Forfatter Emne: Et eventyr i wales  (Læst 9340 gange)
****

Offline Offline

Sv: Et eventyr i wales
« Svar #15: 16 Jun 2016, 21:18 »

Sæsonens 16 kamp ender helt aldeles forfærdeligt  da vi taber 2-0 til Connors Quay, hvilket må siges at være langt fra tilfredsstillende når vi skal vinde for at holde fast i vores top 3 placering.
Tre spillere kommer ind som formodentligt de eneste vinter handler. Der er bud efter min 20 årige midtbane spiller Ben Watkins der er kommet til på fri fra Cardiff, som sidste sæson fik 24 liga kampe, men aldrig helt har formået at bide sig fast, hvor Shane Williams har sat sig meget godt på en af positionerne, og Watkins har ikke formodet at slå sin direkte konkurrent af i form af en velspillende Tom Molyneux
                                                                                         Transfer januar 2017

Aberystwyth - Porthmadog 3-1
Hjemme skulle vi have en sejr mod ligaens nummer 11, og det starter godt med en scoring af angriberen Scott Quigley.
med 25 minutter spillet ligger denne sæsons assist konge for klubben Sion Kyle bolden mod bagerste stolpe hvor Scott Quigley finder vejen til sit andet mål i kampen. I anden halvleg kommer Porthmadog på tavlen, ved en scoring efter et hjørnespark hvor en clearing aldrig skete. Sion Kyle ville også med på mål tavlen med en fin opfølgning på Molyneuxs afbrænder.
Det bliver ikke til flere mål end Sion Kyle's sidste kasse.
Om 5 runder deles ligaen op i Conference championship og Conference playoff hvor top 6 spiller med om EL & CHL pladserne og resten spiller om at få en god slut placering og overlevelse for andre. Vi ligger pt. nr 2 bag TNS som er kommet stærkt tilbage i ligaen.

Bangor City skal spille hjemme mod Carmarthen som forhåbenligt kan tage et point fra Bangor City

Liga etterne TNS skal vi møde ude, hvad der forventes at blive en sejr til TNS, men jeg håber og tror på mere end et nederlag mod dem.

TNS - Aberystwyth 4-0
Det starter elendigt da Ellis Harrison header bolden ind bag Elsey. Ikke just den start jeg havde håbet at få.
et ydmygende 4-0 nederlag som potentielt sender os på 3 pladsen hvis Bangor vinder deres kamp

Ude mod Carmarthen skal vi finde vejen til en sejr ellers risikere vi at ryge ud af top 3 til Haverfordwest

Carmarthen - Aberystwyth 0-2
Vi får en sikker 2-0 sejr mod Carmarthen, men desværre for os vinder Bangor City mod Port Talbot med samme cifre.
og med 3 kampe til liga opdelingen bliver det mere og mere spændende om vi kan ligge os i en bedre position i forhold til efterfølgerne.

Aberystwyth - Carmarthen 1-0
vi tager imod Carmarthen hjemme til en forhåbentlig storsejr.
Tiltrods for at Carmarthen konstant forærede bolden må det siges at deres målmand ville kunne kåres til MOTM med alle de redninger han har måtte diske op med i 1 halvleg.
Anden halvleg er kun 3 minutter da Carmarthen spilleren Jamie Breese modtager sit 2. gule kort og derved sætter sit hold under et monster pres, i en kamp hvor kun målmanden har været til stede på banen.
den pt. længsteværende spiller i truppen, venstre fløjen Geoff Kellaway scorer sit første mål under min tid som manager, hvilket giver os en dejlig føring på 1-0.
Og mere skulle der ikke ske i denne kamp. De 3 point luner godt.

yderligere glæde var at se da vi modtager nyheden om at Bangor City smed point mod Port Talbot. TNS smed lige så også point mod bundpropperne Ton Pentre som ligger nr 11 i ligaen hvilket gør at ligaen ser således ud 2 kampe før liga opdelingen.

Yderligere var der debut til nyindkøbte Jamie Bird som havde en masse chancer men kunne ikke få hul på Carmarthen keeperen Idzi.
Logged

OB
Manchester United

bryllen
****

« Svar #16: 16 Jun 2016, 22:30 »

Kampen mod Port Talbot giver anledning til håb om at overtage første pladsen med et margin på mere en et enkelt point til TNS der spillede forrige dag mod Airbus UK.

Aberystwyth - Port Talbot 0-0
En kamp hvor vi sidder på det hele splitter Port Talbots forsvar ad, formår vi ikke at sætte den afgørende scoring ind, da den skuffende ender 0-0
Kamp nummer 22 i ligaen skal spilles mod Ton Pentre, som med en sejr mod os kan rykke op over Airbus UK hvis det skulle blive til at nederlag for Airbus. Vi derimod kan trække yderligere væk fra TNS hvis de taber eller står uafgjort så længe vi vinder mod Ton Pentre

Ton Pentre - Aberystwyth 0-2
i en kedelig spillet kamp skulle vi hen i det 75 minut hvor vi heldigt får tildelt et straffespark som Will Abbotts flot omsætter til en scoring. I det 85 minut blev nyindkøbet Jamie Bird spillet fri på kanten af feltet, denne chance skulle vise sig en han ikke sagde nej tak til ved at hamre den i det øverste højre hjørne til slut resultatet 2-0. Hvilket gør vi kommer ind i Conference Championship på en første plads.
Således ender ligaen ved opdelingen

Jeg vil kalde det for en yderst godkendt første del af sæsonen, da hverken jeg eller bestyrelsen havde målsat at vi skulle gå efter liga trofæet denne sæson.
Logged

OB

bryllen
****

« Svar #17: 17 Jun 2016, 03:33 »

Inden vi kan nå kvartfinalen i JD Welsh cuppen skal vi besejre Rhyl hjemme, hvilket der bestemt er mulighed for da de ikke har spillet så godt som sidste sæson, da de akkurat kun har sneget med i top 6 denne sæson.

Rhyl - Aberystwyth 0-0 ordinær (1-1 ot) (4-2 straffe)
Det blive stille 90 minutter da ingen kunne score på deres chancer.
Kampen i overtid forløber stille og roligt med få store chancer, men desværre scorer Sheridan for Rhyl til 1-0 efter 13 minutters spil i overtidens første halvleg. Udligningen skulle komme 2 minutter før anden periode af overtiden ville blive fløjtet af takket være Will Abbotts inderside på et indlæg fra venstre backen Kane Owen.
Så det hele skal afgøres på straffe hvor vi har klaret os fantastisk.
Rhyl ligger godt ud med at score på deres. Desværre for os brænder unge Abbotts vores første hvilket sætter os i en svær position. Rhyl scorer på deres andet straffe, Tom Molyneux havde køligheden til at sætte vores andet spark ind, desværre for os scorer Rhyl igen og så vi bagud igen med 2 og endnu engang mere pres på skytterne og ikke mindst Elsey inde på stregen.
Jamie McDaid sparker sikkert vores 3 spark ind til 2-3 hvilket forhåbentligt giver Elsey blod på tanden til at pille et eller psyke Rhyl spilleren til at sparke forbi. Men desværre Rhyl scorer på deres og desværre sparker Quigley bolden på overlæggeren og vi taber en smule ufortjent

Efter den forestående skuffelse skal vi i første Conference kamp spille mod TNS som ligger lunt i svinget til at overtage vores 1. plads i ligaen.

Aberystwyth - TNS 0-3
10 minutter spillet og vi er bagud 2-0 Greg Draper deres eneste spiller der kan score for dem gør det igen og igen.
Vi smider alt på jorden igen mod dem og formår ikke engang at strejfe TNS keeperens handsker.. pinligt... lige meget hvordan jeg forsøger at dæmme op for TNS, som spiller for spiller ikke er bedre kvalitets mæssigt, men benefitter af at træne på fuld tid, efterlader aberystwyth holdet mig pinlig berørt og skuffet over deres indsats da vi taber 3-0

Næste kamp skal spilles mod Bala ude hvor vi forhåbentligt præsterer bedre end mod TNS
Kampen mod Bala bliver rykket da Balas stadion var blevet oversvømmet Grin
Til vores held sætter TNS point til mod Port Talbot.

Den kommende kamp bliver mod Haverfordwest som ligger lige bag os, TNS spiller mod Bangor City som forhåbentligt kan snuppe point fra dem så vi kan komme endnu tættere på TNS igen.

Haverfordwest - Aberystwyth 2-0
Bangor City skulle være venlige mod os da de ligger sig fint i front med 2-0 ude mod TNS.
Medens sker der ikke meget for ude mod Haverfordwest trods et stort spil overtag med store chancer .
Bangor er før pausen kommet på 3-1 hvilket er en fryd for os, men vi skal stadig ud og jagte sejren, for at komme op a point med TNS.

kampen burde have givet mange mål til Aberystwyth, men da vi oftest har problemer med at score på udebane hjalp det ikke engang at spille med to angribere og fuldt pres.
Danny Griffiths scorede et godt frisparksmål på en chanceløs Elsey, og det skulle blive endnu værre da de kommer på 2-0 via katastrofalt forsvarsspil og dermed er nederlaget en realitet trods tungt spil overtag og flest chancer, brændte chancer. uheldigvis kommer TNS tilbage i kampen mod Bangor City til slut resultatet 3-3.

Logged

OB

bryllen
****

« Svar #18: 17 Jun 2016, 04:34 »

Forhåbentligt kan vi vende denne kedelige stime mod Bangor City hjemme, og bibeholde vores plads i top 3.

Aberystwyth - Bangor City 0-1
Angriber i min klub bliver meget snart byttet ud med forsvarerne for det har mildest talt været ekstremt pinligt hvad de har leveret. Jeg er tæt på at sende hele holdet på fri transfer og hente en flok 2 årige til at gøre deres arbejde, for fy forhelvede en ringe omgang jeg bliver præsenteret for lige pt. angribere der vader i chancer men sparker lige på keeperen eller ved siden af, det gør at vi taber kampe vi ikke burde og smider hele det flotte forarbejde ud af vinduet fra 10 etage.

Efter have forklaret realiteterne burde spillerne vide hvad der står på spil for dem, så forhåbentligt kan de forbedre deres spil mod Port Talbot

Port Talbot - Aberystwyth 2-0
Min tåldmodighed med truppen er næsten væk. Så mange chancer men ingen vil score på vores chancer, men tilgengæld sparker modstanderen alt ind der falder ned foran dem.
Det skal bare ikke blive til nogen sejr men nærmere det 5 nederlag i streg omend jeg ej begriber hvorledes vi kan tabe mod en modstander der spiller mæssigt ikke har samme kvalitet som vi har, giver mig lyst til at sige tak for denne gang, det var lærerigt

Efter de 5 nederlag har jeg valgt at gøre noget vildt drastisk i form af at sende halvdelen af holdet ned i reserve truppen, og selvfølgelig er de stærkt utilfredse men jeg er lige glad, de har spillet utilgiveligt ringe og det skal de vide når de nægter at forbedre deres præstationer.

Det er meget amputeret hold deraf når vi om lidt skal møde Bala i den udsatte udebane kamp, som nok skal blive spændende.
Et lille plus er at Balas topscorer trækker et rødt kort mod Bangor City i deres søndags kamp

Bala - Aberystwyth 6-3
Den radikale trup ændring så i kort tid ud til have båret frugt da vi kommer foran 1-0, men det skulle ikke vare længe før Bala udlignede det bliver også til 2-1 til Bala på et komplet heldigt og ovenud uvirkeligt skud kun Ronaldo kan præstere.
Endnu værre skulle det gå da Aberystwyth falder helt sammen og kommer bagud 3-1.
Kort efter Bala scoringen bringer McDaid os tilbage i kampen, og 5 minutter senere ville en af vinter transferspillerne Robert Hughes score sit andet mål og hvad der blev pause resultatet 3-3. En vanvids halvleg hvor alt der har noget at gøre med solidt forsvars spil og målmænd der redder en bold er glemt, ren indianer bold er hvad fans og trænere er tilskuere til.
Bala skulle igen bringe sig foran 10 minutter inde i anden halvleg hvor forsvaret ikke gør sit job og får hverken clearet eller dækket op.
Rent ud sagt tom hjernede beslutninger af midter forsvarene sender os yderligere bagud da bala kommer på 5-3, og 6-3, forsvarene har glemt hvordan man spiller fodbold åbenbart.
Endnu en pinlig optræden fra Aberystwyth.

Med 5 spillerunder tilbage og hvordan holdet har spillet på det seneste ser det aldeles skidt og bestyrelsen har været ude riven efter mig pga. resultaterne. Således ligger ligaen pt.

Hele holdet har valgt at smide momentet og føringen vi nu engang havde til de nærmeste. Er mildest talt på nippet til at forlade holdet med 5 kampe tilbage, trænerne kommer med de forkerte råd, og jeg tænker hvad dælen kan det skade Wink hvad holdet kan præstere og hvad klubben forventer er langt fra hinanden, så hvis jeg ikke er at finde hos Aberystwyth, så held og lykke til.

« Seneste Redigering: 17 Jun 2016, 04:42 af bryllen » Logged