Forfatter Emne: [STOPPET] The Blue Citizens  (Læst 4897 gange)

Offline Offline

Sv: 3# The Blue Citizens
« Svar #15: 30 Dec 2008, 16:25 »

8-0, 8-0, 8-0 lålålå Opstemt

God update igen, og så må vi se om du vinder Ueafaen ( Selvom jeg håber du bliver fyret muhahaha)

Træningskampe

Fire træningskampe skulle spilles inden retur opgøret mellem Marsaxlokk og Manchester City på Ta' Qali Stadium. De fire træningskampe skulle spilles mod Belite orli, Etar 1924, Loko (Plovdiv) og til sidst CSKA (Sofia).

Den første kamp der skulle spilles, var mod Belite orli og skulle spilles på Belite Orli Stadium. Der var ikke lagt op til noget stort, da Anders Falkenberg kun ville bruge sine træningskampe til at få varmet start 11'eren op til den kommende sæson. Det var ikke en prangende indsats, Manchester Citys spillere ydede. Dog blev det til en 2-0 sejr, hvor Jô og Robinho scorede. De fleste fra start 11'eren blev hurtigt trætte, så er det nok meget godt at at der bliver spillet kampe, så formen hos de forskellige spillere kan komme tilbage.

Anden kamp skulle spilles mod Etar 1924. Igen var det start 11'eren, der blev stillet op med dog uden Benjani som er ude med skade. Det blev præcist det samme som sidste træningskamp. 2 målscore og det var Robinho og Jô, som også scorede sidste kamp. Fansene har ikke været så tilfredse med de to kampes resultater.

Anden sidste kamp skulle spilles mod Loko (Plovdiv). De første tre mål blev scoret i de første 25 minutter af kampen. Alle tre mål blev af Manchester Citys spillerne Felipe Caicedo og Shaun Wright-Philips x2. Der blev kun scoret et mål efter pausen, og det mål blev scoret af Manchester Citys Elano som derefter blev skadet. Der er også mange storklubber, der er ude efter Elano men Anders Falkenberg afviser hver gang, da Elano er en vigtig del af Manchester Citys taktik.

Den sidste og måske også sværeste kamp da holdet Mancester City skulle spille mod, var tippet til at vinde kampen. Holdet der bliver snakket om, er CSKA (Sofia). Selvom CSKA (Sofia) var farvoritter til at vinde dette opgør, var det alligevel Manchester City som dominerede, og gik til pause med en førring på 0-2. De to mål blev scoret af Jô og Robinho.
Efter pausen fik CSKA (Sofia) så straffe, og det udnyttede Vladimir Manchev så og scorede til 1-2. Selvom CSKA (Sofia) scorede gik Manchester City tværtimod ned. Nej de rejste sig og 3 mål mere, så det endelige resultat blev 1-5 til Manchester City.
« Seneste Redigering: 31 Dec 2008, 02:11 af andersfa123 » Logged

verdenskrig
Manager
********

Sv: 4# The Blue Citizens
« Svar #18: 30 Dec 2008, 19:40 »

Haha 8-0 Opstemt... Slet ikke dårligt, men mere ros får du ikke, for det er den slags hold, man skal kunne køre ud af banen, dog godt med en pligtsejr Smiley

Kan godt lide du ikke gå så meget i dybden med målene når der bliver scoret hele 8 i en kamp, men hvordan har du tænkt dig at gøre, når du spiller tætte kampe i pl?

Ellers fin fin update, og godt med citater af dig selv, det kan jeg rigtig godt lide Thumbs Up.. Syntes heller ikke jeg kan finde nogle nævnværdige fejl, som er meningsforstyrende, så på den baggrund kan det heller ikke være meget bedre Smiley..

Det samme kan siges om din anden update.. Fint at du holder det enkelt over overfladisk når det blot drejer sig om dine venskabskampe, selvom det er positivt at du giver et indblik i dit holds forberedelser til sæsonen Thumbs Up...

Alt i alt rigtig godt, og gennemarbejdet Thumbs Up

(Så sku det vist være fra den rigtige profil Grin )
Logged

Jeg siger hele sandheden, kun sandheden, og altid sandheden Peace

men den tyske talentmasse er så enorm at jeg tror på et VM guld om to år  Smiley

« Svar #20: 31 Dec 2008, 02:08 »

God update endnu en gang, og en supercamp mod CSKA Sofia.

"Der er også mange storklubber, der er ude efter Elanomen" flueknepperi, men du mangler lige et mellmrum Wink

UEFA Cup og transfer

Den sidste kamp inden ligaen begynder er returopgøret i UEFA Cup mod Marsaxlokk. En kamp som Manchester City burde gå videre fra, da Manchester City stadig fører med 8-0 da det var resultatet blev det sidste kamp. Det så godt ud efter allerede 3 minutter af kampen, da Jô bringer Manchester City foran til 0-1. I det 33. minut scorer Felipe Caicedo på straffe til 0-3, da Shaun Wright-Philips havde scoret et mål 10 minutter før. Kampen endte 1-4 og ialt 1-12, da Marsaxlokk fik et trøstemål i slutningen af returkampen.

Anders Falkenberg fik også købt sin første spiller og måske sidste i dette transfervindue til Manchester City. Spilleren blev hentet i A.S. Saint-Etienne, og hedder Bafetimbi Gomis. Han er købt til at spille angriber i de første kampe, og hvis han bomber den bliver han fast mand. Det siges at Gomi er købt til Manchester City for 100.000.00 DKK, men ingen i Manchester City vil bekræfte dette.

Manchester City trak Interblock som er et Slovensk hold som Anders Falkenberg og co. også burde slå. Den første kamp skal spillet på Interblock's stadion og returopgøret skal spilles på The City of Manchester Stadium.

"Jeg er rigtig glad for at komme til Manchester City. Jeg vil gøre alt for at blive fast mand, og jeg håber at jeg kommer til at score en masse mål."  Sagde Gomi da han blev præsenteret.
Logged

andersfa123
Gæst

6# The Blue Citizens
« Svar #22: 06 Jan 2009, 21:00 »

UEFA Cup & Premier League

Første kamp mod Interblock gik rigtig godt især for Jô. Han var nemlig den eneste målscore, men med 4 mål endte kampen 0-4 til Manchester City. En fantastisk præstation fra Jô og tyder på noget godt i Premier League. Interblock har stadig en chance for at vinde det samlede opgør, men muligheden er ikke så stor som den var før det første opgør.

Anders Falkenbergs første Premier League kamp skulle spilles mod undervurderede Stoke. Der var meget spænding før kampen især hos Anders Falkenberg. Allerede fra start gik det forrygende for Manchester City, for allerede efter 1 minut får Jô filmet sig til et straffespark. Pablo Zabaleta sørger for at få bolden sikkert ind bag danske Thomas Sørensen. Manchester City kunne gå til pause med en 1-0 førring, men burde fører med mere da City havde 7 skud på mål.
Da Stoke får rød kort i det 71. minut, burde City kunne forstørre sin førring men stadig ingen scoringer. Kampen ender 1-0, hvor Stoke faktisk spillede bedre end man havde forventet.

Næste kamp i Premier League var mod Sunderland. Et hold som Manchester City har stor chance for at vinde imod. Første halvleg gik ikke som planlagt på det offensive område hos Manchester City men godt på det defensive område. Ingen mål at gå til pause med i opgøret mellem Sunderland og Manchester City.
Da Gomis bliver skiftet ind i pausen, gør han den første og eneste forskel da han i det 84. minut scorer sit første mål i Manchester City trøjen. Et godt langskud lidt ude for feltet ender i nettet. En kedelig men god 0-1 sejr til Manchester City

Det skal også lige siges at der tidligere på måneden, blev trukket lod i Carling Cuppen og Manchester City trak Northampton. Et hold som City burde kunne klare, men Anders Falkenberg vil ikke gøre det store ud af Carling Cuppen da han hellere vil gå mere op i UEFA Cuppen og Premier League.

Anden kamp imellem Interblock og Manchester City skulle nu spilles.
Det var i første halvleg, at alt det spændende skete da 5 mål blev scoret der. Målscorene var Jô, Robinho, Felipe Caicedo og Shaun Wright-Phillips. Det skal dog siges at Jô scorede 2 mål.
Interblock pressede ikke specialt godt, da de faktisk kun havde 2 skud men begge røg forbi mål.
Til de næste UEFA Cup opgøre trak Manchester City NK Dinamo, som er en kroatisk klub. Den første kamp skal spilles på Maksimir stadion.

« Seneste Redigering: 08 Jan 2009, 17:37 af andersfa123 » Logged