home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 11:43:50 Beckham23 Klubsøgnin... Brøndby IF
I dag kl. 08:57:12 jakob95kp Klubsøgnin... Klubvalg - Maestros fo...
I går kl. 19:48:35 b0nb0n Journey fo... JFTM: Sroel Gundhram
I går kl. 19:27:18 Fynbo Journey fo... JFTM: Robert Benvenuti
I går kl. 16:53:36 Managerpodcast Blogs Ny episode af Danmarks...
I går kl. 15:51:01 Broen13 Blogkonkur... Blogkonkurrencen 2018 ...
I går kl. 14:12:35 kuszman Skadestuen Steam virker ikke
Antal Registrerede Brugere: 20896
  6 Brugere, 152 Gæster Online.

Indlæg: 1119383 over 30594 Emner
Nyeste Bruger: HDWallpaper
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2018
| |-+  Challenges
| | |-+  Kategori: Journey for the money
| | | |-+  JFTM: Vašek Oxoo
0 Brugere og 0 Gæster læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: JFTM: Vašek Oxoo  (Læst 475 gange)
Ninja777
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
JFTM: Vašek Oxoo
« : 02 Mar 2018, 20:38 »

Navnet er Vašek Oxoo
Den nu tidligere serie 6-spiller har kastet sig over managerrollen.
Efter et alt for tidligt karrierestop som fodboldspiller, der desværre ikke rakte til højere niveau end serie 6, har den tjekkiske offensive kant Vašek Oxoo som 23 årig valgt at prøve kræfter med managerlivet.
I en alder af bare 23 år, var der enormt stor efterspørgsel efter den uprøvede manager fra Teplice.
Efter utallige ansøgninger i diverse klubber rundt omkring i europa blev det til en del jobinterviews.
Klubberne var:
R Excelsior Virton (3. div i Belgien), Finnsnes IL (2. div i Norge), Nybro IF (2. div i Sverige), Brumunddal Fotball (2. div i Norge), Carmarthen Town (Walisisk Premier League), Allemaal Samen Verbroedering Geel (3. div i Belgien), Tenhults IF (2. div i Sverige), Handknattleiksfélag Kópavogs (1. div. i Island) og Rukh Vynnyky (1. div. i Ukraine)

Hvor turen gik hen, var sådan set Vašek lidt underordnet. Efter hans mening, var der ikke et favorithold blandt dem. Det letteste ville da være Ukraine, så skulle han ikke så langt væk hjemmefra. Hvor Vašek managerkarriere starter henne vil tiden vise.


« Seneste Redigering: 18 Mar 2018, 20:57 af Ninja777 » Logged

Ninja777
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #1: 02 Mar 2018, 21:51 »

Turen går til

Der var ikke gået mange dage efter at Vašek havde været til de forskellige jobinterviews, han havde haft travlt.
Han havde brugt mange penge på flybilleter, han havde nærmest være hele europa rundt, i hvert fald i følge ham selv.

Han var godt træt, da han lå hjemme på sofaen i lejligheden på 50 kvadratmeter i Teplice.
Bærbaren havde han på skøddet mens han lå og kiggede på om de kampe han havde oddset på gik hjem.
Han havde oddset lidt, for at se om han kunne vinde lidt penge, i tilfælde af at han skulle bruge flere penge på flybiletter til diverse jobinterviews.
Aftenen gik og der manglede nu kun en kamp, og så havde han vundet 2.000 kr.

Der var pause i den kamp, så han tjekkede lige diverse sociale medier. Han havde fået en beskedanmodning på Facebook. Det måtte han lige tjekke hvad var.
Måske det kunne være noget med en klub der manglede en ny manager, som han skulle til jobinterview hos.
Anmodningen var fra en Carl Matthews.
Vasek kunne ikke lige huske alle de forskellige navne han havde mødt den seneste uge på hans tur rundt i europa.
"Dear Vašek Oxoo" startede beskeden med.
Vašek læste den grundigt. Ikke bare en eller to gange, men hele 5 gange blev beskeden læst.

Han havde fået et kontakt-tilbud fra klubben Carmarthen Town. Det var de første som svarede tilbage på alle hans jobinterviews.
I kontrakten stod at Vašek ville få 5.250 kr. om måneden. Det lød nu ikke af meget, men Vašek takkede straks ja til tilbuddet nærmest uden at tænke over tingene.
Vašek måtte lige finde ud af hvornår selve sæsonen startede i Wales, så han kunne nå at flytte, eller om ikke andet finde et sted at bo derovre.


Logged

Ninja777
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #2: 11 Mar 2018, 19:12 »

*Servicemeddelelse*
Undertegnedes stationære computer er gået død, og skal derfor fikses...
Der går lige lidt tid inden der kommer updates.
Logged

Ninja777
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #3: 18 Mar 2018, 21:32 »


Efter en kortere ufrivillig pause pga. computerproblemer er undertegnede nu tilbage.Husk navnet Vašek Oxoo

Vašek havde fundet et billigt værelse at bo i. Han tjente jo ikke så meget, så det var det der kunne blive råd til lige pt.
Han skulle nærmest bare have en seng og et toilet. Maden havde han heldigvis fået forhandlet ind i kontrakten, så kunne det da blive til lidt andet end rugbrød, eller hvad man nu kunne få i Wales.

Sæsonen i Wales startede officielt den 13. august, men inden den, skulle Vašeks første officielle kamp for Carmarthen Town være i pokalturneringen den 10. august.
Klubben var spået en slutplacering som nummer 6 i ligaen.

Inden disse to officielle kampe, skulle Vašek dog styre sine nye tropper i otte planlagte venskabskampe. Det blev til otte sejre, og folk var vilde med det antal mål som Vašeks tropper havde formået at score. Tilskuerne kunne slet ikke vente med at se deres hold i aktion mod bedre og sværere modstandere. 28-5 hed målscoreren for de otte kampe.

Vašek havde inden hans debutkamp haft en del spillere til prøvetræninger og det var blevet til fem nye spillere, der var tiltænkt til at gå direkte ind i startopstillingen. Den ene blev desværre skadet med et brækket ben i hans første træningskamp, og var derfor ikke en mulighed i nærmest resten af sæsonen.

Vašeks første officielle kamp blev en kæmpe succes. Det blev til en 1 - 7 sejr i pokalturneringens første runde. Hele 4 mål af samme spiller, og værd at bemærke, en af de nye indkøb.

Vi spoler tiden frem til 1. april 2018.
Klubben har spillet over evne stort set hele sæsonen. Det har betydet at Vašek har fået tilbudt en kontraktforlængelse, som han med glæde accepterede. Så kunne der komme lidt flere penge ind.Om det var fordi spillerne var utilfredse med chefens nye kontrakt, eller hvad der ellers skete, vides ikke, men Vašeks tropper havde fået gummiben og havde ikke vundet i 7 kampe, og lukket 22 mål ind i disse 7 kampe. End ikke 3 sejre i venskabskampe havde hjulpet holdet til at finde sejrkursen igen. Der var 2 kampe tilbage af selve sæsonen, og det havde indflydelse på om holdet skulle spille om playoffs til europa eller ikke.Holdet sluttede på en 3. plads, hvilket betød at der skulle spilles playoffkampe. Efter en smal 1 - 0 sejr i semifinalen gik Vašeks drenge i videre til finalen. Holdet fik en kanon start på finalen, hvor de var foran 2 - 0 efter bare 3 minutter, og som vi alle ved er 2 - 0 jo den farligste føring i fodbold, og det vidste Vašek godt.I løbet af sæsonen blev der sat nye rekorder, ikke mindst under 'Sekvenser' hvor både de gode og de dårlige rekorder blev sat.Alt i alt en mere end godkendt første sæsonen på kontoret for Vašek, der vandt tilskuernes hjerter allerede efter de første træningskampe, og efterfølgende fulgte han det op med en god sæsonen, der kulminerede i nervepirrende 4 - 3 sejr i finalen om en tur i europæisk fodbold. Vašek kunne derfor med stolthed sige at han har fået sin første personlige titel. Nu ville Vašek holde en velfortjent ferie, hjemme hos sin familie i Teplice, hvor han ville fortælle dem om hans spændende nye liv i Wales og hvad der ellers var i vente for Carmarthen Town.
Logged

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #4: 19 Mar 2018, 08:36 »

Flot flot 1.sæson, virkelig imponerende Smiley Det ser rigtig godt ud!
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Ninja777
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #5: 19 Mar 2018, 17:16 »

Mange tak! Smiley Bliver spændende at se om jeg kan fortsætte de gode takter.
Logged

Ninja777
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #6: 21 Mar 2018, 18:59 »
Turen går til Gibraltar

Vašek var hjemme i Teplice, for at holde ferie med resten af sin familie. Mens de sad på en restaurant ringede telefonen. Han tog den straks. I røret var anføreren, Dave. Vašek spurgte undrende hvorfor han blev ringet op, og så midt i hans ferie. Dave syntes at det var mærkeligt at han ikke havde set Vašek i klubben, når nu der kun var 1 uge til at holdet skulle spille kamp igen.
Det kom meget bag på Vašek. Han kunne ikke helt få det til at passe. Han havde givet gutterne 6 ugers ferie, og var så taget afsted. Der var stadig kun gået 4 uger mente han. Dave fortalte at de altså havde en kamp i Europa League, om sådan cirka en uge. Det havde Vašek fuldstændigt slået hen. Han undskyldte straks overfor Dave, og sagde at han kom tilbage til Wales hurtigst muligt. Han vendte tilbage til familien og fortalte det. De hjalp ham med at komme afsted, så han kunne være i Wales dagen efter.

Det blev torsdag den 28. juni 2018. Dagen var kommet hvor Vašek skulle stå overfor Lincoln Red Imps fra Gibraltar. Et hold han intet kendte til, og ligeledes gjorde ingen af Vašeks gutter. Kampen var heldigvis hjemme i Wales, så Vašek håbede at fansne kunne hjælpe lidt. Gutterne havde ikke nået at spille nogle venskabskampe, og så var de fleste stadig ret trætte. De lignede ikke nogle der var klar til at spille 90 minutter, men det var Vašek nok lidt selv skyld i.

Kampen blev en meget mærkelig kamp. Hjemmeholdet fra Wales kom foran efter bare 19 minutter og det tegnede rigtig godt. Den stilling holdt hele første halveg. Efter 50 minutter kastede en modstander sig ned i feltet som om han var blevet skudt. Vašek var rasende! Der blev dømt straffespark. Det scorede de på. 1 - 1 var også en okay stilling tænkte Vašek. Desværre måtte Vašeks blodtryk endnu engang på prøve. Uret stod på 72. Dommerens fløjte havde endnu engang lydt. Det var endnu et straffe. Igen imod Vašeks tropper. Vašek var ved at gå helt ud af sit gode skind, eller det der var tilbage. Der fløj en vanddunk ned i jorden. Han var tosset. To straffespark imod dem. "Jammerlig dommer" udbrød Vašek. Det var der dog heldigvis ingen der hørte.
De scorede også denne gang og det blev kampens resultat.

Sort så det ud. Et nederlag på hjemmebane. Nu skulle de vinde 2 - 0 på udebane for at gå videre. Vašek måtte i tænkeboks.

1752 km. nærmest stik syd på og en uge senere var returkampen klar til at gå i gang. Vašek havde tænkte kreativt og prøvede med hele fire spillere på den centrale midtbane, at overraske modstanderen fra Gibraltar. Vašeks hold stod godt på banen. Det blev en anden kamp end sidst. 30 minutter skulle der gå og der var scoret. Det var udeholdet der var kommet foran. Nu manglede de kun ét mål mere og et slutfløjt for at gå videre. Der skulle gå 18 minutter af anden halveg og det var gæsterne endnu engang. Tiden gik alt for langsomt syntes Vašek. Der var 10 minutter tilbage, dommeren fløjtede højt. Bolden var i hjemmeholdets straffesparksfelt. Alle kiggede på dommeren. Ingen kunne forstå det. Specielt da dommeren pegede på straffesparksplette n. Straffe! En af hjemmeholdets spillere var stiktosset og svinede dommeren til. Det kostede gult kort nummer to, farvel og tak for i dag.
Vašeks gutter kunne score for tredje gang i kampen og den var officielt lukket.
Sejren kom i hus. Vašek og holdet havde nærmest gjort det umulige. Vundet på udebane og sikret videre avancement. Holdet løb over til Vašek, tog fat i ham, og i fællesskab kastede ham op i luften. Det var nærmest som havde de vundet VM. Det skulle fejres. Holdet tog ud og fik en lille en sammen med de 19 medrejsende fans.

Næste skridt på den europæiske rejse ville foregå hele 3850 km. væk fra Camarthen.
« Seneste Redigering: 21 Mar 2018, 21:23 af Ninja777 » Logged

Ninja777
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #7: 21 Mar 2018, 21:45 »
Hurtigt ind, hurtigt ud

"Vi lander om 30 minutter" - De havde nu fløjet de cirka 3900 km. og var landet i Tel Aviv. Her skulle holdet møde Maccabi Ironi Petach-Tikva. Klub med spillere som Manor Solomon, Johan Martial, Romário og en tidligere Liverpool, Chealsea og Arsenal spiller Yossi Benayoun. Hele 16 spillere med en løn over 45.000 kr., den bedst betalte Romário. En umulig opgave tænkte Vašek.

Kampen startede skidt. Et selvmål efter to minutter og underdogsne var allerede bagud. Hvad skulle det ikke ende med.
Efter 90 minutter stod der 4 - 0 på tavlen. Et selvmål og et hattrick havde sendt Vašek og spillerene hjem med et brag.

Returkampen en uge senere, hjemme i Wales, trak 1930 tilskuere til. De første 38 minutter var okay. De sidste syv minutter var rædselsfulde, gæsterne fra Israel hele 3 gange og så var den kamp ligesom lukket. Videre skulle Vašeks tropper i hvert fald ikke. Han brokkede sig til sine spillere i pausen. Den indsats kunne de simpelthen ikke være bekendt overfor dem selv, og alle tilskuerne der var kommet på station. Uret stod på 70 og der stod stadig 0 - 3. Han måtte indse at denne kamp var tabt stort. Han hørte pludselig jubel. Angriberen havde scoret. Der stod 1 - 3. Lidt ære var reddet nu. To minutter senere udbrød der igen jubel. Indskifteren havde scoret. Nu stod der 2 - 3, og der var 16 minutter tilbage. Sådan et resultat kunne Vašek kun være tilfreds med, taget første halveg i betragtning. Et udemærket comeback. Tiden gik. Der gik syv minutter og fansne brød igen igen ud i jubel. Der var scoret til 3 - 3. Igen indskifteren. Vašek jublede. Lidt senere blev kampen fløjtet af. Den uafgjorte kamp blev fejret, nærmest som havde de vundet. Ude af Europa League, men med æren i behold.


Logged

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #8: I går kl. 10:59:42 »

Sikke et europæisk eventyr Smiley Dejlig skrevet!
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2014, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010