FmFreaks

FmFreaks.dk => Blogkonkurrencen, 2011 => Emne startet af: Chamberlain15 01 Apr 2011, 00:02Titel: K.S.C. Lokeren 16#
Oprettet af: Chamberlain15 01 Apr 2011, 00:02
[img ]http://i129.photobucket.com/albums/p232/Brodtgaard/Lokerenbanner2hvid-1.png[/img]

Ud med Maes! Ind med Elkjær!

24 juni 2010 klokken 12:00
Ja, det var altså resultatet af dagens nyheder i Lokeren. Peter Maes har nemlig valgt at stoppe sit arbejde i Lokeren, med øjeblikkelig virkning grundet hans manglende tro på holdets evner. Det fik den belgiske klub til at reagere hurtigt og en tidligere dansk topangriber blev hentet til.

Peter Maes har altså valgt at sige op. Holdet fik en utrolig skuffende 14. plads i sidste sæson, og Maes følte bare ikke at han kunne sørge for de nødvendige resultater. Nu er det ikke fordi Lokeren har været en succesfuld klub tilbage i tiden. Faktisk er holdets 'største' triumf en sejr i belgiske 2. divison. Dette har klubben oplevet 3 gange. Seneste i 1996 som også er klubbens seneste triumf. Dog rendte der en rigtig goalgetter rundt i klubben tilbage i årerne 1978-1984. Hans navn er Preben Elkjær, og han har nu valgt at overtage tøjlerne i Lokeren. Man skulle næsten tro at klubben havde regnet med at Maes ville sige stop. For det gik altså hurtigt. Men nu er han altså manager i Lokeren på trods af han har meget minimal trænererfaring. Preben Elkjær scorede 98 mål i 190 kampe for Lokeren. Han har allerede målene klar for denne sæson.


Mål for indeværende sæson.


  • Jupiler Pro League: Minimum midterplacering.

  • Pokalturneringen: Finale.


Kommentar fra Elkjær: "Jeg forventer minimum en midterplacering i ligaen. Holdets præstation i ligaen sidste sæson, var direkte pinlig af følge, så der skal helt sikkert nye boller på suppen. Jeg var her selv i 6 sæsoner, så jeg har godt styr på hvad der skal til for at være her i klubben. Nu går vi selvfølgelig et transfervindue i møde, hvor jeg allerede nu vil slå noget helt fast. Vi vil være aktive. Meget endda. Et drømme resultat i ligaen ville være europæisk kvalifikation"

"Jeg vil have rigtig meget fokus på pokalturneringen. Der skal virkelig satses på en finale plads. Jeg tror i hvert fald helt sikkert på det. Der skal masser af arbejde til, ja. Men spillerne skal være klar. Samtidig har vi også en bred nok trup til at fokusere på begge turneringer."
Tusind tak til Brodtgaard for det flotte topbanner.


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 1#
Oprettet af: Chamberlain15 01 Apr 2011, 00:03
Haps!


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 1#
Oprettet af: Chamberlain15 01 Apr 2011, 00:25
[img ]http://i129.photobucket.com/albums/p232/Brodtgaard/Lokerenbanner2hvid-1.png[/img]

Kort om venskabskampene og transfers

[float=right]
Venskabskampe
vs. Mannheim 4-0
vs. Hyeres FC 2-1
vs. Berchem 6-0
vs. AS Cherbourg  1-0
vs. LOSC Lille 2-3
vs. FSV Frankfurt 2-1[/float]
Man kan roligt sige at Preben Elkjærs tropper har imponeret i venskabskampene. En målscore på 17-5, er bestemt godkendt. Faktisk var der ingen bestemte spillere der skilte sig ud i disse kampe. Det var mere holdet der viste lovende takter. Så allerede nu en positiv start for Elkjær. Dog hvis man skulle nævne én spiller som imponerede mest, så kommer man ikke udenom 17-årige Laurens De Bock. En ung venstreback som blev rykket op på førsteholdet af Elkjær. Han deltog i alle seks venskabskampe og takkede med et mål. Han er en meget offensiv back type, hvilket også er det Elkjær vil have.

Transfers


Lokeren har bestemt ikke holdt sig tilbage i dette transfervindue. Hele fjorten spillere er blevet hentet ind, mens fire spillere har takket af.

Ud af de fjorten spillere som er blevet hentet er det kun to spillere som spiller i forsvaret. Her er der i førsteomgang tale om Ibrahima Faye. En spiller som både kan dække pladsen på venstrebacken og centralforsvar. Samtidig også en lidt prøvet herre med sine 31 år, samt tyve landskampe for Senegal. Han har spillet på højeste niveau i Frankrig og i såmænd Belgien, for henholdsvis Caen og Troyes i det franske, og AA Gent i det belgiske. Faye blev hentet på fri transfer. Den anden spiller som er hentet til forsvaret er Andrew Hainault. En lidt mindre rutineret herre på 24 år. Dog har han toogtyve landskampe på sit CV, for Canada. Ellers har karrieren budt på fodbold i Tjekkiet og USA. Hainault skiftede for 6.5 millioner kroner. Lokeren mistede dog en målmand. Hans navn er Jugoslav Lazic, og han valgte at skifte til Dortmund for 1. million kroner.

Så til midtbanen. Her finder vi intet mindre end ti nyindkøb. To af dem er lejesvende. Her er der tale om Thorgan Hazard fra RC Lens og Rilwan Hassan fra FC Midtjylland. Samtidig er seks af dem hentet på fri transfer. Leon Kantelberg, Peter Luccin, Hans Somers, Anduele Pryor, Adul, Lester Dewee og Martin Mimoun De fire første spillere er forholdsvis mere velkendte, og også mere sandsynlige i start 11'eren. Man genkender dog uden tvivl Peter Luccin bedst. Han er en defensivorienteret centralmidtbanespiller, med fortid i bl.a Marseille, PSG og Atletico Madrid. Han har opnået 5 U-landskampe for Frankrig, og med sine 31 år bør han ikke regne med en landsholdsdebut lige foreløbig. De tre sidstnævnte spillere er talenter og vil forsøge at spille sig på holdet i løbet af sæsonen. Dog er der hård konkurrence, og en senere udlejning af disse spillere er ikke usandsynlig. Den eneste midtbanespiller som der er blevet betalt penge for er Jarno Molenberghs. Han blev hentet hos ligakonkurrenterne fra Westerlo for 4. millioner kroner. Ellers har klubben solgt Marcel Mbayo, Aboubacar Mbaye og Tsholola Tshinyama for en samlet sum af 6. millioner kr.   

I angrebet finder vi de sidste to nye spillere. Her er der tale om Dieter Van Tornhout og Pietro Iemello. Van Tornhout er hentet i Paralimni fra Cypern for en pris bestående af 5. millioner kroner, og han forventes at blive holdets nye goalgetter. Iemello har man lidt mindre forventninger til. Han er blevet lejet i Fiorentina, og med hans alder på 18 år så bliver han formentlig kun back-up.


Transfers (http://i55.tinypic.com/9pup7m.png)

Tusind tak til Brodtgaard for det flotte topbanner.


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 2#
Oprettet af: Tavares 01 Apr 2011, 00:29
Det ser rigtig godt ud Pétur. Godt skrevet omkring transferne, samtidig ser de også ud til at være gode, uden at have alt for meget kendskab til FM11. Kiu! :)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 2#
Oprettet af: Chamberlain15 01 Apr 2011, 00:59
Citat af: Avenged Sevenfold 01 Apr 2011, 00:29
Det ser rigtig godt ud Pétur. Godt skrevet omkring transferne, samtidig ser de også ud til at være gode, uden at have alt for meget kendskab til FM11. Kiu! :)


Tusind tak skal du have Kevin! :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 2#
Oprettet af: Chamberlain15 01 Apr 2011, 08:44
[img ]http://i129.photobucket.com/albums/p232/Brodtgaard/Lokerenbanner2hvid-1.png[/img]

Trupgennemgang anno 2010/11

Målmænd

Boubacar Barry(Copa), Stefan Deloose, Clint Alliet.

Her er der ikke den store tvivl om førstevalget. Boubacar Barry er fast mand på det stærke landshold fra Elfenbenskysten. Kepperen skal til at i gang med sine fjerde sæson hos Lokeren, hvor han har været fast valg i alle hans sæsoner i klubben. Faktisk har Lokeren gode muligheder på målmandsposten, idet to unge keepere agere back-up for Barry. Det er 20-årige Stefan Deloose, og 17-årige Clint Alliet. De har begge mulighed for at blive førstemålmålmænd en skønne dag.
★★★★☆

[float=left][img ]http://i51.tinypic.com/10n5mrk.jpg[/img]
Laurens De Bock
[/float]

Backs

Højre: Sepp De Roover. Venstre: Laurens De Bock, Katuku Tshimanga.

Lad os starte med højresiden. Her har holdet kun én konkret højreback. Det er Sepp De Roover. En 25-årige gut med 6 landskampe for Belgien på sit CV. Han er i gang med sin første sæson i Lokeren, efter han er vendt hjem fra hollandsk fodbold og Groningen. Andrew Hainault kan også godt dække højrebacken, dog fortrækker man at bruge ham i det centrale forsvar. I venstreside har man to konkrete valg. Dog er Tshimanga et stykke foran i denne kamp. De Bock er nemlig kun 17 år gammel, og mangler derfor lidt erfaring før han kan overtage pladsen. Dog er Tshimanga kun 21 år gammel, så der er masser af sæsoner tilbage i ham.


★★★☆☆


Midterforsvarer

Andrew Hainault, Ibrahima Faye, Hassan El Mouataz, Mijat Maric, Jérémy Taravel, Ibrahima Gueye.

Her har holdet ingen spillere fra Belgien. Der er virkelig hård kamp om de to pladser, hvilket også er derfor der hurtigt roterres, på disse pladser. Pga. de mange muligheder. Dog fortrækker man altså Faye og Taravel som de to forreste i køen. Denne plads har en rigtig god rutine idet den yngste spiller på pladsen er Taravel, med sine 23 år. Han er i gang med sin første sæson i klubben. Udover de to førstevalg så står det forholdsvis lige mellem de 4 resterende spillere på pladsen.
★★★★☆


Kanter

Højre: Rilwan Hassan, Adul, Benji De Ceulaer, Jarno Molenberghs. Venstre:  Leon Kantelberg Thorgan Hazard, Lester Dewee, Nill De Pauw.

Igen, starter vi i højreside. Her har holdet fire meget gode muligheder. Rilwan Hassan og Benji De Ceulaer er primært dem som må kæmpe om pladsen. Adul er blot 18 år gammel, og på trods af at bærer trøje nr. 10 så vurderes han til at være for ung til at kunne spille sig i start 11'eren. I hvert fald i forhold til sine 'modstandere' til pladsen. Jarno Molenberghs er også en kandidat til pladsen, men han kan også bruges i angrebet. Han skifter meget mellem højrekant, og angreb. I venstreside er det lidt det samme. Dog er Kantelberg lidt alene, eftersom De Pauw skifter meget mellem venstrekant og angreb. De to unge i denne situation er selvfølgelig Thorgan Hazard og Lester Dewee.

★★★☆☆

[float=right][img ]http://i56.tinypic.com/2ef3i90.jpg[/img]
Ivan Leko bliver vigtig for Elkjær
[/float]
Central midtbanespillere

Koen Persoons, Peter Luccin, Kilian Overmeire, Hans Somers, Geir Ludvig Fevang, Ivan Leko, Sulejman Smajic, Martin Mimoun.

Endnu en position, med en masse muligheder. Dog kan man godt dele de to pladser på midten op. En defensiv og en offensiv. I den defensive del har man Peter Luccin. En rigtig kriger, der med sin gode rutine kommer til at være en vigtig mand for holdet. Hans back-up spillere er Persoons, Overmeire, Somers og Fevang. Altså hele fire spillere. Dette er også en position som nok bliver tyndet lidt til januar. For man kan ikke rigtig forvente at de alle får nok spilletid. I den lidt mere offensive rolle har Lokeren gode gamle Ivan Leko. En spiller som der vel er en del der genkender. En rigtig taktisk klog herre, der også har rutinen på sin side med hans alder på 32 år. Hans back-up spillere er Smajic og Mimoun. Her må man sige at Smajic er lidt foran Mimoun, som trods alt kun er 18 år gammel.

★★★★☆


Angribere

Donovan Deekman, Alfreð Finnbogason, Benjamin Mokulu, Dieter Van Tornhout, Pietro Iemello. 

Her har man klare førstevalg. Islændingen Alfreð Finnbogason og nyindkøbte Dieter Van Tornhout. Sidstnævnte blev hentet for en pris bestående af 5. millioner kr. Og det er altså ikke så lidt for en klub som Lokeren. Så der hviler allerede et stort pres på hans skuldre. Hans makker, Finnbogason, er ligeledes i gang med sin første sæson i klubben. Det bliver spændende at se hvordan den nyskabte angrebsduo, kommer til at klare sig. Af reserver har man kun unge spillere, idet den ældste af de tre resterende angribere er 22 år gammel. Det er Donovan Deekman. Ellers har man Mokulu og Iemello.

★★★★☆


[img ]http://i52.tinypic.com/13yigwn.gif[/img]
Alfreð Finnbogason


Taktikken (http://i56.tinypic.com/4qih7d.png)Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 3#
Oprettet af: The Red 01 Apr 2011, 11:43
God start Petur, det ser ganske udmærket ud. Din grafik er pæn, og din opsætning er ligeså. Jeg glæder mig til at se om du kan udvikle dig måneden igennem, og til at følge dine færd i det belgiske :)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 3#
Oprettet af: Chamberlain15 01 Apr 2011, 12:49
Citat af: The Red 01 Apr 2011, 11:43
God start Petur, det ser ganske udmærket ud. Din grafik er pæn, og din opsætning er ligeså. Jeg glæder mig til at se om du kan udvikle dig måneden igennem, og til at følge dine færd i det belgiske :)


Tusind tak for rosen! Det varmer :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 3#
Oprettet af: Chamberlain15 01 Apr 2011, 15:21
[img ]http://i129.photobucket.com/albums/p232/Brodtgaard/Lokerenbanner2hvid-1.png[/img]

August: Fint fra start

[float=right]
Jupiler League
vs. KV Kortrijk 1-1
vs. Mechelen 1-0
vs. Club Brügge 1-0
vs. Standard Liege 0-3
[/float]
Preben Elkjærs tropper har klaret sig fint her i sæsonstarten. 7 point i 4 kampe er bestemt godkendt. Især når man kigger på modstanderne. Dog har holdet kun scoret tre mål i disse fire kampe, og det er absolut bekymringerne. Især da blot et af holdets mål blev scoret af en angriber.

Kampen mod KV Kortrijk var en fuldstændig lige kamp, hvor uafgjort var et meget fair resultat. Dog chokstartede Kortrijk allerede efter tre minutter, med at bringe sig foran 0-1. Og på bænken så man en rasende Preben Elkjær. Ikke den start der blev håbet på. Begge hold havde masser chancer, men ind ville bolden ikke. Vi skulle helt hen til det 57. minut før udligningen fandt sted. Det var forsvarsklippen, Jérémy Taravel som var gået med frem på hjørnespark, der sikkert headede bolden ind til 1-1. Det blev også slutresultatet. Og Preben Elkjær så ikke alt for tilfreds ud.   
[float=left][img ]http://i56.tinypic.com/5zo3ue.jpg[/img]
Jérémy Taravel
[/float]
Så kom sæsonens første hjemmekamp. Den skulle spilles imod Mechelen, og jeg kan allerede afslører nu at dette ikke blev en køn kamp. Utrolig chancefattig kamp, hvor Mechelen spillede utrolig defensivt. Alligevel kom de også frem til deres chancer, men når dette skete var Barry i Lokeren målet helt klar. Vi skulle faktisk helt hen til det 80. minut før den indskiftede angriber, Pietro Iemello sendte bolden ind i Mechelen målet. Stor jubel hos Lokeren og Preben Elkjær. Dette blev selvfølgelig også kampens resultat, og nu var Elkjærs første sejr hjemme.

De to næste kampe blev imod to mesterskabskandidater. Her havde Preben Elkjær sagt inden kampene: "Det bliver to hårde kampe, men vi ligger os ikke ned. 3 point ville være godkendt resultat i disse kampe." Det fik han også. For Lokeren tog nemlig til Brügge og fik 3 utrolig usandsynlige point. Det var der alligevel ingen som havde troet på. Det var faktisk også et selvmål der afgjorde kampen, da Peter van der Heyden headede bolden i det forkerte net. Ellers skal man være lidt af en tosse for at sige det var en fortjent sejr til Lokeren.

Dog fik Lokeren lidt af en afklapsning af Standard Liege. Det var en kamp hvor Lokeren var klart bedst men bare ikke var effektive. Hvis angriberne ikke kommer i omdrejninger så kan der sagtens komme flere af den slags kampe. Altså hvor Lokeren står på det hele, men bare ikke udnytter det. M'Baye Leye, Cyriac Gohi Bi og Mehdi Carcela stod for Standards tre scoringer.Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 4#
Oprettet af: Tavares 01 Apr 2011, 15:46
Flot sejr over Brügge! Men det ser godt ud med resultaterne indtil videre, måske lige minus kampen mod Liege. Skriftligt er det som sådan ikke noget at påpege. Kiu :)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 4#
Oprettet af: LucasLeiva 01 Apr 2011, 16:02
Fedt Petur min ven :). Spændende blog, og nok en af de eneste jeg vil følge i år. Spændende hold du har valgt.

KIU :).


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 4#
Oprettet af: Chamberlain15 01 Apr 2011, 16:19
Citat af: Avenged Sevenfold 01 Apr 2011, 15:46
Flot sejr over Brügge! Men det ser godt ud med resultaterne indtil videre, måske lige minus kampen mod Liege. Skriftligt er det som sådan ikke noget at påpege. Kiu :)
Citat af: Johannesfalkenberg 01 Apr 2011, 16:02
Fedt Petur min ven :). Spændende blog, og nok en af de eneste jeg vil følge i år. Spændende hold du har valgt.

KIU :).


Tusind tak til jer begge. Det glæder mig at i følger med :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 4#
Oprettet af: xxbikbokxx 01 Apr 2011, 17:31
Jeg følger her Petur. :)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 4#
Oprettet af: Chamberlain15 01 Apr 2011, 17:34
Citat af: xxbikbokxx 01 Apr 2011, 17:31
Jeg følger her Petur. :)


Det er jeg glad for at høre! :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 4#
Oprettet af: Chamberlain15 01 Apr 2011, 17:50
[img ]http://i129.photobucket.com/albums/p232/Brodtgaard/Lokerenbanner2hvid-1.png[/img]

September: Blandede bolsjer

[float=right]
Jupiler League
vs. AA Gent 1-0
vs. Genk 1-3
vs. Lierse 0-2
vs. Charleroi 2-0
[/float]
Det var fire hårde kampe som ventede Lokeren, her i september måned. Det blev da også blot til 6 point. Samtidig blev det endnu en måned hvor holdet ikke var spor målfarlige. Fire mål i fire kampe er bare ikke godt nok.

Månedens første opgør var imod ærkerivalerne fra AA Gent. Lokeren og Gent er begge fra øst Flandern, hvilket forklarer hvorfor disse opgør altid er så intense. Denne kamp var ingen undtagelse. Lokerens stadion, Daknam var helt fyldt og klar til lokalderbyet. Det var Gent der startede klart bedst, og de havde en masse gigant chancer. Dog var Barry igen imponerende. Lokeren var meget tilbageholdende i store dele af kampen, men lige pludselig slog de til. Det var Dieter Van Tornhout som med sit mål i det 72. minut sikrede Lokeren en vital derby sejr.

Den efterfølgende kamp blev dog lidt af en afklapsning. Man kan nemt sammenligne denne kamp med sidste måneds opgør mod Standard Liege. Lokeren spillede egentlig lidt bedre fodbold end Genk, men ind ville bolden ikke. Kun et drømmehug af Ivan Leko reddede lidt af æren. Uafgjort havde bestemt været mest fair. Eric Matoukou scorede en enkelt, mens Elyaniv Barda scorede hele to gange for Genk.
[float=left][img ]http://i53.tinypic.com/2cwnzw7.jpg[/img]
Benji De Ceulaer
[/float]
Næste kamp bød på endnu en skuffelse. Denne gang var det en lidt større af slagsen. Lierse er et hold som Lokeren skal kunne slå, hvis de skal gøre sig forhåbninger om noget stort i denne sæson. At det så skete på hjemme på Daknam gjorde det ikke just bedre. Denne gang var det et fuldt fortjent nederlag til Lokeren. Målscoren for Lierse blev gode gamle Wesley Sonck, der med sine to mål også blev kampens spiller.

Så fik Lokeren endelig en sejr igen. Det skete ude imod Charleroi, der ikke havde meget at byde på. Faktisk skulle vi ikke længere end 14. minutter ind i opgøret før kampens første mål faldt. Det var Benji De Ceulaer som scorede efter en god frispilningen af Benjamin Mokulu. Efter det pressede Lokeren på for endnu et mål. Og det fik de skam også. Det skete efter 41. minutter da Charleroi keeper, Rudy Riou fumlede med bolden inde på stregen og blev tilkendt for et selvmål. Derefter døde kampen og Lokeren fortsatte med at være spilstyrende. Dog uden at tilføje endnu et mål. Sikker 2-0 sejr til Lokeren.Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 5#
Oprettet af: Chamberlain15 01 Apr 2011, 20:53
[img ]http://i129.photobucket.com/albums/p232/Brodtgaard/Lokerenbanner2hvid-1.png[/img]

Oktober: Lokeren viser gode takter

[float=right]
Jupiler League (http://i51.tinypic.com/2v8h28m.png)
vs. Westerlo 0-1
vs. Cercle Brügge 2-2
vs. Eupen 2-1
vs. Beerschot 4-2

Pokalen 6. runde (http://i56.tinypic.com/etf6s4.png)
vs. Ronse 2-0[/float]
Så er endnu en måned overstået, og denne gang var der opstart på poaklturneringen på programmet. Dog lagde holdet tvivlsomt ud i ligaen, men fik dog vendt det til noget positivt trods alt. Især Dieter Van Tornhout var fantastisk i denne måned.

Første kamp skulle spilles imod Westerlo. Et hold som faktisk havde spillet imponerende flot fodbold her de første 2 måneder. Og de valgte da også at chokstarte. For efter 2. minutter var den gal i Lokeren defensiven. Paulo Henrique sendte bolden uhindret ind bag Barry i Lokeren målet. Dette fik Preben Elkjær til at sparke til vandunkene, og derefter modtage en advarsel fra kampens dommer. Lokeren fik langsomt spillet sig bedre ind i kampen, dog var det ikke nok, på trods af de mange chancer. Et skuffende nederlag til Lokeren.

I den efterfølgende kamp skulle holdet rejse sig ude imod Cercle Brügge. Dette lykkedes ikke, på trods af at holdet kom foran 2-0 efter 15. minutter. Det var Alfreð Finnbogason og et selvmål af Brügges Karel Van Roose, som cementerede føringen. Den holdte helt hen til det 39. minut, hvor Milan Purovic fik reduceret for Brügge. Efter 55. minutter gik det så helt galt da manden med selvmålet, Karel Van Roose udlignede kampen. Forfærdeligt. Det blev ikke meget bedre af at Lokeren fik Jérémy Taravel udvist, dette fik dog ikke nogen effekt på kampen.
[float=left][img ]http://i55.tinypic.com/egpf6r.jpg[/img]
Dieter Van Tornhout
[/float]
Lokeren fik dog vendt skuden i næste kamp, hvor bundproppen, Eupen kom på besøg. Dette var på trods af at Mijat Maric havde fået rødt kort allerede efter 25. minutter. Dog lignede det at det røde kort vækkede Lokeren. For 10 minutter efter scorede Dieter Van Tornhout sit andet sæsonmål. I 2. halvleg fik Lokeren hurtigt udbygget føringen. Det var igen Dieter Van Tornhout som var på spil og altså 2-0 til Lokeren. Dog svarede Eupen igen 9 minutter senere, da Pablo Chavarría fik reduceret. Mere skete der ikke rigtig i denne kamp og en fortjent sejr til Lokeren.

Denne måneds sidste ligakamp skulle spilles imod Germinal Beerschot. En kamp som mange eksperter havde spået som uafgjort. Dog modbeviste Lokeren eksperterne og gik hen og vandt kampen. Hele fire mål formåede holdet at score. Bl.a et hattrick af Dieter Van Tornhout cementerede sejren. Det sidste mål stod Jérémy Taravel for, som også blev udvist i denne kamp. Hans anden udvisning i denne sæson. Victor Wanyama og Adnan Custovic scorede for Beerschot.

Der blev også taget hul på pokalturneringen, hvor Lokeren mødte upåagtede Ronse på udebane. Det var et reservespækket Lokeren hold, som på trods af dette leverede varen. Målscorerne blev Ibrahima Gueye og Benjamin Mokulu. Sejren kom aldrig i fare, og en flot sikker indsats af Lokeren.Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 6#
Oprettet af: Fernando 01 Apr 2011, 20:59
Ser fint ud, Petur! :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 6#
Oprettet af: Tavares 01 Apr 2011, 21:08
Dieter Van Tornhout, fik da godt nok tordnet i den sidste kamp! Træls med de to første kampe, men dejligt at se at du begynder at score mål! :)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 6#
Oprettet af: Chamberlain15 01 Apr 2011, 21:37
Citat af: TheisHansen v.2 01 Apr 2011, 20:59
Ser fint ud, Petur! :-)


Tak skal du have Theis. Håber du vil følge med! :-)
Citat af: Avenged Sevenfold 01 Apr 2011, 21:08
Dieter Van Tornhout, fik da godt nok tordnet i den sidste kamp! Træls med de to første kampe, men dejligt at se at du begynder at score mål! :)


Tak til dig også Kevin. Ja det var vigtigt at Van Tornhout kom i gang, da jeg havde håbet på han skulle blive holdets nye bomber. :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 6#
Oprettet af: Fernando 01 Apr 2011, 21:38
Altid, Petur! :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 6#
Oprettet af: Chamberlain15 01 Apr 2011, 21:39
Citat af: TheisHansen v.2 01 Apr 2011, 21:38
Altid, Petur! :-)


Lyder godt :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 6#
Oprettet af: nicolajtmadsen 01 Apr 2011, 21:41
Ser fint ud petur, der mangler dog lige et ss af liga stillingen :).


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 6#
Oprettet af: Chamberlain15 01 Apr 2011, 21:42
Citat af: nicolajtmadsen 01 Apr 2011, 21:41
Ser fint ud petur, der mangler dog lige et ss af liga stillingen :).


Du skal bare trykke på "Jupiler League"

Og tak skal du have :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 6#
Oprettet af: Fernando 01 Apr 2011, 21:43
Nej du skal bare trykke på det der Jupiler League. :)

EDIT: Slow..


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 6#
Oprettet af: nicolajtmadsen 01 Apr 2011, 21:46
Citat af: petur 01 Apr 2011, 21:42
Du skal bare trykke på "Jupiler League"

Og tak skal du have :-)


Det havde jeg slet ikke bidt mærke i. :(


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 6#
Oprettet af: Chamberlain15 01 Apr 2011, 22:56
Er der nogen interesse for en update her til sidst på døgnet? :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 6#
Oprettet af: Fernando 01 Apr 2011, 22:59
Jo tak! :)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 6#
Oprettet af: Chamberlain15 01 Apr 2011, 23:01
[img ]http://i129.photobucket.com/albums/p232/Brodtgaard/Lokerenbanner2hvid-1.png[/img]

November: Solide præstationer

[float=right]
Jupiler League (http://i55.tinypic.com/nd96pf.png)
vs. Zulte Waregem 2-1
vs. STVV 3-0
vs. KV Kortrijk 1-4
vs. Mechelen 3-1

Pokalen 7. runde (http://i54.tinypic.com/241v47p.png)
vs. Charleroi 2-0[/float]
Det blev til endnu en måned med god form fra Lokeren. Holdet er stadigvæk med i mesterskabskampen, og er nået til kvartfinalen i pokalturneringen. Denne måned bød samtidig også på en spændende spillerhandel.

Jo. I november lagde man altså hårdt ud. Det var kæmpeoverraskelsen, Zulte Waregem som ventede i første opgør i måneden, på udebane. Det er altså et hold som har imponeret alt og alle, så derfor skulle der noget af en kraftpræstation til før en sejr kunne komme på tale. Og den kom. Alfreð Finnbogason og Dieter Van Tornhout stod for målene. Dog var Zulte Waregem et bedre hold på dagen, men effektive var de altså ikke. Habib Habibou scorede Waregems eneste mål. Fantastisk præstation af Lokeren.

I den efterfølgende kamp var det et af bundholdene som kom forbi Daknam. STVV havde bestemt ikke imponeret i denne sæson, og Lokeren havde da heller ikke de store problemer. Dog var stillingen overraskende nok 0-0 i pausen. Mon ikke der blev talt med store bogstaver i omklædningsrummet, for det var et helt andet Lokeren hold, der mødte op til 2. halvleg. To straffesparks scoringer af Ivan Leko og et mål af topscoreren, Dieter Van Tornhout grundlagde sejren.
[float=left][img ]http://i55.tinypic.com/ncy4cy.jpg[/img]
MacBeth Sibaya
[/float]
Kollaps. Der er intet ord der beskriver denne kamp bedre. Lokeren blev ydmyget på hjemmebane af et stærkt Kortrijk hold. Dette burde dog ikke være et hold som skulle give Lokeren problemer, men holdet var også helt ved siden af sig selv. Totalt uskarpe og ufarlige samt mangel på det sædvanlige flydende spil. Det var da også pudsigt nok forsvarsspilleren, Andrew Hainault som scorede Lokerens eneste mål. Ivan Bosnjak, Stefan Scepovic og to gange Mohamed Messoudi, sikkrede KV Kortrijk sejren.   

Nu var det så vigtigt for Lokeren at bevise at kampen mod Kortrijk var glemt. Og det gjorde de skam også ganske glimrende. Holdet udnyttede deres chancer og det flydende spil var tilbage. Utrolig dejligt at se. Alfreð Finnbogason og to gange Dieter Van Tornhout sikrede Lokeren en vigtig sejr, eftersom ligaen er så utrolig tæt. Christian Kabasele scorede Mechelens eneste mål.

Så til pokalturneringen, som Preben Elkjær satser fuldt ud på. Det var et Lokeren hold i stærkeste opstilling som vi fik at se. Kampen blev dog en kedelig affære, hvor Lokeren var spilstyrende. Men gode præstationer i Charleroi målet af Rudy Riou, sørgede for 0-0 efter 90. minutter. I den forlængede spilletid afgjorde Lokeren hurtigt kampen. To mål af Peter Luccin og så var Lokeren i kvartfinalen. Her venter Mechelen på udebane.

Så til den spændende spillerhandel. MacBeth Sibaya er blevet hentet til på fri transfer. Han har tidligere spillet i klubber såsom Rosenborg og Rubin Kazan. Han er 33 år gammel, så derfor en lidt aldrende herre. Samtidig har klubben også valgt at sige farvel og tak til nordmanden, Geir Ludvig Fevang som ikke rigtig havde mulighed for spilletid. Han skifter til Rosenborg 1. januar 2011.


MacBeth Sibaya (http://i52.tinypic.com/1695edh.png)Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 7#
Oprettet af: Fernando 01 Apr 2011, 23:04
Fin update, men dog en gammel herre. ;-) KIU!


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 7#
Oprettet af: Tavares 01 Apr 2011, 23:31
Hvad sker der for at Zulte fører?! Men rigtig gode resultater, minus kampen mod KV. Også en spændene spiller du har hentet dig! Indtil videre ser det stadig super godt ud! :)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 7#
Oprettet af: Chamberlain15 02 Apr 2011, 00:06
Citat af: TheisHansen v.2 01 Apr 2011, 23:04
Fin update, men dog en gammel herre. ;-) KIU!

Jo, 33 år gammel. Men det jeg manglede lidt bredde på midten, så er han et klassekøb, trods sin høje alder. :-)
Citat af: Avenged Sevenfold 01 Apr 2011, 23:31
Hvad sker der for at Zulte fører?! Men rigtig gode resultater, minus kampen mod KV. Også en spændene spiller du har hentet dig! Indtil videre ser det stadig super godt ud! :)


Er også selv ret chokeret! Ja kampen mod KV var også lidt et chok for mig. Utroligt så ringe mit hold var i den kamp. Men er glad for du følger! :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 7#
Oprettet af: Fernando 02 Apr 2011, 00:43
Har også lige mødt modgang i mit save! :-( Men det kan i læse mere om imorgen i min blog.

Kommer der en update senere idag?


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 7#
Oprettet af: Chamberlain15 02 Apr 2011, 00:44
Citat af: TheisHansen v.2 02 Apr 2011, 00:43
Har også lige mødt modgang i mit save! :-( Men det kan i læse mere om imorgen i min blog.

Kommer der en update senere idag?


Nej desværre du. Du må vente til imorgen :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 7#
Oprettet af: Fernando 02 Apr 2011, 00:47
Det bar' i orden så.


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 7#
Oprettet af: Chamberlain15 02 Apr 2011, 12:35
[img ]http://i129.photobucket.com/albums/p232/Brodtgaard/Lokerenbanner2hvid-1.png[/img]

December: Katastrofalt

[float=right]
Jupiler League (http://i51.tinypic.com/2i2bds3.png)
vs. Anderlecht 2-1
vs. Club Brügge 1-2
vs. Standard Liege 0-2
vs. Gent 1-1
vs. Genk 1-1
vs. Lierse 2-3

Pokalkvatfinaler første kamp (http://i56.tinypic.com/kcjs7c.png)
vs. Mechelen 1-1[/float]
Lokeren kan meget vel have spildt sin chance i mesterskabskampen. Det blev kun til 5 point i seks kampe for holdet. Det var dog også et usædvanligt svært kamprogram som holdet stod overfor. Men dette skal ikke være undskyldningen.

Det hele startede dog helt fænomenalt. Holdet var nemlig rejst til Constant Vanden Stock, hvor de tilmed fik tre point. En kæmpe overraskelse. Dette var dog endnu en kamp hvor Lokeren ikke var det bedste hold, men havde heldet på deres side. Ivan Leko og Alfreð Finnbogason sørgede for målene. Holdet kunne dog ikke udbygge videre på succesen. Det var nu ellers en lige kamp hjemme mod Brügge, men ineffektiviteten tog simpelthen bare overhånd. Lokeren var nede 0-2 i løbet af den første halve time, og kun et mål af Benji De Ceulaer gav lidt håb. Men der blev ikke scoret flere mål, hvilket så var starten på en katastrofal måned for Lokeren.
[float=left][img ]http://i52.tinypic.com/262pcug.png[/img]
Frustration
[/float]
I de efterfølgende kampe blev holdet udspillet gang på gang. Først mod Standard Liege, så lokalrivalerne fra AA Gent og derefter Genk. De havde intet de kunne stille op i nogen af de tre kampe, hvilet så er årsagen til at Lokeren burde være lykkelige for to point imod henholdsvis Gent og Genk. Men som sagt. Den nemme løsning er vel at skyde skylden på kamprogrammet. For at møde fire hold, som sagtens kan blive mestre, i løbet af så kort tid er uheldigt.

Men hvorfor gik det så galt? Holdet havde jo imponeret alt og alle lige op til denne måned. Hvad er forklaringen? Preben Elkjær sagde efter måneden: "Jeg er selv fuldstændig i chok. Vi startede jo flyvende med en sejr over Anderlecht på udebne. Og det er altså de færreste hold som kan få 3 point på Constant Vanden Stock. Og så kollapsede vi. Vi lignede et hold som ikke havde spillet sammen de sidste fem år. Så galt var det."Dog havde Lokeren stadigvæk alt at spille om i pokalturneringen. Preben Elkjær udtalte før sæsonen, at målet var en finaleplads. Og det er der stadigvæk rig mulighed for. Dog blev Lokeren tvunget til at spille med et reservespækket mandskab, grundet det tætte kamprogram. Holdet klarede dog 1-1 ude imod Mechelen, hvilket giver holdet rig mulighed for en semifinale plads. Målscoreren var - selvfølgelig - Dieter Van Tornhout.Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 8#
Oprettet af: Swizz CataR 02 Apr 2011, 12:38
Der mangler lige et "r" i Pokalkvartfinale i dit link :)

Ellers ser det rigtig godt og spændende ud. Du får i hvert fald mine øjne op for Belgien som fodboldnation :)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 8#
Oprettet af: Tavares 02 Apr 2011, 12:39
Flot sejr over Anderlecht, men forsatan det gik galt efterfølgende! Men shit happens, og holder skal nok rejse sig igen. O0


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 8#
Oprettet af: Chamberlain15 02 Apr 2011, 12:41
Citat af: Swizz CataR 02 Apr 2011, 12:38
Der mangler lige et "r" i Pokalkvartfinale i dit link :)

Ellers ser det rigtig godt og spændende ud. Du får i hvert fald mine øjne op for Belgien som fodboldnation :)


Det er hermed rettet. Tak for det og er glad for at du følger med :-)
Citat af: Avenged Sevenfold 02 Apr 2011, 12:39
Flot sejr over Anderlecht, men forsatan det gik galt efterfølgende! Men shit happens, og holder skal nok rejse sig igen. O0


Ja var godt nok også selv overrasket over sejren. Jeg forventede sådan set at holdet ville virkelig få mange point på kontoen i december efter den start. Men nej. :-(


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 8#
Oprettet af: xxbikbokxx 02 Apr 2011, 12:46
Fedt klubvalg, fed manager, og fede updates!

KIU!


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 8#
Oprettet af: Chamberlain15 02 Apr 2011, 12:49
Citat af: xxbikbokxx 02 Apr 2011, 12:46
Fedt klubvalg, fed manager, og fede updates!

KIU!


Tusind tak for det :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 8#
Oprettet af: nikl0707 02 Apr 2011, 16:39
Jeg følger klart denne her blog mest! Det er fedt skrevet og sat op det hele, og så kommer der mange updates ;)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 8#
Oprettet af: Chamberlain15 02 Apr 2011, 17:53
[img ]http://i129.photobucket.com/albums/p232/Brodtgaard/Lokerenbanner2hvid-1.png[/img]

Januar transfers


Lokeren viste endnu en gang god transferaktivitet, da klubben fik hente fire nye spillere. Samtidig smuttede fem spillere.

Lad os starte med spillerne som ikke ville fortsætte karrieren i Lokeren. Her finder vi et rent udvalg af spillere som ikke fik det store med spilletid. Dog må det største 'chok' helt sikkert være at Hans Somers fik opsagt sin kontrakt. Somers skiftede til Lokeren i sommertransfervinduet, men fik ikke imponeret nok i sine 10 præstationer for holdet. Ellers hører navne som Geir Ludvig Fevang, Donovan Deekman, Hassan El Mouataz og Ibrahima Gueye ind under denne triste list. Mouataz og Deekman smuttede begge på fri transfer mens Fevang og Gueye fik indsamlet et beløb på 3.1 millioner danske kroner. Ganske tilfredsstillende. Ingen nøglespillere blev mistet
[float=left][img ]http://i55.tinypic.com/2nai53b.png[/img]
Conor Casey
[/float]
Så til holdets nye spillere. Det hele startede forholdsvis tidligt på måneden da Lokerens venskabsklub, CSKA Moskva, tilbød Lokeren at leje forsvarspilleren Uros Cosic for resten af sæsonen. Det kunne Preben Elkjær ikke takke nej til, og nu var bredden sikret i forsvaret. Men minsandten om endnu en forsvarsspiller ikkr sluttede sig til klubben. Det var amerikaneren Michael Fiscal som blev hentet på fri transfer. En spiller som kan dække alle pladser i forsvaret.

De to sidste handler blev to lidt mere velkendte spillere. Abeiku Quansah blev nemlig sikret på en lejeaftale for resten af sæson. Quansah blev lejet i den franske klub, OSG Nice. Sidste tilføjelse til klubben blev angriberen Conor Casey . En 29-årige amerikansk landsholdspiller som nærmest altid er garant for mål. Mange har allerede store forventninger til Casey, men kan han leve op til dem?


Uros Cosic (http://i52.tinypic.com/k183e9.png)                 Michael Fiscal (http://i55.tinypic.com/2zobvba.png)                   Abeiku Quansah (http://i54.tinypic.com/op770k.png)                  Conor Casey (http://i51.tinypic.com/1z54177.png)Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 9#
Oprettet af: Tavares 02 Apr 2011, 18:31
Har haft gode erfaringer med Casey i 10'eren, så det er da helt klart et spændene køb. Ellers ser dine transfers meget gode ud. :)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 8#
Oprettet af: Chamberlain15 02 Apr 2011, 18:36
Citat af: nikl0707 02 Apr 2011, 16:39
Jeg følger klart denne her blog mest! Det er fedt skrevet og sat op det hele, og så kommer der mange updates ;)

Det er jeg virkelig glad for at høre! Og tusind tak! :-)
Citat af: Avenged Sevenfold 02 Apr 2011, 18:31
Har haft gode erfaringer med Casey i 10'eren, så det er da helt klart et spændene køb. Ellers ser dine transfers meget gode ud. :)


Jeg glæder mig dælme også til at se hvad han kan udrette. En angrebsduo med Van Tornhout og Casey kan kun blive farlig! :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 9#
Oprettet af: Chamberlain15 03 Apr 2011, 00:15
[img ]http://i129.photobucket.com/albums/p232/Brodtgaard/Lokerenbanner2hvid-1.png[/img]

Januar: Op på hesten!

[float=right]
Jupiler League (http://i53.tinypic.com/14jrux0.png)
vs. Charleroi 2-0
vs. Westerlo 1-1
vs. Cercle Brugge 2-2

Pokalkvatfinaler anden kamp (http://i55.tinypic.com/v9iew.png)
vs. Mechelen 2-0[/float]

Januar måned blev en kort måned kampmissigt. Kun fire kampe blev spillet, hvoraf en var i pokalturneringen. Dog er mesterskabsdrømmen helt slukket, men muligheden for pokalsucces er der.

Man skulle helt hen til d. 16/1 2011 for at finde januar måneds første kamp. Det var Charleroi som kom på besøg. Dette blev ikke en godbidder for tilskurerne, da der kun var tre skud indenfor målrammen i hele kampen. Dog fik Lokeren scoret to gange. Målscorende var Peter Luccin og topscoreren Dieter Van Tornhout. God start på måneden.

Den efterfølgende kamp vil man helst ikke tænke tilbage på, hvis man er Lokeren fan. For dette var en kamp hvor holdet blomstrede uden gevinst. Westerlo blev simpelthen udspillet. Dog kom de foran via et hurtigt mål af Lens Annab. Det var dog ikke noget der holdte holdet tilbage. Presset blev større og større. Til sidst gik det ikke længere. Ibrahima Faye headede bolden ind fra tæt hold. 1-1. Dette blev desværre også resultat, i en kamp hvor Lokeren ellers spillede rigtig flot fodbold, og havde fortjent sejren.
[float=left][img ]http://i52.tinypic.com/5vn5zk.png[/img][/float]
Månedens sidste ligakamp skulle spilles imod Cercle Brugge. Dette viste sig at blive en meget lige affære, med et fair resultat. 2-2 blev det nemlig på Daknam Stadion. Bernt Evens headede ellers Brugge på sejrskurs, efter 10 minutter. Men Lokeren rejste sig, og kom på 1-1 via Dieter Van Tornhout. Efter dette dødede kamp en smule. Men lige pludselig ud af ingenting kom Brugge igen foran. Det var et selvmål af Ibrahima Faye. Dog reddede indskiftede Benjamin Mokulu en uafgjort hjem for Lokeren. 2-2 endte dette interessante opgør.

Så til pokalsuccesen. Her har Lokeren sikret sig en plads i semifinalen, efter en samlet 3-1 sejr over Mechelen. Lokeren udspillede Mechelen fuldstændig. 20-7 sagde skudstatistikken efter kampen, og det siger meget om kampen som sådan. Dieter Van Tornhout og Ivan Leko sikrede semifinale pladsen. Så er der stadigvæk håb for europæisk fodbold. Næste modstander er Genk.

En ganske godkendt måned fra Elkjærs drenge, og der bliver allerede set frem til februar med optimistiske øjne. Men kan Lokeren levere varen?


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 10#
Oprettet af: Tavares 03 Apr 2011, 00:18
Ham Van Tomhout der.. Måske man skulle overveje ham til sit Leeds save. ;)
Men trist med de to uafgjorte, men det ser rigtig godt ud med cuppen! Kiu :)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 10#
Oprettet af: Fernando 03 Apr 2011, 00:19
Fantastisk og utroligt hvor hurtigt du spiller. ;)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 10#
Oprettet af: Chamberlain15 03 Apr 2011, 00:21
Citat af: Avenged Sevenfold 03 Apr 2011, 00:18
Ham Van Tomhout der.. Måske man skulle overveje ham til sit Leeds save. ;)
Men trist med de to uafgjorte, men det ser rigtig godt ud med cuppen! Kiu :)

Jeg gav 5. millioner for ham, så mon ikke du også bør kunne købe ham :-) Tak!
Citat af: TheisHansen v.2 03 Apr 2011, 00:19
Fantastisk og utroligt hvor hurtigt du spiller. ;)


Jeg har ikke spillet på spillet i over 10 dage pga. updates. Altså skulle jo tage SS og sådan noget. Så nu kan jeg endelig game videre da bloggen nu er i takt med spiller. Og tak :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 10#
Oprettet af: Fernando 03 Apr 2011, 00:23
Det skal jeg de næste par dage bare skrive, skrive og atter skrive. Kan godt sige jer der er kommet penge i kassen her i anden sæson! :O


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 10#
Oprettet af: Chamberlain15 03 Apr 2011, 00:38
Citat af: TheisHansen v.2 03 Apr 2011, 00:23
Det skal jeg de næste par dage bare skrive, skrive og atter skrive. Kan godt sige jer der er kommet penge i kassen her i anden sæson! :O


Glæder jeg mig til at læse mere om.

Update nr. 10 er på forrige side :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 10#
Oprettet af: jskovc 03 Apr 2011, 01:40
Rigtig spændende blog, jeg ser frem til om du kommer i EL :) KIU


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 10#
Oprettet af: nicolajtmadsen 03 Apr 2011, 10:32
Næste gang du møder Cercle Brugge så nak dem lige godt og grundigt... Pga. deres 0-0'er igår gik jeg glip af 800kr  :'(
Ej det ser stadig godt ud petur.
O0


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 10#
Oprettet af: Chamberlain15 03 Apr 2011, 11:33
Citat af: jskovc 03 Apr 2011, 01:40
Rigtig spændende blog, jeg ser frem til om du kommer i EL :) KIU

Tusind tak til dig. Glad for at du følger med. :-)
Citat af: nicolajtmadsen 03 Apr 2011, 10:32
Næste gang du møder Cercle Brugge så nak dem lige godt og grundigt... Pga. deres 0-0'er igår gik jeg glip af 800kr  :'(
Ej det ser stadig godt ud petur.
O0


Jeg skal da gøre hvad jeg kan. Og tak for det :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 10#
Oprettet af: Chamberlain15 03 Apr 2011, 14:46
[img ]http://i129.photobucket.com/albums/p232/Brodtgaard/Lokerenbanner2hvid-1.png[/img]

Februar: Negativt


[float=right]
Jupiler League (http://i54.tinypic.com/of0ab5.png)

vs. Eupen 1-2
vs. Anderlecht 0-0
vs. Germinal Beerschot 2-2
vs. Zulte Waregem 2-1[/float]

Februar måned blev ikke den største succes resultat missigt. Et nederlag, to uafgjorte og en sejr. Måske ikke så slemt når man kigger på det, men hvis man så kampene, kan man godt forstå utilfredsheden. Dog fik Conor Casey gjort opmærksom på sig selv. Både positivt og negativt.


[float=right][img ]http://i52.tinypic.com/wmjb60.png[/img][/float]
Den største skuffelse kom dog allerede i månedens første kamp. Bundproppen Eupen var åbenbart en for stor mundfuld, for Elkjærs drenge. Faktisk var Lokeren bagud 2-0 i løbet af de første 45. minutter. I 2. halvleg vågnede Lokeren bare ikke op. Dog fik Conor Casey scoret i sin debutkamp, men lige lidt hjalp det. Eupen vandt 2-1. Kæmpe skuffelse.

Holdet skulle så forsøge at rejse sig imod selveste Anderlecht. En helt umulig opgave, på trods af at kampen blev spillet på Daknam. Hvis man kigger på Lokerens form, så kunne man regne med store tæsk. Men det fik man ikke. Holdet stod super godt defensivt, og fik holdt Lukaku og Veselinovic fra de store chancer. Dog var det en kamp hvor Anderlecht nok havde fortjent sejren.
[float=left][img ]http://i53.tinypic.com/ojp7cx.png[/img][/float]
Lokeren var altså fortsat uden sejr i februar måned. Og en udekamp imod Beerschot skulle heller ikke kaste en sejr af sig. Dog bragte Van Tornhout Lokeren foran 1-0 efter blot 5 minutter. Men inden den første halvtime var omme havde Beerschot allerede udlignet, og bragt sig i front. Det var Tshibuabua og et selvmål af Taravel, som sikrede Beerschot føringen. Men kort før slutningen af 1. halvleg scorede Conor Casey sit andet sæsonmål. 2-2. Det blev også kampens resultat.Månedens sidste kamp blev noget af et drama. Tre røde kort, et hav af chancer, samt to sene scoringer var nogen af overskrifterne. Det var dog Zulte som chokstartede allerede efter 3. minutter, da Ernest Nfor scorede. Efter scoringen bølgede spillet frem og tilbage, dog uden at kaste flere scoringer af sig i 1. halvleg. Dog skulle vi ikke mere end 10 minutter ind i 1. halveg, før dramaet startede. Conor Casey modtog sit andet gule kort, og blev sendt tidligt i bad. Det samme gjorde Ernest Nfor da der manglede 8. minutter. Ti mod ti og det var Lokeren som fik mest ud af det. Dieter Van Tornhout udlignede sikkert på en friløber. Dog var dramaet ikke slut. Zulte modtog endnu et rødt kort da, Jonathan Delaplace blev vist direkte ud. Det udnyttede indskiftede Alfreð Finnbogason med sit mål i det 91. minut. 2-1 til Lokeren, og sikke et drama.

Alt kan stadigvæk ske i ligaen. Dog har man afskrevet mesterskabet, men man kan dog stadigvæk drømme om en 3. plads højest. Altså hvis man skal være realistisk. Marts måned byder på to spændende kampe i pokalsemifinalen. Skal Preben Elkjær fører Lokeren i den pokalfinale? Eller bliver topholdet Genk en for stor mundfuld?

[img ]http://i52.tinypic.com/2nipb3c.png[/img]


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 11#
Oprettet af: Tavares 03 Apr 2011, 14:51
Skidt måned med hvis man kigger på resultaterne, men dejligt at se, at Casey kan score, og går til den.
Håber du napper Brian Priske's gamle klub Genk, i semifinalen. ;)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 11#
Oprettet af: Chamberlain15 03 Apr 2011, 16:21
Citat af: Avenged Sevenfold 03 Apr 2011, 14:51
Skidt måned med hvis man kigger på resultaterne, men dejligt at se, at Casey kan score, og går til den.
Håber du napper Brian Priske's gamle klub Genk, i semifinalen. ;)


Tusind tak til dig! :-)

Jeg kan fortælle at der kommer en meget kort update her om lidt. :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 11#
Oprettet af: Chamberlain15 03 Apr 2011, 18:06
[img ]http://i129.photobucket.com/albums/p232/Brodtgaard/Lokerenbanner2hvid-1.png[/img]

Lokeren med i kampen om europæiske pladser


Jupiler League har rundet de 30 kampe, hvilket betyder at ligaen bliver opdelt. Der er en mesterskabsgruppe hvor holdene der sluttede på 1-6 pladsen spiller. Her får alle holdene halveret deres point. Det betyder at Genk i øjeblikket ligger øverste, men de er skarpt forfulgt af Anderlecht.
[float=right][img ]http://i51.tinypic.com/2z7q5af.png[/img][/float]
Desværre er Lokeren ikke en del af denne mesterskabsgruppe. Det blev nemlig blot til en 7. plads til drengene fra Flandern. Det betyder at de deltager i kampen om europæiske pladser. Her er systemet noget anderledes. Der er to grupper med fire hold i hver. Her er Lokeren i gruppe med Charleroi, Mechelen og Germinal Beerschot. Det er så holdene der sluttede på 7-14 pladsen, der er med i kampen om europæiske pladser. Man møder hinanden to gange, og de to øverste hold fra hver gruppe, kvalificere sig til semifinalen. Der møder de så et af de to bedste hold fra den anden gruppe. Holdet der så vinder finalen kommer i kvalifikationen til Europa League.

Til sidst har vi så nedrykningslutspillet. Her er det de to nederste hold der møder hinanden fem gange i alt. Det hold som så har flest point når opgørende er afviklet, bliver i ligaen. Det andet hold rykker ned. De to hold der skal ud i denne spændende dyst i år er, Eupen og STVV.
[float=left][img ]http://i55.tinypic.com/2u5xbix.png[/img][/float]
Netop STVV var Lokerens sidste modstander i det 'normale' ligasystem. Altså der hvor det var alle mod alle kan man sige. Og det blev faktisk lidt af en gyser. For allerede efter 33. minutter var Lokeren bagud 3-0. Fuldstændig chokerende, og Preben Elkjær lignede en der ikke havde stor lyst til at være på Stayen Stadion. Dog fik Lokeren reduceret inden 1. halvleg var omme. Det var ingen andre end Dieter Van Tornhout, som køligt lobbede bolden ind i kassen. I 2. halveg modtog STVV spilleren Vincent Euvrard sit første røde kort, og nu var der lagt op til comeback. Og det kom der også. For først var det Alfreð Finnbogason og derefter Thorgan Hazard som sikrede comebacket. Mere blev det ikke, og skuffende nok blev det 3-3. Lokeren ville i hvert fald aldrig have været tilfredse med dette resultat før kampen
 


Playoff grupperne (http://i53.tinypic.com/zjfdc7.png)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 12#
Oprettet af: xxbikbokxx 03 Apr 2011, 18:10
Gode updates du får smidt ud Petur. :)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 12#
Oprettet af: Tavares 03 Apr 2011, 18:26
Det er godt nok et fucked system. Men dejligt comeback, selvom det var et skuffende resultat. :)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 12#
Oprettet af: Chamberlain15 03 Apr 2011, 19:30
Citat af: xxbikbokxx 03 Apr 2011, 18:10
Gode updates du får smidt ud Petur. :)

Citat af: Avenged Sevenfold 03 Apr 2011, 18:26
Det er godt nok et fucked system. Men dejligt comeback, selvom det var et skuffende resultat. :)


Tusind tak til jer begge! :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 12#
Oprettet af: phil0883 03 Apr 2011, 21:10
Fantastisk stykke arbejde petur :D Virkelig gennemført :* helt klart den bedste blog indtil videre. Ihvertfald min mening :) KIU :D


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 12#
Oprettet af: The Red 03 Apr 2011, 21:54
Du spytter godt nok updates ud i en lind strøm, men desværre virker det altså til at gå lidt ud over kvaliteten. Jeg er ikke så vild med det skriftlige i de seneste updates som er lidt for præget af lidt skæve formuleringer og trykfejl, hvilket skader helhedsindtrykket. Jeg håber du får det rettet fremadrettet, for andet ville sku være en skam Petur, for du kan sagtens levere updates uden nævneværdige kritikpunkter.

Så husk; en eller to updates dagligt er rigeligt hvis kvaliteten er i top! :)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 12#
Oprettet af: Chamberlain15 03 Apr 2011, 21:59
Citat af: The Red 03 Apr 2011, 21:54
Du spytter godt nok updates ud i en lind strøm, men desværre virker det altså til at gå lidt ud over kvaliteten. Jeg er ikke så vild med det skriftlige i de seneste updates som er lidt for præget af lidt skæve formuleringer og trykfejl, hvilket skader helhedsindtrykket. Jeg håber du får det rettet fremadrettet, for andet ville sku være en skam Petur, for du kan sagtens levere updates uden nævneværdige kritikpunkter.

Så husk; en eller to updates dagligt er rigeligt hvis kvaliteten er i top! :)


Jeg kan godt forstå hvad du mener. Jeg er bare sådan et menneske der bare ikke kan lade være med at udgive updates når jeg har skrevet dem. Men 12 updates på 3 døgn er for mig at se lige i overkanten. Så jo. Idag har jeg udgivet 2 updates, og det skal også være et maksimum pr. dag. Tak for kritikken! :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 12#
Oprettet af: HansenLFC 03 Apr 2011, 22:05
Skal satme love for at du får skrevet noget og det ser jo også okay ud!

Bare kæmp videre...


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 12#
Oprettet af: Chamberlain15 03 Apr 2011, 22:39
Citat af: HansenLFC 03 Apr 2011, 22:05
Skal satme love for at du får skrevet noget og det ser jo også okay ud!

Bare kæmp videre...


Tak skal du have! :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 12#
Oprettet af: Chamberlain15 04 Apr 2011, 18:47
[img ]http://i129.photobucket.com/albums/p232/Brodtgaard/Lokerenbanner2hvid-1.png[/img]

Marts: Lokeren i pokalfinalen!


[float=right]
Playoff (http://i56.tinypic.com/2usyixx.png)
vs. Mechelen 3-2

Pokalsemifinaler (http://i54.tinypic.com/33w8qwz.png)
vs. Genk 2-2
vs. Genk 1-0[/float]
Sensationen er en realitet. Lokeren har sikret sig en plads i pokalfinalen. Det var dog ikke sådan lige til, da der skulle en dramatisk scoring i overtiden til, før Lokeren var i finalen. Mere om de to Genk kampe senere.


Kampene


[float=right][img ]http://i55.tinypic.com/alovhj.png[/img][/float]
Månedens først kamp var dog imod Mechelen. Det var Lokerens først kamp i playoff til europæisk fodbold. Lokeren havde aldrig tabt til Mechelen i denne sæson, og sådan forblev det. Det var dog et selvmål af Tshimanga, som sikrede Mechelen føringen. Dette skete blot efter 6. minutter. Derefter skulle vi først runde den halve time, for at finde udligningen. Det var De Ceulaer som udlignede, på et flot placeret skud, fra kanten af feltet. 2. halvleg. Her skulle der ikke mere end 35. sekunder til før Ivan Leko slog til på langskud. Et brag af et mål af kroaten. Mechelen kæmpede sig dog tilbage via Gorius som headede bolden ind fra tæt hold. Efter det døde kampen ligeså stille, men lige pludselig var Mechelen forsvaret splittet, og Conor Casey kunne helt uhindret sikre Lokeren sejren.
[float=left][img ]http://i56.tinypic.com/2jcbtar.png[/img][/float]
Så til pokalsemifinalerne. Det først opgør var en utrolig spændende affære med fire mål. 2-2 blev det. Peter Luccin bankede Lokeren på sejrskurs efter 25 minutter. Fuldt fortjent. Dog fik Genk svaret hurtigt igen. Jevtic driblede flot forbi 3 forsvarsspillere, og afsluttede sin solo tur på sublim vis. Lokeren fik dog føringen igen inden pausen, da Luccin igen forsøgte sig på langskud, og igen lykkedes det ham at finde vejen til netmaskerne. Dog fik Genk endnu en gang kæmpet sig tilbage, da Ogunjimi var helt umarkeret i feltet. Han headede Genk på 2-2. Sådan forblev det også, og der blev set frem til et spændende returopgør.

Returopgøret blev slet ikke ligeså spændende. En dødssyg affære, med alt for lidt tempo i spillet. Det var som om ingen af holdene ture satse det ekstra, der nu skulle til for en scoring. Derfor skulle vi også vente helt hen til det 89. minut. Her ramte angriberen Benjamin Mokulu stolpen, og på returen satte Tshimanga sikkert bolden ind i nettet. Dette var venstrebackens første sæsonmål. Og sikke et vigtigt et af slagsen. Lokeren er i pokalfinalen! Her venter KV Kortrijk.

[img ]http://i52.tinypic.com/68v782.png[/img]


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 13#
Oprettet af: Chamberlain15 04 Apr 2011, 23:54
[img ]http://i53.tinypic.com/35kll4k.png[/img]

Ny keeper på plads fra sommeren 2011!

[float=right]Navn: Rémy Riou (http://i56.tinypic.com/29xgqpl.png)
Født: 6/8/1987(23 år)
Nationalitet: Fransk
Pris: Transferfri
Tidl. klub: AJ Auxerre[/float]
Holdets sædvanlige første valg mellem stængerne, Boubacar Barry, har været ekstremt skuffende i denne sæson. En skygge af sig selv. Det er da heller ikke overraskende at reserven, Stefan Deloose, har stået i de sidste par kampe. Til gengæld har han heller ikke imponeret.

Derfor er det ikke overraskende at Preben Elkjær har valgt at hente en ny keeper. Hans navn er Remy Riou, og er hentet i Auxerre. Samtidig er han endda også gratis, hvilket må siges at være et kæmpe plus. Han ankommer dog først 1/7/2011. Riou har ikke ligefrem haft en god sæson i det franske, da han blot har optrådt en enkelt gang på første holdet. Ellers har der også været ni kampe på reserveholdet

Hvad der så skal ske med Boubacar Barry vides endnu ikke. Dog er der ingen tvivl om at han ikke ønsker at blive reserve. Så enten er det at kæmpe for at få sin plads tilbage, eller smutte til en ny klub. Valget er sådan set hans.
Jeg ved godt at keeperen på topbanneret ikke ligefrem ligner ham i spillet så meget, men det skulle altså meget gerne være Remy Riou på begge billeder.


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 14#
Oprettet af: Tavares 05 Apr 2011, 09:02
Fantastisk at du er kommet i finalen, og dejlig sejr over Mechelen. Også spændene mand du har fået ind! :)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 14#
Oprettet af: Chamberlain15 05 Apr 2011, 14:08
Citat af: Avenged Sevenfold 05 Apr 2011, 09:02
Fantastisk at du er kommet i finalen, og dejlig sejr over Mechelen. Også spændene mand du har fået ind! :)


Tusind tak skal du have! :-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 14#
Oprettet af: Chamberlain15 05 Apr 2011, 22:15
[img ]http://i52.tinypic.com/2u47ckm.png[/img]

April: Marching on!


[float=right]
Playoff (http://i53.tinypic.com/zn94aw.png)
vs. Charleroi 3-1
vs. Germinal Beerschot 2-1
vs. Mechelen 1-2
vs. Charleroi 0-0
vs. Germinal Beerschot 3-2
[/float]
Lokeren havde endnu en imponerende god måned. Tre sejre, en uafgjort samt et nederlag. Hele ni mål fik holdet scoret i de fem kampe der blev spillet, samtidig med at pladsen i semifinalen er sikret. Altså, semifinalen i kampen om europæiske pladser.
[float=left][img ]http://i51.tinypic.com/14t927l.png[/img][/float]
Lokeren lagde ud med to sejre mod henholdsvis Charleroi og Germinal Beerschot. To kampe hvor Lokeren viste flot spil. Både defensivt og især offensivt. Det var dog ikke Van Tornhout som var det store trumfkort i offensiven. Det var nemlig amerikanske Conor Casey, som fik scoret en enkelt gang i hvert opgør. Defensivt var det Mijat Maric og Michael Fiscal som styrede løjerne. Det normale midterforsvar, som plejer at bestå af Jeremy Taravel og Ibrahima Faye, sad ude med skader i disse to kampe. Det var ikke noget man sådan lagde mærke til, da de stod meget solidt, selvom de ikke havde prøvet at spille sammen før. Især Maric havde det store smil på læben efter de to kampe, da han har været sat helt ude af holdet, i store dele af sæsonen.De to efterfølgende kampe blev dog knapt så succesfulde. Det sjove var at i nedlerlaget mod Mechelen var Ibrahima Faye tilbage i startopstillingen. Han scorede da også målet, men stod ikke ligeså kompakt defensivt. Hans makker var Michael Fiscal. I 0-0 opgøret imod Charleroi var det så den foretrukne konstellation med Taravel-Faye. De stod da også meget solidt i forsvaret, men offensivt var den helt galt. Van Tornhout og Casey var helt ved siden af sig selv, og Van Tornhout havde egentlig bare i det helt taget været ret skidt kørende i denne måned.   

Der kom dog lidt oprejsning til holdet i månedens sidste opgør. Dog fortsatte Van Tornhout sin dårlige form. Germinal Beerschot var det bedste hold på banen, men det betyder jo absolut intet når man ikke kan score flere mål end sin modstander. Lokerens målscorere blev Taravel, Kantelberg og højrekanten De Ceulaer. Dette betød at Lokeren havde sikret sig videre avancement til semifinalerne i playoff om europæiske pladser. Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 15#
Oprettet af: Tavares 06 Apr 2011, 13:30
Det ser godt ud med nogle sejre, og som det ser ud nu, er du da favorit til at vinde play-off spillet. Det ser også ud til at Casey bliver et fantastisk køb, som jeg forudsagde.
Kiu Petur! :)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 15#
Oprettet af: Chamberlain15 06 Apr 2011, 16:30
[img ]http://i56.tinypic.com/217mf8.png[/img]

Lokeren videre til endnu en finale!

[float=right]
2x mod Cercle Brugge (http://i52.tinypic.com/ng4ols.png)
vs. Cercle Brugge 0-1
vs. Cercle Brugge 2-1
[/float]

Som overskriften lyder, så er Lokeren altså røget i endnu en finale. Denne gang er det finalen i playoffs om europæiske pladser. Det holdte dog hårdt. To scoringer indenfor de sidste fire minutter, var det som sikrede Lokeren et flot resultat på udebane.

Den første kamp var dog langt fra succesfuld. Brugge havde helt 100% styr på Lokeren, men ind ville bolden altså ikke i starten af kampen. Lokeren var helt håbløse. Flere defensive fejl, men Brugge kunne bare ikke undnytte det. I 2. halvleg kom Lokeren lidt mere med. Van Tornhout var blevet sat af før kampen, og i stedet for ham var det Alfreð Finnbogason som startede inde. Dog uden at imponerende så forfærdelig meget. Det var mere Conor Casey som havde nogle gode og fornuftige afslutninger. Dog gik det galt i det 83. minut. Reynaldo fik prikket bolden ind under et klumpspil, og det blev også kampens eneste mål. 0-1 til Brugge.
[float=left][img ]http://i56.tinypic.com/xby9e8.png[/img][/float]
Returopgøret bød på en forfærdelig 1. halvleg, da ingen af holdene kom frem til det store. Lokeren var dog dem som presse mest på. I 2. halveg blev Lokeren tvunget til at satse offensivt, da de skulle score mindst et mål. Det åbnede Lokeren forsvaret, hvilket også resulterede i kampens først scoring. For efter 84. minutter var der Dominic Foley som bankede bolden ind til 2-0 sammenlagt. Nu skulle der et mirakel til. Alt blev kastet frem, og det gav også potte. For blot minuttet efter var lejesvenden fra OSG Nice, Abeiku Quansah, på spil. Han skød bolden fladt ned i højre hjørne til stillingen 2-1 sammenlagt. Lokeren manglede stadigvæk et mål. Og det fik de. Indskiftede Jarno Molenberghs kom først på et indlæg fra højreside, og kunne helt uhindret sparke Lokeren i finalen. Nu har drengene fra Flandern to muligheder for europæisk fodbold.

Og for at de ikke skal være helt løgn, så bliver finale modstanderen i playoff finalen KV Kortrijk. Det er såmænd også modstanderen i pokalfinalen. Playoff finalen bliver dog spillet over to kampe, og der bliver allerede set frem til to fantastiske fodboldkampe.Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 16#
Oprettet af: Tavares 06 Apr 2011, 16:59
Vildt at du får den samme modstander i to finaler! Det ser ud til at det holdte hårdt, men godt kæmpet af dit hold! Syntes dog at det var lidt forvirrende at læse. :)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 16#
Oprettet af: Chamberlain15 06 Apr 2011, 22:21
Citat af: Avenged Sevenfold 06 Apr 2011, 16:59
Vildt at du får den samme modstander i to finaler! Det ser ud til at det holdte hårdt, men godt kæmpet af dit hold! Syntes dog at det var lidt forvirrende at læse. :)


Tusind tak til dig. Skal nok forsøge at få rettet op på din forvirring! ;-)


Titel: Sv: K.S.C. Lokeren 16#
Oprettet af: SkjoldManden 24 Apr 2011, 20:09
Hvornår kommer der update? ellers er 16 jo flere end de fleste andre :D


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010