FmFreaks

Football Manager 2015 => Lower League Management => Emne startet af: pati924 25 Okt 2014, 12:22Titel: Journeyman
Oprettet af: pati924 25 Okt 2014, 12:22
Syntes bestemt vi skal have et emne der omhandler Journeyman spille metoden :D
Kort forklaret om Journeyman,
Du starter med så mange lande og ligaer som du selv ønsker, jo flere jo bedre, så starter du uden job, og starter simpelthen fra bunden af. jeg har selv valgt at sætte mine forudsætninger til tidligere serie 6 spiller og den laveste licens.


For lige at give en lille update på min karriere indtil nu.
jeg startede d. 27/7/2014 i en lille norsk 2. divisions klub, som var på nebbet til at rygge ned da jeg overtog dem, Lørenskog.
da jeg kom til klubben havde jeg lige akkurat 80.000 DKK at handle ind for, og grundet en lang skade til min målmand blev der handlet på denne post. målet var i først sæson overlevelse i rækken  og jeg overraskede alt og alle med mit direkte fodbold og med dødbolde i højsædet. en flot 6. plads blev det til.


jeg er nu igang med min 3. sæson, og er stadig at finde i Lørenskog, selvom jeg har søgt job i Bla. Avarta, (uden held) Så er jeg Pt, urørlig i klubben.

sæson 1.  6 plads i Norske 2. division GRP. 4
sæson 2.  5 plads i Norske 2. division GRP. 1
Sæson 3. 1 plads i Norske 2. division GRP. 1
sæson 4. er lige påbegyndt og der er jeg at finde i den Norske 1. division sammen med klubber som Start, Tromsø, Kristiansund Stabæk og Hønfoss, så masser af klubber man kender, og med et budget der er ikke eksisterende, skal jeg forsøge at blive oppe med en trup der er på deltid, og stort besat af egne talenter, krydret med 2-3 profiler hentet ude fra :-)
håber andre spiller samme type spil som mig, så man har nogle at snakke med :)


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: Svartovich 25 Okt 2014, 12:25
Dette skal jeg helt sikkert også prøve, når det rigtige spil udkommer. :)


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: Nodiem 25 Okt 2014, 12:34
Hvorfor den laveste licens og ikke "ingen licens"


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: pati924 25 Okt 2014, 12:37
Det er også Ingen licens jeg har valgt :-P


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: Nodiem 25 Okt 2014, 12:38
Citat af: pati924 25 Okt 2014, 12:37
Det er også Ingen licens jeg har valgt :-P
Ditto her :D


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: pati924 25 Okt 2014, 12:42
Dog har jeg været på en del Træner kurser efter hånden og er oppe på National B-licens :D


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: Nodiem 25 Okt 2014, 12:46
Min klub mener ikke det er tid til det xD


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: pati924 25 Okt 2014, 12:47
Gjorde min heller ikke i første sæson, men i norge i 2. division går du i 4 måneder uden fodbold, der har jeg kunne tage trænerkurser :D


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: JaWocKa 25 Okt 2014, 12:49
Jeg vil så gerne starte sådan er save, men kan ikke klare at det ikke er de rigtige ligalandsholdet så bliver nødt til at vente :(


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: pati924 25 Okt 2014, 21:25
Min 4. sæson bød på en 6. plads i 1. division og derfor var jeg med i Play-offs for oprykning til Tippeligaen.
Mine forventninger var ikke ret store, men de hold jeg mødte fra ligaen slog jeg uden problemer, og det begyndte pludselig at blive ret spændende det hele, i sidste kamp skulle jeg møde Odd, over 2 kampe, første kamp tabte jeg desværre 3-2 og havde derfor en realistisk chance for at vinde på hjemmebane :)
her spillede jeg 3-2 i forlænget, men i forlænget spillede jeg fortsat til en samlet uafgjort, og skulle i straffe hvor jeg vandt efter 2 redninger fra min målmand..
Efter oprykningen til Tippeligaen kom der en masse fokus på mig fra udenlandske klubber og i Marts måned begyndte tilbud at vælte ind, og min snak med andre klubber brød Lørenskog sig ikke om, så jeg blev fyret d. 4 marts 2018.
Så nu skulle klubjagten sættes ind, Første klub jeg kom til samtale ved Sheffield Wed (League 1). det blev desværre resultatløst da jeg gerne ville udvikle spillere fra klubbens egne rækker, og det mente de bestemt ikke skulle komme på tale.
Strømmen fra 1 division i Norge tilbød mig ligeså et job, men mit mål var en større klub, eller mindst en større liga.
pludselig ind fra sidelinjen kom Rochdale ind fra sidelinjen, de havde intentioner om at undgå en nedrykning i League 1 og samtidig gerne ville have en ung spillertrup, så her kunne jeg ikke sidde og vente mere. 25. marts blev vi enige om en kontrakt som var forbedret noget i forhold til i Lørenskog, en 4 dobling af lønnen siger lidt om at det er en klub med lidt flere penge mellem hænderne. selvom jeg i Lørenskog gik fra et underskud på 1 mio til over 10 mio i banken og et stadion der blev udvidet for 60 mio.

Rochdale er den nye klub og med 7 kampe til at undgå nedrykning og en nuværende 17 plads med 4 point ned, burde det være muligt.


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: JaWocKa 27 Okt 2014, 17:49
Nå, efter jeg gik død i min FCK-karriere indtil videre, så vil jeg starte ud med en LLM-karriere uden job. Er der nogle herinde som har leget med Tracksuit- vs. Suitmanager egenskaberne som har lyst til at fortælle hvad de har gjort og hvorfor? :D

Selv sidder jeg og er lidt i tvivl, men jeg tror det ender som en tracksuitmanager med en god sjat point i arbejde med ungdomsspillere og ellers lige i de andre træneregenskaber, og så ovre i taktiske tænker jeg at tilpasning, spillerviden og kendskab til ungdomsspillere bliver vægtet højst, da jeg gerne vil arbejde med ungdomsspillere hovedsageligt :)

[img ]http://i.imgur.com/rABjHCZ.png[/img]


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: pati924 27 Okt 2014, 19:00
Jeg tog selv tracksuit og så arbejde med ungdomsspillere og taktisk og så tog jeg kendskab til ungdomsspillere :)


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: JaWocKa 27 Okt 2014, 19:03
Okay, er du frisk på at vise din taktik som gav dig oprykningen? Jeg ville gerne se hvordan direkte du spiller,da jeg selv ikke plejer at være den stærkeste i små klubber :D


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: pati924 27 Okt 2014, 19:12
Mhh, sidder ikke lige med min pc.
men jeg spiller med en 4 mands bagkæde med de to backs som fullbacks og sat på support, så spiller jeg med en ankermand(dm) en felt-felt og en fremskudt playmaker(cm)
så med 2 wings, den ene som support og den anden på offensiv, en skarpretter i front, så havde jeg instrukser til, spil mere direkte, udnyt fløje og så spillede jeg balanceret, kan først smide SS op imorgen desværre.


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: JaWocKa 27 Okt 2014, 19:14
Okay lækkert, tak :)


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: jakob95kp 28 Okt 2014, 11:42
Er startet som arbejdsløs og vil nu se hvor vinden fører mig hen. glæder mig til at komme i gang efter min første sæson med FCK sluttede, og jeg nu manglede et nyt spil.


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: JaWocKa 28 Okt 2014, 11:48
Jeg gav hurtigt op selvom jeg fandt et fedt hold, da jeg fandt større interesse i at spille med AB :)


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: The_Gerrard 05 Nov 2014, 12:46
Jeg har gjort det samme. Ingen licens og serie 6-spiller. Jeg var til jobsamtale med et hold i Nationale i Frankrig, som ville have mig, men jeg takkede nej grundet den smalle spillertrup. Et par hold i Kina har jeg også været til samtale hos, og det var altså nogle rige basser at lege med, når det var ens første karrieretræk; stadions med plads til 30.000 og et lønbudget på 1.200.000 kroner om måneden var blandt andet den ene. Jeg takkede dog nej.
Jeg er at finde i Harstad fra Norge, som spiller i 2. Division Gruppe 4.


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: NAsMaR 05 Nov 2014, 13:16
Man kunne også køre efter det gode gamle The Lutz Pfannenstiel Challenge regler og opsæt; http://fmfreaks.dk/index.php?topic=36744.0.

Men jeg starter først op i dette, når jeg går lidt død i det almindelige! Jeg tror også reglerne har brug for en opdatering, men sjovt er sådan et spil! :)

Man kan også køre FMC i dette, men jeg husker start vanskeligheder i at blive tilbudt job i starten og løbende m.m.


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: Kefiren 06 Nov 2014, 13:27
Så er jeg startet på en sæson, jeg blev tilbudt et job interview i 11 klubber (jeg søgte alle jobs) men jeg valgte hurtigt 9 af dem fra, så jeg stod tilbage med Vidars fra Norges 2. division (jeg har valgt skandinavisk fodbold med island, norge, finland, danmark, sverige og norge) og så en klub som  hedder Gjøvik-lyn. Jeg fandtl det meget interessant, at Gjøvik-lyn havde 4 spanske spillere på deres hold, og deres stats var ok, taget i betrækning af ligaens niveau. Desværre så valgte jeg at starte i juni, så den var allerede 12 kampe henne ud af 26. Det endte med at jeg fik afslag på Vidars, men Gjøvik-Lyn ville gerne ansætte mig.

Jeg har hentet en del spillere på fri transfer, og smidt en del af holdet, ellers ville økonomien (lønnen) smadre det hele. Da jeg overtog klubben der lå de til nedrykning, og deres mål var en 9. plads. heldigvis for mig, så lykkes det at blive nr. 9 da sæsonen var slut. Så nu står den på en ny sæson hvor jeg kan få lov at være med fra start. Det blev til 6 sejre, 2 uafgjorte og 6 tabte. De kunne ikke lide min taktik i starten, men til sidst så vendte det.


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: Saxdreng 07 Nov 2014, 20:08
Jeg har selv startet en som Journeyman og har efterfølgende lavet en blog om det "From LLM to succes". Der er man mere end velkommen til at følge med i mine bedrifter.

Men lige et opklarende spørgsmål: Hvordan kan i spille sæsonerne så hurtigt?? Jeg når knap nok ½ sæson hvor mange har spillet op til 3-4-5styks. Hvordan er jeres indstillinger både for visning af kamp mm. Jeg ville ønske at jeg selv var lidt mere effektiv hvad angår at komme hurtigere fremad med mine save-games.


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: Jonathangeek 11 Nov 2014, 17:11
Citat af: pati924 27 Okt 2014, 19:12
Mhh, sidder ikke lige med min pc.
men jeg spiller med en 4 mands bagkæde med de to backs som fullbacks og sat på support, så spiller jeg med en ankermand(dm) en felt-felt og en fremskudt playmaker(cm)
så med 2 wings, den ene som support og den anden på offensiv, en skarpretter i front, så havde jeg instrukser til, spil mere direkte, udnyt fløje og så spillede jeg balanceret, kan først smide SS op imorgen desværre.


Hvilken mentalitet? :)


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: rasll2 14 Nov 2014, 02:24
haha jeg skal helt sikkert prøve det her en dag


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: Graue85 13 Dec 2014, 00:02
Lyder super spændende! Det prøver jeg også:-D


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: Peds 17 Dec 2014, 11:17
Jeg er startet Uden job, ingen licens og serie 6 spiller, med 46 liga'er i 14 lande og 82000 spillere, jeg fik et job i Harstad som ligger i norges 2 division gruppe 4, de havde spillet 11 kampe og lige nu ligger jeg nummer 1 efter 22 kampe og håber på oprykning, jeg spiller en 4-2-4 Bred taktik og det ser ikke ud til at mine modstandere kan gøre ret meget imod den, så mon ikke jeg får den første plads som bestyrelsen meget gerne vil have.

Jeg har lige fået forlænget min kontrakt fra december 2014 til december 2015

Dette er min taktik: https://imageshack.com/i/ipI3pBSNp

Jeg har dog ændret den Komplette Angriber til skarpretter for jeg havde ingen der kunne spille komplet angriber


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: Celtih 21 Feb 2015, 13:04
Jeg har også startet op med ingen licens og serie 6. Jeg fik US Colomiers i den Franske Nationale (3. bedste række). Ingen penge og smal trup og skal undgå nedrykning. Var også bud fra Norge men tænke hvis hurtigt kan få mit hold i Ligue 2 er der karriere muligheder.


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: Boennelykke 24 Jul 2015, 23:58
Jeg har også haft et hvor jeg startede som serie 6 spiller som tidligere erfaring og ringeste træner licens :)

Syntes selv det er blevet et okay godt save :)

Her er min karriere oversigt
(http://i.gyazo.com/a1f8507a90dab91d7d6181e428e5a807.png)

Jeg blev en rigtig populær herrer efter jeg havde været træner for Elfenbenskystens landshold, hvor jeg kun gik videre fra gruppen og røg ud, eller populær i bunden af de store ligaer eller middel klubber i middel ligaer og så et par enkelte stort hold i store ligaers næst bedste rækker.

Endte så i Aston Villa, da de havde det bedste hold + den bedste økonomi, hvor jeg hver gang har bedt om ekstra penge har jeg fået det :) det blev sgu en noget overraskende 5. plads i ligaen, men der var kommet mange ældre spillere eller tidligere store spillere billigt til salg eller sat på fri transfer, her i blandt Fabregas, Herrera, Pastore, David Silva, Georgi Milanov, Aleksandar Ignjovski + jeg kunne få spillere som Eremenko, Bakkali og Salah til en slik. Og jeg fandt en masse billige, men gode argentinske regens.

Kan sige den tid jeg har været der har jeg brugt næsten 1,5mia på spillere og solgt for næsten 1,1mia.

Taktikken har hele tiden stort set været at have 8 ud af 11 spillere skulle være over 28 år, og de sidste 3 skulle være yngre spillere helst omkring de 20 :)

EDIT: og så er en stort del penge brugt på at få lavet nogle gode ungdomshold :) Har lige solgt en ungdomsspiller, jeg købte i første sæson, som har fået 10 kampe på mit førstehold og ellers har været udlejet til Boca, har jeg lige solgt for 250mio, og købt for 40mio :)


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: BlaZZo 25 Jul 2015, 10:26
Har også prøvet at kaste mig ud i dette lille projekt med at starte uden job, har som altid valgt serie 6 og ingen erfaring.

Men hvor meget tålmodighed skal man have ? Odder fra DK 2 division ville have mig til samtale i starten, men takkede nej, da jeg ikke lige som udgangspunkt har lyst til at starte i DK.

Jeg er nu fremme ved midten af August og det er ikke ligefrem jobs der hænger på træerne. Er bare nervøs for der går rimelig lang tid før en klub fyrer end for at tage en No Name manager som mig ind i deres klub.


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: Stimorol 25 Jul 2015, 12:02
Citat af: BlaZZo 25 Jul 2015, 10:26
Har også prøvet at kaste mig ud i dette lille projekt med at starte uden job, har som altid valgt serie 6 og ingen erfaring.

Men hvor meget tålmodighed skal man have ? Odder fra DK 2 division ville have mig til samtale i starten, men takkede nej, da jeg ikke lige som udgangspunkt har lyst til at starte i DK.

Jeg er nu fremme ved midten af August og det er ikke ligefrem jobs der hænger på træerne. Er bare nervøs for der går rimelig lang tid før en klub fyrer end for at tage en No Name manager som mig ind i deres klub.


Jeg har før i tiden startet en karriere uden job, hvor det ofte tog ca. et halvt år før der kom noget interessant.


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: BlaZZo 25 Jul 2015, 15:28
Jeg fandt ud af at det tyske landshold ikke var der, så jeg blev nødt til at starte forfra, så jeg kunne få det til at virke. Men det har ingen betydning.
Jeg har fået et lækkert lille job i Hviderusland, jeg har overtaget Baranovichi. Der er spilet 12 runder i den næst bedste række og jeg har overtaget dem ved en 15 plads ud af 16. Kravet er at jeg skal undgå nedrykning. Kun 1 rykker ned.

Så det er noget af en opgave jeg har kastet mig ud i :) - Første kamp er allerede om 4 dage!


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: Papa_duck 27 Jul 2015, 14:22
Jeg er lidt interesseret i at hører folks mening/kommentar til det Saxdreng spørger om.
Jeg står nemlig med samme "følelse".
Citat af: Saxdreng 07 Nov 2014, 20:08
Men lige et opklarende spørgsmål: Hvordan kan i spille sæsonerne så hurtigt?? Jeg når knap nok ½ sæson hvor mange har spillet op til 3-4-5styks. Hvordan er jeres indstillinger både for visning af kamp mm. Jeg ville ønske at jeg selv var lidt mere effektiv hvad angår at komme hurtigere fremad med mine save-games.


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: hamderspiller 27 Jul 2015, 15:41
Når jeg nyder et save, gar tiden hurtigt. Hvis man halv-tvinger sig selv går det langsommere.


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: Broen13 27 Jul 2015, 15:55
Citat af: hamderspiller 27 Jul 2015, 15:41
Når jeg nyder et save, gar tiden hurtigt. Hvis man halv-tvinger sig selv går det langsommere.


Absolut IKKE enig.  Jeg ELSKER at fordybe mig, og det kan jeg ikke hvis det går hurtigt. Går det hurtigt er det fordi jeg er mere ligeglad. Men hver sin smag selvfølgelig. :)


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: hamderspiller 27 Jul 2015, 16:04
Citat af: Broen05 27 Jul 2015, 15:55
Absolut IKKE enig.  Jeg ELSKER at fordybe mig, og det kan jeg ikke hvis det går hurtigt. Går det hurtigt er det fordi jeg er mere ligeglad. Men hver sin smag selvfølgelig. :)

jeg mener selvfølgelig at tiden følges hurtigere


Titel: Sv: Journeyman
Oprettet af: Papa_duck 28 Jul 2015, 14:41
@Hamderspiller: Du har ret. Når man nyder et save går tiden hurtigt, desværre er det IRL tiden der går hurtigt.

@Broen05: Det der "driller" er bare at når jeg fordyber mig kommer jeg måske kun en/to kampe på en aften (jeg har to små børn der skal puttes før jeg sidder ved PC'en).

Jeg er bare interesseret i at hører om folk fjerner ligaer eller andet for at sætte hastigheden op.


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010