Fair nok, skulle bare lige sikre mig der ikke var en af FMD'erne der stjal din blog, uden han kom til at høre for det Smiley

Heskey
******

« Svar #79: 28 Mar 2013, 02:15 »

36|Autumn Rain

Efter den varme august måned kom den koldere september, der også bød på efterårsregn. De skulle nu bevise, at selvom vejret ikke var så godt for deres spillestil, kunne de sagtens vinde kampe alligevel. Hvis de allerede fik problemer i september ville de aldrig overleve vinteren. Det lovede dog ikke godt da de spillede en kedelig 0-0 kamp mod Sheff Wed i den første efterårskamp, hvor alt var lige. Begge hold have bolden 50% af tiden og hvert hold havde syv skud i løbet af kampen.

Men den næste kamp mod Ipswich skulle derimod blive en sand fest af mål og alt, hvad en god fodboldkamp ellers skal have. Efter blot to minutter af kampen scorede Ipswich og Aldrick så ret så vredt ud på sine spillere, og et kvarter senere stod den 2-0 til hjemmeholdet. Aldrick råbte og skreg sig hæs ude på sidelinjen og spillerne forbedrede sig også og snart stod den 2-1, men derefter gik kampen igen i stå. Anden halvleg gik i gang og Aldrick havde sat Ricardo Fuller ind i stedet for Wright-Phillips, der ellers havde været varm i de første par kampe, men i denne kamp så skidt ud. Fuller behøvede ikke mere end fem minutter på banen før han havde udlignet og alt så godt ud for Charlton, men så gled Scott Allan lidt for langt i en glidende tackling og så ville dommeren ikke se mere på skotten, der fik sit andet gule kort. Det skulle dog ikke stoppe dem fra at score igen. Først scorede midtbanegeneralen og to minutter var Fuller igen på pletten og så førte de pludseligt med to. På ti minutter var der blevet scoret tre mål og udvist én mand, men det var dog ikke helt ovre endnu. Indskiftede Fuller ville nemlig gerne have et hat-trick og det fik han lov til da han med tre minutter tilbage af kampen headede bolden ind i mål. Ipswich 2 - Charlton 5.

Op til den næste hjemmebanekamp, hvor Peterborough kom på besøg, var der blevet snakket meget om Aldricks effekt på Charlton mandskabet og han havde en sjælden gang lige snakket med medierne, hvor han meget kortfattet sagde, at de var tilfredse med starten og nu måtte de se, hvad de kunne nå. Under kampen blev der sunget sange til Aldrick, fra et tilfredst hjemmepublikum da de kunne se deres helte trække sig sejrrigt ud af opgøret efter en sen scoring af venstrebacken Rhoys Wiggins. Charlton lå efter de fine resultater nummer ét efter seks kampe og det så lod ikke til, at vejret havde nogen negativ indflydelse på deres spil.

Logged

Heskey
******

Sv: 36|The Scandal Man & His Troops
« Svar #80: 29 Mar 2013, 19:26 »

37|Responsibility

En far kom gående hen ad gaden med sin søn i hånden. Sønnen var glad og kunne slet ikke vente til at komme på stadion og se Charlton spille. Faren og moren havde lige brugt nogle af de få penge de havde til en Charlton trøje til knægten og derefter købt billetter  til den næste hjemmekamp så sønnen kunne få en helt speciel oplevelse. På vej til kampen gik de forbi en pub, hvor der sad en stor gruppe af andre Charlton fans og der blev råbt og skreget. Faren kiggede ind med et langt blik og huskede tilbage til før han fik sin søn og, hvordan han elskede at tage på pubben og få øl, for derefter at se en kamp med drengene. De dage var væk nu, og nu skulle han være ansvarsfuld. De kom ind på stadion og stemningen var helt fantastisk. Endnu en gang huskede han tilbage til dengang. Kampen gik i gang og han kunne se, hvordan Aldrick gik rundt og råbte på sidelinjen.

Brighton, som var modstanderen, havde fået en elendig sæsonstart og var sultne efter point og de gik hårdt ind i alle tacklinger og vandt langt de fleste nærkampe om bolden. Faren havde en dårlig fornemmelse og fornemmede, at det ville blive en tæt kamp, hvor én scoring ville afgøre kampen. Han håbede for alt i verden, at det blev til Charltons fordel, mest af alt for sin søns skyld. Men, i slutningen af første halvleg vandt Brighton bolden efter en hård tackling og Federico Macheda bankede bolden ind i mål. Anden halvleg blev en tæt affære, men ingen af holdene var på noget tidspunkt farlige og Machedas scoring blev afgørende.

Sønnen var ked og satte sig på sin stol og kiggede trist mod jorden. Faren lagde hånden om ham og trøstede ham. Han forklarede ham, at det ikke altid går godt for helten. At de rigtige personer ikke altid sejre i starten. Men, hvis man hele tiden tror på det, så skal man nok vinde i sidste ende. Sønnen blev glad igen, der skulle trods alt ikke den helt store tale til, for at opmuntre en 11årig knægt.