Forfatter Emne: Bianconeri  (Læst 1757 gange)

Bianconeri
« : 13 Apr 2011, 22:40 »

BIANCONERI
Jeg er startet med Den Gamle Dame, ”de-sort-hvide” eller Juventus som klubben egentligt hedder. Så jeg tænkte at jeg ville fortælle om mit spil. Lige nu er jeg i gang med at færdiggøre transfervinduet, men jeg vil nu ikke afsløre for meget.
Jeg er af den taktiske overbevisning at man skal score mål for at vinde fodboldkampe, og det vil min taktik også afspejle i det italienske.
Mine updates vil blive korte, simple og meget lig denne, så jeg håber i er med på vognen.

TRANSFERVINDUET
Så er transfervinduet næsten overstået og jeg regner ikke med at det bliver til flere handler fra min side. Ind er kommet Fabian Monzón, en argentinsk venstreback fra Boca med 4 landskampe på rygraden. Udover det har jeg valgt at købe Frederik Sørensen fri af hans lejekontrakt, prisen for det var 1,2 mio dkr. Sidst, men ikke mindst er Lukas Podolski kommet til. Lukas er en hurtig, adræt angriber med et godt langskud, samtidig kan han spille på kanten, hvor han kan tage træk ind i banen og bruge sit giftige venstre ben. Men primært vil han blive brugt på toppen.
Logged

Guldbrand
Blogmester
********

« Svar #2: 14 Apr 2011, 08:17 »

Kan godt lide ideen med at holde dine updates korte, dog håber jeg at du i fremtiden vil gøre lige en smule ekstra ud af bloggen. Enten i form af en simpelt topbanner, eller SS af dine indkøb, taktikker osv.

Ellers er klubvalget meget spændende, og jeg vil blive hængende lidt endnu, for at se om du kan blive ved med at fange min interesse..  Smiley
Logged

Roxer
******

« Svar #3: 14 Apr 2011, 08:21 »

Er glad for at høre du kan lide idéen, jeg synes bare ikke SS's passer ind i stilen. Jeg vil selvfølgelig gerne komme med nogle hvis det bliver efterspurgt, men i selve mine updates føler jeg ikke at det passer ind. Mht. topbanner er det lidt det samme, men hvis jeg engang imellem vil skrive en lidt længere update kunne der godt snige sig et topbanner ind, men så længe det er denne stil vil jeg holde det "clean and simple"
Jeg håber selvfølgelig jeg kan bibeholde din interesse til trods for dette. :-)
Logged

Roxer
******

« Svar #4: 14 Apr 2011, 08:40 »

TAKTIK
Jeg har valgt at vi skal spille en kontrollerende 4-5-1 formation, med offensive fløje. Nogle vil kalde det en 4-4-3, men spillet vælger altså at kalde det en 4-5-1. Jeg har taget udgangspunk i at vi skal spille direkte fobold, vi skal ikke være bange for at komme fremover stepperne eller at smide den lange bold til vores angriber. Derudover har valgt at vi som udgangspunkt skal presse vores modstandere langt oppe på banen, og vi skal dække op i zoner. Vores stærkeste opstilling kommer til at se således ud:
                     Buffon
Motta  - Bonucci - Chiellini -  Monzón
                     Sissoko
                Aquilani - Melo
Krasic                                 Palladino
                    Del Piero

Dette er som udgangspunkt sådan at vi stiller op, men der vil blive en del rotation især på midtbanen, på vores kanter og i vores angreb. Da vi har så mange dygtige spillere på bænken.
Logged

Roxer
******

« Svar #5: 14 Apr 2011, 11:50 »

EUROPA LEAGUE
I Europa League skulle vi til Slovenien hvor Gorica ventede, på Goricas hold var der rene ”grå” spillere så jeg regnede det for en let opgave. Vi skulle starte på udebane og så efterfølgende møde den hjemme på Olimpico.

GORICA AWAY
Line-up: Storari; Grygera – Bonucci – Chiellini – De Ceglie; Sissoko - Melo – Aquilani; Krasic – Palladino - Del Piero
Jeg gik ind til opgøret mod Gorcia med en god fornemmelse. Og det skulle der vise sig at være grund til, for alledere efter 22 minutter dukkede Chiellini op ved forreste stolpe efter et hjørnespark fra Krasic og gjorde det til 1-0. Cirka 10 minutter senere var det så Aquilanis tur til at stå fri i feltet efter et hjørnespark denne gang var det dog Del Piero der stod for oplægget. Herefter skulle vi helt hen i anden halveg ind der skete mere på måltavlen. Vores nyindkøb Lukas Podolski var blevet skiftet ind i stedet for vores skadede kaptajn Del Piero, og efter lidt klumspil i feltet efter et indlæg fra Palladino fik Podolski sidste fod på bolden og gjorde det til 3-0 til gæsterne fra Italien. 20 minutter efter Podolski scoring, var Palladino igen på spil på venstre kanten, han fik afdriblet sin mand og gik mod baglinien hvor han smed et indlæg ind til Milos Krasic der med en glidende tackling fik skubbet bolden over stregen til en 4-0 føring til Bianconeri. Et minut inde i overtiden kom Palladino endelig ud af oplæggerenes rolle da han foran helt frit mål sparkede den ind til slutresultatet 5-0 til Juventus.

GORICA HOME
Line-up: Storari; Grygera – Sørensen – Bonucci – Grosso; Sissoko - Marchisio – Aquilani; Pepe – Traoré - Del Piero
Ligegodt 21.000 tilskuere sad klar på Olimpico, da Juventus hjemme skulle køre deres 5-0 føring fra Slovenien hjem, og allerede efter 4 minutter fik Del Piero bolden på kanten af feltet med ryggen til mål, hvorefter han vendte rundt og bankede bolden op i krydset uden nogen chance for målmanden 1-0 til Juventus. Spillet fortsatte og Juventus havde en del chancer, men mentalt var kampen overstået fra deres side, så det blev ikke til flere mål den aften på Olimpico. Juventus er videre med en samlet sejr på 6-0
Logged

Cesc
******

« Svar #6: 17 Apr 2011, 16:47 »

Mega fedt! Jeg synes det er så nice du ikke skriver lange updates, men holder det kort og interessant på den måde og kun fokuseret på Football Manager!

Jeg følger med, og du har givet mig inspiration til selv at starte en blog på samme måde!!
Logged

Roxer
******

« Svar #7: 19 Apr 2011, 15:44 »

I 4. kval runde til Europa League skulle vi op imod kroatiske Hajduk, et hold jeg ikke rigtigt har kendskab til, men jeg ved at de godt kan spille fodbold, så vi må ikke tage for let på det.

HAJDUK HOME
Line-up: Storari; Grygera – Bonucci – Chiellini – De Ceglie; Sissoko – Melo – Aquilani; Krasic – Podolski – Del Piero
Vi kom rigtigt skidt fra start da Hrvoje Vejic headede Hajduk foran efter 20 minutter. Jeg var rasende, havde slet ikke regnet med at komme bagud, måske ikke engang med at lukke mål ind, og da slet ikke hjemme på Olimpico. Men spillet fortsatte og vi var tæt på en udligning efter 38 minutter, da Del Piero bankede bolden på stolpen uden målmanden var i nærheden af bolden. Og samme følelse fik jeg et minut senere da Del Piero spille Podolski helt fri i venstre side af feltet, men Podolski brændte lige på målmanden. Jeg var helt oppe at ringe da der var spillet cirka 40 min, Krasic driblede sig vej i højre side af feltet nede ved baglinien da han bliver fældet af en kroatisk spiller, straffespark til Bianconeri! Et straffespark som kaptajn Del Piero selvfølgelig skulle tage sig af. Straffesparket blev eksekveret til perfektion da han køligt satte indersiden på og satte den i venstre side af målet uden chance for keeperen 1-1 og håbede levede endnu på Olimpico.
Lige efter pausen havde Grygera taget et af sine sjældne rush frem af banen, dette skulle vise sig at give pote, da han spillede bolden tilbage i feltet til Krasic som smed et indlæg ind mod Del Piero, undervejs ramte det dog den tidligere målscorer Hrvoje Vejic og trillede i mål, mens målmandend kastede sig forgæves efter bolden, og dermed blev han skurk i den anden ende. 2-1 til Juventus.
Allerede igen efter 55 minutter var det igen Grygera der var på spil, da han lagde en god bold til Aquilani der stod klar lige uden for feltet og bankede den ind i kassen til en solid 3-1 føring til os.
I det 58. minut blev vores kaptajn Del Piero nød til at gå ud, han havde fået et slag tidligt i kampen, og krafterne var ikke til mere, i stedet kom Simone Pepe ind, og skubbede Podolski op på toppen.
Cirka 10 minutter efter han var kommet ind var Pepe lige ved at blive helt i Torino, da han headede på mål efter en god aktion fra Krasic på højre fløj, men den blev skubbet over mål af Subasic i det kroatiske mål. I det 81. minut smed Pepe et hjørnespark ind i feltet og efter lidt klumspil stod Krasic klar med en fod, og fik skubbet den i mål til en cementering af sejren 4-1.
Men dette var ikke nok for vice-anfører Chiellini han ville mere så et halvt minut inde i dommerens tillægstid satte han panden på et hjørnespark til slut resultat 5-1. Et rigtigt godt udgangspunkt inden returkampen i Kroatien.

HAJDUK AWAY
Storari; Motta – Barzagli – Chiellini – Grosso; Sissoko – Aquilani – Melo; Krasic – Del Piero – Quagliarella
Hajduk åbnede kampen med et mål efter et forsvar kiks i højre side af Motta, der missede en clearing. Dette gav et farlig indlæg ind i en klump af spillere og sidste fod på bolden blev Vlado Bekovac der prikkede bolden i mål for Hajduk. Men det ville Juventus ikke være med til og et minut senere sparkede Quagliarella et fantastisk langskudsmål ind. Efter pausen var det igen Quagliarella der forsøgte med et langskud, men denne gang blev den prikket til af De Ceglie, som også blev noteret for målet, alt dette inden Clement Mazibuko i det 89. minut sparkede bolden i mål til slutresultatet og derved er Juventus videre til gruppespillet.