Forfatter Emne: New Trafford  (Læst 2060 gange)

New Trafford
« : 23 Jun 2013, 19:52 »

new trafford
MANCHESTER UNITED

Sir Alex Ferguson har sat støvlerne på hylden til min fordel. Jeg skal nu træde ind og forvandle Old Trafford til noget helt nyt og unikt, men selvfølgelig stå fast ved de stolte traditioner. Målene er klare og tydelige; alle trofæer skal hives hjem. De øverste i fødekæden har givet mig 17 millioner euro og lege med, så der skal helt klart hentes noget forstærkning.

Jeg håber, at I vil læse med og følge mit eventyr i Manchester gennem tykt og tyndt.

« Svar #1: 23 Jun 2013, 20:14 »

En blog om United... det må være godt. Jeg er på.
Logged

aien
Reserveholdsspiller
****

« Svar #2: 24 Jun 2013, 09:35 »

Følger helt sikkert med. Interessant at finde ud af, hvad du vil bruge dit budget på.
Logged

Pupone
*

« Svar #3: 25 Jun 2013, 21:33 »

Efter tre vellykkede venskabskampe, hvor vi formår at vinde stort mod samtlige af vores modstandere (7-1 Walsall, 5-0 Bolton, 6-0 Luton), er vi klar til at sparke sæsonen i gang. Sæsonens tre første kampe byder på besøg fra Fulham og Sunderland på hjemmebane, hvorefter vi drager til Stamford Bridge, hvor Chelsea venter.

Holdet er allerede sat, som man kan se forneden, hvor der vel og mærke er blevet tilføjet en ny spiller. Han hedder Ganso og er blevet hentet fra São Paulo for 14.750.000 millioner euro. Et stort navn i det sydamerikanske, som på trods af sin kun 22-årige levetid er højt respekteret for sine egenskaber på den centrale del af banen.

Fin blog der er meget letlæselig.
Lidt mere tekst om de forskellige ting vil dog være dejligt.
Logged

Vil du have tilføjet en kamp til oddssektionen? Så send en PM til mig, og jeg skal se, hvad jeg kan gøre.

Pupone
*

« Svar #6: 25 Jun 2013, 22:26 »

RESULTATER: (H) 5-0 FULHAM, (H) 1-0 SUNDERLAND, (U) 2-1 CHELSEA, (H) 2-1 SOUTHAMPTON, (U) 2-3 TOTTENHAM

Sæsonens første opgør mod Fulham gik som smurt. De voldte os ikke de store problemer, og det kunne ses med målet til 1-0 allerede efter 5 minutter fra Robin Van Persie. Han blev også kampens anden målscorer efter 61 min., efterfulgt af to mål fra Wayne Rooney kort efter, dvs. 4-0 efter 80 minutters spilletid. Debutanten Ganso viste fansne, hvad han var lavet af og scorede kampens endelige mål, og en sejr på 5-0 var en realitet.

Sunderland var den næste udfordring, der modsat Fulham kampen var langt mere stille og rolig. Vi fik dog hevet de 3 point i kontoen med et afgørende mål fra indskifter Javier Hernandéz, der headede bolden i nettaget 60 minutter inde i kampen. Javier Hernandéz og Danny Welbeck,der begge kommer til at få mere tid på banen, efter Robin Van Persie måtte gå ud af kampen med en skade, der holder ham fra græsplanen i en måneds tid.

Modstand skulle vi dog være vidne til, da vi drog til Stamford Bridgde, hvor Chelsea ventede. Fernando Torres gjorde det besværligt for os med et mål allerede 20 minutter inde i kampen, men det gjorde Wayne Rooney op for blot 5 minutter efter med scoringen til 1-1. Wayne Rooney har lagt op til at spille en stor sæson indtil videre, hvilket han konstaterede med sejrsmålet til 2-1 i kampens døende minutter. Glæden blev dog hurtigt taget fra os på Tottenhams grund, hvor vi på trods en føring på 2-1, formåede at bukke under for presset og tabe 2-3. Desværre for os havde Gareth Bale og co. en god dag, hvilket resulterede i sæsonens første nederlag.

Vi ligger dog stadig øverst i tabellen, men må nøjes med at dele førstepladsen med rivalerne fra City.