FmFreaks

Andre Managerspil => Træningsbanen => Emne startet af: Dolce 14 Dec 2012, 13:04Titel: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: Dolce 14 Dec 2012, 13:04
Glædelig jul FMFreaks

jeg er kommet i julehumør, og blevet enig med mig selv om jeg vil dele min taktik, har faktisk været meget imod det før i tiden, pga jeg havde håbet at online delen i fm13 var lidt bedre. Jeg ville jo ikke dele min taktik med nogen, hvis det blev mere konkurrencepræget.. men det har jeg så fundet ud af at det bliver det ikke. så nu tænker jeg at i får min Taktik.

jeg har haft kæmpe succes med den, med først United, Hvor jeg første sæson vandt både champions league og premier league, røg godt nok ud i første runde af capital cuppen pga de stadig ikke havde vændet sig til den nye taktik endnu, men ellers en semifinale plads i FA'en, så en meget godkendt første sæson. spillede efterfølgende 2 sæsoner med dem, hvor jeg mere eller mindre dominerede 95% af kampene, men det er selfølgelig osse svært ikke og få succes med united, hvis man bare kender lidt til spillet synes jeg.

Jeg prøvede så efterfølgende og tage Las Palmas i den spanske Liga Adelante, hvor jeg osse første sæson rykker op, med 8 point ned til nr 2(villarreal), kom til kvartfinalerne i den spanske cup, så igen meeeget godtkendt første sæson. - 2. sæson kommer jeg på en 5 plads og sikrer mig uefa cup plads, og skal lige siges, jeg havde ikke lavet særlig mange handler! så det var mere eller mindre et Liga Adelante middelhold jeg sendte i uefa-cuppen, hvilket jeg selv synes var meget imponerende, og overvejede ofte om jeg havde en bug i min taktik eller lignende.. 3. sæson gik ganske glimrende, jeg fik endelig lavet nogle gode handler og følte mig klar til Uefa'en, og det gik osse meget godt, ubesejret i gruppespillet, og endte med at komme i kvartfinale hvor jeg ryger ud til schalke, som går hen og vinder. og fik så osse tilkæmpet mig en uefacup plads igen med en 5. plads... og er så gået lidt i stå med det her spil her fordi jeg ikke synes min bestyrelse er særlig sød ved mig, på trods af mine resultater..

Jeg prøvede så Q.P.R synes de har et fedt hold til at starte med, og med de rigtige handler er de virklig stærke allerede fra første sæson.. og mit mål for første sæson, var sådan set bare overlevning, fordi jeg havde prøvet og starte et spil med Q.P.R før hvor det ikke var gået så godt.. men pga min nye taktik, så får jeg en eminent start og tar point fra de fleste storhold(fordi jeg bliver undervurderet selvfølgelig) havde Chelsea, United og Liverpool i det første 5 kampe, og endte med at vinde over chelsea og liverpool og hiv en uafgjort hjem ude mod united, altså igen eminent start på sæsonen, og ender osse med at vinde FA Cuppen, og komme på en 7 plads, med 3 point op til nr 5, altså igen meget godkendt første sæson synes jeg. - anden sæson ligger rigtigt godt ud, jeg har fået lavet nogle super gode defensive handler(kernen i den her taktik bunder i at du har et solidt og fysisk forsvar!), bliver dog ikke undervurderet længere af de store klubber, så ender med at få et par røvfulde i starten af sæsonen af chelsea og united, pga et forholdsvis nyt forsvar. men kom stærkt igen, ubesejret i uefa'en hele vejen til semifinalen hvor jeg mødte arsenal og røg ud(jeg var ikke tilfreds!). men endte med en 6 plads og FA runner-ups, og kom så i uefa'en igen(målet var godt nok Champions league, men pga nogle uheldige skader, gik det ikke særlig godt i slutningen af sæsonen.). Nu er jeg næsten et halvt år inde i 4 sæson, og ligger og slåsser med city om første pladsen, ligger nr, 2 i gruppespillet under juventus, og er sikker på at gå videre.


Taktikken:
(http://billedeupload.dk/images/Ad3S6.png)


Jeg ville som udgangspunkt da jeg startede med at lave taktikken have en rigtig god boldbesiddelse og så tage den derfra, men fandt efterfølgende ud af at jeg havde skabt en genial kontra taktik, som stadig kunne score mål selvom modstanderne gravede sig ned -  I skal selvfølgelig tweake den lidt så den passer til jeres spillere, for at få mest ud af den ... Jeg har forsøgt og lave den hjørnesparkstaktik med den stærkeste header ved forreste stolpe osv, og den har været en mega afgørende faktor i de kampe hvor modstander holdet har spillet meget defensivt.


Holdinstruktioner:
(http://billedeupload.dk/images/XsEWB.png)

Hvis du spiller med en "underdog" klub, ville jeg foreslå dig og ændre strategien til kontra. da du godt hurtigt kan komme til og lukke mange mål ind, hvis du bliver for overmodig!

Da det her er mit første indlæg herinde, håber jeg i vil bære over med mig hvis i synes jeg mangler noget, Men har i spørgsmål må i bare spørge.

Jeg håber i vil prøve min taktik, og give feedback :)

Download: http://gupl.dk/688684/

God Jul
Kenny 'Dolce' Madsen


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: PhilipFlink 14 Dec 2012, 13:39
Jeg synes det er fint nok at du skriver om dine resultater med taktikken, men jeg synes der mangler et eller andet.. Fortæl om de enkelte pladser, og hvorfor du har valgt at gøre som du har gjort :)

& fortælle lidt om de forskellige spiller instruktioner :)


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: Juhler 14 Dec 2012, 16:41
Spillede du også med så dyb en forsvarslinje, med Man u? :-)


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: T.Iglemose 15 Dec 2012, 09:55
Citat af: Juhler 14 Dec 2012, 16:41
Spillede du også med så dyb en forsvarslinje, med Man u? :-)
tænkte også hans mentalitet står til attacking + højt pres, men holdet skal stå dybt på banen. Det må immervæk give et enormt løbearbejde for at presse modstanderen. Men har selv haft succes med det samme så :P


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: SirAlexFergie 15 Dec 2012, 11:55
Imo giver det da ingen mening at spille med Dyb forsvarslinje også pres mere, det ligner lidt et lucky shot med nogle sliders der er blevet kastet rundt.. Men den virker åbenbart for dig, så det er jo fint ;)


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: ulle2408 15 Dec 2012, 23:10
Det giver okay mening, da man sagtens kan stå lavt i banen, og have sin pres linje lavt, men presser man ikke på, vil man mere bare skærme modstanderne, og de får så mere plads.. Barca spiller med høj forsvarslinje, og presser på helt oppe ved feltet, mens Man Utd oftest starter deres pres ved midten, det vil sige, de står lavere tilbage på banen, men møder stadig deres modstander, bare dybere i banen. Giver det mening..??
Ang. din taktik, skal jeg da igang med at teste den nu her..


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: SirAlexFergie 15 Dec 2012, 23:52
Jamen med pres mere på, vil dine spillere jo følge deres markeringer og komme ud af position og give huller i forsvaret


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: ulle2408 22 Dec 2012, 17:27
Ikke hvis du spiller zone..


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: Jimko18 22 Dec 2012, 17:58
Hvorfor både spille med en dybdeliggende playmaker og en fremskudt playmaker ? det giver jo ingen mening?


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: Dyreskov 24 Dec 2012, 12:12
Citat af: Jimko18 22 Dec 2012, 17:58
Hvorfor både spille med en dybdeliggende playmaker og en fremskudt playmaker ? det giver jo ingen mening?Det vil jeg så sige at man sagtens kan. Bruger lidt samme taktik med Arsenal da man simpelthen har så mange playmaker' at gøre godt med. Har dog så kun valgt den ene under holdets taktik til at være den decideret playmaker og ham som de går efter. Men virker fint.
Havde i første omgang valgt en offensiv midtbane spiller, men ændrede hans indstillinger så han havde de samme som en offensiv playmaker. Fandt dog ud af man lige så godt kan sætte en spiller til offensiv playmaker, selvom han ikke er valgt til dette under holdets indstillinger. virker ganske fint.


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: liverpoolmads 06 Feb 2013, 11:24
rigtig fed taktik, den reddede mit liverpool save.


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: fred400 14 Feb 2013, 15:37
Spiller med en lignende taktik, hvor jeg også skaber super resultater. Mine erfaringer siger bare at en den boldvindende midtbanespiller presser for langt op. Jeg foretrækker en central midtbane (defensiv), da jeg ellers let bliver overspillet. Men ved jo ikke hvordan det forholder sig her ;)


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: arsenalgud 03 Mar 2013, 11:20
Fin taktik, som jeg bestemt tror på virker med de rigtige spillere.

Meeeeen, jeg vil tillade mig at stille spørgsmålstegn ved hvor i alverden du har fået penge til de spillere fra?


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: lefevre81 27 Mar 2013, 12:43

Fed taktik.

Brugte den i mit Lyngby spil efter et halvt år. Rykkede op, klart nr. 1 og vandt pokalfinalen, slog FCK i semifinalen og AGF i finalen.
Har dog lidt svært ved at overføre det i superligaen, ligger 7-9 og taber nogle dumme kampe.
Men tror det bliver godt i længden.


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: b0nb0n 27 Mar 2013, 14:46
Citat af: Jimko18 22 Dec 2012, 17:58
Hvorfor både spille med en dybdeliggende playmaker og en fremskudt playmaker ? det giver jo ingen mening?Det måtte jeg bare kommentere, hvis du ser Wester taktikker, så spiller han jo netop med dette, eller noget i den retning.

Det er da fornuftigt at sørge for at der er balance på midtbanen, så der hele tiden er en der bliver på midten, så der ikke er åbent.
men det er blot min menning.

Derudover, vil jeg prøve taktikken, jeg er gået i stå i Rangers, så trænger til lidt nyt. :)


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: Dolce 02 Jul 2013, 00:48
er glad for at se der er flere der har haft succes med taktikken :)


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: Dolce 02 Jul 2013, 00:49
Citat af: arsenalgud 03 Mar 2013, 11:20
Fin taktik, som jeg bestemt tror på virker med de rigtige spillere.

Meeeeen, jeg vil tillade mig at stille spørgsmålstegn ved hvor i alverden du har fået penge til de spillere fra?


vil du gerne have uploads af mine transfere? :) QPR har mange dadler, og hvis der bliver fedtet nok, kan du godt få mange penge ud af dem..


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: xzound 08 Jul 2013, 15:15
Fedt! Har set city med samme opstilling, og de vinder såre simpelt alt i mit swansea save, hvilket vil sige 5 sæsoners mesterskab i træk. Hvad gør du angåede presse osv? Kommentere du på modstanders manager/hold, og hvilke opgaver har du sat din assistent til? :)


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: xzound 08 Jul 2013, 15:18
Og ville du mene offensiv ville passe til mit hold, eller kontroller måske? Endte nr 4 sæsonen før.


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: Dolce 10 Jul 2013, 21:45
jeg har haft et save med swansea hvor jeg brugte netop denne taktik.. og den fungerede faktisk udemærket.. men kræver osse et par handler så vidt jeg husker.. pressen ignorerer jeg, har aldrig sagt mig noget. kommentere heller ikke på modstanderens hold, min assistent manager står for alt presse.. derudover kontrollere han mit reservehold, og kampforberedelsen.

med hensyn til om offensiv vil passe til dit hold er jo svært og bedømme når jeg ikke kender dit hold og dine spillere :D men prøv dig frem og tweak lidt så den passer til dine spillere og giv tilbagemelding gerne :D


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: xzound 14 Jul 2013, 18:16
Jamen den endevendte resten af min sæson fuldstændig, hvor den resulterede i semifinalen i championsleague + 4. plads i ligaen igen, hvor jeg på daværende tidspunkt vel lå nummer omtrent 8-6 stk. Mine offensive spillere tæller bla. Honda, Thiago, Kovacevic, Wellington Nem, Sharaawy, Wilfried Bony(Ja lyder underligt, men herren laver altså 12 mål i 15 kampe som indadvendt angriber), mens jeg på toppen har lukaku og lacina traore.


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: xzound 14 Jul 2013, 18:29
Kovacic* :)


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: Dolce 14 Jul 2013, 19:41
Er glad for du har succes med den.. jeg har selv lige prøvet og starte et united save med denne taktik igen.. og nåede og spille 35 kampe før jeg tabte min første kamp.. og det var en returkamp jeg førte 4-1 i så jeg havde stillet med rene reserver(vandt stadig sammenlagt).. det er stadig det eneste nederleg jeg har haft, og er i midten af febuar nu :)


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: xzound 19 Jul 2013, 12:58
Fy for søren, det må da siges at være godkendt.  Tror dog umiddelbart den er bedst hvis man er et af de aller største hold? Har mødt en smule modgang, hvorfor jeg har været nød til at variere med en mere defensiv taktik, afhængig af kamp til kamp.


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: Dolce 19 Jul 2013, 13:39
som skrevet tidligere så kræver det de rigtige spillere.. og så kan jeg nok osse godt tilføje det kræver en rimelig bred trup :)


Titel: Sv: 4-2-3-1(4-3-3) - Min Vinder Taktik...
Oprettet af: MichaelJensen10 09 Jun 2015, 13:38
Tillader mig lige at hive denne 2,5 år gamle tråd frem :)

Pga. en gammel lorte computer er det ikke rigtig muligt at spille FM.
Det er dog lykkedes mig at starte et FM Classic spil op uden min computer er gået helt død.

Så fandt jeg denne taktik og den virker bare!
Startede uden job og kom til Ålgård i Norske 2. division og rykkede dem op og efter 3 sejre i 3 kampe i 1. division brager jeg bare derud af.
19 kampe, 15 sejre, 2 uafgjorte og 2 nederlag er det blevet til og en målscore på 45-12.
Ved ikke hvordan den fungere i FM2015, men i 2013 er den helt klart GODKENDT!


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010