Jeg ved ikke hvorfor, men det irriterer mig faktisk lidt at du bruger udtrykket "kød" i hver blog, Dasmessi Wink

Men mht, update er der ikke andet sige end godt. Fint indkøb og dejligt at du køber dansk.

Manager
********

« Svar #18: 16 Nov 2008, 14:21 »

La azul y blanco

August måned, plejer at være centrum for indkøb, og salg af spillere. Espanyol har også været i gang, på transfermarkedet. Manager Kevin Lassen, har været hjemme i Danmark, for at lede efter spillere, og det har han fundet. Han har nemlig valgt at skrive kontrakt med Danske Kasper Lorentzen. Lorentzen kommer fra Brøndby, hvor han blev købt, for omkring 9 Millioner danske kroner. Lassen udtalte på et pressemøde, at han så Lorentzen som en fremtidens mand, det skulle gå ind, og spiller venstre kanten om 1-2 år. Lorentzen ser også Espanyol, som en mulighed, for at udvikle sig som spiller, og forhåbentlig vil han hjælpe klubben, med at vinde sit første mesterskab i mange år. Espanyol har også været ude at sælge en spiller. Det drejer sig om, Moises Hurtado, der er skiftet til Racing Santander, for omkring 10 Millioner dansker kroner. Hurtado var kommer i overskud i Espanyol, og da Racing bød, var klubben ikke i tvivl om han skulle forlade klubben.

I august, har vi kun spillet en kamp i ligaen. Det var imod Mallorca som, på papiret var en smugle stærkere end os. Kampen starter rigtigt dårligt for os, da Daniel Jarque får sit andet gule kort, og må tage et tidelgit bad. For at gøre skidt være, blev Ivan De La Pena, skadet efter 44 minutter.  Efter pausen kom Mallorca ud med alt spillet, og efter 65 minutter, resulterede det i målet til 1-0. Juanmi Callejón, tog bolden fra Steve Finnan, og med et skud lige uden for feltet, sendte han bolden i kassen. I overtiden for Espanyol et indkast. Rufete kaster bolden til Valdo, som spiller bolden til Rufete, der med et smukt skud, sender bolden i mål, til udligningen. Kampen ender 1-1, og efter kampen, kunne man se at spillerne, var tilfredse med 1-1.

Logged

Bruno Caboclo. Siger det bare.

Manager
********

Sv: #3 La azul y blanco - Espanyol
« Svar #19: 16 Nov 2008, 14:28 »

Rigtig fin update. Som sagt du skriver godt, og du fanger mig på trods af den korte update.

« Svar #21: 17 Nov 2008, 19:37 »

September måned, har været en mærkelig måned i Espanyol. Med sejre der burde være umulige, og uafgjorte kampe, der bare skulle vindes. Klubbens bedste spiller, September Måned, må være Carlos Kameni, der igen og igen, har reddet bolden, hvor det så håbløst ud. Kameni blev sågar, også valgt til ugens hold intet mindre en 3 gange. Kameni der har været i klubben, siden 2004, regnes for at være, en af ligaens bedste målmænd, og han er pt. I søgelyset, hos klubber som FC Bayern, og Lyon.

Månedens første kamp, var imod Sevilla, som var stærke favoritter, før kampen. Kampen starter til fordel for Sevilla. Efter 26 minutter sender Ivica Dragutinovic bolden i kassen, efter et godt opspil, af Sevilla. Der sker ikke noget, indtil uret står på 76. Rufete får bolden lige uden for feltet, og derfra fyre han bolden imod kassen. Bolden går ind og vi har udlignet. Efter 86 minutter kommer Kasper Lorentzen på banen. Han når knapt nok at komme ind, før han ender bolden i kassen, til 1-2. Lorentzen to turen fra siden, og hamrede bolden ind, fra 25 meter. Kampen ender 1-2, og vi vinder en kamp, som vi så ud til at tabe, det meste af tiden.

Efter den overraskende sejr over Sevilla, skulle vi møde Numancia, som vi bare skulle slå. Men ikke alt gik efter planerne. Kampen blev spillet meget lige, og der var ikke meget action. Kampens største chance tilfaldt Numancia, der efter 88 minutter, hamrede en bold på stolpen. Kampen ender kedeligt 0-0.

Efter den kæmpe skuffelse mod Numancia, skulle vi møde Atletico Madrid på Vicente Calderon. Atletico Madrid der var i stor krise, med kun 1 point i 3 kampe. Atletico er kæmpe favoritter, trods deres dårlige start. Kampen starter for alvor efter 29 minutter, da Raul Tamudo, lobber bolden over Leo Franco, der står magtesløst tilbage, og kigger ind i nettet. Efter 37 minutter, bliver Tamudo desværre skadet, og han bliver erstattet, af Soriano. Efter 66 minutter, fælder Tomas Ujfalusi, Valdo. Ujfalusi får et rødt kort, og må tag’ et tideligt bad. Efter 85 minutter sætter Soriano, det sidste søm i kisten, og scorer målet til 2-0. Det bliver kampens resultat, og vi er stadig ubesejrede.

Månedens sidste kamp, var imod Valladolid. Valladolid lå godt med i tabellen, inden kampen, og vi var også kun små favoritter. Det var en meget kedelig kamp, hvor der ikke blev scoret. Kampens bedste chance kom til os, men De La Pena, sparkede bolden over, på et skud lige uden for feltet.

« Seneste Redigering: 17 Nov 2008, 19:40 af .Agger » Logged