home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 13:19:43 jepze Omklædning... Milepæle i hver kamp
I dag kl. 13:16:22 jakob95kp Blogs Hull da helt fast!
I dag kl. 10:19:04 b0nb0n Omklædning... Se realiteten i øjnene!
I dag kl. 09:59:02 Broen13 Klubsøgnin... Hvem skal jeg være?
I går kl. 21:12:46 Broen13 Spillersøg... FM18 Deal/No Deal
I går kl. 21:11:58 Broen13 Blogs Broen13 - Verdensherre...
I går kl. 20:00:36 Broen13 Klubsøgnin... Juventus FC
Antal Registrerede Brugere: 20886
  10 Brugere, 119 Gæster Online.

Indlæg: 1118753 over 30550 Emner
Nyeste Bruger: erikboye
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2018
| |-+  Kategori: Klubsøgning og -erfaring
| | |-+  Juventus FC
0 Brugere og 0 Gæster læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Juventus FC  (Læst 58 gange)
Broen13
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Juventus FC
« : I går kl. 20:00:36 »


DEN GAMLE DAME

Indledning: Enhver der har set italiensk fodbold igennem tiden og I særdeleshed igennem den nyere tid, har set én klub løbe med mere eller mindre alle trofæer i Italien og det er selvfølgelig den ene af de to traditionsrige klubber fra Torino – Juventus FC. Man kan synes om klubben hvad man vil, men man kan aldrig afvige fra det faktum at de har haft en overflod af talentfulde spillere, med masser at byde på. Om de så er kommet til klubben i gode eller dårlige perioder er så en anden sag (læs: Calciopoli-skandalen). Personligt har jeg holdt med klubben siden tiden med Fabrizio "Silver fox" Ravanelli i truppen, hvor jeg som dreng så dem spille på DR1 med Tommy Troelsen som kommentator. Op igennem tiden har jeg fulgt med i hvordan klubben klarede sig, og selvfølgelig været knust over at klubben viste sig at være korrupt. Derfor blev jeg også endnu mere glad for deres første trofæ efterfølgende, og nu deres store dominans i landet.

Juventus i FM - som jeg vil spille dem: For at et save med Juventus ikke bliver for kedeligt, har jeg sat et par regler op for mig selv. Det er egentlig ikke noget revolutionerende, men derimod en meget kendt udfordring, og noget der er brugt mange steder før - nationalisering. Jeg er ofte tilbøjelig til at gøre dette i de klubber jeg har, men her skal det være ekstremt. Ofte er det således at jeg godt kan finde på at hente ekstraordinære talenter udefra, men det bliver der ikke noget af her. Jeg gider heller ikke spillere som i spillersøgning er "delvist Italienere", så disse er også fravalgt. Eneste mulighed for at få spillere med anden nationalitet på holdet, kan være egne regens, men de skal være væsentligt bedre end de øvrige spillere jeg har til rådighed. Ovenstående gælder også personalet, men jeg holder dog på klublegenden David Trezeguet. Derudover må spillerne ikke være ældre end 23, når jeg får spilleren, så eksempelvis Andrea Belotti er ikke en mulighed hvis ikke jeg køber ham i første transfervindue (han bliver 24 imellem de to transfervinduer, og er altså fyldt 24 inden jeg kan få ham til det andet vindue).

Grundet ovenstående regler, har der været gang i svingdøren i Juventus, hvor vi har solgt spillere for 1,4 mia. kr., herunder Pjanic, Cuardado, Matuidi, Lichtsteiner, Asamoah og Mandzukic. Det har også givet lidt huller hist og her, men kun en spiller er hentet til de første 11 på holdkortet (og han kom først i januar) - Pietro Pellegri. Derudover har jeg hentet en masse talenter ind, hvor jeg vil fremhæve Mattia Zaccagni (min FM17 og 18 yndlingsspiller), Domenico Berardi og Simone Scuffet (begge tilbagelejet for sæsonen. Derudover kunne jeg ikke lade være med at købe Gianluigi Donnarumma, som kommer til klubben efter sæsonen - så er jeg vidst dækket ind på målmandsposten når Buffon stopper til sommer!

Jeg har valgt at spille en 4-4-2 diamant, som jeg havde held med i Estudiantes i min blog, og jeg har altid været tilhænger af denne eller endda en 4-3-3 opstilling. Det har betydet at flere spillere har fundet nye hold at spille for, herunder Juan Cuadrado, Stephan Lichtsteiner (for gammel) og Kwadwo Asamoah, som ikke kan slå Alex Sandro af. Det betyder ligeledes at der ikke bliver meget spilletid til Douglas Costa, som må leve med at være på bænken indtil hans lejeaftale ophører. Jeg vil gerne spille med presspil og en offensiv tilgang, hvilket ender med at betyde fuldbanepres og en mentalitet der hedder "Kast-alle-frem" (jep - så vild er jeg!). Derudover vil jeg gerne have overlap og sikre mig at vi ikke afslutter alt for tidligt, så vi skal have bolden i feltet inden der skydes på mål. Det betyder også at alle spillere der kan, har fået en spillerinstruks der hedder "skyd mindre". Udover dette har jeg ingen modifikationer af roller eller taktik.

Når man taler om en Juventus-trup kan man ikke komme udenom Paulo Dybala, som er klubbens absolutte stjerne. Jeg forventer at han skal bruges som skyggeangriber på sigt, men indtil han kender den plads, så vil jeg nok bruge ham som fremskudt angriber, som er hans foretrukne fra start.

En anden spiller som man ikke kan komme udenom, er klublegenden Gianluigi Buffon, som har mulighed for at slå klubrekord i løbet af sæsonen, for flest spillede kampe. Siden han skiftede fra Parma har han vist sig at blive en af de vigtigste spillere i klubben nogensinde, blandt andet også som resultat af at han valgte at følge klubben ned i rækkerne da Juventus blev tvangsnedrykket.

En sidste spiller jeg vil fremhæve, er en lidt mere ukendt og meget undervurderet spiller i FM, efter min mening – Stefano Sturaro. Han er til salg fra start i alle saves jeg har set, og bliver solgt for småpenge, og jeg er forundret over hvordan Juventus kan smide ham væk på den måde. Min erfaring med ham i tidligere FM-versioner er, at han bliver en af de bedste midtbanespillere i spillet - måske ikke dømt på egenskaber, men derimod hvordan han spiller. Dette save er sådan set ikke anderledes, hvor han indtil videre (er i marts i første sæson) har spillet 33 kampe, scoret 12 mål og lavet 6 assists, som boldvindende midtbanespiller på den centrale midt. Kun Higuain og Dybala har scoret flere mål end ham. Overvej ham lige uanset hvem i så spiller med!

Sådan her ser min nuværende idealopstilling ud (marts 2018):
Gianluigi Buffon (målmand og anfører)
Matteo De Sciglio (Fullback angreb) – Daniele Rugani (boldspillende forsvar) – Giorgio Chiellini (Central forsvar) – Alex Sandro (Fullback angreb)
Sami Khedira (Dybdeliggende playmaker forsvar)
Claudio Marchisio Dybdeliggende playmaker forsvar) – Stefano Sturaro (Boldvindende support)
Paulo Dybala (Fremskudt playmaker support/skyggeangriber)
Gonzalo Higuain (Fremskudt angriber) – Pietro Pellegri (Targetman angreb)


Hvorfor vælge Juventus: Som nogen måske har set, så har jeg en blog kørende med et save hvori jeg forsøger at komme verden rundt og vinde titler på alle niveauer i alle lande, og hvor det kan være sjovt, er det rart at have et save kørende ved siden af, hvor man kender spillerne, og gerne vil have mulighed for at bruge penge, og hygge sig med det man kender. Det er hvad dette save er for mig. Jeg har som tidligere nævnt, en længerevarende romance med Juventus, og har derfor haft nemt ved at sætte mig ind i hvordan jeg gerne vil køre klubben. Derudover har de gode spillere (salgsobjekter) og et helt fantastisk setup, som jeg ønsker at udnytte så meget som overhovedet muligt!

Det er måske ikke den største udfordring i FM18, men nogle gange kan det bare være rart med det man kender og ved fungerer – lidt ligesom når du er på ferie – du glæder dig altid til at komme hjem og få den kendte rugbrød med leverpostej, efter at have prøvet en masse nyt fra det udenlandske køkken!

Logged

Indehaver af bloggen Verdensherredømmet
Stolt indehaver af den mest læste blog i 2015 om: AC Milan

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2014, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010