hentet ham ind til næste sæson, fordi han er helt fænomenal. Der er dog det problem, at han er en fremskudt playmaker, ligesom G. Vadalá. Jeg må finde ud af hvad vi gør...


UD
Jacob Egeris, 500.000 dkk. - J. Egeris var en af vores få forsvarspillere, men hans niveau var simpelthen faldet for meget, og den gamle mand er nu at finde i SKN St. Pölten, hvorend det nu måtte være.
Christian Jensen, 1,5 mio. dkk. - Den unge Christian Jensen har været i klubben i nogle år, og så alligevel ikke. Han har været lejet ud til henholdsvist AC Horsens og Elfsborg, i de seneste sæsoner, og nu benyttede Elfsborg sig altså af muligheden for at hente ham. En spiller som egentlig ikke ville få spilletid alligevel.

Herudover er en del spillere blevet fritstillet eller deres kontrakt er udløbet, simpelthen for mange til at jeg burde skrive dem ned, når i ikke kender den.

Slutteligt har jeg lejet et hav af ungdomsspillere ud, som jeg ikke har tænkt mig at liste, eftersom alle er regens og ikke værd at nævne.


En længere transferopdate, jeg beklager :D

Hvis I ønsker nogle SS af noget, så siger i bare til.Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 15 Apr 2015, 15:57
Citat af: snakers 15 Apr 2015, 15:23
Han ser da lækker ud. Dog ville jeg personligt have lidt højere afslutningsstat på ham


Nope, den afslutningsstat er dælme ikke noget at prale af, men heldigvis skal han slet ikke være foran kassen, i følge min taktik, så det går sgu nok :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: snakers 18 Apr 2015, 20:21
Kan du forresten smide et SS op af Paw møller, også gerne George Kekana


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 18 Apr 2015, 23:28
Citat af: snakers 18 Apr 2015, 20:21
Kan du forresten smide et SS op af Paw møller, også gerne George Kekana


Ja da, jeg sidder lige i et online-game, men hvis jeg husker det, så gør jeg det bagefter :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 19 Apr 2015, 01:43
Paw Møller
(http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/1OLMI2p.png)

(http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/xBAnMmX.png)

George Kekana
(http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/jZoRMu8.png)

(http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/xmkEZBd.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 19 Apr 2015, 01:43
Paw Møller
(http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/1OLMI2p.png)

(http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/xBAnMmX.png)

George Kekana
(http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/jZoRMu8.png)

(http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/xmkEZBd.png)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: snakers 19 Apr 2015, 09:33
Kekana er vild. Han er jo kun 16! :O


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 19 Apr 2015, 12:51
Ja, glæder mig virkelig også til at få ham til klubben!! :D


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: snakers 19 Apr 2015, 13:37
Jeg smider nok lige en opdatering når jeg har spillet sæsonen færdig. Jeg glemte det sidst, så der er gået lidt tid siden sidste update


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 19 Apr 2015, 13:53
Citat af: snakers 19 Apr 2015, 13:37
Jeg smider nok lige en opdatering når jeg har spillet sæsonen færdig. Jeg glemte det sidst, så der er gået lidt tid siden sidste update


Spændende! Jeg skal også lige forbi transfervinduet, så kommer der en update fra min side :)


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: snakers 19 Apr 2015, 19:28
Så kom afslutningen på sæsonen 2016/17 endelig i hus.

AB overraskede alle i hele fodbold Danmark i denne sæson, idet den endte med en 3. plads i Superligaen.
Transfers (http://puu.sh/hjx5e/4afdd22da6.png]Ligaen[/color][/url]

De transfers jeg lavede til sæsonen
[url=http://puu.sh/hjxPg/5bee1c90f0.png)

Transfers ud var en masse løntunge spillere, unge spillere uden potentiale og Kasper Hansen der blev solgt for 950k til Luzern. (Han havde en frikøbsklausul i sin kontrakt, som jeg havde glemt alt om  :( )

Nu skal der så handles ind, da jeg skal til at spille Euro cup kval.

Hvis i vil have mere info, eller billeder af nogle af spillerne så bare sig til


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: Jolar 21 Apr 2015, 22:05
Uha - fedt med AB tilbage i suppen. Kan man få et billede af din ideel opstiling?


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 21 Apr 2015, 23:48
Citat af: Jolar 21 Apr 2015, 22:05
Uha - fedt med AB tilbage i suppen. Kan man få et billede af din ideel opstiling?


Det kan du tro. Det her er min mest optimale startopstilling pr. 27. november 2023:


[img ]http://i.imgur.com/SL5IeEl.png[/img]

Det er dog kun A. Beglaryan, K. Hansen, G. Vadalá som ikke er regens :P


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 22 Apr 2015, 16:20
Yes sir, så er der flere penge i kassen i AB!  :c:

Aron  Svavarsson var, desværre, ikke den største succes i Chelsea, hvorfor han nu er at finde i Bayern München, som han er blevet solgt til for 150 mio. dkk.

Eftersom vi havde en 50% videresalgsklausul, udover at have fået 295 mio. dkk. for ham, så får vi nu 30 mio. dkk. + 48 mio. dkk. over 12 måneder! :D

[img ]http://i.imgur.com/yfuLN54.png[/img]


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: JaWocKa 25 Apr 2015, 14:01
Fuld fart fremad | VINTERPAUSEN 2023/2024
2. FEBRUAR 2024

Efter en sløj sæson i fjor, startede vi ligaen markant bedre ud, og vi skulle helt til 14. spillerunde før det første nederlag kom, i mod FC København. Vi er dig stadig i toppen af ligaen, med 5 point ned til AaB på 2. pladsen, mens FCK ligger og lurer på 3. pladsen kun 6 pint efter.

I Champions League-kvalifikationen skulle vi i første runde møde Metalist, og her blev det til en flot uafgjort på udebane, hvorefter vi kunne besejre dem hjemme på Gladsaxe Stadion med 2-0. I den sidste kvalrunde skulle vi møde Manchester City, og efter et 3-0 nederlag på udebane, gik vi faktisk hen og vandt returopgøret med 3-2. Desværre blev det derfor til et exit, så vi måtte "nøjes" med Europa League-gruppespillet.

I EL-gruppespillet startede vi dog rigtig dårligt ud, og det blev først til et 1-2 nederlag mod AA Gent, som var 4. seedet, efterfulgt af et 0-1 nederlag til CSKA Moskva. Herefter blev skuden dog vendt, da vi først vandt 1-0 over Basel på udebane, efterfulgt af en flot 3-0 sejr på hjemmebane. I returopgøret mod AA Gent fik vi 1-1, mens det blev til en 2-0 sejr mod CSKA Moskva i den sidste gruppekamp. Vi er derfor nu videre til knock-out hvor vi skal møde Olympiakos i første runde.

I Pokalturneringen kunne vi ikke andet end at overraske fra forrige sæson, hvor vi røg ud i 3. runde mod OB fra NordicBet-Ligaen. I 3. runde i år blev det dog også til en 3-0 sejr over B1909, mens vi i 4. runde vandt en stram 3-1 sejr over FC Roskilde. I kvartfinalen venter nu Esbjerg fB, som jeg bestemt håber at kunne slå.

(http://i.imgur.com/GlQH8BS.png)


TRANSFERFRONTEN

Budgettet var "mindre" i år, eftersom vi havde en skuffende sæson, men på grund af den ekstreme økonomi, var den nok stadig højere end de fleste Superliga-hold. Vi hentede 4 spillere ind i sommervinduet, mens der blev hentet 2 ind i vintervinduet, mens der blev solgt 3 spillere samt fritstillet mange flere.

IND
Graham Brown, Leje - Endnu engang har vi hentet G. Brown ind som lejemål til forsvaret. Han gjorde det umådeligt godt i sidste sæson, og nu da han er modnet og blevet bedre kan det kun blive fantastisk!
Omar Wilson, Leje - Omar Wilson er en 19 årig ung venstre back som blev hentet ind som erstatning for holdets bedset spiller, E. Acuna, som har forladt os. Der var ikke nogle gode venstre backs på markedet i sommers, så i denne sæson måtte vi ud og finde en midlertidig erstatning.
Alper Karakas, Fri transfer - A. Karakas er en tidligere PSG-spiller som ikke ønskede at forlænge sin kontrakt. Da vi så denne mulighed, blev der taget en hurtig beslutning - at hente ham ind, selvom vi i forvejen har Vadala, og han har været vanvittig stærk! Som Fremskudt playmaker har han allerede scoret 7 ligamål i 15 kampe.
Axel Lecomte, Fri transfer - A. Lecomte er også blevet hentet fra det franske, men lidt længere sydpå. Han blev overset i Monaco, og jeg var ikke et sekund i tvivl om at hente ham. Han spiller på den defensive midtbane, og han har ligeledes været en gevinst for holdet i år. En ung mand som har fremtiden foran sig.
Pascal Johnson, 3 mio. dkk. - P. Johnson spiller som angriber, og selvom han ikke er lige så stærk som Hermannsson, så ser vi ham som en god mulighed for at forstærke bredden på holdet, hvor vi i sær er svagt besat i angrebet. Dette betyder desværre også, at Nicolai Juul, af egen avl, får lidt mindre spilletid nu, selvom han ikke har været dårlig.
Mads Andersen, 20 mio. dkk. - Mads Andersen... Tidligere Randers-knægt, men som senest har været i PSG. Endnu en spiller man i Frankrig overså, og på trods af at han er fremskudt playmaker, som 2 af vores andre profler på holdet, så tog jeg altså chancen og hentede ham. 20 mio. dkk. var en yderst god pris, og det må nu være op til Vadala, Karakas og Mads Andersen hvem der skal sælges til sommer.UD
Mads Aaquist, 1.000.000 dkk. - Mads Aaquist har været førsteholdsspiller i klubben i noget tid nede på højrebacken, men han var aldrig rigtig en profil. Han var en loyal spiller, som nu har valgt at tage skridtet videre i sin karriere.
Ernesto Acuna, 20 mio. dkk. - E. Acuna ville afsted allerede i fjor, men nu kunne det ikke udskydes længere. Han var omkring 50 mio. værd, men vi kunne kun få 20 mio. for ham fordi klubberne vidste at han skulle afsted i dette vindue. Han er nu at finde i Real Sociedad, hvor hans værdi angiveligt skulle være over 80 mio lige nu.
Aquivaldo Perlaza, 2.500.000 dkk. - Perlaza blev hentet ind for 3 sæsoner siden, og han fik aldrig rigtigt sit gennembrud, hvorfor han nu er at finde i en anden klub. En skuffende tid har han haft i klubben, men held og lykke i fremtiden.

Herudover er en del spillere blevet fritstillet eller deres kontrakt er udløbet, simpelthen for mange til at jeg burde skrive dem ned, når i ikke kender den.

Slutteligt har jeg lejet et hav af ungdomsspillere ud, som jeg ikke har tænkt mig at liste, eftersom alle er regens og ikke værd at nævne.


Hvis I ønsker nogle SS af noget, så siger i bare til.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: jens4353 10 Jun 2015, 15:22
Fik også startet med AB for at se om det var muligt, at få dem tilbage til superligaen.

Første sæson gik over alt forventning og var sikret oprykning, efter suveræne AGF, efter 31 runder. Efteråret startede sløjt og lå i midten helt indtil de sidste tre kampe, som blev vundet. Ved starten på forårssæsonen var jeg og 5 andre hold mellem 7-10 point efter Vejle på 2. pladsen.

Forårssæsonen blev en stor succes, hvor sejre efterfulgte sejre.

Største præstation i sæsonen var samtidig første kamp, som endte med en 6-0 sejr over Viborg.

Ligaen efter 31. runder:

AGF 75 point, + 47
AB 57 point, + 27
AC Horsens, 49 point
Vejle Boldklub, 49 point
Viborg, 49 point

Op til sæsonen hentede jeg: Marco Ramkilde, Kasper Hansen og et bundt lejespillere fra FCN, hvor Mikkel Jensen var klart den bedste.

Jeg skillede mig af med en masse overflødige spillere, samt regens, hvori Simon Bræmer og Kasper Kristensen er de mest markante.

Spændt på hvad sommervinduet byder på, da lønbudgettet samt økonomien er minimal. Truppen er derudover usandsynlig svag ift. at skulle spille i den bedste række.

Input tages gerne imod ift. transfers.


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: snakers 11 Jun 2015, 11:21
Jeg fik hentet El hadji-diouf ind på fri i 2. sæson. Kæmpe succes, men jeg havde ham kun i en sæson


Titel: Sv: Akademisk Boldklub
Oprettet af: snakers 03 Aug 2015, 00:15
Andre der stadig spiller med AB?

Jeg har fyret op for spillet igen, og har vundet pokalen 5 år i streg, og ligaen 3


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010